Spørgsmål & Svar opdateret 4. feb Udbud af Osteosyntese materialer. Sagsnr. 10/16511

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål & Svar opdateret 4. feb Udbud af Osteosyntese materialer. Sagsnr. 10/16511"

Transkript

1 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar opdateret 4. feb Udbud af Osteosyntese materialer Svar på spørgsmål modtaget på informationsmøde d. 6. januar 2011 Nr. Spørgsmål Svar Kravspecifikation, afgrænsning og omfang Hvad er værdien af de udbudte 12 koncepter/delaftaler? Der stilles krav om mange instrumentarier i forhold til produktionen generelt og primært i forhold til koncept 2b, 3d og 4c. Er der tale om den nuværende beholdning eller en ønsket fremtidig beholdning? Kontrakt - 12 Prisregulering Regulering af priserne på grundlag af prisudviklingen vil ske med reguleringsandel på 65 %. Hvorfor denne sats når alle andre regioner siger 80%? Såfremt Leverandøren eller Køberen ønsker prisregulering skal dette dokumenteres Dokumentationen skal være af en sådan karakter, at Leverandøren eller Køberen kan kontrollere ændringens berettigelse. Hvilken dokumentation forventes? Prøv at give et eksempel? Tilbudsbilag 4 Referenceliste Hvor mange referencer skal der angives i Tilbudsbilag 4? Se svaret nedenfor under Svar på spørgsmål modtaget frem til d. 14. januar 2011 under nr. 1 fortsat. Se svaret nedenfor under Svar på spørgsmål modtaget frem til d. 14. januar 2011 under nr. 1 fortsat. Udbyder giver kun mulighed for at prisregulere leverandørernes kostpriser. Udbyder har sat leverandørernes dækningsbidrag til 35 %. Dokumentation kan omfatte udviklingen i de officielle markedspriser på råvarer og andre ressourcer, der indgår i produktet/ydelsen. Der skal angives en reference og der kan angives op til 5 8 referencer på tilsvarende leverancer i Tilbudsbilag 4. 4 Tilbudsbilag 6 Service i forhold til instrumentarier Det er et mindstekrav, at leverandøren i fornødent omfang skal levere betjenings-, brugsog rengøringsvejledninger med foto på dansk i forhold til kirurgen, sygeplejersken og sterilcentralen for instrumentarierne. Hvem vil vurdere dette krav? Mindstekravet vil blive vurderet i forhold til de eksisterende procedurer på afdelingerne i udbyders sygehuse.

2 Spørgsmål & Svar 2 Tilbudsbilag 6 Samhandels- og samarbejdsbetingelser 5 Det er et mindstekrav, at leverandørens levering af produkter inkl. service mv. som minimum skal være i overensstemmelse med Eucomed Guidelines on Interactions with Healthcare Professionals, september 2009, eller tilsvarende. Dette krav gælder vel også for udbyder? Ja Tilbudsbilag 6 Efteruddannelse Det er et mindstekrav, at leverandøren til dækning for købers sygehuses omkostninger til efteruddannelse af personale, løbende skal indsætte 3 procent af omsætningen på uddannelseskonti hos købers sygehuse; én konto pr. afdeling. Hvordan sikrer udbyder, at disse midler forbruges jf. gældende lovgivning og etiske retningslinier? Købers sygehuse forpligtiger sig til kun at bruge de indbetalte midler til virksomhedsneutrale efteruddannelsesaktiviteter på det pågældende produktområde. Købers sygehuse må således ikke bruge midlerne til uddannelsesrejser eller arrangementer som retter sig direkte mod et specifikt produkt eller en konkret leverandør. Betyder dette, at en afdeling ikke vil kunne benytte de indbetalte midler på AO-kurser og cadaver-kurser mv., hvor der kun benyttes produkter fra en konkret leverandør? Tilbudsbilag 8 Købstilbud på instrumentarier ejet af udbyders sygehuse Hvad indeholder instrumentarierne og hvornår blev det anskaffet? Tilbudsbilag 8 Tilbudspriser på produktdelen For at sikre en 100 procent klar identifikation af de konceptkomponenter, som de angive tilbudspriser på produktdelen i Tilbuds-Bilag 8 gælder for - anbefales det - at alle varebeskrivelser og varenumre under det enkelte positionsnummer angives i Tilbuds-Bilag 8. Vil det være OK at opgive ex. de første cifre i varenr + til og fra så man ud fra et nr. kan se, Det vil blive ført regnskab over anvendelsen af de indbetalte midler i de enkelte afdelinger på udbyders sygehuse. Ja, det er som udgangspunkt korrekt. Medmindre at der er sædvanligt på området, at generel efteruddannelse gennemføres på basis af produkter fra en eller flere konkrete leverandører. Se svaret nedenfor under Svar på spørgsmål modtaget frem til d. 14. januar 2011 under nr. 7 fortsat. Der skal sikres en 100 procent klar identifikation af de konceptkomponenter/varenumre, som de at angive tilbudspriser gælder for. Dette skal som udgangspunkt ske ved at hvert varenummer angives i tilbudsbilag 8. Hvis tilbudsgiver ikke angiver alle varebeskrivelser og varenumrene som den enkelte tilbudspris gælder for i Tilbuds-Bilag 8, men f.eks. kun angiver de første cifre i varenumrene (plus til og fra), løber tilbudsgiveren selv risikoen for, at der ikke er en 100 procent klar identifikation af de

3 Spørgsmål & Svar 3 at vi ex. her taler om låseskruer fra 14 til 100 mm? konceptkomponenter/varenumre, som de angive tilbudspriser gælder for. Såfremt der ikke er en 100 procent klar identifikation af hvilke varenumre, som den angive tilbudspris gælder for, vil den angive tilbudspris gælde for alle varianter også specialkomponenter, der falder under titlen på denne konceptkomponent 9 10 Tilbudsbilag 8 - Koncept 4b Acutrak 6/7 er ikke til hofte-nære frakturer. Tilbudsbilag 9 - Dokumentation Som dokumentation for et komplet instrumentarium skal tilbudsgiver vedlægge en beskrivelse af det tilbudte instrumentarium inkl. oversigtsfotos af instrumenterne. Da visse kunder kan ønske forskellig udformning af bakker må dette så betragtes som et eksempel? Som dokumentation for håndtering af osteosyntese materialer og instrumentarium skal tilbudsgiver vedlægge en betjeningsvejledning/brugsanvisning for det tilbudte koncept Skal dette være både den originale på engelsk og supplerende version på DK?? Som dokumentation for sortiment til konceptet skal tilbudsgiver vedlægge sin officielle sortimentsprisliste inkl. tilbudsgivers varebetegnelse og varenumre for det tilbudte koncept. Er brochure OK? Dette er korrekt. Det er en fejl. Ændringerne vil fremgå af rettelsesblad #1, som vil blive lagt på udbyders hjemmeside indenfor den nærmeste fremtid. Det er korrekt, at der kan være forskellige ønsker til udformning af instrumentbakkerne. Men der må ikke være tvivl om indholdet af det tilbudte instrumentarium. Tilbudsgiver skal vedlægge en beskrivelse af det tilbudte instrumentarium inkl. oversigtsfotos af instrumenterne. Der er tilstrækkeligt at fremsende den officielle betjeningsvejledning/brugsanvisning, som skal være på dansk og/eller engelsk. Nej, tilbudsgiver skal vedlægge sin officielle sortimentsprisliste inkl. tilbudsgivers varebetegnelse og varenumre for det tilbudte koncept Svar på spørgsmål modtaget frem til d. 14. januar 2011 Nr. Spørgsmål Svar Kravspecifikation, afgrænsning og omfang 1 fortsat Hvad er værdien pr. år af de udbudte 12 koncepter/delaftaler? Der stilles krav om mange instrumentarier i forhold til produktionen generelt og primært i forhold til koncept 2b, 3d og 4c. Den årlige værdi af de udbudte 12 koncepter/delaftaler er estimeret til DKK mio. Udbyder har indhentet svar vedr. behov for instrumentarier fra udbyders sygehuse, hvilket har ført til mindre ændringer i kravene til instrumentarier.

4 Spørgsmål & Svar 4 7 fortsat 11 Er der tale om den nuværende beholdning eller en ønsket fremtidig beholdning? Tilbudsbilag 8 Købstilbud på instrumentarier ejet af udbyders sygehuse Hvad indeholder instrumentarierne og hvornår blev det anskaffet? Tilbudsbilag 6, Udbudsbilag 3 og Tilbudsbilag 8 Service i forhold til instrumentarier Det er et mindstekrav, at leverandøren i aftaleperioden skal sikre funktionsdygtige instrumenter. Instrumentarierne skal gås efter og vedligeholdes mindst en gang årligt og efter ønske fra købers sygehuse. Alle udgifter forbundet hermed ligger hos leverandøren med undtagelse udgifter forbundet med forkert brug, som ligger hos købers sygehuse. Er bor og tråde/wire omfattet af de instrumenter, leverandøren skal stå for uden beregning? Bor kan genbruges. Hvordan tages der højde for det? Reamere slides over tid, er de omfattet af de instrumenter, leverandøren skal stå for uden beregning? Ændringerne fremgår af rettelsesblad #1, som ligger på udbyders hjemmeside. Udbyder har fremskaffet indholdsoversigter og anskaffelsesårtal for de instrumentarier hvorpå der ønskes købstilbud. Denne proces har samtidigt betydet, at der ikke længere skal afgives købstilbud på instrumentarier til koncept 2b ejet af udbyders sygehuse, mens der tilføjet instrumentarier under koncept 2a, 3a, 3d og 4b. Indholdsoversigter og anskaffelsesårtal for de instrumentarier hvorpå der ønskes købstilbud fremgår af rettelsesblad #1, som ligger på udbyders hjemmeside. Nej, tilbudsgiver har mulighed for at angive en tilbudspris pr. procedure for nødvendige instrumentarieforbrugsartikler, som bor og tråde/wire. Denne tilbudspris skal omfatte alle nødvendige instrumentarieforbrugsartikler til en enkelt procedure. Hvis der udelades et eller flere nødvendige bor og/eller tråde mv. til en procedure, vil leverandøren skulle levere de udeladte instrumentarieforbrugsartikler uden beregning til udbyders sygehuse i hele kontraktperioden. Ændringerne fremgår af rettelsesblad #1, som ligger på udbyders hjemmeside. Der skal angives en tilbudspris pr. procedure for alle nødvendige instrumentarieforbrugsartikler jf. ovenfor. Hvis der tilbydes flergangsbor, skal tilbudsgiver dels angive om flergangsborene kan bruges til to eller tre procedurer og dels angive en forholdsmæssig tilbudspris på henholdsvis halvdelen eller en tredjedel af de nødvendige bor til en enkelt procedure. Ja, reamere er, som udgangspunkt, omfattet af de instrumenter, leverandøren skal servicere og stå for uden beregning, jf. dog Spørgsmål og svar til tidligere udbud af implantater under tilbudsbilag 6 / udbudsbilag 3.

5 Spørgsmål & Svar Hvis instrumentarierne, hvorpå tilbudsgiver skal give tilbud, er at betragte som standard instrumenter, og dermed kan anvendes til flere produkter, vil det så accepteres at disse tilbydes i konsignation, og suppleres med produktspecifikke instrumenter fra tilbudsgiver? Tilbudsbilag 8 - Koncept 1a Position 1a-2 Skruer (1 hofteskrue, 2 proximale låseskruer, 3 distale låseskruer). Hvad menes med hofteskrue? Tilbudsbilag 8 - Koncept 2a Ønskes der ikke tilbudspriser på 3,5 mm skruer og 4 mm skruer? Ja, såfremt udbyder vælger, at udnytte optionen på salg af et eller flere af de angivne instrumentarier under et koncept til tilbudsgiver. Disse instrumentarier skal dog efterses og opdateres af tilbudsgiver ved aftalteopstart. Der menes en proximal låseskrue. Position 1a-2 Skruer opdateres til 3 proximale låseskruer og 3 distale låseskruer. Ændringen fremgår af rettelsesblad #1, som ligger på udbyders hjemmeside. Jo, ændringerne fremgår af rettelsesblad #1, som ligger på udbyders hjemmeside. 14 Tilbudsbilag 8 - Koncept 2b Position 2b-5 Pind eller anden løsning til knust knogle, låsbar. Menes der skruepegs? Ja Tilbudsbilag 8 - Koncept 4a Position 4a-3 Bor. Menes der K-wire? Kontrakt - 15 Sikkerhedsstillelse Det har ikke hidtil været kutyme at en sådan bliver udstedt. Vil det ikke være relevant, at vi laver en gensidig garanti? Hvis vi ikke er interesserede i at stille denne sikkerhed, er det så ensbetydende med, at vi er udelukket som leverandør? Ja, såfremt K-wire(r) er nødvendige instrumentarieforbrugsartikler til en enkelt procedure, jf. desuden nødvendige instrumentarieforbrugsartikler i rettelsesblad #1, som ligger på udbyders hjemmeside. Nej, Udbyder har ved tidligere udbud, herunder udbud af implantater stillet krav om en ensidig sikkerhedsstillelse fra leverandøren. Sikkerhedsstillelsen sigter mod at dække udbyders omkostninger ved leverandørens insolvens. Denne risiko løber leverandøren ikke i forhold til udbyder. Ja, for der kan i henhold til udbudsbetingelserne ikke tages forbehold for kontraktens bestemmelser, jf. afsnit på side 11 i udbudsmaterialet.

6 Spørgsmål & Svar 6 Svar på spørgsmål modtaget frem til og med 1. feb 2011 kl. 14 Nr. Spørgsmål Svar 17 Tilbudsbilag 2 - Soliditetserklæring Vil en bankerklæring med nedenstående indhold opfylde kravene til en soliditetserklæring? Ja, en sådan erklæring vil udbyder acceptere, som en soliditetserklæring. Den pågældende erklæring er udstedt af tilbudsgivers bank og i henhold til udbudsmaterialet kan erklæringen også udstedes af tilbudsgivers revisor.

7 Spørgsmål & Svar Tilbudsbilag 7 og Udbudsbilag 4 - Retroselvskærende skruer under ønsker til udformning. Ønskes det at alle skruetyper er retroselvskærende, eller kun de kanylerede skruer? Tilbudsbilag 7 og Udbudsbilag 4 Ydre mål på instrumentkasser under ønsker til indhold af instrumentarier Har ydre mål lig med eller mindre end 26 cm x 49 x 11 cm. Er dette et nøje afmålt krav eller et cirka krav, og kan det evt. ændres så alle kan byde ind alligevel? Tilbudsbilag 8 Angivelse af varenumre Vil der ikke være en klar identifikation af de varenumre - som de angivne tilbudspriser under en delkomponent i Tilbudsbilag 8 gælder for såfremt tilbudsgiver henviser til den medsendte officielle sortimentsprisliste under dokumentation, hvor postionsnumret fra tilbudsbilag 8 (f.eks. 1a-1) er anført ud for de relevante varenumre under det tilbudte koncept? Udbudsmaterialet afsnit og Tilbudsbilag 8 Tilbudspriser på ostesyntese materialer til Sygehus Sønderjylland (option) Under krav til tilbudsgivning på instrumentariedelen fremgår det, at der skal angives et tillæg (procentsats) for Sygehus Sønderjylland i forhold til den tilbudte månedslejepris for et styk instrumentarium til udbyders øvrige sygehuse. Hvorfor er dette angivet som en procentsats og ikke som kroner? Det er kun et ønske, at skruerne er retroselvskærende. Jo flere skruetyper, der tilbydes, som er retroselvskærende under det enkelte koncept, jo bedre opfyldes udbyders ønske om retroselvskærende skruer under dette koncept. Det er kun et ønske, at de ydre mål på instrumentkasser er lig med eller mindre end 26 cm x 49 x 11 cm. Ønsket til de ydre mål på instrumentkasser kommer fra sterilcentralerne på udbyders sygehuse og dette ønske fastholdes. Jo, hvis der er sikret en 100 procent klar identifikation af de varenumre i den medsendte officielle sortimentsprisliste, som de angive tilbudspriser gælder for. Såfremt der ikke er en 100 procent klar identifikation af hvilke varenumre, som den angive tilbudspris gælder for, vil den angive tilbudspris gælde for alle varianter også specialkomponenter, der falder under titlen på denne konceptkomponent. For hver af de udbudte kontrakter vil udbyder ved aftaleindgåelse vurdere, hvorvidt Sygehus Sønderjylland skal omfattes af kontrakten med den vindende tilbudsgiver på det enkelte koncept, jf. afsnit i udbudsmaterialet Den vindende tilbudsgiver vil have angivet en tilbudslejepris i DKK for et instrumentarium i en måned under instrumentariedelen for konceptet, jf. afsnit i udbudsmaterialet Den tilbudte månedslejepris for et styk instrumentarium til Sygehus Sønderjylland for konceptet vil være ovenstående tilbudslejepris i DKK plus tillæget, som er en procentsats. Eksempelvis vil den tilbudte månedslejepris for et styk instrumentarium til Sygehus Sønderjylland være DKK 1.100, såfremt månedstilbudslejeprisen under instrumentariedelen for konceptet er DDK og tillæget på instrumentariedelen er 10 % under tilbudspriser på ostesyntese materialer til Sygehus Sønderjylland (option)

8 Spørgsmål & Svar 8 22 Udbudsmaterialet afsnit 2.6 og Tilbudsbilag 8 Tilbudspriser på instrumentariedelen Skal der angives tilbudslejepriser pr. operation eller pr. måned for et instrumentarium? Kan tilbudslejeprisen for et instrumentarium ændres fra månedsleje til en årlig lejepris? Der skal angives tilbudslejepriser pr. måned for et instrumentarium. Der er en fejl på side 24 i udbudsmaterialet. Ændringen fremgår af rettelsesblad #2, som ligger på udbyders hjemmeside. Nej, månedslejen af et styk instrumentarium fastholdes. Svar på spørgsmål modtaget frem til og med 3. feb 2011 Nr. Spørgsmål Svar Tilbudsbilag 8 - Koncept 2a Det er et mindstekrav, at der skal være mulighed for vinkelstabile/låste skruer i koncept 2a. Kan tilbudsgiver på de skrå- og retvinklede skinner (positionsnumre 2a-7, 2a-8, 2a-9, 2a- 10 og 2a-11 i tilbudsbilag 8) tilbyde en løsning, hvor muligheden for vinkelstabile/låste skruer sikres på en anden måde end de angivne låsbare skinner? Tilbudsbilag 8 - Koncept 3a Skal tilbudsgiver på positionsnummer 3a-2 i tilbudsbilag 8 kunne tilbyde kanylerede skruer med fuldt gevind? Ja, hvis den tilbudte løsning giver mulighed for vinkelstabile/låste skruer ved anvendelse af de skrå- og retvinklede skinner. Eventuelle yderligere omkostninger forbundet med denne tilbudte løsning på vinkelstabile/- låste skruer ved anvendelse af skrå- og retvinklede skinner skal medtages i de tilbudte tilbudspriser under positionsnumrene 2a-7, 2a-8, 2a-9, 2a-10 og 2a-11 i tilbudsbilag 8. Ja.

Udbud af ortopædkirurgiske knæ-implantater. Sagsnr. 11/ Spørgsmål og svar til tidligere udbud af implantater

Udbud af ortopædkirurgiske knæ-implantater. Sagsnr. 11/ Spørgsmål og svar til tidligere udbud af implantater Spørgsmål og svar til tidligere udbud af implantater 1 Udbud af ortopædkirurgiske knæ-implantater Sagsnr. 11/27104 Spørgsmål og svar til tidligere udbud af implantater Nr. Spørgsmål Svar 1 2 3 4 Udbudsprocessen

Læs mere

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese Spørgsmål 1 Skal der afgives ens priser for skinner, skruer, søm m.m. jvf. Punkt 1.21.1. Svar 1 Spørgsmål 2

Læs mere

6. januar Informationsmøde: Udbud af osteosyntese materialer til Region Syddanmark. Sagsnr. 10/16511

6. januar Informationsmøde: Udbud af osteosyntese materialer til Region Syddanmark. Sagsnr. 10/16511 6. januar 2011 Informationsmøde: Udbud af osteosyntese materialer til Region Syddanmark Sagsnr. 10/16511 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Den

Læs mere

spørgsmål / svar 1 68 pr. 21. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese

spørgsmål / svar 1 68 pr. 21. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese spørgsmål / svar 1 68 pr. 21. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese 1 Skal der afgives ens priser for skinner, skruer, søm m.m. jvf. Punkt 1.21.1. Svar 1 2 Ja, i tilbudslisten

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Ortopædkirurgiske knæ-implantater. til. Region Syddanmark

UDBUDSMATERIALE. Ortopædkirurgiske knæ-implantater. til. Region Syddanmark UDBUDSMATERIALE Offentligt udbud nr. 2011/S 207-337186 Ortopædkirurgiske knæ-implantater til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Udbyder... 3 1.3

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Osteosyntese Til Region Midtjylland Indkøb og Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Rettelse af afleveringstidpunktet

Læs mere

Tilbud på genbrug af gravsten

Tilbud på genbrug af gravsten Tilbud på genbrug af gravsten i Rudersdal Kommune 3. Tilbudsliste 02.08.2017 1 TILBUD Der afgives hermed tilbud på afhentning og håndtering af gravsten til genbrug fra Rudersdal Kommunes Kirkegårde. Tilbuddet

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af ortopædkirurgiske hofte-implantater. Sagsnr. 11/12810

Spørgsmål & Svar. Udbud af ortopædkirurgiske hofte-implantater. Sagsnr. 11/12810 Udbud af ortopædkirurgiske hofte-implantater Sagsnr. 11/12810 Svar på spørgsmål modtaget inden og på informationsmødet d. 25. august 2011 1 Udbudsmaterialet side 18, Skema sidste pkt. B1 til B8: Ved tildeling

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825 Spørgsmål & Svar 1 af 7 Spørgsmål & Svar Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport Sagsnr. 14/7825 Svar på spørgsmål modtaget inden informationsmødet d. 11. april

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier SPØRGSMÅL

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Afsnit i høringsmateriale Høringssvar Justering af udbudsmateriale

Afsnit i høringsmateriale Høringssvar Justering af udbudsmateriale 1.2 Produktgrupper - hoftekoncepter 1.2 Produktgrupper - hoftekoncepter 1.2 Produktgrupper - knoglecement 1.3 Koncepter 1.4 Optioner 1.5 Leveranceomfang og - periode 1.5 Leveranceomfang og - periode Venligst

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Ryg-implantater. til. Region Syddanmark

UDBUDSMATERIALE. Ryg-implantater. til. Region Syddanmark UDBUDSMATERIALE Offentligt udbud Ryg-implantater til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Udbyder... 3 1.3 Kontaktafdeling og person... 3 1.4 Styre-

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

25. august Informationsmøde: Udbud af ortopædkirurgiske hofteimplantater. Sagsnr. 11/12810

25. august Informationsmøde: Udbud af ortopædkirurgiske hofteimplantater. Sagsnr. 11/12810 Informationsmøde: Udbud af ortopædkirurgiske hofteimplantater til Region Syddanmark Sagsnr. 11/12810 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Den udbudte

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud?

Spørgsmål: Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Spørgsmål/svar til udbud rådgivning om naturpleje Er det et krav, at der skal være tegnet en erhvervsforsikring for at afgive tilbud? Nej. Men på tidspunktet for aftaleindgåelse, skal der være tegnet en

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Kontraktbilag 2. Tilbudsliste (prisbilag)

Kontraktbilag 2. Tilbudsliste (prisbilag) Kontraktbilag 2 Tilbudsliste (prisbilag) Vejledning til udfyldelse af excel-versionen af Kontraktbilag 2 Der henvises til Kontraktbilag 1, afsnit 1.2 Delaftalernes produkter og option på køb af produkter.

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

Betingelser for tilbudsindhentning Syddjurs Kommune, version 2

Betingelser for tilbudsindhentning Syddjurs Kommune, version 2 Betingelser for tilbudsindhentning Syddjurs Kommune, version 2 Indhentning af tilbud på beskæftigelsesfremmende indsats 1. Vejledning og jobsøgningsforløb i.h.t. Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats kap.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar 1 af 13 SPØRGSMÅL & SVAR For at øge konkurrencen opfordres Positionsnummer 6.4 ændres til en frivillig ordregiver at ændre positionsnummer 6.4 position. Se hertil ny udgave af (størrelsen 14Gx20cm. )til

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Offentlige indkøb Udbud under tærskelværdien og andre ikke EU-udbud

Offentlige indkøb Udbud under tærskelværdien og andre ikke EU-udbud Offentlige indkøb Udbud under tærskelværdien og andre ikke EU-udbud Statens & Kommunernes Indkøbs Service A/S udbud af Rammeaftale 17.17 Vikarydelser om levering af vikarydelser inden for sundhed & omsorgsområdet

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 13/6666 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vil Region overveje, at øge den tilladte bredte

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud afdrift af 2 plejecentre

Spørgsmål og svar vedrørende udbud afdrift af 2 plejecentre Spørgsmål og svar vedrørende udbud afdrift af 2 plejecentre 27.maj Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold til det øvrige annonceringsmateriale. Der er indkommet

Læs mere

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er:

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er: Notat J.nr. 14-4989032 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af konsulentbistand til beregningsmotor, jf. udbudsbekendtgørelse nr. 2014/S 231-407652 opdateret 7. januar 2015 ICE, Jura og stab MTG Nr.

Læs mere

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S 046-076812 Udbud af kanylebokse - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 9. april 2014: OBS: Der er uploadet en ny kravspecifikation (version

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Ortopædkirurgiske knæ-, hofte- og skulderimplantater. til. Region Syddanmark

UDBUDSMATERIALE. Ortopædkirurgiske knæ-, hofte- og skulderimplantater. til. Region Syddanmark UDBUDSMATERIALE Offentligt udbud nr. 2009/S 77-110754 Ortopædkirurgiske knæ-, hofte- og skulderimplantater til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning... 3 1.2

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

KL inviterer hermed til at give tilbud på konsulentbistand i forbindelse med hjemmesygeplejens integration til det fælles medicinkort.

KL inviterer hermed til at give tilbud på konsulentbistand i forbindelse med hjemmesygeplejens integration til det fælles medicinkort. N O TAT Udbud af konsulentbistand til det fælles m e- dicinkort KL inviterer hermed til at give tilbud på konsulentbistand i forbindelse med hjemmesygeplejens integration til det fælles medicinkort. Formålet

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Udbudsannonce fra Aarhus Kommune Den 4. november 2013. Udførelse af el-tekniske opgaver for VarmeTransmission, Aarhus Kommune

Udbudsannonce fra Aarhus Kommune Den 4. november 2013. Udførelse af el-tekniske opgaver for VarmeTransmission, Aarhus Kommune Udbudsannonce fra Aarhus Kommune Den 4. november 2013 Begrænset licitation Udførelse af el-tekniske opgaver for VarmeTransmission, Aarhus Kommune Aarhus Kommune udbyder herved udførelse af el-tekniske

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S Udbudsbetingelse Udbudsbetingelser Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Forsyning Helsingør Spildevand A/S Oktober 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang...

Læs mere

Udbud af logistikydelse til Region Midtjylland

Udbud af logistikydelse til Region Midtjylland Udbud af logistikydelse til Region Midtjylland Informationsmøde den 4. januar 2012 Partner, advokat Tina Braad Holst, Advokater Udbudsproces Annonceringsudbud i forhold til reglerne i tilbudsloven, afsnit

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel. EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009

Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel. EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009 Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009 Spørgsmål 1: Vi vil gerne spørge om vi ikke kan garantere overfor udbyder at følgende er i orden:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE

KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE KØB AF AFFALDSBEHOLDERE TILBUDSLISTE JUNI 2013 Køb af affaldsbeholdere Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 1.1 Vejledning... 3 1.2 Oplysninger... 4 1.2.1 Oplysninger i relation til

Læs mere

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk.

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk. Sagsnr. 1-23-4-101-1-14 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af kanylebokse 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-12 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 1.14 Produktdatablade

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune

Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune Spørgsmål og svar vedrørende EU-udbud af rammeaftale vedrørende levering af bærbare pc er og tilbehør til Lemvig Kommune Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at nedenstående har juridisk forrang i forhold

Læs mere

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING 1/5 UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK2 2021- HØRING Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 info@energinet.dk CVR-nr. 39 31 49 59 Dato: 12. juli 2019 1. Indledning

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013

Udbudsbetingelser for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets. 3. oktober 2013 Sterregaard ApS for Lejre Kommunes udbud af kontrakt om køb af tablets 3. oktober 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Generelle vilkår for udbuddet... 3 1.1. Indledning... 3 1.2. Baggrund for udbudet... 3 1.3.

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelsesblad 5 1 Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelse 1 Kontraktbilag 2 Kontraktbilag 2A - Pris og Produktoplysningsskema Ændres til Kontraktbilag 2 - Pris og Produktoplysningsskema/Tilbud

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 14 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr.

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr. 14.05.2014 Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder Sagsnr. 14/1042 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier SPØRGSMÅL

Læs mere

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011

12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. decem ber 2011 12-by udbud på kaffe, te og maskiner spørgsmål og svar. Dato Nr. Spørgsmål Svar 8. 1 Vi fremsender en anmodning om udsættelse af afleveringstidspunktet med tilbudsmaterialet. Kan rykkes fra d. 4/1-12,

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr.

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt reservedele til Københavns Kommune. 13. april Sagsnr. Teknik- og Miljøforvaltningen 13. april 2015 Sagsnr.: 2014-0190982 Dokument: 2014-0190982-30 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Svarskrivelse nr. 2 Udbud af levering af 2- og 4-hjulede beholdere samt

Læs mere

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form 27. april 2015 Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter 1 Sagsnr. 15/6117 Velkomst og praktiske detaljer Først laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet Dernæst udleveres

Læs mere

Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål Svar Hvad er omsætningen på de 7 delaftaler? Den årlige omsætning på alle 7 delaftaler er ca.

Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål Svar Hvad er omsætningen på de 7 delaftaler? Den årlige omsætning på alle 7 delaftaler er ca. Sagsnr. 1-23-4-101-17-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål Svar 07.06.13 07.06.13 1 Hvad er omsætningen på de 7 delaftaler? Den

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

Bilag E Håndtering af udgåede varer og substitution heraf samt indeksregulering af priser

Bilag E Håndtering af udgåede varer og substitution heraf samt indeksregulering af priser Bilag E Håndtering af udgåede varer og substitution heraf samt indeksregulering af priser Rammeaftale mellem SKI og Leverandøren Indholdsfortegnelse 1. Udgåede varer... 3 2. Leverandørens substitution

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 11 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere