KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing"

Transkript

1 KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing

2

3 AUTOPARTNER OG ONLINE MARKETING SOCIALE MEDIERS PLADS I VIRKELIGHEDEN 4 Kick-Off 2015 ONLINE MARKETING 2015 KAMPAGNEPLATFORMEN MARKETINGTREKANTEN OPRETTELSE AF FACEBOOKSIDE 5 UDVIDET GUIDE TIL DIN FACEBOOKSIDE 14 JEG HAR EN FACEBOOKSIDE HVA NU? 18 20

4 SOCIALE MEDIERS PLADS I VIRKELIGHEDEN OFFLINE BROCHURER FLYERS LØSBLADE AVISANNONCER VÆRKSTED 4 WEBSITE SOCIALE MEDIER ONLINE ADWORDS DISPLAY ANNONCER MARKETING

5 OPRETTELSE AF FACEBOOKSIDE Når du opretter en side på Facebook, er der en række trin du skal igennem. Nedenfor gennemgår vi dem et for et. LOG IND PÅ FACEBOOK Det første du skal gøre, for at oprette en side er at logge ind. Du logger ind med din personlige profil, og det er fra denne profil, du fremover administrerer siden. Men bare rolig, din personlige profil bliver ikke mere synlig for dine kunder, det bliver udelukkende virksomhedens side, de kommer til at kommunikere med. Når du er logget ind, klikker du på linket Mere og vælger Opret side i menuen. 5 VÆLG TYPE OG KATEGORI For at oprette en side skal du vælge hvilken type, din side skal være. Her vælger du Forretning eller sted i lokalområdet.

6 I feltet Vælg en kategori vælger du Bilindustri. Herefter udfylder du de resterende oplysninger om din virksomhed. Vær opmærksom på, at det du udfylder i feltet Virksomhed eller stednavn også bliver navnet på din side. Når du har udfyldt fakta om din virksomhed, og tjekket at alt er korrekt, trykker du på Kom i gang knappen. 6 KONFIGURER DIN SIDE Når du har oprettet din nye side, skal du skrive en kort introduktion til din virksomhed. Det behøver ikke at være en lang udførlig tekst, og den kan også ændres senere, men skriv den hellere med det samme, så det ikke kommer til at hænge. 1. Tilføj underkategorier Vi har allerede angivet, at virksomheden arbejder inden for bilindustri, men for at gøre det endnu nemmere for andre at finde frem til os, tilføjer vi to underkategorier, som passer på det, vi beskæftiger os med. Skriv derfor følgende to underkategorier i feltet: Bilreparation og Værksted. 2. Kort intro om din virksomhed Under introen behøver du ikke at skrive meget andet end: Hos værksted laver vi biler, fordi vi kan lide det. Vi lover aldrig mere, end vi kan holde, og vi giver dig en god og personlig vejledning, inden vi går i gang med at udføre service eller reparation på din bil. 3. Tilføj din hjemmeside Hvis din virksomhed har en hjemmeside, udfylder du adressen i feltet Website. 4. Afkryds Ja i de to spørgsmål omkring dine virksomhedsdetaljer Klik derefter på Gem oplysninger for at gå videre.

7 TILFØJ ET PROFILBILLEDE Dit profilbillede er det billede, der repræsenterer dig, når du bevæger dig rundt på Facebook, eller når du kommenterer på opslag. Derfor er det smart at vælge et simpelt og let genkendeligt billede. Vælg i boksen om du vil overføre et nyt billede eller om du vil bruge et fra din hjemmeside. Bemærk at dit profilbillede skal være mindst 180x180 pixels. Klik på Gem billede, når du har lagt dit billede op. FØJ TIL FAVORITTER Du kan vælge at føje din facebookside til dine foretrukne sider. Det betyder rent teknisk, at den kommer til at ligger højt i venstremenuen på din personlige startside, så du hele tiden kan følge med i hvad der sker på siden. Klik på Føj til favoritter, hvis du ønsker at få let adgang til din side vha. venstremenuen eller klik på Spring over, hvis du ikke ønsker dette. 7 VÆLG MÅLGRUPPE Som næste step i din oprettelse, har du mulighed for at vælge din foretrukne målgruppe. Det er ikke et krav, at du udfylder dette, men det kan være en god idé at tilføje oplysninger om geografi og alder (18+). Klik på Gem, når du har udfyldt dine målgruppekrav.

8 SYNES GODT OM SIDEN Facebook spørger dig automatisk, om du vil Synes godt om din nye side. Vælg Synes godt om, for at vise din tilslutning til virksomheden. TILFØJ COVERBILLEDE Du har nu oprettet din side og kan tage den i brug, men der er dog stadig et par ting, du bør gøre, for at siden bliver helt tip top. Det første er at tilføje et coverbillede. 8 Coverbilledet ses helt i toppen af din side, og er det første nye besøgende ser, når de besøger dig på Facebook. For at tilføje et billede klikker du på kamera ikonet i øverste venstre hjørne. Her vælger du Overfør billede, finder det billede, du vil overføre fra din computer eller hjemmeside og klikker Vælg. Når billedet er lagt op, har du mulighed for at ændre positionen, når du er færdig klikker du Gem ændringer. Coverbilledets idelle størrelse er 851x315 pixels.

9 OPRET HANDLINGSKNAP Nederst på dit coverbillede, vil du se en knap med teksten Opret en opfordring til handling. Hvis du klikker på denne, har du mulighed for at oprette en knap, som kan sende besøgende direkte til din hjemmeside, hvis du har sådan en. Du kan eksempelvis vælge Kontakt os, og indtaste direkte links til din kontaktside. Så bliver folk ledt direkte til dine kontaktinformationer, hvis de har brug for disse. 9 Når du har indtastet disse oplysninger, vil du blive spurgt om besøgende fra mobile enheder også skal sendes til den angivne hjemmeside, eller om de skal sendes til en app. Her vælger du Website, med mindre du har en app.

10 TILFØJ VIGTIGE OPLYSNINGER OM DIN VIRKSOMHED Facebook giver dig mulighed for at tilføje en række vigtige informationer om din virksomhed. Den første vi skal kigge på er muligheden for at indtaste hvornår din virksomhed er grundlagt. Klik på punktet Om i menuen under dit coverbillede. Vælg punktet Sideoplysninger i menuen til venstre. 10 Klik på Oprettede en profil på Facebook og vælg Grundlagt i dropdown menuen. Vælg herefter det år din virksomhed blev grundlagt i menuen nedenunder.

11 TILFØJ ÅBNINGSTIDER Facebook giver dig mulighed for at tilføje dine åbningstider direkte på siden, på den måde behøver dine kunder ikke at lede efter det alle mulige andre steder. Du tilføjer Åbningstider lige nedenunder punktet Startoplysninger, som vi netop har ændret. Indtast herefter dine åbningstider. Vær opmærksom på, at det er muligt at have den samme åbningstid for flere ugedage eller individuelle åbningstider for hver enkelt dag. LAV DIT FØRSTE OPSLAG Inden din side er helt klar til besøgende, bør du lave dit første opslag. Det gør du ved at klikke på Side i øverste venstre hjørne lige under facebooklogoet. 11 Et opslag kan have tre forskellige kategorier: Status Billede/video Begivenhed, milepæl + Status bruges til tekstopdateringer. Billede/video til billeder samt video og Begivenhed, milepæl + bruges til at oprette begivenheder for virksomheden. I første omgang kan du lave et tekstopslag, hvor du fortæller, at din virksomhed nu også på Facebook, og at I glæder jer til at dele spændende nyheder, tips, tricks og gode tilbud med jeres kunder. Når du har skrevet det du vil, trykker du på Slå op. Derefter vises dit opslag på siden.

12 INVITER FOLK TIL AT FØLGE DIN NYE SIDE Efter du har lavet dit første opslag, er det på tide at invitere andre til at følge din side. Det kan du gøre på to måder. Under menupunktet Opbyg målgruppe i øverste højre hjørne, kan du invitere venner eller invitere kontakter. Klik på den metode du ønsker at bruge, for at sende dine invitationer ud. 12 TILLYKKE DU HAR NU EN FUNKTIONEL FACEBOOKSIDE Når du har fuldført alle trin i denne guide, er du godt i gang med din nye facebookside.

13 13

14 UDVIDET GUIDE TIL DIN FACEBOOKSIDE At oprette en side på Facebook er det første og vigtigste skridt. Herefter er det en god idé at gå siden igennem, og se om man har tjek på de vigtigste elementer. I denne guide er der samlet en række råd, vejledninger og tips som kan hjælpe dig til en toptrimmet facebookside. GRAFISKE ELEMENTER En side består af et profilbillede og et coverbillede. Følgende mål skal uploades til Facebook: Profilbilledet: 180x180 pixels Coverbillede: 851x315 Pixels (anbefalet som JPG, srgb og under 100 kilobytes) Facebooks oversigt kan ses her: 14

15 INDSTILLINGER Man kommer til indstillingerne for siden i toppen. De forskellige muligheder inden for hver fane afhænger af sidetypen og sidens alder. Følgende er de vigtigste: Sidesynlighed: Siden kan tages offline, hvis man ikke ønsker at den skal kunne findes før den er færdig. Tilladelser til at oprette opslag: Styre om andre end siden selv kan slå indhold op, samt om video og billedoplag er tilladte. Målretning: Tilføj mulighed for målretning. Det tilføjer en målretningsknap på statusopslag. Beskeder: Giver brugere mulighed for at kontakte siden privat ved at vise Besked-knappen. Mulighed for tagging: Det giver mulighed for øget interaktion med dine følgere. Landebegrænsning: Mulighed for at have forskellige sider i forskellige lande. NB: Ved brug af Målretning af opslag kan man slå forskellige sprog eller placeringsversioner (land, by, region) op. Aldersbegrænsning: Siden kan afgrænses til kun at vises for bestemte aldersgrupper. Sideredigering: Opslag og kommentarer der indeholder visse ord kan blokeres. Filter for stødende sprogbrug: Valgfrit mellem niveauerne Mellem og Stærk. Facebook styrer hvilke ord der må bruges på siden. Forslag til lignende sider: Skal siden indgå, når personer anbefales lignende sider? Rangering af kommentarer: Styre om kommentarer med flest likes og svar skal vises først efter sidens opslag. Fjern siden: Siden kan fjernes permanent fra Facebook. 15

16 Sideoplysninger Sideoplysninger skal i bedst mulige omfang udfyldes. Opslagstilskrivning Her styres om opslag skal laves på vegne af siden eller den private profil. Notifikationer Styre hvor oftere brugere af siden skal have en notifikation. Begræns dem mest muligt. 16 Sideroller Her styres hvem der har mulighed for at redigere på siden. Personer kan tilføjes med mail eller profilnavn. Der er forskellige roller med forskellige rettigheder. De kan læses under hver rolle. Apps Forskellige apps kan tilføjes siden, som f.eks. kalender og lignende. Forslåede redigeringer Facebook kommer her med anbefalede redigeringer for at forbedre siden. Udvalgte Syntes siden godt om andre sider kan man her vælge at fremhæve enkelte af de sider. Samtidig kan der her tilføjes en sideejer som vises offentligt på siden. Mobil Giver oplysninger om at lave opslag over mail på ældre mobiltelefoner samt hvordan man finder siden. Udelukkede brugere Giver et overblik over de brugere som er blevet blokeret på siden. Aktivitetslog Giver overblik over planlagte opslag.

17 AKTIVITET Aktivitetsfanen findes i toppen, til venstre for Indstillinger. Notifikationer Her vises notifikationer for siden. F.eks. hvis siden får et nyt like eller lignende. Beskeder Her kommer private beskeder. Planlagte opslag Viser en oversigt over planlagte opslag. Kladder Viser en oversigt over opslagskladder. OPSLAG 17 Planlæg opslag Giver her muligheden for at planlægge opslag til fremtiden. Planlagte opslag vil fremgå af oversigten af planlagte opslag under aktivitetsfanen. Baguddater Her kan man datere et opslag til at have en dato, som er længere bagude i kalenderen end dags dato. Gem kladde Giver muligheden for at gemme det skrevne opslag som en kladde. Kladderne kan findes under Aktivitetsfanen Kladder.

18 18 JEG HAR EN FACEBOOKSIDE HVA NU?

19 TING DU SKAL GØRE Skriv kort og præcist. Opslag på under 80 tegn virker bedst. Sørg for kun at have ét budskab pr. opslag. Hvis du har flere ting, du vil fortælle dine følgere, skal du i stedet dele det op i flere opslag og fordele dem over flere dage. Tjek siden mindst en gang om dagen på hverdage, så du kan svare på henvendelser. Vær dit værksted på Facebook. Vis hvad I interesserer jeg for på værkstedet, følg eksempelvis den lokale fodboldklub og jeres favorit Formel 1 hold. Det viser jeres følgere, at der er rigtige mennesker bag skærmen. Stil spørgsmål til dine følgere. Vi mennesker reagerer helt naturligt, når nogen spørger os om noget, det vækker vores opmærksomhed og nysgerrighed. Derfor vil du ofte se større effekt, hvis du bruger spørgsmål, når du kommunikerer med dit publikum. Husk at fortælle folk om jeres facebookside og fortæl dem så også hvorfor de skal følge den. Sørg for at I linker til facebooksiden på både hjemmeside og evt. nyhedsbrev. Og fortæl, at hvis man følger jer, får man både tips, tricks og information om gode tilbud. Lav opslag på siden, så den ikke dør, men lav ikke mere end fire opslag om ugen og højst to samme dag. Lav gerne små korte statusopslag ledsaget af billeder taget med telefonen. Det kunne fx være: Lars var lige forbi for at få skiftet til sommerdæk, så nu er han igen godt kørende. Skal vi også skifte dine dæk? Lav videoopslag. Facebook er meget glad for videoer, og viser dem derfor til langt flere end dine øvrige opslag. Samtidig er en video en rigtig god måde, at kommunikere på. Læg en plan for dine opslag. Det er en god idé at lægge en plan, for hvilke opslag du evt. kan lave på din side. På den måde sikrer du, at der kommer noget op på siden, og at du har en liste over mulige opslag, hvis du løber tør for gode ideer. Skriv gerne hvem der er forfatter af indlægget, det viser dine følgere, at der er en virkelig person bag opslaget. Skriv eksempelvis fornavn og titel som i eksemplet her: /Søren Lærling Slet links i dine opslag. Det er rigtig godt, at du deler links på din facebookside, men når du først har kopieret et link ind i et opslag, bør du slette selve linkteksten igen. Linket vises stadig og opslaget blive pænere at se på. 19 TING DU IKKE SKAL GØRE Lav ikke udelukkende opslag om hvad du sælger giv også gode råd og informationer. Hvis det eneste folk ser fra dig, er salgsannoncer, bliver de hurtigt trætte af at følge dig, og du vil blive valgt fra. Bed ikke altid dine følgere om at synes godt om og dele dine opslag, hvis indholdet er godt nok, skal folk nok selv sende det videre. Ignorer ikke dit publikum. Husk at svare alle der skriver på din side, også selvom de er negative. Se det som din mulighed for at få en konstruktiv dialog med en utilfreds kunde. Skriv ikke for lange opslag. Dine følgere orker ofte ikke lange indviklede indlæg, så sørg for at skrive kort og præcist.

20 KAMPAGNEPLATFORMEN VÆRKSTEDSANNONCER ONLINE ANNONCE KAMPAGNEPLATFORMEN VÆRKSTEDETS WEBSITE A 20 A A B C D B C A B A B C C D D A VÆRKSTEDSADMIN B C D D

21 MARKETINGTREKANTEN KÆDEN NATIONALT REGIONALT INTERN MARKEDSFØRING OG INDHOLD EKSTERN MARKEDSFØRING OG DIALOG VÆRK STED LOKALT MEDARBEJDER OPLEVELSE SALG KUNDE 21

22 Skabertrang Silkeborg Bogtryk er et hus med både on- og offline eksperter. Vil du vide mere? Vi arbejder hver dag med online marketing og sociale medier, men også med tryksager og grafisk opsætning. 22 Derfor er vi altid parate til at hjælpe dig med både store og små kampagner eller tiltag, som kan rykke din forretning. Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan styrke din markedsføring og dit salg. Stagehøjvej 27 Silkeborg T:

23

24

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Find din rådgiver på Facebook - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Indhold Opret Facebook-profil Tilpas Facebook-profil Følg din rådgiver og få Venner Synes godt om sider Opret side for bedrift

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Litteratur her er noget udmærket materiale om facebook.

Litteratur  her er noget udmærket materiale om facebook. Guide til facebook Opret din facebook konto side 1 Startsiden s. 2 Lave et opslag 3 Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. 5 Slette et album 7 Like og gemme og venner 7 Aktivitetslog 7 Oprette

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside Få dit budskab igennem på Facebook Facebook er et godt sted til at fortælle om arbejdet i lokalforeningen eller tilbuddene i butikken samt søge frivillige og deltagere til aktiviteterne. Her er et par

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit-kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 Indholdsfortegnelse: Om Mit-Kvarter... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit-kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter...

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK 10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK (223) Kommentarer21. maj 2012 Denice Brun underfacebook, Sociale medier Vi bruger i gennemsnittet 6 timer om måneden på Facebook, derfor kender de fleste nok de gængse

Læs mere

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Google My Business. Christina Søndergaard Online Marketingchef

Google My Business. Christina Søndergaard Online Marketingchef Google My Business Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvad skal vi igennem? 1. Om digital markedsføring 2. Om Google My Business 3. Opsætning af Google My Business 4. Funktioner i Google My Business

Læs mere

Guide til hjemmesider for Broen

Guide til hjemmesider for Broen Guide til hjemmesider for Broen Hjemmesiden er opbygget i WordPress. Afdelingens egne sider kan redigeres og opdateres, når der er oprettet en bruger. Kontakt Broen Danmark, hvis I vil have oprettet en

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit- kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 OM MIT KVARTER... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit Kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter... 4 KVARTER-FUNKTIONER

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Kom i gang med Memento Circle

Kom i gang med Memento Circle Kom i gang med Memento Circle 1. Sådan opretter du en brugerprofil 2. Oversigt over mindesider på Memento Circle 3. Adgang til mindesider 4. Sådan opretter du en mindeside 5. Chat-funktion 6. Upload billeder

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG Agenda Hvad skal vi igennem? Kort begrebsforklaring Kort definition af de begreber vi skal bruge Hvad kan I bruge Facebook til? Og hvordan skal I bruge Facebook?

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Sådan bruger du Facebook sider

Sådan bruger du Facebook sider Sådan bruger du Facebook sider Timeline designet er på samme måde som i de personlige profiler. Det giver mulighed for at lave en flot designet side for sin virksomhed, organisation eller forening. Siderne

Læs mere

Manual til LOF s hjemmeside November 2018

Manual til LOF s hjemmeside November 2018 Manual til LOF s hjemmeside November 2018 Indholdsfortegnelse 1. Login i Umbraco... 4 1.1 Glemt adgangskode... 4 2. Ordbog... 5 2.1 Ordbog Hjemmeside... 5 2.2 Ordbog Umbraco... 6 3. Forhåndsvisning...

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Kom i gang med Memento Circle

Kom i gang med Memento Circle Kom i gang med Memento Circle 1. Sådan opretter du en brugerprofil 2. Oversigt over mindesider på Memento Circle 3. Adgang til mindesider 4. Sådan opretter du en mindeside 5. Chat-funktion MEMENTO CIRCLE

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER

SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER SÅDAN BRUGER DU ONLINE KALENDER I vejledningen bruger vi det gratis program Google kalender som eksempel til at vise, hvordan man bruger en online kalender. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK

VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Tilføj eller fravælg kort...3 Foretrukne...4 Bestem min startside...6 Mine links...7 Favoritter...8 Notifikationer...9 Pop up...10 LANDMAND.DK ER

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

3 OPRETTELSE AF SIDER

3 OPRETTELSE AF SIDER 3 OPRETTELSE AF SIDER En af VuptiWebs styrker er muligheden for at oprette forskellige sidetyper og - ikke mindst - sider, som automatisk henter data fra vores administrationsprogram (DOFPro). I første

Læs mere

FACEBOOK KURSUS K U R S U S

FACEBOOK KURSUS K U R S U S FACEBOOK KURSUS Kort om Facebook Hvad er Facebook Socialt medie med fokus på at forbinde mennesker. Hvem bruger Facebook? Facebook anvendes mest af private mennesker til at organisere fællesskaber. Hvordan

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

SOCIAL MEDIA STRATEGI

SOCIAL MEDIA STRATEGI SOCIAL MEDIA STRATEGI SÅDAN GØR DU Marts 2013 UDKAST Sådan gør du sociale medier. I forbindelse med, at du vil inddrage sociale medier i formidlingen af din kampagne, dit projekt eller bare generelt i

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via App Store.

Start med at downloade app en Youtube via App Store. APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested 1 1. Du skal starte med at være i din egen personlige facebook profil og trykke på den lille pil i topmenuen 2. I den menu der ruller ned, er der et emne

Læs mere

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Indholdsoversigt. Emne. Side

Indholdsoversigt. Emne. Side Indholdsoversigt Emne o Log-in på din Idify Tidslinje Åben Idify Timeline på din ipad Indtast dine log-in oplysninger o Navigation af din tidslinje Tidslinjens oversigt Åbne Favorit erindring Navigér og

Læs mere

Guide til hjemmesider for Broen

Guide til hjemmesider for Broen Guide til hjemmesider for Broen Hjemmesiden er opbygget i WordPress. Der kan redigeres af lokalafdelingen af Broen, når der er oprettet en bruger. Kontakt Broen Danmark, hvis I vil have oprettet en bruger,

Læs mere

Brug af Office 365 på din Windows Phone

Brug af Office 365 på din Windows Phone Brug af Office 365 på din Windows Phone Startvejledning Tjek mail Sæt din Windows Phone op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr på,

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Så vil systemet have oploadet nogle billeder, du vælger en mappe enten på skrivebordet eller i billeder.

Så vil systemet have oploadet nogle billeder, du vælger en mappe enten på skrivebordet eller i billeder. Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. s.1 Slette et album s 2 Lave et opslag s.5 Slette et opslag s. 6 Dele et opslag med andre s.6 Gemme s. 7 Aktivitetslog s 8 Oprette en begivenhed s.8

Læs mere

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.12 Original skrevet af: Sidst opdateret 15-11-2016 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger Facebook-guide til firmaidrætsforeninger 1 Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Det håber vi, at I er og vi i kommunikationsafdelingen står

Læs mere

MANUAL TIL FS PÅ NETTET

MANUAL TIL FS PÅ NETTET MANUAL TIL FS PÅ NETTET Sådan opretter du nyheder og artikler (side 4) Sådan laver du links (side 14) Om tjek ind/ud og publicer (side 20) Sådan uploader du billeder og dokumenter (side 25) Sådan redigerer

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 2.0 Oprettet den 3. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. JOBNET PÅ MOBILEN... 3 1.1 FORBEREDELSE TIL BRUG AF JOBNET PÅ MOBILEN... 4 2. LOG

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Facebookstrategi for IFS-foreninger

Facebookstrategi for IFS-foreninger Facebookstrategi for IFS-foreninger MÅLGRUPPE Nuværende og potentielle brugere af IFS-foreningen i lokalområdet. Dvs. mennesker med psykiske vanskeligheder, som også har interesse i idræt og har en Facebook-konto.

Læs mere

Friiikalenderens guide Kom godt i gang

Friiikalenderens guide Kom godt i gang Friiikalenderens guide Kom godt i gang Velkommen til Friiikalenderens guide Systemet hvor du opretter dine arrangementer findes på http://webeventlite.nordjyske.dk. Klik på Registrer og indtast din emailadresse

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Ovi: Sådan kommer du i gang

Ovi: Sådan kommer du i gang Ovi - Introduktion Din guide til Ovi: Sådan kommer du i gang 1) Gå ind på www.ovi.com og klik på Register. 2) Udfyld formularen - husk at skrive dit mobilnummer, så du kan bruge Ovi på mobilen. 3) Så er

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere