Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 19. marts 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian K. Nielsen samt Jesper Vildbrad (rektor), Tine Spanggaard (vicerektor og HR-chef) og Lars Bonne Christensen (administrationschef og ref.) Afbud: Kim Galsgaard Uffe B. Jensen (Revisor, EY) deltog under punkt 2 og Anne Schultz (DPO, IT Center Fyn) deltog under punkt 6. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat fra mødet d. 4. december 2018 Referatet blev godkendt. 2. Årsregnskab 2018 (bilag 2 og 3) SG s revisor, Uffe B. Jensen (UBJ), gennemgik hovedkonklusionerne i årsrapport og protokollat for regnskabsåret Årsregnskabet er forsynet med en revisorpåtegning uden modifikationer, og årets resultat på 2,1 mio. kr. vurderes som fornuftigt. Skolen forventer en tilsynssag vedr. manglende overholdelse af klasseloftet i skoleåret 2017/18. Bestyrelsen er opmærksom på problematikken. Derudover blev det nævnt, at skolen har justeret superbrugerrettighederne i økonomisystemet, således revisionens nye anbefalinger på dette område følges. UBJ gjorde opmærksom på, at revisionen anbefaler, at bestyrelsen løbende vurderer risici knyttet til skolens finansielle aftaler. UBJ gennemgik kort bestyrelsestjeklisten samt bestyrelsen stillingtagen til revisors bemærkninger. Begge dokumenter blev underskrevet. NMM rundede punktet af med at udtrykke ros og tilfredshed med skolens regnskab og den bagvedliggende styring. 3. Røgfri fremtid HRM informerede om, at Svendborg Kommune i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Trygfonden er gået med i projektet Røgfri fremtid, der har som målsætning at Svendborg skal være røgfri i 2030.

2 HRM ønskede en drøftelse i bestyrelsen omkring SG s holdning til rygeproblematikken. Denne drøftelse skal også ses i lyset af de verserende rygter om hårdere stoffer i Svendborg. JV gav en kort status på den aktuelle håndtering af rygning på og omkring skolen. Han nævnte ligeledes, at ideen om en egentlig røgfri skole tidligere havde været drøftet i bl.a. elevrådet uden den store begejstring. JV vurderede, at der aktuelt er ca. 50 rygere på SG. SKN gav udtryk for opbakning til, at SG bliver en røgfri skole. FRC synes ligeledes, at ideen om en røgfri skole er god, men at der bør skelnes mellem hverdag og fester. US sammenlignede med situationen på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, hvor der er relativt få rygere. Her er der større problemer med snus. UN gav udtryk for at et egentligt forbud mod rygning formentligt kun vil have en begrænset effekt. JW nævnte, at problemet med snus også er stigende på Svendborg Gymnasium. Denne udfordring bør vi som skole også forholde os til. NMM konkluderede at der er i bestyrelsen er opbakning til at arbejde videre med temaet røgfri skole, hvor der eventuelt skelnes mellem dagligdag og fester. Der skal nedsættes en gruppe, der skal komme med et konkret oplæg til regler, sanktioner mm. til næste bestyrelsesmøde. HRM kan bistå arbejdet som referenceperson i kommunen. Orienteringspunkter: 4. Status på elevsøgning og fordeling (bilag 4) JV præsenterede søgetallene for skoleåret 2019/20 og fortalte i den forbindelse, at SG er blandt de fynske gymnasier, der er gået mest tilbage. Pt. er der 311 ansøgere til STX (inkl. 25 ansøgere, der skal til prøve). Til sammenligning var der sidste år 363. På HF er der pt. 69 ansøgere, hvilket er det samme antal som sidste år. 38 af disse ansøgere skal dog til optagelsesprøve. Optagelsesprøverne er berammet til at finde sted den 14. juni, og de der ikke består prøven, kan ikke blive optaget. Det ser ud til, at flere unge i Svendborg Kommune i år har valgt 10. klasse. Der er derfor et håb om, at nedgangen er midlertidig. JV anbefalede, at der på baggrund af de aktuelle tal planlægges med oprettelsen af 11 STX-klasser og 2 HF-klasser i skoleåret 2019/20. Det betyder, at der sammenlignet med dette skoleår bliver tale om en samlet nedgang på 3 klasser. Nedgangen i elevtallet har konsekvenser for skolens indtægter de kommende år. De første beregninger viser, at der i 2019 mangler

3 ca. 1,5 mio. kr. sammenlignet med det oprindelige budget. I 2020 stiger dette tal til ca. 4,0 mio. kr. Disse penge skal findes ved at kigge på antal af årsværk de kommende år. JV informerede om at arbejdet med at tilpasse antallet af årsværk på undervisningssiden er igangsat. Personalet er orienteret og der er udarbejdet afskedigelseskriterier. Der arbejdes pt. intensivt med planlægningen af det kommende skoleår og den deraf følgende tilpasning. JV er i tæt dialog med JW (lærernes TR) om hele processen. Der var herefter en drøftelse om muligheden for at oprette 10 STX-klasser i skoleåret 2019/20 i stedet for de foreslåede 11 klasser. US påpegede at det er en økonomisk belastning at drive 11 klasser i stedet for 10. NMM påpegede, at 10 STX-klasser formentligt bliver aktuelt hvis det viser sig, at nedgangen ikke kun er midlertidig. JW gav udtryk for, at man kan håbe på, at de elever, der har valgt 10. klasse i år, vælger SG næste skoleår, og at der derfor er en chance for at søgningen vil stige igen til næste år. JV nævnte, at søgetallene giver skolen udfordringer, og at han derfor efterspørger fleksibilitet og villighed hos alle medarbejdere til at forsøge at finde løsninger sammen. NMM konkluderede, at bestyrelsen ser med stor alvor på de faldende søgetal. Bestyrelsen tilslutter sig med en vis forsigtighed oprettelsen af 11 STX-klasser i det kommende skoleår. Viser det sig, at faldet er permanent, vil det formentligt hedde 10 STX-klasser i skoleåret 2020/ Opfølgning på skolens elevtrivselsundersøgelse JV præsenterede resultaterne fra skolens elevtrivselsundersøgelse. Resultaterne kan findes på skolens hjemmeside. Undersøgelsen bestod af 50 standardspørgsmål fra UVM. Derudover har SG valgt at tilføje en række spørgsmål med særligt fokus på skolens fysiske rammer. JV gav udtryk for overordnet at være tilfreds med resultaterne, der generelt set viser, at eleverne trives godt på SG. Resultaterne viser dog også, at der er områder med udfordringer, herunder: pres, motivation, skriftlige opgaver (herunder koordination blandt lærerne) og enkelte oplevelser af chikane. Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående af elever, lærere og repræsentanter fra skolens ledelse. De skal sammen udarbejde en skriftlig handleplan som skolens trivselsarbejde fremadrettet skal tage udgangspunkt i.

4 JV informerede om, at elevrådet havde arrangeret et elevstormøde, hvor alle skolens elever var til stede for at drøfte nogle af disse problematikker. JV roste arrangementet for at være godt organiseret. SKN nævnte, at arbejdet med et elevstormøde var elevstyret og generelt præget af stor elevaktivitet. FRC fremhævede det flotte elevfremmøde til elevstormødet, og nævnte at et af de kommende initiativer var en opdatering af skolens etiske kodeks. NMM rundede punktet af med at konkludere, at der er godt gang i arbejdet med at sikre, at eleverne har en god trivsel. Der skal fremlægges en handleplan på næste bestyrelsesmøde. 6. Resultater fra tilsyn vedr. SG s håndtering af persondata SG s DPO, Anne Schultz (AS), afrapporterede fra sit tilsyn på skolen (slides fra præsentationen vedhæftet). Overordnet set var vurderingen, at SG har godt styr på arbejdet med implementeringen af den nye persondatalov, men at der også er ting, der fortsat skal arbejdes med. En af de større knaster vedrører studiesystemet, Lectio. AS mener fortsat der er udfordringer med systemet og den fremsendte databehandleraftale er mangelfuld. LA nævnte, at Lectio har implementeret en række forbedringer inden for de seneste måneder, der hver især gør systemet mere sikkert. Følgende blev besluttet: - Der arbejdes videre med de emner og indsatser som AS fremhævede som områder med forbedringspotentiale - Skolens DPO gennemfører et årligt tilsyn på SG. Afrapporteringen forelægges bestyrelsen - Den særlige problematik omkring Lectio skal adresseres (herunder den mangelfulde databehandleraftale). Bestyrelsen forventer en redegørelse vedr. skolens brug af Lectio og vurdering af risici på næste bestyrelsesmøde. 7. Status på 3-skole samarbejde JV informerede om status på 3-skole samarbejdet. Der er løbende afholdt møder i den såkaldte koordinationsgruppe, der tæller ledelsesrepræsentanter fra de tre skoler. Der er derudover nedsat en følgegruppe, der består af medarbejdere fra de tre skoler.

5 Koordinationsgruppe og følgegruppe har sammen været på skolebesøg, hvor formålet har været at høre om erfaringer fra skoler, der har været igennem en lignende proces. Der er igangsat et analysearbejde, der har til formål at belyse skolernes økonomi samt vurdere de økonomiske konsekvenser af et tættere samarbejde - herunder en eventuel fusion. Analysen gennemføres i samarbejde med en ekstern revisor, der har stor erfaring med økonomiske forhold og fusioner i uddannelsessektoren. Der er fortsat en række forhold, der skal afklares, og det forventes, at dette arbejde afsluttes i april. Når analysen foreligger, skal der afholdes møder med UVM omkring de økonomiske udfordringer forbundet med et eventuelt samarbejde. Analysen sendes til bestyrelsen til orientering når den foreligger. UVM har, parallelt med analysearbejdet på de tre skoler, igangsat et arbejde med at vurdere og muligvis revidere institutionslovgivningen og taxameterstrukturen. De tre skoler følger dette arbejde tæt, da det potentielt set kan have stor betydning for et eventuelt tættere samarbejde på Sydfyn. Der arbejdes pt. på at konkretisere visionen for det eventuelle tættere samarbejde. JW nævnte, at skolebesøgene ikke havde givet megen inspiration til pædagogisk samarbejde og samarbejde på tværs af uddannelserne. HRM sammenlignede situationen med erfaringer fra UCL. Der er udfordringer forbundet med det tværgående samarbejde, men arbejdes der målrettet med emnet kan det lade sig gøre at styrke det tværgående samarbejde. BV foreslog brugen af en facilitator til arbejdet med at konkretisere visionen. US nævnte at Svendborg Erhvervsskoles økonomi særligt ift. bygningsdelen - giver anledning til bekymringer i forhold til en eventuel fusion. NMM fastslog, at det er vigtigt, at der kommer fuld fokus på visionsdelen. Hvis det kræver involvering af bestyrelsens medlemmer, kan dette aftales. Det kan ligeledes være relevant at søge inspiration fra f.eks. Norge. 8. Orientering om ny cheflønsaftale (OK 2018) og drøftelse af mulig erstatning af rektors resultatlønskontrakt fra og med skoleåret 2019/20 JV orienterede om indgåelsen den nye cheflønsaftale. Der er stadig en del uafklarede punkter, men det forventes, at der åbnes op for, at det er op til den enkelte bestyrelse at beslutte om der skal anvendes en resultatlønskontrakt eller om denne skal forhandles som en del af lønnen. JV indstillede til bestyrelsen, at SG - hvis det bliver muligt - lader resultatkontrakten udgå.

6 NMM nævnte at resultatlønskontrakter i hans optik er for kortsigtede og at behandlingen i bestyrelsen for tidskrævende. Desuden betyder timingen, at der i dette års kontrakt ikke står noget om 3-skole samarbejdet, selvom det er et af de absolut vigtigste indsatsområder i JW gav udtryk for, at lærerne bakker op om at lade resultatkontrakten udgå. BV udtrykte ligeledes, at brugen af resultatkontrakt ikke giver megen mening. US er som udgangspunkt tilhænger af, at en del af lønnen er incitamentsbaseret, men han oplever ligeledes, at processen omkring udarbejdelse og opfølgning på kontrakten er omstændelig. NMM konkluderede, at bestyrelsen hvis der åbnes op for det er indstillet på at arbejde videre med en afskaffelse af resultatkontrakten. 9. Evaluering af bestyrelsens arbejde Bestyrelsen evaluerede eget arbejde, og ønsker at dette punkt kommer til at være en fast bestanddel af de fremtidige møder. 10. Siden sidst (nyt fra elever og skolen) Elever (FRC og SKN): - Stort fokus på trivselsarbejdet herunder arrangement af stormøde. - Forsøger at involvere elever bedre/mere f.eks. er der en idé om afholdelse af åbne elevrådsmøder. Derudover arbejdes der på et elevrådsmanifest. Skolen (JV): - Stor ros til elevernes engagement. De sætter gang i mange ting på skolen. - Orienteringsaften afholdt. Der kunne konstateres et fald i antallet af deltagere. - Velbesøgt forældreaften for nye klasser gennemført. - Musikarrangementer med fokus på kor, herunder vellykket Carminaopførsel i Odense - Danske Gymnasier har afholdt ledelsestræf i Nyborg med deltagere. Skolens big band optrådte med flere numre, og fik stor ros for dette. - UVM har pga. tekniske udfordringer udsat implementeringen af digital prøvevagt. Kommer tidligst i brug fra næste skoleår. - Den kommende periode byder på genvisit fra vores udenlandske partnerskabsskoler. - Studieture finder sted de kommende uger. - Den årlige gallafest afholdes fredag d. 22. marts.

7 11. Evt. Næste møde afholdes mandag d. 17. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Mette Kristensen, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Mads Fjeldvig Gammeltoft samt Jesper Vildbrad

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018

Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018 Referat af bestyrelsesmøde 6. juni 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Kim Galsgaard, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019

Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019 Referat af bestyrelsesmøde d. 16. september 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Anton Koop Büchert, Sebastian K. Nielsen samt Jesper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida Rishøj Clausen samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019

Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. juni 2019 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Kim Galsgaard, Birgit Villebro, Hanne Ringgaard Møller, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Birgit Villebro, Kim Galsgaard, Jannie Wilsted, Lisbeth Abildgaard, Uffe Strandby, Frida Rishøj Clausen, Sebastian K. Nielsen

Læs mere

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Til stede: Per Michael Johansen (fmd.), Erik Meldgaard Bendorf (næstfmd.), Birthe Christensen, Stine Sofie Jensen, Preben Clausen, Bjarke Tarp Barkholt, Ulrich

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium

Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde 8. december 2016 på Svendborg Gymnasium Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Uffe Strandby, Mette Kristensen, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen,

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 15.december 2014 Referat af bestyrelsesmøde 2. juni 2015 Til stede: Niels Ejersbo,

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk Jesper Vildbrad, rektor Dato: 14. september 2016 Referat af bestyrelsesseminar 13. september 2016 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF SVENDBORG GYMNASIUM & HF Navn Navnsen Adresse By A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborg-gym.dk svendborg-gym.dk re Navn Navnsen Dato: 5. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 22. marts 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 22. marts 2018 kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@aalkat-gym.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 22. marts 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019

Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019 Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019 Til stede: Frants Roager Lauritsen, Carsten Djursaa, Susanne Bækholm, Charlotte Høy Worm, Lone Clowes, Harm Ehmen, Nanna Møller Sandbæk, Thomas Skjold Jacobsen,

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Regnskabet har fået en blank påtegning og likviditet og soliditet vurderes som værende god.

Regnskabet har fået en blank påtegning og likviditet og soliditet vurderes som værende god. Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2017 på Hotel Svendborg Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Uffe Strandby, Mette Kristensen, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Christian

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Bestyrelsen ved HF & VUC FYN. 20. april 2015. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015.

Bestyrelsen ved HF & VUC FYN. 20. april 2015. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015. Bestyrelsen ved HF & VUC FYN 20. april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015. Fra bestyrelsen deltog: Kristian Grønbæk Andersen (formand), Poul Skov Dahl, Anne Jensen, Jens Mejer Pedersen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Mette Hosbond Kristensen, Josefine Bastrup Jensen, Huno K. Jensen, Erik Olesen. Afbud: Palle Broman, Teresa

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. marts 2019

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. marts 2019 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. marts 2019 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr 68 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 11/6 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde 14/9-15/9, 2018 (Seminar) 1/10 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr 27 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: Torsdag d. 29/9 2016 kl. 16 alm. bestyrelsesmøde Onsdag d. 7/12 2016 kl. 16 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium og

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Årlig selvevaluering Indledning Gefion Gymnasiums kommissorium tilsiger, at der skal laves en årlig selvevaluering hvortil der skal udarbejdes handleplaner. Handleplanerne

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Tid: kl. 14.00-16.00 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl REFERAT 27.3.2018 Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato 22.3.2018 kl. 16.00-19.00 Til stede: Kurt Pedersen Vagn Majland Mette Aabrink Janine Almy Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 16. JUNI, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 16. JUNI, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 16. JUNI, 2015 Til stede: Steffen Lange, Huno K. Jensen, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Thea Karoline Marx, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit Bestyrelsesmøde tirsdag 10. januar 2017 kl. 16.30-18.30 Deltagere Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 17-03-2015. Referat. Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 16. marts 2015 kl. 16.00-18.00

Faaborg Gymnasium Dato: 17-03-2015. Referat. Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 16. marts 2015 kl. 16.00-18.00 Faaborg Gymnasium Dato: 17-03-2015 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Mandag d. 16. marts 2015 kl. 16.00-18.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Jens Oddershede Jakob Holm Karin Basse Gertrud

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2017/18

Rektors resultatlønskontrakt for 2017/18 Rektors resultatlønskontrakt for 2017/18 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 22. marts 2019 21. marts 2019 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant, GL Ulla

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. april 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 24. marts

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl. 16-18 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Jakob Skovgaard Koed DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Thomas Berlin Hovmand

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015 Kl. 16.00 19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Deltagere: Auditoriet, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Per Gotfredsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl. 14.00-16.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Lene Omann, Susanne Mortensen og JAO (referent)

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. marts 2015 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Søren Bonde og revisor Per Jansen deltog i behandlingen af punkt 1. Økonomichef Hans

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 10. september 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Vibeke Verwohlt,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere