Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Anton Koop Büchert, Sebastian K. Nielsen samt Jesper Vildbrad (Rektor), Tine Spanggaard (HR-chef) og Lars Bonne Christensen (Administrationschef og ref.) Afbud: Kim Galsgaard og Hanne Ringgaard Møller NMM indledte mødet med at byde velkommen til Anton Koop Büchert, der er nyt bestyrelsesmedlem. NMM anmodede derefter om, at der blev tilføjet et nyt punkt vedr. den nye chefaftale til dagsorden. Dette blev godkendt af bestyrelsen. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat fra møde d. 17. juni 2019 Godkendt. 2. Realisering af rektors resultatkontrakt for 2018/19 JV gennemgik kort det udsendte bilag vedr. realisering af resultatkontraktens punkter. Gennemgangen gav anledning til spørgsmål og drøftelser omkring nogle af punkterne. US nævnte vigtigheden af, at SG fokuserer på de resultater, der er kommet ud af evalueringen af trivselsdagen, således konceptet kontinuerligt forbedres. Der var ros til sprogstrategien og et ønske om et samarbejde med både folkeskoler og andre gymnasier. I forbindelse med punktet Effektivisering af forberedelse i fagene nævnte JV at det estimerede effektiviseringspotentiale er baseret på lærernes vurdering, samt at nogle af tiltagene formentligt vil kunne overføres til andre fag. US nævnte, at det kan være problematisk og kan medføre meget konservative bud når det er lærerne, der skal angive effektiviseringspotentiale i eget fag. JW pointerede, at det er lærerne der har mest viden om effektiviseringspotentialet i eget fag.

2 NMM tilføjede, at det er vigtigt, at ledelsen ligeledes vurderer effektiviseringspotentialet. BV spurgte om der planlægges med samme forberedelsesfaktor i alle fag. JV bekræftede, at det er tilfældet. JV nævnte endvidere, at det tager tid at ændre den måde lærerne forbereder sig på. Der er dog gode erfaringer fra de seneste år, hvor særligt undervisningen i grundforløbet bygger på fælles forløb. Der er ligeledes etableret forløbsbanker i de fleste fag, hvor lærerne kan dele undervisningsforløb. NMM rundede af med at konkludere, at alternativet til effektivisering er kvalitetsnedgang eller at skulle arbejde mere end fuld tid. Under punkterne vedr. skolens frafald og anvendelsen af lærerne arbejdstid nævnte LBC, at værdierne er opgjort på samme måde som sidste år. Bestyrelsen drøftede herefter udmøntningsgraden. Bestyrelsen udtrykte generel ros til arbejdet med resultatkontraktens indhold, men nævnte samtidig, at særligt det estimerede effektiviseringspotentiale var lavere end håbet. Den samlede udmøntningsgrad landede på 84%. Da JV ikke overgår til ny cheflønsaftale skal der laves ny resultatkontrakt for indeværende skoleår. Denne kontrakt skal være klar senest 1. oktober. Bestyrelsen bemyndigede NMM og US til at forhandle ny resultatlønskontrakt på plads. 3. Økonomi a. Perioderegnskab og prognose LBC gennemgik perioderegnskab og prognose. Der forventes fortsat et negativt resultat på ca. 1,8 mio. kr. i Det forventede underskud er primært et resultat af et faldende elevtal. b. Foreløbigt budget for 2020 LBC præsenterede, med udgangspunkt i tre forskellige scenarier for elevoptaget i de kommende år, beregninger, der giver en indikation af de budgetmæssige udfordringer i perioden Konklusionen er, at nedgangen i antallet af elever i indeværende skoleår også presser økonomien i de kommende år. Afhængigt af, hvordan elevoptaget udvikler sig de kommende år kan disse udfordringer blive forstærket.

3 Betragtes Region Syddanmarks prognoser for elevoptaget på SG, er der ikke meget, der indikerer, at elevoptaget på SG ændrer sig væsentligt til næste skoleår. JW nævnte, at hvis SG får udfordringer er der også mange andre af landets gymnasier, som får udfordringer. Der var en drøftelse af de fremlagte scenarier for elevoptaget de kommende år. Bestyrelsen besluttede, at det endelige budget for 2020 og overslagsårene skal udarbejdes ud fra forudsætningen om, at omprioriteringsbidraget bortfalder fra og med 2020, og at elevoptaget for næste skoleår betyder oprettelse af 11 fyldte stx-klasser og 2 fyldte hf-klasser. Dette svarer til optaget i indeværende skoleår. Det blev desuden besluttet, at budgettet skal udarbejdes med sigte på at balancere seneste i 2022 og Eventuelt budgetterede underskud i 2020 og 2021 skal være i en størrelsesorden, der sikrer, at skolen fortsat lever op til det tidligere vedtagne likviditetsmål. Det endelige budget skal godkendes på bestyrelsesmødet i december c. Aktuel markedsværdi af renteswap, herunder muligheden for låneomlægning SG har, bl.a. som konsekvens af en aktuel negativ markedsværdi af renteswap, fået regnet på konsekvenserne af en mulig låneomlægning. LBC gennemgik kort beregningerne samt fordele og ulemper ved en mulig omlægning. Bestyrelsen godkendte ledelsens indstilling, hvilket betyder at SG pt. holder fast i det eksisterende lån. d. Cheflønsaftale (punkt tilføjet efter udsendelse af dagsorden) NMM orienterede om, at der er indgået en ny cheflønsaftale som interesserede ledere kan vælge at overgå til. JV er tjenestemandsansat og har derfor valgt ikke at overgå til den nye aftale. NMM har talt med STUK, der har pointeret, at det er bestyrelsens opgave at sikre, at der ikke sker et lønhop i forbindelse med overgangen til den nye aftale. Bestyrelsens formelle ansvar er (UVM: Forvaltning af chefaftalen fra OK18):

4 5. Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen er ansvarlig for, at institutionens midler anvendes inden for skolens formål, herunder at udgifterne til cheflønninger holdes på et forsvarligt niveau. Bestyrelsen har det overordnede ansvar for løndannelsen og lønhierarkiet i ledelsesstrengen, og skal som minimum godkende øverste chefs indstilling til løn og vilkår for chefer i andet ledelseslag (umiddelbart under øverste chef). Uanset hvorledes bestyrelsen organiserer den endelige godkendelsesprocedure for øvrige chefer, har bestyrelsen det endelige ansvar for løndannelsen. Bestyrelsen er derudover ansvarlig for lønrammeindplaceringen af de øvrige chefer og skal sikre, at de øvrige chefers lønrammeindplacering afspejler chefernes respektive pladser i stillingshierarkiet, stillingernes ansvarsområde og stillingsindholdets kompleksitet i forhold til sammenlignelige stillinger på tværs af det statslige område. JW spurgte om det betyder, at de øvrige ledere på SG ikke længere skal have resultatlønskontrakt. JV svarede, at det skal de ikke, såfremt de vælger at overgå til den nye aftale. Bestyrelsen bemyndigede NMM og US til at sikre, at de nye aftaler ikke medfører et lønhop. NMM og US afrapporterer efterfølgende til den øvrige bestyrelse. Orienteringspunkter: 4. Skolestart JV orienterede om nyt fra skolen: - Introprogram for nye elever er forløbet godt. Meldingerne fra alle involverede er, at det er en god årgang. - Der er siden skolestart sket en del rotation blandt elever. 14 har meldt sig ud, mens 15 har meldt sig ind. - Globale elever har deltaget i ungdommens folkemøde i København. - Ny løn forhandlinger blandt SG s lærere er overstået. Nu starter forhandlinger for de øvrige personalegrupper. - Røgfri skoletid er blevet indført. Det går overordnet set godt. Det har været nødvendigt med et par ledelsesrunder på arealerne omkring skolen, hvilket medførte nogle mundtlige advarsler. Bestyrelsen udtrykte ros til både elever, lærere og ledelse for at tage godt imod tiltaget.

5 5. Status på 3-skole samarbejdet JV og NMM orienterede om status. Der er ikke kommet afklaring på de økonomiske udfordringer, der vil være ved en fusion. Det er ligeledes uklart, hvordan den nye regering forholder sig til eventuelle fusioner. Dette skal afklares hurtigst muligt. Der er aftalt møde i STUK fredag d. 27. september, hvor rektorer/direktør og bestyrelsesformænd for de tre skoler skal mødes med repræsentanter fra STUK. Der er mulighed for, at mødet aflyses, hvis STUK ikke kan komme med nyt på dette møde. NMM har bedt om møde med den nye Børne- og Undervisningsminister med henblik på at høre, hvordan hun forholder sig til sagen. JV orienterede om, at der pt. er fokus på indholdssiden af et muligt udvidet samarbejde. Fokus er på at beskrive, hvordan det sikres, at de unge får et bedre tilbud på Sydfyn. Der vil i denne del af processen være brug for at inddrage skolernes lærere i konkrete udviklingsprojekter. Til dette arbejde har skolerne fået bevilget midler fra Region Syddanmark. Der er allerede mange gode samarbejdsflader mellem skolerne, og dette vil formentligt blive intensiveret uanset fusion eller ej. 6. Elevfordeling og kapacitet JV orienterede om, at der i september er indmeldt en kapacitet på 12 stxklasser og 2 hf-klasser. Dette er en nedgang på 1 hf-klasse sammenlignet med den seneste indmelding. Den endelige tilkendegivelse skal ske senest d. 10. december. 7. Nyt fra elever SKN og AKB orienterede om nyt fra eleverne: - Der har været afholdt elevrådsmøde. Det er et godt og aktivt elevråd. - Der er ønsker om et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Rygeudvalget er omdøbt til Antirygeudvalget. - Mange elever føler de ved for lidt om sanktionen, hvor man mister retten til at gå til eksamen. JV holder møde med elevrådsformand, hvor dette emne tages op. - Eleverne efterspørger mindre trivselsarbejde i år. Dette er formentligt en konsekvens af, at sidste år bød på rigtig meget trivselsarbejde.

6 - DUSK har et ønske om rygning til fester. Der er dog en erkendelse af, at dette ikke er muligt i lyset af tiltaget røgfri skoledag. 8. Nyt fra skolen Jf. punkt Ny ferielov LBC orienterede kort om de to primære udfordringer forbundet med overgangen til den nye ferielov. Den første udfordring er risikoen for, at SG skal indbetale de indefrosne feriemidler til feriefonden. Det er endnu ikke afgjort om der bliver krav om indbetaling, eller om det bliver muligt for skolerne selv at administrere midlerne. Hvis det bliver et krav, betyder det umiddelbart en væsentligt træk på skolens likviditet. Den anden udfordring er afvikling af sommerferien i overgangsåret, hvor de ansatte kun har opsparet 16,7 feriedage. Der skal findes en løsning på SG, og der er derfor aftalt møde mellem ledelse og TR. 10. Bestyrelsens 5 minutter 11. Evt. Næste møde finder sted d. 9. december 2019 kl (med efterfølgende julemiddag)

Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018

Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018 Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Kim Galsgaard, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida Rishøj Clausen samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Kim Galsgaard, Birgit Villebro, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Kim Galsgaard, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian K. Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019

Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Mette Kristensen, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Mads Fjeldvig Gammeltoft samt Jesper Vildbrad

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Uffe Strandby, Mette Kristensen, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen,

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 14. september 2016 Referat af bestyrelsesseminar 13. september 2016 Til stede:

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 15.december 2014 Referat af bestyrelsesmøde 2. juni 2015 Til stede: Niels Ejersbo,

Læs mere

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Til stede: Per Michael Johansen (fmd.), Erik Meldgaard Bendorf (næstfmd.), Birthe Christensen, Stine Sofie Jensen, Preben Clausen, Bjarke Tarp Barkholt, Ulrich

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF SVENDBORG GYMNASIUM & HF Navn Navnsen Adresse By A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk re Navn Navnsen Dato: 5. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød)

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.3018.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) Afbud: Henrik Andreasen, Tine Clausen, Theis Jensen 2b Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Hans

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 24. januar 2017 kl. 16.30 ekstra Bestyrelsesmøde 16.marts 2017 kl. 16.00 alm. Bestyrelsesmøde 8. juni 2017 kl. 16.00 alm. bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Dagsorden for mødet den 04/ Kl i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen)

Dagsorden for mødet den 04/ Kl i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen) Dagsorden for mødet den 04/9 2011 Kl. 16.00 18.00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen) 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3)

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Til stede: Bestyrelsen: Per Andersen, Kim Brarup, Annette Nordstrøm, Brian Elgaard, Morten Skaarup, Henrik Holmskov, personalerepræsentant Martin Kristensen,

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Palle Broman, Huno K. Jensen, Teresa

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau

Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant. Steffen Lund, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau REFERAT Bestyrelsesmøde 7. december 2018 6. december 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Lars Tonø, Roskilde kommune Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Forvaltning af chefaftalen fra OK18

Forvaltning af chefaftalen fra OK18 Forvaltning af chefaftalen fra OK18 Indhold 1. Indledning... 1 2. Den lokale forvaltning af chefaftalen... 2 3.1. Teknisk indplacering... 3 3.2. Normallønsområdet... 4 3.3 Oplysninger om lønforhold for

Læs mere

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant),

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant), Til stede: Afbud: Andre deltagere: Bjarne Wahlgren, Thorkild Baltzer, Peter Kay Mortensen, Nedim Yasar (kursistrepræsentant), Jonas Reinwald Sørensen (kursistrådsrepræsentant) Niels Humble (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden og referat Dato: 15/11-18 Kl. 17-ca. 21 Spisning fra kl. 19

Dagsorden og referat Dato: 15/11-18 Kl. 17-ca. 21 Spisning fra kl. 19 Dagsorden og referat Dato: 15/11-18 Kl. 17-ca. 21 Spisning fra kl. 19 Sted: Terndrup Kro, Hadsundvej 1, Terndrup Emne: Bestyrelsesmøde ( m. julefrokost ) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 13. november 2018 kl. 12:00-20:00

Referat af bestyrelsesmøde. tirsdag den 13. november 2018 kl. 12:00-20:00 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 13. november 2018 kl. 12:00-20:00 Til stede: Afbud: Hanne Vibeke Sørensen (HV, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Helle Kloster (HK) Ronni Tønder

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012 Referat bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Casper Vejle, Mathilde Tarp-Havmose, Stefan Møller

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Til stede: Mogens Kragh Andersen (SOSU Fyn), Rita Christensen (SOSU Herning), Carl Tronhjem (SOSU Sjælland), Steen Kjeldsen (SOSU FVH),

Læs mere

Desuden var også kommende elevrepræsentant tilstede, Ammal Jamal Mume 2i. a. Status på elevoptag og klassedannelse 2019

Desuden var også kommende elevrepræsentant tilstede, Ammal Jamal Mume 2i. a. Status på elevoptag og klassedannelse 2019 Til stede d 11.9.19: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Uffe Jensen (UJ), Karsten Geertsen (KG), Hans Kjeldsen (HK), Inge Pedersen (IP), Erik Hygum (EH), Erik Mønster (EM) Niels Jensen (NJ), Tove

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 29. maj 2018 kl. 15:00 18.00 Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere: Formand Jens-Olav Pedersen Næstformand Per Gotfredsen Allan Thomsen Katja Munch

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14 82 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/12 2018, kl. 14 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF Kommende ordinære bestyrelsesmøder 27/3 2019, kl.16

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Kalundborg den 3. december 2018 Resultatlønskontrakt 2018-2019 1. Grundlag og rammer for kontrakten Kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelsen af selvejede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 13. juni 2019, kl Referat

Bestyrelsesmøde torsdag den 13. juni 2019, kl Referat BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK Bestyrelsesmøde torsdag den 13. juni 2019, kl. 16.00 Referat Tilstede: Frank Edelmann Christensen (FC), Benny

Læs mere

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00 Referat for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 27-5-2013 kl. 17.00 Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen Thomas Frost Andersen Jonna Lynge Vagn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/10-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: U159 Hanne Fischer Møller (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 28. marts 2019 kl. 17:00-19:00

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 28. marts 2019 kl. 17:00-19:00 A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 28. marts 2019 kl. 17:00-19:00 Til stede:

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag den 25. september 2017 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Lars Breinholt, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Georg Hallum Lauridsen, Ruth Funder, Birgit

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 13

Skolebestyrelsesmøde nr. 13 . Skolebestyrelsesmøde nr. 13 Mandag d. 30. oktober på afd. Undløse 18.30-20.30 De næste møder torsdag d. 23/11 Jyderup mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 22. marts 2019 21. marts 2019 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant, GL Ulla

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere