Firma Multi Motion Langesø 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Firma Multi Motion Langesø 2014"

Transkript

1 Firma Multi Motion Langesø 2014 Velkommen Firmaidræt Odense byder velkommen til Firma Multi Motion Langesø for 11 år i træk For at afviklingen af løbet kan fungerer bedst muligt, beder vi dig om at gennemlæse denne infoskrivelse, som forhåbentlig giver svar på de spørgsmål du og dit hold måtte have til arrangementet. Vi har planlagt et løb, som vi håber giver jer alle en god dag fyldt med oplevelser, udfordringer, motion og samvær i den skønne natur omkring Langesøskoven. Vel mødt. Praktiske informationer Tid og sted: Dato: Lørdag den 6. september 2014 Adresse: Langesøvej 146, 5462 Morud Program: Holdregistrering fra kl Fællesinformation kl Løbsstart ca. kl Løbsafslutning kl Præmieoverrækning ca. ½ time efter distancevinderne på de enkelte distancer er i mål. Holdregistrering: Der er holdregistrering i tidsrummet Ved ankomst skal kontaktpersonen fra hvert enkelt hold registrere holdet ved løbskontoret (se oversigtskort). Ved registrering udleveres en løbspose indeholdende: holdnumre og sikkerhedsnåle, kort, logistikkort, oversigt med koordinater samt holdskilt. Derudover udleveres (mod kvittering) en stempelbrik, som skal anvendes stempling ved alle posterne og check points samt ved tidtagningen. Frugt, energibars samt hegnspæl til holdskilt udleveres ligeledes i målområdet. Cykelleje: Det anbefales at hold, der har lejet MTB-cykler kommer i god tid, så der er tid til at få udleveret og indstillet cyklerne. Fælles information: Kl er der velkomst og fælles information i målområdet ved løbskontoret, hvorefter løbet sættes i gang (forventet kl ). Starten: Der vil være samlet start for alle distancer.

2 Løbsafslutning: Løbet slutter præcis kl Når holdet har fået stemplet deres stempelbrik i Mål stempelboksen ved løbskontoret (sidste stempling) er holdet i mål og deres tid stoppes. Såfremt holdet ikke er kommet i mål kl , returnerer de straks til løbskontoret, hvor holdet får stemplet deres stempelbrik i Mål stempelboksen. Tjek-ud efter løbsdeltagelse: Alle hold skal inden afgang fra løbet tjekke ud ved løbskontoret. Ved tjek-ud afleveres kort, hegnspæl og stempelbrik. Evt. manglende stempelbrik koster kr. 500,- Udgår holdet undervejs: Udgår holdet undervejs i løbet er det vigtigt at dette straks meldes til løbskontoret, således at holdet kan tjekkes ud. Gennemførsel af løbet: Holdet skal som udgangspunkt fuldføre alle opgaver undervejs samt finde samtlige poster på orienteringsløbene og check-points for at kunne vinde løbet. O-poster skal tages i nr. rækkefølge og rækkefølgen af sløjfer på logistikkort skal også følges. Hvis holdet mangler at fuldføre en eller flere opgaver eller mangler en post på et orienteringsløb kan holdet dog stadig gennemføre løbet og få en sluttid. På resultatlisten vil det fremgå, hvilke opgaver der ikke er fuldført samt holdets sløjfetider og sluttid. Det hurtigste hold i hver række som har fuldført samtlige opgaver er vinder af rækken. Præmier: Alle hold der gennemfører løbet (uanset antal ikke-fuldførte opgaver) inden for tidsgrænsen deltager i lodtrækningen om hovedpræmien og øvrige lodtrækningspræmier. Distancerne: Firma Multi Motion 30 km Cykeldistance: ca. 25 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca. 5 km Vanddistance ca. 1,5 km. Distancer Firma Multi Motion 55 km Cykeldistance: ca. 43 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca. 10 km Vanddistance ca. 1,5 km. Distancer Firma Multi Motion 90 km Cykeldistance: ca. 75 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca. 13 km Vanddistance ca. 1,5 km.

3 Kortmateriale: Alle nødvendige kort til løbet udleveres ved holdregistreringen og skal returneres, når holdet er færdig med løbet. Holdet skal selv medbringe vandfast tusch til indtegning af poster. Kort oversigt: O-kort, Langesø syd 1:10.000, Langesø Nord 1:10.000, 2-cm kort, kort udsnit. Logistikkort: Holdet få udleveret et logistikkort, som angiver i hvilken rækkefølge holdet skal gennemføre de forskellige ruter. Det er vigtigt at holdet følger rækkefølgen på det udleverede logistikkort, for at minimere risiko for kødannelse ved opgaverne på ruterne. Det kan medføre diskvalifikation i forhold til at kunne vinde en række, hvis rækkefølgen på logistikkortet ikke følges. Der udleveres også oversigt over koordinater til de poster, som der cykles til. Der navigeres efter 6-cifret koordinater på 2-cm kort se vejledningen senere i dette dokument. Eksempel på logistikkort: RØD BRUN GUL ROSA GRÅ RØD LILLA ORANGE GRØN LYSBLÅ BLÅ Tidtagning: Vi anvender tidtagningssystemet SportIdent til registrering ved poster og til tidtagningen. Systemet har bl.a. den fordel, at I undervejs i løbet vil registrere en række mellemtider, som I efter løbets afslutning vil få udleveret. Ligeledes vil I via hjemmesiden firmaidraet-odense.dk kunne sammenligne jeres løbstider med de øvrige deltageres tider. Stempling med SportIdent brikken foregår ved alle o-poster, CP (checkpoints) og teamopgaver, som er fuldført. Der stemples kun én gang ved hver o-post, CP og fuldført teamopgave. Når holdet har fuldført opgaven, stemples der ved en instruktør. Har holdet ikke fuldført opgaven, skal der ikke stemples, men holdet kører blot videre i løbet. I målområdet er der en skifte -boks, hvor der stemples hver gang holdet påbegynder en ny sløjfe. Stempelbrik Stempelbrikken kan afvige i nummer og farve alt efter distance.

4 Stempelboks Stemplingsprocedure Stempelboksen er placeret ved o- løbsposterne, posterne på cykelruterne, samt Check-points. Ligeledes stemples der for gennemført samarbejdsopgave. Der er desuden placeret bokse i målområdet til stempling før og efter en sløjfe, samt ved mål (når hele løbet er gennemført.) Numrene på boksene er kun til brug for løbsarrangørerne. Stemplingsprocedure; stemplingen foregår ved at spidsen på stempelbrikken sætte ned i hullet på stempelboksen, boksen afgiver et bip og et lysglimt, så er stemplingen registreret. Den udleverede stempelbrik skal afleveres, når I kommer i mål. Hvis I skulle tabe stempelbrikken under løbet, bliver I opkrævet et beløb på 500 kr., så husk at passe på den undervejs. MTB: Lejede MTB-cykler skal under hele løbet bære mærkater med lejerens navn, som bliver udleveret ved cykeludlejningen. Ved udlevering skriver kontaktpersonen under på lejevilkårene. Der medfølger cykelhjelm til lejecyklerne. Holdet skal selv sørge for lappegrej, pumpe mv. Det kan være en god ide at medbringe en ekstra cykelslange (26 ) samt ekstra kæde eller kædesamle-led i tilfælde af kædesprængning. Cyklerne skal rengøres inden aflevering. Der forefindes børster og vandslange i målområdet. Personligt udstyr og holdudstyr: Følgende personligt udstyr skal medbringes: Mountainbike eller lignende robust cykel til kørsel på asfalt og befæstede skovstier. Cykelhjelm. Løbetøj og løbesko. Lille rygsæk til udstyr. Drikkedunk. Mad og evt. skiftetøj. Følgende holdudstyr skal medbringes: Lappegrej, cykelværktøj og pumpe. Kompas. Lille førstehjælpssæt (der er samaritter i målområdet). Vandfast tusch/rød overheadtush. Mobiltelefon (kun til brug ved nødsituation). Holdområde: Holdet finder selv et lille område på græsarealet i målområdet markeret med en hegnspæl med holdnavnet. Her kan udstyr mv. opbevares. Bemærk at området ikke er overdækket, men det er tilladt at medbringe telt eller pavillon.

5 Toiletter: Der er toiletter i målområdet se oversigtskort. Væske: Der er adgang til vand i målområdet. Desuden er der beholdere med energidrik i målområdet så længe lager haves. Forplejning: Holdet sørger selv for forplejning. Der er et par store grille i målområdet, som frit kan benyttes. Der er udendørs, men overdækkede borde og bænke. Der kan købes øl og vand, pølser, kartoffelsalat mv. i målområdet. Omklædning efter løbet: Det er muligt at klæde om og bade i Douglashuset efter løbet. (ca. 500 fra målområdet). Samaritter: Der er sammaritvagt fra Dansk Røde Kors i målområdet. Bemærk dog at holdet skal medbringe førstehjælpsudstyr til evt. mindre skader under løbet. Nødtelefon: Løbsleder Jacob Pallesen GPS: Det er ikke tilladt at anvende GPS-udstyr til navigation under løbet, dette kan medføre diskvalifikation. Dog er det tilladt at anvende GPS-udstyr fx til din træningslog. Har du en mobiltelefon med GPS er det også tilladt at anvende den til at tracke din rute. Regler: Instruktørernes anvisninger skal følges. De udleverede holdnumre skal bæres synligt under hele løbet. Stempelbrikken skal medbringes under hele løbet, samt afleveres ved løbets afslutning. Der skal bæres cykelhjelm ved cykling. Der skal bæres redningsvest ved vandaktiviteter dog ikke ved dykning Det er ikke tilladt at cykle på holdområdet/græsarealet i målområdet, samt ved tidtagerbordet. Tag hensyn til dine konkurrenter. Reglerne kan ses her: staevner/arrangementer/firma-multi-motion,-langesoe-den-7-september aspx Vejledning til 2-cm kort: Målestoksforholdet på et 2-cm kort er 1:50.000, dvs. at 2 cm på kortet svarer til 1 km i virkeligheden. For at navigere på et 2-cm kort får holdet udleveret en række koordinater, som angiver et punkt på kortet. Sammen med koordinaterne hører også en beskrivelse af koordinatet fx vejkryds, bakketop osv. Koordinaterne er 6-ciffrede og de 3 første koordinater angiver et punkt på kortets lodrette linier mens de 3 sidste koordinater angiver et punkt på kortets vandrette linier. Nøjagtig som i et koordinatsystem med en x-akse og en y-akse. På 2-cm kortet er der trykte tal markeret med gult. Disse tal angiver længde og breddekoordinaterne på kortet.

6 Pa kortudsnittet nedenfor er indtegnet en post i nærheden af Margård. Posten har følgende koordinat S0. De 2 første cifre (77 eller 77(0)) angiver længdekoordinaten. Hvert kvadrat kan inddeles i 10 enheder, som hver svarer til 2 mm. Det 3. ciffer i koordinatet angiver således, hvor langt inde i kvadratet posten ligger- i dette tilfælde 6 enheder = 12 mm. Altså koordinatet 77(6). Tilsvarende med de næste 3 cifre 475. Koordinatet 47 angiver breddekoordinaten og det 3. ciffer angiver, hvor højt i kvadratet posten ligger- altså her 5 enheder oppe = 10 mm. En god lille soldater-huskeregel på rækkefølgen af aflæsning af koordinaterne er "Hen ad gaden - op til pigen".

Praktisk info Firma Multi Motion 2011 Langesø. Langesøvej 146, 5462 Morud

Praktisk info Firma Multi Motion 2011 Langesø. Langesøvej 146, 5462 Morud Distancerne: Firma Multi Motion 30 km Praktisk info Firma Multi Motion 2011 Langesø. Langesøvej 146, 5462 Morud Cykeldistance: ca. 24 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca.

Læs mere

Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø.

Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø. Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø. Distancerne: Firma Multi Motion 30 km Cykeldistance: ca. 24 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca. 6 km Distancer Firma Multi

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den femte udgave af KMD 4:18:4 Odense.

Læs mere

En forårsdag i Thy 2016

En forårsdag i Thy 2016 Tiden nærmer sig søndag den 3. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ Kære Deltager Velkommen til XTERRA Møns Klint! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en sportslig oplevelse ud over det sædvanlige i et af Danmarks

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 6. juni 2015 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2015 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til I denne korte

Læs mere

VUMB 2014. 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk. Baneinstruktion

VUMB 2014. 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk. Baneinstruktion VUMB 2014 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk Baneinstruktion Kortet: Dag 1 og Dag 2 løbes på 1:25.000 topografisk kort med 5 m ækvidistance. (se kort udsnit). De topografiske kort er af nyere dato, men der

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 PROGRAM FOR DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 Fredag den 29. maj 2015 i HADERSLEV CENTRUM Arrangør: Haderslev Garnisons Idrætsforening VEL MØDT! 1 STÆVNEORGANISATION Stævneleder: Konkurrenceleder:

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 12. marts 2016. Langdistance Kirkemilen

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 12. marts 2016. Langdistance Kirkemilen Instruktion Nordjysk 2-Dages lørdag d. 12. marts 2016. Langdistance Kirkemilen Bemærk særligt: Rettelser af løber og brik skal ske inden stævnet per mail til info2016@nordjysk2dages.dk Der er særlig begynderinstruktion

Læs mere

Klan Vildænderne KFUM-Spejderne i Danmark

Klan Vildænderne KFUM-Spejderne i Danmark Hej! - Og tak for tilmeldingen til årets udgave af Slaget! Vi i løbsledelsen håber at I vil være med til at gøre Slaget14 til en god oplevelse, som man kan huske lang tid efter - så husk at medbringe rigeligt

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint!

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015 Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Instruktion - Jættemilen 2014

Instruktion - Jættemilen 2014 1 Instruktion - Jættemilen 2014 Dato 9. november 2014 Arrangør OK73 Gladsaxe Klassifikation C-stævne *** (3 stjerner). Finale i Trimtex Senior Cup og finale i Løberen League. Løbsområde Tisvilde hegn Løbsform

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

VUMB februar - Baneinstruktion

VUMB februar -  Baneinstruktion VUMB 2017 4. 5. februar - www.vumb.dk Baneinstruktion Kortet: Dag 1 og Dag 2 løbes der primært på 1:25.000 topografisk kort med 5 m ækvidistance (se kort udsnit). Andre kort vil forekomme, De topografiske

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 11. juni 2016 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2016 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til FjordTri 2016

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Sct. Severin Skoles 87 års fødselsdag den 14. september

Sct. Severin Skoles 87 års fødselsdag den 14. september Sct. Severin Skoles 87 års fødselsdag den 14. september En god tradition opstod for 2 år siden, da Sct. Severin Skole fyldte 85 år, og vi alle fejrede fødselsdagen i Damparken. Vi har besluttet at gennemføre

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus!

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 KMD 4:18:4 Aarhus d. 9. september 2017 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne

Læs mere

En forårsdag i Thy 2018

En forårsdag i Thy 2018 Tiden nærmer sig lørdag den 7. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

Stævneinformation 2016 Deloitte Øresund Triathlon søndag 26. juni 2016

Stævneinformation 2016 Deloitte Øresund Triathlon søndag 26. juni 2016 Stævneinformation 2016 Deloitte Øresund Triathlon søndag 26. juni 2016 1900 m Svømning- 90 km cykling 21,1 km løb Side 1 af 18: Deloitte Øresund Triathlon Stævneinformation 2016 Velkommen Tak fordi du

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016

Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 Danske Invest DM TRI serien 2016 og Danske Invest Motions Triatlon 2016 (Foto: Christian Pedersen - Itritofly) Danske Invest DM TRI Serien 2016 består af 5 super spændende stævner med fart på og med en

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO

DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO DMI FORBUNDSMESTERSKABER I TRIATHLON OG DUATHLON TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2017 I HOLSTEBRO Arrangør: Jydske Dragonregiments Idrætsforening. VELKOMST Jydske Dragonregiment er glad og stolt over at være

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den tredje udgave af KMD 4:18:4 Odense. I

Læs mere

Roadbook. Adresse: Kontakt personer: Program. Ree Park Stubbe Søvej 15, Gravlev 8400 Ebeltoft. Jesper Kristiansen 2673 8032 Mogens Hansen 3063 8223

Roadbook. Adresse: Kontakt personer: Program. Ree Park Stubbe Søvej 15, Gravlev 8400 Ebeltoft. Jesper Kristiansen 2673 8032 Mogens Hansen 3063 8223 Roadbook Adresse: Ree Park Stubbe Søvej 15, Gravlev 8400 Ebeltoft Kontakt personer: Jesper Kristiansen 2673 8032 Mogens Hansen 3063 8223 Program 13. april 17.00 Teltpladsen åbner Der er mulighed for overnatning

Læs mere

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CYKLING TIR-ONS 14-15 JUN 2016 ARRANGØR: Søværnets Idrætsforening Frederikshavn 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. ATLETGUIDE 2013 Velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. I denne deltagerguide vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 26. MARTS 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2017! Vi glæder os til søndag, med masser af fart på og sved på panden i Hedeland Naturpark.

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY:

KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY: KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY: 1 VELKOMMEN TIL AALBORG KVART JERNMAND Stævnelederens ord Vi er glade for at byde velkommen til Aalborg Kvart Jernmand 2014.

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 7/6-2015 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 2. APRIL 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2017! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege på søndag, til et fedt race i noget skøn natur.

Læs mere

Mandag den 14.03.2016. Velkommen

Mandag den 14.03.2016. Velkommen Mandag den 14.03.2016 Velkommen 1. Velkomst (PL) 2. OGF struktur og politik (PL) 3. Sæsonplan (MBK/PN/LP) 4. Kaptajner / Turleder (PL) 5. Cykling i klubregi (KS) 6. Valg af styregruppe (PL) 7. Klubaftner

Læs mere

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen.

Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon. VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Kære deltager i Danske Invest Motions Tri Danske Invest Børne Triatlon VEJRET og mulig ændring i regelsættet på dagen. Sikkerhed fremfor alt Vejrudsigten for stævnedagen er således, at Dansk Triatlon Forbund

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2019 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar på

Læs mere

Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 ( ,1)

Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 ( ,1) Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 (1900-90-21,1) Lørdag d. 24. juni 2017 Registrering åbner kl. 14.30 Bike check in åbner kl. 16.30 Registrering lukker kl. 18.00 Bike check in lukker

Læs mere

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren!

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren! NYHEDSBREV Svend Gønges Divisionssommerlejr juni 2015 Kære grupper Der er nu under 3 uger til, at vi mødes til Divisionssommerlejren på Møn og der er i alle planlægningsudvalg ved at være overblik over

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

INSTRUKTION B-LØB OG DIVISIONSLØB I ROLD NØRRESKOV

INSTRUKTION B-LØB OG DIVISIONSLØB I ROLD NØRRESKOV INSTRUKTION B-LØB OG DIVISIONSLØB I ROLD NØRRESKOV B-løb arrangeret af Rold Skov Orienteringsklub. Løbet indgår som en del af arrangementet Rebild 2 Dages 2015. Divisionsmatch i COWI-Ligaen Nordkredsens

Læs mere

Fynsk Sprint Cup 2013

Fynsk Sprint Cup 2013 Instruktion Fynsk Sprint Cup 2013 Sprintnormen Sprintnormen forudsættes bekendt, hvor især skal fremhæves: - halvtag (lysegråt med tynd konturlinje) = tilladt at passere. - impassabel vegetation (mørkegrønt)

Læs mere

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide 27/04-2019 Aalborg MTB Marathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Oversigtskort...4 Parkering...5 Expo...6 Dette udleveres...7 Praktiske informationer...9 Praktiske

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE KIDS TRIATHLON 24. JUNI 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK VELKOMMEN TIL DHL STAFETTEN 2012 Det er en stor fornøjelse endnu en gang at byde velkommen til DHL Stafetten i

Læs mere

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 Atletguide 2019 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 KMD 4:18:4 Aarhus d. 14. september 2018 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

Spejder: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spejderne. Forudsætninger for lederne. Om trinene. Trin 1. Trin 2. Trin 3. Trin 4. Udfordring.

Spejder: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spejderne. Forudsætninger for lederne. Om trinene. Trin 1. Trin 2. Trin 3. Trin 4. Udfordring. Spejder: Fartpiloter Formål Spejderne skal gå på jagt i fart og udfordre det, man kan med sin egen krop. Samtidig skal de finde ud af, hvordan de kan bevæge sig på forskellige måder, både til lands og

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser

Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Hvidovre-Avedøre Rideklub Byder velkommen til voltigeringsstævne D. 27.-29. maj 2016 med showklasser Vi glæder os til at se jer Side 1 af 7 Almindelige bestemmelser Pris i kr. Sted Hvidovre-Avedøre Rideklub

Læs mere

Naturløbskoncept 2016

Naturløbskoncept 2016 Dansk Orienterings-Forbund Naturløbskoncept 2016 Baggrund Naturløbet er blevet udviklet og arrangeret i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark siden 2009. Aktiv Rundt i Danmark havde til og med 2012 Arla

Læs mere

POWERMAN DENMARK 2014: Racebriefing

POWERMAN DENMARK 2014: Racebriefing Location: Islands brygge Copenhagen Området åbner kl. 06.00 Cykel afleveres senest kl. 08.00 Cykel kan IKKE fjernes fra til kl. 12.30 15.00 POWERMAN Løbe rute 5 km runde Islands Brygge Christianhavns Vold

Læs mere

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 9. oktober 2012 i Geels Skov Arrangør: PI-Nordsjælland Kære ryttere Velkommen til 1. afdeling af Vintercup en i MTB! Det glæder

Læs mere

NAVMAN TRACKER 5500, 5110 Quick Guide

NAVMAN TRACKER 5500, 5110 Quick Guide NAVMAN TRACKER 5500, 5110 Quick Guide Tillykke med din nye NAVMAN 5500, 5110 kortplotter/! NAVMAN TRACKER 5500, 5110 bruger C-MAP NT+ søkort. Elektroniske søkort er ment som en hjælp til navigation, de

Læs mere

XTERRA NORDIC Stævnereglement

XTERRA NORDIC Stævnereglement XTERRA NORDIC Stævnereglement 1. Generelt Forudsætninger for at deltage i et XTERRA stævne: 1.1. For at deltage i et XTERRA stævne skal man fylde 18 år i det pågældende år hvor stævnet ligger. Der er dog

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE 2. - 3. JULI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA TISVILDE 2016! Vi glæder os til at præsentere en fed udfordring i noget af Danmarks mest unikke natur i Tisvilde

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

NAVMAN TRACKER 5380 - Quick Guide

NAVMAN TRACKER 5380 - Quick Guide NAVMAN TRACKER 5380 - Quick Guide Tillykke med din nye NAVMAN 5380 kortplotter! NAVMAN TRACKER 5380 bruger C-MAP NT+ / MAX søkort. Elektroniske søkort er ment som en hjælp til navigation, de kan ikke bruges

Læs mere

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE KÆRE DELTAGERE Herunder følger en del praktisk info om løbet. Vi anbefaler jer at læse det grundigt og dele med jeres holdkammerater. I tillæg til Deltagerbrevet skal I kende indholdet af www.yacs.dk.

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for 6 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.5 Der spilles Kidsvolley 0.5

Læs mere

En forårsdag i Thy 2017

En forårsdag i Thy 2017 Tiden nærmer sig søndag den 9. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Startnummer mailkvittering

Startnummer mailkvittering Så nærmer vi os på fredag den 5. juni 2015 er det tid til Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen

Læs mere

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere.

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere. Vi er glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til et af Danmarks største ungdomsstævner med ca. 300 hold, og hvor der skal spilles rigtig mange kampe. Det er desværre sidste gang i år at DANSKE

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9. Der spilles Kidsvolley 0. Frokost

Læs mere

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON RACE MANUAL Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til første udgave af Nakskov Fjord Triatlon. Vi håber, at du er klar til en udfordrende

Læs mere

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Kreds Ungdoms Match 2018 Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 14 i Skørping og Rold Skov Vejledende program Fredag d. 26 oktober 19.00-20.00

Læs mere

Måneds-nyt oktober 2014

Måneds-nyt oktober 2014 Måneds-nyt oktober 2014 Børnehuset Rævehøj, Søbanke Naturbørnehave og Humble Skole Nyt fra Humble Skole / v. Merete Borch Det er stadig forholdsvist nyt og vi øver os mht at benytte de til indskolingens

Læs mere

For de af jer, der aldrig har prøvet det før, kommer her en forklaring på, hvordan man gør:

For de af jer, der aldrig har prøvet det før, kommer her en forklaring på, hvordan man gør: Kære konkurrence-/elite svømmere Vi har i nåleudvalget besluttet, at I fremadrettet selv skal undersøge, om I har opnået en ny nål. De fleste af jer ved godt, hvad jeres tider er, og når I har svømmet

Læs mere

Deltager Håndbog Wikingman 2014

Deltager Håndbog Wikingman 2014 Deltager Håndbog Wikingman 2014 1 Velkommen til Fredericia Wikingman 2014...3 Praktisk information...4 Program...5 Stævnepladen...6 Registrering og udlevering af startnumre...7 Cykel tjek ind søndag 07:30

Læs mere

ØVELSE BLAA NEGL. Tidsrum: FRE 26 FEB SØN 28 FEB 2016. Mødetid: Fredag d. 26 FEB senest kl. 1730

ØVELSE BLAA NEGL. Tidsrum: FRE 26 FEB SØN 28 FEB 2016. Mødetid: Fredag d. 26 FEB senest kl. 1730 Øvelsens navn: BLAA NEGL Tidsrum: FRE 26 FEB SØN 28 FEB 2016 Mødetid: Fredag d. 26 FEB senest kl. 1730 ØVELSE Mødested: Påklædning: Transport: Forplejning: E.N.O. Kampuniform M/84 eller M/11med basis,

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html 1 / 10 25.6.2008 9:03 2 / 10 25.6.2008 9:03 Indhold 2 kort (spilleplader), 2 plastikfolier (benyttes til at lægge over kortet), 1 tjekometer, 28 tjekometer kort, 18 udrustningskort, 210 terræn brikker,

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA BLÅVAND KIDS DUATHLON 16. SEPTEMBER 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Blåvand 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Munkebjerg Hill Climb 2014

Munkebjerg Hill Climb 2014 Slutinstruktion nr. 1 6. august 2014 Velkommen til Munkebjerg Hill Climb. Løbet er godkendt af Dansk Automobil Sports Union under godkendelse nr. 603 samt af Sydøstjyllands politi i Horsens under journal

Læs mere

Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019

Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019 Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019 Løbet er samtidig 4. afdeling af DOF`s sprintcup 2019. Mødested og parkering Parkering ved Godsbanegade, 8700 Horsens, lige nord for Horsens banegård.

Læs mere

Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014

Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014 Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014 DISTANCE & RUTE (1/1 maraton, 42.195 sømil - 78.145 meter, ½ maraton, 39.075 meter). Start Aarhus Lystbådehavn, fra en lige linje ud i havnebassinet fra

Læs mere

Program. LM U17 hold. 12.- 13. april 2008 i Vingsted

Program. LM U17 hold. 12.- 13. april 2008 i Vingsted Program LM U17 hold 12.- 13. april 2008 i Vingsted Velkommen til landsmesterskaber 2008 DGI's badmintonudvalg byder alle deltagere og ledere fra landsdelsforeningerne velkommen til årets landsmesterskaber

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere