Dagsorden TR Netværket Region Syddanmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden TR Netværket Region Syddanmark"

Transkript

1 Dagsorden TR Netværket Region Syddanmark Dato: d. 16. september 2020 Mødeansvarlige: Maja S. Vilhelmsen Husk: en god stol og kaffe Tidspunkt: kl senest Sted: Online via Skype, link sendt ud via mail fra Brian Errebo Jensen Dagsorden Tid Referat: 1. Forklaring af det tekniske 8.35 Brian mener, at dette møde bliver det eneste på Skype. Man går formentlig over til TEAMS næste 8.40 gang. 2. Valg af referent Bemærkninger til sidste referat 4. Årshjul punkter: Finde datoer til næste års netværksmøder Repræsentantskabet (Brian orienterer) 5. Orientering fra Regionsbestyrelsen OG 6. Nyt fra Brian Noter navn: Maria D. Nielsen, Vejle Kommune. Noter eventuelle bemærkninger: Der rykkes rundt på punkterne, så det bl.a. passer med Brians tilstedeværelse. Info fra Brian: Deltagelse i dagens møde kan blive refunderet med fulde antal arbejdstimer uanset, hvor mange timer, man bruger på mødet, hvis der er behov for det. Resterende timer kan evt. bruges på andet TR arbejde. Dog max refusion svt. det antal arbejdstimer, man normalt ville have haft. Netværksmøder 2021: Feb: man. d. 8.2 Maj: tirs. d. 4.5 Sep.: ons. d. 8.9 Dec.: tors. d Hanna booker lokaler I Sundhedshuset, Kolding. Brian: Repræsentantskabet: Danske Fysioterapeuters kongres (ikke den faglige). Budgetter og regnskaber godkendes. Vedtægter kan ændres. Foreningens øverste myndighed. Fagpolitik. De politiske linjer diskuteres og tegnes. Holdes hver andet år. Der skulle have været 3 dages repræsentantskabsmøde i november. Dette er ændret, så det bliver 1 dag i november (7.11.) og et ekstraordinært møde på 2 dage i marts ( ). Mødet i november vil have karakter af en slags intro til det større møde i marts. Der er mange større punkter på dagsordenen og ikke alle er klar før end til marts.

2 I november vil der også blive drøftet Konfliktfond A. Efter indtrædelse i AC vil medlemmerne i tilfælde af arbejdskonflikt ikke få konfliktunderstøttelse, men vil have mulighed for at optage banklån, som efterfølgende eftergives via kontingent. Det er vigtigt at få indføjet i vedtægterne, hvordan vi samler op på medlemmer som ikke kan få et banklån. Forslag om, at repræsentanter sidder i nogen ekstra måneder (til/med marts) skal der stemmes om. Læs Hovedbestyrelsens beretning, når den kommer. Generelt: Fornuftigt at holde dette møde virtuelt set i lyset af corona situationen. Som sundhedspersonale har vi et stort ansvar ift. begrænsning af smitte også ift. planlægning af disse møder på tværs. Udfordrende med virtuelle møder. Der arbejdes hos DFys på at højne kvaliteten på sådanne møder. Vi må løbende tage stilling til, hvad der er forsvarligt ift. mødeafholdelse og metode. Det må ikke blive en spareøvelse! Regionsbestyrelsen: Er i alt 12 medlemmer. Bl.a. pt. 3 TR, hvorved TR vinklerne er nærværende. Dimittendundersøgelser: den sidste fra juni. Dimittender fra 2019 fra Odense, Esbjerg, Haderslev. Spurgt til beskæftigelse og trivsel samt start af karriere. Store landsforskelle. Syddanmark og Midtjylland skiller sig ud ift. mange ledige. Dimittender fra 2019 skiller sig ud ift. meget stor ledighed. Forhåbentlig er det forbigående pga. coronasituationen. Regionsbestyrelsen ringer rundt til alle dimittender ca. 3 4 måneder efter færdiggjort studie. Det er en dialog om muligheder for arbejde, trivsel og hvad vi kan hjælpe dem med etc. Det bliver taget godt imod fra dimittenderne. Fortrøstningsfulde. Forskellige historier. Være opmærksom på, om de får en svær start på arbejdsmarkedet. Ikke enighed i Hovedbestyrelsen om, hvad der skal gøres ved det høje optag ved Fysioterapeutuddannelserne som presser vores arbejdsmarked. Ledighedstallene følges tæt, men er en Folketingsbeslutning Undervisningsministeriet. Danske Fysioterapeuters Arbejdsmiljøråd har præsenteret tre teser som er vigtige ift. et godt arbejdsmiljø: indflydelse på arbejdssituation. Mulighed for faglighed og mening i arbejdet. At kunne holde til et helt arbejdsliv som fysioterapeut. Desuden er der et særskilt fokus på dimittender, og deres start på arbejdslivet.

3 Sannie og Brian forsøger at komme ud på arbejdspladser og diskutere disse emner. Få input fra forskellige arbejdspladser. Bl.a. besøges Aabenraa sygehus. Klinik i Ribe. Samme runde på Sjælland. Der arbejdes desuden stadig ift. den nye arbejdsmarkesmodel ift. opdeling af foreningen i arbejdsgivere og arbejdstagere, samt opgaver ift. overgangen til AC. Analyse af praksissektoren. Konsulentfirma, Vive, Jacob Kjellberg. Hvad kendetegner praksissektoren i Dfys? Vive har bl.a. noteret, at der er pres på det fysioterapeutiske arbejdsmarked pga. mange nyuddannede. Hver år uddannes nye fys er. Praksisanalysen skal diskuteres på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i foråret Eftersyn af den politiske struktur og processer i Dfys: Nedsat arbejdsgruppe til at kigge på dette. Mange forslag til diskussionsemner: Fx Nedlæggelse af regionsbestyrelserne. Repræsentantskabsmøder hvert 3. år. Udvidet hovedbestyrelse. 7., 8. Orientering fra TR rådet (Ved Kirsten Thoke) Kommentarer: Overraskende høje ledighedstal. Opmærksomhedspunkt. Nye nicher for fys er? Opgaveglidning. Følger denne udvikling/debat. Svær opgave som TR med disse nye opgaver. Vigtigt at lokale TR får opbakning fra foreningen. Stor signalværdi i, at Dfys GØR noget. Debat på hjemmesiden om Relevant arbejde. Rikke Kruse opfordrer til, at man læser debatoplægget om kommende struktur på fysio.dk Kirsten Thoke ( TR for TR ) Forslag til punkter på dagsordenen til Repræsentantskabsmødet kan komme indtil marts. Der er fx forslag om, at valgperiode som TR forlænges fra 2 til 4 år. Emnet skal på et kommende møde i TR rådet. Og også sættes som emne i dette forum. Kirsten opfordrer til at komme med forslag via Regionsbestyrelsen eller TR rådet ind til Repræsentantskabet. Valg til TR rådet:

4 Der er udsendt mail med info om valget. Der skal findes kandidater. Mette G. Jørgensen kom ind som suppleant efter at Maybritt trådte ud. Det vides ikke, hvordan Mette forholder sig til det kommende valg (deltager ikke i dette møde). Alle opfordres til at stille op. Valghandlingen vil styres fra Danske Fysioterapeuter. Valgt for to år ad gangen. Kirsten genopstiller ikke og pladsen bliver vakant. TR årskonferencen Er ændret til at være virtuel. 1 dag Det anbefales at et virtuelt møde max varer 3 timer. En arbejdsgruppe arbejder på dagsorden mm. Uddannelsesgruppen: TR kurser, årsplan for En del møder/ kurser er aflyst i år eller lavet om til virtuelle møder. Sæt TR rollen i spil er stadig på kalenderen til foråret. Situationen ift. corona følges selvfølgelig tæt, og der skal følges op på nye TR. Evt. laves individuel plan så nye også bliver klædt på til TRrollen. Udvidet uddannelsesgruppe: arbejder på en kompetenceprofil for TR. Ønske fra DFys om, at TR gerne må være mere politiske. Blande os mere i politiske beslutninger. Arrangeres et heldagsmøde vedr. dette Fremmøde eller virtuelle møder: Opmærksomhed på drøftelse af, at møder i sidste øjeblik laves om til virtuelle møder. Hvad gælder så på arbejdspladsen? Kende præmisserne på forhånd. Drøfte med arbejdspladsen: Retningslinjer for kurser/møder fx hvad gør man, hvis man er på kursus/møde kl. 9 14, men man plejer at være på arbejde kl. 8 15? Drøfte fordele og ulemper mellem fremmøde møder og virtuelle møder. Det skal italesættes og tages beslutning om. Lønforhandling: Netværk af FTR. Ønske om at snakke om hvornår er det FTR eller DFys ift. årlige lønforhandlinger. En vigtig debat. Også efter vi er kommet med i AC. Nye optællinger på pladser i MED udvalg ift. AC. Fået flere pladser, hvilket giver muligheder.

5 Kommentarer/spørgsmål/drøftelse: Hvordan skabes der flere pladser for AC i OmrådeMED og HovedMED? Pladserne fordeles ift. fordelingsnøglen. Dette kan ændrer sig efter ny optælling. Pladser på de to øverste niveauer (HovedMed og OmrådeMed) udpeges af AC (indstilling fra DFys/ Brian). Alt omkring LokalMed klares på arbejdspladserne. Der arbejdes på at finde den rette linje ift. hvem koordinerer hvad i AC. Det er ikke det samme som i FTF. Der har været lidt start udfordringer ift. koordinering mm. Det arbejdes der på at rette op på. Det er en medarbejder i Dansk Magisterforening, der koordinerer på det kommunale område. AC er gjort opmærksomme på, at når der sker henvendelse fra kommunerne, skal AC sende henvendelsen videre til rette vedkommende. Der vil formentlig ske en ændring i antallet af AC pladser efter nyoptælling i kommunerne, da terapeuterne fylder mere og mere, og andre AC er ikke fylder så meget. Brian opfordrer til at TR på arbejdspladserne sørger for at skabe gode relationer med andre AC er. Vær vågne. Desuden opfordres repræsentanterne fra AC, der sidder i MED, at gøre opmærksom på, at der er behov for nyoptælling. Der er erfaring fra en kommune om, at man selv skal finde en løsning selv udpege til niveauerne. Det opleves, at DFys/AC? skyder opgaven tilbage til lokale TR. Der er brug for mere hjælp fra DFys til at få flere AC pladser i MED. Det berettes, at der i AC er tradition for, at man udpeger lokalt og ikke så meget foreningen. Husk at læse MED aftalen og være opmærksom på den brede repræsentation i MED!! Brian vil gøre, hvad han kan for at få et overblik, så vi kan arbejde sammen om at koordinere og få de pladser, vi med rette kan lægge beslag på. Brian skriver ud til alle regionale og kommunale TR. om, hvordan processen kommer til at forløbe. 9. Eventuelt Beskrivelse af Dagsordens udvalgets Dagsordensudvalget til december: Maja S. Vilhelmsen og?

6 funktion ved Maja S: Vilhelmsen. Herunder valg af én til dagsordenudvalget sammen med Maja til december netværksmødet Eventuelle spørgsmål til Ferieskema til Anne Linde Sprackling Formiddagspause 10. Corona: Evaluering, refleksion og erfaringsudveksling af corona foråret. Hvordan er I og jeres kolleger kommet gennem tiden? Hvordan har fælleserklæringen og lokalaftalerne fungeret? Er intentionerne i fælleserklæringen blevet udnyttet/misbrugt? Hvordan ser det pt. ud rundt omkring? Opgaven er at koordinere dagsorden til disse møder. Der foreligger et årshjul. På hvert netværksmøde besluttes det, hvilket emne, der skal på næste gang. Udvalget kontakter så relevante oplægsholdere og koordinerer emner. Maria Vestergaard har meldt sig. Ferieskema: Kan kun bruges, hvis man kører time for time. Altså afregner i timer og ikke i hele dage. Send evt. spørgsmål på mail til Anne L. S. eller ring. OBS at bruge den version, der blev sendt ud i anden mail. Der er også en ferieberegner på fysio.dk Brian: Måske har vi været for fleksible? Nogle medarbejdere er blevet pressede. Ved eventuel ny coronakrise, kan vi forhåbentlig lære fra foråret. God idé at evaluere. Vær på vagt ift. lokalaftaler. Konkrete eksempler rundt omkring, hvor nogle fys. er blevet udnyttet og har stået i uheldige situationer. Godt med erfaringsudveksling! Gode oplevelser/erfaringer: Lavet god handleplan for terapeuter. Oftere TRIO/MED møder. God dialog med ledelsen. Eskaleringsplan lavet. Fint med fælleserklæring at snakke ud fra. Sundhedskrise stab holder overblik og holder styr på fx værnemidler. Ingen udfordringer ift. fælleserklæringen. Sendt til oplæring i plejen. Leder bremsede, at kollegaer blev sendt ud i sygemeldte pladser. Lokalaftale: Hvis man bor langt væk have pc med hjem, så de hjemsendte kan arbejde hjemmefra. Bor tæt på kan man hente sin pc på arbejdspladsen. Lavet aftale om, hvad der kan klares hjemmefra. Lettet presset lidt. Stor fleksibilitet blandt kollegaer: Blev oplært og gjort klar, men blev ikke sendt ud i andre opgaver. Meget fleksible medarbejdere. Nogen oplært i at pode/teste. TR regnede med at en kollega ville få ekstra i lønposen, pga. stor fleksibilitet. Blev sendt ud i opgaver, som hun ikke var ansat til. Henvist til fælleserklæring (udløb 31.5.). Intet ekstra tillæg.

7 Mulighed for at søge stilling om at komme ud at pode/teste, så det nu ikke længere er en skalopgave, man udvælges til, men en mulighed. Udfordringer: Store udfordringer med værnemidler. Ledernes beslutning er overordnede. Mangler konkrete udmeldinger. Der gives ingen midler til det. Én medarbejder der står med én specifik opgave = sårbart. Anne Linde Sparkling vil gerne høre gode råd vedr. værnemidler. Send mail. Udfordret på pladsen/m2. Har ikke pladsen til at tage i mod borgerne ift. stadig at have mange borgere igennem. Meget logistikarbejde. Hvor skal vi være? Kalenderlogistik. Ikke tillid til at medarbejdere skulle arbejde hjemme. I hvert fald blev udmeldingen om, at så mange så muligt skulle arbejde hjemme ikke fulgt. Opsigelse af beklædningsgodtgørelse, fordi medarbejdere overgik til uniformer. Udfordringer i form af manglende uniformer. Ikke fælles linje på tværs af afdelinger. Arbejdsgruppe kigger på uniforms/beklædningsgodtgørelses udfordringen. Det trækker i retning af uniform. Måtte kæmpe for at beholde sin ret til TR tid under Coronatiden. Ledelsen mente ikke, det var nødvendigt. Presset på antal beboere i træningssalen. Ingen fald i GOP under corona tværtimod har der været stigning. Større arbejdspres. Arbejdet mere end normalt. Pladsbegrænsninger ift. hold. Oprette flere hold pres på kollegaer ift. at nå det hele. Udfordring, hvis der kommer flere GOP er. Meget frustration. Kritisk personale som ikke sendes hjem. Alt undtaget. Svært for kollegaer at affinde sig med. Ikke kan holde den anbefalede afstand. Efterdønninger. Mere arbejde. Flere henvendelser om ønske om træning end der plejer at være. Ret højt smittetal. Udtaget til screening, pga. en kollega er testet positiv. Testes hver 7. dag alle beboere og ansatte. Forskellige regler. Stort pres, at dække ind for hjemsendte kollegaer. I fuld drift, overholder selvfølgelig retningslinjerne. Mangler forståelse fra andre kollegaer (anden faggruppe). Ingen forståelse for, at terapeuter kommer på 2 3 forskellige arbejdspladser/matrikler i løbet af en arbejdsdag og derfor er forskellige forholdsregler som skal overholdes. En del kollegaer føler sig stressede, føler sig mere ensomme. Mødes kun sjældent på arbejdspladsen. Søger gode idéer/forslag ift. kollegaers trivsel. Hvordan kan vi passe på vores kollegaer i denne tid? Udfordringer ift. dårligt arbejdsmiljø/ergonomi, når man har hjemmearbejdsplads. Genoptræningsplaner. Ressourcer til ny patientgruppe?

8 Frustrerende med stor forskellighed i udmeldinger: Forvirrende med forskellige udmeldinger inden for samme kommune. Stor forskel på om terapeuter, der sidder på plejecentrene. Faglige retningslinjer. Arbejde evidensbaseret. Underligt med stor forskel på tværs af afdelinger. Fx inden for lungefysioterapi. Må ikke holde fysiske møder på tværs af kommunen eller udenfor. Stor forskel i hvordan det tolkes. Stor opgave for TR Stor forskel på hvordan tingene blev håndteret. Nogen sendt hjem med det samme, andre ikke. Nogen sendt i plejen ca. 4 uger. Blev brugt som ufaglærte afløsere. Tillæg?: Tillæg for dem der gik i beredskab. Fys er ikke en del af dette. Fællesaftale på ekstra løntillæg. Aftale mellem sundhedskartellet og regionerne. Brian sender aftalen ud til orientering de regionale TR. Ikke aktuel for fysioterapeuter? Hvis nogen kan komme i betragtning til dette tillæg, må vi bringe det op. Vend tilbage til Brian, hvis den er aktuel hos Jer. En TR valgte ikke at søge om tillæg ift. at yde en anden indsats/opgave, da andre kollegaer i forvejen havde lavere løn. Samfundssind. Kursusaktivitet Svært at få lov at komme på kurser. Eftervirkninger for TR ift. dette. Svært at tackle arbejdsgivere, der går i panik. Problem hvis TR møder modstand fx ift. at udføre TR arbejde eller ikke komme på kurser. Hvis der mødes modstand og der lukkes helt ned for faglige kurser, så gå til DFys/ Brian med det. Det skal give mening med nedlukningen. Børn/unge: Institutioner/skoler bliver ramt af hjemsendelse: hvad gør man så? Bruge fridage/ ferie på at være hjemme. Der arbejdes hos politikerne om at finde løsning på at passe børn. Nyhed på hjemmesiden om syge børn orlov. Ikrafttrædelse pr Omsorgsdage og flekstid skal være brugt inden orlov. Lokale aftaler ift. + / i flekstid. Flere steder er det 10 timer op/ned. Nogen steder 20 timer op/ned. OBS om flekstiden skal ned i minus 20, før der kan søges orlov? 11. Dagens tema flyttes: Sannie giver et kort teaser ift. oplæg på kommende møde:

9 Oplægget: Tidsmiljø og pausekultur af Sannie Jørgensen fra D fys flyttes til et fysisk møde. Sannie er dog med på Skype og laver en lille teaser for oplægget. Tidsmiljøer, forsker fra RUC, Henrik??? De rytmer, der er i løbet af arbejdsdagen. Arbejdets organisering. Hvad har vi af pauser? Alle arbejdspladser har et tidsmiljø. Kronisk tidspres. Altid for lidt tid. Vi kommer til at overse nogen ting i den sammenhæng. Ofte har vi for mange opgaver ift. den tid, der er afsat. Det er for ensidigt at se på det således. Tidsmæssige begreber. Langsom tid. Brug for tid til fordybelse, refleksion. Skal mere tid til. Hurtig tid. Det kører derudaf, rutinemæssigt. Rytmer. Hvad sker der, når rytmerne slås i stykker. Fx ved omstrukturering, forandringer, ændringer. Synkronisering/ desynkronisering. Hvornår har vi et koordineret samarbejde. Hvornår er samarbejdet mangelfuldt. Flow/fragmentering at arbejdet flyder kontra mange afbrydelser. Pausekultur: hvordan ser det ud hos os? Holder vi pauser? Er vi gode til det? Hvad bruger vi vores pauser til. Alene? Socialt? På tlf? Idéer til hvordan vi kan arbejde videre med det. Hvad fungerer? Hvad fungerer ikke? Korte oplæg arbejde i grupper. Opsamling på erfaring. Det er oplagt emne at tage op i TRIO/arbejdsmiljøgrupper. Gå bort fra at det er et individuelt problem, til at være en udfordring på arbejdspladsen. Ikke noget med at pege fingre. Nogen er bedre end andre til at holde pauser, have travlt, osv. Sannie nævner desuden: Vejledning på AT om hjemmearbejdspladser. Forskel på selv at ville det eller arbejdsgiver beder om det. Hjemme mere end 1 dag. Det er fx ikke et krav at det er hæve/sænke bord i lovgivningen. Mange belastningsskader ift. hjemmearbejde.

10 Omsorgsdage, afspadsering/fleks. Vi har set nogen steder, hvor TR og AMR har taget en dialog med ledelsen ift. løsninger. Kan vi lave noget omlagt tid? Opfordre til at tage dialogen med nærmeste leder. 12. Hvem er til stede? (Skriv i chatten) 13. Frokostpause 14. Runden/cases/Hvad rør sig på arbejdspladserne (Referenten skriver overordnet omkring tendenser og temaer) Hjemmearbejdsplads kontra at føle sig forbigået ikke indflydelse. Kan give udfordringer i form af stress. Maja har skrevet navnene ud fra deltagerlisten til mødet. 1) Særlige udfordringer med at passe sit arbejde pga. private årsager. Gentagne gange må være væk fra arbejdet for at få ro på privat. Kommentarer: Webinar kl. 17 Lad ikke helbredet spænde ben for Søg råd hos DFys evt. socialrådgiver i DFys. Aftale via BSF beskæftigelses og social forvaltningen (Odense). Frikøbt 5 6 timer om ugen ift. at håndtere eget barn. Kollegaer med handicappede børn. Barnets socialrådgiver kan bevillige refusion. Dilemma: hvornår er kollegaer rummelige og hvornår er det en belastning for arbejdspladsen. Alt efter hvor alvorligt sagen er og hvor meget arbejdspladsen kan rumme. Tabt arbejdsfortjeneste. Vær opmærksom på ferie og pensionsregler. Pas på med, at vi ikke har så travlt, at vi ikke kan rumme forskellige behov. Der skal være mulighed for at der kan gives plads til at folk kan komme sig. Aldrig være TR der skal få det til at fungere for de andre kollegaer. Det er ledelsen, der skal sørge for det. Det er ikke TR, der skal gøre opmærksom på, hvordan det fungerer for de andre på arbejdspladsen. TR er først og fremmest den enkelte medlems TR. 2) 4 dages uge i Esbjerg. Hvordan går det? Ingen på mødet fra Esbjerg kommune, men vi vil gerne høre om det. Kommentar: Leder lytter meget ift. hvordan tingene kan hænge sammen. Flere terapeuter har fået en 4 dages uge. 37 timer = 5 arbejdsdage. Færre timer kan det måske lade sig gøre med 4 dage, hvis det passer i driften. Flere kollegaer har 4 dages uge. Både på 37 timer og færre timer. Opmærksom på at det ikke bliver pålagt med 4 dages uge og dermed for nogen bliver lange arbejdsdage til kl. 18.

11 3) Hvordan tackles det, at der bruges meget tid på rengøring og at spritte af. Konsekvenser i form af: Ikke nærværende, kvaliteten i træningen daler. Færre borgere på holdene presser terapeuterne ift. at nå alle. Kommentar: Der sættes mere tid af mellem borgerne til rengøring. APV på den sprit der bruges, fordi nogen bliver dårlige af lugten/dunsten. Evt. bruge muligheden for en fleksjobber el.lign. til opgaven? 4) Tættere på hinanden HR afdelingen skal med ind over hver gang der er lokale lønforhandlinger. Snart ikke længere lokalløn, når det skal så højt op. 5) Ledelsen påtænker at fratage beklædningsgodtgørelse på myndighedsafdelingen, for de medarbejdere, der kører ud til borgerne. En regional sag: Ingen beklædningsgodtgørelse, hvis der ikke ydes behandling eller pleje hos borgerne. DFys og DSR er gået ind i denne sag for at se på, hvad der kan gøres. 6) Udviklingsterapeut ansat. Søger gode erfaringer ift. udviklingsterapeut i træningsafdelingen. Fx hvor mange timer bruges der? Erfaringer ift. løntillæg? Kommentar: Fultids udviklingsterapeut. Kandidatuddannselse og aflønnes derefter. Hanne Bossen, Fredericia Kommune. Kontakt gerne Hanne. 2 udviklingsterapeuter. 10 timer hver. Den ene har en diplomuddannelse. Kandidatløn på udviklingstimerne. Har funktionsbeskrivelse. Fordele ved at være delt udviklings og driftsterapeut. Giver god mening. Skriv evt. gerne til Dorte Hinke, Middelfart kommune. Velfungerende udviklingsterapeutnetværk. 2 udviklingsterapeuter. Placeret i alm. løntrinsskala. Pia fra Midtfyn kommune. Kontaktes gerne. 7) Lokalaftale på selvtilrettelæggende. Er forhandlet på plads. Skal revurderes om et år. Max 10 gange/årligt? have skæve vagter (fx weekend, aften). Kommentar: Aflønnes med aftentillæg og 50 % pr. påbegyndt time til afspadsering. Aftalen sendes ud til netværket, når den er finjusteret.

12 15. Eventuelt 16. Forslag til kommende temaer samt valg til næste mødes tema 17. Tak for i dag Senest ) Gode råd til kollegaers trivsel søges. Selvtilrettelæggende, arbejder hjemme så meget som muligt. Meget alene. Flere melder ind at de savner sparring, at ses med kollegaer, savner tættere kontakt. 15 i afdelingen. Mangler det kollegiale, det tværfaglige. Flere sygedage, flere sygemeldt. Gode råd til at øge trivslen: Det blev legalt, at kollegaer mødtes på TEAMS til smalltalk, drikker kaffe, faglig sparring. Der blev eksempelvis afsat ½ time, hvor man kunne mødes til hygge, madpakke, o.lign. Virtuelle frokostmøder, fredagshygge mm. Ubrugte temaer overføres til næste dagsorden i denne boks: Ansættelser uden opslag (bliver TR inddraget, TR s indflydelse) (Kørselsgodtgørelse) Lokalaftale mht. aflønning ved fremmøde weekend/helligdag for at overholde 7 dagesreglen. Oplæg fra Sannie Jørgensen omkring tidsmiljø og pausekultur Evaluering af dette møde. Det har overordnet fungeret rigtig godt. Vigtigt med en skarp ordstyrer!! Ønske om en enkelt pause mere. Alle glæder sig til at kunne mødes fysisk igen engang.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009

Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 Referat TR netværksmøde d. 3. december 2009 1. Referent: Maria Hansen Ordstyrer: Jette Clausen 2. Referat godkendt 3. Netværksansvarlig: Lene Lebech, Kolding kommune (lele@kolding.dk) melder sig frivilligt.

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med

Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med Referat fra Regions TR møde i Region Sjælland 20.05. 2014. Referent: Ordstyrer: Velkomst: Dagens emne: Steen. Karen Vi tog en præsentationsrunde fordi der var nye kolleger med OK 15 oplæg fra Roadshow.

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Elin Lau, Danske fysioterapeuter kommer fra kl. 10-12 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Referat fra TR-netværksmøde d. 10/12-18 afholdt ved Bramdrupdamhallerne

Referat fra TR-netværksmøde d. 10/12-18 afholdt ved Bramdrupdamhallerne Referat fra TR-netværksmøde d. 10/12-18 afholdt ved Bramdrupdamhallerne 0: Valg af mødeleder og referent - Anne er mødeleder - Lis Jensen er referent. 1. Opfølgning på referatet fra sidst. - Der er ingen

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 2. juni 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten Thoke

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Kommentarer til referat: Kirsten forklarer omkring TR rådet. Merete er valgt, men der mangler stadig en suppleant. Helene Beenfeldt er valgt.

Kommentarer til referat: Kirsten forklarer omkring TR rådet. Merete er valgt, men der mangler stadig en suppleant. Helene Beenfeldt er valgt. Referat fra Regionsmøde d. 29. Nov Kommentarer til referat: Kirsten forklarer omkring TR rådet. Merete er valgt, men der mangler stadig en suppleant. Helene Beenfeldt er valgt. Kort repræsentationsrunde:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016.

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. 1. Dagsorden godkendt. Præsentationsrunde. 2. Information fra hovedbestyrelsen (Kirsten Ægedius og Sanne Jensen): Arbejder aktuelt med at definere foreningen,

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

Lovgivning og kompensationsmuligheder

Lovgivning og kompensationsmuligheder Døvekonsulenterne CFD s døvekonsulenter yder specialrådgivning til voksne med et alvorligt høretab, primært tegnsprogsbrugere. Døvekonsulenterne behersker tegnsprog og kan dermed kommunikere direkte med

Læs mere

Deltagere: plejepersonale, afdelingsygeplejerske, elever og studerende, alle der er på arbejde den pågældende dag.

Deltagere: plejepersonale, afdelingsygeplejerske, elever og studerende, alle der er på arbejde den pågældende dag. Casestudiematrix Forskningsspørgsmål: Hvad sker der på en middagskonference? Analyseenhed: M.konference foregår dagligt fra kl. 13.15-14.00. Deltagere: plejepersonale, afdelingsygeplejerske, elever og

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

REFERAT FRA DET KOMMUNALE TR-MØDE 14. MAJ 2009

REFERAT FRA DET KOMMUNALE TR-MØDE 14. MAJ 2009 REFERAT FRA DET KOMMUNALE TR-MØDE 14. MAJ 2009 Dagsorden: 8.30-9.00 Valg af ordstyrer og referent Godkendelse af referat fra den 14.01.09 Kort nyt fra region, TRR m.m. 9.00-9.30 Trepartsforhandlinger Hvor

Læs mere

Mødereferat. TR netværksmøde 1 / 2014. Emne. Mødedato Mødested Møde start/slut. 06.02.14 Bramdrupdam Hallen 9.00/14.00. Deltagere

Mødereferat. TR netværksmøde 1 / 2014. Emne. Mødedato Mødested Møde start/slut. 06.02.14 Bramdrupdam Hallen 9.00/14.00. Deltagere Social- og Sundhedsforvaltningen Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. TR netværksmøde 1 / 2014 Træning og rehabilitering Dato 18. februar 2014 Referent Lene Lebech Direkte telefon 2963 7333 E-mail lele@kolding.dk

Læs mere

FAGGRUPPELANDSMØDE DEN maj 2011 R E F E R A T

FAGGRUPPELANDSMØDE DEN maj 2011 R E F E R A T Social- og sundhedssektoren FAGGRUPPELANDSMØDE DEN 17. 18. maj 2011 R E F E R A T Plejere 17. maj 1. Velkomst og præsentation Præsentationsrunde Vi holdt en kort præsentation og 13 var fremmødt af de 14

Læs mere

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund

Vi flytter grænser i organisation, fag og samfund Hvervet som frikøbte politikere Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland I Dansk Sygeplejeråd Kreds Midtjylland vælges der fem politikere til at varetage den daglige politiske ledelse. De fem politikere vælges

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012

Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den maj 2012 Referat fra Social- og sundhedsassistenter Faggruppelandsmøde i Kolding den 15. - 16. maj 2012 DAG 1 Velkomst til faggruppelandsmøde Der er 8-10 nye deltagere på mødet i år Valg af ordstyrer og referent:

Læs mere

Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune Formålet med centerrådet er, at skabe et hørings- og dialogforum,

Læs mere

0. Valg af ordstyrer: Hanne Bossen og referent: Anja Gade

0. Valg af ordstyrer: Hanne Bossen og referent: Anja Gade TR-netværket Region Syddanmark Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Dato: Torsdag den 8/2 2018 Tidspunkt: Kl. 8.30 14.30 Sted: Bramdrupdam Hallerne, Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding Referat: 0.

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø

Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Kredsbestyrelsesmøde Sjællandskredsen fredag den 1. feb 2019 kl. 11-15 hos Anja, Næstvedvej 19, 4180 Sorø Til stede: Bodil Bjørg Korsgaard (kredsformand),, Cecilie Risør, Malene Sparre, Amanda Sejr (stud.),

Læs mere

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl. 9-15 på Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 21 deltagere Kl. 09.00 11.30: Ordinært møde med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. december 2013 Roskilde Lærerforening Kl. 9-12

Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. december 2013 Roskilde Lærerforening Kl. 9-12 DAGSORDEN FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. december 2013 Roskilde Lærerforening Kl. 9-12 Punkt Der er afbud fra: Bertha er syg, Nils går før frokost, Per

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Evaluering af forsøg med samtaler under sygefravær

Evaluering af forsøg med samtaler under sygefravær Evaluering af forsøg med 1-5-14 samtaler under sygefravær Forsøg er kørt over 16 uger og gennemført i 2015. 49 arbejdspladser har deltaget i forsøget. 1 Som led i sygefraværsindsatsen besluttede direktionen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen Referat af møde i TR-rådet den 7. januar 2015 Dato for udarbejdelse: 21. januar 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen,

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Individuel udviklingssamtale Fokus på livsfaser

Individuel udviklingssamtale Fokus på livsfaser Individuel udviklingssamtale Fokus på livsfaser Livsfasepolitik I Region Midtjyllands livsfasepolitik defineres det, at vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for alle medarbejdere, uanset hvilken

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

TR-rådets suppleanter: Tilde Randsborg, Nina Sandholdt, Birgitte Greby. Suppleanter: Kathrine Fuglsang, Lene Duus, Mette Hedegård Jensen, Rikke Kruse

TR-rådets suppleanter: Tilde Randsborg, Nina Sandholdt, Birgitte Greby. Suppleanter: Kathrine Fuglsang, Lene Duus, Mette Hedegård Jensen, Rikke Kruse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 15-01-19 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 24. januar 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Charlotte Larsen, Lisbet

Læs mere

TR netværksmøde for de regionalt ansatte

TR netværksmøde for de regionalt ansatte TR netværksmøde for de regionalt ansatte Referat 4/12 2018: Deltagere: Marianne Gentofte, Flemming Amager, Anders Herlev, Helena Psyk. Ballerup, Tine Hvidovre, Stine Bornholm, Nina Glostrup/RH, Tilde RH,

Læs mere

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger.

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. Maj 2014/SNJ Hvidbog for GYL Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. GYL-gruppen er sammensat af repræsentanter for de to seneste

Læs mere

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen

Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lone Guldbæk Kristensen, Merete Nielsen, Karen Fischer-Nielsen Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 20-09-18 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11-10-18 Deltagere: Kirsten Ægidius, Stine Bøgh Pedersen, Charlotte Larsen, Lise Hansen,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor.

Dette er rammerne, som det enkelte kredsbestyrelsesmedlem skal virke indenfor. Beskrivelse af hverv som politisk valgt i Kreds Midtjylland Dette dokument beskriver hvervene som hhv.: - Kredsbestyrelsesmedlem - Frikøbt kredsformand/kredsnæstformand Hvervet som kredsbestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning.

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning. TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 21.06.18 Referent: Nina Sandholdt Deltagere: Tanja (DFys), Nina (Rigshospitalet), Rikke (Geelsgaardskolen),

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011

Udvalgs-/mødereferat. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. TR-rådet den 31. januar Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 31. januar 2011 Dato for udarbejdelse: 14. februar 2011 [Dagsordens pkt. / Sagstype] L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter

TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 05.10.18 Referent: Stine Mikkelsen Deltagere: Kim (Hornbæk), Solveig (Frederiksberg), Tine (Hillerød),

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

VELKOMMEN KICK-OFF OK18. Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent

VELKOMMEN KICK-OFF OK18. Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent VELKOMMEN KICK-OFF OK18 Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent Dagsorden for KICK-OFF OK18 1. Ghita om dagens forløb 2. Ghita om tidens trends og opgaven

Læs mere

Konference: Vejen til et godt arbejdsmiljø OPSAMLING FRA WORKSHOPS

Konference: Vejen til et godt arbejdsmiljø OPSAMLING FRA WORKSHOPS Konference: Vejen til et godt arbejdsmiljø OPSAMLING FRA WORKSHOPS WORKSHOP 1 TEMA: HVORDAN SKABER I ET ENESTÅENDE ARBEJDSMILJØ? V / MIKKEL HAVELUND, COO, ADVICE Gruppe 1 (virksomhed over 100 medarbejdere)

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Revideret sept. 2012 (Udarbejdet 1. gang i 2007)

Revideret sept. 2012 (Udarbejdet 1. gang i 2007) Revideret sept. 2012 (Udarbejdet 1. gang i 2007) SYGE-OG FRAVÆRSPOLITIK I KARLA GRØN Indledning: I Karla Grøn har vi lavet en syge - og fraværspolitik, der dels beskriver hvordan vi forholder os til sygdom

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Spørgeskemaet er udsendt til 46 dagplejepædagoger samt dagtilbud- og afdelingsledere, hvoraf 34 har svaret (samt 1 delvis besvaret).

Spørgeskemaet er udsendt til 46 dagplejepædagoger samt dagtilbud- og afdelingsledere, hvoraf 34 har svaret (samt 1 delvis besvaret). 1 Indledning På baggrund af øget fokus på målbarhed vedrørende ydelser generelt i Varde Kommune har PPR formuleret spørgsmål i forhold til fysio-/ergoterapeut og tale-/hørekonsulenternes indsats på småbørnsområdet

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK. Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet

FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK. Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet 1. INDLEDNING Faxe Kommunes nærværpolitik er en del af Faxe Kommunes Personalepolitik,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

REFERAT FRA REGION HOVEDSTADENS TR. NETVÆRKSMØDE D. 28/9 2010

REFERAT FRA REGION HOVEDSTADENS TR. NETVÆRKSMØDE D. 28/9 2010 REFERAT FRA REGION HOVEDSTADENS TR. NETVÆRKSMØDE D. 28/9 2010 Dagsorden Velkommen Godkendelse af dagsorden Opfølgning fra det sidste møde i februar Nyt fra TRR, AUOP og regionsbestyrelsen OK 11 hvor langt

Læs mere

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere?

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere? Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018 Dette er beretningen fra børnehaveklasselederudvalget i FSL 2018. Så er vi her igen og igen i år med max deltagerantal på 76 - det er fantastisk at mærke jeres opbakning til årskurserne. Der går ikke meget

Læs mere

Referat fra møde d. 26 marts 2008

Referat fra møde d. 26 marts 2008 Referat fra møde d. 26 marts 2008 Mødested: Røntgenafdelingen Esbjerg Sygehus Finsensvej 35 6700 Esbjerg Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, og Jørgen Nørris Christensen,

Læs mere

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL 4. NOVEMBER 2016 Forslag 6.A til repræsentantskabsmødet 4. november 2016: Medlemsdemokrati og repræsentantskab i FSL Indledning Gennem det sidste halvandet

Læs mere

Guide til forflytningsvejlederen. Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer

Guide til forflytningsvejlederen. Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer Guide til forflytningsvejlederen Til forflytningsvejledere i ældreplejen, på sygehuse og i leve- og bomiljøer INDHOLD Forflytningsvejlederens rolle Side 3 Hvilke opgaver har en forflytningsvejleder Side

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Køreplanen er tænkt som en hjælp og vejledning til dig som møde leder til at styre dialogen frem mod nogle konkrete aftaler.

Køreplanen er tænkt som en hjælp og vejledning til dig som møde leder til at styre dialogen frem mod nogle konkrete aftaler. KØREPLAN TIL DIALOG OM GOD FYSISK TRIVSEL PÅ ARBEJDSPLADSEN Forberedelse 1. Vælg på forhånd, hvilket af de fem temaer der skal danne udgangspunkt for mødet. Vælg, om du vil holde et kort møde i plenum

Læs mere

Guide til forflytningsvejlederen

Guide til forflytningsvejlederen Guide til forflytningsvejlederen Træk, skub eller rul Brug hjælpemidler Lad borgerne bruge deres egne ressourcer Indhold Du skal vejlede og påvirke holdninger side 3 Undgå ekspertrollen side 4 Sæt forflytning

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere