Forbesigtigelsen giver i år en positivt afvigelse, da vi får 2 stk. af dem med ca i overskud på hver.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forbesigtigelsen giver i år en positivt afvigelse, da vi får 2 stk. af dem med ca i overskud på hver."

Transkript

1 Referat for hovedbestyrelsesmødet den 2. september kl Deltagere, Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Ane-Marie Jensen(AMJ), Frode Jensen(FJ), Ulrik Kristensen(UK), Per Springborg(PS), Bodil Hellmers(BH), Inge Madsen(IM), Karina Christiansen(KC), Casper Cassøe(CC) 1. Godkendelse af referat af mødet den 22. april. Referatet blev godkendt og underskrevet 2. Økonomi. Halvårsregnskab. Halvårs regnskabet siger ikke meget, da vi henover sommeren har haft mange projekter, som endnu ikke er afsluttet. Den helt store afvigelse er fortsat KONTINGENTER; der mangler mere end 350tkr. Dog er dette beløb ikke direkte lig med underskuddet på projektet, da udgiften til RIDEHESTEN skal trækkes fra. Der forventes et underskud på projekt kontingenter på 250tkr. Hoppekåringerne følger budget. Forbesigtigelsen giver i år en positivt afvigelse, da vi får 2 stk. af dem med ca i overskud på hver. Eliteskuet var arrangement mæssigt en succes. Projektet er belastet økonomisk af, at vi har mange udgifter til officials. Vi ikke har indtægter fra entré i år, men til gengæld er den clinic, som vi har haft de senere år, sparet væk. Det har været utrolig svært at sælge stande. Vi må erkende at Eliteskuet ikke leverer et positivt resultat alene, men følauktionen har betydet, at det samlede økonomiske resultat bliver tilfredsstilende. Herning er endt 250 tkr. Bedre end budget. Auktioner kommer til at afvige positivt i forhold til budget grundet den flotte Elitefølauktion. Administrationen kører som den skal, dog er investeringen i nyt IT ikke budgetteret, så projektet kan afvige lidt. Som afsluttende kommentar, har vi styr på butikken. Basisproduktet KONTINGENTER falder og falder og det er ikke godt.

2 Det er svært at forudse resten af året, men 0 løsningen for året ser vi ud til at holde endnu, endda forventeligt med et lille overskud. Det ser ud til, at der er en fornuftig økonomi i regionerne. 3. Evaluering af Eliteskuet JP: Overordnet et flot velorganiseret arrangement. Stævnet der kører udendørs sideløbende giver meget miljø, volume og god synergieffekt. Det eneste JP finder ærgeligt, er, at vi ikke giver føl og 2 års mere for pengene.. BH: Meget enig med JP, synes specielt også vi skal give avlerne og publikum mere for pengene i forbindelse med føl og 2 års. KC: Mener at mere karakteristik vil blive kedeligt og dræbende. PS: Det skal være og er en æra og komme til Eliteskuet, endvidere mener PS, at hjælperne skal være klædt bedre på af vores folk. Vi har så gode frivillige folk men vi skal være bedre til at sætte dem ind i det arbejde, de skal udføre. PS, forslog at der bliver lavet 2 års billeder af alle. IM: Godt koncept med ridning, dog skal vi have bedre info om, hvad der foregår ude på de forskellige baner, så folk har en chance for at følge med. AMJ: Super fremvisning af 3 års spring og dressur. Johnny og Bjarne gør et flot arbejde med en mini clinic. Det virker godt og alle får noget ud af det. HB var enige om, at Eliteskuet i højere grad skal være en positiv oplevelse for alle udstillere. Det blev foreslået, at de heste, der har deltaget, får ret til ekstra navn, som viser, at den pågældende hest har deltaget i Eliteskuet, som man ser det i andre forbund. Eksempelvis kunne alle heste, der har deltaget på Eliteskuet, været til UVM eller solgt på vore Eliteauktioner, få efternavnet DWB anført i deres pas! Mulighederne herfor undersøges og diskuteres på næste HB møde. Vedr: Auktionen var HB enige om, at det var et fantastisk resultat, der fortjener stor ros. En forbedring kunne være, at tv folkene, som streamer følger hestene/budene hele tiden og viser dette på storskærmen. Selve budtavlen skal i givet fald laves mindre 4. Landsudvalgets regler for autoriserede hingstestationer. Bør sædundersøgelse forud for sæsonstart kun omfatte unghingste? HB laver en indstilling til Landsudvalget om, at sædundersøgelse kun bør omfatte unghingstene. Det skal indskærpes over for hingsteholderne, at dette kræver en seriøs egenkontrol med de ældre hingste.

3 5. Må nykårede hingste fremover først komme på hingstelisten efter godkendt sædprøve, dvs. sidst i maj/først i juni, hvor en stor del af bedækningssæsonen er overstået? I dag sættes de på straks efter bestået 10-dages test. HB er enige om, at vi ikke skal skærpe reglerne, fordi nogle få ikke vil følge gældende regler. Vigtigheden for hingsteholderne med at komme i gang med bedækningssæsonen vil HB respektere. 6. Bør DNA-kontrol være obligatorisk på alle DV-føl? Senest har vi haft en sag med ældre Elitehoppe, der nu viser sig at have forkert afstamning. Hoppen har masser af afkom og børnebørn, der således også har forkert afstamning. Fremadrettet vil det også være en fordel med DNA på alle føl, når genomisk selektion i 2016 bliver en realitet. HB har stor respekt for ikke at lave det dyrere at være medlem, KC undersøger forud for næste møde priser for DNA test, såfremt alle føl skulle testes. 7. Kodeks for bestyrelsesarbejde i Dansk Varmblod. Diskussionen af punktet skal udelukkende være fremadrettet. Forslag til diskussionsoplæg: Hvordan skal man udadtil agere i forhold til en af bestyrelsen truffet beslutning, som man er uenig i? Hvilke forhold bør være omfattet af tavshedspligt? Er man som hovedbestyrelsesmedlem forpligtet af pålæg fra den region, man er valgt i? Hvad betyder bestyrelsens interne kemi i forhold til bestyrelsesarbejdet? Hvad kan evt. gøres for at styrke kemien? Punktet blev diskuteret internt i HB

4 8. Strategi En opsummering fra Repræsentantskabsmødet. En drøftelse af de muligheder som Dansk Varmblod har samt beslutning om prioritering af de indsatsområder, som HB ser som de vigtigste i de kommende år. (Per Springborg). PS opfordrede alle udvalg til at byde ind med holdning til følgende punkter, inden næste HB møde. Disse svar vil Strategiudvalget arbejde videre med og præsentere for HB inden det i vinteren 2014/2015 skal til høring i regionerne. Med muligheder: Markedsføring Medlemmer Avl Styrke dressurområdet Samarbejde med DRF Fælleskab - vi følelse Med udfordringer: Markedsføring - internationalt Organisation -størrelse på forbund, antal regioner Samarbejde med DRF 9. Avlsledelsen fremadrettet. Vi er fortsat ikke i mål, hvad angår en fremtidssikring af Avlsledelsen. Det er tidligere besluttet, at vi desangående skal bestræbe os på at styrke springsiden. FJ fortæller, at processen er løbende, og at man i avlsledelsen er meget bevidst om udfordringen. Der søges hele tiden efter nye emner. Til næste HB møde forventer FJ at have en indstilling klar.

5 10. Følskuerne fremadrettet, Esben Møller, Blue Hors, har planer om at etablere et følchampionat på Blue Hors sammen med de øvrige hingsteholdere - enten i samarbejde med Dansk Varmblod eller alene. Det må vi nødvendigvis forholde os til. HB finder det positivt med nye tiltag og ide er, og man ser tiltaget som værende meget spændende. HB er dog enige om, at Elitefølauktionen er et stort aktiv for Dansk Varmblods avlere og Dansk Varmblod i al almindelighed. Derfor skal vi huske, at det er DV fremfor alt. Det kommer ikke på tale at flytte nuværende arrangementer fra Vilhelmsborg til Blue Hors. JP sender Esben svar brev. 11.Eventuelt Reg. 1, har afholdt horse festival i med god succes og stemning, desværre lidt dårligt vejr. Antallet af føl til følskuet er desværre faldet en del. Resten af året sker der ikke så meget i regionen, da den sjællandske E-Test arrangeres af region 2 i år. Det næste der sker i regionen er et medlemsmøde. Reg. 2, har afholdt hoppekåring i juni, samt følskue og mangler at afholde sen eksteriør kåring samt E- Test. AMJ roser hjælperene meget, der er en god stemning i regionen med gode folk. Reg. 3, IM henstiller til sekretariatet, at der skal være bedre styr på dato er og afholdesessteder i manus og på nettet; der er desværre af og til ærgerlige fejl, der forvirrer medlemmerne. Ellers går det godt på Fyn med gode arrangementer, specielt samarbejdet med Stutteri Ask, giver regionen utroligt meget. Der er et spændende medlemsmøde under vejs med tema om kissing spines. Reg. 4, HU er meget tilfreds med opbakningen i år til regionens arrangementer, både fra hjælpere og udstillere, Reg. 5, gode arrangementer, god fælles dag med reg. 6 om 2 års hopper. Følskuet med 100 føl var en succes, ligesom resten af weekenden var med kåring af hopper i spring og dressur. Dog kunne det mærkes, at reg. 5 ikke lå sidst i år i forhold til afholdelse af kåringen. Antal udstillere var faldet en del. Reg. 5 og reg. 6 laver igen i år følauktion Nord og kollektionen ser godt ud, Som noget nyt i år er mere end halvdelen selekterede føl, så man forventer et højere niveau i år. Der arrangeres endvidere medlemstur i september måned i bus til Newmarket i England - en tur, der nærmest var fuld tegnet inden den var offentliggjort. Reg. 6, Har haft gode arrangementer med dygtige hjælpere. Dog hænger der meget på nogle få nøglepersoner, der gør det fantastisk godt. Turudvalget har en tur til Tyskland i nærmeste fremtid.

6 Reg. 7, der var været en udskiftning i bestyrelsen. Elsebeth Jepsen, som var sekretær, er trådt ud, men er stadigvæk heldigvis et stort aktiv for regionen. Første suppleanten, Niels Jørgen Johansen, er trådt til i stedet. E-testen i region 7 er flyttet til Hjallerup i år. Avlskonsulenten: KC arbejder på det årlige møde omkring genomisk selektion, en artikel er undervejs og så har man stadigvæk store problemer med, at dyrlægerne forsat ikke sender data ind i forbindelse med sygdomsregistrering. UVM spring, har haft nogle fremragende udtagelsesklasser og med stor tilslutning specielt for 5 og 6 års hestene. Udvalget mener, at det sværhedsgradsmæssigt - specielt ved Eliteskuet - var fuldt ud på højde med Zangersheide, og mange heste gjorde det fantastisk. 12 ekvipager er udtaget, og udvalget har en rigtig god mavefornemmelse. UVM Dressur, Evalueringen er fortsat i gang, og der sendes som det næste spørge skema er ud til rytterne. Udvalget har været meget tilfredse med resultatet i Verden i år. WBFSH, JP, afholdes af UVM i dressur har været til stor debat, og efter lange forhandlinger er afslutningen blevet at UVM i dressur fra og med 2016 flyttes fra Verden til Ermelo i Holland. Ved WEG i Normandiet har WBFSH netop haft en reception og clinic om bla. Genomisk Selektion, hvor Thomas Mark var fordragsholder. Ligesom man havde inviteret højtstående hestefolk og politikkere til en uformel middag, hvor der var repræsentanter fra EU, FEI, HKH Prinsesse Benedikte og mange andre, et godt arrangement som bruges til lobbyisme og netværk, så brancen står tættere sammen. I fremtiden bliver der en del rejseaktivitet, JP skal til Lousanne til møde omkring forlængelse af hovedsponsorartet med JeagerLecoulture, JP er igen inviteret til Zangersheide ligesom der i november er Generalforsamling i WBFSH i Brasilien. UNG, IM, de unge mennesker har haft en travl sommer med meget arbejde iform af tilbud om fletning, mønstring etc. Ved følskuer og kåringer. Arbejdet med NM er i fuld gang, et arrangement der laves i Sverige. Derudover arbejdes der på at have stand på forskellige arrangementer næste år, bla. Landsskuet i Herning. En julekonkurrence er på trapperne, og den nye hjemmeside er nu færdig. IM, efterlyser UNG i DV medlemmer fra region 6. CC supplerede med, at man i projekt DV-rideklub havde haft møde, og at man til næste HB-møde foreslår, at der oprettes en rideklub med afsæt i UNG i DV. Formålet er at alt UNG aktivitet flyttes over i en Rideklub. Sekretariatet har haft en meget travlt sommer. det kan for alvor mærkes, at der er 3 mand færre end tidligere. Dertil har man før sommerferien ændret alle ansættelseskontrakter. Sponsor arbejdet er i fuld gang. Flere hovedsponsorater er udløbet i år og der er forhandlinger i gang med nye og gamle sponsorer. Ref- CC d.- 10 September

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 13. august Regnskabet blev godkendt og underskrevet

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 13. august Regnskabet blev godkendt og underskrevet Endelig dagsorden for hovedbestyrelsesmøde den 30. oktober 2013. Deltagende: Formand-Jan Pedersen(JP), Næstformand-Henning Urup(HU), Ane- Marie Jensen(AMJ), Per Springborg(PS), Inge Madsen(IM), Frode Jensen(FJ),

Læs mere

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 8. februar 2013. 2. Økonomi, 1. kvartal (nøgletal, status Herning, status medlemmer).

1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 8. februar 2013. 2. Økonomi, 1. kvartal (nøgletal, status Herning, status medlemmer). Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 30. april 2013. Tilstedeværende: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Inge Madsen(IM), Ane-Marie Jensen(AMJ), Per Springborg(PS), Bodil Helmers(BH), Karina Christiansen(KC),

Læs mere

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen

Læs mere

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 27. oktober

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 27. oktober Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 27. oktober Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen

Læs mere

1. Godkendelse af referat af mødet den 15. april. 2. Økonomi. 3. Evaluering af Eliteskue og auktion. Referatet blev godkendt og underskrevet.

1. Godkendelse af referat af mødet den 15. april. 2. Økonomi. 3. Evaluering af Eliteskue og auktion. Referatet blev godkendt og underskrevet. Referart for hovedbestyrelsesmødet den 7. september 2015 kl. 16.00 på Vilhelmsborg. Deltagere: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Ane-Marie Jensen(AMJ), Bodil Hellmers(BH), Frode Jensen(FJ), Ulrik Kristensen(UK)AFBUD,

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmødet den 6. februar kl. 17.00

Referat af Hovedbestyrelsesmødet den 6. februar kl. 17.00 Referat af Hovedbestyrelsesmødet den 6. februar kl. 17.00 Deltagere: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Frode Jensen(FJ), Ulrik Kristensen(UK), Per Springborg(PS), Bodil Hellmers(BH), Inge Madsen(IM),

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmødet den 15. april 2015 kl. 15.00

Referat af hovedbestyrelsesmødet den 15. april 2015 kl. 15.00 Referat af hovedbestyrelsesmødet den 15. april 2015 kl. 15.00 I mødet deltog: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Bodil Hellmers(BH), Ulrik Kristensen(UK), Frode Jensen(FJ), Inge Madsen(IM), Per Springborg(PS),

Læs mere

Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 13. August 2013. 1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 30. april 2013.

Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 13. August 2013. 1. Godkendelse og underskrift af referat af møde den 30. april 2013. Referatet for hovedbestyrelsesmøde den 13. August 2013. Tilstedeværende: Jan Pedersen(JP), Henning Urup(HU), Inge Madsen(IM), Ane-Marie Jensen (AMJ), Per Springborg (PS), Karina Christiansen (KC), Frode

Læs mere

Mødereferat Mødet i Hovedbestyrelsen onsdag den 5. Maj på Vilhelmsborg

Mødereferat Mødet i Hovedbestyrelsen onsdag den 5. Maj på Vilhelmsborg Mødereferat Mødet i Hovedbestyrelsen onsdag den 5. Maj på Vilhelmsborg Deltagere: : Jan Pedersen (JP), Henning Urup (HU), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Frode Jensen (FJ), Børge Lind Thomsen (BLT), Ulrik

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmødet

Referat fra Hovedbestyrelsesmødet Referat fra Hovedbestyrelsesmødet Fredag den 10. februar 2017, Hotel Legoland, Billund Deltagere: Jan Pedersen (JP), Bodil Hellmers (BH), Ane Marie Jensen (AMJ), Per Springborg (PS), Frank Evald (FE),

Læs mere

Og uden at bruge fine ord og store udredninger, så har tiderne vel altid skiftet.

Og uden at bruge fine ord og store udredninger, så har tiderne vel altid skiftet. Generalforsamling region 5 jan 2013 Generalforsamlingen blev i år afholdt i meget fornemme omgivelser, vi var i herskabsstalden på Vilhelmsborg, et lokale med historie og billeder fra livet med heste.

Læs mere

Følskue Juli Ca. 100 stk. fordelt på 4 grupper (obligatorisk spr./dressur & alm. spr./dressur)

Følskue Juli Ca. 100 stk. fordelt på 4 grupper (obligatorisk spr./dressur & alm. spr./dressur) Referat fra generalforsamling, Region 4, den 21. januar 2019 kl.19.30 - Rødding Centret Dagsorden: Valg af dirigent - Flemming Schultz er forslået og valgt. 2. Valg af 4 stemmetællere - Lillian, Erik,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde. 23. april 2012 på Vilhelmsborg

Referat af hovedbestyrelsesmøde. 23. april 2012 på Vilhelmsborg Referat af hovedbestyrelsesmøde 23. april 2012 på Vilhelmsborg Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Inge Madsen (IM), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen

Læs mere

Aktivitetskalender. Ung i DV 2019

Aktivitetskalender. Ung i DV 2019 Aktivitetskalender Ung i DV 2019 6. april: Besøg hos Gardehusarerne Vi skal på rundvisning på kasernen i Slagelse, hvor vi hører mere om, hvad det vil sige at være Gardehusar. Efter en god frokost sammen

Læs mere

Dansk Varmblod

Dansk Varmblod V E R S I O N J A N U A R 2016 STRATEGI FOR Dansk Varmblod 2015-2020 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Vision... 3 2. Mission....3 3. Værdier i Dansk Varmblod... 4 4. Målsætning... 4 5. Strategi 2015

Læs mere

Referat Stormøde den 15. november 2014

Referat Stormøde den 15. november 2014 Referat Stormøde den 15. november 2014 Stormøde mellem Hovedbestyrelsen, Regionsbestyrelserne og Avlsledelsen. Næstformand Henning Urup (HU) startede med at byde velkommen til stormødet. Og gav ordet til

Læs mere

Blå Gruppe. Grøn Gruppe

Blå Gruppe. Grøn Gruppe Rød Gruppe Motiveret af: Eva Ebbe, Region 1 Mette Staugaard, reg.5 Ulrik Frost, reg. 7 Preven Iversen, reg. 5 Sofie Englund, reg. 3 Pernille Jensen, reg 5 Bente Graasbøll, reg. 4 Hans M. Jørgensen, reg.

Læs mere

Referat Stormøde den 17. november 2012

Referat Stormøde den 17. november 2012 Referat Stormøde den 17. november 2012 Stormøde mellem Hovedbestyrelsen, Regionsbestyrelserne og Avlsledelsen. Formand Jan Pedersen (JP) startede med at byde velkommen til stormødet. Trods en lidt tynd

Læs mere

Dansk Varmblod Region4 takker hermed vore sponsorer og annoncører for deres støtte til vore arrangementer. Bedømmelse af 2 års hopper

Dansk Varmblod Region4 takker hermed vore sponsorer og annoncører for deres støtte til vore arrangementer. Bedømmelse af 2 års hopper Dansk Varmblod Region4 takker hermed vore sponsorer og annoncører for deres støtte til vore arrangementer. Regionen afholder hvert år mange arrangementer, bl.a. Løsspringning Bedømmelse af 2 års hopper

Læs mere

Kom godt i gang. med Dansk Varmblod

Kom godt i gang. med Dansk Varmblod Kom godt i gang med Dansk Varmblod 1 Kom godt i gang med Dansk Varmblod Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Velkommen i Danmarks største hesteavlsforbund, Dansk Varmblod. Forbundet

Læs mere

1. Underskrift af referatet fra mødet den 7. september 2015. Referatet blev underskrevet uden kommentarer. 2. Regnskab 3-kvartal og budget 2016

1. Underskrift af referatet fra mødet den 7. september 2015. Referatet blev underskrevet uden kommentarer. 2. Regnskab 3-kvartal og budget 2016 Referat HB møde den 26. november 2015 Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Inge Madsen (IM), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen (UK), Bodil Hellmers

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring HB MØDE 30/4-2013 Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring Kontingenterne går kun NED I 2010 solgte vi kontingenter for 5.2 MIO I 2013 kommer vi måske til at sælge kontingenter

Læs mere

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af

måde at håndtere hestene på. I 1994 tog disse venner, Laila Roshmann og hendes mand, os med til Tyskland, idet vi gerne ville købe en hoppeplag af Stutteri Dallas v/tine & Jens Daigaard Grundlagt på ejendommen i Læborg, som naboerne kaldte "Lille Dallas", derfor nærliggende med navnet, da stutteriets heste skulle navngives. I 1993 købte vi vores

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

Hoppekåring. Hvorfor og hvordan?

Hoppekåring. Hvorfor og hvordan? Hoppekåring Hvorfor og hvordan? Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Hvert år er der mange nye avlere, som skal udstille hopper for første gang. Som ny kan det være svært at finde rundt

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP

Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP 2012 Volstrups cash er vinder af materialprøven 2012 STUTTERI VOLSTRUP Priser Hingst pris i DK-kroner Pris i euro Volstrups Cash DVH 1071 2000,- / 3000,- 670 Churchill DVE 475 2000,- / 3000,- 670 Volstrups

Læs mere

3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år.

3. Fremlæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt budget for det kommende år. Lunden d 8-2-2016 Gantis Ordinære Generalforsamling 8 februar 2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Jørn Mikkelsen Referent: Julie Schjødtz Hansen Godkendes af generalforsamlingen 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af fællesmødet for Ung i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg lørdag d. 6. april 2013

Referat af fællesmødet for Ung i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg lørdag d. 6. april 2013 Referat af fællesmødet for Ung i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg lørdag d. 6. april 2013 Tilstede: Reg.1: Lisa og Christian Reg.2: Sussie, Kenneth, Katrine (Nyvalgt) og Mette Pedersen (Nyvalgt) Reg.3: Peter

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage Referat af bestyrelsesmøde den 03.10.09 hos Aage Tilstede var: Niels Jørgen Andersen, Jytte N. Madsen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen, Kirstine Rasmussen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2015 På Hotel Legoland Aastvej 10, 7190 Billund Lørdag den 7. februar 2015 Kl. 10.00 - Dansk Varmblods Repræsentantskabsmøde 2015-1 Indholdsfortegnelse Dagsorden ifølge vedtægterne

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2 Distrikt 8 1. oktober 2015 2 Emner Halvårsregnskab H1 2015 Træner-/berideruddannelse Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Repræsentantskabsmøde 2016 H1 2015 Indtægter 14.770 tkr. Udgifter 13.452 tkr.

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling.

Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling. Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling. Afdelingens navn er Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl, Shagya-, Sports- og Angloaraber afdelingen. Afdelingen har til formål at fremme og støtte

Læs mere

Region 2 Generalforsamling D. 22. januar 2013 i Herlufmagle-Hallen.

Region 2 Generalforsamling D. 22. januar 2013 i Herlufmagle-Hallen. Region 2 Generalforsamling D. 22. januar 2013 i Herlufmagle-Hallen. Dagsorden Velkomst Velkomst v. Niels Pedersen formand for region 2, det er glædeligt, at se et pænt fremmøde, ca. 45 medlemmer. Kort

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013.

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Sted: Sortemosevej 39, 5892 Gudbjerg Dato: 3. Marts 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christina Arslan (CA), Fleur Trubka (FT),

Læs mere

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 1. Indvielse af den nye fane Preben Kosiara Fra Danmarks samfundet var inviteret. Niels I slog 1. søm i for Dronningen. Niels Bech slog 2. søm i for fædrelandet Preben

Læs mere

blev fundament for SUCCES

blev fundament for SUCCES Steen og Pernille Rugaard med deres første avlshoppe Clara RDH, der er mor til Tørveslettens Stamina Besøg på Stutteri Tørvesletten SELSKABSHESTEN blev fundament for SUCCES 54 MAGASINET HEST 02 2011 H110228E1A54.indd

Læs mere

Referat af DU-møde den 8. november 2016

Referat af DU-møde den 8. november 2016 Brøndby den 22. november 2016 Journalnummer 1861-16-mcn Referat af DU-møde den 8. november 2016 Tirsdag den 8. november 2016 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Generalforsamling 02.02.2013

Generalforsamling 02.02.2013 Generalforsamling 02.02.2013 Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 4. Virksomhedsplan

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Referat af hingsteholdermøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 13.00

Referat af hingsteholdermøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 13.00 Referat af hingsteholdermøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 13.00 Til stede: Frode Jensen, Johnny Hansen, Signe Wiese, Poul Graugaard, Karina Christiansen, Ole From Christensen, Bjarne Nielsen, Jørn Jensen,

Læs mere

Region 2 Generalforsamling D. 27. januar 2016 i Herlufmagle-Hallen.

Region 2 Generalforsamling D. 27. januar 2016 i Herlufmagle-Hallen. Region 2 Generalforsamling D. 27. januar 2016 i Herlufmagle-Hallen. Dagsorden Velkomst Velkomst v. Niels Pedersen, takker for stort fremmøde, ca. 55 medlemmer, herefter kort gennemgang af dagsordenen.

Læs mere

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Siden jeg kunne gå, og endda måske før det, har heste og dressur ridning været en stor del af mit liv. Min mor var som ung aktiv konkurrence rytter og jeg fik

Læs mere

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND 15. marts

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND  15. marts DRFs bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Halvårsregnskab 2015/budget 2016 Træner-/berideruddannelsen Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Aldersgrænse for officials Arbejdsgruppe vedr. rytterlicens Henvendelser

Læs mere

velkommen til Generalforsamling 2012 Region 2

velkommen til Generalforsamling 2012 Region 2 Dansk rideheste avlsforbund velkommen til Generalforsamling 2012 Dansk rideheste avlsforbund Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 4 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning om regionens (områdets)

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 26. AUGUST 2017

MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 26. AUGUST 2017 MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 26. AUGUST 2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OVERVEJELSER INDEN TILMELDING TIL AUKTION... 4 1.1 PERSONLIGE OVERVEJELSER... 4 1.2 CHANCE FOR UDTAGELSE... 4 1.3 MARKEDSFØRING

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl BESTYRELSESMØDE Afbud bedes meldes til frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: Deltagere: - Ditte Andreasen - Søren Kæstel - Michael Møller - Flemming Palm - Lars Bræstrup - Bjarne Marcussen

Læs mere

Lokalforeningsmøde nr

Lokalforeningsmøde nr Lokalforeningsmøde nr. 1-2013. Sted: Ok. Vesthavnsvej 31, 7000 Fredericia Havn Dato: 29.09.2013 Start Tid. 12.00 Deltagere: DFF: Pernille og Anders, Frieser Øst: Stig og Lene, Frieser Sjælland Kevin og

Læs mere

MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 29. AUGUST 2015

MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 29. AUGUST 2015 MANUAL TIL SÆLGER ELITEFØLAUKTION 29. AUGUST 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OVERVEJELSER INDEN TILMELDING TIL AUKTION... 4 1.1 PERSONLIGE OVERVEJELSER... 4 1.2 CHANCE FOR UDTAGELSE... 4 1.3 MARKEDSFØRING

Læs mere

FORÅRSAUKTION 2016 MANUAL FOR HESTEEJERE

FORÅRSAUKTION 2016 MANUAL FOR HESTEEJERE FORÅRSAUKTION 2016 MANUAL FOR HESTEEJERE INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Dansk Varmblods Forårsauktion... 2 Overvejelser ved tilmelding til auktionen... 2 Udtagelse til Forårsauktionen... 2 Hingste til

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Dansk Varmblod 2009-2014

Dansk Varmblod 2009-2014 STRATEGI FOR 2009-2014 Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1. Vision... 3 2. Værdier i... 3 3. Målsætning... 4 4. Strategi 2009-2014... 4 4.1 Markedsføring... 4 4.2 Samarbejde mellem ryttere og avlere...

Læs mere

med Dansk Varmblods avl?

med Dansk Varmblods avl? Hvordan står det til med Dansk Varmblods avl? Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Det er vigtigt, at et avlsforbund jævnligt får en status på, hvor avlen bevæger sig hen og om man er

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden VEDTÆGTER 2019 DANSK SPORTS PONYAVL Et Forbund For Ponyer & Fremtiden Forord Tankerne med DSP er i korte træk, at avle en dansk ridepony. Der findes ikke i Danmark noget Avlsforbund for en ridehest i en

Læs mere

Beslutningsprotokol fra generalforsamling.

Beslutningsprotokol fra generalforsamling. Beslutningsprotokol fra generalforsamling. Sted: Munkebjerg Hotel, 7100 Vejle Dato: 17. marts 2012 Tid. 13.30 Formål: Generalforsamling. Referat. Rebecca og Pernille Stemmetæller. Casper, Vibeke og Saralin.

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Generalforsamling d

Generalforsamling d Generalforsamling d. 13. 2. 2016 Søren Solgård byder velkommen. 1 minuts stilhed for de afgående. Ad 1. Valg af dirigent. Peter Lund valgt som dirigent. Peter Lund konstaterer, at generalforsamlingen er

Læs mere

Lineær registrering. fremtidens bedømmelsessystem. Fagligt. Dansk Varmblods bedømmelsessystem

Lineær registrering. fremtidens bedømmelsessystem. Fagligt. Dansk Varmblods bedømmelsessystem Lineær registrering fremtidens bedømmelsessystem Dansk Varmblods kåringskarakterer skal fremover suppleres med en lineær registrering af hesten, hvor hver egenskab vurderes ud fra de biologiske yderpunkter.

Læs mere

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Mødetid: Tid: 19:00 Sted: Landskontoret Deltagere: Frida Neddergaard, Line Mandix Thorsen, Jonas Johnsen, Jonas Mandix Thorsen og Lone Nørager Kristensen.

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Lørdagden9.februar2013kl.10.00. imesse-c, VestreRingvej101,7000Fredericia

Lørdagden9.februar2013kl.10.00. imesse-c, VestreRingvej101,7000Fredericia Referatfra Repræsentantskabsmødet Lørdagden9.februar2013kl.10.00 imesse-c, VestreRingvej101,7000Fredericia Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om forbundets virksomhed i det forløbne

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

Distrikt januar 2017

Distrikt januar 2017 Distrikt 10 16. januar 2017 1 DRF s bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Nyheder DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder Nyheder DRF skal have ny generalsekretær

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt

Dagsordenen blev godkendt Referat: Bestyrelsesmøde ØJR Tid 19. oktober, kl.: 17:30-20:30 Sted EY-Huset, Værkmestergade 25, 15., 8000 Aarhus C Deltagere Bestyrelsen + suppleanter Gæst Tilstede: Christina Kiær, Jørgen A. Johansen,

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 På Comwell i Middelfart Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Lørdag den 8. februar 2014 Kl. 10.00 - Dansk Varmblods Repræsentantskabsmøde 2014-1 Indholdsfortegnelse Dagsorden

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

2. Formandens beretning for forbundets virksomhed i det forløbne år og arbejdsplan for det kommende år.

2. Formandens beretning for forbundets virksomhed i det forløbne år og arbejdsplan for det kommende år. Referat fra Dansk Varmblods Repræsentantskabsmøde 2006 Fredericia Messecenter, lørdag den 11. februar 2006 DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNES 14 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for forbundets virksomhed

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Bag stutteriet står et par, som brænder for dressurheste. De

Bag stutteriet står et par, som brænder for dressurheste. De AVLERPROFIL Stald Heiline HESTEAVL MED AMBITIONER OG DRØMME Opdræt fra Stald Heiline har i flere år markeret sig på landets kårings- og stævnepladser såvel som auktioner. Lige nu er Heiline s Lord Romantic

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Dansk Varmblods Avlsplan 2012-2020 Vedtaget af Hovedbestyrelsen nov. 2011, efter høring i regionerne

Dansk Varmblods Avlsplan 2012-2020 Vedtaget af Hovedbestyrelsen nov. 2011, efter høring i regionerne Dansk Varmblods Avlsplan 2012-2020 Vedtaget af Hovedbestyrelsen nov. 2011, efter høring i regionerne Af Karina Christiansen Avlskonsulent for Dansk Varmblod Baggrund Fundamentet for Dansk Varmblod blev

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sports Ponyavl

Referat fra generalforsamling i Dansk Sports Ponyavl Referat fra generalforsamling i Dansk Sports Ponyavl lørdag den 16. februar 2019 i Birkum Forsamlingshus, Ørbækvej 713, 5220 Odense Ø. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formandens beretning

Læs mere