Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Kim Galsgaard, Birgit Villebro, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian K. Nielsen samt Jesper Vildbrad (Rektor), Tine Spanggaard (Vicerektor & HR-chef) og Lars Bonne Christensen (Administrationschef og ref.) Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat fra mødet d. 19. marts 2019 Referatet blev godkendt. 2. Forslag til rygepolitik JV redegjorde for forslaget om, at Svendborg Gymnasium pr. 1. august 2019 indfører røgfri skoledag for både elever og medarbejdere. Forslaget har været drøftet i både elevråd og samarbejdsudvalg. Hvis reglerne overtrædes vil skolen sanktionere med påtale, skriftlig advarsel osv. Dette vil blive præciseret i skolens studie- og ordensregler. HRM nævnte, at det er dejligt at konstatere, at eleverne bakker op om forslaget. Desuden foreslog hun, at der kan nedsættes arbejdsgrupper der med støtte fra eksempelvis Kræftens Bekæmpelse kan arbejde videre med emnet. Bestyrelsen godkendte forslaget. De nye regler vil blive præsenteret og drøftet i elevrådet i forbindelse med opstart af det det nye skoleår. Orienteringspunkter: 3. Redegørelse vedr. brug af Lectio - opfølgning på persondatafremlæggelse Der var en kort gennemgang af den udsendte redegørelse. US spurgte, om der er andre egnede IT-systemer, såfremt Lectio ikke er i stand til at håndtere de gældende krav. LA informerede om, at KMD har udviklet et system, der angiveligt kan de samme ting som Lectio. Dette system er dog væsentligt dyrere end Lectio. NMM konkluderede, at bestyrelsen er enige i at afvente Datatilsynets afgørelse i forbindelse med det gennemførte tilsyn på Rungsted Gymnasium. NMM orienteres, når der er nyt i denne sag.

2 4. Perioderegnskab og prognose LBC gennemgik det udsendte perioderegnskab og prognosen for Prognosen for det samlede resultat i regnskabsåret 2019 ser umiddelbart dårligere ud end det oprindelige budget. Hovedårsagen er, at der efter offentliggørelsen af søgetal nu kun regnes med 11 nye STX-klasser og 2 nye HF-klasser i det kommende skoleår. Det er 2 klasser mindre end antaget i budgettet, og det betyder mistede indtægter i størrelsesordenen 1,5 mio. kr. SG har i forbindelse med nedgangen i antallet af klasser været nødsaget til at afskedige 6 medarbejdere. Reduktionen i antallet af medarbejdere får dog pga. opsigelsesvarsler først økonomisk effekt i Udover nedgang i elevtallet har SG også modtaget en ekstra elregning på ca. 0,4 mio. kr., der vedrører forbruget i Denne regning blev først modtaget efter færdiggørelsen af regnskabet for 2018, og er derfor udgiftsført i 2019, hvilket betyder, den også belaster indeværende regnskabsår. JW spurgte, om det stadig er planen at gennemføre den resterende del af ventilationsprojektet på skolen. LBC svarede, at projektet ikke påvirker driften i væsentlig grad, og at projektet gennemføres som planlagt. KG spurgte, om den ekstra elregning var et udtryk for et voksende elforbrug. LBC svarede, at elforbruget på SG har vist sig at være relativt stabilt på trods af investeringer i eksempelvis LED-belysning. Den ekstra regning vedr. forbruget i 2018 skyldes, at de løbende aconto regninger har været for lave. NMM konkluderede, at den økonomiske situation i år er andeledes end de seneste år, og at det derfor er væsentligt, at bestyrelsen med henblik på at være på forkant med situationen allerede til septembermødet får præsenteret nogle bud på scenarier for økonomien i Personalesituationen (status, opgavefordeling for det kommende år) JV gav en status på personalesituationen og de gennemførte tiltag siden seneste bestyrelsesmøde. Det faldende elevtal har betydet afskedigelse af 6 lærere svarende til ca. 5 årsværk. Derudover er der 3 lærere, der med udgangen af indeværende skoleår går på pension. Det betyder alt i alt en nedgang på ca. 7 årsværk på undervisningsområdet. Skolens lærere er blevet præsenteret for næste års opgavefordeling. I og med forberedelsesfaktoren er blevet reduceret oplever mange lærere et stigende opgavepres. Efter udsendelse af opgavefordelingen har der været afholdt individuelle møder med en lang række lærere om det kommende skoleårs

3 opgaveportefølje. Nogle af lærerne gav i den forbindelse udtryk for bekymring for det stigende arbejdspres. Efterfølgende modtog ledelsen på SG et åbent brev fra en række bekymrede lærere. Bekymringerne fokuserer bl.a. på faldende kvalitet i undervisningen og en stressramt kollega. Brevet og de individuelle samtaler blev efterfulgt af et personalemøde, hvor de udtrykte bekymringer blev drøftet. Drøftelserne omhandlede bl.a. fokus på forberedelse, planlægning, mødeafholdelse mm., og en af konklusionerne var, at der bør planlægges flere personalemøder det kommende skoleår, hvor ledelse og medarbejdere kan mødes og udveksle synspunkter omkring vilkårene for arbejdet som gymnasielærer. NMM mindede om, at det er vigtigt, at lærerne går til tillidsrepræsentanten, såfremt de i tider med afskedigelser pga. elevtilbagegang er utrygge over at gå til ledelsen med deres bekymringer. JW nævnte, at processen i forbindelse med afskedigelserne var kørt efter bogen. Hun nævnte desuden, at ledelsens udmelding af nogle tidsestimater vedr. nogle af lærernes øvrige opgaver har givet ro blandt lærerne, fordi det bidrager til forventningsafstemning om opgavernes omfang. HRM tilføjede, at situationen med afskedigelser er en helt ny situation for SG. Derfor er det rart at konstatere, at processen er foregået på en ordentlig måde. NMM rundede punktet af ved at takke for orienteringen og nævnte, at det muligvis ikke er sidste gang, at SG skal igennem en afskedigelsesrunde Det er derfor vigtigt, at situationer som denne håndteres godt og korrekt. 6. Status på 3-skole samarbejdet JV informerede om status på arbejdet med 3-skole samarbejdet. Økonomianalysen er afsluttet. Analysens resultater giver anledning til en række spørgsmål til UVM vedr. et potentielt samarbejde. UVM har på grund af den aktuelle politiske situation pt. ikke mulighed for at mødes og besvare disse spørgsmål. Der arbejdes på at få arrangeret et møde med repræsentanter for UVM på den anden side af sommerferien. Parallelt med færdiggørelsen af økonomianalysen er der blevet arbejdet på indholdssiden af et eventuelt skolesamarbejde. Fokus er på, hvilke fordele områdets unge kan få ud af et tættere samarbejde mellem de tre skoler. Arbejdet fokuserer bl.a. på udbud af valgfag, anderledes holdsammensætning, samarbejde på tværs af institutionerne, muligheder for virtuel undervisning, design af nye hold med andet indhold, samarbejde med ungevejledningen, skolekultur, opbygning af institution mm. JV konstaterede desuden, at han flere gange er blevet konfronteret med rygtet om, at beslutning om en fusion er truffet. Dette er naturligvis ikke tilfældet, og disse rygter forsøges naturligvis manet i jorden.

4 LBC gennemgik herefter de centrale dele økonomianalysens konklusioner. De store udfordringer vurderes at være Erhvervsskolens store ubenyttede bygningsmasse. Dertil skal lægges, at skolerne i tilfælde af en fusion står til at miste væsentlige dele af de eksisterende grundtilskud. JV nævnte, at der skal findes en løsning på bygningsproblematikken, og at kommunen tidligere har vist interesse for bygningerne i dette område af Svendborg. HRM tilføjede, at Svendborg Kommune ønsker at være en uddannelsesby, og at det derfor kunne tænkes, at man lokalpolitisk kunne støtte op om arbejdet i den kommende periode. JW foreslog, at SG s elever kunne inddrages i tanker om fremtidens uddannelser gennem deltagelse i næste års samfundscup. NMM konkluderede, at en fusion ikke er realistisk under de nuværende økonomiske rammer, hvor de primære udfordringer vurderes at være den store ubenyttede bygningsmasse samt de mistede grundtilskud. Det videre analysearbejde skal stadig fokusere på dels de økonomiske aspekter, og mindst lige så vigtigt den indholdsmæssige side af et intensiveret skolesamarbejde. 7. Opfølgning på resultatkontrakt 18/19 NMM indledte med at minde om, at der formentligt ikke udarbejdes en resultatkontrakt for det kommende skoleår, men at den endelige chefaftale endnu ikke er faldet på plads, og at man venter på et nyt cirkulære. Hvis der mod forventning skal laves en ny resultatkontrakt vil denne blive behandlet på bestyrelsesmødet i september. JV præsenterede herefter afrapporteringen på relevante dele af resultatkontrakten for skoleåret 2018/19. o Progressionsplan for større opgaver i HF (bilag 6 og 7) JV præsenterede kort bilagene og det bagvedliggende arbejde. NMM mindede om, at bestyrelsen ikke skal vurdere kvaliteten af arbejdet, og at de formelle ting omkring dette punkt er på plads. Planerne virker en smule indforstået, og der efterspørges en form for læsevejledning i forbindelse med den endelige afrapportering til bestyrelsen. o ETU handleplan (bilag 8) JV præsenterede kort proces og hovedpunkter i handleplanen. NMM informerede om, at målopfyldelsen afhænger af bestyrelsens vurdering af kvaliteten.

5 FRC nævnte, at handleplanen er udarbejdet i et fint og effektivt samspil mellem elever og lærere/ledelse, og at skolens etiske kodeks blevet opdateret som en konsekvens af arbejdet. SKN tilføjede, at planen indkapsler drøftelserne ret godt. Der mangler umiddelbart ikke noget. JW nævnte, at handleplanen er resultatet af et ekstremt grundigt arbejde. NMM rundede af med at konstatere, at planen rummer nogle rigtig fine indsatsområder. o Sprogstrategi (bilag 9) NMM oplyste om, at målopfyldelsen afhænger af om der foreligger en strategi samt bestyrelsens vurdering af kvaliteten af strategien. JV præsenterede kort strategien og nævnte, at den bl.a. er udarbejdet i et samarbejde med lokale folkeskoler og at der søges midler i regionen. BV efterspurgte forklaring på forskellen på den interne og eksterne strategi. Dette kan med fordel tilføjes inden den endelige præsentation for bestyrelsen. o Effektiviseringer af forberedelse i fagene (bilag 10) Punktet vedr. effektivisering af forberedelse i fagene er en del af resultatkontraktens ekstraramme. NMM nævnte, at arbejdsprocessen virker til at have været rigtig god, men at bestyrelsen savner er vurdering af de enkelte projekters effektiviseringspotentiale. Bestyrelsen forventer, at den endelig afrapportering i september indeholder skolens bud på effektiviseringspotentiale. Elever: JV: 8. Siden sidst v/elever og JV - Der har været afholdt åbent elevrådsmøde. Asta-Marie (2.d) er valgt som ny elevrådsformand. - Der vælges en afløser for Frida til SG s bestyrelse i starten af næste skoleår. - RUSK (rusmiddel-gruppe) er blevet cool igen. Gruppen arbejder med at forbedre elevernes alkohol-kultur. - Til sidste fest gjorde SG brug af en narkohund. Der blev fundet en enkelt hashklump i en jakke, hvilket medførte, at den pågældende elev blev bortvist fra festen. - Ny bestyrelse i DGS Fyn. Alle medlemmer er fra SG. - Årets musical ( Løvernes Konge ) var elevstyret. Resultatet var rigtig godt. - SG s kor og musikklasse haft afholdt nogle fine koncerter.

6 - Der har været genvisit fra SG s mange udvekslingsskoler. - Der blev afholdt en god sidste skoledag med udvidet fredagscafe. - SG s kantine skal i udbud. Servicemægleren bistår arbejdet. Eleverne har været inddraget i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale/kravsspecifikation. Ny forpagter skal være på plads med opstart 1. januar Der har været afholdt informationsaften for nye elever og forældre og med færre besøgende i år pga. det faldende elevtal det kommende skoleår. - Skriftligt eksamen er overstået. Første studenter springer ud onsdag d. 19. juni. Bestyrelsen er inviteret til dimissionen. - Der er afviklet nye optagelsesprøver for 33 elever, der enten har gået på en prøvefri skole eller ikke er erkæret uddannelsesparate. 5 ansøgere udeblev. Der har været forskellige meldinger om prøvens sværhedsgrad. Særlig udfordring i sprogfag. Alle skal til optagelsessamtale den 24. juni. JV orienterer bestyrelsen om det endelige elevoptag for det kommende skoleår, når tallet kendes. 9. Bestyrelsens 5 minutter 10. Evt. NMM rundede mødet af med at takke Frida for en fin indsats i bestyrelsesarbejdet på SG, samt at ønske TS tillykke med udnævnelsen til vicerektor. Kommende møder i bestyrelsen: september 2019 kl december 2019 kl (med efterfølgende julemiddag) Mødedatoer for kalenderåret 2020 følger umiddelbart efter sommerferien.

Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018

Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018 Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Kim Galsgaard, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019

Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019 Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Anton Koop Büchert, Sebastian K. Nielsen samt Jesper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019

Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida Rishøj Clausen samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Kim Galsgaard, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian K. Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Mette Kristensen, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Mads Fjeldvig Gammeltoft samt Jesper Vildbrad

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Uffe Strandby, Mette Kristensen, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen,

Læs mere

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Til stede: Per Michael Johansen (fmd.), Erik Meldgaard Bendorf (næstfmd.), Birthe Christensen, Stine Sofie Jensen, Preben Clausen, Bjarke Tarp Barkholt, Ulrich

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 14. september 2016 Referat af bestyrelsesseminar 13. september 2016 Til stede:

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF SVENDBORG GYMNASIUM & HF Navn Navnsen Adresse By A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk re Navn Navnsen Dato: 5. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 15.december 2014 Referat af bestyrelsesmøde 2. juni 2015 Til stede: Niels Ejersbo,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00

Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Referat fra skolebestyrelsesmøde den 23. april 2015 kl. 17:00 21:00 Den samlede bestyrelse bortset fra Jane Meller Jespersen var mødt. Lisbeth Lauersen deltog dog kun under behandlingen af punkterne 1-4,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde kl.: 19:00

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde kl.: 19:00 REFERAT Skolebestyrelsesmøde 25-05-2009 kl.: 2 Fraværende: Med afbud: Uden afbud: 1. Godkendelse af referat fra 05-05-2009 Beslutning: Godkendt 3 2. Alkoholpolitik På sidste møde rejstes spørgsmål om skolen

Læs mere

Vangeboskolens økonomiske situation

Vangeboskolens økonomiske situation Vangeboskolens økonomiske situation Analyse af perioden fra 2013/14 og frem Februar 2017 1 Indledning Igennem de seneste 4 år har den økonomiske situation på Vangeboskolen ændret sig i betydelig grad.

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant),

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant), Til stede: Afbud: Andre deltagere: Bjarne Wahlgren, Thorkild Baltzer, Peter Kay Mortensen, Nedim Yasar (kursistrepræsentant), Jonas Reinwald Sørensen (kursistrådsrepræsentant) Niels Humble (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 4. marts 2015 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

27. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Mandag den 12. december 2011, kl. 15.00 17.00. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmødet d. 22.11.

27. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Mandag den 12. december 2011, kl. 15.00 17.00. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmødet d. 22.11. 27. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Mandag den 12. december 2011, kl. 15.00 17.00 Endelig Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmødet d. 22.11.2011 2. Punkter til beslutning: a) Budget

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 24. maj 2017 Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne Wulff,

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, onsdag d

Referat fra bestyrelsesmøde, onsdag d . Referat fra bestyrelsesmøde, onsdag d 22.3.17 Til stede: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Uffe Jensen (UJ), Karsten Geertsen (KG), Erik Hygum (EH), Jette Navntofte (JN), Inge Pedersen (IP), Hans

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Regnskabet har fået en blank påtegning og likviditet og soliditet vurderes som værende god.

Regnskabet har fået en blank påtegning og likviditet og soliditet vurderes som værende god. Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2017 på Hotel Svendborg Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Uffe Strandby, Mette Kristensen, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Christian

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Dagsorden for mødet den Kl :00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den Kl :00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 22-3-2017 Kl. 16.00 19:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Regnskab 2016 (revisor til stede) (JE)

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 27/8-2015 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: U203 Deltagere: Fraværende med afbud: Referent: Hanne Fischer (HF), Susanne Stubgaard (ST), Martin

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

TØNDER DISTRIKTSSKOLE Møde Dato Kl. Lokale

TØNDER DISTRIKTSSKOLE Møde Dato Kl. Lokale smøde Rasmussen,, Kim Vestergaard, Mikkelsen,, Jan Peter Jensen. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Godkendelse af dagsorden 3. Meddelelser fra elevrådet Godkendt Godkendt Anders fra GR deltog:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen (fra punkt 4), Peder Filskov, Casper

Læs mere

Bestyrelsesmøde Mandag d. 5.februar kl (flyttet fra 23/1 pga sygdom)

Bestyrelsesmøde Mandag d. 5.februar kl (flyttet fra 23/1 pga sygdom) Horsens d. 5. februar 2018 Bestyrelsesmøde Mandag d. 5.februar kl. 19.30 (flyttet fra 23/1 pga sygdom) Referat: Tilstedeværende: Ulrik Kragh, Thomas Pallesen, Flemming Steen Jensen, Jørgen Broch, Anders

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Bilag til resultatlønskontrakt 1. august juli 2017

Bilag til resultatlønskontrakt 1. august juli 2017 Bilag til resultatlønskontrakt 1. august 2016-1.juli 2017 Indsatsområde Status Målsætning Vægt i % Indikatorer Handleplaner Økonomi Basisramme At gennemføre skolens vedtagne besparelsesplan 30 Rektor skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 31/3-2016 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fravær med afbud: U203 (Til venstre i aulaen) Hanne Fischer (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. Den 22.juni 2016 kl Herrestræde 11, 4200 Slagelse

Bestyrelsesmøde. Referat. Den 22.juni 2016 kl Herrestræde 11, 4200 Slagelse Referat Tilstede Afbud Godkendelse af dagsorden 1 Godkendelse af referat 2 Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 3 Orientering Bestyrelsesmøde Den 22.juni 2016 kl. 16.00-18.00 Herrestræde

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på HG

Referat fra bestyrelsesmøde på HG Referat fra bestyrelsesmøde på HG Tid og sted: HG (lærerværelset), d. 13.6.2018, kl. 18.30-20.30. Deltagere: Bo Søby, Søren Launbjerg, Morten Steenholt Sieling, Jörg Hübner, Anne Bojsen (med stemmeret),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl. 17.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Henriette Selck, Bjarne Thams, Christina Tornquist (uden stemmeret), Bo Nygaard Larsen, Ellen Thomsen Elevrep.: Christian

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside: Skolegade Årre

Årre Skole. Tlf.: E-post: Hjemmeside:   Skolegade Årre Fraværende: Dennis, Jan og Kim Rikart Skolebestyrelsesmøde ÅRRE SKOLE. Onsdag d. 16. september kl. 19.00 21.00 DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. REFERAT Godkendt. 2. -Elevrådet (udsat) 3. Beslutning

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 21. marts 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF SVENDBORG Navn Navnsen Adresse By A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk sv endborg-gym.dk re Navn Navnsen Da to: 30. maj 2013 Referat af bestyrelsesmøde 29. maj

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 6/12, 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 6/12, 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT 1 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøde: 6/12, 2017 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF BESTYRELSESMØDEREFERAT År 2017, den 25/9 afholdtes bestyrelsesmøde på Frederiksborg

Læs mere

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.2 Dato: 8. februar 2018 Tid: 16.30 18.30 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen, Elsebeth

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 9. marts 2016 Referat af bestyrelsesseminar 8. marts 2016 Til stede: Nikolaj

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere