Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN"

Transkript

1 Dato: Mandag den Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja Henriksen Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Til stede: Marie Sax, Maja Henriksen, Birla Klixbüll, Simone Staudt, Heidi Mathisen, Freja Larsen, Ulrik Dalgaard, Mathias Pape, Nikolaj Hansen, Anna Plum, Liv Frandsen Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden - Dagsordenen blev godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst - Tallene om støtte til foreninger skal præciseres, og når dette er gjort, kan referatet fra sidst godkendes. Simone og Ulrik snakker sammen og sørger for at det bliver rettet. 3. Opfølgning fra sidst: a. KU-valg og manglende repræsentanter Der er i denne uge KU-valg og valgkampagnerne kører samtidig med at man kan stemme. Vi skal i FN sørge for at spamme at der er KU-valg, så flere studerende bliver klar over at det er i gang. Til næste år vil det være en fordel at reklamere med valget i bedre tid, og dertil forklare hvad de studerende får ud af at stemme. Marie siger at SCIENCErådet skal være med til at reklamere bedre, og dette tager hun med videre. FN s bestyrelse skal gøre sit bedste for at reklamere og spamme medstuderende, så folk får stemt på kandidaterne. Der skal bl.a. spammes på Facebook, i interesse- og rustursgrupperne etc. Birla vil spamme fra FN s FB-side på onsdag. b. Bowling med FB og FFF-arrangement Freja har ikke hørt fra FB og FEF endnu. Freja har mistet stemmen, så Heidi fører ordet. FB holder møde i morgen, hvor vi meget gerne skulle få et svar om dato. c. Opdatering af hjemmesiden Beskrivelser af bestyrelsen af opdateret. FEDT! Der er nogle interessegrupper, som mangler at svare tilbage ang. deres beskrivelsesopdatering. Birla vil minde interessegrupperne om det.

2 Birla har lavet en liste over ting, som hun godt kunne tænke sig også blev opdateret på hjemmesiden. Den liste ligger i bunden af en flyttekasse pt., men når den kommer op igen, vil hun sende det til bestyrelsen, så vi kan kigge på det. Der er umiddelbart lidt problemer med den engelske version af hjemmesiden, men Birla arbejder på at få det til at fungere. Nikolaj vil finde et nyt coverbillede til hjemmesiden. Umiddelbart kan man ikke finde FN inde på absalon, og det diskuteres om vi skal have FN på absalon. FN har indtil videre tre platforme: hjemmeside, Facebook og Absalon, og vi er blevet enige om, at de ressourcer det kræver at få absalonsiden op og køre igen, ikke kan betale sig. Vi har nu Facebook og Naturstud.dk. Birla vil forsøge at slå kommentarfunktionen fra Naturstud.dk, da den ikke fungerer optimalt. I stedet skal der under kontakt os stå, at de kan kontakte os på mail: fn@naturstud.dk. d. Husdyrklistermærker Der er tvivl om hvorvidt der allerede er en aftale med ZOO om klistermærkerne. Anna vil undersøge dette. Klistermærkerne gælder kun til ZOO, dvs. at husdyr stadig skal have et SCIENCEklistermærke. e. Årgangskontaktpersoner Heidi har fået fra Husdyr 2014, Jordbrugsøkonom 2014 og Naturressourcer Vi mangler at skrive ud til de gamle kontaktpersoner, om de stadig er interesserede i at være kontaktpersoner. Hvis de ikke er det, skal de vælge en nu. Liv vælger at påtage sig ansvaret for at kontakte de gamle personer og lave den samlede liste. f. Nøgler til Rådet Det viser sig at der er mange nøgler ude blandt studerende, som teknisk set ikke har lov til at have dem. Der er tale om at gennemgå Lones (meget lange) liste og kontakte alle tidligere bestyrelsesmedlemmer og ejere af nøgler, så nøglerne kan indleveres og gives til nøgleberettigede. Ulrik kontakter Lone, de Faglige Foreninger og aftaler mødedato, hvor listerne vil blive gennemgået. Bestyrelsen snakker om at samle samtlige faglige foreninger, så det bliver en fælles opgave.

3 4. Nyt siden sidst a. SCIENCErådet, Anna og Marie har deltaget ved stormødet. Generelt er der ikke nogle problemer på SCIENCE, så der er ikke rigtig så meget nyt fra denne front. Vi har fin kontakt med institutterne mm. FN skal være ekstra opmærksomme på at spamme på facebook omkring KU-valg og trivselsundersøgelsen (som lukker d. 6. dec.). FNIS: b. FNIS SUSA - Julebanko: d. 18/12, begivenhed kommer ud på facebook. - Julefrokost: bestyrelsen siger kæmpe jatak til at få en bartjans. Heidi sørger for at dette sker. Bestyrelsen skal præsenteres til julefrokost, hvor Anna holder en fin tale. - Flere medlemmer i FNIS: Bestyrelsen vil gerne gøre en indsats for at spørge folk, om de vil være en del af FNIS. Pt. Er der ca. 15 medlemmeri FNIS, og dette er desværre ikke nok. Heidi vil sørge for at spamme i FN s facebookside og på Frederiksberg Campus side, at FNIS rekrutterer medlemmer. SUSA: - Møde d. 2/12 og julefrokost d. 13/12 om formiddagen. Ellers ikke noget nyt derfra. c. Campusudvalg Der har været tværfagligt møde med formændene fra de tværfaglige grupper. Alle til mødet var enige om, at der skal være større fokus på det tværfaglige studiemiljø. Snak om at holde møde hvert 6. mdr. for at samle op og høre hvordan det går. Derudover var der også snak om: - Fodboldturnering: vil være en turnering, som forløber gennem hele skoleåret. - Campusudvalget skal være mere synlige: arbejde bedre med ruskontakterne, så de er mere synlige overfor de nye studerende. - Årshjulet: fælles eventkalender for interessegrupper og faglige foreninger. Dette skal være et led til at undgå at events ligger oveni hinanden. d. Rustur Der blev holdt informationsmøde for nye vejleder d. 18/11, og mødet gik rigtig godt. Ca. 40 mødte op.

4 Der skal holdes et møde, hvor de gamle ruskontakter og -koordinatorer skal med. Til dette møde skal der findes vejledere til næste års rusture. Der skal spammes om, at rustilmeldingerne er åbnet og lukker allerede d. 6. dec. Mathias vil sørge for at de studerende bliver gjort opmærksomme på dette, bl.a. gennem spam på FN s FB-side. Vejledermøde/afsløring d. 8/1, som ligger oveni bestyrelsesmødet. Datoen for vejledermødet kan ikke rykkes, så det er sådan det må blive. Ruskontakterne vil derudover arbejde for at der kommer ændringer på rusturspolitikken til næste år. e. UPF Monika ikke til stede ved mødet, og har ikke fået sendt status til Anna, så umiddelbart er der ikke noget nyt fra UPF. f. JA/DA DA: intet nyt, snart møde JA-arrangement på fredag d. 27/11: Simone, Anna og Maja deltager, og fortæller med glæde hvordan det er gået, når de har været til arrangementet. g. Interessegrupper Ansøgninger: 1. Økonomigruppen: julefrokost fredag d. 28/11. De søger 2500 kr. i alt, der er 70 deltagende, dvs. ca. 36 kr. pr. mand. Pengene søges som indskud til egenbetaling. Bestyrelsen er blevet enig om, at alle FN-medlemmer i økonomigruppen kan få støtte, hvor ikke-fn-medlemmer modregnes med 36 kr. pr. mand i de søgte MiU: Student Conference. Der er én studerende, som søger økonomisk støtte fra arrangementet, da hun desværre ikke blev støttet af de MiU søgte om (de søgte til 10 deltagende, men det viser sig at der var 11 deltagende). Den studerende beder om 500 kr. støtte, og bestyrelsen er enige om at det skal hun have. 3. IFSA: d. 3-7/1 holder IFSA faglig konference, hvor de søger økonomisk støtte til forplejning til arrangører. De søger om 5660 kr. til de 10 deltagende FNmedlemmer. 30 deltagende, 10 medlemmer af FN. Bestyrelsen har svært ved at gennemskue hvad støtten skal gå til, og vil bede IFSA om at sende en udgiftsliste, så det er lettere at vurdere hvad støtten skal gå til. IFSA skal senest have sendt listen inden d. 5/12, hvor bestyrelsen igen vil tage ansøgning op.

5 5. Evaluering af Jubilæum Stor ros til Ulrik og Birla for den gode indsats ved planlægning af jubilæet. Der var rigeligt med mad og drikkelse, og to super flotte kager, som A-vej var rigtig glade for at få et stykke af dagen efter. Deltagerantallet var også godt, eftersom arrangementet blev rykket til en time senere pga. sen forelæsning i Gimle. Gode taler, og medlemmer har rost arrangementet. Pant fra arrangementet klarer Birla og Ulrik, og FNIS køber resterne af øllene. Der er penge til overs fra jubilæet, og bestyrelsen skal finde ud af hvad disse penge evt. kan gå til i foreningen. 6. Brug af Rådet Når folk benytter sig af Rådet, skal folk være bedre til at rydde op efter sig. Derudover skal der ikke reklameres med fester på Rådet over Facebook slet ikke, når man ikke må feste der. Campusudvalget kæmper for at få en renovering af Rådet, så derfor skal vi vise at vi (de studerende) godt kan finde ud af at respektere faciliteterne. Anna vil snakke med de andre foreninger, og høre om der er stemning for at sende en fællesreminder ud til alle benyttere af Rådet. Der blev til FNIS s møde i fredags desværre ødelagt et vindue (af et ikke-fn-medlem). Heidi snakker med driften og finder ud af hvordan vi får repareret det. 7. Evaluering af minipraktik Da Anna ikke har fået nogen respons på, om nogen gad stå for evalueringen, har Anna valgt at gøre det selv. Der er blevet sendt evalueringsskemaer ud til de 15, som har deltaget. Liv og Marie står for at skrive en konklusion på svarerne, og svarfrist er d. 5. december, Minipraktik kommer igen i mellemugen mellem blok 3 og Gave fra JA Vi har fået 5000 kr. i jubilæumsgave, som JA siger, at det skal gå til noget til vores kontor. - Der foreslås at der bestilles kaffekop til hver bestyrelsespost (med postnavn og FN-logo). Det vedtages! Andre forslag: - Billede/ny plakat - Mini køleskab i el-giganten til 799 kr. - Nyt bord mindre bord evt. fjerne bordet i hjørnet, da det ikke bruges til noget brugbart. Ønske om bord som kan foldes ud og ind Maja vil gerne stå for at ligge en plan for, hvad vi kan få.

6 9. Datoer a. D. 27. nov.: SCIENCErådet Workshop b. D. 28. Nov.: JA-Repræsentantskabsmøde c. D. 5. Dec.: Bestyrelseshygge i. Hos Anna kl 14. Hun laver en dagsorden med et punkt. d. D. 13. Dec.: FN Julefrokost e. Madplan doodle i. Svært at planlægge om man kan, når man ikke har tilmeldt sig fag endnu. ii. Ønske om at man aftaler det fra gang til gang, hvem der står for mad til næste møde. f. Næste møde: 8. Januar i. Fordelingsmøde for rusturerne ligger den 8. januar, hvilket gør at halvdelen af bestyrelsen ikke kan komme ii. Det er blevet vedtaget at mødet rykkes til den 6. januar. Ulrik og Birla laver mad. g. Anna og Anders planlægger fælles bestyrelsesmøde, hvor de forskellige repræsentanter mødes og udveksler erfaringer. 10. Evt. a. Smediefesten Ditlev, som er boss for Smediefesten, vil gerne have hjælp til at ændre ry fra at være en Dyrlægefest til en campusfest, som er meningen. Vi har lovet at hjælpe med at spamme for festen. De får en masse penge fra SUND, og de har spurgt om de kan søge Science. Det vedtages. b. 3 ting fra referatet på facebook / referat på hjemmesiden Anna synes det ville være fedt. For at åbne op for hvad vi laver. Simone vil gerne stå for det. c. Avej faktura GF13 Ulrik har styr på det. d. Julehilsen Alle andre foreninger sender julehilsner ud. Freja vil gerne stå for, at FN også får sendt julehilsner ud til deres medlemmer. e. Bestyrelsesplakat Maja står for at lave plakaten. f. Bestyrelseskommunikation på facebook Der sker meget på vores gruppe folk får ikke set og læst alt. Tænk over, hvis det er enkle personer, som man skal have fat i. Anna prøver, at strukturere hendes indlæg mere, således at der står om man skal svare etc.

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 29.10.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Anna og Simone Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Tilstede: Mathias Pape, Maja K. Henriksen, Anna Plum, Marie Sax, Liv Frandsen, Birla Klixbüll,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Torsdag den 05.02.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Freja og Heidi Til stede: Anna, Nikolaj, Marie (Sax), Birla, Ulrik, Maja C., Heidi, Maja H. Mathias,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 20.5.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Heidi og Anna (fællesspisning med FB) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 22.4.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Simone og Monika Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 09.05.16, kl. 17.15 Sted: FN s Kontor Mødeleder: Anna Plum Mad: Freja og Birla Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Referat godkendt.

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 11.6.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja H og Mathias Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden ja 2. Godkendelse af referat fra sidst ja 3. Ændringer

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 28.10.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Patricia og Christine Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt Referat for bestyrelsesmøde

Læs mere

GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15

GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15 GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15 REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formalia 3. Formandens årsberetningen diskussion og godkendelse 4. Godkendelse af det reviderede

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas.

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas. Nanorama BEST-møde Referent 3. december 2014 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Tyveri fra pengekassen........................ 1 1.2 Mentorkorps.............................. 2 1.3 Møde i jubilæumsudvalg.......................

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: 29.11.16 Sted: Rådet Mødeleder: Simone Mad: Sabrina og Pernille Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden -godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst -godkendt. Mangler

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 4. november 2015. 0.1 Tilstedeværende... 1

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 4. november 2015. 0.1 Tilstedeværende... 1 Nanorama BEST-møde Referent 4. november 2015 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 1 1 Generelt 2 1.1 Bestyrelsesfortegnelse........................ 2 1.2 Kaffemaskine.............................

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag d. 28.april kl. 17.15 Sted: Mødelokale 2, Dyrlægevej 9, 1870 Frederiksberg C Mødeleder: Cecilie Til stede: Nikolaj Hansen, Cecilie Esther Helt, Jasmine Johanne

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Deltagere: Nanna Kristensen(1.j), Lykke-line Juncher(1.q), Agnes Sørensen(1.q), Louise Bak- Christensen(MVU 3 2.år), Lisette Rousing

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Christian K. Refshauge,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: onsdag d. 19/8 2015 TID: 19:30 21:30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 30. marts kl 19.00 i hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Nina, Iben, Jon, Morten, Mathias, Peter, Jonatan, Valentin b ) Valg af referent Peter Severin

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00 Deltagere: Marianne Olsen Mia Bent Franz Andersen Jock Skov Pedersen Carina De Fine Licht Marlene Engelmand Olsen Mødereferat Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl.

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 9. december kl 19.00 hos Jon. 1) Tilstedeværende Jon, Morten, Lasse, Jonatan, Tommy, Thor, Peter 2) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 3) Siden sidst

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi Gentlemen s Finest Bestyrelsesmøde d. 3.11.11 + 4.11.11 Tilstedeværende: Torsdag: Jeppe Vestenaa, André Jensen, Benjamin Trock Fredag: André Jensen, Benjamin Trock Fraværende: Torsdag: Adalsteinn Sæmundsson

Læs mere

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt.

Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Godkendt. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.20 hos Erik, Svaneparken 327. Anja kom senere. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt,

Læs mere

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6. oktober 2015 kl 19 hos Lis Tibirkevej 15. Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Tilstede: Annika, Mathias, Lykke, Thomas, Anders, Fønns, Rasmus, Hanne, Carsten og Petur 1. Valg af referent [2 min] Referent: Hanne 2. Opfølgning fra sidste møde [15 min]

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23

Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Referat af bestyrelsesmøde 2015 11 23 Mandag d. 23 November kl. 19:00 Afholdt hos Nickie Myrdalstræde 70B, 9220 Aalborg Øst Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Tilstede: Friis, Fønns, Lykke, Rasmus, Carsten, Annika, Mattias Referent: Petur 1. Valg af referent til næste møde [5 min] a. Thomas 2. Opfølgning fra sidste møde [30 min]

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++

Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Elevrådsmøde+i+kantinen+ fredag+den+17.4.2015+kl.+10.05++ Dagsorden: Velkommen til årets ottende elevrådsmøde. Nyt siden sidst: Fra formanden og bestyrelsen Fra Fælleselevrådsmødet i region Syd Fra Elevrådsdagen

Læs mere

Udsætter du dig for udsættelse?

Udsætter du dig for udsættelse? Udsætter du dig for udsættelse? STUDENTERRÅDGIVNINGEN Udsætter du dig for udsættelse? Fakta om udsættelse Op til 90% af studerende, undervisere og forskere ved videregående uddannelser er plagede af en

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 2. Nyt fra Hanne Skaarup a. Inklusionstema: Har været på som rød tråd i forgangne år der har været samarbejdet

Læs mere

Pt. er der et underskud på knap 30.000 kr. hos foreningen, underskud på knap 80.000 kr. hos ejendommen.

Pt. er der et underskud på knap 30.000 kr. hos foreningen, underskud på knap 80.000 kr. hos ejendommen. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 28.04.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 09:45 14:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 02 Fortæring: KLC Tegnstyrer: JAN Kvaje slik: Referent:

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011 Dagsorden: 1) Formalia 2) Evaluering af fredagscafe 3) Evaluering af rundvisning på Københavns Museum 4) Washington 5) Evaluering af netværksmøde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16

Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Referat fra bestyrelsesmøde, mandag d 18.1.16 Til stede: Bent Engelbrecht (BE), Lars Bluhme (BL), Jette Navntofte (JN), Erik Hygum (EH), Karsten Geertsen (KG), Hans Kjeldsen (HK), Mathias Egholm (ME),

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedato 23.04.2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedeltagere Kristian Hedegaard Charlotte Laurberg Michael Park Nielsen Lotte Møller Larsen Katrine

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud

Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud Dato : Mandag d. 26. august 2013 Tid : Kl. 19:00 21:30 Sted : Børnehaven Forplejning : Inger Afbud : Lone Ordstyrer : Lisbeth Referent : Siv Dagsorden Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 1. Formalia - Tilstede Navne Stude nr. Kostudret Rune L Andersen S104241 + Chastina Nygaard S100473 + Michal Roland S093870 + Sigurt S120003

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 15-09-2014 Sted: Afd. i Sønderborg Referent: Michael Hecky

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 15-09-2014 Sted: Afd. i Sønderborg Referent: Michael Hecky Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 0 Deltagere Helle G. Lauridsen, Sabine Thiesen, Henrik Pazdecki, Finn B. Jacobsen, Jan Kleemann, Michael Hecky, Claus Brodersen, Dieter Jessen, Jakob Ørebro. 1 Bemærkninger

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Ballerup c/o Heidi Lorentzen, Harens Kvarter 35, Ballerup, CVR-nummer 33 34 42 95

Kræftens Bekæmpelse Ballerup c/o Heidi Lorentzen, Harens Kvarter 35, Ballerup, CVR-nummer 33 34 42 95 Kræftens Bekæmpelse Ballerup c/o Heidi Lorentzen, Harens Kvarter 35, Ballerup, CVR-nummer 33 34 42 95 Referat af lokalbestyrelsesmøde tirsdag den 3. majl 2011, kl. 19 21. Tilstedeværende: Heidi, Bodil,

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Petersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 18. februar 2013 Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af referat Husk referat til elevrådsrepræsentanterne! Referat godkendt.

Dagsorden: 1. Godkendelse af referat Husk referat til elevrådsrepræsentanterne! Referat godkendt. Dagsorden Emne: Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: Torsdag d. 14.11.13 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Jens Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Per Høxbroe, Henrik Toft, Birgitte Dyreborg, Mikael

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Deltagere: Joachim, Anne, John, Mette, Ulrik, Jesper, Lea og Suzette (ref.) Afbud: Christian, Lise og Tine Ikke mødt: Anne Emne Aftalt Ansvarlig Godkendelse af

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

1. Søborg Gruppe Bestyrelsen

1. Søborg Gruppe Bestyrelsen Referat af Bestyrelsesmøde 7. marts 2016 19:30 i flokhytten (Maglestien 9, 2860 Søborg) Til stede: Søren, Niels BP, Jesper H, Dorthe, Kirstine, Stinne, Knud-Erik, Sofie, Casper, Trine, Niels A, Daniel,

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999.

VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999. VEDTÆGTER. 1 Navn: Logens navn er DKH-logen anno 1999. 2 Logens formål: Logens formål er, at holde de venskabelige og kollegiale dyder i hævd, samt at opretholde chancen for, at få skrumpelever og rød

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT FORELØBIGT REFERAT Referat af møde i MKL-studienævnet Fredag 8. april 2005 Institut for Samfundsfarmaci, DFU Til stede: Ellen Westh Sørensen EWS, Helene Jørgensen HJ, Janine Morgall Traulsen JMT, Mette

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere