FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008"

Transkript

1 FB Nyhedsbrev. nr. 6 april 2008 Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets andet Nyhedsbrev. Pga. stort aktivitetsniveau og generel travlhed, samt et hav af endnu ikke afsluttede forhandlinger, måtte Nyhedsbrevet fra marts måned udgå vi beklager. Næste Nyhedsbrev er på banen 1. maj. Mener du, at andre bør modtage Nyhedsbrevet, så kan de ind på klubbens hjemmeside og tilmelde sig:

2 Generalforsamling 2008: Referat fra årets generalforsamling kan læses i sin helhed ved at klikke på nedenstående link: På generalforsamlingen blev det bl.a. enstemmigt vedtaget at forhøje kontingentsatsen med DKK. 400,- om året, pr. ungdomsspiller. Denne stigning skal ses i lyset af, at FB har fastansat en administrativ medarbejder på fuld tid og indtil en eventuel finansiering fra kommunal side etableres, så gøres det via kontingentindtægten fra ungdomsmedlemmerne. Således er klubben nu til daglig rådighed og kontakt fremover, noget som efterspørgslen har peget hen i mod i et par sæsoner nu. (se meddelelse andetsteds i dette Nyhedsbrev) Foruden den obligatoriske årsberetning fra afgående formand, Jens Emil Hansen, samt aflægning af regnskabet, fra kasserer Jørgen Andersen var der de to årlige kåringer af henholdsvis Emil Sørensen prisen samt årets træner/leder pris. Man kan læse om de to kåringer her:

3 Meddelelse I: Til samtlige medlemmer i ungdomsafdelingen På generalforsamlingen den 28. februar, var der indkommet forslag fra bestyrelsen om forhøjelse af medlemskontingentet for ungdomsspillere i Frederiksberg Boldklub. Forslaget blev enstemmigt vedtaget og kontingentsatserne vil pr komme til at se således ud: Senior 1/3 31/7 1/8 28/2 kr. 823,00 kr. 823,00 Ungdom U16 - U18 Ungdom U5 - U14 1/3 31/7 1/8-28/2 1/3 31/7 1/8 28/2 kr. 700,00 kr. 700,00 kr. 700,00 kr. 700,00 Passive 1/1 31/12 kr. 296,00 Der er således tale om en forhøjelse af kontingentet udelukkende for ungdomsspillere. Forhøjelsen er på 400 kroner årligt for U14 og 300 kroner for U18. Begrundelse for ændringen: Som beskrevet i bestyrelsens beretning er klubbens medlemsskare kraftigt forøget de senere år. Serviceringen af de mange medlemmer og dag til dag opgaverne optager al bestyrelsens disponible tid. Vi har derfor i bestyrelsen måtte indse, at det ikke længere er nok med bestyrelsens arbejdsindsats for at fortsætte den positive udvikling, som den er inde i. Specielt ungdomsafdelingen er hårdt ramt af opgaver og de få frivillige kan ikke længere følge med. Vi lægger vægt på, at Frederiksberg Boldklub opfattes som en klub, hvor der er styr på tingene. Dette opnås gennem fokusområder som information, professionel administration og sportslig udvikling. Vi har påbegyndt en indsats omkring informationen, men må erkende, at denne opgave kun kan forsættes, såfremt det bliver muligt at afsætte flere ressourcer.

4 Bestyrelsen så ikke nogen anden udvej end at tilknytte en fuldtidsressource, som skal stå for administrationen, informationen og den sportslige udvikling i klubben. Ressourcen er ansat pr , som man også har kunnet læse sig til på klubbens hjemmeside En sådan ressource er desværre ikke gratis. Bestyrelsen anså derfor en forhøjelse af kontingentet som den eneste nuværende måde, hvorpå vi kunne tilvejebringe de nødvendige ressourcer. Ordet nuværende er bevidst valgt, da det er klubbens ambition at ansøge om ressourcer hos Frederiksberg Kommune. Det var dog vigtigt for bestyrelsen, at smede mens jernet er varmt, så derfor blev finansieringen sikret med det samme. Det er vigtigt at pointere at denne fuldtidsressource udelukkende koncentrerer sig om ungdomsafdelingen, både det administrative og det sportslige. Bestyrelsen Frederiksberg Boldklub

5 Fastansættelse: For mange medlemmer og ikke mindst forældre, kan det være rart at vide hvem der så er blevet fastansat som administrativ medarbejder: Ungdomsafdelingens nuværende og fortsatte sportslige koordinator, Martin Busk er pr ansat som administrativ medarbejder i Frederiksberg Boldklub. Martin er 31 år, har to børn og er bosiddende på Amager. Martin har igennem fire sæsoner varetaget den sportslige side i FBs ungdomsafdeling, ligesom han er bestyrelsesmedlem i FB. Martin er uddannet elitetræner under DBU og har tidligere trænet i en række jyske klubber, inden han drog til København, hvor han i en årrække var elitetræner i Hvidovre I.F. Han har en HH-eksamen og uddannet indenfor sundhedsområdet, men passionen for fodbolden har den største prioritering og derfor er han nu gået fra frivillighedens arbejde til fuldtidsarbejde med fodbolden. Martin fortsætter dog på frivillig basis som både træner og leder i klubben udover den daglige kontortid. FB-Kontoret: Administrativ medarbejder, Martin Busk Tlf.: (ml. 9:00-17:00) mmbusk@hotmail.com FB-kontoret har åbent på alle hverdage mellem 9:00-17:00 Jens Jessens Vej 24, 1. sal Frederiksberg

6 Meddelelse II: Til samtlige FB-medlemmer Frederiksberg, den 14/ Som nogen af jer måske ved, men som flertallet af jer ikke er klar over så har Nike Denmark ApS ophævet samarbejdet med CASA Sport & Profil på Peter Bangs Vej, som i en del år har været klubbens leverandør af tøj og udstyr. Dette betyder, at FB ikke længere kan få tøj og udstyr fra Nike hos CASA Sport & Profil, og derfor har vi nu set os nødsaget til at skifte leverandør. Klubben har derfor, og sammen med Nike Denmark ApS, indgået en 7-årig aftale med Intersport Frederiksberg, Falkoner Allé 41, 2000 Frederiksberg. Vi har store forventninger til det kommende samarbejde og de første bestillinger er allerede afsendt. Procedure: hvert medlem kan, som altid, gå ned i Intersport og købe FB tøj, udstyr og andre ting. Men for at opnå de 20 % rabat på køb, kræver det, at man modtager et Club Intersport kort først. Dette fungerer så som en slags bonuskort, hvor man pr. 1. marts hvert år får tilsendt en check med det samlede beløb man har optjent i rabat hvert år. Med andre ord; ingen kontantrabat i butikken. I øjeblikket er FB i samarbejde med Intersport, i gang med at undersøge mulighederne for hvordan vi nemmest får udsendt Club Intersport kortet til alle klubbens medlemmer og I vil høre nærmere når det er på plads. Til kommende medlemmer forestiller vi os, at man kan via en formular på hjemmesiden kan tilmelde sig og dermed få tilsendt Club Intersport kortet. På indmeldelsesblanketten er nu tilføjet et punkt hvor man skal afkrydse om man ønsker at få tilsendt dette kort.

7 Intersport Frederiksberg på Falkoner Allé, kommer til at ligge inde med en speciel FB linje, som indeholder det mest nødvendige fodboldudstyr dette for at undgå, at FB har alt muligt forskelligt Nike tøj og udstyr på banerne. Denne linje kan ses på vores hjemmeside indenfor en uges tid. FB har i samarbejde med Intersport Frederiksberg ligeledes udfærdiget fem forskellige sponsorpakker hvad angår kamp tøj. En pakke til et 11-mands seniorhold (13+1), en pakke til 7-mands seniorhold (9+1), en pakke til 11-mands ungdomshold (13+1), en pakke til 7-mands ungdomshold (9+1) og en pakke til børneafdelingens berammede 12 spillere. Hvis man på et hold har en potentiel sponsor, så er disse pakker gældende og pakkernes priser er med tryk, badges, originale Nike-numre og sponsorlogo. Priserne er dog eksklusiv moms. Disse pakker kan ses fra i dag på klubbens hjemmeside. Det skal understreges at det IKKE er tilladt som træner eller sponsor at henvende sig direkte nede i Intersport Frederiksberg. Henvendelsen skal ske til klubbens næstformand og formand for sponsorgruppen, Linda Rossen på linda@klbn.dk eller alternativt til FB kontoret på tlf Disse vil så tage sig af yderligere kontakt og bestilling. Fra man bestiller et kamp sæt til det er hjemme på Frederiksberg, skal man regne med 3 ugers leveringstid. Vi håber at I alle vil være med til at udbringe budskabet, til spillere og forældre, at man fra nu af skal gå i Intersport Frederiksberg, hvis man skal købe noget og ikke længere i CASA Sport & Profil. Med venlig hilsen Frederiksberg Boldklub, FB Bestyrelsen

8 Månedens tilbud april 2008: I samarbejde med Intersport Klub & Erhverv og Nike Denmark, vil der på denne side hver måned fremover være et storstilet tilbud på en Nike-vare til latterligt billige penge i forhold til den vejledende udsalgspris. Månedens tilbud for april måned 2008 er: Nike Getasandal Normalpris: DKK. 199,95 FB-pris i april: DKK. 100,- Spørg i butikken på Falkoner Allé 41, efter Månedens FB-tilbud.

9 Nyt fra børneafdelingen: Børneafdelingen oprettede i slutningen af februar endnu et hold: denne gang var det et 03-rød hold, som startede på Frederiksberg HF. 12 nye glade børn var ellevilde på deres første træningsdag. Her ses træner Michael Søby (yderst til venstre) med de nye spillere på det nye 03-rød-hold. Årgang 1997, som er den ældste årgang i FBs børneafdeling, er ved at overgå fra farver til niveauopdelinger. Dette sker efter ønske fra trænerne, som har følt, at de på nuværende tidspunkt ikke har så meget mere at tilbyde den brede part og at der efterhånden er blevet markant forskel på de bedste og de næstbedste spillere. For at gøre overgangen blid, så træner samtlige 97er hold den kommende sæson, side om side, så de fortsat har det sociale aspekt med i deres fodboldudvikling.

10 Nyt fra pigeafdelingen: Pigeafdelingen vokser videre. Afdelingsleder Anja Frederiksen er så småt ved at få styring på de enkelte hold og er påbegyndt diverse tiltag, for at forkæle pigeafdelingen. Bl.a. planlægges der et arrangement med landstræner Kenneth Heiner Møller (mere om dette i næste Nyhedsbrev). Der bliver ligeledes berettet om et stort engagement fra pigeafdelingens trænere, som hver og en sørger for, at der arbejdes hårdt, seriøst, men samtidig sjovt på banerne. Nyt fra ungdomssektoren: Som vi sidste gang kunne berette, så hang junior 92 holdet i en tynd tråd, med spillere og trænere der stoppede, og det er desværre nu en realitet, at holdet er opløst og vi derfor kun har vores junior 93-1 og junior 93-2 tilbage. Vi ønsker de tidligere spillere held og lykke i deres nye klubber samt i livet generelt. 94-årgangen er hårdt ramt holdet har desværre mistet en hel del spillere, men ikke desto mindre er holdets trænere fortsat optimistiske og er ved at finde frem til deres endelige trup holdet står stadigvæk uden træner hvilket er dybt frustrerende for både spillerne selv, forældrene samt klubben. Flere aktuelle trænere har været på vej, men har sprunget fra lige før underskriften ærgerligt nok. Udmeldingen er fortsat, at klubben gør ALT hvad der står i dens magt, for at finde en træner.

11 FB har oprettet et nyt ynglingehold, for årgang 1990 og En del gamle FB ere har selv henvendt sig, og dette betyder at truppen pt. er oppe på 16 spillere. De har allerede spillet første træningskamp og er tilmeldt i ynglinge 1 rækken det kommende forår. Dette betyder samtidig, at FB igen kan mønstre hold i samtlige rækker, dvs. poder, mikroputter, miniputter, lilleputter, drenge/pige, junior og nu altså også ynglinge. Her ses det nyoprettede ynglingehold, i forbindelse med en træningskamp på kunststofbanen.

12 Nyt fra ungdomsudvalget: Ungdomsudvalget arbejder på højtryk frem mod sæsonstart. I de forgangne måneder har der været følgende presserende opgaver, der nu er ved at komme styr på: Planlægning af sommerfest for alle trænere og ledere Planlægning af julefrokost for alle trænere og ledere Planlægning af kamptider udendørs Planlægning af træningstider udendørs Bestillinger og uddeling af nye bolde, materialer, tøj mv. Opdateringer af alle hold ift. de berammede antal spillere. Opstart af nye hold i børneafdelingen Afdelingsmøder Trænersituationen er fortsat ikke løst og aktuelt står vi med akut behov for en træner på drenge 94-2 (11-mands) og lilleput 96-4 (9-mands) Vi har oprettet et nyt ynglingehold (læs andetsteds) og vi har oprettet 03-rød. I det kommende forår opretter vi yderligere hold i børneafdelingen. Ungdomsudvalget kan oplyse, at der nu er færdigopsat nye skabe i ungdommens materialerum, så samtlige hold og trænere nu igen kan råde over deres helt eget skab med bolde, veste og toppe.

13 Hvornår åbner græsbanerne? Frederiksberg Kommune har nu endelig fundet de mange finanser der kan sætte en stopper for de dårlige baner på anlægget på Jens Jessens Vej. Dette betød at et dræn og vandingsanlæg-arbejde blev påbegyndt i slutningen af januar. Entreprenøren arbejder på højtryk, men udmeldingen har hele tiden været at vi skal regne med først at kunne benytte græsbanerne omkring den 1. maj. Banerne bliver åbnet i etaper, dvs. Frederiksberg Idræts Unions fodboldudvalg, beslutter løbende sammen med gartneren, hvornår hvilke baner åbnes. Man har opsat forskellige perioder og meningen er at, Periode A skal starte mandag den 7. april, hvor der bliver åbnet på bane 7 og 8 ovre ved Kærlighedsstien. Planen er, at der så herfra ca. hver 14. dag, åbnes yderligere to baner af gangen men det kommer meget an på vejrforholdene, da græsset skal have lov til, uden betrædelse, at gro ordentligt fast. Trænerne på de enkelte ungdomshold, vil løbende blive holdt orienteret om hvornår de kan komme fra indendørs til udendørs på kunstbanen og hvornår man kan overgå fra kunstbanen til græsbanen. Med andre ord, så får man ikke foråret igennem, den samme træningsbane hver uge.

14 Hjemmesiden: Ungdomsafdelingen prøver hele tiden på at gøre sig bemærket og profilere sig på klubbens hjemmeside: Klubben har udfærdiget den nye indmeldelsesblanket gældende for Der er tilføjet et par små ændringer på, bl.a. om man ønsker at modtage dette Nyhedsbrev. Blanketten kan ses her: Som noget nyt har vi tilføjet et punkt vedrørende indmeldelser og udmeldelser, altså procedure herfor: Derudover er der også kommet et nyt indslag om status på ventelisterne i børneafdelingen. Mange har de seneste år efterspurgt et punkt, omhandlende proceduren for, hvad man skal gøre, hvis man ønsker at opskrive sit barn på venteliste i børneafdelingen. Proceduren ses her: I samarbejde med har FB også fået en Web-shop på hjemmesiden, hvor der ofte er gode tilbud på Nike varer fra FBs klublinie. Shoppen findes her:

15 Nye trænere i ungdomsafdelingen: Vi har sagt farvel til følgende trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Yacine Hamouchene (92-1) Bruno Arndt (92-1) Marek Calov (95-2) Elisabeth Nolsø (00-hvid) Thomas Jespersen (00-hvid) Ungdomsudvalget takker de tidligere trænere for et flot stykke arbejde. Vi har sagt goddag til følgende nye trænere i ungdomsafdelingen siden sidst: Kim Henriksen (95-2) Mikael Christensen (95-2) Steffen Hansen (95-3) Rasmus Eriksen (00-hvid) Hans Henrik Schwab (00-hvid) Michael Søby (03-rød) Karin Ingemann (03-rød) Ungdomsudvalget byder rigtig hjertelig velkommen.

16 Nyt fra seniorafdelingen: FBs 1. HS har haft stor succes i deres træningskampe, med en stor overvægt af sejre og kønt spil, vintervejret taget i betragtning. Det er bl.a. blevet til overbevisende sejre over flere Danmarksserieklubber og dermed et godt og solidt fingerpeg i mod, at målsætningen om oprykning til netop Danmarksserien, langtfra er skudt over mål. Der er kommet flere nye navne til en i forvejen solid trup så før forårets første turneringskamp, lørdag den 5. april ude mod Benny Johansens tropper fra Fredensborg, ser det ganske fornuftigt ud og optimismen er intakt. Men fra træningskampe til turneringskampe er der et stort spring, og alle er heldigvis helt klar over, at det er to forskellige ting. Med kun to oprykkere til Danmarksserien fra Kvalrækken, ser det mere end svært ud men så længe muligheden lever og er til stede, går 1. HS efter en oprykning. Kvalrækken afskaffes efter sommerferien og det skal blive spændende at se, om det hedder DS eller KS efter sommerferien. FBs 2. HS har ligeledes spillet et hav af træningskampe og også her er der optimisme at spore, før mødet med B 1903 den 8. april. Resultaterne har været af en noget mere svingende grad end 1. HS, til gengæld bliver der arbejdet utroligt hårdt og seriøst fra spillernes side. De er under den nye konstellation med Anders Steensen og Anders Fisker, ved at være klar og har fået justeret fejlene, så 2. HS kan være med i den sjove ende af serie 1 i denne sæson.

17 FBs 3. HS er også i fuld gang. Konstellationen med Anders Høj og Kristian Fullov, er ved at få sat skik på truppen og har tilpasset sig en forsvarlig trupstørrelse. 3. HS er oprykkere og er at finde i serie 2 i år, hvilket jo giver endnu større udfordringer. Målsætningen er oplagt: at forblive i serie 2. Klubbens dameafdeling har fået massiv tilgang. Så megen tilgang, at der nu er to dameseniorhold i FB. 1. damesenior skal spille i Københavnsserien og har ovenpå stor succes i træningskampene, en styrket tro på oprykning til Danmarksserien, efter sommerferien. Senest slog holdet Heimdal fra netop Danmarksserien dameseniorholdet, som trænes af Jørgen Kanne, starter op i serie 2 og forventes at kunne være med i den bedre halvdel. I den forbindelse skal lyde et stort velkommen til Jørgen, som træner i FB. Her ses FBs 1. damesenior med træner Lene Olsen øverst og yderst til venstre.

18 Jens Jessens Vej 24, 2000 Frederiksberg, FIU-hæder til FBs ungdomsafdeling: Ved Frederiksberg Idræts Unions årlige repræsentantskabsmøde, torsdag den 27. marts, blev FBs ungdomsformand, Morten Høgsdal Nielsen og FBs sportslige koordinator, Martin Busk hædret med titlen som årets Idrætsledere på Frederiksberg. Komitéen bag kåringen, FIUs formand, formanden for Frederiksberg Kommunes Idrætsudvalg, Frederiksberg Bladets redaktør samt en repræsentant for Nordea, der har stiftet prisen tilbage i 1991 angav begrundelsen med: vilje, engagement, hårdt arbejde, en evig kamp, stor medlemsfremgang samt organisatorisk styring på Frederiksberg Boldklubs ungdomsafdeling. Fra venstre ses FIUs formand Michael Christiansen, ungdomsformand Morten Høgsdal Nielsen, filialdirektør i Nordea Lene Jensen og sportslig koordinator Martin Busk.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 11 december 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sidste Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger samt generelle informationer. Næste Nyhedsbrev

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 1. - September 2007. Medlemstal offentliggjort: Danmarks Idræts Forbund, DIF har netop offentliggjort medlemstallene for deres forskellige forbund, og her kan FB bryste sig med, blandt

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 3 april 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets tredje Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007.

FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. FB Nyhedsbrev. nr. 4. - December 2007. Så er FB på banen igen med årets sidste Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyheder fra de forskellige afdelinger og ungdomsudvalget, juleafslutning for børne- og

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 10 november 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev. Sidste måneds Nyhedsbrev måtte desværre udgå pga. ekstraordinær travlhed. Denne gang omhandlende nyt

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2010 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 1. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders begivenheder i FB. Næste Nyhedsbrev er på banen den 1. april 2010.

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 2 marts 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets andet Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 1 februar 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets første Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior samt generelle informationer

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 6 juli 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets sjette Nyhedsbrev, med de sædvanlige nyheder fra de forskellige afdelinger, både ungdom og senior og mange andre ting. FB-Kontoret

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 7 oktober 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets syvende Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste 2 måneders travlhed i FB. Det er med de sædvanlige nyheder fra de

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

Nyhedsbrev December 2010

Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrev December 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1349 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket mellem

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009

FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 FB Nyhedsbrev. nr. 8 november/december 2009 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets 8. Nyhedsbrev, hvor vi opsummerer fra de sidste måneders travlhed i FB. Næste Nyhedsbrev er først på banen den

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 30 marts 2016 kl

Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 30 marts 2016 kl Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 30 marts 2016 kl. 19.00 Tilstede: Anne, Margit, Nina, Henrik, Lisbeth, Morten, June, Mette H., Mette S., Michael & Lars Fraværende: Brian & Søren. 1)

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet.

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. I vinterhalvåret når frosten sætter ind, så er det meget eftertragtet

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Ansøgning til Udviklingspuljen

Ansøgning til Udviklingspuljen Ansøgning til Udviklingspuljen Stamdata: Foreningens navn: Boldklubben Union Adresse: Genforeningspladsen 53, 2400 Kbh. NV Telefonnummer: 29 720 620 Mailadresse: bostenhansen@yahoo.com Hjemmeside: www.bkunion.dk

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Mine oplysninger: Velkommen i klubben. Baneplan over stadion. Min træner er. Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold

Mine oplysninger: Velkommen i klubben. Baneplan over stadion. Min træner er. Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold Baneplan over stadion Velkommen i klubben Mine oplysninger: Min træner er 0BTil nye medlemmer Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold Sidst opdateret: maj 2009 Mine træningstider Jeg

Læs mere

Vejgaard Boldspilklub

Vejgaard Boldspilklub Dokument Foreløbig dagsorden Mødegruppe Fodboldvalg Dato Onsdag d 09.09-2015 kl. 19:30-21:00 1. Brug af græsbaner i november 2. Restancer v. MBO 3. Kontingentsatser for Damesenior v. PSK 4. Intro til forældrefolder

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Fodboldafdelingen optager aktive og passive medlemmer i alle aldre. Afdelingen deles i 4 underafdelinger:

Fodboldafdelingen optager aktive og passive medlemmer i alle aldre. Afdelingen deles i 4 underafdelinger: Klubbens vedtægter 1 Afdelingen Fodboldafdelingen er stiftet den 26. maj 1914 og er en afdeling under Karlslunde Idræts Forening og er underlagt dennes vedtægter og bestemmelser. Fodboldafdelingen har

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere