Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00. Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00. Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8."

Transkript

1 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 22. juni 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 9. juni 2015 Mødedato / sted: 9. juni 2015 / Helsinge Rådhus / kl. 8:00 10:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming Møller (FM) - afbud Susan Kjeldgaard (SK) - afbud Birgit Roswall (BR) Jonna H. Præst (JHP) deltog indtil kl. 8:40 Mogens Pedersen (MP) Erik Larsson (EL) Bjarne Frølund (BF) Irene Toft Hjort (ITH) - afbud Per Stig Gersholm Jensen (PSGJ) Mette Therkildsen (MT) Henning Holm (HH), Gribvand og Jakob Hansen (JHH), Cowi deltog under pkt. 7 og 8. Referent: Mette Therkildsen Referatet er udarbejdet i forhold til fremsendt dagsorden. Dagsorden for mødet 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 29. april Meddelelser fra formanden 3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. 4. Orientering fra ledelsen om selskabets virksomhed i den forløbne periode. Status nyt renseanlæg mundtlig på mødet Restancer udvikling og tiltag se oplæg Indstilling vedr. repo forretninger

2 5. Balancen og likviditetsoversigt for perioden 1. januar 30. april 2015 til 6. Vejafvandingsbidrag 2016 til godkendelse samt efterberegning af 2014 til 7. Indstilling vedr. slam til beslutning 8. Status uvedkommende vand 9. Intern overvågning 1. kvartal Kommunikation 11. Fastsættelse af mødedato for næste bestyrelsesmøde 12. Eventuelt 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøder d. 29. april Referatet blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. 2. Meddelelser fra formanden JP indledte med kort at informere om bestyrelsesmedlem, der er langtidssyg. Personen forventes tilbage til mødet, der afholdes i september. 3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil Ingen bemærkninger. 4. Orientering fra ledelsen om selskabets virksomhed i den forløbne periode. Ad Status nyt renseanlæg mundtlig på mødet MT orienterede kort om, at beslutning for ny renseanlægsstruktur bestående af Helsinge, Udsholt og Gilleleje samt slammineralisering blev tiltrådt af PMU og efterfølgende taget til efterretning af TEK. Frem til september blev selskabet analyserer: kapacitet, ombygning, støj, lugt, trafik, overdækning samt gennemføre prøveboringer på Fredbogaards jorde. Ad Restancer udvikling og tiltag se oplæg MT orienterede kort om udviklingen i restancer. Siden 2010 har selskabet fremsendt 11,54 mio. kr. til SKAT til inddrivelse. Heraf er 6,5 mio. kr. indbetalt. 5,5 mio. kr. er fortsat til inddrivelse via skat. Selskabet planlægger en særlig indsats overfor kunder (private og erhverv) der skylder mere end kr. og hvor restancen er fremsendt til skat.

3 Ligeledes overfor kunder, der har modtaget rykker 2 og skylder 5000 kr. eller mere. Der er i alt tale om ca. 75 kunder. De kunder, der ikke har betalt efter rykker 2 vil blive fremsendt til RKI til registrering, såfremt det er muligt. MT gennemgik kort den korrespondance, der var planlagt. Bestyrelsen henstillede til ledelsen om, at brevet bliver så enkelt som muligt med tydelige overskrifter, der hurtigt giver kunden et overblik over indholdet. Bestyrelsen bad endvidere ledelsen om at udarbejde en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at punktet har været behandlet af bestyrelsen og selskabet fremadrettet vil føre et skærpet tilsyn med de kunder, der ikke betaler samt anmelde kunder til RKI (såfremt det er muligt), såfremt regningen ikke er betalt efter en rykker 2. Bestyrelsen ønskede at se forretningsgangsbeskrivelserne i kundeservice. Disse fremsendes med referatet. MT nævnte, at de nuværende forretningsbeskrivelser skal udvides med RKI aktiviteten, såfremt selskabet kan anvende RKI. Endvidere spurgte bestyrelsen, om selskabet betaler SKAT for inddrivelse samt hvad omkostningerne til RKI bliver. Ledelsen undersøger. Ad Indstilling vedr. repo forretninger På sidste bestyrelsesmøde blev det besluttet, at ledelsen udarbejder oplæg vedr. repo forretninger. Formålet er, at undgå at betale renter af det indestående vi har i banken. Siden sidste bestyrelsesmøde har den korte rente været relativ stabil - perioden fra april og frem til dato. Forventningerne går på, at den korte rente vil forblive relativ stabil på det nuværende niveau. Den lange rente steg meget pludseligt og uventet i uge 18. Der foreligger ikke en god forklaring på rentestigningen. Man formoder, at stigningen skyldes, at markedet blev overrasket over, at en større mængde obligationer blev kastet på markedet. Det vil sige, at nogle investorer hjemtog deres gevinst. Siden er renten går langsomt faldet igen. Den lange rente forventes at falde ned til niveauet på omkring 2 %. Som det fremgår af notatet fra Deloitte Negative renter på kontant indestående er der en besparelse på knap DKK , baseret på en repo line på 30. mio. kr. Bankens forslag er 50 mio., med en større besparelse til følge. Ledelsens anbefaling er at følge Deloittes indstilling. Bestyrelsen tiltrådte indstillingen med en bemærkning om, at indstillingen i den fremsendte mail skulle have været mere tydelig. 5. Balancen og likviditetsoversigt for perioden 1. januar 30. april 2015 til MT gennemgik kort balancen pr. 30. april 2015.

4 Bestyrelsen tog punktet til efterretning. 6. Vejafvandingsbidrag 2016 til godkendelse samt efterberegning af 2014 til MT gennemgik kort indstillingen og indstillede til bestyrelsen at godkende vejbidraget for 2016 og tage den endelige beregning af vejbidrag for 2014 til efterretning. Efter bestyrelsesgodkendelse fremsender ledelsen beregningsgrundlaget til Gribskov kommune som led i deres budget proces. I forbindelse med gennemgangen nævnte MT, at anlægsudgifterne i 2016 er estimeret til 51 mio. kr., der betales vejafvandingsbidrag af 24 mio. kr. Da vejafvandingsbidraget maksimalt kan være 8% bliver det 1,92 mio. kr indstillingen vedr. vejbidrag for 2014 var på 3,280 mio. kr. Efterberegningen af vejbidraget for 2014 viser at vejbidraget udgør 2,677 mio.kr. Bestyrelsen tiltrådte indstillingen. 7. Indstilling vedr. slam til beslutning JHH gennemgik det forinden udsendte notat om økonomien ved mineralisering af slam og mekanisk afvanding af slam. Baggrunden for notatet er baseret på udmelding på bestyrelsesmødet d. 29. april Notatet konkluderer følgende vedr. økonomien: Årlig drift, mineralisering: Årlig drift, mekanisk afvanding: Årlig afskrivning, mineralisering. Årlig afskrivning, mekanisk afvanding: 0,68 mio. kr. 1,29 mio. kr. 0,47 mio. kr. 0,30 mio. kr. Som de tidligere udførte beregninger tilbage i 2011 og 2012, viser mineralisering sig at være billigst totalt set ( kr. billigere pr. år), uanset at mineralisering rummer en større anlægsinvestering. COWIs anbefaling er derfor, som i 2011 og i 2012, at etablere mineralisering af slammet fra Udsholt og Gilleleje Renseanlæg og at dette kan ske på Fredbogårds jorde, som indtil videre planlagt af GVS. Notatet redegør tillige for den nuværende behandling af slam. I runde tal mineraliseres ca. halvdelen af slammet mens den anden halvdel afvandes mekanisk. Det mineraliserede slam udspredes på landbrugsjord, mens det mekanisk afvandede slam for halvdelens vedkommende udspredes på landbrugsjord mens den anden halvdel forbrændes på Avedøre Spildevandscenter. JHH bemærkede, at siden alt slam der produceres i GVS er A-slam, burde det være muligt at udfase forbrændingen af slam og dermed spare kr. årligt. A-slam er betegnelsen for den kategori af slam, der ubetinget kan udspredes på landbrugsjord.

5 Grundlaget for beregningerne udgøres af Indhentede oplysninger fra firmaet Envidan, som driften har adspurgt om omkostningerne ved mineralisering og mekanisk afvanding Indhentede oplysninger fra forsyningerne Egedal, Rudersdal, Middelfart, Fredensborg, Stevns og GVS samt GEA (leverandør af maskinelt udstyr) som COWI på vegne af GVS har adspurgt For de øvrige udgifter, dvs. drift af slammineraliseringsanlæg, anlæg af slammineraliseringsanlæg og anlæg af mekanisk afvanding, er der ret udmærket overensstemmelse mellem Envidans, GVSs og COWIs tal. Der henvises til notatet herom. Bestyrelsen tiltrådte indstillingen og ønskede sammen med referatet at modtage opdateret notat vedr. slam indeholdende Envidans notat og Orbicons notat. 8. Status for uvedkommende vand JHH gennemgik kort status for uvedkommende vand. Status er, at der indløber målinger fra 8 pumpestationer og 5 flowmålere. Programmet indebærer at der skal anvendes målinger fra ca. 32 pumpestationer og 18 flowmålere. De resterende 13 flowmålere vil snart levere de nødvendige data, men der er en udfordring forbundet ved at få de resterende 24 pumpestationer til at levere data inden for en overskuelig fremtid, da pumpestationerne er afhængige af fremdriften på projektet vedr. udskiftning af styreskabe på pumpestationer. JHH nævnte, at det er forventningen at pumpestationerne vil levere data til august, men at det vil kræve at udskiftningen af styre skabene først og fremmest målrettes mod de pumpestationer, der er omfattet af projektet vedr. uvedkommende vand. Om dette er muligt undersøges p.t. men indtil videre er det forventningen. For de deloplande hvor der er fundet markante uvedkommende vandmængder, er der foretaget TV-inspektion eller TV-inspektion pågår, og for et delopland i Udsholt blev fremvist billeder der viser indsivning i form af "springvand". Ledninger hvor indsivningen sker så tydeligt, strømpefores i enten hele ledningens længde eller på mindre strækninger. For det pågældende delopland i Udsholt, er der ordret strømper til ilægning inden sommer. JHH mente, at nok er projektet forsinket og nok er bestyrelsen blevet orienteret mange gange uden de store nyheder om fremdrift, men nu ses de første resultater. Spørgsmålet om de private kloakkers mulige indsivning blev berørt og her bemærkede JHH, at der ikke er et veldefineret lovgrundlag for hvornår en privat ledning er uacceptabel utæt. Det er op til de lokale myndigheder at vurdere og her har GK ikke nogen praksis eller regelsæt. HH bemærkede, at påbud til private ledninger ikke

6 kommer på tale før GVS har tætnet sine ledninger, medmindre der er tale om meget grelle tilfælde. BR spurgte til sikkerheden for at GVS ikke tætner ledninger ud fra "øjebliksbilleder" af indsivningen, der jo varierer over året og over flere år. Hertil svarede JHH, at de strækninger der nu strømpefores er så grelle, at man ikke er i tvivl om berettigelsen af strømpeforingerne. Men man vil hurtigt få brug for langvarige og stabile målinger over et års tid, for at kunne vurdere behovet for strømpeforinger i de andre deloplande. I den forbindelse er det meget vigtigt at få fremskyndet udskiftningen af styre skabene på pumpestationerne, for at få påbegyndt opsamling af målinger, der det næste års tid skal begrunde yderligere strømpeforinger. Bestyrelsen tog en til efterretning. 9. Kommunikation Det blev besluttet, at kommunikere beslutningerne fra bestyrelsesmødet. 10. Fastsættelse af mødedato for næste bestyrelsesmøde Næste bestyrelsesmøde afholdes 22. september kl. 14:00 på Holtvej 18c, Græsted. I efteråret afholdes møderne d. 27. oktober og 8. december. MT booker møderne 11. Eventuelt Særbidrag behandles på førstkommende bestyrelsesmøde Godkendt d. 22. september 2015 Jannich Petersen _ Birgit Roswall Flemming Møller _ Susan Kjeldgaard Jonna Præst _ Mogens Pedersen _

7 Erik Larsson Bjarne Frølund

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet.

Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. februar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Mødedato / sted: 21. februar 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-15:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Henning Holm (HH) deltog under behandling af pkt. 8.

Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Henning Holm (HH) deltog under behandling af pkt. 8. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 9. november 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. oktober 2015 Mødedato / sted: 22. september 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 13:30 16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej , Gilleleje / kl. 10:30 12:30.

Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej , Gilleleje / kl. 10:30 12:30. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 20. december 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 8. december 2015 Mødedato / sted: 8. december 2015 / Nordkysten, Pårupvej 183 185, Gilleleje / kl. 10:30 12:30. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl

Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. april 2016 Mødedato / sted: 26. april 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00.

Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 15. januar 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. december 2016 Mødedato / sted: 13. december 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet

Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl :30. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 29. juni 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 21. juni 2016 Mødedato / sted: 21. juni 2016 / Kirkestræde 2, Annisse / kl. 14-16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP)

Læs mere

Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Finn Thomassen FT), revisor E&Y deltog under punkt 4

Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Finn Thomassen FT), revisor E&Y deltog under punkt 4 Gribvand A/S Bestyrelse 11. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde d. 6. april 2017 Mødedato / sted: 6. april 2017 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00.

Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 25. juni 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 17. juni 2014 Mødedato / sted: 17. juni 2014. Helsinge renseanlæg, Skovgårdsvej 1, Helsinge kl. 14:30-17:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00

Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 24. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 16. september 2014 Mødedato / sted: 16. september 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 14:00 17:00

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. November 2014.

1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 18. November 2014. Gribvand A/S Bestyrelse 18. december 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2014 Mødedato / sted: 10. december 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 15 16:30. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet

Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl :00. Henning Holm (HH) deltog under hele mødet Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 10. oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde d. 27. september 2016 Mødedato / sted: 27. september 2016 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-17:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt Gribvand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c kl. 12:00 14:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 11. marts 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 28. februar 2019 Mødedato / sted: 28. februar 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

2. Meddelelser fra formanden a. Deltagelse af medarbejderrepræsentanter på bestyrelsesmøder

2. Meddelelser fra formanden a. Deltagelse af medarbejderrepræsentanter på bestyrelsesmøder Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 29. april 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00 18:30. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Gribvand A/S Bestyrelse 17. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 17:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Gribvand A/S Bestyrelse 16. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. oktober 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 1. oktober 2013 Mødedato / sted: 1. oktober 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt Jakob H. Hansen (JHH), Cowi deltog under behandlingen af pkt. 8, 11 og 12.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt Jakob H. Hansen (JHH), Cowi deltog under behandlingen af pkt. 8, 11 og 12. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 12:30 15:00. Mødedeltagere: Bo

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl :30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 14-16:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Mødedato / sted: 24. februar 2015 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00.

Mødedato / sted: 24. februar 2015 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00. 2. marts 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 24. februar 2015 Mødedato / sted: 24. februar 2015 /, Holtvej 18c kl. 14:00 18:00. Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming Møller (FM) Susan Kjeldgaard

Læs mere

Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00

Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 18. december 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2014 Bestyrelsesmødet d.10. december 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 16:30-18:00 Mødedeltagere:

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil. Management letter til orientering

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingtagen hertil. Management letter til orientering Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 8. marts 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 28. februar 2018 Mødedato / sted: 28. februar 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 08:30 12:00. Mødedeltagere:

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 10. december 2013.

2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 10. december 2013. Gribvand A/S Bestyrelse 17. februar 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. februar 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 19:15 20:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen

Læs mere

Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 23. september 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 5. september 2019 Mødedato / sted: 5. september 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:00 18:00.

Læs mere

Gæster: Line Næss Dyris (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6. Jens Bergstrøm (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6.

Gæster: Line Næss Dyris (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6. Jens Bergstrøm (Sydbank) deltog under behandlingen af pkt. 6. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 9. juli 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. juni 2018 Mødedato / sted: 19. juni 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00 18:00. Mødedeltagere: Bo Jul

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse. 28. november Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014

Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse. 28. november Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 28. november 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 18. november 2014 Bestyrelsesmødet d. 18. november 2014 blev afholdt på Holtvej 18c, Græsted, kl. 14-17 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 25. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 15:15 18:00.

Læs mere

Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 21. august 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. august 2013 Mødedato / sted: 13. august 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere:

Læs mere

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 17:00.

Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 17:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 29. april 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 11. april 2019 Mødedato / sted: 11. april 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 17:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Kundeforummøde 16. juni 2017

Kundeforummøde 16. juni 2017 Kundeforummøde 16. juni 2017 Dagsorden Rundvisning Græsted Renseanlæg Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i GVS Status uvedkommende vand Status Rågeleje- Udsholt Orientering restrukturering

Læs mere

Peter Riis-Hansen (PRH) Landliggersammenslutningen. Kjell Nielsson (KN) Grundejerforeningen Fuglebakken

Peter Riis-Hansen (PRH) Landliggersammenslutningen. Kjell Nielsson (KN) Grundejerforeningen Fuglebakken Mødereferat Kundeforum Gribvand - Græsted 12. januar 2018 Til stede: Søren Hansen (SH) Grundejerforbundet Peter Riis-Hansen (PRH) Landliggersammenslutningen Kjell Nielsson (KN) Grundejerforeningen Fuglebakken

Læs mere

Mødedato / sted: 20. juni 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 18:00.

Mødedato / sted: 20. juni 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 18:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 2. juli 2019 Referat af Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2019 Mødedato / sted: 20. juni 2019 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 18:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan

Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan Gribskov Kommune Tillæg nr. 11 til Gribskov Kommunes spildevandsplan UDKAST 30. september 2016 Etablering af nyt slammineraliseringsanlæg ved Pårup 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Nuværende forhold 4.

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Borgermøde. Gribskov Hallen, Græsted. 3. November 2015

Borgermøde. Gribskov Hallen, Græsted. 3. November 2015 Gribskov Hallen, Græsted 3. November 2015 Velkomst Velkommen til borgermøde 2 Dagsorden Velkomst v. Jannick Petersen Gribvand Spildevand A/S en kort præsentation v. Mette Therkildsen Nøgletal, Ejerskab,

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedat / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Hltvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 03-09-2018 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015 MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S2015-0437 Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015 Mødedato: Torsdag den 17. september 2015, kl. 9.00 til 11.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Kundeforummøde 3. oktober 2017

Kundeforummøde 3. oktober 2017 Kundeforummøde 3 oktober 2017 Dagsorden GVS økonomiske ramme (prisloft) for 2018-19 Takster og vejbidrag (inkl Kommunikation heraf) Resultat forbrugervalg Status kommende spildevandsplan Status restruktureringen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Udkast af 8. marts 2018 Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Mødedato 6. marts 2018, kl. 17.00 19.00 Mødested Deltagere Måløv Rens A/S, Brydegårdsvej 41, 2760 Måløv Bestyrelsen: Helle Hardø Tiedemann (Ballerup),

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Mødedato: 7.december 2015, kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær Næstformand Henning Pedersen Jens Ole

Læs mere

Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen, Christen Dam Larsen, Kent Falkenvig, Gert Jensen, Jan K. Pedersen, Carsten Nygaard

Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen, Christen Dam Larsen, Kent Falkenvig, Gert Jensen, Jan K. Pedersen, Carsten Nygaard Herning, den 20.08.2010 Referat af bestyrelsesmøde i Herning Vand A/S Dato: 16.08.2010 Start: 9.00 Slut: 11.00 Sted: Østre Vandværk, Engdahlsvej 11b Til stede: Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i (CVR-nr. 30 59 05 03) (CVR-nr. 30 59 04 81) (CVR-nr. 32 26 86 68) (CVR-nr. 33 04 69 87) (CVR-nr. 32 26 82 85) Dato: Tirsdag, den 30. april 2019 Tid: kl.

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 15 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 24. oktober 2013 kl. 17.00 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen (deltog ikke i pkt. 1 og 2) Morten Lem

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 27.10.2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Gribskov Grundejerforbund Øst Cvr nr til Bestyrelsen & Facebook :

Gribskov Grundejerforbund Øst Cvr nr til Bestyrelsen & Facebook : Kære Grundejerforening, NYHEDSBREV nr. 19 Dette Nyhedsbrev har 3 punkter: 1. Referat fra FU-mødet 2. EU persondataforordningen 3. Gribvand Kundeforum - Status for uvedkommende vand 1. Referat fra FU-mødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27 Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl. 16.00 på Skovlytoften 27 På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen - afbud Birgitte Schjerning

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00

Beslutningsprotokol. Mødedato: 26. februar Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Mødedato: 26. februar 2019 Mødelokale: Murervej 1, Tønder Tønder Vandværk Starttidspunkt for møde 8.00 Sluttidspunkt for møde 11.00 Deltager: Bestyrelse: Preben Linnet (mødeleder), Lisbeth Oxholm Andersen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Offentlig udgave. Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S

Offentlig udgave. Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S Offentlig udgave Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S Mødedato 17. juni 2019, kl. 13.00 15.00 Mødested Deltagere Blokken 9, 3460 Birkerød Bestyrelsen: Jesper Würtzen

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hanne Wurr, formand Arne Jacobsen, næstformand. Jørgen Stennicke Pernille Worm Boligorganisationen Domea Stevns Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 31. august 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød, Lindholmen 6, 2680 Solrød Strand Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskaberne Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00. Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00. Mødested: Århusvej 22 C, 8500 Grenaa. Sag nr.: 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 15.12.2010. 2. Redegørelse

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde, nr. 03/2017. Dagsorden. Mødedato: Torsdag den 6. april 2016, kl. 13. Mødested: AquaDjurs.

Referat. Bestyrelsesmøde, nr. 03/2017. Dagsorden. Mødedato: Torsdag den 6. april 2016, kl. 13. Mødested: AquaDjurs. Referat Bestyrelsesmøde, nr. 03/2017 Mødedato: Torsdag den 6. april 2016, kl. 13. Mødested: AquaDjurs. Mødedeltagere: Bestyrelse - Frede Ejler Frandsen (formand) - Mogens Hvid (næstformand) - Inger Kirstine

Læs mere

Kundeforum. 26. september 2018

Kundeforum. 26. september 2018 Kundeforum 26. september 2018 Dagsorden 1. Uvedkommende vand Status kommunikation 2. Status restrukturering 3. Beredskabsplan 4. Rotteprojekt 5. Eventuelt 6. Næste møde 13-11-2018 2 Uvedkommende vand Uvedkommende

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0436 Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0436 Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0436 Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015 Mødedato: Torsdag den 17. september 2015, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i KLAR Forsyning A/S (CVR-nr. 36 48 44 38) Og følgende selskaber i samarbejdet: Køge Holding A/S (CVR-nr. 28 31 30 55) Køge Varme A/S (CVR-nr. 28 67 23 30)

Læs mere

Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S

Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S Notat Oprettelsesdato: 22. oktober 2010 Udarbejdet af: Jacob Støving Sagsnummer: Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S Budget 2012 for Middelfart Spildevand A/S indeholder anlægsinvesteringer

Læs mere

13.04 Godkendelse af budget og takstblad for 2020 v/direktøren

13.04 Godkendelse af budget og takstblad for 2020 v/direktøren Vedr. : Ordinært møde Referat den 13. møde 2019 Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Tirsdag den 24. september 2019 kl. 16.00-19.00 Deltagere : Kristian Brøns Nielsen KBN Ole Anders

Læs mere

BE14-4 J. nr. 200204/77254 Bestyrelsesmøde. Morten Kabell bød velkommen til Andreas Keil, som er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Susan

BE14-4 J. nr. 200204/77254 Bestyrelsesmøde. Morten Kabell bød velkommen til Andreas Keil, som er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Susan Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 16-12-2014 BE14-4 J. nr. 200204/77254 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 3. december 2014 kl. 08.30 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Morten Kabell oplyste, at 2. behandlingen af samarbejdsaftale SVAF blev godkendt med 7 stemmer for og 1 stemme imod.

Bestyrelsesmøde. Morten Kabell oplyste, at 2. behandlingen af samarbejdsaftale SVAF blev godkendt med 7 stemmer for og 1 stemme imod. Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 10-10-2017 BE2017/3 J. nr. 200204/91973 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 4. oktober 2017 kl. 08.00 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Mødedato 4. april 2019, kl. 16.00 18.00 Mødested Deltagere Måløv Renseanlæg, Brydegårdsvej 41, 2760 Måløv Bestyrelsen: Bestyrelsesformand Hella Hardø Tiedemann (Ballerup),

Læs mere

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 12. februar 2013 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 12. februar 2013 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen 1 Fraværende: Peter Sejersen og Jan R. Christiansen Dagsorden 1.0 Meddelelser fra formanden 2.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 2.1 Siden sidst Vand Spildevand drift - Udbud af nye boringer til Skovparkens

Læs mere

Mødet afholdes i Allingåbro og kombineres med en besigtigelse af selskabets vandforsyningsanlæg.

Mødet afholdes i Allingåbro og kombineres med en besigtigelse af selskabets vandforsyningsanlæg. Referat Bestyrelsesmøde, nr. 04/2014 Mødedato: Tirsdag den 17. juni 2014, kl. 9.00. Mødested: Rådhuset Allingåbro m.v. Mødedeltagere: Bestyrelse - Frede Ejler Frandsen, FF (formand) - Jørgen Vest Rasmussen,

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 19. august 2015 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: 213, Mødelokale Henrik Zimino, Allan Andersen, Bjarne Thyregod, Camilla

Læs mere

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 24. februar 2015 Blad nr. kl Mødested: Administrationen

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 24. februar 2015 Blad nr. kl Mødested: Administrationen 1 Fraværende: Dagsorden 1.0 Meddelelser fra formanden Formanden bød Per Høegh velkommen i bestyrelsen 2.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 2.1 Siden sidst Anlæg Drift - Overblik over regnvandsbassiner

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato 10. september 2012 Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Hammel Administrationsbygning Afbud fra INDHOLD Favrskov Spildevand A/S 10. september 2012 Sagsnr. Side

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 6. september 2012 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 19 Mødedato: Torsdag den 6. september 2012, kl. 11.30 13.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 23.09.2014

Referat: Bestyrelsesmøde d. 23.09.2014 Referat: Bestyrelsesmøde d. 23.09.2014 For selskaberne Furesø Forsyning A/S, Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse, kl. 18.00 20.00. Deltagere: Susanne Mortensen (SMO) Per Brøgger Jensen

Læs mere

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Tilstede var: Richard Andersen (RA), formand for Dansk Fåreavl. Bjarne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere