Drejebog for: Unity dage Narcotics Anonymous.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Drejebog for: Unity dage Narcotics Anonymous."

Transkript

1 1 Drejebog for: Unity dage Narcotics Anonymous.

2 2 Planlægning: Formand for Unitydag bliver valgt på OSK møde. Formand bliver valgt i november. (Ca. et halvt år før selve Unitydagen) Temaet for Unitydagen vedtages. Formand forventes gerne at have været en del af servicestrukturen på en tidligere Unitydag. Formand meddeler dato på OSK mødet for første udvalgsmøde, og GSRerne tager datoen med ud til grupperne. Første udvalgsmøde: (Midt i november) Unity udvalg formes på datoen, og forskellige tovholdere vælges til de forskellige serviceposter. (Se vedlagte beskrivelse af serviceposter!) Hvis muligt bør der være en suppleant til tovholderposterne, dobbeltposter skal undgås. Hver enkelt tovholder sørger for at tage sig af deres service, og være repræsenteret på hvert udvalgsmøde. (husk afbud!) Tovholdernes første opgave er at udforme et overordnet budget for deres område til december (se de tidligere budgetter. Udvalget bliver enige om en dato for Unitydag Forslag til mulige lokaler for Unitydagen skal undersøges (priser, regler, specialaftaler) Det er op til gruppesamvittigheden at hjælpe med ansvaret på tovholderposterne Værd konsekvent i forhold til at holde de betroede tjenere op på deres ansvar. Evt være hurtigere til at skifte ud hvis de ikke overholder deadlines, kommer til møderne med mere. Der må gerne stilles krav til de betroede tjenere, sørg for at de ikke kommer til at "overtage" for meget. ALLE betroede tjenere skal deltage i udvalgsmøderne. De betroede tjenere skal vælges med omhu. Andet udvalgsmøde (midt januar) Budgettet udformes, formanden tager dette med til godkendelse i OSK Det tilstræbes at stedet for dagen vælges Indholdet for Unitydagen begynder at blive fastlagt. (Evt. indledere/speakere bliver drøftet (kvinde/mand hver andet år Udvalgsmøder fra januar frem til dagen.... Der holdes månedlige udvalgsmøder, hvor erfaringen har vist at indholdet udelukkende er status og opfølgning fra tovholderne. Program for dagen Jo tidligere programmet er lavet, jo lettere er det at arbejde ud fra Gerne to måneder før deadline Der var på sidste evalueringsmøde snak om fordele/ulemper ved mande/kvinde møder på selve dagen - vil det splitte, eller samle os?

3 Den enkelte tovholders service opgaver: 3 Formand Bliver valgt af OSK og skal deltage i OSK møderne. Formanden er bindeleddet mellem udvalget og OSK, herunder fremlæggelse af budget, præsentere udvalgets arbejde Skal koordinere arbejdet i udvalget, og forsøge at koordinere tovholdernes tilbagemeldinger. Formanden er kontaktperson til de forskellige tovholdere. Sekretær Laver referater på hvert udvalgsmøde. Laver en telefon og mailliste over de forskellige tovholdere,. Sender en "gruppe-sms" til alle de betroede tjenere for at minde dem om datoen for næste udvalgsmøde. Køkkenansvarlig: Forberedelse til Unitydag. Køkkenet bliver et punkt. En person tager hovedansvaret. Det indebærer at præsentere en menu, budget, samle et køkkenhold, indkøb, sørge for at tjekke faciliteterne på stedet. Det vil lette køkkenholdet hvis der udarbejdes et hold der kan rengøre køkkenet efter produktionen, da køkkenholdet højst sandsynlig er uden det store energi niveau efter en lang koncentreret dag. Tjek op på køkkenet, besøg stedet hvis dette er muligt/nødvendigt. Tjek op på det udstyr du skal bruge, gryder, pander, ovn, komfur, opvaskemaskine, knive, bestik, fade, skåle, salt, pepper, o.s.v. - lav evt. din egen tjekliste. Hold cafe og køkken/middag adskilt for at undgå forvirring, mht. ansvarsområder, organisering af råvarer, regnskab osv. Når menuen er godkendt laves en grundig indkøbsliste der matcher det budget der er godkendt Beregn ca. 250 gram kød pr person hvis der vælges steg, 100 gram kartofler og 1 deciliter sovs! Der udarbejdes en grundig gennemgang af menuen. Tidsberegning af de forskellige emner der skal klargøres og tilberedes, forberedes, og ansvaret deles ud til køkkenholdet, som er velinformeret i og omkring hele menuen. Efterlad køkkenet som det var da vi ankom

4 4 Kasserer Kassereren har det overordnede ansvar for økonomien både ved udbetaling af kørselspenge ved udvalgsmøderne, men også på selve Unitydagen. Tag et kig på de gamle budgetter, da dette vil give et nogenlunde overblik til den næste Unitydag der afholdes. På selve dagen er det vigtigt at ajourføre hvad der kommer ind og ud af kassen, sørg som tommelfingerregel altid for at have 1500 kroner i byttepenge liggende i kassen. Sørg altid for at være to betroede tjenere når der udbetales/hæves penge til Unitydagen. Regnskabet er vigtigt at få afsluttet hurtigst muligt efter dagen. Cafeansvarlig(e) Cafe udvalget beslutter i fællesskab hvad cafeen skal indeholde på Unitydagen. Det anbefales at man evt. kontakter betroede tjenere fra et tidligere udvalg, de kan give erfaring til hvilke mængder cafeen skal indeholde. Gennemgå sidste års Unitydags "lager" før indkøbslisten laves, dette kan spare en hel del penge Kontroller også gerne hvad der er på stedet af service før der indkøbes. Når det er besluttet hvad cafeen skal indeholde. udarbejdes en indkøbsliste af 2 personer. De forskellige opgaver bliver uddelegeret til de betroede tjenere.(hvem der står for hvad). Maden indkøbes, og når det er gjort bliver der købt sodavand/vand for de resterende penge, efterfølgende når der kommer penge i kassen på Unity dagen kan der suppleres. Sørg gerne for at lave aftale med den butik hvor indkøbene foregår om at man efterfølgende kan levere sodavand og ubrudte varer retur (HUSK KVITTERINGER PÅ ALT). Pengene som kommer i kassen på Unitydagen afleveres løbende til kassereren. På Unitydagen 2014 kunne cafeholdet allerede være samlet på stedet fra fredag - og det var en fordel. Pas på ikke sandwich bliver smurt for tidligt, hav evt. et hold af mennesker til at smøre løbende. Vejledende indkøbsliste for caféen (ca.150 mennesker) Brugt/solgt: 7 pakker kaffe 2 pakker the 2 pakker sukker. 6 liter mælk 2 dåser flødepulver.

5 5 Ca. 100 sandwichs. 6 bradepander kage. 20 kopper skåret frugt Erfaringen viser at der ikke bliver solgt de store mængder slik/chips Rengøringsansvarlig Den rengøringsansvarlige sørger for at tjekke op på stedet hvad der er af rengøringsmidler, og om vi må bruge dem. Nogle steder må vi kun bruge specielle rengøringsmidler som forefindes på stedet. Sørger for at der bliver indkøbt de nødvendige ting som toiletpapir osv., dette er sikkert også på de fleste steder, men sørg for at supplere op. Den rengøringsansvarlige sørger på dagen for at toiletter er pæne, skraldespande er tømt osv. Den rengøringsansvarlige sørger for at stedet vil blive efterladt som vi modtog det (helst pænere). Speaker/indleder ansvarlig: På et udvalgsmøde besluttes i fællesskab hvilke speakere/indledere der skal være. De ansvarlige sørger for at finde speakere og indledere til Unitydagen De sørger for kontakten til dem, og at de bliver taget godt i mod på dagen. Kontakttovholder til stedet hvor det afholdes: En rigtig god ide er at få valgt stedet og dagen hvor Unitydagen skal holdes på i rigtig god tid, gerne inden nytår, det gør al anden planlægning lettere. Så snart stedet er på plads, så aftal et besøg (især hvis det er et sted vi ikke kender) hvor du og måske andre tovholdere kan få overblik over hvad stedet indeholder! Erfaringen har vist at det er vigtigt at vælge en fast kontakt, både af hensyn til stedet og for at oplysningerne er samlet et sted. Sørg for at de betroede tjenere ser stedet inden dagen, gerne alle samtidig og med en repræsentant for stedet til at besvare spørgsmål. Dette giver overskuelighed bl.a. så man kan se hvilke elinstallationer der er til rådighed. Sørg for at gøre brug af folk som står til rådighed til forfaldende arbejde. De vil gerne hjælpe. Kig efter følgende: Er der en sal med plads til omkring 200 mennesker til hovedspeak og andet fælles? Er der to mødelokaler, gerne placeret så møderne ikke forstyrres af café og musik fra salen? Er der et ordentligt udstyret køkken, som er godt at arbejde i?

6 6 Er der mulighed for at have café område et sted? Det ideelle er at der en eller anden form for kantine hvor der kan "langes over disken". Er der overnatningsmuligheder? Bademuligheder? Ordentlige toiletter? MC parkering foran hovedindgangen giver et forkert indtryk og forkludrer vores budskab - der kan evt. laves en særskilt MC parkering. Spørg til følgende: Er der regler omkring overnatning? Den totale pris for leje af stedet (MED MOMS!) Kontakt telefon numre (hvis der skulle ske ting som en alarm går i gang eller andet der kræver deres tilstedeværelse) Få præcise oplysninger om hvad vi må bruge (både hvilke lokaler, parkeringspladser, køkkenmaskiner, service osv.) Få helt klare aftaler omkring rengøring af stedet. En fast aftale hvornår vi kan komme og hvornår vi skal være ude. Få aftaler om affaldsordning. Og få selvfølgelig instruktion i alarmer (gerne et par stykker) Regn altid med at skulle have nogle "sidste øjebliks informationer" Efter arrangementet: Aflever nøgler til aftalt tid, og spørg om vi har behandlet deres sted ordentligt?

7 7 Erfaringer fra Unity -udvalget 2015: Meget vigtigt at bruge drejebogen God ide at finde et sted, hvor speak kan være adskilt fra cafeen, da vores erfaring var, at det skabte for meget uro under speaket. Det er godt at finde et sted, hvor folk har mulighed for at trække sig lidt væk En fordel at f inde et sted, hvor cafeen kan hænge sammen med køkkenet Være opmærksom på stedets rygepolitik Vi fandt det vigtigt, at der var en scene og mon skal være opmærksom på, at den koster ekstra Starte musik og dans tidligt kl. 21:00, da det holder på folk At der er et kaffe- og kagehold, der har kage, der løbende kan bages Vi har fået nogle kommentarer om, at vi ikke læste alle teksterne op til møderne, da nogen mener, at det er meget vigtigt

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Servicekonferencen 2014

Servicekonferencen 2014 Servicekonferencen 2014 Indhold Indledning... 1 SoVs bud på Servicekonferencen 2014 (sendt d. 9. november 2013)... 2 Budget:... 2 Spørgsmål til RSK... 3 Servicekonferenceudvalgsmøde d. 17. november 2013....

Læs mere

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet Referat Konvent møde den 7. marts 2016 Konvent & camp 2016 At bringe budskabet www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Referat. Konvent møde den 9 juli Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean

Referat. Konvent møde den 9 juli Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean Referat Konvent møde den 9 juli 2018 Konvent & camp 2018 Blive clean, forblive clean og leve clean www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat

Læs mere

FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE

FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE Retningslinjer FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA København Godkendt den 31-07-2011 1. Navn: Komitéens navn er: Område Service Komité Narcotics Anonymous København i det følgende kaldet OSK. 2. Formål: A) Komitéens

Læs mere

Referat. Konvent møde den 14. juli Konvent & camp Vi fandt håb

Referat. Konvent møde den 14. juli Konvent & camp Vi fandt håb Referat Konvent møde den 14. juli 2014 Konvent & camp 2014 Vi fandt håb Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat

Læs mere

Introduktion til OSK

Introduktion til OSK Narcotics Anonymous OSK Mappe Introduktion til OSK OSK består af repræsentanter; Gruppe Service Repræsentanter- (herefter ), fra grupper indenfor et bestemt område, som mødes månedligt m. det besternte

Læs mere

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland Referat OSK-møde d. 7. marts kl. 18.30. Multihuset, Skelagervej 1. Sindsrobøn. Afholdt. Service virker 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service. Oplæst. 3. Velkomst af eventuelle nye betroede tjenere

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 14.6.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015 Referat Konvent møde den 13. juli 2015 Konvent & camp 2015 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål.

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål. FredagsÅbents Styregruppe Jette Birkholm Hedevej 4 62261366/25111758 Lina Nielsen Kirkevej 10 62262715/22858239 Anne-Marie Cederberg Vævervej 4 23393233 Line Silo-Bøjstrup Haugstedvænget 8 20724395 Sabine

Læs mere

Referat. Konvent møde den 6. februar Konvent & camp Vi blev frie

Referat. Konvent møde den 6. februar Konvent & camp Vi blev frie Referat Konvent møde den 6. februar 2012 Konvent & camp 2012 Vi blev frie Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde side 2 3. Valg af referat & ordstyrer side 2 4. Oplæsning

Læs mere

Referat. Konvent møde den 5. august 2012. Konvent & camp 2012. Vi blev frie

Referat. Konvent møde den 5. august 2012. Konvent & camp 2012. Vi blev frie Referat Konvent møde den 5. august 2012 Konvent & camp 2012 Vi blev frie Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Runde, hvad gik godt og hvad gik mindre godt? 4. Sindsrobøn

Læs mere

Onsdagsgruppen Sammen Kan Vi

Onsdagsgruppen Sammen Kan Vi Onsdagsgruppen Sammen Kan Vi Forretningsmøde onsdag den 5. oktober 2016 Dagsorden: 1. Sindsro 2. Referent & ordstyrer 3. Præsentation 4. Kasserer rapport 5. GSR/GSS rapport 6. Valg af betroede tjenere

Læs mere

Retningslinjer for RSK Internetudvalg

Retningslinjer for RSK Internetudvalg Retningslinjer for RSK Internetudvalg Udarbejdet af Internetudvalget d 25. Oktober 2014 1. Navn og adresse: RSK Internetudvalg - Hjemmeside: www.nadanmark.dk Postadresse: Regions Service Komiteen Narcotics

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Miniguide: Undgå mavepine i julen

Miniguide: Undgå mavepine i julen Miniguide: Undgå mavepine i julen Lækker mad og dejlig stemning. Det er hvad julen handler om. Desværre kan julestemningen blive afbrudt af mavepine, fordi vi spiser for meget. Det kan også være, at mavepinen

Læs mere

Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej

Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Friheden: GSR Mikkel Lyset: Christian

Læs mere

Referat. Konvent møde den 2. marts 2015. Konvent & camp 2015. Mirakler sker

Referat. Konvent møde den 2. marts 2015. Konvent & camp 2015. Mirakler sker Referat Konvent møde den 2. marts 2015 Konvent & camp 2015 Mirakler sker www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Retningslinjer for RSK Internetudvalg

Retningslinjer for RSK Internetudvalg Retningslinjer for RSK Internetudvalg Udafbejdet af Internetudvalget d 26. April 2014 1. Navn og adresse: RSK Internetudvalg - Hjemmeside: www.nadanmark.dk Postadresse: Regions Service Komiteen Narcotics

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts Konvent & camp Imod alle odds tak NA

Referat. Konvent møde den 4. marts Konvent & camp Imod alle odds tak NA Referat Konvent møde den 4. marts 2019 Konvent & camp 2019 Imod alle odds tak NA www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer : Mogens Christian tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

Retningslinjerne er delt op i følgende afsnit: 1. Navn. 2. Afholdelse af OSK møder. 3. Beslutninger. 4. Valg af betroede tjenere i OSK (admin).

Retningslinjerne er delt op i følgende afsnit: 1. Navn. 2. Afholdelse af OSK møder. 3. Beslutninger. 4. Valg af betroede tjenere i OSK (admin). Godkendt 7. april 2019 Retningslinjerne er delt op i følgende afsnit: 1. Navn. 2. Afholdelse af OSK møder. 3. Beslutninger. 4. Valg af betroede tjenere i OSK (admin). 5. Admin medlemmernes service opgaver

Læs mere

KOKNA. Telefonliste. Udvalgsnavn: Cafe. Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner

KOKNA. Telefonliste. Udvalgsnavn: Cafe. Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner KOKNA Udvalgsnavn: Cafe Indhold: Telefonliste Kontaktpersoner Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år? Økonomi Tak fordi du laver service Telefonliste

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007, revideret November 2010

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007, revideret November 2010 1 Navn: Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007, revideret November 2010 Denne komités navn er: Narcotics Anonymous Nordjyllands Område Service Komité 2 Formål: Denne komités

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Referat af OSK. møde d. 2/1. kl Multihuset, Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt. 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service.

Referat af OSK. møde d. 2/1. kl Multihuset, Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt. 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service. Referat af OSK møde d 2/1 2014 kl 1830 Multihuset Skelagervej 1 Sindsrobøn Afholdt 2 Oplæsning af NA s 12 koncepter for service Oplæst 3 Præsentationsrunde og afbud GSR er og GSS er : Karsten GSR Vi kom

Læs mere

Retningslinjer for RSK Internetudvalg

Retningslinjer for RSK Internetudvalg Retningslinjer for RSK Internetudvalg Udarbejdet af Internetudvalget d 21. august 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn og adresse 2 2. FORMÅL: 2 3. Betroede tjenere & valg 3 4. SERVICEPOSTERNE: 4 5. ØKONOMI:

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Retningslinjer For Område Servicekomité NA København Godkendt den 31-07- 2011 NY DATO

Retningslinjer For Område Servicekomité NA København Godkendt den 31-07- 2011 NY DATO Den skrift med BLÅ foreslås fjernet. Den skrift med RØD foreslås som ny skrift. Den skrift med GRØN er noget vi lige skal tjekke I traditionerne el hos andet NA medlem. Der er endvidere lavet små rettelser

Læs mere

Udvalgsnavn: Formandsposten

Udvalgsnavn: Formandsposten KOKNA Udvalgsnavn: Formandsposten Indhold: Erfaringer gjort før konventet under møderne, under konventet og efterfølgende i reflektionen over kommunikationen med de enkelte udvalg Telefonliste Kontaktpersoner

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 30.09-2007 kl. 12:00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007 1 Navn: Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007 Denne komités navn er: Narcotics Anonymous Nordjyllands Område Service Komité 2 Formål: Denne komités formål er at administrere

Læs mere

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 4. marts 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT

Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag REFERAT Komiteen NA Danmark 25 års fødselsdag 19-07-15 - Vendersgade 63, Fredericia - Klokken 12:00 1. Sindsrobøn REFERAT 2. Valg af Ordstyrer og Referent Referent Pippi, Ordstyrer Kenneth 3. Oplæsning af NA-koncept

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 2. Marts 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Claudia observatør Thomas, GSR Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus og næstformand OI. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan

Læs mere

Dagsorden RSK møde den april 2017

Dagsorden RSK møde den april 2017 Dagsorden RSK møde den 21-23 april 2017 Indhold 1. Sindsro bøn... 2 2. Præsentationsrunde og afbud... 2 3. Oplæsning af koncepter og visioner for service... 2 4. Oplæsning af BFID og et medlem deler om

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj OSK Midtjylland: Referat den 7. maj 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 5. Godkendelse af referatet. 5. koncept: For hvert ansvar, der er pålagt service

Læs mere

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej.

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej. Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Michael Basic Blues og Richard GSS Birgitte Soulmates

Læs mere

RETNINGSLINJER O.S.K NA-MIDTJYLLAND

RETNINGSLINJER O.S.K NA-MIDTJYLLAND RETNINGSLINJER O.S.K NA-MIDTJYLLAND 1 Navn: Denne komités navn er: Narcotics Anonymous Midtjyllands Område Service Komité 2 Formål: Denne komités formål er at administrere og koordinere aktiviteter der

Læs mere

Referat. Konvent møde den 8. juli 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 8. juli 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 8. juli 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Referat. Konvent møde den 10. juli Konvent & camp 2017

Referat. Konvent møde den 10. juli Konvent & camp 2017 Referat Konvent møde den 10. juli 2017 Konvent & camp 2017 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. januar 2016

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. januar 2016 Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. januar 2016 Dagsorden OSK møde i SoV, d. 03.1.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn. Præsentationsrunde og afbud. Velkommen til nye. Oplæsning af Koncepter

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA SYDDANMARK

RETNINGSLINJER FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA SYDDANMARK 1. Navn og adresse : RETNINGSLINJER FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA SYDDANMARK Denne forsamling kaldes Område Service Komité Narcotics Anonymous Syddanmark og kaldes i det følgende for OSKNA-SYDDANMARK Postadressen

Læs mere

Retningslinjer for Servicegruppen for Sex and Love Addicts Anonymous i Danmark.

Retningslinjer for Servicegruppen for Sex and Love Addicts Anonymous i Danmark. Retningslinjer for Servicegruppen for Sex and Love Addicts Anonymous i Danmark. Endnu ikke godkendt Den endelige beslutning og vedtagelse af disse retningslinjer bliver på Servicegruppemødet d. 7/10. Ønsker

Læs mere

Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner. Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år?

Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner. Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år? KOKNA 25 Udvalgsnavn: HANDELSVARE Indhold: Telefonliste Kontaktpersoner Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år? Økonomi Tak fordi du laver service Telefonliste

Læs mere

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland Referat af OSK-møde d. 4/4-2013 kl. 18.30. Multihuset, Skelagervej 1. Sindsrobøn Afholdt 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service Oplæst 3. Velkomst til evt. nye betroede tjenere i OSK OK 4. Præsentationsrunde

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 09. august 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 09. august 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 09. august 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 09.8.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Et varehus er et meget stort supermarked, hvor man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik,

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 www.namidtjylland.dk 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6.

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016 Fællesmøde d. 16.06.2016, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik, køkkenting og.. Der er 18 Bilka varehuse i hele Danmark. Bilka er med i samme

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 1. marts 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 1. marts 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 1. marts 2012 1. Sindsrobøn afholdt; NA s koncepter oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR og GSS: GSS Basic Blues: Kim GSR Håbet: Andy GSS Serenity:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 2. juni 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 12.06.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL Her følger lidt praktiske informationer om Herstedhus du kan læse om affaldshåndtering, rengøringsudstyr, leje af ekstra stole osv. Emner er i alfabetisk rækkefølge.

Læs mere

Implementeringsvejledning. Det inddragende netværksmøde

Implementeringsvejledning. Det inddragende netværksmøde Implementeringsvejledning Det inddragende netværksmøde 1 Indholdsfortegnelse Hvad er implementeringsvejledning?...3 Ledelse...4 Milepæl: Kommunens mål med og målgruppe for indsatsen er beskrevet...4 Milepæl:

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 www.namidtjylland.dk 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6. Godkendelse

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 11. juni 2017

OSK Midtjylland: Referat den 11. juni 2017 OSK Midtjylland: Referat den 11. juni 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. Godkendelse

Læs mere

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?.

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?. Dagsorden OSK møde Torsdag 09/09 2010 - kl. 18.30 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Kitchen Collective: Gourmetladen manualen VELKOMMEN

Kitchen Collective: Gourmetladen manualen VELKOMMEN Kitchen Collective: Gourmetladen manualen VELKOMMEN Denne manual indeholder alle de regler, retningslinjer og informationer du har brug for at vide, når du bruger delekøkkenet, og manualen vi løbende blive

Læs mere

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade

Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Bilag 7 Arbejdsbeskrivelse og processer i kantinen Frederiksgade Ankomst i kantinen om morgenen kl 07.00 Brugte møde vogne køres ned i kælderen Tænde lys og låse døre op Omklædning nyt tøj hverdag (sort

Læs mere

FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE. Midtjylland. Godkendt den 26.juni 2006. Opdateret OSK mødet hver anden mdr. & postboks adressen, den 11.

FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE. Midtjylland. Godkendt den 26.juni 2006. Opdateret OSK mødet hver anden mdr. & postboks adressen, den 11. FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA Midtjylland Godkendt den 26.juni 2006 Opdateret OSK mødet hver anden mdr. & postboks adressen, den 11.august 2010 Opdateret nyt mødetidspunkt for OSK mødet, den 1. november

Læs mere

KIRKEADMINISTRATION.DK

KIRKEADMINISTRATION.DK KIRKEADMINISTRATION.DK EN DEL AF FOLKEKIRKEN KirkeAdministration.dk gør regnskab og administration nemmere Hvem er vi? KirkeAdministration.dk er stiftet i 2009. Vi er etableret i henhold til menighedsrådslovens

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

KONTORVAGT. Hvad laver sådan en? Senior Erhverv Sjælland Øst. Kontorvagt manual 2012 (A) 18-08-2014 Side 1

KONTORVAGT. Hvad laver sådan en? Senior Erhverv Sjælland Øst. Kontorvagt manual 2012 (A) 18-08-2014 Side 1 Senior Erhverv Sjælland Øst KONTORVAGT Hvad laver sådan en? 18-08-2014 Side 1 Som kontorvagt tager man sig af: Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Eksempler på lister og planer

Eksempler på lister og planer Eksempler på lister og planer For at en forplejningsopgave skal lykkes fuldt ud, er det vigtigt, at holdlederen laver en grundig planlægning. Derfor er det også vigtigt at have nogle værktøjer at gøre

Læs mere

LEJE AF FORSAMLINGSHUSET

LEJE AF FORSAMLINGSHUSET LEJE AF FORSAMLINGSHUSET Hjertet i lokalområdet Tak for henvendelsen vedrørende leje af. Vi vil med denne folder gerne orientere brugere af huset om dets muligheder og begrænsninger. Vi vil endvidere give

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 5. januar 2012 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Afholdt og oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR & GSS: GSR Serenity, Naja GSS Serenity,

Læs mere

Velkommen til Boparkens Festlokale

Velkommen til Boparkens Festlokale Velkommen til Boparkens Festlokale Vi håber, at I og jeres gæster får stor glæde af lokalet. For at gøre jeres oplevelse rigtig god, vil det være en god idé at medbringe følgende: - opvaskemiddel - toiletpapir

Læs mere

Referat. Konvent møde den 1. december 2014. Konvent & camp 2015. Mirakler sker

Referat. Konvent møde den 1. december 2014. Konvent & camp 2015. Mirakler sker Referat Konvent møde den 1. december 2014 Konvent & camp 2015 Mirakler sker www.nakonvent.dk (konventsiden for NA) www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn

Læs mere

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB.

Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Tilføjelse af punkt om, at der mangler to nye medlemmer til AB. Fællesmøde d. 18. 06 2015, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Beslutningsreferat 1) Valg af ordstyrer Martin 5-90 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Dan 3-40 Annika 15-8

Læs mere

da prisen er lavere ved større indkøb.

da prisen er lavere ved større indkøb. STØTTEFORENINGEN KATRINEHAVENS VENNER - DET ER OS DER GØR EN FORSKEL Vinkel den 16.09.2018 Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen Katrinehavens Venner den 6. september 2018 Ekstra møde i forbindelse

Læs mere

Al post til udgivelse på RSK.NA s hjemmeside skal sendes elektronisk via e-mail.

Al post til udgivelse på RSK.NA s hjemmeside skal sendes elektronisk via e-mail. Retningslinjer For RSK Internetudvalg Godkendt af RSK den 24. november 2007 1. Navn og adresse: RSK Internetudvalg - Hjemmeside: www.nadanmark.dk Postadresse: Regions Service Komiteen Narcotics Anonymous

Læs mere

Dette dokument beskriver reglementer og program, som bruges til en TropeCamp for skoler og lignende grupper, i Randers Regnskov.

Dette dokument beskriver reglementer og program, som bruges til en TropeCamp for skoler og lignende grupper, i Randers Regnskov. TropeCamp for skoler overnatning i Randers Regnskov Dette dokument beskriver reglementer og program, som bruges til en TropeCamp for skoler og lignende grupper, i Randers Regnskov. Der vil altid være et

Læs mere

Bliv klar til turen i supermarkedet

Bliv klar til turen i supermarkedet Bliv klar til turen i supermarkedet Denne side er lavet til dig, der går på Grundforløb 1 på en erhvervsuddannelse. Du kan også bruge materialet, hvis du går på en anden ungdomsuddannelse eller i 9. eller

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg BESTYRELSESMØDE, mandag den 11. januar 2016 Blistrup, den 19. januar 2016 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre, Mogens Hansen, Flemming Jørgensen, Lisa Kragh, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. februar 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Foretaget og oplæst 2. Præsentationsrunde og afbud.

Læs mere

Referat fra RSK-mødet d November 2018

Referat fra RSK-mødet d November 2018 Referat fra RSK-mødet d. 16. - 18. November 2018 Fredag d. 16 nov. 2018 kl. 20.00-22.00 OSR/OSS forum og administrations møde 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde Lars : RD Ronni: H&I Formand Berit: OSR

Læs mere

Referat. Konvent møde den 5. august Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean

Referat. Konvent møde den 5. august Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean Referat Konvent møde den 5. august 2018 Konvent & camp 2018 Blive clean, forblive clean og leve clean Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt Cafeteriemanual Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt 1. Lys Kontakterne findes på væggen under chips poserne samt i gangen til venstre for døren ind til selve cafeteriet. Husk at slukke igen når der

Læs mere

3 Medlemskab af O.S.K:

3 Medlemskab af O.S.K: 1 Navn: Denne komités navn er: Narcotics Anonymous Midtjyllands Område Service Komité. 2 Formål: Denne komités formål er at administrere og koordinere aktiviteter der vedrøre vores fælles velfærd i NA

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Fælles faciliteter Cemtec, majsmarken 1, 9500 Hobro. Velkommen Cemtec, majsmarken 1, 9500 Hobro

Fælles faciliteter Cemtec, majsmarken 1, 9500 Hobro. Velkommen Cemtec, majsmarken 1, 9500 Hobro Velkommen Fælles faciliteter Velkommen til Cemtec. I denne bog finder du en række praktiske ting, der er gode at vide som bruger af huset. Bogen bliver løbende opdateret og når der kommer vigtige ændringer

Læs mere