Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 13. maj 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 13. maj 2014"

Transkript

1 Side 1 af maj 2014 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 13. maj 2014 Årsmødet for Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe (forkortes i det efterfølgende til LA21 ) blev afholdt i Gladsaxe Hovedbiblioteks store sal. Årsmødet Årsmødet blev indledt af et foredrag af Tor Nørretranders, der med udgangspunkt i sin seneste bog Vær nær videregav nogle yderst interessante tanker om vores relationer til omverdenen og hinanden med afsæt i en række forskningsresultater. De dybe tanker kom vidt omkring og her kan kun gengives enkelte eksempler: Om vores samhørighed med omgivelserne blev bl.a. sagt: Alle får det godt når du har det godt. Du får det bedre, når alle har det godt og at der ikke er noget der giver så meget glæde, som at give andre glæde. Set i større samfundsmæssigt perspektiv er altruisme derfor en god forretning. Når omgivelserne som f.eks. sørgelige nyheder - påvirker os, så kan det være en udfordring at bevare gejsten. Kompassion dvs. indlevelse uden at gentage følelsen kan være en løsning - dvs. ikke at tage andres lidelse på sig, men derimod at glæde sig ved at kunne hjælpe. Efter det oplyste skulle det kunne læres! Selvforvaltning kontra topstyring/regulering var også blandt emnerne: Tor var inde på begrebet fælledskab. At den selvforvaltning, der kan finde sted når man kan se hinanden i øjnene (vist at være hinanden nær), - er meget stærkere og bæredygtig end privatisering og regulering. Selvforvaltning kræver tillid og indebærer risici, men det er vigtigt at beslutninger tages i fællesskab i stedet for af bureaukrater. Der er eksempler på at f.eks. bæredygtighedsinitiativer tages i fællesskab som f.eks. på Samsø. På spørgsmålet om hvorvidt det var muligt at skalere overvejelserne op fra at gælde små samfund som f.eks. Samsø - til EU - så Tor to spor. 1) Det materielle (det fysiske/atomerne) kunne med fordel være mere lokalt forankret end nu f.eks. forsyning, pleje etc. og 2) Viden, kultur og forståelse (bits) hvor der derimod kan være en fordel i netværk og internationale relationer. Et spørgsmål gik på hvordan man f.eks. bevarer humøret i miljøkredse trods konstant konfrontation med nedslående nyt. Tor mente, at en del af svaret lå i opfattelsen af omgivelserne. Verden er venlig er en hjælpsom tanke. Dvs. at der er overskud etc. og at det alene er et spørgsmål om at bruge verden intelligent.

2 Side 2 af maj 2014 Det ledte til spørgsmål om den florerende vækstfilosofi bruge mere, hvor Tor gik i rette med både vækstparadigmet, men også det at bruge mindre (f.eks. fremført af partiet Alternativet). I stedet skal vi iflg. Tor bruge bedre. Argumentet var, at der f.eks. er rigeligt med energi i f.eks. sol til vores behov, vi skal bare bruge den rette form for energi. Det var nu ikke alle blandt publikum der uden videre accepterede, at vi ikke i en periode skal bruge mindre, for som det blev fremført er tidsperspektivet overordentligt vigtigt. Det haster! - og omstillingen er vanskelig. Indtil vi f.eks. har rene energikilder er det derfor en god ide at bruge mindre. Et meget spændende oplæg der gav anledning til eftertanke! Ad. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent blev valgt miljøudvalgsformand Tom Vang Knudsen, der bl.a. sørgede for overholdelse af generalforsamlingens formalia. Indledningsvis konstaterede Tom Vang Knudsen, at årsmødet var lovligt indkaldt både med hensyn til udsendte invitationer, nyhedsmail fra guiden, anførsel i grøn guide hjemmesidens kalender og ikke mindst anførsel i lokalavisen. Til referent blev valgt Jesper Larsen, kasserer i LA21. Ad. 2. Den grønne guide og foreningens formand aflægger beretning Den grønne guide Jesper Larsen berettede suppleret af billeder. Der blev givet eksempler indenfor følgende områder: Møder med borgere Arbejdet i grønt IDÉcenter Miljøsamarbejde med mange parter Hjemmeside for grøn guide og LA21 Skriverier samt udarbejdelse af quizzer til diverse arrangementer Indsats overfor skolebørn (projektet Den Grønne Karavane) Foredrag og oplæg Ekskursioner, møder og arrangementer Administration og praktiske gøremål herunder håndværk Netværksarbejde, uddannelse og fagligt samarbejde Eksempler på årshjul af aktiviteter Derudover yder den grønne guide som borger i Gladsaxe en frivillig indsats i flere grupper især Biodiversitetsgruppen og Gruppen til bekæmpelse af Invasive Plantearter. Mere kan læses i Beretningen for Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe for perioden 1. januar december Et antal eksemplarer var printet til årsmødet, men den kan også ses på grøn guide hjemmesiden (se "Om guiden").

