Kommunens interne regler for finansielle dispositioner er fastlagt dels i den finansielle politik og dels i den økonomiske politik.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunens interne regler for finansielle dispositioner er fastlagt dels i den finansielle politik og dels i den økonomiske politik."

Transkript

1 NOTAT Center for Økonomi og Styring Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver 19. februar /3270 Kommunens interne regler for finansielle dispositioner er fastlagt dels i den finansielle politik og dels i den økonomiske politik. Nærværende notat indeholder en samlet afrapportering af status for kommunens finansielle dispositioner, også kaldet de rentebærende aktiver og passiver. De rentebærende aktiver svarer her til værdipapirer og indeståender på bankkonti, medens de rentebærende passiver svarer til kommunens lån. Notatet indledes med en oversigt over status i forhold til henholdsvis aktiver og passiver. Herefter følger afsnit med lidt mere detaljerede oplysninger i forhold til løbende likviditet, obligationsbeholdning og låneportefølje. Gennemgangen er i varierende omfang baseret på materiale fra kommunens samarbejdspartnere på området. 1. Oversigt 1.1 Aktiver Styringskrav Det følger af kommunens økonomiske politik, at den gennemsnitlige kassebeholdning over 12 måneder skal ligge stabilt i intervallet 69 pct. af kommunens årlige nettodriftsudgifter, hvilket i budget 2019 svarer til mio. kr. Det følger af den finansielle politik, at kommunen kan investere i danske stats og realkreditobligationer, medens andre typer værdipapirer ikke kan anvendes. Status Den 14. februar var den gennemsnitlige kassebeholdning på 230,4 mio. kr. Resten af året forventes en jævnt faldende gennemsnitlig kassebeholdning. Kommunens investeringsportefølje består af danske obligationer samt en kontantbeholdning til en samlet værdi af 127,5 mio. kr. Kontantindeståender i banken Glostrup Kommunes daglige bankforretninger er placeret hos Danske Bank, hvilket de har været siden 1. oktober 2015

2 NOTAT Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver Kommunens kontantbeholdning er placeret i en såkaldt Cash Poolstruktur. Det betyder, at de enkelte afdelinger og institutioner m.v. har deres egne bankkonti, men at de daglige indeståender samles på én topkonto. Herved opnås et godt overblik samt fuld renteoptimering, da renten beregnes af nettobeløbet på topkontoen. Kommunens rente for indeståender og træk på kredit afregnes med udgangspunkt i Nationalbankens indskudsbevisrente, som i øjeblikket er negativ. Det indebærer blandt andet, at indeståender over 30 mio. kr. afregnes med negativ rente. Der er aftalt et kreditmaksimum med banken på 50 mio. kr. Der kan i kortere perioder foretages overtræk over dette beløb uden yderligere rentetillæg. Likviditetsbudget og fremskrivningsmodel for gennemsnitlig kassebeholdning Center for Økonomi og Styring har udarbejdet et likviditetsbudget, som viser hvad det vedtagne budget 2019 indebærer af forventede månedlige ind og udbetalinger. Med udgangspunkt i likviditetsbudgettet er der udviklet en model til fremskrivning af den gennemsnitlige kassebeholdning. Fremskrivningen for 2019 peger i retning af en jævnt faldende gennemsnitlig kassebeholdning. Denne fremskrivning er dog en kompleks øvelse, som bliver justeret årligt i forhold til udviklingen i tidligeres års gennemsnit. Obligationsbeholdning Der er en beholdning af værdipapirer på 127,5 mio. kr., der er forvaltet af Alm. Brand Bank. Alm. Brand Bank har været kapitalforvalter for kommunen siden slutningen af Der er en mindre risiko forbundet ved at have en obligationsbeholdning i forhold til stor kontantbeholdning i en bank, da garantiformuen kun dækker tab på indeståender på op til euro, f.eks. i tilfælde af konkurs. Forventningen er ligeledes, at der opnås et bedre afkast ved obligationer end ved placering af likvider i banken. Der har været et afkast på 0,3 pct. af obligationsbeholdningen i årets første måneder, jævnfør den vedlagte performanceopgørelse på side 8. Det er en fremgang i forhold til 2018, hvor der var tale om et negativt afkast på 0,12 pct. Kommunens valgte risikoprofil indebærer, at der kun kan investeres i de allermest sikre typer værdipapirer danske stats og realkreditobligationer, mens mere usikre typer værdipapirer eller aktier, som potentielt kunne give et større afkast, er fravalgt. Det lave afkast skal blandt andet ses i sammenhæng med Nationalbankens indskudsbevisrente der, som nævnt ovenfor, er negativ.

3 NOTAT Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver Der vil i løbet af 2019 blive overført en større del af formuen til kapitalforvaltning, da kommunens indeståender i Danske Bank afregnes til negativ rente og det forventes, at der kan opnås et bedre afkast ved at placere formuen i obligationer. 1.2 Passiver Kommunens samlede lån består af henholdsvis støttede og ustøttede lån. De støttede lån vedrører almene boliger primært ældreboliger, hvor staten sætter rammerne for, hvilke lån, der kan optages. Udgifter til lånene betales af beboerne over huslejen, og da kommunen ikke har handlemuligheder i forhold til de støttede lån, er disse ikke omtalt i denne opfølgning. Fokus er i stedet på de ikkestøttede lån, hvor udgifterne betales af kommunen og hvor der er handlerum i forhold til omlægning m.v. Styringskrav Det følger af kommunens finansielle politik, at alle lån skal optages i danske kroner. Det følger af kommunens finansielle politik, at mindst 50 pct. af kommunens låneportefølje skal være med fast rente, medens resten kan være variabelt forrentet. Status Kommunen har pt. en samlet portefølje af ustøttede lån på 72,0 mio. kr., alle optaget i danske kroner. Kommunen har en andel af lån med fast forrentning, som udgør 57,1 pct. af den samlede låneportefølje. Kommunen afdrager ca. 5,6 mio. kr. årligt i 2020, og dette beløb vil stige med ca. 0,2 mio. kr. årligt frem til 2026, hvor det største af lånene vil være betalt ud. De samlede rentebetalinger forventes at være ca. 1 mio. kr. i 2020 og beløbet forventes at falde med ca kr. frem til De samlede betalinger stiger dermed årligt frem til Det skyldes primært afdragsprofilen på det store lån, hvor der er fastsat en stigende afdragsandel i afdragsperioden. Kommunen kan alternativt vælge at indfri restgælden på de ikkestøttede lån til markedsværdien, der pr. 14. februar 2019 er opgjort til 77,1 mio. kr. Indfries kommunens lån, kan der spares 6,5 mio. kr. til renter og afdrag i 2020, stigende til 6,9 mio. kr. i Der er fremsat en separat sag hvor det indstilles, at kommunen optager yderligere lån for 7,4 mio. kr. i 2018.

4 NOTAT Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver 2. Den løbende likviditet Center for Økonomi og Styring har udarbejdet et likviditetsbudget, der er vist på side 5. Budgettet viser, hvordan udgifter og indtægter forventes at fordele sig månedsvis på baggrund af det vedtagne budget. På baggrund af de månedsvise betalinger er der beregnet en prognose for, hvordan den gennemsnitlige kassebeholdning over 12 måneder vil udvikle sig i resten af året. Prognosen viser, at kassebeholdningen vil falde fra ca. 233 mio. kr. ultimo januar til ca. 212,9 mio. kr. ved udgangen af året. Efter likviditetsbudgettet for 2019 er vist figurer over den gennemsnitlige og daglige kassebeholdning siden Herudover er der en figur som viser, hvordan den daglige kassebeholdning er sammensat af henholdsvis obligationsbeholdning og kontante indeståender på kommunens bankkonti. Figurerne er de samme, som løbende forelægges for økonomiudvalget. Den gennemsnitlige beholdning er, som nævnt, på 230,4 mio. kr. pr. 14. februar Som det fremgår af tabellen med likviditetsbudgettet, så viser den en budgetteret gennemsnitlig langsigtet beholdning på 232,9 mio. kr. for ultimo februar. Dette vurderes at være relativt tæt på den reelle langsigtede beholdning, når de forskellige usikkerheder ved modellen tages i betragtning. Likviditetsbudgettet Prognoser over den langsigtede kassebeholdning, som er baseret på de månedsvise ind og udbetalinger i budgettet, er ikke en helt enkel øvelse. Årligt skal modellen tilpasses efter den faktiske udvikling og efterfølgende reguleres. Vanskelighederne består i at komme fra de forventede ind og udbetalinger til den gennemsnitlige kassebeholdning over 12 måneder, da sidstnævnte i vidt omfang afhænger af, hvornår betalingerne falder ikke blot i hvilken måned, men også hvilken dag i måneden. I forhold til hvilken måned, kan det være svært at forudsige f.eks. hvornår betalingerne vil falde ved anlægsprojekter, som stadig er under planlægning. I forhold til hvilken dag er de månedlige betalinger karakteriseret af, at der ligger nogle store indbetalinger fra statstilskud først på måneden og nogle store udbetalinger til løn og overførselsindkomster sidst på måneden. Dette gør, at gennemsnitslikviditeten for en måned normalt ligger et godt stykke over kassebeholdningen ved månedsskiftet. Det betyder også, at gennemsnitslikviditeten for en given måned i høj grad påvirkes af præcist hvilke dage, som de store betalinger rent faktisk foregår. Prognosen er baseret på en model, hvor der skønnes over de faktiske betalinger for månederne, mens der ikke foretages en præcis estimering af, hvilke dage de foregår. I forhold til sidstnævnte baseres prognosen på en vurdering af, hvornår betalingerne typisk vil foregå.

5 Likviditetsbudget 2019 pr. 14/219 (i kr.) Vedt. Budget januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december Udbetalinger Drift: løn og tjenestem.pens overførsler til personer resten af driften Anlægsudgifter Udgifter til købsmoms Renter og afdrag på lån Diverse I alt Udbetalinger Indbetalinger Drift: Refusion Anlægsindtægter Renteindtægt Momsrefusion fra IM dele, skat gen.tilskud Ejd.skat fra borgerne Låneoptagelse I alt Indbetalinger Kassebeholdning primo Udbetalinger Indbetalinger Kassebeholdning ultimo Gennemsnitlig beholdning md Gennemsnitlig langsigtet behold

6 Likviditetsopgørelse pr. 14. februar 2019 Gennemsnitlig likviditet over 12 måneder, mio. kr jan 01feb 01mar 01apr 01maj 01jun 01jul 01aug 01sep 01okt 01nov 01dec (budget) 2019 (Real) Daglig likviditet i alt, mio. kr jan 01feb 01mar 01apr 01maj 01jun 01jul 01aug 01sep 01okt 01nov 01dec Sammensætning af likviditet i indeværende år, mio. kr Bankindestående Obligationsbeholdning jan 08jan 15jan 22jan 29jan 05feb 12feb

7 NOTAT Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver 3. Obligationsbeholdningen På følgende side ses performanceopgørelse for 1. januar til 14. februar 2019 fra kommunens kapitalforvalter, Almindelig Brand Bank. Opgørelsen er opdelt i månedlige afkast, hvor de to første måneder i 2019 ses samt årlige afkast, hvor årene ses. De to opdelinger er yderligere specificeret i formue primo, bevægelser, formue ultimo samt afkast og afkast i %. Som tidligere nævnt har der været et positivt afkast på 0,3 pct. af obligationsbeholdningen i årets første 2 måneder. Det er en fremgang i forhold til 2018, hvor der var tale om et negativt afkast på 0,12 pct.

8 Performanceopgørelse Periode 1. januar februar 2019 Trend 04 Alm Brand Bank FINANSIELLE MARKEDER Midtermolen København Ø Telefon almbrand.dk Månedlige afkast Formue primo Indskud/udtræk Renter/udbytte Omk. Kursreguleringer Formue ultimo Afkast Afkast i % Benchmark Alfa Januar ,08% 0,00% 0,08% Februar ,23% 0,00% 0,23% Total ,30% 0,00% 0,30% Årlige afkast Formue primo Indskud/udtræk Renter/udbytte Omk. Kursreguleringer Formue ultimo Afkast Afkast i % Benchmark Alfa ,29% 0,00% 0,29% ,27% 0,00% 0,27% ,98% 0,00% 1,98% ,35% 0,00% 1,35% ,12% 0,00% 0,12% Total ,66% 0,00% 2,66% 0,40 % 0,20 % 0,00 % 0,20 % Månedsafkast Dec Jan Feb 0,20 % 0,10 % 0,00 % 0,10 % 0,20 % Akkumuleret afkast Dec Jan Feb Omkostninger: Kurtage Forvaltningsgebyr Performancegebyr Depotgebyr Udbytteskat Diverse Total Porteføljeafkast Akk.afkast Alm. Brand A/S CVRnr Hovedkontor: Midtermolen København Ø Telefon Alm. Brand Forsikring A/S CVRnr Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S CVRnr Alm. Brand Bank A/S CVRnr Alm. Brand Leasing A/S CVRnr /12

9 Beholdningsoversigt Pr. 14. februar 2019 Trend 04 Alm Brand Bank FINANSIELLE MARKEDER Midtermolen København Ø Telefon almbrand.dk Fondskode Papirnavn Nominelt Kurs Kursværdi Vedh. rente Realiseringsværdi Varighed Andel i % Indenlandske obligationer Inkonverterbare obligationer DK NYK 13Hj ,00 103, , , ,59 2,34 3,66% DK DGBi / ,00 107, , , ,78 2,35 15,08% DK NDA CITA6 OA ,70 100, , , ,45 0,38 10,45% Konverterbare obligationer Valutakurser pr. Fondskurser pr DK ,5 NYK E ,40 100, , , ,11 3,04 10,33% DK NYK 01 EA ,00 99, , , ,00 5,87 5,64% DK RD s ,22 102, , , ,44 2,22 2,26% DK ,5 BRF 47 IO ,43 104, , , ,06 1,55 2,44% DK ,5 RD 22.S SA ,00 107, , , ,22 0,31 8,90% DK NDA OA10 SDRO ,54 107, , , ,65 0,32 5,72% DK RD 27. S S.A 47 IO ,90 107, , , ,32 0,31 2,40% DK RD S ,68 105, , , ,49 1,86 0,54% DK RD S 44 IO ,06 107, , , ,24 0,52 7,53% DK NDA 2 41 IO ,59 111, , , ,52 2,46 3,05% DK NYK E 21 IO CF ,35 101, ,99 310, ,34 1,17 3,09% DK NYK H 23 IO CF ,05 103, , , ,17 1,32 7,29% DK CF 5 RD S 21 IO ,25 102, , , ,26 0,74 11,42% 1,65 1,33 Indenlandske obligationer i alt , , , ,65 1,42 99,80% Obligationer i alt , , ,65 1,42 99,80% Alm. Brand A/S CVRnr Hovedkontor: Midtermolen København Ø Telefon Alm. Brand Forsikring A/S CVRnr Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S CVRnr Alm. Brand Bank A/S CVRnr Alm. Brand Leasing A/S CVRnr /12

10 Beholdningsoversigt Pr. 14. februar 2019 Trend 04 Alm Brand Bank FINANSIELLE MARKEDER Midtermolen København Ø Telefon almbrand.dk Fondskode Papirnavn Nominelt Kurs Kursværdi Vedh. rente Realiseringsværdi Varighed Andel i % Kontantbeholdninger Pm konto ,37 100, ,37 0, ,37 0,00 0,20% Kontantbeholdninger i alt , ,37 0, ,37 0,00 0,20% 0,00 Portefølje i alt , , ,02 1,42 100,00% 0,00 Depotliste Glostrup Kommune Åbent depot, ingen spærring Alm. Brand A/S CVRnr Hovedkontor: Midtermolen København Ø Telefon Alm. Brand Forsikring A/S CVRnr Forsikringsselskabet Alm. Brand Liv og Pension A/S CVRnr Alm. Brand Bank A/S CVRnr Alm. Brand Leasing A/S CVRnr /12

11 NOTAT Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver 4. Låneportefølje På de følgende sider fremgår status for kommunens aktuelle låneportefølje og prognose for fremtidige betalinger udarbejdet af kommunens rådgiver på området, Danske Bank.

12 Specifikation af eksisterende portefølje Navn Trade ID Restgæld Valuta Varighed Rente Startdato Slutdato Fastforrentet Betalingsfrekvens KKVAR B 27,167,798 DKK % 28/07/16 28/07/26 Variabel 3M SWAP NDA _0 21,884,688 DKK % 07/03/16 28/07/26 Variabel 3M SWAP NDA _1 21,884,688 DKK % 07/03/16 28/07/26 Fast 3M KKFAST B 1,509,636 DKK % 28/12/12 30/12/27 Fast 6M KKFAST B 4,316,741 DKK % 30/06/15 30/12/30 Fast 6M KKVAR B 2,721,494 DKK % 23/12/08 23/12/33 Variabel 6M KKVAR B 2,402,426 DKK % 21/12/09 21/12/34 Variabel 3M KKVAR B 2,584,483 DKK % 30/12/10 28/12/35 Variabel 3M KKFAST B 9,671,612 DKK % 04/02/16 04/02/36 Fast 3M KKFAST B 3,773,768 DKK % 30/01/17 15/12/36 Fast 6M KKVAR B 15,545,856 DKK % 21/02/12 23/02/37 Variabel 3M KKVAR B 2,340,030 DKK % 11/03/13 11/03/38 Variabel 3M 72,033,

13 Nøgletal Porteføljeoverblik Nuværende Portefølje Markedsværdi 77,114,370 Nuværende hovedstol 72,033,843 Nuværende Porteføljerente 1.52% Porteføljerente inkl. bidrag 1.52% Varighed 3.41 Markedsværdi (+100 bps) 74,593,632 Markedsværdi (100 bps) 79,855,336 Rentebetalinger første år 1,022,400 Rentebetalinger første år inkl. bidrag 1,022,400 Samlede rentebetalinger 7,926,084 Andel fast gæld 57.13% Ændring i markedsværdi (DKK) 4,000,000 3,000,000 2,000,000 1,000,000 1,000,000 2,000,000 3,000,000 Scenarie(1%) Scenarie (0.5%) Scenarie (0.5%) Scenarie (1%) Nuværende Portefølje Gældsoversigt Nuværende Portefølje Fast vs. Variabelt over tid Nuværende Portefølje Variabel 43% Swap 30% Fast 27% 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% Fast Swap Variabel

14 I dag 2019* Betalinger Betalinger Nuværende Portefølje (DKK) 8,000,000 80,000,000 6,000,000 60,000,000 4,000,000 40,000,000 2,000,000 20,000,000 Afdrag Rentebetaling Bidrag Restgæld (hs) Alle betalinger samt restgæld for Nuværende Portefølje DKK I dag 2019* Restgæld 72,033,843 68,292,291 62,710,429 56,943,277 50,983,889 44,825,047 Afdrag 3,741,552 5,581,862 5,767,153 5,959,388 6,158,842 Rentebetaling 793, , , , ,495 Bidrag Samlet betaling 4,535,442 6,537,417 6,662,828 6,790,590 6,919,337 Rentebetaling Nuværende Portefølje DKK 2019* Basecase 793, , , , , ,002 Scenarie(1%) 1,001,217 1,243,548 1,164,853 1,081, , ,354 Scenarie (0.5%) 897,485 1,099,452 1,030, , , ,105 Scenarie (0.5%) 690, , , , , ,044 Scenarie (1%) 587, , , , , ,232 3

De rentebærende aktiver svarer her til værdipapirer og indeståender på bankkonti, medens de rentebærende passiver svarer til kommunens lån.

De rentebærende aktiver svarer her til værdipapirer og indeståender på bankkonti, medens de rentebærende passiver svarer til kommunens lån. NOTAT Center for Økonomi og Styring Opfølgning på de finansielle aktiver og passiver Kommunens interne regler for finansielle dispositioner er fastlagt dels i den finansielle politik og dels i den økonomiske

Læs mere

NOTAT 16/6693. af kommunens. aktiver og. 1. Oversigt. 1.1 Aktiver. Styringskrav Det følger. Status. mio. kr. består pt. til en. i banken.

NOTAT 16/6693. af kommunens. aktiver og. 1. Oversigt. 1.1 Aktiver. Styringskrav Det følger. Status. mio. kr. består pt. til en. i banken. NOTAT Center for Økonomi og Styring Opfølgning på de finaniselle aktiver og passiver Kommunens interne regler for finansielle dispositioner er fastlagt delss i den finansiellee politik og dels i den økonomiske

Læs mere

Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsporteføljen pr. ultimo juli 2017

Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsporteføljen pr. ultimo juli 2017 Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsporteføljen pr. ultimo juli 2017 Indhold Kommentarer til risiko side 2 Nøgletal til risikostyring side 3 Låneporteføljen side 4 Betalinger side 5 Placeringsporteføljen

Læs mere

Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 8. januar 2016.

Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 8. januar 2016. Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsportefølje Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 8. januar 2016. Indhold Kommentarer til risiko side 2 Nøgletal til risikostyring side 3

Læs mere

Rudersdal Kommune Status på låneportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 13. jan. 2015. Dealer Pernille Kristensen

Rudersdal Kommune Status på låneportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 13. jan. 2015. Dealer Pernille Kristensen Rudersdal Kommune Status på låneportefølje Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 13. jan. 2015. Dealer Pernille Kristensen Indhold Kommentarer til risiko side 2 Nøgletal til risikostyring

Læs mere

Rudersdal Kommune. Status på låne- og placeringsportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 12. august. 2015.

Rudersdal Kommune. Status på låne- og placeringsportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 12. august. 2015. Rudersdal Kommune Status på låne- og placeringsportefølje Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 12. august. 2015. Indhold Kommentarer til risiko side 2 Nøgletal til risikostyring side

Læs mere

Finansrapport. pr. 31. juli 2014

Finansrapport. pr. 31. juli 2014 pr. 31. juli ØKONOMI Assens Kommune 30. august 1 Resume I henhold til kommunens finansielle strategi skal der hvert kvartal gives en afrapportering vedrørende kommunens finansielle forhold på både aktiv

Læs mere

Rudersdal Kommune Status på låneportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 4. aug Dealer Pernille Kristensen

Rudersdal Kommune Status på låneportefølje. Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 4. aug Dealer Pernille Kristensen Rudersdal Kommune Status på låneportefølje Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 4. aug. 2014. Dealer Pernille Kristensen Indhold Kommentarer til risiko side 2 Nøgletal til risikostyring

Læs mere

Finansrapport. pr. 1. april 2015

Finansrapport. pr. 1. april 2015 Finansrapport pr. 1. april 215 1 Indledning Finansrapporten giver en status på renteudviklingen samt bevægelserne indenfor aktivsiden med fokus på kassebeholdningen samt afkastet på de likvide midler.

Læs mere

Udvalg Økonomiudvalget. Bevillingsområdet omfatter afdrag på kommunens langfristede gæld. Budget Tillægsbevilling Regnskab Afvigelse

Udvalg Økonomiudvalget. Bevillingsområdet omfatter afdrag på kommunens langfristede gæld. Budget Tillægsbevilling Regnskab Afvigelse REGNSKAB 2008 Bevillingsområde 80.84. Afdrag på lån Udvalg Økonomiudvalget Afgrænsning af bevillingsområdet Bevillingsområdet omfatter afdrag på kommunens langfristede gæld. Resultater Årets samlede resultat

Læs mere

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune - Rapportering Materialet er udarbejdet til Bornholms Regionskommune og bedes behandlet fortroligt Rapporten er udarbejdet den 7. november 2017 Indhold Ordforklaring Kommentarer

Læs mere

FINANSRAPPORT Varde Kommune år 2017

FINANSRAPPORT Varde Kommune år 2017 FINANSRAPPORT Varde Kommune år 2017 Finansrapport pr. 31. december 2017 I henhold til fastlagte rammer i Finansieringspolitikken for Varde Kommune skal der gives en afrapportering for kommunens finansielle

Læs mere

Evalueringsnotat finansiel styring 2013

Evalueringsnotat finansiel styring 2013 Dato 30. april 2014 Dok.nr. 58.643/14 Sagsnr. 13/6645 Ref. jobr Evalueringsnotat finansiel styring 2013 I henhold til rammerne i Finansieringspolitikken for Varde Kommune er der udarbejdet denne rapport

Læs mere

Primo oktober 2013 indgået aftale med Sydbank om aktiv formuepleje - (PM-aftale).

Primo oktober 2013 indgået aftale med Sydbank om aktiv formuepleje - (PM-aftale). Viborg Kommunes finansielle politik - årlig afrapportering af sammensætningen og udviklingen i investerings- og gældsporteføljerne, samt investeringsporteføljens afkast og gældsporteføljernes finansieringsudgifter.

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Notat. Finansrapport pr. 31. december Sagsfremstilling

Notat. Finansrapport pr. 31. december Sagsfremstilling Notat Vedrørende: Finansrapport pr. 31. december 2016 Sagsnavn: Finansrapport 2017 Sagsnummer: 00.01.00-Ø50-1-17 Skrevet af: Susanne Risager Clausen og Brian Hansen E-mail: susanne.clausen@randers.dk Forvaltning:

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering

Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering 4. kvartal 2015 MARKEDSVÆRDI PR. AKTIV KLASSE Faaborg-Midtfyn Kommune Depot nr.: 6100048048 Rapporten er opgjort på handelsdag Dato: 12-31-2015 Aktivklasse

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Finansiel politik for Region Syddanmark

Finansiel politik for Region Syddanmark Bilag 13 til Regler for Økonomistyring og Registreringspraksis om finansiel strategi Finansiel politik for Region Syddanmark 1. Formål Region Syddanmarks finansielle politik, som formuleret i dette notat,

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2017 Klingenberg 2 P.O.Box 1140 5100 Odense C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Afkastrapport. Middelfart Kommune. 14. januar 2013-30. juni 2013. Middelfart Kommune. Indholdsfortegnelse

Afkastrapport. Middelfart Kommune. 14. januar 2013-30. juni 2013. Middelfart Kommune. Indholdsfortegnelse Afkastrapport 14. januar 2013-30. juni 2013 Vi har hermed fornøjelsen af at fremsende Deres afkastrapport. Hvis De ønsker at disponere på grundlag af afkastrapporten, opfordrer jeg Dem til at kontakte

Læs mere

Afkastrapport. Middelfart Kommune. 1. januar 2015-30. juni 2015. Middelfart Kommune. Indholdsfortegnelse

Afkastrapport. Middelfart Kommune. 1. januar 2015-30. juni 2015. Middelfart Kommune. Indholdsfortegnelse Afkastrapport Middelfart Kommune 1. januar 2015-30. juni 2015 Vi har hermed fornøjelsen af at fremsende Deres afkastrapport. Hvis De ønsker at disponere på grundlag af afkastrapporten, opfordrer jeg Dem

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2016 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

NOTAT. Den faktiske likvide beholdning. Den gennemsnitlige kassebeholdning. Allerød Kommune

NOTAT. Den faktiske likvide beholdning. Den gennemsnitlige kassebeholdning. Allerød Kommune NOTAT Allerød Kommune Økonomi og It Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 345 Allerød Tlf: 48 1 1 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Aktuel økonomi ultimo marts 214 Vedlagt dette notat er følgende bilag; Gennemsnitlig

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning OKTOBER 2018 Helsingør Stift Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning OKTOBER 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning OKTOBER 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Notat. Nettorenteindtægterne har beløbet sig til 5,4 mio. kr., hvilket er hvad der var forventet ifølge den seneste budgetopfølgning.

Notat. Nettorenteindtægterne har beløbet sig til 5,4 mio. kr., hvilket er hvad der var forventet ifølge den seneste budgetopfølgning. ØKONOMI OG PERSONALE Økonomibilag nr. 1 Dato: 14. januar 2013 Tlf. dir.: 4477 2210 E-mail: msu@balk.dk Kontakt: Mette Schou Sagsnr: 2012-375 Dok.nr: 2012-3893 Notat Udviklingen i kommunens likviditet i

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2018 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2019 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2019 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering

Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering Faaborg-Midtfyn Kommune Kvartalsrapportering 4. Kvartal 2014 Fair Value MARKEDSVÆRDI PR. AKTIV KLASSE Dato: 12-31-2014 Aktivklasse Markedsværdi Vægt Kontanter 1,550,941.58 1.0 Akt Inv.for. 3,268,538.16

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2019 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning NOVEMBER 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning FEBRUAR 2018 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning DECEMBER 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning SEPTEMBER 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning FEBRUAR 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning AUGUST 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MAJ 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2017 Nørregade 11 1165 København K Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Jyske Bank A/S Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rudersdal Kommune. Finansiel strategi - Rapportering

Rudersdal Kommune. Finansiel strategi - Rapportering Rudersdal Kommune Finansiel strategi - Rapportering Materialet er udarbejdet som rapport med status pr. den 31. december 2013. Dealer Pernille Kristensen Indhold Kommentarer til risiko side 2 Nøgletal

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning SEPTEMBER 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2017 Domkirkestræde 1 8800 Viborg Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning FEBRUAR 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning APRIL 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2017 Stændertorvet 3A 4000 Roskilde Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2018 Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2019 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning MARTS 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2019 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning FØLGEBREV

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JUNI 2017 Ribe Landevej 35-37 6100 Haderslev Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering af kapitalforvaltning

Læs mere

Finansrapport. September 2015

Finansrapport. September 2015 Finansrapport September 1 Indledning Finansrapporten giver en status på renteudviklingen samt bevægelserne indenfor aktivsiden med fokus på kassebeholdningen samt afkast på de likvide midler. Slutteligt

Læs mere

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune - Rapportering Rapporten er udarbejdet den 21. august 2019 med udgangspunkt i markedsdata pr. ultimo juli måned 2019 Indhold Ordforklaring Kommentarer til risiko Nøgletal til risikostyring

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JANUAR 2018 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Rapportering af kapitalforvaltning

Rapportering af kapitalforvaltning JULI 2017 Vor Frue Kloster Hestemøllestræde 3A 3000 Helsingør Jyske Capital Clients Vestergade 8-16 DK 8600 Silkeborg +45 89 89 70 43 cm.clientservice@jyskebank.dk SWIFT: JYBADKKK CVR: 17616617 Rapportering

Læs mere

Bornholms Regionskommune - Rapportering. Rapporten er udarbejdet den 7. januar 2019 med udgangspunkt i markedsdata pr. ultimo december måned 2018

Bornholms Regionskommune - Rapportering. Rapporten er udarbejdet den 7. januar 2019 med udgangspunkt i markedsdata pr. ultimo december måned 2018 Bornholms Regionskommune - Rapportering Rapporten er udarbejdet den 7. januar 2019 med udgangspunkt i markedsdata pr. ultimo december måned 2018 Indhold Ordforklaring Kommentarer til risiko Nøgletal til

Læs mere

Lejre Kommune - Finansielle aktiver & passiver pr. 30. Sep 2016

Lejre Kommune - Finansielle aktiver & passiver pr. 30. Sep 2016 Lejre Kommune - Finansielle aktiver & passiver pr. 30. Sep 2016 Indhold Lejre Kommunes finansielle situation i hovedtal 3 Låntagning 2016 4 Fordeling af aktiver og afkast 5 Markedsudvikling 6 Ændringer

Læs mere

Økonomioverblik pr. 1. april 2016

Økonomioverblik pr. 1. april 2016 Sagsnr.: 00.32.14-Ø00-1-16 Dato: 07-04-2016 Sagsbehandler: Annette Wendt Økonomioverblik pr. 1. april 2016 Resultatopgørelsen Nedenstående tabel viser resultatopgørelsen pr. 31. marts 2016 for året 2016.

Læs mere

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune - Rapportering Materialet er udarbejdet til Bornholms Regionskommune og bedes behandlet fortroligt Rapporten er udarbejdet den 5. april 2018 Indhold Ordforklaring Kommentarer til

Læs mere

Låneoptagelse og langfristet gæld Nedenstående tabel 1 viser Helsingør Kommunes langfristede gæld, samt udgifter til renter og afdrag i 2013.

Låneoptagelse og langfristet gæld Nedenstående tabel 1 viser Helsingør Kommunes langfristede gæld, samt udgifter til renter og afdrag i 2013. Notat Center for Økonomi og Styring Økonomi og Planlægning Stengade 56 3000 Helsingør Tlf. 49282927 Mob. 25312927 pwb11@helsingor.dk Dato 01.07. Sagsbeh. pwb11/bra13 for lån, renter og balanceforskydninger

Læs mere

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune - Rapportering Materialet er udarbejdet til Bornholms Regionskommune og bedes behandlet fortroligt Rapporten er udarbejdet den 4. april 2017 Indhold Ordforklaring Kommentarer til

Læs mere

Økonomioverblik pr. 1. oktober 2014

Økonomioverblik pr. 1. oktober 2014 Sagsnr.: 00.32.14-Ø-1-14 Dato: 03-10-2014 Sagsbehandler: Annette Wendt Økonomioverblik pr. 1. oktober 2014 Resultatopgørelsen Nedenstående tabel viser resultatopgørelsen pr. 30. september 2014. Forbrugsprocenten

Læs mere

Økonomioverblik pr. 1. august 2016

Økonomioverblik pr. 1. august 2016 Sagsnr.: 00.32.14-Ø00-1-16 Dato: 3-8-2016 Sagsbehandler: Annette Wendt Økonomioverblik pr. 1. august 2016 Resultatopgørelsen Nedenstående tabel viser resultatopgørelsen pr. 31. juli 2016 for året 2016.

Læs mere