Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd."

Transkript

1 Færdig Normal adgang Indgående dokument Supplerende svar fra H.W. Larsen Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Mikael Wolf/GLXKOM/DK CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD Center for Service / Byrådssekretariatet Læsekode Alle Journaldato Dokumentdato * Modtagelsesdato * Svarfrist Type Arbejdsområde Dokumentprofil Journal nr. Journaltekst Administrativ sag admsag G00 Vedligeholdelse i almindelighed Konkrete rutineprægede sager Konkrete rutineprægede sager i almindelighed ID Dokumentnr. 2012/ Sagsnr. 2012/05394 Stamdata Dokumenthierarki - overdokument Dokument Dokumenthierarki - underdokumenter Vis dokumenter Dokumentstikord Beskrivelse Kommentar Resumé Opfølgning Opfølgningsdato

2 Angiv hvilken prioritet opgaven har Tekst til opgaveliste Adviser sagsbeh. ifht. dokumentafslutning Ja Interessenter Interessenter til oversigter Revision Revision Type Deadline Advisering til revisionsejer Advisering efter tidsfrist Opsætning af revisionsforløb Revisionsejer Revisor Revisionsforløb Tidligere revisor Kommende revisor Nuværende revisor Tidsfrist Status på forløb Revisionsstatus og kommentarer Godkendelse Kommentarer Distribution Historik Publicering Metapublicering Status Publiceret dato Ansvarlig Internet

3 publicering Afsender Digital Post ID H. W. Larsen Postliste Lukket Titel til postliste SV: Vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe. Overskrift SV: Vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe. Afsender Kenneth Steinmetz <Kenneth@hwl.dk> Dato :01 Modtager 'Mikael Wolf' <CSFMAW@gladsaxe.dk> Kopi sendt til "'Ronny Saul' (rs@ab-fodbold.dk)" <rs@ab-fodbold.dk> Dokumenttekst: Kære Mikael, Tak for din respons. En samlet købsvurdering er i denne situation rigtigt svær. Som udgangspunkt så mener jeg at produkterne hører til stadion, herunder specielt de produkter der er produceret til stadion og lounges, og som en naturlig følge her af vil de være nærmest umulige at vurdere i anden sammenhænge end til de bygninger de er designet til. Det fratager dog ikke værdien som produkterne de fremstår med i sit rette element, og dette danner grundlag for vurderingen som vi er fremkommet med, i tidligere fremsendte mail. Ud over dette har jeg har følgende konklusioner i forhold til dit spørgsmål. Køkken Installation, Vvs, El, Ventilation etc.: Denne kan vi af helt naturlige årsager ikke værdisætte i forhold til et opkøb, og er derfor ikke aktuel i forhold til en værdi ansættelse / opkøbspris. Diske i lounge s: Disse opfatter vi ikke som flytbare, da det er speciel designede produkter, og derfor kan disse ikke værdi ansættes i forhold til et opkøb. Køkken maskiner, driftsmaterialer til køkken. porcelæn: Disse maskiner og produkter ville vi i en opkøbs sammenhænge tilbyde at købe til

4 anslået 20% af den anførte vurderings pris. Denne værdiansættelse vil til enhver tid være betinget af at vi skal drifts gennemgå alle produkter inden endelig prisafgivelse. For god ordens skyld vil jeg gerne understrege at denne prisindikator for H.W. Larsen AS, ikke er bindende i forhold til de vurderede produkter. Håber dette danner et grundlag for dit fremadrettede fortsatte arbejde, og skulle der være yderligere spørgsmål, så står jeg naturligvis til din disposition. Med et ønske om en herlig dag til dig. H.W. Larsen A/S Kenneth Steinmetz Salgsdirektør / Sales Director Desk: Mobile: Mail: kenneth@hwl.dk H.W.Larsen A/S Slagterboderne Kødbyen 1716 København V Danmark H.W.Larsen er helt fremme i de skarpeste hjørner af alle betydende madtempler. Vi er med til at sikre bedre, skarpere madoplevelser i hele Danmark. Og med en base, der går tilbage til 1934 er vi en af Danmarks ældste køkkenudstyrsfirmaer. Med Europas største udvalg i knive, eget sliberi og de mest forrygende redskaber, udstyr og maskiner er vi mere end knivskarpt parat til at hjælpe alle danske køkkener og produktionssteder... - Velkommen indenfor til et sandt køkkeneventyr og højt humør! Fra: Mikael Wolf [mailto:csfmaw@gladsaxe.dk] Sendt: 26. juni :24 Til: Kenneth Steinmetz Emne: Re: Vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe. Hej Kenneth Mange tak for det modtagne. Den pris du har listet er den umiddelbare markedsværdi - korrekt? Kan du sige noget om H.W. Larsens evt. pris som I er parat til at betale - den mener jeg du nævnte du også ville liste!

5 Jeg har noteret dine bemærkninger om værdien af køkkenmontagen og køkkeninstallationerne!! Har du vores EAN-nr. til fremsendelse af elektronisk faktura? Jeg har det ikke her, men det står i den tidligere mail jeg sendte til dig (nederst). Med venlig hilsen, Mikael Wolf Gladsaxe Kommune Den 26/06/2012 kl skrev "Kenneth Steinmetz" <Kenneth@hwl.dk>: Til: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 2860 Søborg Byrådssekretariatet Att: Vicekontorchef Mikael Wolf Kære Mikael Wolf, I forlængelse af behageligt møde i går på AB Stadion, fremsendes estimat og en umiddelbar vurdering af de forespurgte produkter. H.W. Larsen AS har fået til opgave at værdisætte storkøkken artiklerne, samt de driftsmidler, og driftsmøbler, der anvendes til produktion og udskænkning af fødevarer i henholdsvis lounges, på stadion og i selve storkøkkenet. Vurderingen er foretaget skønsmæssigt, og ud fra en umiddelbar markeds handelsværdi. Der er ikke foretaget drifts kontrol og derfor fremgår der ikke sikkerhed for om produkterne er 100% i driftsmæssig forsvarlig stand. Priserne er ikke foretaget med en vurdering for et opkøb. Vurderingen er afgivet uden form for hæftelse, og ansvar for videresalg, eller fremgående værdi ved en forestående handel mellem parter. H.W. Larsen AS - Vurdering: Opvask: Zanussi hættemaskine LS14, Ny ,00 Zanussi tørrebaner 5.000,00 3 Stikvogne 1.500,00

6 HOH AK 1030 Afkalkning 3.000,00 Vurdering i alt Opvask: ,00 Kaffebar: Bonamat Kaffemaskine B20-HW 3.000,00 2 Kaffekummer / kolber 2.000,00 Vurdering I alt Kaffebar 5.000,00 Storkøkken: Bjørn Røremaskine 60 Liter ,00 10 Stiks Zanussi Steamer Ovn 8.000,00 20 Stiks Hoünö med stikvogn og steamer ,00 KVD 613 Vandbehandling 5.000,00 Q18 Køleboks /kølerum 4x4 meter ,00 Metos 2 stk. Coupe De Feu 1.500,00 Zanussi Charcoal ½ Grill 1.500,00 KEN Kip Steger 3.000,00 KEN Kip Gryde med Røreværk ,00 Emmepi Kogebord 1.000, Meter Emfang 2.000, Meter Stålborde ,00 Flyver fra loft 3.000,00 Fryserum 2 m ,00 Denne bør efterses for stand, fordamper er iset til. Kølerum6 m ,00 Døren er i meget dårlig stand Zanussi Skabsfryser 2.000,00 2 Sæt Aweso hylder 1.000,00 Pålægs maskine 1.000,00 Diverse køkkenmaskiner og drifts materiel ,00 Vurdering i alt Storkøkken ,00 Der er i køkken vurderingen ikke foretaget skøn på udsugnings motorer som driver de 2. emfang i køkkenet. Denne vurdering skal medtages som en drifts vurdering af et ventilations firma. Det fremgår af fremsendte kontoudtog, at køkkenmontagen, og alle køkken installationerne er afregnet til i alt ,39. Denne installation skal medregnes som en samlet entreprise for køkkenet, idet installationen fremstår som en væsentlig investering i forhold til køkkendriften på AB Stadion.

7 Service: Der er i alt service til Ca. 300 Personer. Servicen fremstår pæn, med AB logo trykt på Tallerkener, samt tilhørende glas, bestik, kander Kaffestel, og tilhørende termokander Anslået 100,- per person. Vurdering i alt for Service ,00 Lounge barer Sal I & II: Hoshizaki Ismaskine 2.000,00 4 Vibold Bar Køleskabe 4.000,00 1. GRAM Fryseskab 2.000,00 6 Nespresso Kaffetårne a ,00 4 x 9 Meter (Anslået) Bardiske i alt 36 Meter ,00 Vurdering i alt for Lounge barer Sal I & II ,00 Kompressorer og fadøl aggregater er ikke medtaget i vurderingen da disse efter opfattelse ikke er ejet af AB Stadion. Der er ikke medtaget lounge møbler i vurderingen. Bar disk på Stadion: Ca. 22 Meter stål betjenings diske ,00 Drifts produkter: Popcorn maskine, Pølseristere, brød ristere ,00 Vurdering i alt for Bar disk på Stadion: ,00 Total vurderings oversigt: Vurdering i alt Opvask: ,00 Vurdering I alt Kaffebar: 5.000,00 Vurdering i alt Storkøkken: ,00 Vurdering i alt for Service: ,00 Vurdering i alt for Lounge barer Sal I & II: ,00 Vurdering i alt for Bar disk på Stadion: ,00 Samlet vurdering: ,00 Montage værdi, i henhold til kontoudtog:

8 I henhold til bilag: ,39 Samlet totale vurderings værdi: Totalt, total ,39 Alle beløb der fremgår af analysen er angivet eksklusiv moms. Med tak for opgaven, så håber vi at vurderingen kan danne grundlag for Jeres videre færd med projektet. Der fremsendes faktura fra H.W. Larsen AS, til Gladsaxe kommune, på konsulterende bistand for denne opgave, i henhold til aftale. Skulle der opstå spørgsmål på baggrund af vurderingen, eller hvad som danner grundlag for værdiansættelsen af det enkelte produkt, så står jeg naturligvis til disposition for en forklaring. Med et ønske om en herlig dag til dig. H.W. Larsen A/S Kenneth Steinmetz Salgsdirektør / Sales Director Desk: Mobile: Mail: kenneth@hwl.dk H.W.Larsen A/S Slagterboderne Kødbyen 1716 København V Danmark H.W.Larsen er helt fremme i de skarpeste hjørner af alle betydende madtempler. Vi er med til at sikre bedre, skarpere madoplevelser i hele Danmark. Og med en base, der går tilbage til 1934 er vi en af Danmarks ældste køkkenudstyrsfirmaer. Med Europas største udvalg i knive, eget sliberi og de mest forrygende redskaber, udstyr og maskiner er vi mere end knivskarpt parat til at hjælpe alle danske køkkener og produktionssteder... - Velkommen indenfor til et sandt køkkeneventyr og højt humør!

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd.

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd. Færdig Normal adgang Indgående dokument Modtagelse af vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe. Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Mikael Wolf/GLXKOM/DK

Læs mere

Udgående dokument Supplerende spørgsmål i anledning af vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe.

Udgående dokument Supplerende spørgsmål i anledning af vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe. Udgående dokument Supplerende spørgsmål i anledning af vurdering af handelsværdi af Storkøkken og Barer på AB Stadion / Gladsaxe. Færdig Normal adgang Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. /

Læs mere

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Steen Knuhtsen/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh.

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Steen Knuhtsen/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. Færdig Normal adgang Indgående dokument AB A/S, anmodning om revisionsprotokolat Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Steen Knuhtsen/GLXKOM/DK Ingelise Damm/GLXKOM/DK Klaus Nørskov/GLXKOM/DK

Læs mere

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Gry Meisner/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh.

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Gry Meisner/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. Indgående dokument Diverse mails om samarbejdsmuligheder oprindeligt fra sag nr.: ( 2011/05054 004 ) Færdig Normal adgang Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Gry Meisner/GLXKOM/DK Ingelise

Læs mere

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd.

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd. Udgående dokument Indhentelse af tilbud fra mægler på udarbejdelse af købsaftale - Lejemålet Gladsaxevej 200 - Gladsaxe Stadion Færdig Normal adgang Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd.

Læs mere

Indgående dokument Ebst svar vedr. byggeri af begrænset kompleksitet - EBST's journalnr.: 11/00566.

Indgående dokument Ebst svar vedr. byggeri af begrænset kompleksitet - EBST's journalnr.: 11/00566. Udkast Normal adgang Indgående dokument Ebst svar vedr. byggeri af begrænset kompleksitet - EBST's journalnr.: 11/00566. Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Christian Eifer/GLXKOM/DK

Læs mere

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd.

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd. Færdig Normal adgang Indgående dokument Tegningsoplysninger fra AB s advokat Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Mikael Wolf/GLXKOM/DK CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD Center for Service / Byrådssekretariatet

Læs mere

Indgående dokument Pris på udarbejdelse af udkast til købsaftale fra mægler - Lejemålet Gladsaxevej 200 - Gladsaxe Stadion

Indgående dokument Pris på udarbejdelse af udkast til købsaftale fra mægler - Lejemålet Gladsaxevej 200 - Gladsaxe Stadion Indgående dokument Pris på udarbejdelse af udkast til købsaftale fra mægler - Lejemålet Gladsaxevej 200 - Gladsaxe Stadion Færdig Normal adgang Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Mikael

Læs mere

Supplerende materiale/billeder

Supplerende materiale/billeder Færdig Normal adgang Indgående dokument Supplerende materiale/billeder Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Anette Gardshorn Jørgensen/AGJOE/Gribskov 4 - Brugere af Ejendomssag Center

Læs mere

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd.

Færdig. Ansvarlig mm. Type. Beskrivelse. Opfølgning. Sagsbehandler. Mikael Wolf/GLXKOM/DK. Alt. sagsbeh. CSE-BYS CSE-VKD GLX-KD. Forv. / afd. Færdig Normal adgang Udgående dokument Oplysninger til mægler om underskrifter mv. - Lejemålet Gladsaxevej 200 - Gladsaxe Stadion Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Mikael Wolf/GLXKOM/DK

Læs mere

Ansøgning Gladsaxe Kommune Redskabshus i vejrabat Råvænget/M3

Ansøgning Gladsaxe Kommune Redskabshus i vejrabat Råvænget/M3 Færdig Normal adgang Indgående dokument Ansøgning Gladsaxe Kommune Redskabshus i vejrabat Råvænget/M3 Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Ivan Christensen/GLXKOM/DK BMF-VPA By- og Miljøforvaltningen

Læs mere

Indgående dokument Tilkendegivelse til forslag til lokalplan 238 og Kommuneplantillæg 17, Søborg Hovedgade 79. Pernille Dragskov Hummelmose/GLXKOM/DK

Indgående dokument Tilkendegivelse til forslag til lokalplan 238 og Kommuneplantillæg 17, Søborg Hovedgade 79. Pernille Dragskov Hummelmose/GLXKOM/DK Færdig Normal adgang Indgående dokument Tilkendegivelse til forslag til lokalplan 238 og Kommuneplantillæg 17, Søborg Hovedgade 79 Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Pernille Dragskov

Læs mere

'Stine Kjær Petersen Gribskov Kommune ' Sendt: 24. marts :33 Til:

'Stine Kjær Petersen Gribskov Kommune ' Sendt: 24. marts :33 Til: Thomas Larsen (tla) Fra: 'Stine Kjær Petersen Gribskov Kommune ' Sendt: 24. marts 2017 09:33 Til: $Kystdirektoratet (kdi) Emne: Ansøgning om Bade-bådebro Vedhæftede filer: Skitsetegning

Læs mere

Den fremsender Gladsaxe Kommune et forslag til lokalplan 239, som indebærer, at Børnehuset Nøddehegnet udvides fra 2 til 6 børnegrupper.

Den fremsender Gladsaxe Kommune et forslag til lokalplan 239, som indebærer, at Børnehuset Nøddehegnet udvides fra 2 til 6 børnegrupper. Afdelingsbestyrelsen Ved Branddammen 20.3. 2015 Til Byplanafdelingen Gladsaxe kommune Vedrørende OFFENTLIG HØRING om Forslag til lokalplan 239 Den 12.3.2015 fremsender Gladsaxe Kommune et forslag til lokalplan

Læs mere

Tilbud. UDVIKLING OG KULTUR Administrationsbygningen Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft Att.: Juliane Vestergaard. Deres ref.

Tilbud. UDVIKLING OG KULTUR Administrationsbygningen Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft Att.: Juliane Vestergaard. Deres ref. UDVIKLING OG KULTUR Administrationsbygningen Lundbergsvej 2 8400 Ebeltoft Att.: Juliane Vestergaard Bent Brandt as Langdyssen 7. 8200 Aarhus N Telefon 89300000 Telefax 89300001 Danske Bank 3627 4621210815

Læs mere

Byggesagsafdelingen har 29. marts 2012 givet byggetilladelse til midlertidig opsætning af to badecontainere til Værebro Boldklub.

Byggesagsafdelingen har 29. marts 2012 givet byggetilladelse til midlertidig opsætning af to badecontainere til Værebro Boldklub. Byggesagsafdelingen Gladsaxe Kommune Rådhus Alle 7, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 05. E-mail: byggesag@gladsaxe.dk DAB Finsensvej 33 2000 Frederiksberg Att. Allan Segerlund 8. oktober 2013 Ibrugtagningstilladelse

Læs mere

Vi har behandlet ansøgningen efter Bygningsreglement 2010 (BR 10) og lokalplan 109 og giver tilladelse til at bibeholde

Vi har behandlet ansøgningen efter Bygningsreglement 2010 (BR 10) og lokalplan 109 og giver tilladelse til at bibeholde Byggesagsafdelingen Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7Alle 7, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 05. E mail: byggesag@gladsaxe.dk Jørgen Benny Melohn Jacob Bulls Alle 120 2860 Søborg 14. februar 2014 Bibeholdelse

Læs mere

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ Oktober 2015 AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til

Læs mere

Afslag på dispensation til at bibeholde eksisterende bro anlagt i beskyttet mose, matr. nr. 7p, Græsted By, Græsted, Pårupvej 34, 3230 Græsted.

Afslag på dispensation til at bibeholde eksisterende bro anlagt i beskyttet mose, matr. nr. 7p, Græsted By, Græsted, Pårupvej 34, 3230 Græsted. Henrik Sørensen Pårupvej 34 3230 Græsted Sag: 01.05.08-P25-6-18 15. januar 2018 3 afgørelse vedr. eksisterende bro i beskyttet mose Afslag på dispensation til at bibeholde eksisterende bro anlagt i beskyttet

Læs mere

Grønne oaser i en fortættet by Tekst til inspiration: --- Herunder en stribe mere specifikke kommentarer til Afsnittet Intro :

Grønne oaser i en fortættet by Tekst til inspiration: --- Herunder en stribe mere specifikke kommentarer til Afsnittet Intro : Side 1 af 4 Bemærkninger til Forslag By- og Boligpolitik fra Foreningen lokal Agenda 21 i Gladsaxe Der er rigtigt meget i forslaget til Forslag By- og Boligpolitik, der glæder os! Fokus på grønne områder

Læs mere

Denne pdf-fil er flettet af filerne: 2017/ m² Tilbygning, renovering af ek Sagstype Til- og ombygning Vej Tårnuglevej 3

Denne pdf-fil er flettet af filerne: 2017/ m² Tilbygning, renovering af ek Sagstype Til- og ombygning Vej Tårnuglevej 3 Denne pdf-fil er flettet af filerne: 2017/17066 ---- 149 m² Tilbygning, renovering af ek Sagstype Til- og ombygning Vej Tårnuglevej 3 Kladde 1 adgang Indgående dokument byggeri Tårnuglevej 3, 3210 Ansvarlig

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

Hørmarken Bagsværd. Færdig. Ansvarlig mm. Beskrivelse. Sagsbehandler. Anne Hertz Dahlgren/GLXKOM/DK. BMF-byplan og landskab

Hørmarken Bagsværd. Færdig. Ansvarlig mm. Beskrivelse. Sagsbehandler. Anne Hertz Dahlgren/GLXKOM/DK. BMF-byplan og landskab Færdig Normal adgang Indgående dokument UCC-ejendommen Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Anne Hertz Dahlgren/GLXKOM/DK BMF-BYP BMF-byplan og landskab By- og Miljøforvaltningen / Byplan

Læs mere

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale modtaget 18. april 2016.

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale modtaget 18. april 2016. Kenneth Schultz Vokstrupgårdsvej 1 3230 Græsted Sag: 2016/13586 012 Id: 012759 Afdelingsnavn Ejendomme og Erhverv Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 06. juni 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3

Læs mere

Denne pdf-fil er flettet af filerne: 2016/ Årets Cykelkommune, cykelstier til børn Martin Kristian Kallesen G01

Denne pdf-fil er flettet af filerne: 2016/ Årets Cykelkommune, cykelstier til børn Martin Kristian Kallesen G01 Denne pdf-fil er flettet af filerne: 2016/05025 ---- Årets Cykelkommune, cykelstier til børn Martin Kristian Kallesen 05.13.00G01 Aktiv Normal adgang Sag Årets Cykelkommune, cykelstier til børn Ansvarlig

Læs mere

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte lejer,

Læs mere

Sagsnr. Dokumentnr. Aktnr. Dokumentgruppe Titel Sagsbehandler Brevdato Kommentar

Sagsnr. Dokumentnr. Aktnr. Dokumentgruppe Titel Sagsbehandler Brevdato Kommentar Spørgsmål 737 - Aktoversigt TS2060110-00455 Sagsnr. Dokumentnr. Aktnr. Dokumentgruppe Titel Sagsbehandler Brevdato Kommentar Udleveret (bilag til TS2060110-00455, RU95865 (13) kontrolsyn - sikkerhedsudstyr

Læs mere

Renseriet bør finde en løsning herpå. Jeg regner med en tilbagemelding fra dig, om hvilken løsning I vælger samt tidsperspektivet herfor.

Renseriet bør finde en løsning herpå. Jeg regner med en tilbagemelding fra dig, om hvilken løsning I vælger samt tidsperspektivet herfor. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Refina Vask & Rens Att. Allan Larsen Fremsendt på e-mail: al@refina.nu Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse.

Administrationen vil i den forbindelse gerne beklage overfor ejer, at ovenstående har givet anledning til en misforståelse. From: Anders Kjærved Sent: 11 Jun 2015 11:49:38 +0000 To: Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget Cc: Marianne Wedderkopp;Torben Præstegaard Jørgensen;Morten Refskou Subject: VS: VIGTIGT - vedr. udvalgsmøde

Læs mere

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i.

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i. Til Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 03.07.2014 Tak for tilsendte mail og referat. Samt også radio/nyhederne. I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet

Læs mere

Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010

Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010 Budget- og regnskabssystem for kommuner 8.1 - side 1 Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010 8.1 Generelle regler for registrering af aktiver Kommunerne skal indregne og måle materielle

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejerlejlighed og kontaktede derfor indklagede, som de havde købt ejerlejligheden gennem ca. 1 år tidligere. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. Bengtson & Frydendall A/S Nordre Frihavnsgade 71 2100 København Ø Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø.

Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø. Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø. Bilklagenævnet. Tlf. 57 83 22 78 arne@unilink.dk Jeg har modtaget Jørgen Mølgaards svar, og jeg har da lidt kommentarer til det: Lad os begynde med slutningen: Som

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Så har jeg et lidt mere præcist svar til dig :-) Det tog lige lidt tid først at overskue sagens historik, derfor ventetiden.

Så har jeg et lidt mere præcist svar til dig :-) Det tog lige lidt tid først at overskue sagens historik, derfor ventetiden. Fra: Maria Stigsnæs-Eriksen [mstigsnaeseriksen@gmail.com] Til: Gunnar Holse [guho01@frederiksberg.dk] Sendt dato: 29-04-2015 06:07 Modtaget Dato: 29-04-2015 06:07 Vedrørende: Re: Vedr. J.nr.: 2013-2368

Læs mere

Vejledning om badeværelse

Vejledning om badeværelse Vejledning om badeværelse 1. Generel info om badeværelset 2. Toilette 3. Etablering af vaskesøjle 4. Rengøring af gulvafløb (a c) 5. Rensning af ventilations udsugningsventil (a c) 1. Generel info om badeværelset

Læs mere

Til Esbjerg Byråd, Torvegade 74, Esbjerg

Til Esbjerg Byråd, Torvegade 74, Esbjerg 07-08-2015 10 55 OU234 Til Esbjerg Byråd, Torvegade 74, Esbjerg Sagsbehandler Tommy D. Nielsen - Sagsnr. 15/10213 Ang. lokalplan ved Tarp Byvej Dette brev er fra Inger og Linvig Bakkensen. Vi bor i et

Læs mere

Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl. i Herning.

Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl. i Herning. Til Beboerne på Tietgensgade m.fl. Herning Vand A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Tlf.: 9999 2299 CVR 2581 0619 EAN 5 790001 899202 Den 11. marts 2013 Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl.

Læs mere

Hårde hvidevarer til husholdningsbrug

Hårde hvidevarer til husholdningsbrug Hårde hvidevarer til husholdningsbrug Tieto Versio 2 URL http://dk.mercell.com/permalink/21598099.aspx Hankinnan tyyppi Hankintailmoitus Julkaisu pm 19.10.2009 15:52 Sulkemisaika 30.10.2009 12:00 Asiak.

Læs mere

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale Kunsten at gå til en god jobsamtale Tillykke Du er nu udvalgt til at komme til samtale hos en virksomhed omkring et job. Du skal derfor i gang med at forberede dig på at præsentere dig selv, så du bliver

Læs mere

Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte Stillede Spørgsmål Ofte Stillede Spørgsmål Markedsovervågning I dette dokument kan du finde en overskuelig samling af de ofte stillede spørgsmål vi møder i forbindelse med vores markedsovervågning. Klik på det spørgsmål

Læs mere

Projekt: Halmodellens energioptimeringspulje Ansøgt: 16-03-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Vurderet - Materiale ok ID #: 80-2

Projekt: Halmodellens energioptimeringspulje Ansøgt: 16-03-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Vurderet - Materiale ok ID #: 80-2 Ansøgt: 16-03-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) ID #: 80-2 le@elmerdahl.dk Horne Hallen CVR-nr. 62989718 Lars El merdahl Telefon 24235980 Mobil 24235980 Udskiftning af elastiske fuger i ydervæg-elementer

Læs mere

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres!

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres! Det intelligente rørsystem til boligbyggeriet roomair friskere kan det ikke gøres! Fleksibiliteten i højsædet Systemet er nemt at installere uden brug af større værktøj, rørene kan skæres med en hobbykniv,

Læs mere

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer

KOMFORT & SIKKERHED. NYHED ST660 Trådløst system. Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER. Komplette Kamerasystemer Komfort og Sikkerhed med COMFORTVIDEO TM KAMERASYSTEMER NYHED ST660 Trådløst system KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper, Campingvogn og bil Komplette Kamerasystemer WWW.JEPOTECH.DK KAMERA SYSTEMER og

Læs mere

Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8. I adresselinjen. 1) Gå ind på www.e-boks.dk. Du ser nu dette skærmbillede:

Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8. I adresselinjen. 1) Gå ind på www.e-boks.dk. Du ser nu dette skærmbillede: Windows Vista Digital postkasse og borger.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.e-boks.dk I adresselinjen Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på Log på privat Du kommer nu til det offentlige log in fællesskab

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Kartoffelafgiftsfonden

Kartoffelafgiftsfonden Kartoffelafgiftsfonden December 2015 Vejledning om revision af tilskudsmidler modtaget fra Kartoffelafgiftsfonden Når der modtages støtte fra Kartoffelafgiftsfonden, vil de særlige krav, der gælder for

Læs mere

Bent Ove Pedersen [bop@bentove.dk] Roar Haack Jørgensen [roar@eslimfjorden.dk];morten Merrild [morten@eslimfjorden.dk] Kopi:

Bent Ove Pedersen [bop@bentove.dk] Roar Haack Jørgensen [roar@eslimfjorden.dk];morten Merrild [morten@eslimfjorden.dk] Kopi: 1. BOP svarer på notat fra mødet den 18.12 VS: Sønder Fra: Bent Ove Pedersen [bop@bentove.dk] Til: Roar Haack Jørgensen [roar@eslimfjorden.dk];morten Merrild [morten@eslimfjorden.dk] Kopi: Henning Uth

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø Center for Teknik Miljø og Klima Søren Pedersen Kildegårdsvej 19 3100 Hornbæk Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 20.06.2016 Sagsnr. 16/11529 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup

Læs mere

For så vidt angår de fredede og bevaringsværdige bygninger (hospitalets hovedbygning) kan vi oplyse følgende:

For så vidt angår de fredede og bevaringsværdige bygninger (hospitalets hovedbygning) kan vi oplyse følgende: Fra: Sendt: 25. maj 2016 11:16 Til: Peter Christoffersen Cc: Peter Christophersen Emne: VS: AUH Risskov - Spørgsmål til besvarelse ift. teknisk udvalg Vedhæftede filer: SV: Ekstra byggeretter

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 30 den 6. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Larsen Signe Lind Kristine

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 31. marts 2008 til en brancheforening.

Statsforvaltningens brev af 31. marts 2008 til en brancheforening. Statsforvaltningens brev af 31. marts 2008 til en brancheforening. 31-03- 2008 De har ved brev af 8. december 2006 rettet henvendelse til det daværende Statsamtet Sønderjylland med en klage over Miljøcenter

Læs mere

Nummer Afsender Kommentar Bemærkninger fra administrationen

Nummer Afsender Kommentar Bemærkninger fra administrationen Nummer Afsender Kommentar Bemærkninger fra administrationen 1 Integrationsrådet Rådet er positivt stemt overfor målsætningerne i politikken og håber, at den vil være med til at sikre, at foreningsliv og

Læs mere

VS: Vedr. salgsvurdering af fastejendom, Fanø plejehjem.

VS: Vedr. salgsvurdering af fastejendom, Fanø plejehjem. Tove Have Fra: Søren Lück Madsen Sendt: 28. april 2016 10:17 Til: Lena Alber Emne: VS: Vedr. salgsvurdering af fastejendom, Fanø plejehjem. Kategorier: Er lagt på sag sag Med venlig hilsen Søren Lück Madsen

Læs mere

Aktindsigt i ændringsforslag til budget. Statsforvaltningens brev til en journalist

Aktindsigt i ændringsforslag til budget. Statsforvaltningens brev til en journalist Aktindsigt i ændringsforslag til budget Statsforvaltningens brev til en journalist 2014-190684 Dato: 18-09- 2015 Henvendelse vedrørende Region Syddanmark om aktindsigt Region Syddanmark har den 3. september

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Den 27. januar 2016 afholdes informationsmøde i Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk AmbA i Hørning Forsamlingshus

Læs mere

V nr. Art Stk. pris Antal Total kr. V nr. Art Stk. pris Antal Total kr.

V nr. Art Stk. pris Antal Total kr. V nr. Art Stk. pris Antal Total kr. Hvid porcelæn er inkl. opvask Bestik P1 fortsat 1485 Salatsæt 6,00 1005 Bouillonkop 2,40 1490 Øloplukker 1,00 1010 Dyb tallerkenen 22 cm. 1,70 1495 Ostehøvl 5,00 1015 Flad tallerken 24 cm. 1,70 Guldbestik

Læs mere

OBS: Dette dokument giver blot et overblik over spørgsmålene. Skemaet udfyldes på: https://survey.enalyzer.com/?pid=b8fdib7p

OBS: Dette dokument giver blot et overblik over spørgsmålene. Skemaet udfyldes på: https://survey.enalyzer.com/?pid=b8fdib7p OBS: Dette dokument giver blot et overblik over spørgsmålene. Skemaet udfyldes på: https://survey.enalyzer.com/?pid=b8fdib7p Koordinerings- og tilmeldingsskema til Find vej Dagen 2015 (DEN LILLE PAKKE)

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Undertegnede Marie Bram, Jonas Skovhus, Helio Corderio de Melo og Louise Bram sender hermed en indsigelse til forslag til lokalplan 234.

Undertegnede Marie Bram, Jonas Skovhus, Helio Corderio de Melo og Louise Bram sender hermed en indsigelse til forslag til lokalplan 234. Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg Indsigelse til forslag til lokalplan 234. Søborg d. 20/2 2015 Undertegnede Marie Bram, Jonas Skovhus, Helio Corderio de Melo og Louise Bram sender hermed en indsigelse

Læs mere

Velkommen til IT for let øvede

Velkommen til IT for let øvede Velkommen til IT for let øvede Kursus er hjælp til selvhjælp og I får mest ud af det, hvis I også derhjemme afsætter nogle timer til øvelser på jeres computer. Vi sørger for hjemmeopgaver!! Der er masser

Læs mere

OBS: Dette dokument giver blot et overblik over spørgsmålene. Skemaet udfyldes på: https://survey.enalyzer.com/?pid=pat2kibd

OBS: Dette dokument giver blot et overblik over spørgsmålene. Skemaet udfyldes på: https://survey.enalyzer.com/?pid=pat2kibd OBS: Dette dokument giver blot et overblik over spørgsmålene. Skemaet udfyldes på: https://survey.enalyzer.com/?pid=pat2kibd Koordinerings- og tilmeldingsskema til Find vej Dagen 2015 (DEN FULDE PAKKE)

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

Afgørelse Klage over Energinet.dk s afgørelse om afslag på årsbaseret nettoafregning

Afgørelse Klage over Energinet.dk s afgørelse om afslag på årsbaseret nettoafregning Til: Advokat Christian Wraa Schlüter, j.nr. [XXX] Energinet.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Byggesagsafdelingen Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Telefon:

Byggesagsafdelingen Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Telefon: Byggesagsafdelingen Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Telefon: 39 57 59 05. E-mail: byggesag@gladsaxe.dk Ejere af ejendomme Engkrogen 3-27 Engkrogen 4-40 Mosevej 21-27 27. maj 2015 Princip for

Læs mere

Kopi af bestyrelsesbeslutningen af møde torsdag den Torsdag den 25. februar 2010 om optagelse af lån.

Kopi af bestyrelsesbeslutningen af møde torsdag den Torsdag den 25. februar 2010 om optagelse af lån. Kopi af bestyrelsesbeslutningen af møde torsdag den Torsdag den 25. februar 2010 om optagelse af lån. 41) Indkøb af biler. Optagelse af lån. Assens Forsyning skal i den kommende periode udskifte en del

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Indkøb af trykmaskiner til trykkeriet SUN-Tryk, Aarhus Universitet.

Indkøb af trykmaskiner til trykkeriet SUN-Tryk, Aarhus Universitet. Indkøb af trykmaskiner til trykkeriet SUN-Tryk, Aarhus Universitet. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40089234.aspx Ekstern udbuds ID 236309-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Generelt Trade Finance indstillinger Menuvalg Garantier og Trade Finance Opret ny. Opret garanti Opret garanti

Generelt Trade Finance indstillinger Menuvalg Garantier og Trade Finance Opret ny. Opret garanti Opret garanti Generelt Denne beskrivelse viser dig, hvordan du kan oprette en garantianmodning i modulet Garantier og Trade Finance. Beskrivelsen gennemgår i hovedtræk de indtastninger en bruger typisk foretage under

Læs mere

A. Baggrundsspørgsmål

A. Baggrundsspørgsmål Videncenter for energibesparelser i Bygninger Spørgeskema Introtekst: Goddag, mit navn er Jeg ringer fra NIRAS Konsulenterne. Vi er ved at gennemføre en undersøgelse for Go Energi om energibesparelser

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

Trærammen/spunsen skal rage mindst muligt op over jordoverfladen under hensyntagen til funktionen, så den syner mindst muligt set fra stien.

Trærammen/spunsen skal rage mindst muligt op over jordoverfladen under hensyntagen til funktionen, så den syner mindst muligt set fra stien. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Udvidelse og renovering af Sofiendalsvej 60, University College Nordjylland.

Udvidelse og renovering af Sofiendalsvej 60, University College Nordjylland. Udvidelse og renovering af Sofiendalsvej 60, University College Nordjylland. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/39550984.aspx Ekstern udbuds ID 350833-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

Gerlev Købmand Bygaden 20 Gerlev 3630 Jægerspris

Gerlev Købmand Bygaden 20 Gerlev 3630 Jægerspris Gerlev Købmand Bygaden 20 Gerlev 3630 Jægerspris Tilslutningstilladelse Journalnr.: 06.01.15-P19-6-15 Udarbejdet af: ahjen Kontrolleret af: mfjel Godkendt af: ahjen Indhold Tilslutningstilladelse... 4

Læs mere

Vingsted Hotel & Konferencecenter

Vingsted Hotel & Konferencecenter R U T L U B K, 6 T 1 0 Æ 2 R D ID I T I R F OG EN G N I TILL S D U E CH N A R r æt s d i å e re p d j e b edar m e d eden l r o F og råde m o r kultu t Tirsdag 31. maj 2016 kl. 10.00 til 16.00 Vingsted

Læs mere

Håndbog for samarbejdspartnere

Håndbog for samarbejdspartnere Håndbog for samarbejdspartnere Intro Velkommen til Erhvervsakademiet Nordsjælland. Som Erhvervsakademi dækker vi et bredt område af uddannelser og kurser. Vores mål er at være regionens kvalificerede uddannelsespartner

Læs mere

Løget By afdeling 41.

Løget By afdeling 41. Løget By afdeling 41. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/37972930.aspx Ekstern udbuds ID 12534-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Begrænset

Læs mere

Om fælles identitet og større synlighed

Om fælles identitet og større synlighed Om fælles identitet og større synlighed Kære frivilliggrupper i Dansk Flygtningehjælp Allerførst vil jeg ønske alle et rigtigt godt nytår og sige tak for indsatsen i 2011, som I og vi i Dansk Flygtningehjælp

Læs mere

Praktiksteder i forbindelse med modul 10

Praktiksteder i forbindelse med modul 10 Praktiksteder i forbindelse med modul 10 Sted Adresse Kommentarer om stedet Studerende 1. Produktionsskolen i Sanderum http://www.elsesmi nde.dk En højskole, for unge, der er i en situation, hvor de har

Læs mere

Journaldato Dokumentdato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr.

Journaldato Dokumentdato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. Åben postliste 27. september 2013 Teknisk område Journaldato Dokumentdato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. 27-09-2013 27-09-2013 Matrikulær sag til godkendelse - grøn erklæring.odt

Læs mere

AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation

AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation EU udbudsbekendtgørelse af 04. november 2015, ref. nr. 2015-147437 og 2015-147438 Anmodningen skal være

Læs mere

Besvarelse af anmodning om aktindsigt afgørelse om undtagelse af oplysninger

Besvarelse af anmodning om aktindsigt afgørelse om undtagelse af oplysninger KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Til Heine Jørgensen 06-08-2014 Sagsnr. 2014-0142360 Dokumentnr. 2014-0142360-4 Besvarelse af anmodning om aktindsigt afgørelse om undtagelse af oplysninger Du har

Læs mere

DATO: 21. august2012 SAGSNR.: 2012-2675 p-almbolig@mbbl.dk ID NR.: 192690

DATO: 21. august2012 SAGSNR.: 2012-2675 p-almbolig@mbbl.dk ID NR.: 192690 Advokatrådet ADVOKATfl SAMFUNDET Ministeriet For By, Bolig og Landdistrikter KRONPRINSESSEGADE 28 Holmens Kanal 22 1306 KOBENI-IAVN K 1060 København K TLF. 33 96 97 98 FAX 33 36 97 50 DATO: 21. august2012

Læs mere

Statsforvaltningens brev til en journalist. Viborg Kommune afslag på aktindsigt i interne dokumenter, herunder talepapir

Statsforvaltningens brev til en journalist. Viborg Kommune afslag på aktindsigt i interne dokumenter, herunder talepapir 2014-216254 Statsforvaltningens brev til en journalist Viborg Kommune afslag på aktindsigt i interne dokumenter, herunder talepapir Henvendelse vedrørende Viborg Kommunes afgørelse om delvist afslag på

Læs mere

Da flere mener det var en succes i år, gentager vi da bare sessionen.-"garage" besøg på klippe-ø'en...

Da flere mener det var en succes i år, gentager vi da bare sessionen.-garage besøg på klippe-ø'en... MoPars on the Rock 2008... Skrevet af cowboy 2007/11/22 00:08 MoPars on the Rock 2008... 18 20 April 2008... Da flere mener det var en succes i år, gentager vi da bare sessionen."garage" besøg på klippeø'en...

Læs mere

Velkommen til SAL Tryk

Velkommen til SAL Tryk DIN TRYKSAG HER Velkommen til SAL Tryk Vi ved, hvad gode kvalitets tryksager og god markedsføring vil sige, og hvilken betydning det har for den gode forretning. Vi hjælper dig med seriøs rådgivning, sørger

Læs mere

KEMI 2000 GYMNASIE / HF. www.haase.dk

KEMI 2000 GYMNASIE / HF. www.haase.dk O2 H A A S E U N D E R V I S N I N G KEMI 2000 GYMNASIE / HF Med dette katalog præsenterer vi forlagets materialer til undervisningen i kemi på gymnasieniveau. Bag i kataloget findes en bestillingsseddel

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Journaldato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. 06-11-2015 VS: - parkering forbudt ved - - 182793 mome 12870

Journaldato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. 06-11-2015 VS: - parkering forbudt ved - - 182793 mome 12870 Åben postliste 6/11-2015 Teknisk område Journaldato Dokumenttitel Indhold Løbenr. Sagsbehandler Sagsløbenr. 06-11-2015 VS: - parkering forbudt ved - - 182793 mome 12870 06-11-2015 - Fuldmagt.pdf - 182761

Læs mere

som ellers skulle ske ved virksomhedens eventuelle ophør.

som ellers skulle ske ved virksomhedens eventuelle ophør. Spørgsmål til Borgmesteren og forvaltningen vedrørende sagen på byrådsmødet den 28. juni om køb af inventar, sponsoraftale, samt tilpasning af lejeaftale med AB A/S Enhedslisten stemte for beslutningen

Læs mere

Hanne Møller Kristensen/Teknisk/Ikast-Brande. Teknik- og Miljøområde / Teknik- og Miljøområde. Preben Rosenkilde; Teglgardsvej 30; 7441 Bording

Hanne Møller Kristensen/Teknisk/Ikast-Brande. Teknik- og Miljøområde / Teknik- og Miljøområde. Preben Rosenkilde; Teglgardsvej 30; 7441 Bording A fslu ttet sag Normal adgang Sag Gammel Ikast-sag: Diverse info vedr. olietanke Ansvarlig mm. Sagsbehandler Alt. sagsbeh. Forv. / afd. Læsekode Sagsdato Hanne Møller Kristensen/Teknisk/Ikast-Brande Profile:

Læs mere

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility)

Regler for CTF. (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) Regler for CTF (Energinet.dk Gastransmissions regler for Capacity Transfer Facility) VILKÅR OG BETINGELSER FOR BILATERAL HANDEL MED KAPACITET I TRANSMISSIONSSYSTEMET Version 5.2 Juni 2010 Regler for CTF,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Att. Henrik Pape, E-post: Henrik.pape@dk.dsv.com 08-02-2012 Sags id.: 12/1907 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen

Att. Henrik Pape, E-post: Henrik.pape@dk.dsv.com 08-02-2012 Sags id.: 12/1907 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen Team Industri DSV Road A/S Grimsbyvej 2 6700 Esbjerg Att. Henrik Pape, E-post: Henrik.pape@dk.dsv.com 08-02-2012 Sags id.: 12/1907 Sagsbehandler: Ellen Vibeke Olesen KS: Henrik Jørgensen Varsel om påbud

Læs mere