3 Side 3 af maj 2014 Det kommende år forventes nogenlunde samme indsatsområder som for år 2013 (se venligst igen årsberetningen) herunder gennemførelse af skoleprojektet Den Grønne Karavane. Guiden varetager naturligvis også en række administrative og praktiske opgaver, der dels vedrører den løbende drift af grønt IDÉcenter og dels kan aflaste de miljøfrivillige, så de kan koncentrere sig om de borgerrettede aktiviteter. Formand Kim Christiansen aflagde beretning: Indledningsvis blev der henvist til det ophængte LA21 banner hvis symboler og tekst illustrer hvad LA21 foreningen står for. Det var også en anledning til at nævne foreningens formidling og arbejde med kommunikationen overfor omverdenen. Kim Christiansen nævnte foreningens tilknytning til grønt IDÉcenter og ønsket om i løbet af året at få en kontrakt om opgavefordeling etc. mellem grønt IDÉcenter og LA21. Kim Christiansen nævnte et samarbejdsprojekt som foreningen er involveret i. Det drejer sig om Buddinge Batteri, hvor LA21 samarbejder med en rumænsk studerende om et skitseprojekt for området med mulighed for udformning af Buddinge Batteri som et grønt, rekreativt område med en række tilbud til borgerne. Kim Christiansen benyttede lejligheden til at fortælle om indsatsen i gruppen LA21 international se venligst nedenfor. Ad. 3. Alle aktive grupper giver en kort orientering om deres aktiviteter Gruppernes har givet korte skriftlige beretninger, der er at finde i ovennævnte beretning. Havegruppen (Præsenteret af Karen Salonin) Gruppen beskæftiger sig primært med nytten og glæden ved brug af havens frugt og grønt og den vilde naturs spiselige planter. Gruppen råder over fire mosterier/æblepressere som lånes ud til borgerne - typisk via den grønne guide - og udlånene har i 2013 igen haft et vældigt omfang. I det forløbne år har gruppen stået for offentlige æblepressearrangementer med deltagelse af rigtig mange borgere hvor mange fik gode miljøråd og oplysning om LA21med på vejen. Under VM i kano- og Kajak-maraton var gruppen også i sving og kunne bl.a. byde kronprins Frederik på æblemost, så nu kan LA21 vel kalde sig kongelig hofleverandør ;-) Økohave og dyrehold: Præsenteret af Jens Juhl Gruppen informerer om økologi og bæredygtighed, fremstilling af honning og hønsehold og udlåner mobile hønsehuse. Der holdes ligeledes kurser og foredrag. Igen i 2013 blev der afholdt et velbesøgt kursus om dyrkning af økologiske grønsager til husbehov - med grønt IDÉcenter i Gladsaxe kommune som arrangør. Kurset blev igen i år afholdt på Bibliografen i Bagsværd. Derudover er der afholdt mange foredrag om økologisk have og hønsehold i store dele af landet, for såvel foreninger og kommuner. Der er to sæt hønsefræsere med høns til udlån og fortsat lang venteliste med lånere og stor interesse for at besøge vores hønsegård.

4 Side 4 af maj 2014 Der har i 2013 været stor søgning til besøg i den økologiske kolonihave Slottet i Smørmosen. Over 300 besøgte haven herunder mange skolebørn. Ved flere lejligheder er der formidlet om bier bl.a. med brug af observationsbistade, og i den økologiske kolonihave Slottet kan man komme på besøg og hilse på (bi)dronningen. På hjemmesiden informeres om økologisk havebrug, høns, bier og økologiske og klimavenlige opskrifter. Der er fortsat meget stor interesse for hjemmesiden. Bekæmpelse af invasive plantearter: Præsenteret af Jesper Larsen Gruppen har tidligere bekæmpet kæmpe bjørneklo, men med Gladsaxe Kommunes vedtagelse af en indsatsplan er indsatsen på det område i stedet primært registrering. Indsats med registrering gælder også pileurterne, som er så stor en udfordring, at gruppen ingen intentioner har med at bekæmpe dem. Gyldenris bekæmpes på Radiomarken ved Bagsværd Sø og især de tilstødende områder ved Lyngby Radio hvorfra planterne formodes at indvandre. Efter en årlig slåning gennem flere år er der fremskidt at spore, så forhåbentlig lykkes det at komme planten til livs i området. Gruppen er opmærksom på nye mulige invasive arter og har f.eks. slået til lyd for at kommunen bekæmper planten lundgylden i Høje Gladsaxe Parken mens det endnu er blot nogenlunde overkommeligt. Bæredygtighed i boligselskaberne: Gruppen er p.t. hvilende. LA21 International: Præsenteret af Kim Christiansen Kim Christiansen deltager via sit professionelle virke i en række internationale fora med miljø på dagsordenen. En række af de mange inspirationer bringes videre til LA21, ligesom erfaringer fra Gladsaxe videregives til udenlandske kontakter. Dermed fungerer gruppen som inspirationskilde overfor øvrige grupper og på fællesmødet i LA21. P.t. samarbejdes med en rumænsk studerende om et skitseprojekt for Buddinge Batteri jf. tidligere. Miljø i skolen: Præsenteret af Kirsten Ilkjær Gruppen støtter miljø- og naturundervisningen af skoleelever. I det forløbne år har skoleprojektet Den Grønne Karavane besøgt Gladsaxe Skole, hvor Kirsten Ilkjær er ansat. Gladsaxe skole har brugt aktiviteterne fra den Grønne Karavane til arbejdet med at få det grønne flag i På skolen er ligeledes arbejdet med etablering af højbede og en studerende har gennemført et projekt med håndtering af regnvand og forøgelse af den biologiske mangfoldighed på skolens grønne områder. Biodiversitetsgruppen: Præsenteret af Jesper Larsen Gruppen formidler viden om arterne i Gladsaxe og inspirerer til benyttelse og beskyttelse af Gladsaxes natur. Gruppen har færdiggjort en beskrivelse af en række arter, som findes i Gladsaxe i håb om at den evt. kan bruges til at inspirere borgere til yderligere naturinteresse. Der er færdiggjort en amatør video om hvordan en have kan inspirere børn med hensyn til både biologisk mangfoldighed og fantasi.

5 Side 5 af maj 2014 Gruppen deltager i høringer af f.eks. plejeplaner og rapporter og giver deres input til kommunen i håb om at kvalificere de kommunale tiltag (ud over naturinteresserede aktive med godt kendskab til naturen i Gladsaxe omfatter gruppen nu bl.a. fire biologer og en ingeniør). I forbindelse med den endelige fredning af Bagsværd Sø har gruppen henledt kommunens opmærksomheden på nødvendig opdatering af flere afsnit i bestemmelserne for søen regulativet - der er ca. 20 år gammelt og utidssvarende. Ved arrangementet Søens Dag under kommunens miljøuge varetog gruppens medlemmer de fleste naturfaglige poster under familieaktiviteten Naturudfordringen. Lejlighedsvise aktive: Præsenteret af Jesper Larsen Deltagelse i gruppens aktiviteter består især i støtte til foreningens fælles aktiviteter samt andre grupper. Det gælder ikke mindst ved større offentlige arrangementer hvor praktisk assistance kan være altafgørende for gennemførslen. Aktive i gruppen har f.eks. i det forløbne år deltaget med praktisk indsats under flere offentlige arrangementer f.eks. markeder og Gladsaxedagen. Også med hensyn til transport, indkøb etc. har gruppens medlemmer gjort en vigtig indsats i det forgangne år. Deltagelsen er meget uforpligtende og mange er begyndt en aktiv indsats ved blot at være registreret i gruppen og kunne kontaktes når noget brænder på. PR-gruppen: Præsenteret af Jesper Larsen Gruppen har haft gang i mange kommunikative opgaver og måske også gabt over lidt for meget, for p.t. holder den en pause. Det er dog sandsynligt at gruppens aktiviteter og anbefalinger har givet kontakt til et par af de, der er aktive i foreningen i dag. Under alle omstændigheder har gruppens indsats givet øget fokus på foreningens kommunikation - ligesom der er eksempel på, at en idé fra gruppen er blevet standard i foreningen. Ad. 4. Fremlæggelse af regnskab og budget Regnskabet for 2013 blev fremlagt. Kassereren Jesper Larsen forklarede ganske kort om udgiftsfordelingen, justeringerne over året og indholdet af de større poster og om justeringer over året. Budget for 2014 blev fremlagt. Der har længe været et ønske at opnå en opjustering af det driftsbudget, der hører til guiden og som udstrækkes til hele foreningens virke. Revisor har tidligere år bemærket dette og dette år endda i revisionspåtegningen, hvor der direkte opfordres til forhandlinger om opjustering af foreningens tilskud for at kunne fortsætte aktivitetsniveauet. Regnskab og budget blev godkendt. Ad. 5. Indkomne forslag Der var ikke fremsat noget forslag til afstemning. Ad. 6. Valg til bestyrelsen Der skulle vælges formand og to menige medlemmer til bestyrelsen. Formand Kim Christiansen og bestyrelsesmedlemmerne Lis Løj og Philip Nørvig genopstillede og alle blev genvalgt uden modkandidater.

6 Side 6 af maj 2014 Ad. 7. Valg af kritisk revisor Hans Christian Kierketerp-Møller var villig til genvalg. Ingen andre opstillede. Hans Christian blev valgt til revisor. Ad. 8. Eventuelt En overraskelse ventede Under punktet ankom aktiv i foreningen Fina Berger med ensemblet "Los Andes" og så var der peruviansk musik! De fire musikanter i peruviansk klædedragt gav adskillige numre og fik publikum op af stolene og med på kædedans. Agenda 21 er global!

Side 1 af 5 9. maj 2015. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 7. maj 2015

Side 1 af 5 9. maj 2015. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 7. maj 2015 Side 1 af 5 9. maj 2015 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 7. maj 2015 Årsmødet

Læs mere

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 15. maj 2013

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 15. maj 2013 Side 1 af 6 23. maj 2013 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 15. maj 2013 Årsmødet

Læs mere

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 23. maj 2017

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 23. maj 2017 Side 1 af 5 24. maj 2017 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 23. maj 2017 Årsmødet

Læs mere

Side 1 af maj 2018

Side 1 af maj 2018 Side 1 af 6 11. maj 2018 Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 9. maj 2018 Årsmødet for Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe (forkortes i det efterfølgende

Læs mere

Side 1 af 6 1. juni 2011. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 17. maj 2011

Side 1 af 6 1. juni 2011. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 17. maj 2011 Side 1 af 6 1. juni 2011 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 17. maj 2011 Årsmødet blev

Læs mere

Side 1 af 6 13. maj 2016. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 12. maj 2016

Side 1 af 6 13. maj 2016. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 12. maj 2016 Side 1 af 6 13. maj 2016 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 12. maj 2016 Årsmødet

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 9 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2010-31. december 2010 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2014-31. december 2014 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2011-31. december 2011 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2015-31. december 2015 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2012-31. december 2012 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af september Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 7. september 2010

Side 1 af september Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 7. september 2010 Side 1 af 5 22. september 2010 Malene Nielsen Rugtoften 13 B 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 7. september 2010 Til stede: Jane, Robert, Philip, Karen, Fina, Kim,

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 10 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2016-31. december 2016 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 9 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2009-31. december 2009 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af 6 18. marts 2011

Side 1 af 6 18. marts 2011 Side 1 af 6 18. marts 2011 Kim Christiansen Marienborg Allé 91 C 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 17. marts 2011 Til stede: Robert, Philip, Sonja, Dorte, Malene, Karen,

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2013-31. december 2013 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af 6 1. november 2010

Side 1 af 6 1. november 2010 Side 1 af 6 1. november 2010 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 13. oktober 2010 Til stede: Torben, Sonja,

Læs mere

Side 1 af 5 2. maj Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 24. marts 2019

Side 1 af 5 2. maj Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 24. marts 2019 Side 1 af 5 2. maj 2019 Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 24. marts 2019 Til stede: Robert, Jens M., Fina, Kim, Ivan, Emil, Karen, Jens J., Kirsten, Alex, Katja, Carl

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2017-31. december 2017 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af 6 18. maj 2008. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 5. maj 2009

Side 1 af 6 18. maj 2008. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 5. maj 2009 Side 1 af 6 18. maj 2008 Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 5. maj 2009 22 personer deltog i mødet, der indledtes med et foredrag om klimakommuner af Jens

Læs mere

Side 1 af 6 24. september 2009

Side 1 af 6 24. september 2009 Side 1 af 6 24. september 2009 Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe Gladsaxe Kommune, Miljøkontoret Rosenkæret 39 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag den 21. september 2009 Til

Læs mere

Side 1 af 5 3. august 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag 2. august 2010

Side 1 af 5 3. august 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag 2. august 2010 Side 1 af 5 3. august 2010 Karen Salonin Bondehavevej 158 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag 2. august 2010 Til stede: Birgit, Robert, Karen, Kirsten, Malene, Kim,

Læs mere

Side 1 af 5 30. maj 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag den 27. maj 2010

Side 1 af 5 30. maj 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag den 27. maj 2010 Side 1 af 5 30. maj 2010 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag den 27. maj 2010 Til stede: Robert, Philip, Malene,

Læs mere

Side 1 af 4 1. juni 2012

Side 1 af 4 1. juni 2012 Side 1 af 4 1. juni 2012 Jesper Larsen Søborg Hovedgade 120, 1.tv. 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Torsdag 24. maj 2012 Til stede: Robert, Emil, Kim, Malene, Philip, Karen,

Læs mere

Side 1 af 6 25. januar 2010

Side 1 af 6 25. januar 2010 Side 1 af 6 25. januar 2010 Maria Bukhave Gladsaxe Kommune, Miljøkontoret Rosenkæret 39 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag den 12. januar 2010 Til stede: Til stede:

Læs mere

Side 1 af 5 21. marts 2014

Side 1 af 5 21. marts 2014 Side 1 af 5 21. marts 2014 Malene Nielsen Rugtoften 13 B 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 18. marts 2014 Til stede: Malene, Robert, Jens, Kirsten, Philip,

Læs mere

Side 1 af 5 6. august 2011

Side 1 af 5 6. august 2011 Side 1 af 5 6. august 2011 Eva Larsen Bagsværdvej 225, 1.th. 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 4. august 2011 Til stede: Robert, Philip, Dorte, Lis, Karen, Jens,

Læs mere

Side 1 af februar 2010

Side 1 af februar 2010 Side 1 af 5 22. februar 2010 Maria Bukhave Gladsaxe Kommune, Miljøkontoret Rosenkæret 39 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag den 17. februar 2010 Til stede: Elsebeth,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til orientering

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali.

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Mandag den 26. maj 2014 kl 19.00 i Danafrika Kultur, Ndr. fasanvej 192-194. kld. 2000 Frederiksberg med dagsordenen: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Plan 2011 for gennemførelse af Agenda 21 handlingsplan

Plan 2011 for gennemførelse af Agenda 21 handlingsplan Forslag Plan 2011 for gennemførelse af Agenda 21 handlingsplan Agenda 21 handlingsplan 2009 for Furesø Kommune omfatter 34 initiativer inden for områderne klima, ressourcer, invasive arter og natur samt

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 3. juni kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent.

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat 1. Valg af dirigent og referent Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. Generalforsamlingen er

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i landsforeningen mod lavfrekvent støj Afholdt

Referat fra generalforsamling i landsforeningen mod lavfrekvent støj Afholdt Referat fra generalforsamling i landsforeningen mod lavfrekvent støj Afholdt 13-09-2016 1) Valg af dirigent Der var mødt 5 personer op til GF, så det blev besluttet at dette punkt ikke var nødvendigt 2)

Læs mere

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg)

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg) marts 2018 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 10. april 2018, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371, Hedehusene. Dagsorden iflg. vedtægterne

Læs mere

Side 1 af juni 2012

Side 1 af juni 2012 Side 1 af 5 22. juni 2012 Kim Christiansen Marienborg Allé 91 C 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 19. juni 2012 Til stede: Benedicte, Kim, Philip, Karen, Dorte, Richard,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Jeg fremsender hermed ansøgning om registrering af forening (bl. a. til brug for lån af lokaler i Furesø Kommune).

Jeg fremsender hermed ansøgning om registrering af forening (bl. a. til brug for lån af lokaler i Furesø Kommune). Pia Laub Fra: Hanne og Nils Rude Petersen Sendt: 2. oktober 2014 17:14 Til: Pia Laub Emne: Ansøgning om registrering som forening Vedhæftede filer: Bestyrelse IDA Furesø.docx; 2014

Læs mere

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling d

Referat af generalforsamling d Referat af generalforsamling d. 21.5.2012 Birkerød d. 20. juni 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning for perioden 1. maj 2011

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Det Grønne Råd Torsdag den , kl i grønt Idécenter

Det Grønne Råd Torsdag den , kl i grønt Idécenter GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Referat for Det Grønne Råd Torsdag den 27.08.2015, kl. 17.00-18.30 i grønt Idécenter Medlemmer Tom Vang Knudsen - MB Ole Skrald Rasmussen MB - afbud Eva Nielsen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. Referat af 10. juni 2015 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. i Gentofte Deltagere: Almenbos medlemmer med følgende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 3/3-2011 Formandens beretning 2010 Fastelavn 2011 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere