Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS JUBILÆUMSNUMMER ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS JUBILÆUMSNUMMER 2013 50. ÅRGANG"

Transkript

1 Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS ÅRGANG

2 IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN De første halvtreds år Det er mange i den branche! Det som tidligere var helt almindeligt for en idrætsforening af en vis størrelse, er nu en sjældenhed. Et trykt foreningsblad! Et meddelelsesorgan, som kan formidle kontakt og oplysning mellem medlemmerne i en forening også på tværs af idrætsgrene. Et blad, der kan forene, forklare og binde sammen i ord og billeder. Få alle medlemmerne til at føle sig som en stor familie. Det var/er vel intentionerne med et sådant blad. Hos os i Skovbakken har det været tilfældet i år. Der var skam også blade før den tid, idet såvel håndbold- som fodboldafdelingen havde deres egne små meddelelsorganer, som hed Mål og Bolden. Men også før den tid i klubbens spæde start var der et lille medlemsblad. Men i takt med den teknologiske udvikling og måske navnlig den eksplosive udvikling i portoudgiften og frafald af tilskudsordninger, er det efterhånden mere undtagelsen end reglen at en forening har et trykt medlemsblad. Vi har holdt fast! Takket være nogle ildsjæle og nogle tekniske muligheder i form af Hr. Møllers trykkeri. Og den gode nyhed er som bekendt, at vi fortsætter med dette flotte medlemsblad. Så nu, lige nu, sidder du med et jubilæumsnummer af Målet, udgivet for at fejre, at vi har eksisteret i år - og for at markere, det er et jubilæumsnummer, har vi valgt at forstørre formatet lidt. Hvem er vi så? Vi er tre af dem, der i al beskedenhed har haft en vis indflydelse på bladet i en årrække. Som redaktører, debattører og referenter. På det sidste har vi brugt noget tid på at kigge samtlige 0 numre fra de sidste år igennem med det formål at fremstille et jubilæumsnummer, der i ord og billeder illustrerer, hvad der har været omtalt i Målet og dermed hvad der for en stor del er foregået i Skovbakkens mange afdelinger gennem år. Vi har af gode grunde ikke kunnet få alt med, det siger sig selv, for så skulle bladet her have været på mange flere sider, men vi har forsøgt efter fattig evne at få de vigtigste begivenheder med. Man kan jo vælge forskellige modeller at gøre det efter vi har valgt at samle begivenhederne i en række overordnede emner og så ind imellem bringe nogle spredte indslag, der ikke lige falder indenfor disse emner. Det er altså med udgangspunkt i, hvad der har været omtalt i Målet gennem årene ikke en beretning om de enkelte afdelingers virke, at vi har lavet dette blad. Ny redaktør Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske den nye redaktør af Målet, Mette Jacobsen, al mulig held og lykke i forhåbentlig mange år fremover. Vi vil opfordre alle afdelingsreferenter og andre bidragydere til at levere masser af stof og billeder til den nye redaktør. Så vidt vi er orienterede vil bladet fremover udkomme 4-5 gange om året. Til lykke alle sammen! Jørgen Ørskou, Bent Jørgensen, Eddie Morgan.

3 Fælles medlemsblad i 1964 En lidt sørgelig start Starten på epoken med et fælles medlemsblad for alle afdelinger blev skæmmet af meddelelsen om vores tidligere - og hidtil eneste - hovedformand, Kresten Kaasgaards død. Trods det var det første nummer gået i trykken og kommet ud til vore medlemmer. Vi var igang! N. P. Bager havde i 1962 afløst Kaasgaard på posten som hovedformand. (skrevet af den nye hovedformand N. P. Bager)

4 Atletik - vor store elitære, olympiske afdeling! Atletikafdelingens virkelige storhedsperiode, som startede i 1963 med det første af ialt 11 holdmesterskaber frem til 1979, en imponerende præstation, når man tænker på den alsidighed, der skal præge en atletikklub, som er i stand til det. Allerede ved det første mesterskab markerede afdelingen sig også politisk, da dens fire individuelle mestre, Jette A. Karen Inge H., Svend Breum og Ulrick F. blev væk fra byens kåring af danske mestre på Rådhuset. Man havde ikke inviteret afdelingens danske mestre i holdkamp. Verdensmester! En avis opstillede i 1966 en verdensrangliste. På listen figurerer Tom B. Hansen som nummer 1 med tiden på 10 m. Så mange skal der til for at vinde et holdmesterskab! Da det vil være umuligt at omtale alle afdelingers sportslige resultater, har vi valgt, udover at glæde os over afdelingers historiske højdepunkter, at koncentrere os om en afdeling, nemlig atletikafdelingen, som i mange år var enerådende indenfor dansk atletik, samtidig med, at afdelingen sendte de første Skovbakke-folk til olympiader og VM og EM. Olaf Sørensen (t. v. på billedet) deltog som det første Bakke-medlem i Olympiaden i Helsingfors i 1952 og pigerne Lise Koch og Karen Inge Halkier deltog i olympiaden i Begge piger tog desværre til Købehavn allerede først i 60erne, men de skal nævnes her som indgang til Atletikafdelingens storhedstid. John Vogt, afdelingens velskrivende og debatskabende referent i mange år, her vinder han som den meget dygtige mellemdistanceløber, han var. Tom B. Hansen og Jette Andersen, to af afdelingens talentfulde mellem distanceløbere.

5 Atletik - vor store elitære, olympiske afdeling! Den danske rekordholder Svend Breum var svævende ved afdelingens første internationale på Århus Stadion. Han var Danmarks hurtigste i 60-erne. Ulrik Friborg - altid først over stregen Afdelingens grand lady Karen Inge Halkier, med 31, jydske, 33 danske og et antal nordiske mesterskaber bliver hun svær at overgå. OL 1968 Tom B. Hansen deltog på 10 m. i Mexico Afdelingens vel gennem tiderne største arrangement, Det internationale stævne med deltagelse af verdensrekordholderen Ron Clarke gav genlyd over det ganske land Afdelingen satte et utal af danske rekorder, her Jesper Tørrings i længde på Jesper er omtalt som alle tiders bedste danske atletikmand, suveræn som han var i alle spring og i de korte løb, egenskaber som han kunne vinde ti-kampen med, hvis han stillede op. Jesper over 2.25= Europamester, Tom nr. 2 efter Justus = sølv. Karl Anker Jørgensen, alsidig atletikmand, dansk mester i tikamp mange gange. Sammen med Bjarne Ibsen (dansk mester i 5-kamp) og Jesper T. var han basis for de mange holdmesterskaber, som afdelingen i de gyldne 60ere og 70ere. Grith Ejstrup (6xdansk mester i højdespring), Jesper (europamester i højdespring) og Tom B. Hansen (sølv ved EM i 10 m) hyldes efter deres deltagelse i EM i Rom 1974.

6 Debat så debatter! Gennem årene har Målet været genstand for mange meningsudvekslinger. Både internt mellem vore medlemmer - men også med folk udefra. Her nogle udpluk.

7 Debat så debatter! cafeteriet fodbolden åbent hverdage fredage oftest lukket lørdage og søndage Vi kan blandt andet tilbyde mindst 5 lune retter - slik - øl/vand - frugt. Vi har automater med slik og al slags drikkelse, når der ikke er åbent. Du kan se tv ind imellem på storskærm. Vi kan lave fællesspisninger. Der er ingen købetvang - men en atmosfære som et hjem på rejsen! Ved større arrangementer i dagtimerne har vi også åbent. Farvel til Alt bygningsarbejde og reparation udføres BLIKKENSLAGERMESTER CARL RØHL ApS Skovvangsvej Telefon

8 Bakkens Blandede bolsjer Håndboldafd. Redaktøren har ordet: (1982) Vi har af og til manglet stof til bladet, men så må man jo gøre noget - som her Jørgen Ørskou Gode initiativer

9 Knud Poulsen sørger for, at alt bliver arkiveret Det gamle album FODBOLD Jeg vil drible kuglen eller finte fri, hvis der tackles lægger jeg min kraft deri, med en finte som dem alle snød og elegant med hovedstød i nettet kuglen ryger med et sus. Ja, det håber vi, så go vind i efterårets kampe. Banko Spil banko hos Bakkens Banko Venner hver onsdag formiddag kl Endvidere fredag d. 5/8 kl.18.30, mandag d. 15/8 kl og fredag d. 26/8 kl Derudover er der Svensk Bingo hver onsdag fra kl Vi har stor røgfri afdeling. Vi ses i Vanggårdcentret p.hj.a. Vestre Ringgade og P. Mullersvej. Og HUSK at medbringe denne side. Ved aflevering modtager du tre gratis spilletavler. Sponsorcykelløb Når disse linier læses, så er FFD overstået og den næste aktivitet står for døren, nemlig sponsorcykelløb, torsdag 1.sept. kl på Vejlby stadion. cafeteriet fodbolden åbent hverdage fredage oftest lukket lørdage og søndage Vi kan blandt andet tilbyde mindst 5 lune rette - slik - øl/vand - frugt. Vi har automater med slik, al slags drikkelse, når der ikke er åbent. Du kan se tv ind i mellem på storskærm. Vi kan lave fællesspisninger Der er ingen købetvang - men en atmosfære som et hjem på rejsen! Ved større arrangementer i dagtimerne har vi også åbent Aktivitetshjørnet "Lunder" Her hvor DU naturligvis skal ud at cykle og skaffe sponsorer, som kan betale et fast beløb eller pr. omgang. Din træner/holdleder er eller bliver i hvert fald orienteret. Der vil også ligge informationer i cafeteriet i starten af august. Tiden er knap, så det er med at komme i gang. Fodbold på Vejlby stadion Søndag d. 7/8 kl : 3 F liga mod Fortuna Hjørring Lørdag d. 13/8 kl : 2.div. herrer mod Svendborg Søndag d. 14/8 kl : DS kvinder mod OB Lørdag d. 20/8 kl : U 18 pige DM mod OB kl : 2.div. herrer mod Lindholm Søndag d. 28/8 kl : 3 F liga mod OB Loppemarkedet i juni, juli Kommentarer: Det lykkedes os at få solgt lopper for ca ,-kr. Ikke dårligt. Det er dog utroligt, siger nogen, og tilføjer sådan noget gammel lort? Ja, såmænd,såmænd. Mange hænder var i arbejde med afhentning og salg. En STOR TAK til alle der bidrog til det fine resultat. Og gid visse personer læser dette: nemlig de ca. 5-7 stykker, som intet har med Skovbakken at gøre, men alligevel ydede en stor indsats en eller flere eller mange dage for VORES KLUB. Flot, flot!! Knap så flot er det, at nogle Skovbakkenfolk melder sig til, men udebliver uden afbud. Det vænner jeg mig aldrig til. Det er uacceptabelt, så de får ikke ros. Men altså summa summarum: tilfredshed med arrangementet. Med venlig Bakken-hilsen 1973

10 Debat så debatter! Debat var der, specielt i de første år meget af Det startede allerede det første år, efter at den debatskabende sportsredaktør ved Stiften, Knud Esmann i en artikel forlangte den danske cykelrytter Mogens Frey udelukket for livstid pga. dopingmistanke.

11 Debat så debatter! Debat - et sundhedstegn!

12 Professionalisme i sporten Allerede i 1964 siges der på fodboldsiderne nej til prof.fodbold = Italien. Emnet har over tid været debatteret her i bladet. Meningerne var meget delte om spørgsmålet, der ikke længere kan sætte sindene i kog. 1973

13 Professionalisme i sporten 1977 Bager om prof. fodbold

14 Elite contra motion

15 Elite contra motion Nye krav til idrætsklubber af Klaus Goeg Forventningerne til et trykkeri er, at DE KAN TRYKKE Her adskiller vi os næppe fra andre trykkerier... Forskellen bliver mærkbar, når vores kunder oplever de øvrige kompetencer, vi har samlet under samme tag. En stab af professionelle medarbejdere og et hus fyldt med alt det nyeste inden for DTP og tryk. Vi løser alle typer grafi ske opgaver - fra idé til færdig tryksag - med fokus på kvalitet og overholdelse af alle former for aftaler. Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Børge Møllers Grafiske Hus P. Hiort-Lorenzens Vej 4 Postboks Århus C Telefon bmgrafi sk@bmgrafi sk.dk sk.dk

16 Annoncører - en god støtte Venlige mennesker i diverse firmaer har gennem tiden købt annonceplads i Målet. Det har været en god indtægt, som har mindsket udgifterne til fremstilling af bladet. Jørgensen Cykler v/michael Sørensen Dybbølvej 15 b, 8240 Risskov Tlf RALEIGH - NISHIKI Forventningerne til et trykkeri er, at DE KAN TRYKKE Her adskiller vi os næppe fra andre trykkerier... Forskellen bliver mærkbar, når vores kunder oplever de øvrige kompetencer, vi har samlet under samme tag. En stab af professionelle medarbejdere og et hus fyldt med alt det nyeste inden for DTP og tryk. Vi løser alle typer grafi ske opgaver - fra idé til færdig tryksag - med fokus på kvalitet og overholdelse af alle former for aftaler. Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Børge Møllers Grafiske Hus P. Hiort-Lorenzens Vej 4 Postboks Århus C Telefon bmgrafi sk@bmgrafi sk.dk sk.dk

17 Målet - fremstilling Det startede med Codex Tryk i primært fordi vores dygtige træner for Danmarksmestrene i håndbold 1962, Svend Erik Gunvad - var faktor dernede. I 2013 er det fuldfarve hos BM Grafisk! Trykkerier Codex Tryk, Norsgade jan til dec Exprestrykkeriet Hasselager jan til dec Kronjydsk Marketing og reklame, Randers jan til dec Trøjborg Bogtrykkeri v/ Poul Erik Beck jan til dec.1988 Vitten Bogtryk jan til dec 2006 Børge Møllers Grafiske Hus jan til?

18 Annexhallen Hallen, som er fra 1953, blev opført af Arbejdernes Andels Boligforening. Det var en fantastisk ting, da vores hovedformand, Kresten Kaasgaard, fik overtalt sin arbejdsgiver, Arbejdernes Andels Boligforening, til at opføre Annexhallen. Hallens første inspektør, Poul E. Larsen, t. v., som bestred jobbet i 30 år, og Torben Blom, nuværende med over 25 år i jobbet. Fra indvielsen. Optog med fanen, båret af Poul E. Johansen fra Fodboldafdelingen. I 2004 fik hallen en flot klublokale, som var stærkt tiltrængt i en gammel hal, hvor forholdene er trange, men hyggelige. Skovbakken fik hallen overdraget kvit og frit i En bestyrelse, der består af 5 medlemmer - heraf 3 fra Skovbakken, varetager brugernes interesser.

19 Vejlby Risskov Centret I 1964 fik vi en samlingspunkt i form af medlemsbladet Målet og i 1969 fik vi så et stort flot center, hvor vores meget spredte aktiviteter kunne blive samlet.

20 Personportrætter Dem har vi haft nogle stykker af gennem årene. Portrætter af nogle ildsjæle i vore rækker. Folk, der har gjort en stor forskel i vores dejlige forening. Dengang - vi var på toppen!

21 Personportrætter Han kom fra Herning og blev Danmarksmester i spydkast! De har mødtes en gang om måneden siden 1947! Den bliver svær at slå!

22 Nye afdelinger Det startede jo meget beskedent med nogle få afdelinger som fodbold, atletik og damegymnastik i 1927, hvor Skovbakken blev stiftet. Men gennem årene kom mange nye afdelinger til. Vild med dans? Boksning - vidste du det? Atletik Old Boys - vi har ikke længere en atletikafdeling, men nogle af de gamle stjerner stiftede en herre-gymnastik afdeling.

23 Nye afdelinger 1995: Bent og Helle Jørgensen starter Ældreidræt. Nu hedder det "Veteranerne". Beach-volley start

24 På tværs af afdelingerne IT vinder indpas i 1989 Heldigvis har der været aktiviteter på tværs af afdelingerne. Vi er jo en stor familie og skulle gerne kunne mødes - selvom vi repræsenterer hver sin afdeling. ITZEHOE

25 På tværs af afdelingerne Karen Hoffmann Rie Brok Stiften 1969

26 Internationalt Flere af vore afdelinger har haft deltagere ude i den store verden. Nogle med bedre resultater end andre, men vi har vist flaget ude omkring. Erik Bue, landsholdsspiller på de berømte "Bolsjedrenge"

27 Jubilæer - festdage! Dem har der været nogle stykker af. Vi er gode til at fejre hinanden. Vores klub, Skovbakken, afdelinger, og andre er blevet hyldet ved festlige arrangementer. Skovbakkens 25 års jubilæum i 1952 blev holdt på Risvangen Stadion - vores daværende base for bl. a. fodboldafdelingen 25 I 1991 fyldte tennisafdelingen år. Året før havde man rejsegilde på en ny tennishal.

28 Jubilæer - festdage! 1977: Skovbakken fylder! Dem har der været nogle stykker af. Vi er gode til at fejre hinanden. Vores klub, Skovbakken, afdelinger, og andre er blevet hyldet ved festlige arrangementer. 2009: Vejlby Risskov Hallen fylder! Her ses tre af initiativtagerne til hallen: F.v. daværende hovedformand N. P. Bager, fru Ebba Dupont Nielsen, medl. af davær. parkudvalg i VR sogneråd og dir. Rolf Haugstrup, form. for parkudvalget.

29 Jubilæer - festdage! Bakkenisterne Skovbakken's evergreen's Gerda Friborg - kæmpearbejde i Gymnastikafdelingen 25 års jubilæumsfest Fredag d. 23. november kl. 13 i klublokalet Håndboldafdelingen 75 år i 2011 Fra Idrætshøjskolens 40 års fødselsdagsfest ses f.v. højskolens første forstander, Bent Jørgensen og fru Helle, Mogens Kloster, forretningsfører samt den mangeårige forstander, Jørgen Gaarskjær og chefpedel Ole Olsen.

30 Det var dengang! Ind imellem har vi omtalt noget, der lå før Med god grund, for det - eller de personer - har jo haft deres store andel i vores årelange succes som idrætsforening. Skovbakkens 25 års jubilæum i 1952 K. Kaasgaard - klubbens første hovedformand Skovbakkens første klubhus på "Toften" Repr. møde på Riisvangen Glade idrætsøvere fra dengang Kaj Muhlig bliver dansk maratonmester ved hjælp af Ejner Skov. Arnold Sørensen - vores første æresmedlem (Fodboldbestyrelsen) De zebrastribede til højre Bakken, til venstre VRI. Søde håndboldpiger fra dengang

31 Det var dengang! Finn Houlberg slår her et flot lendenergreb på Jørgen Madsen, det blev brugt til Jysk Atlet Unions års jubilæumsskrift i Skovbakkens fane blev fundet i Her er det Ulrik Friborg og Mogens Kloster, der stolt viser den frem. Se lige den flotte plakat! Forårsfest - ja, det var dengang! Dengang vores bedste fodboldhold spillede i landets bedste række Gymnastikpiger i flot indmarch i Skovvangskolens aula

32 Billeder siger... Basket 1970 Gymnastik 1973 Cliff gæstede tennisafdelingen i 1988

33 ...mere end ord! 1976 Trampolin 1973 I 1977 blev Else Nielsen chef på vores kontor

34 I anledning af Skovbakkens års jubilæum i 1977 fik 13 kendte århusianere 1000 kr., som som de skulle få til at yngle. Billeder siger... Volleyball's nye 1. divisionshold 1976

35 ...mere end ord! Vore to superhelte John Mogensen og Vagn Nygård viser her en opvisning i Fristilsbrydning ca Brydernes tur til Ægypten i 1980

36 Personalia Udnævnelser, kåringer, markante personligheder, jubilæer - og dødsfald - begivender, der forekommer i enhver forening. Således også i vores. I 1977 modtog hovedformand N. P. Bager D.I.F.'s ærestegn i guld I 1992 måtte vi sige farvel til Annexhallens første halinspektør, Poul E. Larsen (Polle). Han var inspektør i perioden

37 Personalia

38 Markante personligheder Mogens Kloster - været med i snart år. Manden der ved ALT om klubben. Nuværende hovedkasserer. K. O. Pedersen Formand for fodboldafdelingen, hovedbestyrelsesmedlem og vores 6. æresmedlem i Skovbakken. Sunn Pedersen Hovedbestyrelsesmedlem, medlem af VR's bestyrelse og meget mere Knud Poulsen Medlem siden 1943, træner og leder i forboldafdelingen, stifter af Skovbakkens arkiv. Sven Klostergaard Fodboldmanden, der gennem årene har organiseret utallige arrangementer i klubben. Gerda Friborg Formand for gymnastikafdelingen i 25 år. Involveret i meget derudover. Bent Frost Formand for tennisafdelingen i mange år. Hovedbestyrelsesmedlem og meget mere. Karsten Levinsen Mangeårig formand for volleyballafdelingen. Rigtig mange personer har bidraget til at Skovbakken har været - og er - en fantastisk klub. Udover hovedformændene. Nogle mere end andre. Her er nogle af dem! Olaf Nielsen Mangeårig formand for håndboldafdelingen. Ulrik Friborg Formand for atletikafdelingen i mange år. Involveret i meget derudover. Ejnar Skov Brydeafdelingen, men osse håndbold, hovedbest. og meget mere. Anne Jørgensen Siden 1982 (30 år!) en yderst flittig skribent i Målet for håndboldafdelingen I Målets -årige levetid har nogle personer markeret sig med en årelang indsats i Skovbakken Bo Louring Håndboldformand i næsten 20 år, initiativtager til mange indtægtsgivende arrangementer.

39 Bent Jørgensen - Mr. Skovbakken - blandt utallige idrætspræstationer og ditto tillids- og lederposter i Skovbakken har Bent bidraget med stof til medlemsbladet, som han i øvrigt var med til at søsætte i Bent blev i 2004 Skovbakkens kun femte æresmedlem på 77 år! De fire før ham er Elikofer, Kaasgaard, Arnold Sørensen og N. P. Bager. Desuden har han modtaget D.I.F.'s ærestegn for sit store arbejde med idræt gennem mange år. Eddie Morgan - startede med håndbold i Annexhallen i nåede 28 kampe som senior på klubbens 1. divisionshold. Sad i håndboldbestyrelsen i 15 år, kom senere til Badmintonafdelingen, hvor han har siddet i bestyrelsen i snart 25 år - heraf de sidste 3 år som formand. Gennem mange år ref. til Målet - både for Håndbold og Badminton. De sidste 12 år ansv. hav. redaktør.

40 Støtteforanstaltninger Sponsorater var ikke opfundet, da Målet begyndte at udkomme i 1964, men idrætsledernes glæde ved at administrere ungdom og seniores var i højsædet, Derfor så alle støtteforeningers moder, med initiativtageren N.P.Bager i spidsen, A/S Målet, dagens lys. Dette storslåede eksempel blev efterhånden specielt fulgt op af de afdelinger, som havde store ungdomsafdelinger. Penge - Penge - Penge - Støt os - hjælp os Økonomien fylder meget mere end det sportslige for rigtig mange idrætsledere. Idrættens sociale ansvar gør, at kontingenter slet ikke kan klare udgifterne ved at drive en idrætsforening, så gode råd er dyre!

41 Støtteforanstaltninger Juletræssalg Mange afdelinger har været rundt om denne aktivitet. Lunder fra Fodbold har gjort en kæmpeindsats!

42 Sjove indslag i bladet Flere af vore trofaste referenter har bidraget med små festlige indslag i bladet. Noget, der kaldte smilene frem og satte humøret i vejret.

43 Idrætshøjskolen Idrætshøjskolen - vores barn! Bent Jørgensen - højskolens første forstander Kaj Armann - direktør fra Ole Olsen - inspektør Jørgen Christensen - forstander Jørgen Gaarskjær - forstander Per Andersen - forstander Anders Halling - forstander Mogens Kloster - forretningsfører siden 1976 Henrik Løvshall - nuvær. forstander siden 2003 Per Bach - inspektør siden 1988

44 Nye tiltag Initiativer, som har bidraget til at gøre vilkårene for sportsudøverne bedre, har været en vigtig del af vores forening. En nyskabelse for vore badmintonspillere, gruppespil for motionister, så dagens lys i Eddie Morgan stod bag holdet, der startede med disse otte personer. I dag spiller 120 personer - fordelt på 4 hold. Eddie Morgan

45 Nye tiltag 1975 Dem har der været en del af i tidens løb. Det vil føre for vidt at nævne dem alle, men her er nogle af dem. Veteranerne - en kæmpe nyskabelse i Skovbakken! Sport, socialt samvær og udflugter går hånd i hånd.

46 Hvordan gik det mine helte? Dem jeg så søndage og torsdage i Stadionhallen. Dem jeg så træne i Annexhallen. Dem der inspirerede mig. Dem jeg prøvede at efterligne. Mine helte! Sådan helt personligt De blev danske håndboldmestre i 1962 og jeg besluttede mig for at finde frem til dem år efter. To af dem var ikke mere, men de øvrige fandt jeg frem til - og det var en dejlig oplevelse. Jeg måtte til Viborg, Mols, Lystrup, Beder og Trige. Siden da har yderligere tre forladt denne verden. Håndboldmæssigt har de betydet meget for mig. E. Morgan

47 Hovedformænd Kresten Kaasgaard At tænke sig: Vores første hovedformand sad på posten i 35 år - og den anden i 27 år! Nummer 3 i 11 år. Fantastisk! Flere kom til - men 6 hovedformænd på 86 år! N. P. Bager Bjørn Jespersen Bent Jørgensen Steen Nue I alle de år Bager var hovedformand, kom han med en Steffen Wich nytårsappel, omhandlende klubbens øjeblikkelige situation internt - og forholdet til omverdenen, ligesom han også tog årets aktuelle idrætsbegivenheder under behandling.

48 IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN Redaktører: Bent Frost Bent Jørgensen P. Balsen Andersen Jørgen Ørskou teknisk redaktør MogensKloster Klaus Kjærgaard Benny Louring Poul E. Sørensen teknisk red ansv. hav. red Eddie Morgan teknisk red ansv. hav. red Mette Jacobsen ansv. hav. red FORRETNINGSUDVALGET Formand: Steffen Wich Dråbyvej 12, 8240 Risskov, Tlf sw@fk.aarhus.dk Næstformand: Axel Lund Petersen Bakkekammen 41 b, 8240 Risskov Tlf axellp@tdcadsl.dk Kasserer: Mogens Kloster Hørgårdsvej 24, 8240 Risskov Tlf mogenskloster@oncable.dk Sekretær: Flemming Vinther Højtoftevej 10, 8240 Risskov. Tlf FlemmingVintherJensen@hotmail.com FU-medlem: Torkild K. Christensen Fridtjof Nansensvej 45, 8200 ÅrhusN ruthtorkild@mail.dk

25 I Bakkens tjeneste

25 I Bakkens tjeneste 25 I Bakkens tjeneste Ikke fordi der skal gøres noget stort nummer ud af det, men netop nu er det 25 år siden jeg kom i bestyrelsen. Så her et lille tilbageblik: Jeg kan jo sige, at jeg blev headhunted

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Formandens beretning 2012 I det forløbne år siden sidste repræsentantskabsmøde er der idrætsligt sket flere gode ting i FIF: Medlemsmæssigt går det godt i

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013 HTK klubnyt Oktober 2013 Så starter vintersæsonen 2013-2014 Dette klubnyt indeholder: Nyt holdmesterskab til HTK side 3 Den daglige træning side 4 De seje piger side 5 Ny sponsor side 6 Mandagsmixafslutning

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i HEI-Tennis mandag, den 29. februar 2016 kl. 19 i HEIs lokale i Skæringhallen. Bestyrelsens beretning for 2015 Endnu et år er gået, og den udendørs tennissæson i 2015 var rent vejrmæssigt

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS NR. 6 AUGUST 2012 49. ÅRGANG. Så kører vi igen!

Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS NR. 6 AUGUST 2012 49. ÅRGANG. Så kører vi igen! Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS NR. 6 AUGUST 2012 49. ÅRGANG Så kører vi igen! IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN Ansvarshav. & teknisk redaktør: Eddie Morgan Bethesdavej 37 A, 8200 Århus N. Nr.

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget

BAC forældreinfo. for nye og gamle atletikforældre. November 2015 Ungdomsudvalget BAC forældreinfo for nye og gamle atletikforældre November 2015 Ungdomsudvalget Indhold: 1. Introduktion 2. Lidt om BAC Ungdom 3. Tøj og sko 4. Klubtøj 5. Årets gang sommer, vinter atletikmærker og diplomfest

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Opstartstur - klubudviklingsdag

Opstartstur - klubudviklingsdag Opstartstur - klubudviklingsdag Spjald Fritidscenter lørdag den 20. august 2011 Velkomst formanden for HSC Svømme Club - Kurt Knudsen Kurt Knudsen er, udover Holstebro Svømme Club nye formand, også håndværker

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS NR. 7

IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS NR. 7 Medlemsblad for IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN AARHUS NR. 7 SEPTEMBER 2011 48. ÅRGANG Nyt fra red... 2 Julefrokost... 3 Steen Nue 65... 4 25 års jubilæum... 5 Badminton... 6 Håndbold... 8 Tennis og Squash...

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 26.02.2014 Foreningsåret 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 26.02.2014

HG s repræsentantskabsmøde 26.02.2014 Foreningsåret 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 26.02.2014 HG s repræsentantskabsmøde 26.02.2014 Foreningsåret 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 26.02.2014 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal 2. Endnu et godt år for HG 3. Herlufsholm

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Resume. Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer.

Resume. Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer. Resume Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer. Perioden begynder godt med at Sønderborg Cykle Klub får nye sponsorer til cykeltøjet. De gamle gule Bikuben-trøjer bliver udskiftet med blå/hvide

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

MÅLET. NYT LIV PÅ ROLF HAUGSTRUPS PLADS - Vi var med til indvielsen. LÆS OGSÅ: Nyt fra Bakkenisterne - Nyt fra Gymnastik - Nyt fra Veteranerne...

MÅLET. NYT LIV PÅ ROLF HAUGSTRUPS PLADS - Vi var med til indvielsen. LÆS OGSÅ: Nyt fra Bakkenisterne - Nyt fra Gymnastik - Nyt fra Veteranerne... MÅLET Medlemsblad for Idrætsklubben Medlemsblad for Idrætsklubben Skovbakken #4/2013 50. årgang NYT LIV PÅ ROLF HAUGSTRUPS PLADS - Vi var med til indvielsen LÆS OGSÅ: Nyt fra Bakkenisterne - Nyt fra Gymnastik

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Læs i dette nummer: Ungdommens Træningslejr Nyt fra afdelingerne Frivillighedsmesse Konkurrencen

Læs i dette nummer: Ungdommens Træningslejr Nyt fra afdelingerne Frivillighedsmesse Konkurrencen Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 45 Oktober 2011 Nr. 3 Læs i dette nummer: Ungdommens Træningslejr Nyt fra afdelingerne Frivillighedsmesse Konkurrencen Det er snart blevet en tradition, at

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Hammel Hestemarked 30.8-2.9. 2012. I ord og billeder

Hammel Hestemarked 30.8-2.9. 2012. I ord og billeder Hammel Hestemarked 30.8-2.9. 2012 I ord og billeder 40 års jubilæum 2012 var året, hvor Hammel Hestemarked fejrede 40 års jubilæum. Der blev udskrevet en plakatkonkurrence. Vinderplakaten ses her til venstre...

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

www.halsfs.dk Sponsorfolder 2011

www.halsfs.dk Sponsorfolder 2011 Sponsorfolder 2011 1 Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag formiddag til at lægge vejen forbi stadion? Her vrimler det med børn i alle aldre. Fælles for dem er glæden

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. Endnu et godt år for

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 MØLLEPOSTEN GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00 HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 JULEOPTOG I SAKSKØBING Søndag den 16. december var der juleoptog i Sakskøbing. Majbølle Mølle

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

1 30. årgang nr. 175

1 30. årgang nr. 175 1 30. årgang nr. 175 Januar lør. 2. jan. 2016 9 Deltagerne kan vælge mellem treforskellige hold: Motionisterne, der f.eks. cykler en hyggelig tur i skoven Mountainbike øvet for dem der cykler langt og

Læs mere

Punkt 6 flyttes til næste møde. Punkt 3 kommer på næste møde, efter en kort gennemgang i dag.

Punkt 6 flyttes til næste møde. Punkt 3 kommer på næste møde, efter en kort gennemgang i dag. 1 Horsens d. 9.3.2016 referat fra bestyrelsesmøde den 29.2.2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Kristian Trøst Smedegaard, Bjarne Hansen Afbud

Læs mere

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse I LÆRE PÅ VÆRFTET Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse Helsingør Kommunes Museer 2013 Introduktion Velkommen til Helsingør Værftsmuseum. Museet handler

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Seniorklubben 3F Midtjylland

Seniorklubben 3F Midtjylland Seniorklubben 3F Midtjylland Program for året 2015 Tirsdag den 13. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Tirsdag den 27. januar, kl. 13.30. Birk Centerpark 4. Underholdning: V/ Kjeltringe Truppen. Kaffe

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

3 1. å r g a n g - N R. 5-2 0 1 4 M a j. På tur med friluftsholdet. Vil du sejle så tjek bagsiden

3 1. å r g a n g - N R. 5-2 0 1 4 M a j. På tur med friluftsholdet. Vil du sejle så tjek bagsiden 3 1. å r g a n g - N R. 5-2 0 1 4 M a j På tur med friluftsholdet Vil du sejle så tjek bagsiden Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Kørselsændringer

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Infohæfte. sæson 2014-15

Infohæfte. sæson 2014-15 Infohæfte sæson 2014-15 Få svar på alt her i infohæftet *Hvor kan man leje en bane? *Hvad koster det? *Hvordan betaler man kontingent? *Hvilke turneringshold har vi tilmeldt? *Hvad sker der i ungdomsafdelingen?

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere