Erik Haahr Møller Meyer ENERGI VIBORG SPILDEVAND A/S Bøssemagervej Viborg. Sendt pr mail

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erik Haahr Møller Meyer ENERGI VIBORG SPILDEVAND A/S Bøssemagervej 8. 8800 Viborg. Sendt pr mail"

Transkript

1 Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle Viborg Tlf.: Erik Haahr Møller Meyer ENERGI VIBORG SPILDEVAND A/S Bøssemagervej Viborg Sendt pr mail naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse til at benytte vandløb til udledning af separat regnvand i Vejrumbro. Energi Viborg Spildevand søgt om tilladelse til at benytte vandløbet ved mat. nr. 5 bt, 5 av og 7000m Vejrumbro Vejrum i forbindelse med udledning af separat regnvand fra regnvandsbassin ved Vejrumbro. Dato: Sagsnr.: 16/5738 Sagsbehandler: vpobo Direkte tlf.: Direkte .: obo@viborg.dk Fig 1. Vandløb som udledningen sker til. Vandløb er markeret med den røde pil. Tilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse efter vandløbslovens (LBK nr 1208 af 30/09/2013) 63 til medbenyttelse af vandløbet ved mat. nr. 5 bt, 5 av og 7000m Vejrumbro Vejrum.

2 Tilladelsen er meddelt på følgende vilkår: Tilladelsen gælder kun udledning af separat regnvand fra regnvandsbassin ved Vejrumbro med udløbsnummer U307. Udledningen skal overholde vilkår i udledningstilladelsen Udledningen af separat regnvand skal ske til vandløbet beliggende ved mat.nr. 5 bt, 5 av og 7000m Vejrumbro, Vejrum. Vandløbet skal være vedligeholdt således, at afledningsevnen i vandløbet påvirkes minimalt. Beskrivelse af projektet I forbindelse med kloakrenovering i et større område i Vejrumbro, er der etableret et bassin til håndtering af separat regnvand fra følgende spildevandsoplande. 301ve, 303ve, 305ve, 303ve-P, 303P og 307P Udledningen af separat regnvand fra udløbet U307 vil være kontinuerlig fremover. Vedligeholdelsen af vandløbet. Energi Viborg meddeler i ansøgningen om medbenyttelse, at de har vedligeholdelsen af vandløbet fra start til udløbet i Nørreå. Der er ligeledes lavet en plejeplan for vandløbet. Besigtigelse Arealet er besigtiget den 19. juni Offentliggørelse og hørring Projektet har været sendt i høring hos berørte lodsejere. Der er ikke indkommet bemærkninger til projektet. Begrundelse for afgørelsen Vandløbsloven Formålet med vandløbsloven er at sikre, at vandløb kan benyttes til afledning af vand, navnlig overfladevand, spildevand og drænvand. Fastsættelse og gennemførelse af foranstaltninger efter loven skal ske under hensyntagen til de miljømæssige krav til vandløbskvaliteten, som fastsættes i henhold til anden lovgivning. Vandløbet har en længde på ca. 315 m. Der er begrænset fald på vandløbet og det vurderes, at vandstanden og vandløbets evne til at aflede vandet er påvirket af vandstanden i Nørreåen. Vandstanden i Nørreåen er stigende hen over sommeren og vil derfor have en betydning for grøftens evne til at bortlede vandet. Det vurderes, at det må forventes, at vandspejlet i Nørreåen, i løbet af sommeren, når op i kote Bundkoten i det nuværende afløb fra spildevandssystemet til vandløbet ligger i kote En kontrolmåling viser, at koten ligger ca 10 cm lavere. Det er Viborg Kommunes vurdering, at den mængde der ønskes udledt til vandløbet ikke vil medføre en hydraulisk overbelastning af vandløbet, samt at det er vandstanden i Nørreåen i perioden, hvor udledningen sker, bestemmer vandspejlskoten i vandløbet. Miljømålsloven

3 Vandløbet er ikke udpeget til indsats i Statens Vandplan Det er Viborg Kommunes vurdering, at udledning af grundvand i forbindelse med etablering af ny kloak ikke vil medføre, at vandløbet ikke kan opretholde sin nuværende tilstand. Naturbeskyttelsesloven Naturbeskyttelseslovens formål er en generel beskyttelse af det dyre- og planteliv, der lever på de beskyttede arealer og et nationalt ønske om at bevare disse arter og naturtyper. Der er ikke beskyttet natur langs eller i vandløbet. Natura2000 Udledningen sker til et vandløb, der er beliggende i Natura2000 område nr. N30 Lovns Bredning, Hjarbæk Fjord og Skals, Simested og Nørre ådal samt Skravad bæk. Det er Viborg Kommunes vurdering, at udledningen ikke vil have nogen væsentlig påvirkning af udpegningsgrundlaget, da det er en lille mængde i forhold til den mængde vand, der løber i Nørreå. Samlet vurdering Det er Viborg Kommunes vurdering, at den udledte mængde ikke vil give anledning til hydrauliske problemer i vandløbet. Viborg Kommune vurderer, at vandløbets målsætning ikke påvirkes af etableringen af projektet. Det ansøgte vurderes samlet set ikke at medføre en negativ påvirkning af bilag IVarter, der potentielt kan forekomme i området. Samlet set vurderes det, at projektet ikke medfører en væsentlig påvirkning af vandløbet, Habitatområdet eller den omkringliggende beskyttede natur. Forhold til anden lovgivning Okkerlov Vandløbet er beliggende i okkerklasse 2. Da projektet ikke medfører en ændring i vandstanden i området, er der minimal risiko for udvaskning af okker til nedstrøms liggende vandløbsstrækninger. Vandplan Vandløbet er ikke udpeget til indsats i Statens Vandplan Kommuneplan Dele af området er omfattet af kommuneplanens retningslinje 10 vedrørende naturområder og økologiske forbindelseslinjer. Naturværdierne i disse områder skal beskyttes. Beskyttelseshensynet går forud for andre interesser.

4 Indgreb i naturområder, der ændrer arealernes naturtilstand, tillades kun, hvis det samlede resultat bliver forbedrede levevilkår for det naturlige dyre- og planteliv. Anlægsarbejder tillades ikke i naturområder og økologiske forbindelseslinjer, hvis det indebærer en forringelse af de naturmæssige værdier, der ligger til grund for udpegningen, herunder forringer muligheden for at skabe nye eller udvide eksisterende økologiske forbindelseslinjer. Anlægsarbejder, der isoleret set medfører forringelse af de værdier, som ligger til grund for udpegningen af økologiske forbindelseslinjer og naturområder, tillades kun undtagelsesvist, og kun hvis projektet også indebærer tiltag, der opvejer forringelsen. Tiltagene skal kunne forbedre levevilkårene for det naturlige dyre- og planteliv. Hensynet til genopretning og pleje af naturen indgår i vedligeholdelsen af vandløbene. Vedligeholdelsen tilrettelægges således både i overensstemmelse med vandløbenes kvalitetsmål og hensynet til vandafledningsevnen. Økonomi Bygherre afholder alle udgifter Opfølgning Det meddeles Viborg Kommune, når anlægsarbejdet opstartes, og når det er udført. Annoncering Afgørelsen vil blive offentliggjort den 29. februar 2016 på Viborg Kommunes hjemmeside Klageregler Du må ikke udnytte dispensationen/tilladelsen, før klagefristen på 4 uger er udløbet, og hvis der bliver klaget over dispensationen/tilladelsen, må den ikke udnyttes, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet opretholder afgørelsen. Naturog Miljøklagenævnet kan dog i særlige tilfælde ophæve denne opsættende virkning. Du har mulighed for at klage over afgørelsen til Natur- og Miljøklagenævnet indenfor 4 uger. Offentlige myndigheder, Danmarks Naturfredningsforening og lokale foreninger med væsentlig interesse i afgørelsen er også klageberettigede efter naturbeskyttelsesloven. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Her kan du også læse mere om klagenævnets sagsbehandling. Klageportalen ligger på og hvor du kan logge på med NEM-ID. Klagen sendes via Klageportalen til Viborg Kommune. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Kommunen i Klageportalen.

5 Klagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen. Hvis du på grund af særlige forhold ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Kommunen, som har truffet afgørelse i sagen. Kommunen videresender herefter anmodningen til klagenævnet, som afgør, om anmodningen kan imødekommes. Det koster et gebyr på 500 kr. at klage, som du skal betale med betalingskort i Klageportalen. Gebyret tilbagebetales, hvis 1) klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves, 2) klageren får helt eller delvis medhold i klagen, eller 3) klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret dog ikke. Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis 1) der er indledt forhandlinger med afgørelsens adressat og/eller førsteinstansen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller 2) klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret, f.eks. hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring. Hvis du vil indbringe afgørelsen for domstolene, skal det ske inden 6 måneder, fra du har modtaget dette brev. Vandløbsmyndighedens afgørelse om det økonomiske spørgsmål kan inden 4 uger efter, at den er meddelt parterne, forlanges indbragt for taksationsmyndighederne efter 57 og 58 i lov om offentlige veje. Om sagens behandling for taksationsmyndighederne finder bestemmelserne i 53-55, 58 a- 62, 66 og 67 i lov om offentlige veje tilsvarende anvendelse. Denne afgørelse tilsidesætter ikke eventuelle servitutter og privatretlige aftaler. Der er med denne afgørelse ikke taget stilling til anden lovgivning. Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på telefon eller .

6 Med venlig hilsen Ole Borg Christensen Biolog Kopi til: Ejer af mat. nr. 7000m, Vejrumbro Vejrum. Viborg Kommune, Ejer af mat. nr. 5bt, Vejrumbro, Vejrum, Gert H. Svendsen, Gl. Viborgvej 20, 8830 Tjele. Ejer af mat. nr. 5av, Vejrumbro, Vejrum, Jørgen B Pedersen, Nørreåvej 21, 8830 Tjele. Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité, dnviborg-sager@dn.dk Friluftsrådet LimfjordSyd, v/anni Juhl Jørgensen, ajj-7600@webspeed.dk Dansk Ornitologisk Forening, natur@dof.dk Dansk Ornitologisk Forening, lokalafd., viborg@dof.dk Dansk Botanisk Forening, dbf.oestjylland@gmail.com Naturstyrelsen, nst@nst.dk NaturErhvervsstyrelsen, fiskeri@naturerhverv.dk Viborg Museum, oldtid@viborg.dk Danmarks sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Miljøkonsulent ved Danmarks Sportsfiskerforbund, Jakob Madsen, jkm@sportsfiskerforbundet.dk Viborg Sportsfiskerforening, jbuch@privat.dk Dansk Fritidsfiskerforbund, teamstr@gmail.com Danske Vandløb, dv@danskevandloeb.dk

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro.

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Kompan Dica Att: Susanne Green Mail: SusGre@kompan-dica.dk naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse til at etablere en bro

Læs mere

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid.

Isboden må kun stå fremme om dagen i isbodens åbningstid, dvs. at den køres væk fra arealet udenfor åbningstid. Fjordhotellet Augustenborg ApS Strandkroen Vemmingbund Langdel 2 6440 Augustenborg Att. Mie Søgaard Landzonetilladelse til midlertidigt at opsætte en mobil isbod på ejendommen matr.nr. 472 Vollerup under

Læs mere

Dispensationen bortfalder, hvis de ikke er udnyttet inden 3 år efter meddelelsen.

Dispensationen bortfalder, hvis de ikke er udnyttet inden 3 år efter meddelelsen. Grete Thygesen Nellikevej 19 6705 Esbjerg Ø Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.05.02-P25-17-15 Dispensation fra skovbyggelinje til at inddrage eksisterende

Læs mere

Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg

Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg Geopartner Landinspektører A/S Kongevej 58 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udstykke den tidligere forstanderbolig fra ejendommen matr.nr. 99 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Gl. Kirkevej

Læs mere

Etablering af bundfældningstank til filterskyllevand på Skovby Vandværk

Etablering af bundfældningstank til filterskyllevand på Skovby Vandværk ANDELSSELSKABET SKOVBY VANDVÆRK Skanderborgvej 82 8763 Rask Mølle Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund @hedensted.dk Sagsnr. 13.02.01-P19-4-15 13.4.2015

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster Helle og Thore T. Iversen Overballevej 3 Øster Terp 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-7-14 19-02-2014 Landzonetilladelse til

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om søog åbeskyttelseslinje 1, da den grænser op til Esrum Å. Tegnestuen Møllehuset Att. Arkitekt Ejvind Gadmar Frederiksdalsvej 355 2800 Lyngby Sag: 2015/39147 010 Id: 031329 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. marts 2016 Personlig

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, lbk. 1486 af 4/12-2009 for driftsarealer under:

Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, lbk. 1486 af 4/12-2009 for driftsarealer under: Dato: 16. juni 2014 Teknik & Miljøforvaltning Natur og Miljø Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Tlf. 7972 7200 www.billund.dk Tillæg til arealgodkendelse iht. 16 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug,

Læs mere

Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster

Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster Niels Jørgen Lund Hellevadvej 3 Alslevkro 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-221-13 30-10-2013 Landzonetilladelse til etablering

Læs mere

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse

Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov. Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Lars Erik Svendsen Skanderup Landevej 28 6640 Lunderskov By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse vedrørende lovliggørelse Kolding Kommune har den 12. januar 2013 modtaget din ansøgning om

Læs mere

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2).

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Christian Søndergaard Faldborgvej 8 8840 Rødkærsbro Sendes til: kjaersoendergaard@gmail.com Tilladelse til medbenyttelse af rørlagt vandløb Viborg

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje til at om- og tilbygge sommerhuset på matr.nr. 660 Kirkeby, beliggende Langdalsvej 32, Rømø

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje til at om- og tilbygge sommerhuset på matr.nr. 660 Kirkeby, beliggende Langdalsvej 32, Rømø Team Byg og Landzone ARKKON arkitekter ApS Brorsonsvej 2A 6270 Tønder Sendt på e-mail til un@arkkon.dk Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-56-13 29. maj 2013 Landzonetilladelse

Læs mere

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg. Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg. Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg Miljøgodkendelse til kapacitetsanlæg, Industripark Nordborg, Nordborgvej 81, 6430 Nordborg Afgørelse Baggrund Danfoss A/S har den 08.06.2015 anmeldt opstilling

Læs mere

Viborg Sportsfiskerforening /v Jørgen Buch. Afgørelse om ikke vvm og fremlæggelse af projekt efter vandløbslovens bestemmelser.

Viborg Sportsfiskerforening /v Jørgen Buch. Afgørelse om ikke vvm og fremlæggelse af projekt efter vandløbslovens bestemmelser. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Sportsfiskerforening /v Jørgen Buch naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Afgørelse om ikke vvm og fremlæggelse af projekt efter

Læs mere

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af ca. 70 meter fra begge fortidsminder.

Det ansøgte sommerhus opføres i en afstand af ca. 70 meter fra begge fortidsminder. Tegnestuen Møllehuset Att. Arkitekt Ejvind Gadmar Frederiksdalsvej 355 2800 Lyngby Sag: 2015/39132 004 Id: 031329 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. marts 2016 Personlig

Læs mere

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup

Tilladelse til ny sø på ejendommen Rådbjergvej 17, Jyderup Lene og Morten Toft Kulle Rådbjergvej 17 Rådbjerg 4450 Jyderup HOLBÆK KOMMUNE Dato: 29. januar 2016 Sagsb.: Morten Holme Sagsnr.: 15 / 64229 Dir.tlf.: 72366291 E-mail: moho@holb.dk Tilladelse til ny sø

Læs mere

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm

www.ikast-brande.dk AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON ØKO-ÆGGET ApS Grarupvej 15 7330 Brande 15. juni 2016 Anmeldelse af ensilagesilo, Thyregodvej 88, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså

Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså Jens Enemark Bakkegårdsvej 29 6340 Kruså Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 151 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Nederbyvej 107, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a. Nørrekobbel 54 6400 Sønderborg Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse til Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a., Østager 8, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune modtog den 18. maj

Læs mere

Zonetilladelse til opførelse af ny bolig i stedet for en nedrevet bolig

Zonetilladelse til opførelse af ny bolig i stedet for en nedrevet bolig Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Ole Simonsen Hyllerødvej 8 8783 Hornsyld Leni Petersen Dir: +4579755688 Mob: e-mail: Leni.Petersen @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-124-15 Zonetilladelse til opførelse

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov

Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov + Returadresse: Køge Kommune, Plan Torvet 1, 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Plan Landzonetilladelse til lovliggørelse af to lejligheder i en erhvervsbygning Lidemarksvej 81A 4632 Bjæverskov

Læs mere

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S

Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Projektgodkendelse til Fjernvarme Fyn A/S Fjernvarmeforsyning af Vibelundvej 7. januar 2016 1/10 Indholdsfortegnelse 1. STAMOPLYSNINGER... 3 2. LÆSEVEJLEDNING... 4 Anvendt lovgivning... 4 Godkendelsens

Læs mere

Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg

Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg Peter Holst Warno Stenholt 10 Klinting 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at nedrive eksisterende bolig og opføre en ny på ejendommen matr.nr. 10 Klinting, Ulkebøl, der ligger på Stenholt 10, Klinting,

Læs mere

Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå

Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå Louise Dyhr og Karsten Pedersen kspld@hotmail.com 18. marts 2015 Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå Silkeborg Kommune meddeler i medfør af vandløbsloven

Læs mere

Skulpturerne er planlagt til at skulle opstilles i slutningen af uge 24 og nedtages efter 24-timers løbet, anden weekend i august.

Skulpturerne er planlagt til at skulle opstilles i slutningen af uge 24 og nedtages efter 24-timers løbet, anden weekend i august. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Kunstforum Viborg Foreningen af professionelle kunstnere i Viborg Dalvej 4 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til placering

Læs mere

Viborg Kommune Att.: Hanne Stadsgaard. Prinsens Alle 5

Viborg Kommune Att.: Hanne Stadsgaard. Prinsens Alle 5 Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Kommune Att.: Hanne Stadsgaard Prinsens Alle 5 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning.

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning. TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8159 ngosbl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 06.02.10-P19-1-05 Tilladelse til vandløbsrestaurering, Udlægning

Læs mere

VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt

VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt Miljø Dato: 02-08-2016 Sagsnr.: 16/24805 Sagsbehandler: Lene Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7044 E-mail: lha@aabenraa.dk VVM screening af virksomheden og afgørelse om VVMpligt Projekt beskrivelse SportsCarEvent

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. Svend Åge Hansen Gåskærgårdvej 1 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Lovliggørelse af diverse bygninger Kolding Kommune har den 19. november 2012 modtaget din ansøgning om lovliggørelse af

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag. Biogen Manufacturing ApS Biogen Allé 1 3400 Hillerød Att.: Lone Carlsen Virksomheder J.nr. MST-1270-01717 Ref. Majli Den 24. juli 2015 Afgørelse om ikke VVM-pligt for nyt frysehus Miljøstyrelsen Virksomheder

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune Sweco Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Carsten Bach Pedersen LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 41a Sandholm, Blovstrød, Høveltevej 117 landzonetilladelse til garage og omklædningsfaciliteter

Læs mere

Karup Å Sammenslutningen Att.: Ole Søndergaard Idrætsvej Holstebro

Karup Å Sammenslutningen Att.: Ole Søndergaard Idrætsvej Holstebro Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Karup Å Sammenslutningen Att.: Ole Søndergaard Idrætsvej 24 7500 Holstebro naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Facaden skal pudses eller opføres i en lys, afdæmpet facadesten

Facaden skal pudses eller opføres i en lys, afdæmpet facadesten Jens Søndergaard Olesen Bojskovvej 58, Fiskbæk 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at erstatte en eksisterende aftægtsbolig med et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 568 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl,

Læs mere

Hans Kr. Larsen Nautrup Møllevej 30 Nautrup 7870 Roslev toustrup@toustruppost.dk. Den 14. oktober 2013

Hans Kr. Larsen Nautrup Møllevej 30 Nautrup 7870 Roslev toustrup@toustruppost.dk. Den 14. oktober 2013 Hans Kr. Larsen Nautrup Møllevej 30 Nautrup 7870 Roslev toustrup@toustruppost.dk Den 14. oktober 2013 Nautrup Møllevej 7 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldelse - Kornsilo 19 - ingen nabo høring Skive Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882 Fårvang

Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882 Fårvang Niels Vagn Vestergaard Trehøjevej 26 8882 Fårvang 26. februar 2015 Tilladelse til opførelse af kornsiloer efter 27 i Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug på Sørkelvej 41, 8882

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 65 stk. 3 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 65 stk. 3 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Kurt Nissen Bertelsen Angelika Friedlinde Bertelsen Beredskabsvejen 2 6360 Tinglev!"# $ Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. juni 2016 Sagsnr.: 16/13628 Ejendomsnr.: 15215 Kontakt: Lis

Læs mere

Inge Risager. 12. marts 2013. Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande

Inge Risager. 12. marts 2013. Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande Inge Risager Fredborgvej 36 Blåhøj, 7330 Brande 12. marts 2013 Landzonetilladelse til beboelse på 1. sal af eksisterende beboelsesejendom, Fredborgvej 36, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

www.ikast-brande.dk Lasse Bødskov Bjerre Viborgvej 36 7442 Engesvang 4. december 2015

www.ikast-brande.dk Lasse Bødskov Bjerre Viborgvej 36 7442 Engesvang 4. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lasse Bødskov Bjerre Viborgvej 36 7442 Engesvang 4. december 2015 Landzonetilladelse til tilbygning og integreret garage - Viborgvej 36, 7442 Engesvang

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af rekreative tilbud i Billund Anlæg.

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af rekreative tilbud i Billund Anlæg. Billund Kommune Jorden Rundt 1 7200 Gindsted Att: Park og Vej Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af rekreative tilbud i Billund Anlæg. Billund Kommune Park & Vej har søgt om

Læs mere

VSF/v Jørgen Buch. Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation efter naturbeskyttelsesloven til restaurering af en strækning af Borup Møllebæk

VSF/v Jørgen Buch. Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation efter naturbeskyttelsesloven til restaurering af en strækning af Borup Møllebæk Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 VSF/v Jørgen Buch naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Viborg Kommune Att: Keld Schrøder-Thomsen. Prinsens Alle 5 8800 Viborg. Afgørelse om ikke vvm pligt og fremlæggelse af projektet efter vandløbsloven.

Viborg Kommune Att: Keld Schrøder-Thomsen. Prinsens Alle 5 8800 Viborg. Afgørelse om ikke vvm pligt og fremlæggelse af projektet efter vandløbsloven. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Kommune Att: Keld Schrøder-Thomsen Prinsens Alle 5 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Afgørelse om ikke vvm pligt

Læs mere

Landzonetilladelse til lovliggørelse af brændeskur og skur

Landzonetilladelse til lovliggørelse af brændeskur og skur Svend Nygaard Lurendalsvej 1A 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til lovliggørelse af brændeskur og skur Kolding Kommune har den 01.12.2011 modtaget din ansøgning om tilladelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Rådhusstrædet 6 Ikast 7430 Ikast 10. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en pavillon samt et skur

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Rådhusstrædet 6 Ikast 7430 Ikast 10. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en pavillon samt et skur Ikast-Brande kommune Rådhusstrædet 6 Ikast 7430 Ikast 10. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en pavillon samt et skur Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres ansøgning om opførelse af en pavillon

Læs mere

www.ikast-brande.dk Vagn Clausen Årupparken 19 8722 Hedensted 16. april 2015

www.ikast-brande.dk Vagn Clausen Årupparken 19 8722 Hedensted 16. april 2015 Vagn Clausen Årupparken 19 8722 Hedensted 16. april 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en ny bolig - Dørslundvej 85 B, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af

Læs mere

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en VVM-proces.

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en VVM-proces. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Torben René Graversen Horsdalvej 36 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk www.viborg.dk Afgørelse om ikke VVM-pligt for projekt om

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af regnvand samt landzonetilladelse til sø beliggende Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted, matr. nr. 5e Urlev By, Urlev

Tilladelse til nedsivning af regnvand samt landzonetilladelse til sø beliggende Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted, matr. nr. 5e Urlev By, Urlev Til ejere af Hørmøllevej 21, 8722 Hedensted: Helle Kragh Olesen Mads Christian Buttenschön Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Vibeke Rahbek Dir: +4579755675 Mob: +4521130536 e-mail: vibeke.rahbek@hedensted.dk

Læs mere

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4).

Udnyttelse af landzonetilladelsen Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristens udløb (Planlovens 60, stk. 4). Thomas Studsgaard Madsen Pedersbækvej 15 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016

www.ikast-brande.dk Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Anders Skræddergaard Møller og Malene Møller Skræddergaard Skovbrynet 86 7330 Brande 20. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et nyt enfamiliehus og garage med redskabsrum på matr. nr. 6s, Brandlund

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

www.ikast-brande.dk John Hansen Nygade 30 Blåhøj 7300 Brande 7. januar 2014 Landzonetilladelse til tilbygning - Buelundvej 1, 7330 Brande

www.ikast-brande.dk John Hansen Nygade 30 Blåhøj 7300 Brande 7. januar 2014 Landzonetilladelse til tilbygning - Buelundvej 1, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande John Hansen Nygade 30 Blåhøj 7300 Brande 7. januar 2014 Landzonetilladelse til tilbygning - Buelundvej 1, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra Kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra Kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. Ole Kristian Klüwer Havkrogen 8 6064 Jordrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til opførelse af brændeskur Kolding Kommune har den 2. april 2014 modtaget din ansøgning om lovliggørende

Læs mere

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord.

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord. Uffe Strandby Naturstyrelsen Vestjylland Forstfuldmægtig Gl. Landevej 35 7620 Lemvig 15. marts 2016 Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer

Læs mere

SKIVE VAND A/S Norgesvej Skive. Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å

SKIVE VAND A/S Norgesvej Skive. Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg SKIVE VAND A/S Norgesvej 5 7800 Skive Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å Viborg Kommune har d. 12. februar 2016 modtaget en ansøgning fra SKIVE

Læs mere

Da det er et eksisterende anlæg, er der ikke taget stilling til anlægsfasen.

Da det er et eksisterende anlæg, er der ikke taget stilling til anlægsfasen. Jens Erik Andersen Aldershvilevej 3 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 30.06.2016 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 16/5368 Afgørelse om ikke-

Læs mere

TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS

TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS TØMRER OG SNEDKERMESTER HANS WOXEN ApS Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Runge Madsen Direkte 7257 7364 jrm@jammerbugt.dk 29-06-2015

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Miljøstyrelsen Virksomheder har den 10. juni 2015 modtaget ansøgning fra BIOGEN (DENMARK) MANUFACTURING ApS om frysehus.

Miljøstyrelsen Virksomheder har den 10. juni 2015 modtaget ansøgning fra BIOGEN (DENMARK) MANUFACTURING ApS om frysehus. BIOGEN (DENMARK) MANUFACTURING ApS Biogen Allé 1 3400 Hillerød Virksomheder J.nr. MST-1270-01717 Ref. GUKHA/MAJLI Den 6. oktober 2015 Afgørelse om ikke godkendelsespligt for frysehus Miljøstyrelsen Virksomheder

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

Turbinen opsættes på et eksisterende tårn på 12 meter så den totale højde bliver max. 15 meter

Turbinen opsættes på et eksisterende tårn på 12 meter så den totale højde bliver max. 15 meter Benny Jørn Mathiesen Egen Møllevej 2 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opstille en vertikal vindturbine af typen SAWT P3000-AB på ejendommen matr.nr. 34 Egen Ejerlav, Egen, der ligger på Egen Møllevej

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til at opførelse af maskinhal på 968 m² på matr. nr. 8b Linde By, Linde beliggende Lindegårdsvej 40, 8981 Spentrup.

Du har fået landzonetilladelse til at opførelse af maskinhal på 968 m² på matr. nr. 8b Linde By, Linde beliggende Lindegårdsvej 40, 8981 Spentrup. Mogens Andreasen Lindegårdsvej 40 8981 Spentrup Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 04-05-2016 / 01.03.03-P16-44-16 Landzonetilladelse Du

Læs mere

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016

Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording. 13. januar 2016 Tina Thorup Nielsen Ruskærvej 3 7441 Bording 13. januar 2016 Landzonetilladelse til etablerede jordvolde, plads til oplagring og nedknusning af beton samt en ny ridebane på matr. nr. 3d, Stubkær By, Bording,

Læs mere

Tilladelse til udskifting af rørunderføring ved matrikel nr. 15d, Stenbjerg By, Nørhå

Tilladelse til udskifting af rørunderføring ved matrikel nr. 15d, Stenbjerg By, Nørhå Thisted Kommune Plan- og Miljøafdelingen 27. januar 2016 BrevID.: 2185380 Medarbejder: KBD Tilladelse til udskifting af rørunderføring ved matrikel nr. 15d, Stenbjerg By, Nørhå Tilladelse efter Vandløbslovens

Læs mere

Mogens Salling Bøgebjergvej 80 3230 Græsted. Landzonetilladelse til opførelse af læskur til heste. Ejendommen 8 d Højelt By, Blistrup, Bøgebjergvej 84

Mogens Salling Bøgebjergvej 80 3230 Græsted. Landzonetilladelse til opførelse af læskur til heste. Ejendommen 8 d Højelt By, Blistrup, Bøgebjergvej 84 Mogens Salling Bøgebjergvej 80 3230 Græsted Sag: 2016/09278 005 Id: 002055 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 18. marts 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Gældende bestemmelser Ejendommen er omfattet af Lokalplan 53, der er vedtaget af den daværende Fjerritslev

Gældende bestemmelser Ejendommen er omfattet af Lokalplan 53, der er vedtaget af den daværende Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Tina Samsø Udholm og Claus Samsø Pedersen Alfavej 13 9000 Aalborg Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores

Læs mere

DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V. Den 21. januar 2016

DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V. Den 21. januar 2016 DLR KREDIT A/S Nyropsgade 21 1780 København V Den 21. januar 2016 V Hærup Strandvej 25 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har den 13. januar 2016 modtaget

Læs mere

03-10-2014 14/17737. CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg

03-10-2014 14/17737. CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg 03-10-2014 14/17737 CAMPING & FRITID CENTER ApS Købingsmarkvej 53 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opsætte tre nye legeredskaber på ejendommen matr.nr. 72 Pøl, Nordborg, der ligger på Købingsmarkvej

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus. Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus Harry Sørensen Tavlborgvej 7 7490 Aulum Afgørelsesdato:

Læs mere

Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning til eksisterende spejderhus (overdækning samt redskabsrum)

Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning til eksisterende spejderhus (overdækning samt redskabsrum) Jacob Mai Lemming Vestre Skolevej 19 8464 Galten Mail: lemming.j@gmail.com Dato: 8. oktober 2015 Sagsnr.: 15/48834 Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning til eksisterende spejderhus

Læs mere

Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Vand

Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Vand Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Center for Teknik, Miljø og Klima Mørdrupvej 15 3060 Espergærde tmk@helsingor.dk Center for Teknik, Miljø og Klima Natur

Læs mere

Ansøgningen Der er søgt om anvendelse af bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, til garage.

Ansøgningen Der er søgt om anvendelse af bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, til garage. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg BJERRE TEGN & BYG ApS Spanggårdvej 4 8800 Viborg Via: ab@bjerretegnogbyg.dk Landzonetilladelse til garage i landbrugsbygning på adressen Nybrovej

Læs mere

Tilladelse til etablering af bådebro i Møllestrømmen, Haderslev Dam ved ejendommen Ny Erlevvej 6, 6100 Haderslev

Tilladelse til etablering af bådebro i Møllestrømmen, Haderslev Dam ved ejendommen Ny Erlevvej 6, 6100 Haderslev Preben Krab Ny Erlevvej 6 6100 Haderslev Haderslev Kommune Natur Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev Fax. 74 34 21 44 www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 21 47 kimh@haderslev.dk 25. januar 2016 Sagsident:

Læs mere

Etablering af forsinkelsesbassiner er omfattet af miljøvurderingsbekendtgørelsens bilag 2, afsnit 11c (rensningsanlæg).

Etablering af forsinkelsesbassiner er omfattet af miljøvurderingsbekendtgørelsens bilag 2, afsnit 11c (rensningsanlæg). Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Industrivej 15 8800 Viborg Sendt til: spildevand@energiviborg.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Afgørelse

Læs mere

Det er ikke tilladt at nedlægge gennemgående markveje i det åbne land. Det følger af naturbeskyttelseslovens 26a.

Det er ikke tilladt at nedlægge gennemgående markveje i det åbne land. Det følger af naturbeskyttelseslovens 26a. Gerda Ry Post Aptrupvej 75 Aptrup 8450 Hammel Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afslag til at nedlægge vej og påbud om at reetablere

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees.

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Tonny Brian Christensen Sandbækvej 9 Nees 7570 Vemb 2. oktober 2015 Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Lemvig Kommune har den 21. august 2015 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Energinet.dk Att.: Bolette Dahl Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia. Tilladelse til krydsning af Fårbækken med kabeltracé

Energinet.dk Att.: Bolette Dahl Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia. Tilladelse til krydsning af Fårbækken med kabeltracé Energinet.dk Att.: Bolette Dahl Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia 08-01-2016 Sags id.: 16/107 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Tilladelse til krydsning af Fårbækken med kabeltracé Fredericia Kommune giver

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Afløb fra Langemose Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere Afløb fra Langemose fra udspringet i Langemose til

Læs mere

Ejendommen 6 ac Strand Børstrup By, Gilleleje, Tinkerup Strandvej 80

Ejendommen 6 ac Strand Børstrup By, Gilleleje, Tinkerup Strandvej 80 Ulla Falk Sag: 2016/09876 022 Id: 011646 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 02. august 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf: 7249 6009 e-mail: TMS@Gribskov.dk

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B. ALK-Abelló A/S Bøge Allé 1 2970 Hørsholm Virksomheder J.nr. MST-1270-01702 Ref. jeppj/sujuh Den 20. oktober 2015 Afgørelse om at etablering af køleanlæg hos ALK Abelló A/S ikke er VVM-pligtigt Miljøstyrelsen

Læs mere

Ole Moesgaard Andersen Mejlbyvej 606 8530 Hjortshøj. Natur og Miljø. Den 4. april 2013

Ole Moesgaard Andersen Mejlbyvej 606 8530 Hjortshøj. Natur og Miljø. Den 4. april 2013 Ole Moesgaard Andersen Mejlbyvej 606 8530 Hjortshøj Den 4. april 2013 Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Clemensvej 10, 8530 Hjortshøj Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune

Læs mere

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35.

Med dispensationen gives samtidig landzonetilladelse efter planlovens 35. TEKNIK OG MILJØ Søren Kastbjerg Langbovej 5 7490 Aulum Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8154 ngors@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 01.05.00-P00-100-14

Læs mere

8382 Hinnerup Tlf

8382 Hinnerup Tlf Peter Møller Skanderborgvej 156 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til regulering af vandløb på matriklel

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

14-05-2013 13/8679. Torben Flindt Dahl Sarup Kirkevej 1 Lysabild 6470 Sydals

14-05-2013 13/8679. Torben Flindt Dahl Sarup Kirkevej 1 Lysabild 6470 Sydals 14-05-2013 13/8679 Torben Flindt Dahl Sarup Kirkevej 1 Lysabild 6470 Sydals Landzonetilladelse til at loviligørelse af et etableret solcelleanlæg på terræn på ejendommen matr.nr. 139 Lysabild, Lysabild,

Læs mere

Godkendelse til at anlægge kreaturbro over Gelså på strækningen mellem Bevtoft og Hjartbro Skov

Godkendelse til at anlægge kreaturbro over Gelså på strækningen mellem Bevtoft og Hjartbro Skov Jette Jacobsen Haderslev Kommune Teknik- og Miljøservice Miljø og natur Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 00 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk Dato 14. september 2015 -Sagsident:

Læs mere

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e.

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e. Finn Svenstrup Vesterbro 5 8850 Bjerringbro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af en overkørsel over

Læs mere

Til de klageberettigede

Til de klageberettigede Til de klageberettigede Postadresse: Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Godkendelse af vandløbsrestaureringsprojekt i Tilløb til

Læs mere

Hans Juel Nielsen Holstebrovej 440 7860 Spøttrup. Den 26. oktober 2015. tilhørende Holstebrovej 440, 7860 Spøttrup

Hans Juel Nielsen Holstebrovej 440 7860 Spøttrup. Den 26. oktober 2015. tilhørende Holstebrovej 440, 7860 Spøttrup Hans Juel Nielsen Holstebrovej 440 7860 Spøttrup Den 26. oktober 2015 Afgørelse om ikke-vvm-pligt ved udbringning af biofiber på arealer tilhørende Holstebrovej 440, 7860 Spøttrup Ansøgt projekt Skive

Læs mere

Lisbeth Laustsen Landevejen 221 8370 Hadsten. Lovliggørende landzonetilladelse til solcelleanlæg på jord.

Lisbeth Laustsen Landevejen 221 8370 Hadsten. Lovliggørende landzonetilladelse til solcelleanlæg på jord. Lisbeth Laustsen Landevejen 221 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Lovliggørende landzonetilladelse til solcelleanlæg på jord. Afgørelse

Læs mere

Kim Skov Henriksen Over Isen Vej 2 7430 Ikast 26. maj 2014

Kim Skov Henriksen Over Isen Vej 2 7430 Ikast 26. maj 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kim Skov Henriksen Over Isen Vej 2 7430 Ikast 26. maj 2014 Landzonetilladelse til tilbygning af dobbelt garage, Over Isen Vej 2, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge. Att. Anton Holm Madsen

Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge. Att. Anton Holm Madsen Svendborg Kommune Rådgivning og Renovering Svendborgvej 135 5762 V Skerninge Att. Anton Holm Madsen Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge jette.raal.stockholm@svendborg.dk

Læs mere

Hvis der under bygge- eller jordarbejdet konstateres en forurening af jorden, skal I underrette kommunen, jf. 71, i jordforureningsloven.

Hvis der under bygge- eller jordarbejdet konstateres en forurening af jorden, skal I underrette kommunen, jf. 71, i jordforureningsloven. Landinspektørfirmaet LE34 A/S Maribo Afdeling Att.: Tove Clausen TOC@le34.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 24.2.2015 Landzonetilladelse til

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus/værksted på Mejlbyvej 151, Skaarup, 9610 Nørager.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus/værksted på Mejlbyvej 151, Skaarup, 9610 Nørager. Center Natur og Miljø Brian Andersen Mejlbyvej 151, Skaarup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.15-P19-8-16 Ref.: Lene Marie Hansen

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i stalde på Engesgaardsvej 81, 9490 Pandrup.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i stalde på Engesgaardsvej 81, 9490 Pandrup. LANDBRUG VED OLE NØRHOLM JENSEN Engesgaardsvej 81 9490 Pandrup Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.:72577777Fax:72578888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604

Læs mere

Husstandsvindmøllen må ikke opføres i reflekterende materiale.

Husstandsvindmøllen må ikke opføres i reflekterende materiale. Knud Hyldahl Thyregodvej 11 7323 Give Sendt pr mail: [rapsbil@gmail.com] Dato: 26. juni 2015 Sagsnr.: 14/87540 Tilladelse efter planlovens 35 til opstilling af husstandsvindmølle Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017.

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Eniig Att.: Jacob Folke Nielsen Tietgensvej 4 8600 Silkeborg Sendes til: Jafni@eniig.dk Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Kølsen Møllebæk

Læs mere

Ændring af vilkår vedr. udløbspunkt for udløb USBA02 og URBA01 i Brønderslev

Ændring af vilkår vedr. udløbspunkt for udløb USBA02 og URBA01 i Brønderslev Brønderslev Spildevand A/S Virksomhedsvej 20 9700 Brønderslev Miljø, Vand og Natur Dato: J. nr.: Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: 9945 5519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545 Fax

Læs mere