Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00"

Transkript

1 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 18. december 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2014 Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming Møller (FM) Susan Kjeldgaard (SK) Birgit Roswall (BR) Jonna H. Præst (JHP) Mogens Pedersen (MP) Erik Larsson (EL) Bjarne Frølund (BF) Irene Toft Hjorth (ITH) Tino Capion (TC) Mette Therkildsen (MT) Referent : Mette Therkildsen Referatet er udarbejdet i forhold til fremsendt dagsorden. Dagsorden for mødet 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. november Meddelelser fra formanden 3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. 4. Orientering fra ledelsen om selskabets virksomhed i den forløbne periode. Kort præsentation på bestyrelsesmødet. 5. Balancen og likviditetsoversigt for perioden 1. januar 31. oktober 2014 til orientering 6. Hensættelser til beslutning 7. Budget 2015 til godkendelse 8. Finansieringsplan for perioden frem til 2020 til orientering 9. Kommunikation 10. Mødedato for næste bestyrelsesmøde og møder i Eventuelt

2 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøder d. 18. november Referatet blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen med en bemærkning om at MT rettet side 7, hvor der skal stå frem til Meddelelser fra formanden JP indledte med at takke for blomsten fra bestyrelsen i forbindelse med hans fraværd fra sidste bestyrelsesmøde. Endvidere takkede JP, Tino Capion for hans gode bidrag til bestyrelsesarbejdet i GVS og ønskede ham held og lykke med det nye arbejde. Der er afskedsreception for Flemming Møller d. 12. januar 2015 kl. 14:00 på rådhuset i Helsinge, da FM har besluttet at stoppe i byrådet. JP forventer, at FM fortsætter i bestyrelsen. JP orienterede kort om placering af nyt renseanlæg, hvor Byrådet har besluttet at sende beslutningen om placering af det nye renseanlæg tilbage til fornyet behandling på Plan og Miljøudvalget. Der har været flere begrundede henvendelser fra borgere, hvorfor det er besluttet at undersøger flere placeringer. Herunder Stæremosen og Fredbogaard. EL spurgte, om placeringerne, der skal undersøges er indenfor cirklen, dertil svarende både JP og SK ja. 3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil Ingen bemærkninger. 4. Orientering fra ledelsen om selskabets virksomhed i den forløbne periode. MT orienterede kort om: Revision 2014, med opstart i marts. Stoplovserklæring skal være klar ultimo januar 2015 al samhandel med Kommunen sker på markedsvilkår. Afregning af særbidrag, hvor Persano og Filetfabrikken har modtaget breve. Tino Capion stopper i bestyrelsen, Per Stig Gersholm Jensen er suppleant. Ny person rekrutteres til Gribvand. Selskabet søger en ingeniør, der ud over en dyb teknisk erfaring, også har evnen til at arbejde allround og gå ind i alle typer af sager efter behov og derved aflaste selskabets medarbejdere samt reducere behovet for ekstern konsulent bistand i forhold til den løbende drift af selskabet. Det bliver med direkte reference til selskabets direktør. Personen skal være indstillet på at tage et fagligt leder- og projektansvar i forhold til opnåelse af driftseffektiviseringer. Bestyrelsen ønskede i forbindelse med et af de førstkommende bestyrelsesmøder et organisationsdiagram samt gennemgang heraf. Bestyrelsen tog ledelsens beretning til efterretning.

3 5. Balance og likviditetsoversigt for perioden 1. januar 31. oktober 2014 til orientering Lønnen er afstemt pr Langfristet gæld er afstemt med de lån, hvor der er sket afdrag i løbet af året. Sidste afstemning er i forbindelse med årsopgørelsen til årsopgørelsen med Kommune Kredit. Drifts- og FAS-bankerne er afstemt pr Der er ganske få åbne poster, som bliver afklaret. Kreditorer er afstemt pr i forbindelse med løbende revision. Der er modtaget kontoudtog fra mange af jeres leverandører. Momsen er afstemt og sandsynliggjort pr Næste afstemning er pr FAS er afstemt pr Næste afstemning er pr Resultatet i Gribvand Spildevand A/S viser et samlet overskud på 9,2 mio. kr. i forhold til budgettet. Det positive resultat skyldes en højere omsætning, samt færre omkostninger og afskrivninger end budgetteret. Den højere omsætning skyldes, at der er faktureret vejbidrag i oktober, men er først budgettet i december. Yderligere er der opkrævet ca. 2 mio. i tilslutningsbidrag, som fragår i reguleringsregnskabet. Baggrunden for de færre afskrivninger skyldes, at de færdiggjorte projekter i 2014 ikke er afskrevet i 2014, og vil først pr , når de endelige slutværdier er gjort. Samlet set er der en afvigelse på kr på det variable bidrag. Når afvigelsen isoleres til kun at vedrøre de opkrævede mængder i 2014 er afvigelsen på kr Dvs. i forbindelse med årskørslen 2013/14 i marts 2014 er der afregnet ca. kr. 1,1 mio. der vedr Afvigelsen på kr vedr. både en pris- og mængdeforskel. Der er samlet set opkrævet m3 for lidt i forhold til budgettet pr. 31. oktober Dette giver en negativ forskydning i forhold tril budgettet på Dog vil der i nov. og dec. ske positive reguleringer. Der imod er der opkrævet en højere takst pga. trappetrinsberegningen på kr. 0,06, hvilket giver en positiv forskydning på kr Den positive prisforskel vil formentligt blive minimeret, når årskørslen bliver gjort, da nogle kunder vil få reduceret deres takster i henhold til trappetrinsopgørelsen. Årskørslen, der opgøres i marts/april 2015, kan også påvirke mængdeforskellen, hvis aconto opkrævningen er mindre end det faktiske forbrug i Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning.

4 6. Hensættelser MT gennemgik kort notatet og indstillede til bestyrelsen at beslutte: intentionerne med brugen af hensættelserne holdes uændret, dvs. oprensning af forurening i søer og moser som følge af spildevandsudledning lokaliteterne hvorpå hensættelserne anvendes, udvides til at omfatte regnvandsbassiner og spildevandsbassiner og ikke kun søer og moser Hensættelserne vil blive anvendt frem til Bestyrelsen godkendte indstillingen. 7. Budget 2015 til godkendelse MT indstillede til bestyrelsen at godkende budgettet for Herunder: Driftsbudget på TDKK ekskl. tømningsordning (PL2015 overholdt) Nettofinansielle omkostninger TDKK Anlægsudgifter på TDKK Indtægtsrammen er på TDKK , ekskl. Tømningsordningen. Heraf vil selskabet udnytte ca. TDKK ved en variabel vandafledningstakst på DKK 41,91 m3 før rabat som følge af den degressive trappetrinsmodel. MT supplerede med en gennemgang af de enkelte poster i budgettet: Omkostningerne til ledninger, bassiner og pumper forventes at falde med TDKK i budgettet for Faldet begrundes med, at der i 2015 forventes samme omkostningsstruktur som registreret i Det er hovedsageligt el omkostningen, der er faldet, samt effekten af den mange renoveringer af pumpestationer, der slår igennem. Omkostningerne til rensning og slam forventes at stige med TDKK 500 i forhold til budgettet for 2014, hvilket hovedsageligt skyldes, at der i 2015 er planlagt oprensning af bassiner og procestanke på renseanlæg svarende til TDKK Der er også en besparelse på el på ca. TDKK 500, hvilket giver stigningen. Kontrakt Gribvand. I alt på TDKK Heraf udgør løn og IPO (indirekte produktionsomkostninger) i alt TDKK Resten faktureres via administrationskontrakten (løn bestyrelse, FAS, rådgivning, strategi, porto mv.) Der forventes en besparelse på TDKK 100 på regnskab, revision og juridisk bistand i forhold til Økonomi og revision, inkl. erklæringer TDKK 1200, jura TDKK 250, øvrige rådgivning TDKK 500 (drift, udbud, analyser mv.) Benchmarking, TDKK 500. Vil muligvis blive mindre. Vedr. kontingenter, tid der medgår til benchmarking samt rådgivere. Målerdata. Betaling til vandværkerne.

5 Bygning. Ejendomsskat, fyringsolie samt vedligehold Der er i budgettet for 2015 indregnet en driftsomkostning på TDKK 580 til Dataregistrering, som vedr. web-gis og Dandas primært i form af licenser og drift. Øvrige udgifter, PBS forsendelser, kontingenter, forplejning samt diverse. Derefter gennemgik MT de væsentligste omkostninger i Gribvand. Administrationsomkostninger (grundmaterialet Gribvand A/S) Lønomkostninger Øvrige personale omkostninger 905 Bygninger 188 Bestyrelse og generalforsamling 74 Forbruger info 475 IT Regnskab, jura mv Autodrift 421 Øvrige udgifter 678 Strategi (indkøb + analyse) Afskrivninger 949 Andre driftsindtægter (gebyrer) Andre driftsudgifter (gebyrer) 15 Finansielle indtægter -650 Finansielle udgifter 20 Administration i alt I 2015 er der budgettet med 3 nye fuldtidsansatte medarbejdere. Det drejer sig om en person til anlæg og 2 GIS medarbejdere. Ydermere er der i lønbudgettet indregnet en studenterhjælp til at hjælpe anlægsgruppen med diverse arbejde. Der er i løbet af 2014 stoppet 4 medarbejdere Jørgen, Tino, Lissi og Peder, og der er ansat 3 nye medarbejdere (Søren, Heidi og Henrik). Samlet set er der derfor i lønbudgettet for 2015 indregnet en stigning i forhold til 2014 på TDKK 880. Personaleudgifterne forventes faldende i 2015 med TDKK 130. Der er i 2015 budgettet med TDKK 475 til kommunikation. Posten er fjernet i GVS. Niveauet er dermed det samme som i 2014.

6 Der er under IT omkostninger indregnet en udgift på TDKK 350 til opgradering af økonomisystemet (Navision). FAS udgør TDKK 890, Hosting TDKK 450, Navision TDKK 180, Telefoni, data og hardware TDKK 510. Udgiften til regnskab og jura i 2015 forventes at stige med ca. TDKK 100 blandt andet på grund af de igangsatte forretningsgangsbeskrivelser, opgradering af Navision og diverse assistanceopgaver (Deloitte). Deloitte udgør knap TDKK 550, dækker løbende assistance, revision og budget, advokat TDKK 250. Der ud over TDKK 500 (udbud, prisloft, skatterådgivning mv.) Autodrift, drift og vedligehold TDKK 230, brændstof TDKK 85, forsikringer, vægtafgift ca. TDKK 100. Øvrige udgifter, porto TDKK 350, forsikringer TDKK 170, kontingenter, kontorartikler mv. udgør resten. Strategi og analyse. Stiftelse af Indkøbsselskab, Analyse Nordsjælland samt øvrige strategiarbejder, der må blive igangsat i Afskrivninger vedr. primært IT. Andre driftsindtægter fra FAS såsom rente- og gebyrindtægter har tidligere været budgettet for lave. I budgettet for 2015 er indtægterne rettet til, således FAS indtægterne svarer til indtægterne i Andre driftsudgifter, PBS gebyrer. Finansielle indtægter, FAS renter fra restancer + renteindtægter fra bank. Finansielle udgifter, udgifter til bank Bestyrelsen godkendte budget Finansieringsplan for perioden frem til 2020 til orientering MT indledte med at gennemgå rammen for investeringstillæg i årene frem til År Samlede investeringstillæg TDKK Tillæggene er en sum fra afskrivninger på de historiske investeringer, gennemførte investeringer (efter år 2010) og derudover for de planlagte investeringer, det vil sige for det pågældende år og året forinden, som ikke var afsluttet da prisloftet blev udmeldt.

7 I årene opstår et lånebehov fordi investeringsudgifterne overstiger hvad der er muligt at opkræve fra investeringstillæggene. Endvidere fremgår det af finansieringsbudgettet, at der over perioden er en manglende finansiering på ca. 18 mio. kr. Her nævnte MT, at selskabet kan overveje at optage et kortfristet lån, der afdrages i 2021 og 2022 for at genskabe status quo i forhold selskabets gæld og profil for nedbringelse heraf. Opmærksomheden henledes dog på det forhold, at der optræder en overskydende likviditet i 2016 på 24,4 mio. kr. Den overskydende likviditet skyldes alene, at påbegyndelsen af det nye renseanlæg er forsinket som følge af vanskelighederne med udpegning af areal. Hvis de 24,4 mio. kr. i overskydende likviditet i 2016 sendes tilbage til forbrugerne som nedsat vandafledningsbidrag de kommende år, er investeringstillægget tabt og investeringer i nyt renseanlæg og afskærende ledninger skal da finansieres over et ekstra lån svarende til den overskydende likviditet. Afdrages dette lån frem til 2022 vil status quo i forhold til selskabets gæld, dog stadig være opretholdt. Det letteste ville være at den overskydende likviditet overføres til efterfølgende år (ikke muligt jf. lovgivningen) eller anvendes som ekstraordinært afdrag på nuværende gæld (frarådes, da omkostningerne er høje). En ændret lovgivning kan åbne op herfor, men det er p.t. usikkert hvornår og hvordan det i så fald vil ske. Hvis VVM for et nyt renseanlæg kan foreligge ved udgangen af 2015, primo 2016 er problemet løst, fordi straks arealet er udpeget og VVM-færdigbehandlet, kan investeringer i afskærende ledninger og renseanlæg påbegyndes i Det indebærer imidlertid at arealet skal udpeges tidligt i 2015 og at VVM skal påbegyndes straks derefter. Bestyrelsen diskuterede efterfølgende finansieringen og anmodede ledelsen om at forberede følgende: En gennemgang af den nuværende låneportefølje, herunder konsekvens ved ekstraordinære afdrag. En finansieringsplan, der går frem til 2030 hvor forudsætningerne for finansieringsplanen fremgår. I den forbindelse ønskes også et bud på takst udviklingen Ledelsens vurdering af, hvorledes kan disponeres investeringsmæssigt, såfremt processen med placering af nyt renseanlæg bliver forsinket. Punkterne behandles på et af de førstkommende møder. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. 9. Kommunikation Det blev besluttet, at ledelsen orienterer om beslutningerne truffet på bestyrelsesmødet.

8 10. Fastsættelse af mødedato for næste bestyrelsesmøde og møder i 2015 Næste bestyrelsesmøde afholdes d.25. februar 2015 kl. 14:00. Der ud over blev der aftalt bestyrelsesmøde til d. 29. april 2015 og d. 16. juni Begge møder fra kl. 14:00. MT booker møderne. 11. Eventuelt Ingen bemærkninger Godkendt d. 25. februar 2015 Jannich Petersen Birgit Roswall Flemming Møller Susan Kjeldgaard Jonna Præst Mogens Pedersen Erik Larsson Bjarne Frølund

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. November 2014.

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. November 2014. Gribvand A/S Bestyrelse 18. december 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2014 Mødedato / sted: 10. december 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 15 16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet.

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. februar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-15:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Gribvand A/S Bestyrelse 16. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt Gribvand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c kl. 12:00 14:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej , Gilleleje / kl. 10:30 12:30.

Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej , Gilleleje / kl. 10:30 12:30. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 20. december 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 8. december 2015 Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej 183 185, Gilleleje / kl. 10:30 12:30. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00.

Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 15. januar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. december 2016 Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Finn Thomassen FT), revisor E&Y deltog under punkt 4

Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Finn Thomassen FT), revisor E&Y deltog under punkt 4 Gribvand A/S Bestyrelse 11. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 6. april 2017 Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Henning Holm (HH) deltog under behandling af pkt. 8.

Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Henning Holm (HH) deltog under behandling af pkt. 8. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 9. november 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. oktober 2015 Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00

Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 24. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 16. september 2014 Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00

Læs mere

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. april 2016 Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00.

Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 25. juni 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 17. juni 2014 Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00. Mødedeltagere:

Læs mere

2. Meddelelser fra formanden a. Deltagelse af medarbejderrepræsentanter på bestyrelsesmøder

2. Meddelelser fra formanden a. Deltagelse af medarbejderrepræsentanter på bestyrelsesmøder Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 29. april 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00 18:30. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Gribvand A/S Bestyrelse 17. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00. Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8.

Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00. Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 22. juni 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 9. juni 2015 Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens

Læs mere

Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 11. marts 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 28. februar 2019 Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. oktober 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 1. oktober 2013 Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet

Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 29. juni 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. juni 2016 Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl. 14-16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP)

Læs mere

11. oktober Punkt 4: Takster 2018 til beslutning. Indstilling

11. oktober Punkt 4: Takster 2018 til beslutning. Indstilling 11. oktober 2017 Punkt 4: Takster 2018 til beslutning Indstilling Det indstilles til bestyrelsen at godkende taksterne på trin 1 for 2018. Taksten er beregnet på baggrund af forudsætningen om hvile-i-sig-selv.

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 10. december 2013.

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 10. december 2013. Gribvand A/S Bestyrelse 17. februar 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. februar 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 19:15 20:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 24. februar 2015 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00.

Mødedato / sted: 24. februar 2015 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00. 2. marts 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 24. februar 2015 Mødedato / sted: 24. februar 2015 /, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming Møller (FM) Susan Kjeldgaard

Læs mere

Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 21. august 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. august 2013 Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere:

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse. 28. november Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014

Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse. 28. november Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. november 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014 Bestyrelsesmødet d. 18. november 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 14-17 Mødedeltagere:

Læs mere

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER BUDGET 2016 FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER Administration 38% Produktion 47% Distribution 15% 1 BUDGETOVERSIGT ENDELIGT REVIDERET OPLÆG TIL RESULTATOPGØRELSE REGNSKAB BUDGET BUDGET

Læs mere

Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 23. september 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 5. september 2019 Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S DAGSORDEN SAG: Bestyrelsesmøde nr. 34 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 13. december 2016 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen (deltog i pkt. 2-8) Lars Hørsman

Læs mere

Notat. Budget 2013 Middelfart Spildevand

Notat. Budget 2013 Middelfart Spildevand Notat Oprettelsesdato: 8. november 2012 Udarbejdet af: Jacob Støving Sagsnummer: [Journalnr.] Budget 2013 Middelfart Spildevand Budget 2013 for Middelfart Spildevand A/S indeholder anlægsinvesteringer

Læs mere

Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet

Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 10. oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 27. september 2016 Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Omsætning Variabelt kloakbidrag Der er forudsat et variabelt bidrag fra 2.687.800 m³. Mængden er fastsat med baggrund i realiseret tal fra 2012.

Omsætning Variabelt kloakbidrag Der er forudsat et variabelt bidrag fra 2.687.800 m³. Mængden er fastsat med baggrund i realiseret tal fra 2012. Spildevand A/S Variabelt kloakbidrag Der er forudsat et variabelt bidrag fra 2.687.800 m³. Mængden er fastsat med baggrund i realiseret tal fra 2012. Fast bidrag I budgettet er regnet med 18.144 stik.

Læs mere

NK-Spildevand A/S. Revideret budget baseret på revision af anlægsbudget den 18. januar 2017

NK-Spildevand A/S. Revideret budget baseret på revision af anlægsbudget den 18. januar 2017 NK-Spildevand A/S Revideret budget 2017 baseret på revision af anlægsbudget den 18. januar 2017 og på takstscenarie besluttet på bestyrelsesmøde den 25. januar 2017 Driftsbudget 2017 Note Beløb i kr. Takst

Læs mere

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER BUDGET 2015 FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER Administration 34% Produktion 47% Distribution 19% 1 BUDGETOVERSIGT ENDELIGT REVIDERET OPLÆG TIL RESULTATOPGØRELSE REGNSKAB BUDGET BUDGET

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 25. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. juni 2016

Bestyrelsesmøde 10. juni 2016 Holding A/S Refshalevej 250 DK-1432 København post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 89 25 Bestyrelsesmøde 10. juni 2016 2. juni 2016 Pkt. 5. Rapportering for 1. kvartal 2016 1.

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S

ENERGI VIBORG VAND A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 1 Fraværende: Allan Clifford Christensen, Peter Juhl SAG NR. SIDE 1. Bemyndigelser fra bestyrelsen til formand og direktion 3 2. Takster for drikkevand 2017

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C. Børkop Vandværk A.m.b.A.

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C. Børkop Vandværk A.m.b.A. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk tet er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

NK Vand A/S. Budget Genbehandlet pr , baseret på budget 2017 UDEN tillæg

NK Vand A/S. Budget Genbehandlet pr , baseret på budget 2017 UDEN tillæg NK Vand A/S Genbehandlet pr. 13.02.2017, baseret på budget 2017 UDEN tillæg Driftsbudget 2017 Til godkendelse Noter med tillæg Estimat 2016 Budget 2016 Aktuel 2015 1 Vandbidrag 27.189.106 28.308.612 26.408.253

Læs mere

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Rødovre A/S HOFOR Spildevand Rødovre A/S

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Rødovre A/S HOFOR Spildevand Rødovre A/S BUDGETTER OG PRISER 2016 HOFOR Vand Rødovre A/S HOFOR Spildevand Rødovre A/S MEKANISMER I PRISFASTSÆTTELSE Priserne for HOFORs vand- og spildevandselskaber fastsættes ud fra de prislofter, der besluttes

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 15 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 24. oktober 2013 kl. 17.00 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen (deltog ikke i pkt. 1 og 2) Morten Lem

Læs mere

Øvrige omsætningsposter er indregnet på baggrund af skøn,bl.a. under hensyntagen til tidligere års realiserede tal.

Øvrige omsætningsposter er indregnet på baggrund af skøn,bl.a. under hensyntagen til tidligere års realiserede tal. Vesthimmerlands Vand A/S Budget 2019 Budget 2019 Vesthimmerlands Vand A/S 2 Budgetforudsætninger Resultatbudget Omsætning Omsætningener budgetteret på baggrund af forventede mængder og takster. Mængderne

Læs mere

Vejledning om opfølgning på indtægtsrammen. Forsyningssekretariatet

Vejledning om opfølgning på indtægtsrammen. Forsyningssekretariatet Vejledning om opfølgning på indtægtsrammen Forsyningssekretariatet Marts 2015 Vejledning om opfølgning på indtægtsrammen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: +45 41

Læs mere

Spildevandscenter Avedøre I/S Bilag til bestyrelsesmøde 16. november 2012 (pkt.6)

Spildevandscenter Avedøre I/S Bilag til bestyrelsesmøde 16. november 2012 (pkt.6) Budget 2013-1 Side 1 af 5 1. INDLEDNING J.nr. ØK-0130-0019 2. november 2012 SH/JMP Det er tidligere besluttet at udsætte godkendelse af budget 2013-1 til november måned, da det var forventningen, at Forsyningssekretariatet

Læs mere

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S BUDGETTER OG PRISER 2016 HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S MEKANISMER I PRISFASTSÆTTELSE Priserne for HOFORs vand- og spildevandselskaber fastsættes ud fra de prislofter, der besluttes

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 27.10.2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29. maj 2015

Bestyrelsesmøde 29. maj 2015 BIOFOS Holding A/S Refshalevej 250 DK-1432 København post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 89 25 Bestyrelsesmøde 29. maj 2015 21. maj 2015 Pkt. 5. Rapportering for 1. kvartal

Læs mere

Kundeforummøde 3. oktober 2017

Kundeforummøde 3. oktober 2017 Kundeforummøde 3 oktober 2017 Dagsorden GVS økonomiske ramme (prisloft) for 2018-19 Takster og vejbidrag (inkl Kommunikation heraf) Resultat forbrugervalg Status kommende spildevandsplan Status restruktureringen

Læs mere

Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S

Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S Notat Oprettelsesdato: 22. oktober 2010 Udarbejdet af: Jacob Støving Sagsnummer: Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S Budget 2012 for Middelfart Spildevand A/S indeholder anlægsinvesteringer

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedat / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Hltvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Roslev Andels Vandværk

Roslev Andels Vandværk Roslev Andels Vandværk Årsregnskab 2018 Status 31. december 2018 Roslevvand.dk Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Roslev Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med

Læs mere

Godkendelse af vandpris og vandafledningsafgift for 2018

Godkendelse af vandpris og vandafledningsafgift for 2018 2. november 2017 Til Frederiksberg Kommune Godkendelse af vandpris og vandafledningsafgift for 2018 Frederiksberg Vand A/S og Frederiksberg Kloak A/S fremsender hermed vandprisen for 2018 til kommunalbestyrelsens

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 4. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2013 Balance pr. 31. december 2013 Resultatopgørelse

Læs mere

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr I/S Esbønderup Vandværk c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted CVR-nr. 22 78 86 12 NORDKYST REVISION I/S Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 11 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 28. november 2012 kl. 16.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

RÅBALANCE Røstofte Vandværk A.m.b.a. SIDE: 1 UDEN OPDATERING PR. 31.12.2014

RÅBALANCE Røstofte Vandværk A.m.b.a. SIDE: 1 UDEN OPDATERING PR. 31.12.2014 RÅBALANCE Røstofte Vandværk A.m.b.a. SIDE: 1 RESULTATOPGØRELSE OMSÆTNING / VANDINDTÆGTER Fast bidrag 10120 Fast driftsbidrag -25,828.33-106,196.67-26 -106 0 1 10160 Fast opkrævet målerafgift 0.00 0.00

Læs mere

Roslev Andels Vandværk

Roslev Andels Vandværk Roslev Andels Vandværk Årsregnskab 2017 Status 31. december 2017 Roslevvand.dk Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Roslev Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med

Læs mere

Godkendelse af vandpris og vandafledningsafgift for 2019

Godkendelse af vandpris og vandafledningsafgift for 2019 8. november 2018 Til Frederiksberg Kommune Godkendelse af vandpris og vandafledningsafgift for 2019 Frederiksberg Vand A/S og Frederiksberg Kloak A/S fremsender hermed vandprisen for 2019 til kommunalbestyrelsens

Læs mere

Notat. Budget 2015 Middelfart Spildevand

Notat. Budget 2015 Middelfart Spildevand Notat Oprettelsesdato: 24. oktober 2014 Udarbejdet af: Jacob Støving Sagsnummer: [Journalnr.] Budget 2015 Middelfart Spildevand Budget 2015 for Middelfart Spildevand A/S indeholder anlægsinvesteringer

Læs mere

KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK. c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde

KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK. c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde Årsrapport for 2017 . INDHOLDSFORTEGNELSE Side Stamoplysninger... 2 Bestyrelsespåtegning... 3 Folkevalgte revisorers påtegning...

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 Febr. 2019 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2018 samt budget 2019 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for Horreby Vandværk er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 Febr. 2017 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2016 samt budget 2017 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for Horreby Vandværk er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Notat. Takstfastsættelse for 2014 samt kommunegaranti i forbindelse med låneoptagelse i Aarhus Vand A/S. Resume. Prisloft 2013

Notat. Takstfastsættelse for 2014 samt kommunegaranti i forbindelse med låneoptagelse i Aarhus Vand A/S. Resume. Prisloft 2013 Notat Emne: Takster for Aarhus Vand A/S 2014 samt kommunegaranti i forbindelse med låneoptagelse i Aarhus Vand A/S Den 14. november 2013 Takstfastsættelse for 2014 samt kommunegaranti i forbindelse med

Læs mere

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ 93-169 9210 AALBORG SØ ÅRSRAPPORT 2008 Til sikkerhed for ejerforeningen ligger der i box 39 stk. ejerpantebreve á kr. 3.000 og 16 stk. á kr. 17.000, som er udstedt af ejerne

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil. Management letter til orientering

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil. Management letter til orientering Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 8. marts 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 28. februar 2018 Mødedato / sted: 28. februar 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 08:30 12:00. Mødedeltagere:

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 Febr. 2019 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2018 samt budget 2019 ÅRSRAPPORT 2018 Stamoplysninger Andelsselskabet Horreby Vandværk, Midtvejen 1, Horreby,

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato 10. september 2012 Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Hammel Administrationsbygning Afbud fra INDHOLD Favrskov Spildevand A/S 10. september 2012 Sagsnr. Side

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 11-09-2018 Mødetid: 09:00-12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Kim Bach, Børge Bech. Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt 1. Referat

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt Jakob H. Hansen (JHH), Cowi deltog under behandlingen af pkt. 8, 11 og 12.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt Jakob H. Hansen (JHH), Cowi deltog under behandlingen af pkt. 8, 11 og 12. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 12:30 15:00. Mødedeltagere: Bo

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 8 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 22. marts 2012 kl. 16.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem (deltog i pkt erne 1-4) Morten

Læs mere

Energi Viborg Vand A/S Drikkevandsforsyning

Energi Viborg Vand A/S Drikkevandsforsyning 30.09.2018 Forventet Regnskab Budget regnskab Budget 2017 2018 2018 2019 Note 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. Omsætning Salg af vand 1 11.317 11.280 12.480 11.203 Fast afgift 2 14.534 13.759 14.329

Læs mere

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER BUDGET 2016 FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER Produktion 18% Anlæg 52% Distribution, målere og kundeservice 20% Administration 10% 1 BUDGETOVERSIGT ENDELIGT REVIDERET RESULTATOPGØRELSE

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Afbud fra InSide, Dalvej 1, Hammel Thomas Storm INDHOLD Sagsnr. Side 11. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2015 - ÅBENT 19 12. - Budget 2016 - ÅBENT

Læs mere

1» 11 VSK. Vandværksvej 25 Telefon 98 31 97 77 9280 Storvorde. Årsrapport for året 2014 - VERSION 2. For. Egense Nord Vandforsyning a.m.b.

1» 11 VSK. Vandværksvej 25 Telefon 98 31 97 77 9280 Storvorde. Årsrapport for året 2014 - VERSION 2. For. Egense Nord Vandforsyning a.m.b. VSK Vandværksvej 25 Telefon 98 31 97 77 9280 Storvorde Årsrapport for året 2014 - VERSION 2 For Egense Nord Vandforsyning a.m.b.a 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning 3)Det reviderede regnskab

Læs mere

Årsrapport. for. Stæremose Vandværk. for perioden 1/1 til 31/

Årsrapport. for. Stæremose Vandværk. for perioden 1/1 til 31/ 6Vandværkernesiedb service Årsrapport for Stæremose Vandværk for perioden 1/1 til 31/12 2017 Højmarksvej 26 6670 Holsted Telefon 75 39 32 55 Fax 75 39 11 04 E-mail post@vand-edb.dk www.vand-edb.dk Mandag

Læs mere

Vang Vandværk a.m.b.a.

Vang Vandværk a.m.b.a. Generalforsamling på Cafe Misty d. 3. maj kl. 19.00 Vang Vandværk a.m.b.a. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. (v. Morten Sloth) 2. Bestyrelsens

Læs mere

Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014. CVR-nr. 51 09 50 14

Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014. CVR-nr. 51 09 50 14 Andelsselskabet Saltbæk Strandvænge Vandværk Årsrapport for 2014 CVR-nr. 51 09 50 14 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2 Ledelsesberetning 4 Regnskabspraksis

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 6. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2015 Balance pr. 31. december 2015 Resultatopgørelse

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 5. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2014 Balance pr. 31. december 2014 Resultatopgørelse

Læs mere

Punkt 7: Budget 2017 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse

Punkt 7: Budget 2017 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse 23. oktober 2015 Punkt 7: Budget 2017 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse 1 Indstilling Alle beløb i denne indstilling er ekskl. moms. Indstillingen er udarbejdet

Læs mere

Takstbudget Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s

Takstbudget Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s Takstbudget 2015 Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s Takster 2015 18. november 2014 1. Introduktion Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S har udarbejdet selskabets 6. budget siden selskabsudskillelsen

Læs mere

Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms.

Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms. Forudsætninger til foreløbigt langtidsbudget januar 2015 Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-16:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S BUDGETTER OG PRISER 2017 HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S ØKONOMISKE RAMMER 2017, JF. AFGØRELSER FRA FORSYNINGS- SEKRETARIATET Vand Spildevand Oversigt over den økonomiske ramme Oversigt

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sneslev Vandværk. Bestyrelse Erik Larsen, Formand Eva Møllekær Svend Rasmussen Søren Lemming Leo Hansen

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sneslev Vandværk. Bestyrelse Erik Larsen, Formand Eva Møllekær Svend Rasmussen Søren Lemming Leo Hansen ÅRSRAPPORT 2018 Stamoplysninger Bestyrelse Erik Larsen, Formand Eva Møllekær Svend Rasmussen Søren Lemming Leo Hansen Assistance VKST Vandværksadministration Fulbyvej 15 4180 Sorø Godkendt på vandværkets

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S Drikkevandsforsyningen BUDGET 2015 UDKAST

ENERGI VIBORG VAND A/S Drikkevandsforsyningen BUDGET 2015 UDKAST Forventet Regnskab Budget Regnskab Budget 2013 2014 2014 2015 Note Kr. Kr. Kr. Kr. Nettoomsætning Salg af vand 1 16.148.335 15.869.000 15.869.000 15.869.000 Fast afgift 2 9.199.771 9.138.000 9.138.000

Læs mere

Tillæg for 1:1 omkostninger udgør kr. 16.000 som følge af betaling til Forsyningssekretariatet og kr. 944.292 som spildevandsafgift.

Tillæg for 1:1 omkostninger udgør kr. 16.000 som følge af betaling til Forsyningssekretariatet og kr. 944.292 som spildevandsafgift. Hørsholm Vand ApS Prisloft 2011 Der foreligger på nuværende tidspunkt afgørelse af prisloft for vand for 2011 og udkast til afgørelse om prisloft for spildevand for 2011. Udkastene har resulteret i kommentarer

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Rørby-Årby Vandværk I/S

Rørby-Årby Vandværk I/S Årsrapport 2014 Resultatopgørelse for 01.01.2014-31.12.2014 Balance pr. 31.12.2014 Budget år 2015 Resultatopgørelse for perioden 01.01.14-31.12.14 Note 2014 2013 1 Nettoomsætning 1.039.286 922.293 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK Indkaldelse til ordinær generalforsamling lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 i Åstrup Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede

Læs mere