Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet?"

Transkript

1 Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet? - så tag et akademifag nu samtidig med dit studie Foråret 2017 Styrk din profil - find dit fag her eadania.dk/efteruddannelse

2 Vil du med på holdet? Du har nu mulighed for at styrke din profil, så du bliver endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Her kan du se alle de spændende og erhvervsrettede akademifag, som du kan supplere dit fuldtidsstudie med. en er særdeles lav, fordi du i øjeblikket er fuldtidsstuderende her. Byg videre på din uddannelse Vi har i samarbejde med erhvervslivet udvalgt de fag, der er allermest attraktive for dig. Så byg videre på din uddannelse og dine kompetencer allerede nu. Alle fag giver ECTS og afsluttes med en eksamen. Du vælger selv, hvor du vil tage dit akademifag uanset, hvor du studerer til hverdag. Så selvom du går på fuldtidsstudie i fx Horsens eller Viborg, så kan du sagtens tage et fag i Silkeborg eller Randers! Vi er sikre på, at du bliver inspireret her. Vil du med på holdet?

3 Praktiske oplysninger Adgangskrav Din deltagelse i et akademifag kræver kun, at du dokumenterer minimum 2 års relevant erhvervserfaring. Hvis du kan dokumentere erhvervserfaring sideløbende med den adgangsgivende fuldtidsuddannelse, fx erhvervsuddannelse, medregnes denne periode selvfølgelig også i kravet om de 2 år. Du udfylder tilmeldingsblanketten og afleverer den til studiesekretæren, der hvor du vil læse akademifaget se kontaktoplysninger i oversigten bagerst i brochuren. sfristen afhænger af, hvornår akademifaget starter, men tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få en plads! Du kan se tilmeldingsfrister i oversigten bagerst i brochuren. Betaling Du skal betale for din deltagelse inden fagets start. Beløbet opkræves via faktura og husk din tilmelding er bindende. Hvis holdet ikke oprettes, fx ved for få tilmeldinger, får du naturligvis dine penge retur. Hvor afholdes fagene? Fagene afholdes på flere af vores campusser se oversigten bagerst i brochuren. Spørgsmål Har du spørgsmål, så kontakt den studiesekretær, som er tilknyttet det akademifag, som du har valgt at læse, se oversigten bagerst i brochuren.

4 Digital markedsføring Faget er for dig, der har brug for begreber, modeller og værktøjer indenfor digital markedsføring. Du får kompetencer til at analysere og vurdere markedspotentialet og udvikle digitale markedsføringsstrategier. Du bliver også i stand til at planlægge konkrete digitale markedsføringsaktiviteter, samt måle og optimere den digitale markedsføringsindsats. Digital strategi Målsætninger og KPI (Key Performance Indicators) Webanalyse Konvertering og konverteringsoptimering Usability og brugertests Søgemaskineoptimering Digital reklame og annoncering Relevant jura Konceptudvikling til mobile enheder Sociale medier Der er mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og disposition. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

5 Ejendomshandel II Faget er for dig, der studerer til Finansøkonom og som ønsker at specialisere sig indenfor ejendomshandel. Det forudsættes, at du allerede har taget Ejendomshandel I. Du får teoretisk og praktisk viden om den særlovgivning, der knytter sig til hovedlovene ved omsætning af ejerboliger og bliver samtidig i stand til at håndtere lejeretlige spørgsmål ved udlejning af ejerboliger. Du bliver skarp til at anvende reglerne om tvangsauktion over fast ejendom og andelsbeviser samt rådgive om valg af finansiering og indfrielse af eksisterende lån ved ejerskifte. Du lærer også at anvende gældende regler for ejendomshandel og assistere ved salg af boliger. Du opnår desuden indsigt i ejendomsmæglerens ansvar og pligter mv. Lov om omsætning af fast ejendom, forbrugerbeskyttelsesloven, erhvervelses- og energimærkeloven Ejendomskategorier, ejendomstyper og ejerformer og den tilhørende ejendomsjura og ejerboligtyper Blandede bolig- og erhvervsejendomme, Nybyggeri og projektsalg Omsætning af særlige ejendomstyper, grunde og ideelle anparter mv. Professionsansvar herunder god skik Skatteregler i ejertid og ved salg, herunder virksomhedsskatteordning og kapitalafkastordning ved forældrekøb og privat udlejning Der er 4 timers skriftlig prøve. Faget er på 48 lektioner, og du opnår. Faget koster kun kr., fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

6 Global økonomi Faget er for dig, der studerer til Handelsøkonom og som ønsker at læse overbygningen til PBA i International handel og markedsføring. Du får kompetencer til at forstå de økonomiske sammenhænge i den globale økonomi og at analysere mikro- og makroøkonomiske problemstillinger og forstå sammenhængen imellem dem. Du får indblik i de samfundsøkonomiske forhold, og hvordan de påvirker virksomheder, og hvordan et politisk indgreb eller en global økonomisk tendens kan indvirke på konkurrencevnen. Økonomiske begreber fx samfundsøkonomiske mål og midler dannelse under forskellige markedsformer fx virksomhedernes udbudsbeslutninger og husholdningernes efterspørgselsbeslutninger Velfærdsbetragtninger og markedseffektivitet Indgreb i prisdannelsen fx i forbindelse med forekomsten af eksterne virkninger Arbejdsmarkedet og løndannelsen Handelsteori og handelspolitiske indgreb Internationalt økonomisk samarbejde og globalisering Indkomstdannelse og efterspørgselsfaktorer Penge- og valutamarkedet Økonomisk politik i en åben økonomi Strukturpolitik, konkurrenceevne og inflation Økonomiske konjunkturer og langsigtet økonomisk vækst 4 timers skriftlig prøve med intern censor. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

7 Markedsføring og forhandling Faget er for dig, der skal udarbejde, planlægge, vurdere og gennemføre løsninger på virksomhedens markedsføringsaktiviteter. Du får kompetencer til at styre forhandlingsprocessen og analysere markedsføring, der generelt vedrører kulturelle og tværkulturelle problemstillinger. Grundlæggende markedsføringsplanlægning og implementering Marketingmix: Planlægning, valg, implementering og opfølgning Marketings organisatoriske placering og rolle Forhandlingsteknik Forhandlingskommunikation og -proces Kulturparametre og -teori Kulturanalyse og interkulturel kompetence Juridiske forhold Aftaleret, markedsføringsloven, introducerende E-handelsret Forhandlingsteknik i praksis Udarbejdelse af markedsførings- og handlingsplaner Der er mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og en skriftlig opgave. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

8 Projektledelse Faget er for dig, der gerne vil have indblik i projektledelse og -styring, herunder agile projektmetoder. Du får indblik i et bredt udvalg af anvendte teorier og metoder. Herudover får du værktøjer til at vurdere, opstille og vælge løsningsmuligheder til en hensigtsmæssig organisering af et projekt. Du bliver med andre ord skarp til at vurdere henholdsvis praksisnære og ledelsesmæssige problemstillinger og vælge hensigtsmæssige løsningsmodeller for projektledelse og -styring. Du får også kompetencer til at lede og styre både små og mellemstore projekter, deltage som delprojektleder på store projekter, samt udvikle egen stuktureret praksis. Projektledelse og -styring Agile projektformer Ressourceallokering Mundtlig prøve kombineret med en erhvervscase med ekstern censor. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse, kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

9 Strategisk salg Faget er for dig, der vil styrke dine kompetencer indenfor strategisk salg. Formålet med faget er at give dig kompetencer til selvstændigt at lede, analysere, tilrettelægge og gennemføre salg på strategisk niveau. Du får færdigheder i styring af kilderne til leads (kundeemner), salgsledelse og key account management. Herudover får du indblik i indkøbsstrategi og risikostyring i salgsindsatsen. Key account management, relations- og projektsalg Tillidsbaseret rådgivning Købsadfærd og indkøbsstrategi Salgscentreret forhandling Salgsledelse, motivation og coaching Salgsstrategi Salgsplanlægning og salgsopfølgning (pipeline management) Salg gennem netværk og sociale medier Risikostyring i salget Customer relation management (CRM) Lead management (styring af emnegenerering) Mundtlig prøve på baggrund af et langt projekt med ekstern censor. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

10 Sociale medier Faget er for dig, der gerne vii arbejde både strategisk og praktisk med virksomheders tilstedeværelse på de sociale medier. Du får kompetencer, så du selvstændigt og professionelt kan varetage kommunikationsopgaver indenfor de sociale medier og web 2.0. Historien bag de sociale medier Netværkstankegangen og dennes indvirkning på kommunikation og engagement Formulering af kritiske succesfaktorer for tilstedeværelsen på de sociale medier De sociale medieplatforme, deres brugere og egenskaber Opbygning af et community Den virale kommunikation Planlægning af brugerinvolverende aktiviteter Salg og kundeservice i sociale medier Overvågning af omtale Måling af engagement og sentiment Ledelse i en 2.0-verden, og formulering af politikker Social mediestrategi og indpasning i eksisterende strategier Mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og en skriftlig opgave. Faget er på 60 lektioner, og du opnår. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse, kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

11 Infrastruktur arkitektur Faget er for dig, der gerne vil arbejde systematisk med drift og vedligeholdelse af store it-systemer, eller blot ønsker at styrke dine kompetencer på området. Du får værktøjer til at tilrettelægge, tilpasse og gennemføre centrale elementer i et datacenter-design. Du kommer til at arbejde med centralt anvendte afregningsmodeller og med standardmetoder til systematisk afdækning af risici. Du bliver desuden i stand til, ud fra den aktuelle situation, at vælge og/eller tilpasse en standardarkitektur og organisere og styre mindre arkitekturprojekter. Drifts-/datacenterorganisation Designmodeller herunder typiske arkitektur- eller procesmodeller (fx Deployment, Governance og SLA) Driftsmodeller Driftssikkerhedsmodeller De centrale økonomiske afregningsmodeller Mundtlig prøve kombineret med et praktisk produkt og en skriftlig opgave. Faget er på 35 lektioner, og du opnår 5 ECTS. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

12 Grundlæggende it-sikkerhed Faget er for dig, der interesserer dig for it-sikkerhed. Du får bred viden om begreber og terminologi indenfor området - herunder fortrolighed, integritet og tilgængelighed. Du bliver kvalificeret til at arbejde professionelt med og indgå aktivt i drøftelser vedrørende strategier, politikker og procedurer for it-sikkerhed. It-sikkerhed herunder mål, trusler og mekanismer Håndtering af it-sikkerhed i forbindelse med it-strategi, -politik og -procedurer Organisatoriske aspekter i forbindelse med it-sikkerhed Du afslutter faget med en 48-timers intern skriftlig prøve, som tager udgangspunkt i en case. Faget er på 35 lektioner, og du opnår 5 ECTS. Faget koster kun, fordi du er fuldtidsstuderende. På oversigten bagerst i brochuren og på dk/efteruddannelse kan du se, hvor og hvornår, du kan tage faget. Hvis du har spørgsmål, så kontakt studiesekretæren, som du kan finde kontaktoplysninger på i oversigten bagerst i brochuren.

13 Her ser du, hvor og hvornår akademifagene starter i foråret 2017 STED AKADEMIFAG FRIST PRIS UGE STUDIESEKRETÆR Kirketoften Hobro Ejendomshandel II kr. Start uge 9 Kl I alt 6 dage Rie Løfquist Madsen Mail: rima@eadania.dk Telefon: Bredhøjvej Silkeborg Strategisk salg Start uge 7 Kl Karin Nielsen Mail: knie@eadania.dk Telefon: Digital markedsføring Start uge 7 Kl N. P. Josiassensvej 44A 8500 Grenå Digital markedsføring Start uge 5 Tirsdage Fra kl Sheena Healy Mail: shhe@eadania.dk Telefon: Minervavej Randers SØ Projektledelse Start uge 8 Kl Rie Løfquist Madsen Mail: rima@eadania.dk Telefon: Markedsføring og forhandling Start uge 8 Kl Digital markedsføring Start uge 8 Kl Holmboes Allé 1C 8700 Horsens Global økonomi Start uge 5 Fra kl Merete Blauenfeldt Mail: mebl@eadania.dk Telefon: Arvikavej 2A 7800 Skive Sociale medier Start uge 10 - fredag + lørdag hereft. torsdage Fra kl Heidi Kirk Christensen Mail: hk@eadania.dk Telefon: Prinsens Allè Viborg Infrastruktur arkitektur 5 ECTS Start uge 8 Fra kl Anne Mette Møller Hansen Mail: ammh@eadania.dk Telefon: Grundlæggende it-sikkerhed k r. 5 ECTS Start uge 8 Tirsdage Fra kl Ellemosevej Hadsten Udbyder akademifag i efteråret 2017 Du kan se flere spændende akademifag på dog til normalpris.

14 Stå stærkt på arbejdsmarkedet - tag et ekstra akademifag eadania.dk/efteruddannelse

Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet?

Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet? Vil du være særlig attraktiv for erhvervslivet? - så tag et akademifag nu samtidig med dit studie Efteråret 2016 Styrk din profil - find dit fag her eadania.dk/efteruddannelse Vil du med på holdet? Du

Læs mere

Vil du være super attraktiv for erhvervslivet?

Vil du være super attraktiv for erhvervslivet? Vil du være super attraktiv for erhvervslivet? - Så tag et akademifag nu samtidig med dit fuldtidsstudie Foråret 2018 Styrk din profil - find dit akademifag her www.eadania.dk/ekstra Vil du med på holdet?

Læs mere

studieklar Studieforberedende fag & kurser Sådan bliver du August 2017 eadania.dk Spring på et kort indledende fag eller kursus - og bliv STUDIEKLAR!

studieklar Studieforberedende fag & kurser Sådan bliver du August 2017 eadania.dk Spring på et kort indledende fag eller kursus - og bliv STUDIEKLAR! Studieforberedende fag & kurser Spring på et kort indledende fag eller kursus - og bliv STUDIEKLAR! Fagene og kurserne er for dig, der har brug for at opdatere din viden, før du kan starte på August 2017

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

studieklar Studieforberedende kurser August 2016 Sådan bliver du eadania.dk

studieklar Studieforberedende kurser August 2016 Sådan bliver du eadania.dk Studieforberedende kurser August 2016 Har du brug for at opdatere din viden, eller mangler du et fag, før du kan starte på dit studie på Erhvervsakademi Dania? Så spring på et kort indledende kursus, og

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Sapiens

Læs mere

Akademiuddannelsen. 10/9, 11/9, 18/9, 24/9, 25/9, 1/10, 2/10, 22/10 08.15-15.15 Næstved Uge 44-45

Akademiuddannelsen. 10/9, 11/9, 18/9, 24/9, 25/9, 1/10, 2/10, 22/10 08.15-15.15 Næstved Uge 44-45 Akademiuddannelsen Akademiuddannelsen er en fleksibel videregående uddannelse med en varighed på typisk 3 år sideløbende med fuldtidsjob. Akademiuddannelsen er bygget op over 7 nedenstående linjer: Ledelse

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 1. december 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 24. januar 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1. Strategisk markedsføring og

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 15. august 2019 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK)

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK) STUDIEORDNING for Markedsføringsøkonom (AK) Ikrafttrædelse: 20.08.2019 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 6 nationale fagelementer... 4 2.1. Forretningsforståelse...

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources KURSUSCENTRETS UDBUD -1. halvår 2012 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 AGENDA 1. Hvad er en HD-uddannelse? 2. HD-uddannelsens opbygning 3. Adgangskrav 4. Fleksibel undervisning 5. Blended Learning 6. Priser

Læs mere

Semesterbeskrivelse for 3. semester på HDFR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING

PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING EN SIKKER VEJ MOD ET NYT VÆRDISKABENDE JOB Projektledelse og koordinering er et vigtigt element, næsten uanset i hvilken retning, du vil udvikle din karriere. En uddannelse

Læs mere

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse Miljøplanlægning Marketing Management (HDA) HD 2. del - Efteruddannelse S A M F U N D S V I D E N S K A B 2 3 Forøg din markedsværdi HD i Marketing Management (HDA) henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE

KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE KOOPERATIONENS AKADEMIUDDANNELSE I LEDELSE 2017-2019 Akademiuddannelsen Kooperationens Akademiuddannelse i ledlese er en videregående uddannelse, som du kan tage ved siden af dit arbejde. Den giver dig

Læs mere

Deltidsuddannelser... 3. Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6. International handel og markedsføring... 8

Deltidsuddannelser... 3. Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6. International handel og markedsføring... 8 Merkonom/Teknonom/Akademiuddannelser - på deltid Udbud forår 2012 Indhold Deltidsuddannelser... 3 Indledende fag... 4 Ledelse... 5 Ledelse - daghold i Holstebro, Herning og Skjern... 6 Økonomi og ressourcestyring...

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores markedsføringsøkonomer. Her har vi

Læs mere

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE EN AKADEMIUDDANNELSE 2014-2016 Reventlowsgade 14, 2., 1651 København V Tlf.: 33 55 77 30 www.kooperationen.dk kontakt@kooperationen.dk Akademiuddannelsen Kooperationens lederuddannelse

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg IBC Innovationsfabrikken Bliv skarp på salg Er du klar til at gå fra nul til hundrede og få værktøjer til at skabe resultater med dit salg? Bliv skarp på salget med forløb, der er målrettet dig. IBC Innovationsfabrikken

Læs mere

Finansbachelor i praktik. Tips og vink

Finansbachelor i praktik. Tips og vink Finansbachelor i praktik Tips og vink Finansbachelor i praktik tips og vink Denne vejledning er til dig, der ønsker at få en finansbachelor i praktik. Den giver et indblik i uddannelsens sammensætning

Læs mere

Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet. Semesterbeskrivelse for 7. semester på HDFR

Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet. Semesterbeskrivelse for 7. semester på HDFR Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse for 7. semester på HDFR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: MBA- og HD-studienævnet Studieordning:

Læs mere

Sport & Event Management. Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse

Sport & Event Management. Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse Sport & Event Management Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse Valgfrit uddannelseselement - Specialer: Sport og Event Management Indhold De valgfri uddannelseselementer

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I IT & BUSINESS (E-Business) ITU.dk/uddannelser IT & BUSINESS (CAND.IT I E-BUSINESS) Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretningsudvikling?

Læs mere

AKADEMIFAG. 1. halvår 2015. Projektstyring i praksis Markedsføring og forhandling Erhvervsøkonomi Økonomistyring i praksis

AKADEMIFAG. 1. halvår 2015. Projektstyring i praksis Markedsføring og forhandling Erhvervsøkonomi Økonomistyring i praksis AKADEMIFAG 1. halvår 2015 Organisation og arbejdspsykologi Teamledelse Det strategiske lederskab Positiv psykologi i ledelse Skriftlig kommunikation Projektstyring i praksis Markedsføring og forhandling

Læs mere

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne (MERK.D) Arbejder du med afsætning af virksomhedens produkter eller kunne du tænke dig at arbejde med salg og markedsføring? Ønsker du bare ny inspiration og faglig udvikling på højt niveau? Tag en diplomuddannelse

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Oktober 2014 Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores handelsøkonomer Her har vi

Læs mere

1. Uddannelsens mål for læringsudbytte

1. Uddannelsens mål for læringsudbytte National del: 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 8 nationale fagelementer... 3 2.1. Branchekendskab... 3 2.2. Privatøkonomisk rådgivning... 5 2.3. Erhvervsøkonomi...

Læs mere

Diplomuddannelsen i. ledelse. Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Center for Diplomledelse på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi

Diplomuddannelsen i. ledelse. Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Center for Diplomledelse på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi Diplomuddannelsen i ledelse Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Center for Diplomledelse på vegne af Zealand, Sjællands Erhvervsakademi ledelse kræver viden og indsigt Viden og indsigt er nøglebegreberne

Læs mere

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE

KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE KOOPERATIONENS LEDERUDDANNELSE EN AKADEMIUDDANNELSE 2015-2018 Reventlowsgade 14, 2., 1651 København V Tlf.: 33 55 77 30 www.kooperationen.dk kontakt@kooperationen.dk Akademiuddannelsen Kooperationens lederuddannelse

Læs mere

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ADMINISTRATIVE UDDANNELSER SERVICEØKONOM erhvervsuddannelse + specifikke krav SPORTSMANAGEMENT, PROF.BA (overbygning) ADGANGSKRAV: Markedsføringsøkonom, serviceøkonom, finansøkonom INTERNATIONAL HOSPITALITY

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

VELFÆRDS- TEKNOLOGI, KLINISK KVALITETS- UDVIKLING M.M. Sundhedsfaglig diplomuddannelse/kompetencegivende videreuddannelse

VELFÆRDS- TEKNOLOGI, KLINISK KVALITETS- UDVIKLING M.M. Sundhedsfaglig diplomuddannelse/kompetencegivende videreuddannelse VELFÆRDS- TEKNOLOGI, KLINISK KVALITETS- UDVIKLING M.M. Sundhedsfaglig diplomuddannelse/kompetencegivende videreuddannelse UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK EFTER- OG VIDERE- UDDANNELSE Februar 2014 University

Læs mere

Fag Undervisningsdage Tid Sted Eksamen

Fag Undervisningsdage Tid Sted Eksamen 6 ugers selvvalg - Akademiuddannelsen Brug din ret til uddannelse, mens du er ledig! Vi har udvalgt nogle fag fra Akademiuddannelserne og tilrettelagt dem, så du kan deltage i din første ledighedsperiode

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter en hel

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals www.bcsyd.dk Mail: bcsyd@bcsyd.dk Handelsassistent salg Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag

Læs mere

10 ECTS 1C Projektstyring (planlægning og styring af tid, processer og ressourcer)

10 ECTS 1C Projektstyring (planlægning og styring af tid, processer og ressourcer) Bilag 1: Oversigt over obligatoriske uddannelseselementer og fag 1. semester 5 ECTS 1A Byggeforståelse (introduktion til byggebranchen) Skal kunne håndtere afkodning af detaljeringsgraden af udbudsmaterialet

Læs mere

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK Et friskt pust, en hjælpende hånd og nye øjne på markedsføringen Hvad kan en markedsføringsøkonom studerende gøre for din virksomhed?

Læs mere

Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser

Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser Karaktergennemsnit, deltidsuddannelser 2012 2013 Akademiuddannelse 5833 7,7 5081 7,6 Finansiel rådgivning 1133 5,2 1322 5,4 Afgangsprojekt fast ejendom 16 6,5 Afgangsprojekt finansiel rådgivning - bank

Læs mere

1. semester 2. semester 3. semester 4. semester Finansielle markeder og rådgivning 10. Hovedopgave 15 ECTS Erhvervsøkonomi 5 ECTS

1. semester 2. semester 3. semester 4. semester Finansielle markeder og rådgivning 10. Hovedopgave 15 ECTS Erhvervsøkonomi 5 ECTS Rettelse til studieordning for Finansøkonom Hold 2017 Ændringer i studieordningen: Brancheretningsfagene øges fra 5 til 10. Faget Finansielle markeder udgår som obligatorisk fag på 3. semester. Herefter

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

Velfærdsteknologi i praksis

Velfærdsteknologi i praksis AKADEMIUDDANNELSE Velfærdsteknologi i praksis En videregående voksenuddannelse inden for pleje, omsorg og pædagogik Uddannelsen henvender sig især til ansatte inden for social-og sundhedområdet og det

Læs mere

Akademiuddannelse i Sundhedspraksis

Akademiuddannelse i Sundhedspraksis Akademiuddannelse i Sundhedspraksis Akademiuddannelse (vvu) i Sundhedspraksis Kort videregående uddannelsesniveau Uddannelsen giver kompetencer til at varetage generelle og specialiserede funktioner og

Læs mere

Financial controller. Valgfagskatalog

Financial controller. Valgfagskatalog Financial controller Valgfagskatalog Efterår 2016 Indhold 1 Indledning... 1 2 Human Ressource Management... 2 3 Markedsføringsplanlægning... 3 4 Organisation og ledelse... 4 5 Videregående statistik...

Læs mere

Valgfag for PBA11 - efterår 2015

Valgfag for PBA11 - efterår 2015 Valgfag for PBA11 - efterår 2015 Professionsbachelor i Erhvervssprog og It-baseret markedskommunikation 68200101, 5 ECTS Language and Globalization Sprog og globalisering Hold: IVK31/IVK32, onsdag, kl.

Læs mere

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2018

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2018 Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2018 Forår 2018 Beskrivelse af fagene: Forandringsledelse Innovationsstrategi og forretningsmodeludvikling Strategisk kommunikation Corporate Governance

Læs mere

Modulansvarlig Elsebeth Korsgaard Sorensen (Dept. of Learning and Philosophy, Aalborg University)

Modulansvarlig Elsebeth Korsgaard Sorensen (Dept. of Learning and Philosophy, Aalborg University) Semesterbeskrivelse OID 4. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Master i. international virksomhedskommunikation

Master i. international virksomhedskommunikation Master i international virksomhedskommunikation 2 Fleksibel og målrettet uddannelse til dig, der vil videre i karrieren Har du brug for at forbedre dine kommunikative og ledelsesmæssige kompetencer enten

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2011 (skoleåret 2010-11) Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX International

Læs mere

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ØKONOMI

ADMINISTRATIVE UDDANNELSER ØKONOMI ØKONOMI ADMINISTRATIONSØKONOM FINANSØKONOM LOGISTIKØKONOM ADGANGSKRAV: Gymnasial uddannelse Uddannelse inden for hvordan samarbejdet mellem borger og forvaltninger samt kunder og virksomheder fungerer.

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter

Læs mere

IDRÆTSAKADEMI UDDANNELSESFORLØB FORÅR for trænere og ledere i idrætsklubber og foreninger i Midtjylland

IDRÆTSAKADEMI UDDANNELSESFORLØB FORÅR for trænere og ledere i idrætsklubber og foreninger i Midtjylland IDRÆTSAKADEMI UDDANNELSESFORLØB FORÅR 2015 - for trænere og ledere i idrætsklubber og foreninger i Midtjylland SKIVE IDRÆTSAKADEMI Igen i sæsonen i foråret 14/15 2015 tilbydes et personligt UDBYTTE uddannelsesforløb

Læs mere

Linjebeskrivelse for Generel Erhvervsøkonomi Kolding

Linjebeskrivelse for Generel Erhvervsøkonomi Kolding Linjebeskrivelse for Generel Erhvervsøkonomi Kolding Bilag til studieordningen for bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi, HA 1 af 8 Denne linjebeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Studieordning for Finansbachelor NATIONAL DEL National del FBA Godkendt af Niels Egelund. Ikrafttrædelse

Studieordning for Finansbachelor NATIONAL DEL National del FBA Godkendt af Niels Egelund. Ikrafttrædelse National del FBA 2018-2022 Studieordning for Finansbachelor NATIONAL DEL 2018-2022 Professionsbacheloruddannelse i Finans Bachelor of Financial Management and Services Ikrafttrædelse 15.08.2018 Godkendt

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 21. august 2017 Gældende for indskrivning

Læs mere

. Det strategiske lederskab

. Det strategiske lederskab 2016. Det strategiske lederskab (AU-fagmodulet) med fokus på mangfoldighed et forløb med mulighed for kompetencegivende eksamen obligatorisk modul under akademiuddannelsen i ledelse giver 10 ECTS point

Læs mere

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Baggrund for Vækst via Ledelse Vækst via Ledelse Et nationalt

Læs mere

Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

Iværksætteri i praksis

Iværksætteri i praksis Iværksætteri i praksis Drømmer du om at blive iværksætter? Har du for nylig vovet springet? Eller er du allerede godt igang, men savner inspiration og værktøjer? Erhvervsforum Roskilde og Lejre Kommune

Læs mere

Ejerledelse. - et praksisorienteret ledelsesforløb i samarbejde med ITD og IBC

Ejerledelse. - et praksisorienteret ledelsesforløb i samarbejde med ITD og IBC Ejerledelse - et praksisorienteret ledelsesforløb i samarbejde med ITD og IBC Ejerledelse Små og mellemstore virksomheder (SMV er) er rygraden i dansk økonomi, med en andel på 80-85 % af de private virksomheder.

Læs mere

Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 3. semester.

Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 3. semester. Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 3. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 1. december 2018 Indhold 1. Valgfrit fagelement

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2013 (skoleåret 2012-13) Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX International

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Juni 118 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Erhvervsskolerne Aars hhx International økonomi A Sven E Kristiansen (sk) 3g17 IØ Forløbsoversigt (18) Forløb 1

Læs mere

Praksisnær Lederuddannelse

Praksisnær Lederuddannelse Praksisnær Lederuddannelse - for ledere i første række t ed - m spunk ng N a g ud i DI is ks pra Efteråret 2014 Et samarbejde mellem Leder i første række Som leder i første række er du en vigtig og synlig

Læs mere

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Forår 2016 Beskrivelse af fagene: Business development Forandringsledelse Innovation og forretningsmodeludvikling Supply Chain Management MBA

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation Side 1 af 6 KVALIFIKATIONSPROFIL Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation med et fremmedsprog som hovedfag og international marketing som bifag Indholdsfortegnelse: 1.

Læs mere

STUDIEORDNING for International handel og markedsføring

STUDIEORDNING for International handel og markedsføring for International handel og markedsføring Gældende fra 1. februar 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Uddannelsens formål 3. Uddannelsens varighed 4. Uddannelsens titel 5. Adgangskrav 6. Uddannelsens

Læs mere

STUDIEORDNING for International handel og markedsføring

STUDIEORDNING for International handel og markedsføring for International handel og markedsføring Gældende fra 1. februar 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Uddannelsens formål 3. Uddannelsens varighed 4. Uddannelsens titel 5. Adgangskrav 6. Uddannelsens

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement Specialemodul og International Sommerskole Ikrafttrædelse: 15. august 2019 Indhold 1.

Læs mere

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen VALGFAGSKATALOG Erhvervsakademi Dania Viborg Autoteknologuddannelsen 2016 Indhold Indholdsfortegnelse 1 Valgfagsbeskrivelser... 3 1.1 Studieteknik... 3 1.2 Markedsføring... 4 1.3 Entreprenørskab... 5 1.4

Læs mere

Masterclass i salgsledelse Stiger dit budget i 2019? Stiger dine kompetencer tilsvarende?

Masterclass i salgsledelse Stiger dit budget i 2019? Stiger dine kompetencer tilsvarende? Masterclass i salgsledelse Stiger dit budget i 2019? Stiger dine kompetencer tilsvarende? Styrk din salgsledelse med adfærdsdesign Motivér dine medarbejdere med positiv psykologi Udvikl dit eget High Performance

Læs mere

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E: Akademiuddannelserne

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E:  Akademiuddannelserne Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks 1038 3900 Nuuk T: +299 32 30 99 F: +299 32 32 55 E: ninuuk@ninuuk.gl www.ninuuk.gl AU Akademiuddannelserne AU Akademiuddannelserne Akademiuddannelserne er for dig,

Læs mere

Herunder de særlige kompetencemål. Alle elever har været igennem alle kompetencemål i løbet af deres 2-årige HG.

Herunder de særlige kompetencemål. Alle elever har været igennem alle kompetencemål i løbet af deres 2-årige HG. Kompetencemål hg 2. år: Udover kompetencemålene skal eleverne også måles på opnåelse af faglige i grundfagene dansk, engelsk, tysk, EØ, IT, samfundsfag, tysk og salg&service. Det afsluttende niveau i det

Læs mere

Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester

Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Informationsmøde for interesserede

Informationsmøde for interesserede Praktisk IT-jura - med udgangspunkt i teknologi og forretning En uddannelse udarbejdet af DJØF og advokatfirmaet von Haller Informationsmøde for interesserede Mandag den 26. maj 2003 kl. 17.30 i DJØF Mødecenter,

Læs mere

12. Modulbeskrivelse

12. Modulbeskrivelse 12. Modulbeskrivelse Gældende pr. 1. september 2011 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Generelt... 3 2. Introduktion til modulet:... 3 3. Modulets fokusområde... 3 4. Fordeling af fag og

Læs mere

Niveauer i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring

Niveauer i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring Niveauer i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring Hvert niveau i kvalifikationsrammen er tilknyttet en niveaubeskrivelse. Et niveau er beskrevet ved begreberne viden, færdigheder og kompetencer, der

Læs mere

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS AKADEMI EKSPORT SÆLGER Skab ny vækst og mere salg på internationale eksportmarkeder med en målrettet efteruddannelse. 1 Uddannelsen til Eksportsælger Eksportsælgeruddannelsen

Læs mere

Studieplan. Stamoplysninger. Oversigt over planlagte undervisningsforløb. Periode August 2015 Juni 2016 Institution Vejen Business College.

Studieplan. Stamoplysninger. Oversigt over planlagte undervisningsforløb. Periode August 2015 Juni 2016 Institution Vejen Business College. Studieplan Stamoplysninger Periode August 2015 Juni 2016 Institution Vejen Business College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx International Økonomi B Heidi Høyer STU-InternationaløknBhh1114-F16-MAR

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2014 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Vejen Handelsskole og Handelsgymnasium HHX International

Læs mere

Administration. Når selskaber varetager de rigtige opgaver rigtigt og derigennem udvikler hele selskabet.

Administration. Når selskaber varetager de rigtige opgaver rigtigt og derigennem udvikler hele selskabet. Administration Når selskaber varetager de rigtige opgaver rigtigt og derigennem udvikler hele selskabet. Fra strategi til resultater i forsyningssektoren 2 Når selskaber varetager de rigtige opgaver rigtigt

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Modul 4: Erhvervsret. Obligatorisk 5 ECTS. Placering 3. Semester. Modulansvarlig Jens Thøgersen

Modul 4: Erhvervsret. Obligatorisk 5 ECTS. Placering 3. Semester. Modulansvarlig Jens Thøgersen Semesterbeskrivelse for 3. semester på HD 1. del Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2015 (skoleåret 2014-15) Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX International

Læs mere

HD på AAU. - din fremtid starter her

HD på AAU. - din fremtid starter her HD på AAU - din fremtid starter her 2017 »DER STILLES STORE KRAV TIL AT VORE MEDARBEJDERE HAR DEN RIGTIGE VIDEN«Som kommerciel direktør i Keflico A/S er det mit ansvar at sikre, at vi har de rigtige erhvervsøkonomiske

Læs mere

Afsætning A hhx, august 2017

Afsætning A hhx, august 2017 Bilag 22 Afsætning A hhx, august 2017 1. Identitet og formål 1.1. Identitet Afsætning er et samfundsvidenskabeligt fag, der omfatter viden, kundskaber og kompetencer inden for økonomi, sociologi og psykologi.

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

AU /Merkonom. 24/1, 25/1, 31/1, 1/2, 7, 2, 21/2, 28/2, 7/3 08.15-15.15 Næstved Uge 10 el. 12

AU /Merkonom. 24/1, 25/1, 31/1, 1/2, 7, 2, 21/2, 28/2, 7/3 08.15-15.15 Næstved Uge 10 el. 12 AU /Merkonom Akademiuddannelsen er en fleksibel videregående uddannelse med en varighed på typisk 3 år sideløbende med fuldtidsjob. Akademiuddannelsen er bygget op over 7 nedenstående linier: Ledelse (L)

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en

Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores multimediedesignere. Her har vi samlet

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere