FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG"

Transkript

1 FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

2 Agenda Hvad skal vi igennem? Kort begrebsforklaring Kort definition af de begreber vi skal bruge Hvad kan I bruge Facebook til? Og hvordan skal I bruge Facebook? Det gode opslag hvordan? Tips og tricks Kommunikation og målgruppe Hvordan skal I kommunikere og hvem skal I kommunikere til? Forskellen på en Facebook-side og en Facebook-gruppe? Skal I booste opslag på Facebook? Ishøj-modellen Et eksempel fra det virkelige liv. Opsamling

3 Begreber Hurtig intro til noget af indholdet Facebook-side Facebook-gruppe Målgrupper Boost Det gode opslag En side på Facebook hvor medlemmer, interessenter, folk i byen, og alle andre kan følge jer. Et sted hvor I kan samle jeres medlemmer, og styrke fællesskabet mellem dem. Dem I gerne vil have fat i. En måde at kortlægge hvem I skal henvende jer til. En billig og let måde at øge kendskabet til jer. En god måde at dele vigtige budskaber. Visuelt indhold gør sig godt på Facebook, det vil folk gerne se.

4 Kommunikation Intern kommunikation vs. ekstern kommunikation Intern kommunikation Ekstern kommunikation Den kommunikation der er medlemmerne imellem og den kommunikation der er mellem bestyrelsen og medlemmer. Kommunikationen fra klubben og ud til resten af Danmark. Den kommunikation som f.eks. er i aviser, på en Facebook-side mv.

5 Lav en kommunikationsdrejebog Det kan være med til at give jer en rød tråd i kommunikationen HVILKE KANALER? Lav et overblik over, hvilke kanaler I har, som I kommunikerer på. HVEM KOMMUNIKERER PÅ JERES KANALER? Hvem kommunikerer på Facebook og hvem kommunikerer på hjemmesiden? HVAD KOMMUNIKERES DER? Hvilke budskaber sender I ud hvor? HVEM KOMMUNIKERER I TIL? Eksisterende medlemmer, nye medlemmer, lokalområdet? HVOR OFTE KOMMUNIKERER I? Skal I kommunikere noget hver

6 Hvad er en gruppe? En Facebook-gruppe er god når man skal varetage kommunikationen internt i roklubben, det vil altså sige medlemmerne i mellem. Her kan man bruge gruppen til at give korte beskeder, som ikke behøver at komme ud på en mail til alle medlemmerne. Hvis en Facebook-gruppe er hemmelig, er det kun medlemmerne af gruppen som kan se alle opslag, der er i gruppen.

7 FORDEL I kan selv styre hvem der er medlem i gruppen. FORDEL I kan selv styre hvem der kan se jeres opslag i gruppen. Hvad kan en Facebook-gruppe? Bedst til intern kommunikation ULEMPE Ikke særlig god til ekstern kommunikation. ULEMPE I kan ikke Booste opslag i grupper. Som udgangspunkt internt kommunikations forum for medlemmer eks.: meddelelser om madpakketure, aflysninger, oprydningsdage mv. Grupper er som udgangspunkt ment som lukkede fora, og dermed ikke beregnet til at invitere interessenter ind i.

8 Hvad er en Facebook-side? En Facebook-side er god når man skal varetage kommunikationen eksternt i roklubben, det vil sige at man kan bruge siden til at skabe opmærksomhed omkring klubben. Hvad der sker på en Facebook-side, er offentligt, og dermed kan alle der har lyst, og har viden om at siden eksisterer, se hvad der bliver slået op. Det er altså gennem en Facebook-side at I kan skabe opmærksomhed omkring jeres klub, og det er også på en Facebook-side at I kan lave annoncer, det er ikke muligt i en Facebook-gruppe.

9 01. FORDEL 02. FORDEL Hvad kan en Facebook-side? I styrer samtalen. I kan booste opslag, og nå flere potentielle medlemmer. 03. FORDEL 04. FORDEL God til ekstern kommunikation Som udgangspunkt ekstern kommunikation til medlemmer, interessenter og andre. Kan også bruges til interne meddelelser. Potentielle nye medlemmer, borgere andre I kan knytte en gruppe til jeres side på Facebook. I kan tildele forskellige sideroller til jeres Facebook-ansvarlige 1. ULEMPE 02. ULEMPE Boost -funktionen kræver en smule tilvænning. Siden bliver forbundet med jeres private Facebook-konto.

10 Sideroller Tildel sideroller Hvem kan mest? I kan tildele bestyrelsesmedlemmer (eller andre), forskellige sideroller, dermed kan I styre hvem der må hvad på siden. En administrator må mest på siden en liveudsender må mindst

11 Facebook-side + gruppe Tilknyt en gruppe Behold jeres eksisterende gruppe I kan knytte en gruppe til siden, som I kan bruge til intern kommunikation så kan I også slå op på vegne af siden, i gruppen. (Hvis I, i forvejen har en gruppe, så kan I bare tilknytte denne til jeres Facebook-side.).

12 Virker Boost på Facebook? Ishøj-modellen Historien fra Ishøj Roklub, et perfekt eksempel på at bruge Boost af opslag på Facebook- og lykkes med det. Kort baggrund: Ishøj Roklub har selv gjort indsatsen, de har ikke fået hjælp. Det er gjort med minimum mængde at fodarbejde for medlemmerne. Indsatsen Ishøj har lagt på et niveau, hvor alle kan være med.

13 Hvad gjorde de? Ishøj-modellen Ishøj Roklub brugte korte videoer ca. 10 sekunder, som de slog op på deres Facebook-side. Videoerne Boostede de, og fastsatte en meget specifik målgruppe. Det betød at det var ganske få som så opslagene, men det gjorde at Ishøj Roklub ramte dem som rent faktisk var potentielle medlemmer.

14 Boost opslag hvordan? Trin for trin Helt konkret hvor skal man trykke?

15 1 Hvad? 2 Hvem? 3 Budget? 4 Indhold/budskab? Hvad ønsker I at få ud af at booste opslaget? Hvem er det I gerne vil have fat i? Hvor mange penge skal I bruge? Hvad skal indholdet være i jeres opslag?

16 Hvordan gør vi? 1. OPRET ET OPSLAG Første step er at oprette et opslag, som skal indeholde et fængende billede/en video og en kort tekst. Først når opslaget er publiceret, kan det boostes: 2. KLIK HER

17 Indstillinger 01. Mål & Tilføj en knap Mål Her skal I vælge om opslaget skal skabe interaktion, altså om opslaget skal få dem der ser det til at reagere, kommentere og dele. Eller om opslaget skal få dem til at sende beskeder til jeres side. Tilføj en knap I kan vælge om der skal tilføjes en knap til jeres opslag, det kaldes i fagsprog et call-to-action som kan opfordre dem som ser jeres reklame til at foretage en handling. Det kan eksempelvis være at skrive til jer på Facebook, læse mere, eller besøge jeres hjemmeside.

18 Indstillinger 02. Målgruppe Facebook giver jer mulighed for at målrette jeres opslag, mod en bestemt målgruppe som fastsættes enten på forhånd*, eller i løbet af boost processen. Målgruppen fastsættes på parametre som alder, køn og geografi.

19 Indstillinger 03. Budget og varighed Det er her I fastsætter hvor lang tid jeres annonce skal køre, og hvor mange penge I vil bruge på annoncen. Facebook giver et estimeret tal på, hvor mange personer i ca. kan ramme pr. dag.

20 Indstillinger 04. Betalingsmetode Her vælger du hvordan du vil betale for annoncen. Du kan kun vælge dit eget dankort, du kan ikke vælge andre som betalere.

21

22 Modtageren Hvordan fanger I folk? MIG, MIG, MIG Hvem er det menneske i verden, som for hvem du bekymrer dig mest? Dig selv! Sådan har jeres modtagere det også! Derfor kan det være en god idé at sætte sig i modtagers sted, og bruge tænkemåden: What Is In It For Me? WHAT IS IN IT FOR ME?

23 Målgrupper Målret jeres opslag og ram de rigtige 01 Fastsæt en aldersgruppe Vælg hvilken aldersgruppe I vil ramme? Facebook giver jer mulighed for at tilpasse. 02 Vælg geografi Hvor bor de mennesker I vil ramme? I kan indtaste byer, og vælge hvilke I vil ramme 03 Inkludér eller ekskludér Er der nogen bestemte I vil ramme? Eller måske undgå det kan I også tilpasse

24 Målgrupper I kan fastsætte dem på forhånd Gør det nemt for jer selv Når I har defineret jeres målgrupper, og skrevet dem ind i jeres kommunikationsdrejebog, så kan I også oprette dem i Facebook, så det bliver nemmere og hurtigere at vælge dem, når I skal booste et opslag.

25 Find fanen promoveringer - Og din annoncekonto

26

27 I kan tilføje de lokationer, I gerne vil ramme Målgrupper I kan hele tiden holde øje med, hvordan jeres målgruppe er sammensat.

28 I VÆLGER SELV BELØBET Når I Booster et opslag, kan I selv vælge hvor mange penge I vil kaste efter det. Mindstebeløbet ligger på omkring 35kr. FLEXIBEL TIDSHORISONT I styrer selv hvor længe jeres opslag skal være i rotation. Hvis I vælger at jeres opslag skal køre i 28 dage, har det naturligvis indflydelse på prisen.

29 Resultater? Hvordan klarede jeres opslag sig? Se det her. Administrér din konto Her kommer du ind til din personlige Annoncekonto. Derinde kan du se det fulde overblik over jeres annoncer.

30 Resultater Hvordan gik det? Når jeres opslag har kørt i det antal dage, som I angav, så kan I se hvordan det gik. Hvor mange personer nåede opslaget? Hvor mange interaktioner fik opslaget? Var det ikke tid nok? Hvis I synes at jeres opslag skal køre længere, så kan I forlænge perioden.

31 Det fulde overblik På de fire markerede faner, kan du få overblik over hvilke kampagner der kører, eller har kørt. Du kan også se hvor mange penge kampagnen har brugt.

32 Pengene? EKSEMPEL: En annoncekonto Når man arbejder med Boost af opslag på Facebook, skal man oprette en Annoncekonto, der skal tilknyttes et betalingskort, så Facebook har et sted at trække pengene. Når du tilknytter et kort, er det kun dig som kan bruge det, det vil altså sige at det kun er gennem din private Facebook-konto at du kan brug DIT kort. Karen Jensen opretter sit dankort på Facebook, og bruger det til at Booste opslag på Eksempel Roklubs Facebook-side. Preben Sørensen kan også tilgå roklubbens Facebook-side, men Preben kan IKKE Booste opslag, og betale med Karens dankort Preben skal oprette sit eget kort.

33 Det gode opslag Tips og tricks Hvilket indhold er godt indhold?

34 Det gode opslag - Kan ikke skrives på 5 minutter Naturen i fokus Træning i fokus Fællesskab Det der gør jer specielle Vil du have flere naturoplevelser? I XX Roklub ror vi morgenroning hver dag. Oplev solen stå op, og se naturen vågne fra vandsiden. Leder du efter en træningsform, hvor du kan bruge hele kroppen? Så er roning måske noget for dig! Kom ned I XX Roklub og få en gratis prøvetur/rospinnings time. Vil du være en del af et fællesskab og samtidig få god træning? I XX Roklub vægter vi det sociale lige så højt som træning. Og vi vil gerne have dig med på holdet. Hvad kan I tilbyde, som man ikke kan få I Fitness DK?

35 De flotte billeder Siger mere end 1000 ord Opslag der er akkompagneret af noget visuelt kommer længere på Facebook. Derfor er det en god idé at have nogle billeder liggende, I kan bruge. At poste et flot billede en gang i mellem, er heller ikke nogen dum idé. Aftal eventuelt at I har et par medlemmer, som kun har ansvar for at offentliggøre et billede, en gang i mellem Billederne behøver ikke være taget med et dyrt kamera, de fleste smartphones kan i dag tage ganske fine billeder.

36 Videoindhold? Det kan være en god idé På Facebook klarer videoer sig som regel ret godt, i hvert fald hvis de er gode og kan fastholde modtageren. Videoindhold kan være fristende at lave, specielt fordi der er den gulerod i det, at de får mange visninger. Men pas på ikke at gå i fælden lad være med at lave videoer for videoernes skyld. En god video er kort, flot, og indeholder et meget simpelt budskab. *Hvis videoen indeholder tale, er det en god idé at lave undertekster

37 Begivenheder Fortæl verden om jeres planer Hvornår har I standerhejsning i roklubben? Hvilken dato ligger jeres Åbent Hus? Næste medlemsmøde? På Facebook kan I oprette begivenheder, så kan alle følge med i hvornår I har arrangementer i roklubben. Det kræver en lille indsats, og giver gode resultater. Begivenhederne når langt, og der er mange som ser dem.

38 Brug værktøjerne Eksperimenter med mulighederne Facebook har flere værktøjer, som man kan benytte sig af. Det er bl.a. en mulighed at lave en farvet baggrund til korte opslag, hvor man ikke lige har et billede. Der findes flere forskellige funktioner man kan eksperimentere med.

39 Inviter folk til at synes godt om Få flere følgere på jeres side Er der nogen, som liker jeres opslag, men ikke følger jeres side? Brug et par timer på at gennemgå jeres opslag fra de sidste par måneder, og se hvem der har reageret på dem. Synes de ikke allerede godt om siden? Så inviter dem! Klik på dem der har reageret på jeres opslag, så kan I nemt se det.

40 Planlæg opslag Lav septempers opslag i marts På Facebook, er der mulighed for at planlægge opslag. I kan altså lave opslag i dag, og bestemme at de ikke skal offentliggøres før om en måned. Opslagene oprettes som alle andre, men når opslaget er klar trykker man Planlæg fremfor udgiv. Du finder Planlæg -knappen på lige ved siden af

41 Eksempler To gode og et mindre godt DSB???? Suzuki Slagelse???? SDU Cortex Lab????

42 Eksempler To gode og et mindre godt Opslag fra DSB OPSLAG DER FUNGERER Opslag fra SDU Cortex Lab OPSLAG DER FUNGERER Opslag fra Suzuki Slagelse OPSLAG DER IKKE FUNGERER

43 Opsamling Hvad er det vi kan bruge Facebook til? 01 I kan bruge en Facebook-side til at lave sponsorerede opslag. Hvor I målretter mod potentielle, nye medlemmer. En fb-side I kan give bestyrelsesmedlemmer forskellige sideroller. Samtidig kan I bevare jeres gruppe, og knytte den til jeres side. Boost af opslag på Facebook, er nemmest at gøre på opslag I har lavet. Og I Boost funktionen kan I hele tiden se hvordan jeres opslag ser ud. 04 I skal Booste opslag som f.eks. dem der fortæller om Åbent Hus, eller roskoler hvor alle kan deltage.

44 Hvis I vil læse mere Læs om forskellene på sider, profiler, grupper og begivenheder Har I ikke en Facebook-side? Få trin-for-trin vejledning i at oprette en. Vejledning i at oprette annoncer på Facebook?

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG

FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG FACEBOOK GRUPPER, SIDER OG SPONSOREREDE OPSLAG Kommunikation Intern kommunikation vs. ekstern kommunikation Intern kommunikation Ekstern kommunikation Den kommunikation der er medlemmerne imellem og den

Læs mere

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside

Få dit budskab igennem på Facebook. Opdater løbende jeres Facebookside Få dit budskab igennem på Facebook Facebook er et godt sted til at fortælle om arbejdet i lokalforeningen eller tilbuddene i butikken samt søge frivillige og deltagere til aktiviteterne. Her er et par

Læs mere

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd

Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd Avanceret annoncering for De Samvirkende Købmænd De fleste købmænd vil komme ganske langt ved blot at booste opslag som beskrevet i drejebogen fra De Samvirkende Købmænd. Her kan man nøjes med at annoncere

Læs mere

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening

FACEBOOK vejledning Naturfredningsforening FACEBOOK vejledning 2019 Naturfredningsforening Indhold DN på Facebook, side 4. Det gode opslag, side 6. Læg billeder op, side 8. Læg link op, side 11. Få flere følgere, side 13. FB-profil versus FB-side,

Læs mere

Facebook Business Manager

Facebook Business Manager Facebook Business Manager - Sammen kan vi det hele! Facebook Hvordan tilmelder jeg mig Facebook Business Manager? Med Facebook Business Manager får du mulighed for at administrere alle de virksomhedssider,

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Agenda. Hvordan får din forening mere ud af sociale medier?

Agenda. Hvordan får din forening mere ud af sociale medier? Agenda Min baggrund og forståelse for Facebook Facebooksiden: Opnå større synlighed Opslagene: Få flere kommentarer Begivenhederne: Få flere deltagere Tennis på Facebook i dag Afrunding Min baggrund Løbeklubben

Læs mere

KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing

KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing KICK-OFF 2015 AutoPartner og online marketing AUTOPARTNER OG ONLINE MARKETING SOCIALE MEDIERS PLADS I VIRKELIGHEDEN 4 Kick-Off 2015 ONLINE MARKETING 2015 KAMPAGNEPLATFORMEN MARKETINGTREKANTEN OPRETTELSE

Læs mere

Du kan desuden tilgå sitet via den lille menu-pil øverst i højre side af skærmbilledet.

Du kan desuden tilgå sitet via den lille menu-pil øverst i højre side af skærmbilledet. Øvelse 1: Boost af opslag på Facebook-site 1) Begynd med at oprette et opslag på dit lokale Vild med Vand-site. Du tilgår dit Vild med Vand-site via Genveje i venstre side af skærmbilledet, når du står

Læs mere

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening Ram plet med jeres markedsføring Effektiv markedsføring af din skytteforening Skab en effektiv markedsføring og kommunikation af din skytteforening. Koncentration. Sigt. Ram plet. Kom godt i gang med markedsføring

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid Side: 1 af 8 Facebook Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier Vi investerer i din fremtid Side: 2 af 8 Facebook formål Dit overordnede formål med at være på Facebook F.eks. Få flere unge til

Læs mere

Start samtalen, styrk salget

Start samtalen, styrk salget Start samtalen, styrk salget SÅDAN SKABER DU STRUKTUR I DIN FACEBOOK-KOMMUNIKATION Brian Carlson, Partner & Client Service Director, Klausen + Partners A/S 05.10.2017 Agenda 1. Facebook i 2017 2. Facebooks

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk ÅBENT HUS. Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres. Åbent hus-arrangement

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk ÅBENT HUS. Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres. Åbent hus-arrangement Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres Åbent hus-arrangement Markedsføringsmaterialer For at sikre at I får så mange deltagere til jeres Åbent

Læs mere

ADHD-foreningens. Lille grundbog i rekruttering og fastholdelse

ADHD-foreningens. Lille grundbog i rekruttering og fastholdelse ADHD-foreningens Lille grundbog i rekruttering og fastholdelse Rekruttering: 8 målrettede trin 1. Overvej: Hvad skal vi bruge frivillige til? 2. Beskriv opgaven 3. Lav en frivilligprofil 4. Bestem metode

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested 1 1. Du skal starte med at være i din egen personlige facebook profil og trykke på den lille pil i topmenuen 2. I den menu der ruller ned, er der et emne

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPLATFORME

KOMMUNIKATIONSPLATFORME KOMMUNIKATIONSPLATFORME HVAD ER EN KOMMUNIKATIONSPLATFORM? En kommunikationsplatform er populært sagt et hjem for jeres kommunikation og udgangspunktet for alt jeres andet kommunikation Det vil sige, at

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere

Deltagermanual - DGI Gadeidræt. Vi uddanner forbilleder. Event Maker. dgi.dk/gadeidræt

Deltagermanual - DGI Gadeidræt. Vi uddanner forbilleder. Event Maker. dgi.dk/gadeidræt Deltagermanual - DGI Gadeidræt Vi uddanner forbilleder Event Maker dgi.dk/gadeidræt Event Maker-uddannelse - Deltagermanual Udgiver: DGI Gadeidræt Tekst: DGI Gadeidræt Foto: DGI Arkiv Layout: DGI Marketing

Læs mere

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 9 Transskribering, Mand 24 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Bruger Facebook rigtig meget Kigger lidt på Instagram Elsker at bruge

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

Har du lagt alle dine events på kultunaut.dk? Og oprettet en Facebook begivenhed?

Har du lagt alle dine events på kultunaut.dk? Og oprettet en Facebook begivenhed? Har du lagt alle dine events på kultunaut.dk? Og oprettet en Facebook begivenhed? Vidste du, at du kan få dine events på vores eventkalender på visitnordfyn.dk og på de digitale skærme på vores turistkontorer

Læs mere

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN. DEL I DETTE NUMMER: Opret en ny kalender Lav en kalenderaftale Del din kalender med andre Sådan bruger du flere kalendere på én gang GRATIS 0 KR Hold styr på aftalerne på både

Læs mere

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Hvorfor denne guide? Formålet med denne guide er at give jer som forening og frivillige nogle konkrete idéer til, hvordan I markedsfører jeres lokale foreningsevent

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

Sejlklubben på Facebook

Sejlklubben på Facebook Sejlklubben på Facebook Jakob Lind Tolborg Idræt og Sociale Medier Agenda Hvem er jeg? Vær på Facebook Få styr på grupper og sider Brug Facebook Indhold som målgruppen kan identificere sig med Kom ud over

Læs mere

FACEBOOK KURSUS K U R S U S

FACEBOOK KURSUS K U R S U S FACEBOOK KURSUS Kort om Facebook Hvad er Facebook Socialt medie med fokus på at forbinde mennesker. Hvem bruger Facebook? Facebook anvendes mest af private mennesker til at organisere fællesskaber. Hvordan

Læs mere

GUIDE TIL ET VELLYKKET ÅBENT HUS

GUIDE TIL ET VELLYKKET ÅBENT HUS Sammen om et aktivt Danmar k bevægd igforlivet.dk GUIDE TIL ET VELLYKKET Oversigten med tips og tricks til at afholde et godt arrangement og til at få nye medlemmer i foreningen FØR UNDER EFTER 1. HVEM

Læs mere

Tips til spejdergruppen - 5 tips til jeres Facebook-side

Tips til spejdergruppen - 5 tips til jeres Facebook-side Tips til spejdergruppen - 5 tips til jeres Facebook-side Fotos: Mathias Thomsen, Jan Vestergaard, Morten Bjerrum Larsen FACEBOOKSIDEN: NÅ BREDT UD En Facebook-side er et oplagt medie til at vise det daglige

Læs mere

Konkurrencereglerne på Facebook

Konkurrencereglerne på Facebook Konkurrencereglerne på Facebook Guide udarbejdet af Komfo Marts 2012 " Konkurrencereglerne på Facebook Marts 2012 Hvorfor denne guide? Facebook ændrer løbende deres konkurrenceregler, hvilket de senest

Læs mere

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det?

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Facebook Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Program Hvad er Facebook - formålet med at bruge Facebook Er I i gang? Tekstopslag Opslag med billeder og re-post Statistik Planlægning Værd

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Facebook for frivillige og foreninger

Facebook for frivillige og foreninger Facebook for frivillige og foreninger Tirsdag den 12. december 2017 12-12-2017 Frivilligcenter Hillerød 1 Program 14:00 Velkommen Præsentationsrunde: Navn, forening, erfaring med Facebook 14:15 Synlighed

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit-kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 Indholdsfortegnelse: Om Mit-Kvarter... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit-kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter...

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VOL.1

BRUGERVEJLEDNING VOL.1 www.mit- kvarter.dk BRUGERVEJLEDNING VOL.1 OM MIT KVARTER... 2 Kom godt i gang... 2 Kontaktpersoner... 2 Mit Kvarter s struktur... 3 Opret dig som bruger... 3 Tilmeld dig et kvarter... 4 KVARTER-FUNKTIONER

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger

Facebook-guide til firmaidrætsforeninger Facebook-guide til firmaidrætsforeninger 1 Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Det håber vi, at I er og vi i kommunikationsafdelingen står

Læs mere

Medlemsrekruttering Kan vi få nye medlemmer via Facebookannoncer? Flygtninge og skak

Medlemsrekruttering Kan vi få nye medlemmer via Facebookannoncer? Flygtninge og skak Medlemsrekruttering 2016 Kan vi få nye medlemmer via Facebookannoncer? Flygtninge og skak Kan vi få nye medlemmer til skaktræning via Facebookannoncer? Det korte svar er: JA! Her er uddybning af foreløbige

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Invitér kandidater til samtale

Invitér kandidater til samtale Invitér kandidater til samtale Når du har fundet og udvalgt de kandidater, du gerne vil tale nærmere med, kan du via Emply invitere dem til en personlig samtale. Systemet giver dig forskellige muligheder

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

VÆR TYDELIG I DIT BUDSKAB TR UDDANNELSESDAGE

VÆR TYDELIG I DIT BUDSKAB TR UDDANNELSESDAGE VÆR TYDELIG I DIT BUDSKAB TR UDDANNELSESDAGE 2018 2 PROGRAM 9.00 9.15 9.15 9.30 9.30 10.00 10.00 10.45 10.45 11.00 11.10 11.15 11.15 11.30 11.30 12.00 12.00 13.00 13.00 13.30 13.30 14.00 14.00 15.00 15.00

Læs mere

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater Kandidathåndtering 1 - Fanen Kandidater Har du modtaget ansøgninger, vil du automatisk blive ledt ind på fanen Kandidater når du går ind på et projekt. Her kan du se kandidatens navn, dato for indsendelse

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

Kommunikation i petanqueforeningen. Pixi kommunikationsstrategi. Et hjælpemiddel til at blive mere synlige og tiltrække nye medlemmer.

Kommunikation i petanqueforeningen. Pixi kommunikationsstrategi. Et hjælpemiddel til at blive mere synlige og tiltrække nye medlemmer. Pixi kommunikationsstrategi Kommunikation i petanqueforeningen Et hjælpemiddel til at blive mere synlige og tiltrække nye medlemmer. www.dgi.dk/petanque 2 Pixi kommunikationsstrategi 3 Kommunikation er

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Handleplan for kommunikationsindsatsen

Handleplan for kommunikationsindsatsen Handleplan for kommunikationsindsatsen 2019-2022 Handleplan for kommunikationsindsatsen 2019-2022 Følgende er en handleplan for kommunikationsindsatsen i KLAR Forsyning, der dækker perioden 2019 til og

Læs mere

Litteratur her er noget udmærket materiale om facebook.

Litteratur  her er noget udmærket materiale om facebook. Guide til facebook Opret din facebook konto side 1 Startsiden s. 2 Lave et opslag 3 Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. 5 Slette et album 7 Like og gemme og venner 7 Aktivitetslog 7 Oprette

Læs mere

TWITTER OG #KVÆGKONGRES

TWITTER OG #KVÆGKONGRES SEGES 17-02-2015 Dorte Marcussen Projekt Videnformidling og dialog via nye kanaler TWITTER OG #KVÆGKONGRES Skriv #kvægkongres i tweets på Kvægkongressen Er klar til på #kvægkongres at se på de muligheder

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side?

Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Facebook jeres virtuelle klubhus Er I klar til at blive endnu mere dus med foreningens Facebook-side? Det håber vi, at I er og vi i kommunikationsafdelingen står klar til at hjælpe. Vi har derfor lavet

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Sociale medier som en del af kommunikationsstrategien

Sociale medier som en del af kommunikationsstrategien KUNDELOGO Sociale medier som en del af kommunikationsstrategien Den 2. december 2010 Copyright 2010 Discus Communications A/S Conventional marketing wisdom long held that a dissatisfied customer tells

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Facebook annoncering.

Facebook annoncering. Facebook annoncering Martin Bengaard 36 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 3½ år i egen virksomhed Mission: at få markedsføring til at give mening! Podcast: startupsnakken.dk SENSE

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på Salesbooster er fremtiden SalesBooster redefinerer god markedsføring. SalesBooster er det intelligente supplement til konventionel markedsføring, hvor man annoncerer

Læs mere

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.12 Original skrevet af: Sidst opdateret 15-11-2016 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

Guide til at oprette facebookside for 4H klubber

Guide til at oprette facebookside for 4H klubber Guide til at oprette facebookside for 4H klubber Log ind på facebook. Klik hen på STARTSIDE i venstre side er der nu forskellige muligheder. Klik på OPRET SIDE. Så kommer der seks muligheder frem. Klik

Læs mere

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013

NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER IF 31-10-2013 Drømmeprojekt NYE VEJE I ARBEJDET MED SYNLIGGØRELSE AF AMU S STYRKER 1 AMU på de sociale medier 2 Sociale medier på amukurs.dk 4 amukurs.dk

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

Dansk kennel klub kursus

Dansk kennel klub kursus Dansk kennel klub kursus D. 12/11 var jeg på kursus med DKK. Kurset omhandlede to emner; sociale medier og konflikthåndtering. Herunder giver jeg et referat fra begge emner. Sociale medier DKK påpeger,

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere