Der foretages i øvrigt ikke yderligere bygningsrelaterede ændringer på matr. nr Tilladelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der foretages i øvrigt ikke yderligere bygningsrelaterede ændringer på matr. nr Tilladelse"

Transkript

1 Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Til ejendommens ejer c/o Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia att. Niels Chr. Brix oktober 2016 edoc: Landzonetilladelse Tilladelse til opførelse af bygning på 74 m 2 med teknikanlæg (En MR-station ved navn MR station Artillerivej) på ejendommen matr. nr. 181, Eksercerpladsen, København, beliggende Artillerivej 186, 2300 København S. Det ansøgte indebærer opførelse af ny bygning på matr. nr. 181, Eksercerpladsen, København, beliggende på adressen, 2300 København S, der placeres tæt på det sydlige skel mod matr. nr. 188, Eksercerpladsen, København. På matr. nr. 181 findes allerede MR station Amager Fælled, som vil blive liggende på grunden da den fortsat skal være i drift. Det ansøgte er beliggende i landzone, og henset til bygningens størrelse forudsætter det ansøgte landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1. Bygningen på 74 m 2 har en højde på ca. 3,10 m over terræn til overside af tag. Der foretages i øvrigt ikke yderligere bygningsrelaterede ændringer på matr. nr Tilladelse Københavns Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1, i planloven, landzonetilladelse til at opføre det ansøgte. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er nævnt i næste afsnit. Center for Bygninger Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Kundecenter Njalsgade København S Telefon Direkte telefon bygninger@tmf.kk.dk

2 Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Hvis der bliver klaget til Natur- og Miljøklagenævnet over tilladelsen, skal nævnet tage stilling i sagen, før tilladelsen kan udnyttes, jf. 60, stk. 9, i planloven. Tilladelsen vedrører kun forholdet til landzonebestemmelserne i planlovens kapitel 7. Andre nødvendige tilladelser skal søges hos de relevante myndigheder. Det bemærkes, at Fredningsnævnet har godkendt flytning af ledningsanlæg, herunder transformatorstation. Sagen videregives herfra til byggesagsbehandling. Side 2 af 6 Landzonetilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra datoen på dette brev. Vilkår Tilladelsen er meddelt på følgende vilkår: at opførelsen af MR station Artillerivej er i overensstemmelse med fredningen, jf. Fredningsnævnets udtalelse om anlægget at der foreligger eventuelle andre nødvendige tilladelser og dispensationer at det ansøgte i øvrigt opføres i henhold til indsendte tegninger og beskrivelser Forhold til andre myndigheder Hvis der under bygge- eller jordarbejder konstateres eller forårsages en forurening af jorden, skal kommunen underrettes, jf. 21 i miljøbeskyttelsesloven. Opmærksomheden skal i øvrigt henledes på 25, 26 og 27 i museumsloven, om sikring af kultur- og naturarv i forbindelse med jordog byggearbejder. Naboorientering Der er ikke foretaget naboorientering efter planlovens 35, stk. 4, idet det skønnes, at det ansøgte er af underordnet betydning for naboerne, jf. planlovens 35, stk. 5.

3 Det er forvaltningens vurdering, at en høring af underordnet betydning henset til bygningens størrelse, og at der er tale om et eksisterende teknisk anlæg, der udvides på samme matrikel, at naboen har givet fuldmagt, at forholdet er i overensstemmelse med plangrundlaget, og at nabomatriklen er et naturområde uden bebyggelse. Redegørelse Baggrunden for ansøgningen er en større ledningsomlægning, som er nødvendig for, at det gøres muligt at opføre den tiltænkte bebyggelse på Enghave Brygge. Side 3 af 6 I forbindelse med etablering af de nye boligøer på Enghave Brygge skal den naturgasledning, som Energinet.dk har i området omlægges, og den station, der i dag er beliggende på Landvindingsgade 4, nedlægges og erstattes af en ny MR station på. Denne benævnes MR station Artillerivej, og den opføres ved siden af den eksisterende MR station Amager Fælled. Den 25. maj 2016 modtog Københavns Kommunen ansøgning om tilladelse til at opføre en ny bygning på matr. nr. 181, Eksercerpladsen, København, beliggende på adressen, 2300 København S. Adgangen til bygningen sker via eksisterende adgangsvej. Bygningen skal huse tekniske installationer måler og regulatorstation, i hvilken der skal blandt andet skal ske reduktion af drifttryk i gasledningen, der fører gas frem til Ørstedsværket. Det ansøgte er beliggende i landzone, og henset til bygningens størrelse forudsætter det ansøgte landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1. Bygningen på 74 m 2 har en højde på ca. 3,10 m over terræn til overside af tag. Den nuværende M/R Amager Fælled og den nye M/R Artillerivej vil således begge være opført på matr.nr. 181 Tegningen, der viser ventilarrangementet på matrikel nr. 188 er alene nye ventiler placeret på den allerede nedgravede naturgasledning. Der vil ikke være bygninger placeret i ventilgruppen./. Som bilag vedlægges tegning, som indsendt af ansøger, samt oversigtskort.

4 Planforhold Iflg. Københavns Kommuneplan 2015, er det ansøgte beliggende i rammeområde O1 (Institutioner og fritidsområder). Det vurderes, at rammedelen ikke har betydning for, om det ansøgte kan tillades. Forvaltningen vurderer, at det ansøgte ikke forringer landskabs-, natur- eller rekreative værdier væsentligt, da der er tale om eksisterende tekniske anlæg. Det ansøgte umuliggør således heller ikke forbedringer af landskabs-, natur- eller rekreative værdier. Fredning Arealet, som bygningen skal ligge på, er fredet. Energinet.dk har fremsendt ansøgning om dispensation for fredningen den 8. februar 2016 med redegørelse for udformning og farve. Side 4 af 6 Naturstyrelsen har i fredningsafgørelsen af den 18. maj 2016 udtalt, at det ansøgte ikke vurderes at ville medføre beskadigelse/ødelæggelse af plantearter eller yngle- eller rasteområder for de dyrearter, der fremgår af habitatdirektivets bilag IV. Sagen har i forbindelse med behandlingen i Fredningsnævnet endvidere været forelagt Danmarks Naturfredningsforening (DN), Friluftsrådet og Dansk Ornitologisk Forening (DOF). Der blev ikke fremsat indsigelser mod det ansøgte, og Fredningsnævnet gav tilladelse til udvidelse af eksisterende gasreguleringsstation. Det er således forvaltningens samlede vurdering, at der kan meddeles en landzonetilladelse til det ansøgte. Kommunen har i sin behandling af den konkrete sag lagt vægt på: at der er tale om opførelse af bygning til udvidelse af eksisterende teknisk anlæg på samme matrikel i forbindelse med en større ledningsomlægning. at det ansøgte ikke vurderes at være i strid med retningslinjerne i Københavns kommuneplan at det ansøgte vurderes at være af underordnet betydning for naboerne. at der, ved denne tilladelse, ikke tilsidesættes hensyn, som planloven skal varetage.

5 Offentliggørelse I medfør af planlovens 35, stk. 9, skal landzonetilladelsen offentliggøres. Det sker ved annoncering den 18. oktober 2016 på Københavns Kommunes annonceringsportal. Med venlig hilsen Laila Madsen, Byggetilladelser Nord, Center for Bygninger Side 5 af 6 Bilag: Klagevejledning Oversigtskort over ejendommen Tegningsmateriale fra ansøger Kopi af denne afgørelse sendes til: Til ejer, hvis anden end ejer ansøger Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Dansk Ornitologisk Forening, natur@dof.dk Friluftsrådet, koebenhavn@friluftsraadet.dk Kulturstyrelsen, post@kulturstyrelsen.dk Klagevejledning efter planloven Der kan klages til Natur- og Miljøklagenævnet over landzonetilladelsen og de vilkår, der er knyttet dertil. Ret til at klage har, i medfør af planlovens 59, ansøgeren selv, Naturstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening, samt lokale foreninger og enhver med væsentlig interesse i sagens afgørelse. Klageberettiget er endvidere landsdækkende foreninger, der som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen, på betingelse af at foreningen eller organisationen har vedtægter eller love, der dokumenterer dens formål, og repræsenterer mindst 100 medlemmer, samt landsdækkende foreninger, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser.

6 Klager skal indgives via Natur- og Miljøklagenævnets Klageportal. Du finder vejledning og link til Klageportalen her: På ovenstående hjemmeside findes også information om, hvordan du kan anmode om at blive undtaget fra brug af Klageportalen, og hvordan processen så forløber. Det koster 500 kr. at klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Gebyret indbetales ved oprettelsen af klagen på Klageportalen og behandlingen af klagen begynder ikke før gebyret er indbetalt. Pengene refunderes, hvis der du får medhold i klagen. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Side 6 af 6 Nærværende afgørelse er offentligt meddelt d. 18. oktober 2016 og klagefristen udløber 4 uger herefter. Hvis denne afgørelse ønskes indbragt for en domstol, skal retssagen være anlagt inden 6 måneder efter at afgørelsen er modtaget, jf. 62, stk. 1 i planloven.

7 Bilag 2

8 Bilag 2

Tilladelse. Københavns Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1, i planloven, landzonetilladelse til at opføre det ansøgte.

Tilladelse. Københavns Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1, i planloven, landzonetilladelse til at opføre det ansøgte. Teknik- og Miljøforvaltningen JL ENGINEERING A/S Att: Jesper Christensen Nygårds Plads 21, 1.2 2605 Brøndby Landzonetilladelse Tilladelse til udvidelse og renovering af fløj D af Danhostel Copenhagen Amager

Læs mere

Landzonetilladelsen omhandler en paddesø med vandløb/kanalforbindelse fra de nærliggende boligområder til den eksisterende grøft på Kalvebod Fælled.

Landzonetilladelsen omhandler en paddesø med vandløb/kanalforbindelse fra de nærliggende boligområder til den eksisterende grøft på Kalvebod Fælled. Teknik- og Miljøforvaltningen COWI A/S Att. Tilde Roland Høberg Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Mail tirh@cowi.dk 21. juni 2018 edoc: 2018-0108188 LANDZONETILLADELSE Kære Tilde Roland Høberg Vi giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Troels Køhl Hansen Græsmarkvej 13 4591 Føllenslev DATO 17. september 2015 SAGS NR. 326-2015-45863 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Landzonetilladelse. Lovliggørende landzonetilladelse til et udhus på ejendommen matr. nr. 1s, Kærby By, Rørby, beliggende Søen 5A, 4400 Kalundborg.

Landzonetilladelse. Lovliggørende landzonetilladelse til et udhus på ejendommen matr. nr. 1s, Kærby By, Rørby, beliggende Søen 5A, 4400 Kalundborg. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Leif Erling Jensen Søen 5 A Kærby 4400 Kalundborg DATO 29. august 2016 SAGSNR. 326-2016-33857 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelse til ændret anvendelse fra undervisning til bolig på ejendommen matr. nr. 1u, Rørby By, Rørby, beliggende Møllevangen 24, 4400 Kalundborg.

Tilladelse til ændret anvendelse fra undervisning til bolig på ejendommen matr. nr. 1u, Rørby By, Rørby, beliggende Møllevangen 24, 4400 Kalundborg. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Peder Tyge Thybøl Klinkenborgvej 1 Dørken 7323 Give DATO 22. august 2016 SAGSNR. 326-2016-31476 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Kalundborg Forsyning Holbækvej 189B 4400 Kalundborg DATO 12. august 2013 SAGS N R. 326-2013-35393 BETJE N DIG S EL V Landzonetilladelse Tilladelse til etablering

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Søren Bo Christensen Sønderødvej 4 4291 Ruds Vedby DATO 29. april 2016 SAGS NR. 326-2016-18350 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at udvide

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Johnny Nielsen Svenstrupvej 102 4400 Kalundborg DATO 22. august 2016 SAGS NR. 326-2016-10661 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre 85

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Brian Hansen Ryevej 12 4281 Gørlev DATO 16. november 2016 SAGSNR. 326-2016-11944 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Sune Thorbjørn Kristensen Sorøvej 14 Sæby 4270 Høng DATO 5. oktober 2016 SAGSNR. 326-2016-23489 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg G. E. L. J. HOLDING ApS Græsmarkvej 18 4591 Føllenslev DATO 19. september 2014 SAGSNR. 326-2014-115264 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til opførelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til anneks på ejendommen matr. nr. 26h, Kaldred By, Bregninge, beliggende Moselund 6, 4593 Eskebjerg.

Landzonetilladelse. Tilladelse til anneks på ejendommen matr. nr. 26h, Kaldred By, Bregninge, beliggende Moselund 6, 4593 Eskebjerg. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Mathias Emil Kepp Nyrandsvej 19 Gammelrand 4470 Svebølle DATO 27. september 2016 SAGSNR. 326-2016-48923 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Christiansen Aps Saltbækvej 127 4400 Kalundborg DATO 16. august 2013 SAGS NR. 326-2013-37547 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til opførelse af

Læs mere

Landzonetilladelse til læskure mm.

Landzonetilladelse til læskure mm. Returadresse:, 4470 Svebølle Jane og John Larsen Bastrupvej 33 4400 Kalundborg DATO 3. juli 2013 SAGSNR. 326-2012-105180 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse til læskure mm. Lovliggørende

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til udebokse på ejendommen matr. nr. 2a, Kærby By, Rørby, beliggende Kærbyvej 15, 4400 Kalundborg.

Landzonetilladelse. Tilladelse til udebokse på ejendommen matr. nr. 2a, Kærby By, Rørby, beliggende Kærbyvej 15, 4400 Kalundborg. Returadresse: Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Christina Kobbernagel Nyløkkevej 25 4593 Eskebjerg DATO 24. august 2016 SAGSNR. 326-2016-35601 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til udebokse på

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Eskebjerg Beboerforening v/ Hanne Blond Eskebjergvej 57 4593 Bregninge DATO 5. februar 2016 SAGSNR. 326-2015-64710 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Knud Toft Andersen Sendt per mail til: kta@mplusa.dk DATO 23. april 2015 SAGS NR. 326-2015-20724 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til udestue til

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse:, KM Telecom Att.: Maj-Britt Vilsbøl Juul Navervej 12 7000 Fredericia Landzonetilladelse DATO 21. december 2017 SAGSNR. 326-2017-37727 Tilladelse til at opføre en antennemast med antennesystemer

Læs mere

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Karsten Bjørn Jensen Helsingevej 31 Kr Helsinge 4281 Gørlev DATO 25. maj 2016 SAGSNR. 326-2016-23893 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Teknik og Miljø - Team Plan og Byg Postboks 50, 4400 Kalundborg Fausø Ejendomme Nyager 2 2605 Brøndby DATO 11. september 2014 SAGS NR. 326-2014-90959 BETJE N D IG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, DATO 21. august 2019 JOURNAL NR. 326-2019-15898 Landzonetilladelse Tilladelse til opføre en garage på ejendommen matr. nr. 11d, Flinterup By, St. Fuglede, beliggende Flinterup

Læs mere

Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø

Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø DATO 16. marts 2015 SAGSNR. 326-2015-7274 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal på ejendommen matr. nr. 11b, Sæby By, Sæby, beliggende Sæbyvej 17, 4270 Høng.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal på ejendommen matr. nr. 11b, Sæby By, Sæby, beliggende Sæbyvej 17, 4270 Høng. Returadresse: Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Tim Theiss Axen Sæbyvej 17 4270 Høng DATO 29. april 2016 SAGSNR. 326-2016-9598 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal

Læs mere

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde

Landzonetilladelse. Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Eurodan-huse a/s Att. Erik Olkjær Hartung Langebjergvænget 10 4000 Roskilde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Ulf Sørensen Gl Skovvej 34 4470 Svebølle DATO 6. marts 2015 SAGSNR. 326-2014-140139 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at genopføre et enfamiliehus

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Henrik Langtofte Larsen Søbanken 2 Jorløse 4470 Svebølle DATO 28. oktober 2015 SAGSNR. 326-2015-51444 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Landzonetilladelse. Ophævelse af landbrugspligten på arealet oplyses af ansøger at forudsætte en landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1.

Landzonetilladelse. Ophævelse af landbrugspligten på arealet oplyses af ansøger at forudsætte en landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1. WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, Kristian Hansen Møllevej 11 Ubby 4490 Jerslev Sjælland Landzonetilladelse DATO 14. november 2017 SAGS NR. 326-2017-41687 Tilladelse til at overføre 1617m 2 landbrugsjord

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Tina Klose Hjermind Flinterup Mark 14 Flinterup 4480 Store Fuglede DATO 19. juni 2015 SAGSNR. 326-2015-16117 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Lovliggørende

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg VICH 5335 ApS Slagelsevej 1 4460 Snertinge DATO 21. april 2016 SAGSNR. 326-2016-7738 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til arealoverførsel af delnr.

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, DATO 18. juni 2019 JOURNAL NR. 326-2019-2117 Landzonetilladelse Lovliggørende landzonetilladelse til et udhus med integreret carport på ejendommen matr. nr. 14b, Ugerløse

Læs mere

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg ROSKILDE TEKNISKE SKOLE att: Klaus Larsen Pulsen 10 4000 Roskilde DATO 4. juli 2016 SAGSNR. 326-2016-20320 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse:, Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre en garage på ejendommen matr. nr. 3a, Hallenslev By, Hallenslev, beliggende Gørlevvej 9A, 4281 Gørlev. Der er søgt om tilladelse til at opføre

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Steffen Hansen Slagelsevej 36 4270 Høng DATO 10. februar 2016 SAGSNR. 326-2016-7767 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at genopføre et enfamiliehus

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at anlægge en 30x50 m ridebane på ejendommen matr. nr. 4a, Kulby By, Finderup, beliggende Syvbækvej 18, 4270 Høng.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at anlægge en 30x50 m ridebane på ejendommen matr. nr. 4a, Kulby By, Finderup, beliggende Syvbækvej 18, 4270 Høng. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Syvbækvej 18 Kulby 4270 Høng DATO 27. maj 2016 SAGS NR. 326-2016-26086 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at anlægge en 30x50 m ridebane på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, Kalundborg Friskole Lerchenborg 10 Landzonetilladelse DATO 27. juli 2017 SAGS NR. 326-2015-64048 Lovliggørende landzonetilladelse til opførelse af en tipi på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Jesper Pedersen Slagstrupvej 38B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse 8. januar 2014 Sagsid.: 2013-105543

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Dina Højgrav-Huus Byvænget 1 4912 Harpelunde DATO 25. november 2016 SAGSNR. 326-2016-52575 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre et læskur

Læs mere

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit.

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Center for Miljø, Plan og Teknik Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, Karen Christiansen Hallenslevvej 49 4281 Gørlev DATO 30. juni 2017 SAGSNR. 326-2017-21773 Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre et læskur på 4,88m x 6,0m x 2,5m på

Læs mere

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted

Landzonetilladelse. HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted HusCompagniet Sjælland as Tinvej 14B 4100 Ringsted Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre et halmfyr på ejendommen matr. nr. 8a, Dalby By, Kirke Helsinge, beliggende Fægangsvejen 4, 4281 Gørlev.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre et halmfyr på ejendommen matr. nr. 8a, Dalby By, Kirke Helsinge, beliggende Fægangsvejen 4, 4281 Gørlev. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg TORNHØJGAARD ApS ATT: Pernille Graff Tybjergvej 20 4160 Herlufmagle DATO 3. oktober 2014 SAGS NR. 326-2014-119884 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre et drivhus på ejendommen matr. nr. 12 b, Gørlev By, Gørlev, beliggende Reersøvej 5, 4281 Gørlev.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre et drivhus på ejendommen matr. nr. 12 b, Gørlev By, Gørlev, beliggende Reersøvej 5, 4281 Gørlev. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Gitte Kæmpe Reersøvej 5 4281 Gørlev DATO 9. april 2015 SAGS NR. 326-2015-15763 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre et drivhus på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde

Landzonetilladelse. Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Telcon A/S att. Peer Justesen Ndr. Boulevard 93 6800 Varde Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Plan, Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Jan Pil Mørch Elme Alle 56, 1 th. 4220 Korsør DATO 30. juni 2015 SAGS NR. 326-2015-33821 BETJE N D IG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Marzcia Techau Send via digital post Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse

Landzonetilladelse. Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv Slagelse Jesper Lund Larsen Løvegade 63, 2 tv. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Birgitte Mortensen Gl Skovvej 26 4470 Svebølle DATO 20. november 2014 SAGS NR. 326-2014-107797 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at anlægge

Læs mere

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev Per Steve Kjærside Brovej 1 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre

Landzonetilladelse. Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Heidi Braae Haxholm VVS og Kloak Aps Hvidovregårds Alle 25 2650 Hvidovre Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Yoram Roshu Støvlebækvej 14 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Jonas Christiansen Poppelvang 7 4534 Hørve Sendt per mail: jonas.energi@hotmail.com DATO 11. august 2014 SAGS NR. 326-2014-108841 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Morten Palle Østergaard Hemmeshøjvej 19 4241 Vemmelev Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse:, Knud Zakarias Nielsen Nykøbingvej 104 4440 Mørkøv Landzonetilladelse DATO 15. september 2017 SAGSNR. 326-2017-29838 Tilladelse til at opføre en tilbygning på 50 m 2 til en eksisterende ladebygning/udhus

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre en udestue på ejendommen matr. nr. 34a, Jorløse By, Jorløse, beliggende Søbanken 2, 4470 Svebølle.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at opføre en udestue på ejendommen matr. nr. 34a, Jorløse By, Jorløse, beliggende Søbanken 2, 4470 Svebølle. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Henrik Langtofte Larsen Søbanken 2 Jorløse 4470 Svebølle DATO 2. november 2015 SAGSNR. 326-2015-58454 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Landzonetilladelse. M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg M.I.C. Fonden Grønhøjvej 19 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Brian Vedel Nielsen Sørbylillevej 7 4200 Slagelse Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg RØR OG FJERNVARME SERVICE ApS Kalundborgvej 105 A Svebølle 4470 Svebølle DATO 18. maj 2015 SAGSNR. 326-2015-8072 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Christian Hansen Torpevej 10 Torpe 4270 Høng DATO 17. september 2015 SAGSNR. 326-2015-25194 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at etablere en ny

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Stig Løcke Arkitekt Ahlgade 40 4300 Holbæk Den 11. februar 2014 Natur & Miljø Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at nedrive et udhus

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Steen Østergaard Vindrosen Feldskovvej 5 4180 Sorø Den 13. august 2014 Sendt til tegnestuenvindrosen@gmail.com Natur & Miljø Ref.: HEM Sag: 306-2013-60616 Dok.: 306-2014-168901 Vedr. CPR/CVR: 22275 Dispensation

Læs mere

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS

Landzonetilladelse. Christian Blichert, ATKINS Christian Blichert, ATKINS Plan og Byg Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted Niels Berner-Magnusson Bedstedvej 92 Bedsted 4100 Ringsted Dato: 24. november 2016 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Katrine Lebrecht Helden Veronavej 1 2300 København S Sendt digitalt Den 13. september 2018 Landzonetilladelse - byggesagsnr. 202-8 C/5 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 12-08-2018 vedrørende

Læs mere

Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000. Lene Stegemejer Dir: +4579755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-336-14 5.10.

Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000. Lene Stegemejer Dir: +4579755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-336-14 5.10. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Stegemejer Dir: +4579755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-336-14 5.10.2015 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til en ny

Læs mere

10-03-2014 14/4010. Hans og Eva Marianne Ankjær Ludwigsen Nederbyvej 39 Rinkenæs 6300 Gråsten

10-03-2014 14/4010. Hans og Eva Marianne Ankjær Ludwigsen Nederbyvej 39 Rinkenæs 6300 Gråsten 10-03-2014 14/4010 Hans og Eva Marianne Ankjær Ludwigsen Nederbyvej 39 Rinkenæs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre carport/redskabsskur på ejendommen matr.nr. 997 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs,

Læs mere

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør

Landzonetilladelse. Torben Roepstorff Gammelgade 7, Skælskør Torben Roepstorff Gammelgade 7, 1. 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Line G. og Martin Vædele Dr Schadsvej 35 4500 Nykøbing Sj (Sendt som e-mail til nn@kullegaard.dk) Den 10. september 2014 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Bent Jørgensen Bentsensvej 18 4330 Hvalsø KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Ole Pedersen Kirkemosevej 13 4591 Føllenslev DATO 21. juli 2014 SAGS NR. 326-2014-102529 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at indrette Bed &

Læs mere

6. juni / Alex Andersen Kværsgade 30 Kværs 6300 Gråsten

6. juni / Alex Andersen Kværsgade 30 Kværs 6300 Gråsten 6. juni 2014 14/19376 Alex Andersen Kværsgade 30 Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre garage på ejendommen matr.nr. 233 Kværs, der ligger på Kværsgade 30, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune

Læs mere

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse:, Landzonetilladelse DATO 21. august 2018 SAGSNR. Tilladelse til at udstykke ejendommen matr. nr. 10d, Eskebjerg By, Bregninge, beliggende Eskebjergvej 16, 4591 Føllenslev. Udstykningen, som

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj.

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail:

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail: Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget 13 4690 Haslev Sendt på mail: ark-bent.s@mail.tele.dk Dato: 23. september 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til garage indrettet i overflødiggjort

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Lise Halager Zielinski Brunemark 7 4173 Fjenneslev Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Ringsted Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Der er endvidere søgt om tilladelse til et pilerensningsanlæg, hvilket behandles i en separat afgørelse.

Landzonetilladelse. Der er endvidere søgt om tilladelse til et pilerensningsanlæg, hvilket behandles i en separat afgørelse. Returadresse:, Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre bolig, udhus/værksted og anneks på ejendommen matr. nr. 15g, Solbjerg By, Solbjerg, beliggende Råmosevej 20, 4270 Høng. Der er søgt om tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør

Landzonetilladelse. Johnny Andersen Dyrhaugesvej Korsør Johnny Andersen Dyrhaugesvej 19 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Sonja Pedersen Østkystvejen 325 9300 Sæby Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 21. januar 2019 Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger.

Tilladelsen er givet på betingelse af, udhuset ikke opføres i større afstand en 20 m fra ejendommens bestående bygninger. #BREVFLE Henrik Jensen Aalborgvej 88 9370 Hals 17. november 2014 Landzonetilladelse Aalborgvej 88, 9370 Hals - Opførelse af nyt udhus på 160 m 2, til erstatning for 60 m 2 udhus der nedrives. Aalborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til spildevandsanlæg

Landzonetilladelse til spildevandsanlæg Lars Kenneth Jensen Hjorthøjvej 8 4291 Ruds Vedby Sendt via Byg og Miljø Landzonetilladelse til spildevandsanlæg Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablere et hævet nedsivningsanlæg på

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse WWW.KALUNDBORG.DK Returadresse:, DATO 09. oktober 2019 JOURNAL NR. 326-2019-24121 Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre en garage på ejendommen matr. nr. 1ag, Birkendegård Hgd., Værslev, beliggende

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Plan, Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg René Nielsen Bakkendrupvej 20 4480 Store Fuglede DATO 31. marts 2016 SAGS NR. 326-2016-11247 Landzonetilladelse BETJE N D IG SELV www.kalundborg.dk

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 17 til opførelse af solcelleanlæg

Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 17 til opførelse af solcelleanlæg Janni Cronberg Ulkerupvej 7 4572 Nr. Asmindrup E-mail: jannicronberg@gmail.com Den 21. januar 2014 Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 17 til opførelse af solcelleanlæg Odsherred Kommune har modtaget

Læs mere

/ Hans Knag Tjørnelund Dybbøl Banke 3 Dybbøl 6400 Sønderborg

/ Hans Knag Tjørnelund Dybbøl Banke 3 Dybbøl 6400 Sønderborg 07-04-2014 13/13331 Hans Knag Tjørnelund Dybbøl Banke 3 Dybbøl 6400 Sønderborg Lovliggørende landzonetilladelse til udviddelse af garage på ejendommen matr.nr. 34 Dybbøl Ejerlav, Dybbøl, der ligger på

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Jesper Helt og Camilla Maiken Hansen Tystrupvej 34 4480 Store Fuglede DATO 10. juni 2015 SAGS NR. 326-2014-140905 Landzonetilladelse BETJE N D IG SELV Tilladelse

Læs mere

Niels-Erik Winther Jørgensen Stenbjergvej Asnæs. Sendt digitalt. Den 15. juli Landzonetilladelse byggesagsnr. 1-5 N/4

Niels-Erik Winther Jørgensen Stenbjergvej Asnæs. Sendt digitalt. Den 15. juli Landzonetilladelse byggesagsnr. 1-5 N/4 Niels-Erik Winther Jørgensen Stenbjergvej 8 4550 Asnæs Sendt digitalt Den 15. juli 2016 Landzonetilladelse byggesagsnr. 1-5 N/4 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 18-01-2016 vedrørende landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Etablering af en bolig forudsætter en landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1. Tilladelse

Landzonetilladelse. Etablering af en bolig forudsætter en landzonetilladelse efter planlovens 35, stk. 1. Tilladelse Returadresse:, Michael Chalmer og Anette Rasmussen Vipperød Mark 12 4390 Vipperød Landzonetilladelse DATO 22. august 2017 SAGSNR. 326-2017-21578 Tilladelse til at ændre anvendelse fra restaurant til beboelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg René Sander Hedengran Kragevigvej 10 4291 Ruds Vedby DATO 8. april 2016 SAGSNR. 326-2015-33359 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at etablere to

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Morten Vildrich Andersen Højbakken 2 8870 Langå Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 21-02-2018 / 01.03.03-P19-202-17 Landzonetilladelse

Læs mere