ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM"

Transkript

1 ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER

2 MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden havde, som så mange andre, placeret deres forsikringer direkte hos et større dansk forsikringsselskab, og anvendte ikke en forsikringsmægler. Sagen drejede sig om en maskine, som virksomheden havde beskadiget under en reparation/servicering. Forsikringsselskabet afviste at dække skaden, hvilket desværre er en situation, som mange virksomheder oplever. Afvisningen skyldtes, at en standard erhvervs- og produktansvarsforsikring undtager skader, som sker under behandling og bearbejdning, eller mens maskinen/genstanden er i varetægt. Forsikringen skulle i dette tilfælde have været udvidet med en klausul, som både ophævede undtagelsen vedrørende behandling/bearbejdning samt varetægt. Denne udvidelse er blot en af mange, som automatisk er en del af Arbejdsgivernes forsikringsaftale. DET FÅR I VIA ARBEJDSGIVERNE: Markedets bedste forsikringsaftale Branchetilpasset forsikringsprogram med alle relevante dækningsudvidelser Danmarks største forsikringsmægler med mere end 450 eksperter indenfor forsikringsrådgivning Faste kontaktpersoner med kendskab til jeres branche Forsikringsudbud sammen med 700 andre medlemmer Forsikringsplan og forsikringspolitik Forsikringsoversigt og servicebesøg efter behov Skadeforebyggelsesrapport Sikringsrapport 360 graders risikorådgivning

3 AT GØRE EN FORSKEL! Det kan betale sig at bruge en forsikringsmægler som eksempel på det kan vi her referere en nyligt afsluttet skadesag. I en nyopført ejendom opstod der store vandskader, og Willis sørgede for, at skaden blev anmeldt til forsikringsselskabet. Skaden blev besigtiget af forsikringsselskabet, men først efter adskillige rykkere tilbød forsikringsselskabet at erstatte kr. ud af skadens samlede omkostninger på kr. Efter flere møder lykkedes det dog Willis at sikre, at det fulde beløb på kr. blev erstattet. Da det var blevet bekræftet af forsikringsselskabet, oplyste de, at de mente, at der måtte være tale om tre forskellige skader, og derfor skulle erstatningen fratrækkes tre gange selvrisiko. Denne del fik Willis også argumenteret på plads, så der kun blev fratrukket et selvrisikobeløb, og skaden blev nu afregnet med erstatning for de samlede skadeudgifter fratrukket policemæssig aftalt selvrisiko. Denne sag bekræfter værdien af at have Willis som samarbejdspartner, og kunden, der var involveret i sagen, gav da også denne afsluttende bemærkning: "Vi har sat stor pris på jeres meget kvalificerede måde at varetage vores interesser på." DET OPNÅR I VIA ARBEJDSGIVERNE: Tryghed og vished om jeres risici. Optimale vilkår og priser. Uvildig rådgivning/servicering hvilket sparer tid. Mulighed for gennemgang af kontrakter og salgs- og leveringsbetingelser. Overblik over jeres forsikringer. Færre og mindre omfangsrige skader. Willis bidrager til, at I hurtigst muligt sikres korrekt erstatning, og står klar med egne jurister og ingeniører, når det er aktuelt. Rådgivning vedrørende indbrudsrisikoen. At blive beredt herunder overholde loven. Færre sygedage hos jeres ansatte. En helhedsorienteret tilgang til jeres risici.

4 JERES AKTIVER OVERBLIK MED VÆRKTØJER Willis benytter sig af en række af markedets bedste analyseværktøjer for at sætte risici i system og for at skabe et overblik, der gør det muligt at prioritere indsatsen: Er virksomheden udsat for særlige risici? Skal virksomheden selv tage risikoen? Kan virksomheden eliminere risikoen? Skal virksomheden forsikre sig mod risikoen? Værktøjerne består af risikoanalyser, forsikringsplaner, forsikringspolitikker og skadeforebyggelsesrapporter. Arbejdsgivernes forsikringsprogram er opbygget på en tryghedsskabende måde, da det tager højde for de typiske faldgruber, som derved i videst muligt omfang bliver elimineret. Typiske forglemmelser og dækningsmæssige undtagelser bliver opsamlet og får derfor ingen alvorlige konsekvenser for jer! ERHVERVSFORSIKRING - ALL-RISKS (BYGNING OG LØSØRE) Forsikringen er etableret på all-risks-vilkår og har derfor et bredere dækningsomfang sammenlignet med en traditionel forsikring. Bygningsforsikringen omfatter automatisk dækning for svamp/insekt samt udvidet rørskade inkl. stikledninger. Løsøreforsikringen omfatter automatisk løsøre i egne biler både ved tyveri og transportskader. Den sædvanlige EDB-forsikring er udvidet, så den omfatter skader på smartphones, tablets mv. Alt virksomhedens løsøre er omfattet og er forsikret overalt i Danmark normalt vil en traditionel forsikring kun gælde på de anførte forsikringssteder i policen. Der er en overordnet underforsikringsgaranti på forsikringsprogrammet for hver kunde. Underforsikringsgarantien er en beskyttelse mod underforsikring/manglende forsikring. Mindre renoveringer og lignende er automatisk meddækket på entrepriseforsikringsvilkår den slags bliver ofte glemt rent forsikringsmæssigt. Typiske forglemmelser og dækningsmæssige undtagelser bliver opsamlet og får derfor ingen alvorlige konsekvenser for jer! Det skaber tryghed. MASKINFORSIKRING Erhvervsforsikringen kan udvides med maskinforsikring. Udover den fysiske skade medtager denne forsikring automatisk driftstabet i forbindelse med en maskinskade.

5 JERES AKTIVITETER Det er mindst lige så vigtigt at beskytte virksomhedens aktiviteter på samme måde som jeres aktiver. Ingen aktiviteter ingen virksomhed! KOMBINERET DRIFTSTABS- OG MEROMKOSTNINGSDÆKNING I forbindelse med en skade på jeres bygning eller løsøre vil der være risiko for, at virksomheden vil få nogle ekstra omkostninger til flytning til nye lokaler, leje af de nye lokaler og lignende. Ved større skader vil der også være risiko for, at omsætningen vil falde på grund af manglende produktion. Disse ekstra omkostninger og mistet omsætning vil være dækket af en kombineret driftstabs- og meromkostningsdækning. Der er desuden en leverandør- og aftagerdækning, så et eventuelt driftstab på grund af en skade hos eksempelvis en leverandør vil være meddækket. ERHVERVS- OG PRODUKTANSVARSFORSIKRING Ansvarsforsikringen er en af de væsentligste forsikringer, da ansvarsskader kan have vidtrækkende konsekvenser for virksomheden, hvis der ikke er forsikringsdækning. Det er derfor meget vigtigt, at denne forsikring er udvidet og tilpasset jeres særlige behov. Forsikringen dækker erstatningsansvar for skader, der er påført personer eller ting under udøvelse af virksomhed, samt erstatningsansvar for ejer eller bruger af bygning eller grundareal, der benyttes ved virksomhedens drift. Forsikringen dækker erstatningsansvar for skader, der er påført personer eller ting forvoldt af produkter eller ydelser, der er bragt i omsætning eller udført af virksomheden. Ved service, reparation eller lignende undtager en traditionel police normalt skader på selve genstanden/ tingen, som I har under behandling og bearbejdning og/ eller i varetægt. Arbejdsgivernes forsikringsprogram omfatter automatisk disse skader. I kan drive virksomheden videre, også selvom I bliver ramt af større hændelser, der vil blive forsøgt elimineret eller begrænset via skadeforebyggelse og ved at forberede jer grundigt. Det skaber tryghed.

6 MENNESKENE I OG OMKRING VIRKSOMHEDEN Det allervigtigste aktiv er menneskene i og omkring virksomheden. ULYKKESFORSIKRING Indehavere samt virksomhedens direktør kan etablere en særlig fordelagtig ulykkesforsikring for dem selv, ægtefæller og børn. Forsikringen er automatisk udvidet med tandskadedækning, brilleskadedækning, dobbelt invaliditetserstatning m.m. LEDELSES- OG BESTYRELSESANSVARSFORSIKRING Ledelse og bestyrelse kan ifalde et personligt ansvar ved fejl og forsømmelser. Det kan afdækkes gennem en ledelses- og bestyrelsesansvarsforsikring. LOVPLIGTIG ARBEJDSSKADEFORSIKRING Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring dækker iht. lovgivningen, og indkøbsfordelene ved Arbejdsgivernes forsikringsaftale sikrer en lav præmie. Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring er udvidet med Willis Stifinder; fra sygemelding til raskmelding. Det er en unik ydelse til sygemeldte ansatte, som minimerer længerevarende sygefravær. Via vores sygeplejersker og socialrådgivere m.fl. hjælper Willis de sygemeldte med at finde vej gennem både sundheds- og socialvæsen, så de på bedste og hurtigste vis kommer tilbage i arbejde. FRIVILLIG ARBEJDSSKADEFORSIKRING Arbejdsskadeforsikring er frivillig for ejeren af en enkeltmandsvirksomhed. Willis anbefaler dog altid at etablere en frivillig arbejdsskade på samme vilkår som den lovpligtige, så ejeren opnår samme arbejdsvilkår som medarbejderen. Alle personerne i og omkring virksomheden er sikret mod ulykker og eventuelle personlige krav. Det skaber tryghed.

7 SAMARBEJDET MED WILLIS FORDELE OG YDELSER Hvis du ønsker et uforpligtende forsikringstilbud via Willis, skal du udfylde en undersøgelsesfuldmagt, som kan rekvireres via: På baggrund af undersøgelsesfuldmagten indhenter Willis de relevante oplysninger vedrørende jeres nuværende forsikringer, gennemgår forsikringerne og sender en tilbudssammenligning, hvor den konkrete besparelse samt de dækningsmæssige forbedringer fremgår, uden beregning og helt uforpligtigende. Willis kender jeres branche på baggrund af et samarbejde med Arbejdsgiverne i mere end 25 år. Willis er den eneste kontakt, I behøver at have, uagtet at der måtte være flere forskellige forsikringsselskaber. Det skaber tryghed at have faste kontaktpersoner. Arbejdsgiverne og Willis forhandler på jeres vegne løbende med forsikringsselskaberne om dækninger, præmier og produktudvikling i det hele taget, og sikrer jer dermed et fortsat konkurrencedygtigt og dynamisk forsikrings- og sikringsprogram. Willis udarbejder en forsikringsrevision / kritisk rapport på baggrund af jeres nuværende forsikringsprogram. Willis hjælper jer med at lave en forsikringspolitik hvad ønsker I at forsikre, ikke at forsikre, samt sikre jer ud af? Vi hjælper jer dermed med at skabe overblik og undgå overraskelser. Willis giver råd og vejledning inden for skadeforebyggelse/- sikring, herunder forbereder jer på forskellige hændelser. I får altså hjælp til jeres risikostyring. Willis implementerer jeres nye forsikringsprogram, kontrollerer policer og opkrævninger og sikrer dermed kvaliteten. Willis giver jer råd og vejledning i skadesituationer og sikrer derigennem korrekt erstatning. Outsourcing af jeres forsikringsog sikringsmæssige opgaver til specialister sparer tid, giver sikkerhed og skaber tryghed.

8 WILLIS HVEM ER WILLIS? Willis er blandt verdens største virksomheder med speciale i risikostyring. Vi er på verdensplan ansatte heraf 450 i Danmark. Vores ansatte er højt uddannede specialister inden for Operational- Boardroom- og People Risk. Vores erfaringer dækker alle brancher og virksomheder verden over. VI TÆNKER HELST I 360 GRADERS LØSNINGER Willis er hverken afhængig af partnere, leverandører eller bestemte måder at se verden på. Vi er 100 % frie og kan vælge netop den unikke kombination af produkter og leverandører, som opfylder vores og kundens krav. Vores erfaring og store kendskab til markedet giver os det nødvendige overblik, og med en markedsandel på 40 % kan vi købe ind til den absolut laveste pris og samtidig opnå de bedste betingelser. Vi kan kort sagt tænke løsninger 360 grader rundt helt uden skyklapper. Også når det gælder brancher, har vi god indsigt. Vi dækker både store, mellemstore og mindre virksomheder og har global erfaring i alle brancher og segmenter. Og inden for kritiske områder, som fx cyber risk, ledelsesrisici og miljørisici, er der ingen, der slår Willis' brede erfaringshorisont. FOR AT TÆNKE UD AF BOKSEN MÅ MAN FØRST IND I DEN Skal man bryde en vane, må man naturligvis først kende den til bunds. Derfor er vores primære mission at sætte os grundigt ind i din virksomhed, både hvad angår daglige mønstre, tænkemåde, visioner, ressourcer og risikoprofil. Vi researcher og interviewer, vi stiller spørgsmål og diskuterer, vi deler erfaring med vores globale netværk og er i det hele taget krævende. Men målet er klart: At kende din virksomhed og dens udfordringer fra først til sidst. At kunne se dine udfordringer både fra maskinrummet, fra bestyrelseslokalet og med alle medarbejdernes øjne. Aarhus Brendstrupgårdsvej Aarhus N Tlf Det er kun på den baggrund, at vi kan skille alle brikkerne ad og samle dem på en ny, innovativ og værdiskabende måde. Og med den nye indsigt har vi samtidig mulighed for at se i krystalkuglen og vurdere risici og vækstmuligheder i fremtidens perspektiv. HOS WILLIS ER GODT NOK IKKE GODT NOK Hos Willis er færdigløsninger ikke en del af værktøjskassen. Vi presser altid os selv det ekstra stykke for at finde den perfekte løsning og forstå vores kunder til bunds. Derfor er overskriften på denne side ikke bare en talemåde. Det er en leveregel, der er dybt integreret i vores daglige arbejde. Denne tænkemåde kombineret med vores medarbejderes uddannelse, avancerede værktøjer og medfødte engagement peger alt sammen frem mod samme mål: At levere den perfekte og unikke løsning, der skaber værdi for dig som kunde og dermed lever op til vores mantra: "Less Risk. More Value WILLIS' SERVICETEAM I Willis har vi et team, der udelukkende servicerer Arbejdsgiverne. Jeres virksomhed har derfor faste kontaktpersoner med et indgående kendskab til jeres verden, og som er klar til at hjælpe jer med alt inden for forsikring og sikring. Har I spørgsmål til forsikringsaftalen, eller ønsker I et konkret tilbud, kan I kontakte Lars Skibsted Bøg- Jensen på telefon eller lsj@willis.dk. Herudover har vi en række kompetencepersoner i Willis, som står klar til at bistå jer i særlige komplekse skadesituationer og lignende, eksempelvis bygningsingeniører, sikringskonsulenter, ansvarsspecialister, sygeplejersker, socialrådgivere m.fl. alt afhængig af jeres behov. Vi har desuden skræddersyet en hjemmeside til jer, som giver en lang række informationer, vejledninger og blanketter i forhold til jeres risikoforhold. Se mere på: Willis Kommunikation MIR Juni 2015

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

Arbejdsgivernes forsikringsprogram. meget mere end forsikringer

Arbejdsgivernes forsikringsprogram. meget mere end forsikringer Arbejdsgivernes forsikringsprogram meget mere end forsikringer 1 Case Mangelfuld forsikring får konsekvenser Willis Towers Watson fik en henvendelse fra et medlem, der ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes

Læs mere

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM HVAD FÅR I? Forsikringsplan og forsikringspolitik Forsikringsudbud med 500 andre skoler Tilbudssammenligning og beslutningsoplæg Forsikringsoversigt

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE 2014 FORSIKRING BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP HORESTA FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste dækninger

Læs mere

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale FORSIKRING 2014 Branchetilpasset forsikringspakke Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

willis insurance pool

willis insurance pool WIP willis insurance pool willis insurance pool vi skaber overblik En af de væsentligste værdier i Willis er vigtig heden af at være proaktive for herigennem at skabe overblik og merværdi for vores kunder.

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE FORSIKRING 2013 BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed Professionel rådgivning og sparring Skaber værdi for din virksomhed Vi ser gerne, at du har høje forventninger til os Siden 1996 har Dansø rådgivet og sparret med virksomheder for at af Hos Dansø finder

Læs mere

FAI-forsikring. Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI.

FAI-forsikring. Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI. FAI-forsikring Accident Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI. Ring til If og hør mere: 70 12 12 22 fai-forsikring

Læs mere

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed.

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Få flere forretningsmæssige fordele Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Et godt partnerskab handler om synergi og indsigt. Et skræddersyet partnerskab... Førende

Læs mere

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 Forstå din virksomheds forsikringsprogram v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 2 Agenda Forsikringsbehov og afdækning Typer af forsikringer i et forsikringsprogram Lovpligtige Sædvanlige Specialforsikringer

Læs mere

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Økonomi- og lønafdelingen Område: Forsikringspolitik Gældende fra: 25. januar 2006 Ansvarlig: Økonomi- og lønchefen Dækningsområde: Norddjurs Kommune Forsikringspolitik/ - administration

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

STATUSRAPPORT 2013 FREDERIKSHAVN FORSYNING A/S INKL. DATTERSELSKABER

STATUSRAPPORT 2013 FREDERIKSHAVN FORSYNING A/S INKL. DATTERSELSKABER Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...3 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...3 Skadestatistik og skadeforebyggelse...5 Skadeforebyggelse og risk management...7 Konklusion og

Læs mere

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune 17. januar 2006/cl. Forsikringspolitik / - administration for Norddjurs Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Forsikringsgiver... 3 3. Forsikringstager... 3 4. Administrativ organisation...

Læs mere

HvAD er JereS. for sikringspolitik P KOMMUNE AKTIV RISK MANAGEMENT BASIS FORSIKRINGSMÆGLING

HvAD er JereS. for sikringspolitik P KOMMUNE AKTIV RISK MANAGEMENT BASIS FORSIKRINGSMÆGLING HvAD er JereS for sikringspolitik? BASIS FORSIKRINGSMÆGLING AKTIV RISK MANAGEMENT INVESTERINGER POLICE- SUND I AKTIVER BESPARELSE BESPA P ØKONOMI KOMMUNE Kære Indkøbschef Hvad er en forsikringsmægler?

Læs mere

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr.

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr. Dato - 2018 Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig Pris 8.750 Kr. I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, finder vi det

Læs mere

Vandværksforsikringer Forsikringsbegæring

Vandværksforsikringer Forsikringsbegæring Vandværksforsikringer RTM Forsikringsmægler varetager forsikringer for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. Udfyld venligst alle felter med - Felter

Læs mere

25.301 kr. Erhvervsforsikring

25.301 kr. Erhvervsforsikring Forsikringstilbud E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om

Læs mere

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud Telefon E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 5 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikring. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om det lever op

Læs mere

UDKAST Forsikrings- og risikostyringspolitik. Viborg Kommune

UDKAST Forsikrings- og risikostyringspolitik. Viborg Kommune UDKAST Viborg Kommune 1. december 2010 Side 1 af 7 Forord Ifølge styrelsesvedtægtens 11 skal Økonomiudvalget fastsætte regler om, i hvilket omfang kommunens værdier og risici skal forsikres. Med denne

Læs mere

Erhvervsforsikringer for alle. - i samarbejde med Gjensidige

Erhvervsforsikringer for alle. - i samarbejde med Gjensidige Erhvervsforsikringer for alle - i samarbejde med Gjensidige Erhvervsforsikringer for alle - i samarbejde med Gjensidige AutoBranchen Danmark har indgået en samarbejdsaftale med Gjensidige, hvor du som

Læs mere

Til og med 2008, har Assens Kommune en flot skadestatistik Mulighed for at skære forsikringsprogrammet mere stringent

Til og med 2008, har Assens Kommune en flot skadestatistik Mulighed for at skære forsikringsprogrammet mere stringent Notat Til: Direktionen Kopi til: Gunnar Markvardsen Fra: Gitta Ravn Udbud - forsikringer Under henvisning til, at Assens Kommunes kontrakt med forsikringsselskabet Codan udløber med virkning den 31.12.2009,

Læs mere

Forsikrings- og skadevejledning

Forsikrings- og skadevejledning Indholdsfortegnelse Indledning...1 Anmeldelse af skader...4 Bygning...5 Entrepriser...6 Løsøre...7 Motor...8 Ansvar...9 Arbejdsskade...10 Rejser...10 Side 2 af 10 Indledning Denne forsikringsvejledning

Læs mere

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter VÆRSGO KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter ERHVERVSFORSIKRING - PENSION - PRIVATFORSIKRING Kære medlem Landsforeningen af statsautoriserede

Læs mere

WILLIS STIFINDER. Fra sygemelding til raskmelding. Willis skoleforsikringsprogram

WILLIS STIFINDER. Fra sygemelding til raskmelding. Willis skoleforsikringsprogram WILLIS STIFINDER Fra sygemelding til raskmelding Willis skoleforsikringsprogram Vi er klar... TIL AT HJÆLPE WILLIS STIFINDER er et uvildigt rådgivningskoncept, der hjælper dig allerede fra den 14. sygefraværsdag

Læs mere

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner.

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner. Forsikringen betjenes af: De Frie ForsikringsMæglere Winckler Norgesmindevej 4 2900 Hellerup Tlf. nr. 7020 2725 v/kim Købstædernes Forsikring Bygningsforsikring Police nr. 01-12B -0163791 Forsikringstager

Læs mere

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for 2009 Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...2 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...2

Læs mere

Forsikring. En praktisk, besparende og enkel forsikring

Forsikring. En praktisk, besparende og enkel forsikring Forsikring En praktisk, besparende og enkel forsikring Enkel og praktisk Med en forsikring tegnet gennem Sydleasing hos Topdanmark behøver du ikke selv have besvær med at tegne en forsikring, når du leaser

Læs mere

Forsikring af dit fartøj. Sikkerhed til søs! Dansk Fartøjsforsikring

Forsikring af dit fartøj. Sikkerhed til søs! Dansk Fartøjsforsikring Forsikring af dit fartøj Sikkerhed til søs! Fiskefartøjer Fritidsfiskefartøjer Erhvervsfartøjer Lystfartøjer Arbejdsskader mv. Dansk Fartøjsforsikring Dansk Fartøjsforsikring A/S forsikrer l Erhvervsfiskefartøjer

Læs mere

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Udarbejdet 15. januar 2007 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forsikringsmarkedet historisk og p.t.... 2 Hvordan appelleres bedst til markedet... 3 Formål med en risiko- og

Læs mere

Viden der virker. Vi har derfor valgt at fokusere på udvalgte målgrupper, hvor vores erfaring er stor og vores kendskab er specialiseret.

Viden der virker. Vi har derfor valgt at fokusere på udvalgte målgrupper, hvor vores erfaring er stor og vores kendskab er specialiseret. ErhvervsCenter Alka Viden der virker I ErhvervsCenter Alka har vi mere end 30 års erfaring. Vi har kendskab til jeres særlige forsikringsbehov og holder os løbende orienteret om jeres branches udvikling.

Læs mere

Klagen har efter anmodning fra klageren og med Finanstilsynets samtykke været tillagt opsættende virkning under ankenævnets behandling af sagen.

Klagen har efter anmodning fra klageren og med Finanstilsynets samtykke været tillagt opsættende virkning under ankenævnets behandling af sagen. Kendelse af 3. maj 2001. 00-189.505. Klagerens virksomhed var omfattet af lov om forsikringsmæglervirksomhed. 1 i lov om forsikringsmæglervirksomhed. (Suzanne Helsteen, Connie Leth og Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

Komplet forsikringsprogram til revisorer

Komplet forsikringsprogram til revisorer Komplet forsikringsprogram til revisorer Spar penge på forsikringer til virksomheden og for alle medarbejdere Komplet forsikringsprogram FSR danske revisorer tilbyder et komplet forsikringsprogram, der

Læs mere

Sådan er vi forsikret. Forsikringsvejledning for. Faxe Kommune

Sådan er vi forsikret. Forsikringsvejledning for. Faxe Kommune Sådan er vi forsikret Forsikringsvejledning for Faxe Kommune Risikostyringsprisen 2013 Pris givet af Gjensidige Forsikring Tænk dig om det skader ikke Revideret Januar 2015 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe?

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? gør det enkelt Ja! HK har forhandlet en ny indboforsikring hjem hos Alka: HK+ Forbunds Familieforsikring til 994 kr. HK+ Forbunds Familieforsikring

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune. Den 9. juni 2011

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune. Den 9. juni 2011 Indstilling Til Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 9. juni 2011 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Genudbud af Aarhus Kommunes brand- og stormskadeforsikringer 1. Resume Aarhus Kommune indførte

Læs mere

FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 INDLEDNING... 3 2.0 ADMINISTRATION OG ANSVARSOMRÅDER... 3 3.0 BYGNINGER... 4 4.0 LØSØRE, MEROMKOSTNINGER,herunder kunst m.v....

Læs mere

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Som selvstændig håndværker er det vigtigt at have en forsikring, der passer præcis til din virksomhed. Overlad din virksomheds

Læs mere

Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland

Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland Indhold: 1. Formålet med Region Nordjyllands risikostyrings- og forsikringspolitik 2. Regionens risikostyrings- og forsikringsmæssige organisation

Læs mere

Denne side beskriver, hvad de enkelte grupper, divisioner, kurser, arrangementer mv. (herefter kaldet grupper) skal vide om forsikringer.

Denne side beskriver, hvad de enkelte grupper, divisioner, kurser, arrangementer mv. (herefter kaldet grupper) skal vide om forsikringer. Forsikringer i Det Danske Spejderkorps Når der laves spejderarbejde, vil der ofte være en risiko for, at der kan ske uheld og skader. For at alle kan føle sig trygge ved at lave spejderarbejde, skal alle

Læs mere

Beslutningsoplæg. EU-udbud af forsikringsydelser

Beslutningsoplæg. EU-udbud af forsikringsydelser Beslutningsoplæg EU-udbud af forsikringsydelser Indhold Indledning... 3 Forudsætning for tilbuddenes gyldighed... 3 Tilbudsmateriale... 3 Forsikringsudbud... 3 EU-udbud 77353-2016... 3 Deltagende selskaber...

Læs mere

Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens. Forsikringspolitik

Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens. Forsikringspolitik Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Indholdsfortegnelse Indledning...3 Hvem er omfattet af forsikringspolitikken?...3 Ansvar og kompetence...3 Hvorledes forsikringsprincipper...4 Institutionernes

Læs mere

FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND

FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND FORSIKRING ER KOMPLEKS VIDEN VI FORSIKRER DE NORDISKE VELFÆRDSSAMFUND KommuneForsikrings styrke er, at selskabet kender kommunernes behov og arbejdsgange. Der er en enestående forståelse for vores hverdag,

Læs mere

Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse af 4 i bekendtgørelse af lov om forsikringsformidling

Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse af 4 i bekendtgørelse af lov om forsikringsformidling Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet Kampmannsgade 1 1604 København V 18. marts 2015 Ref. CGS J.nr. 5951-0040 Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse

Læs mere

Beslutningsoplæg, Forsikring af 2200 Boligselskabet Hyldemosen

Beslutningsoplæg, Forsikring af 2200 Boligselskabet Hyldemosen fdasfdsa Kfdl;sa 2200 Boligselskabet Hyldemosen c/o KAB Juraområdet Vester Voldgade 17 1552 København V Beslutningsoplæg, Forsikring af 2200 Boligselskabet Hyldemosen Udbuddet af KABs rammeaftale er nu

Læs mere

Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik

Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik Dato Sagsnummer Kultur- og Økonomiforvaltningen Jura & Forsikring 6. juli 2017 Sagsnummer Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik Forord I henhold til kommunens styrelsesvedtægt fastsætter Økonomiudvalget

Læs mere

Vilkår for Hund 09-3 August 2009

Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Vilkår for Hund 09-3 August 2009 Fortrydelsesret Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har købt forsikringen. Hvis du fortryder købet, er det ikke bindende for dig. Fortrydelsesretten

Læs mere

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune Forsikrings- og Viborg Kommune Oktober 2015 Side 1 af 5 Forsikrings- og Formål Denne vejledning ligger i naturlig forlængelse af Viborg Kommunes Forsikrings- og risikostyringspolitik. Vejledningen fastlægger

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE 1. generel info SPØRGESKEMA Virksomhedens navn: Telefon: Virksomhedens adresse: CVR nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Betjener (forsikringsmægler eller

Læs mere

Værd at vide om idrættens forsikringer

Værd at vide om idrættens forsikringer Værd at vide om idrættens forsikringer Det handler om at være tryg også når I dyrker idræt 3 Tryg Idræt et overblik 4 Hvad får I ud af en kollektiv aftale? 5 De fælles forsikringer 6 De frivillige forsikringer

Læs mere

Forsikringsvejledning Hjælpere

Forsikringsvejledning Hjælpere Forsikringsvejledning Hjælpere Administrationsudvalget 1 Indledende bemærkninger Formålet med denne vejledning er at give et grundlæggende indblik i hvordan og hvor meget lejren og dens deltagere er dækket

Læs mere

Forsikringspolitikken har til formål at fastlægge rammerne for risikofinansiering, hvilket vil sige

Forsikringspolitikken har til formål at fastlægge rammerne for risikofinansiering, hvilket vil sige Hvidovre Kommunes Forsikringspolitik 1. Indledning Formål Forsikringspolitikken har til formål at fastlægge rammerne for risikofinansiering, hvilket vil sige kommunens forsikringsbeskyttelse ved tegning

Læs mere

Forsikringsoversigt. Ringsted Kommune. Willis I/S. Sct. Bendtsgade 1. 4100 Ringsted. 57626017 Bo Salomonsen 22103720. Kontaktperson Kundenr.

Forsikringsoversigt. Ringsted Kommune. Willis I/S. Sct. Bendtsgade 1. 4100 Ringsted. 57626017 Bo Salomonsen 22103720. Kontaktperson Kundenr. Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Telefon Kontaktperson Kundenr. 57626017 Bo Salomonsen 22103720 Forsikringsoversigt Willis I/S Tuborgvej 5 2900 Hellerup Telefon 88139843 Betjener Tanja

Læs mere

Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Danske risikorådgiveres temadag 2015 Fakta om hvordan tingene hænger sammen, forsikrings- og erstatningsretligt.

Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Danske risikorådgiveres temadag 2015 Fakta om hvordan tingene hænger sammen, forsikrings- og erstatningsretligt. Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Danske risikorådgiveres temadag 2015 Fakta om hvordan tingene hænger sammen, forsikrings- og erstatningsretligt. Karin Hornbøll og Dorthe Albertsen Agenda Kommunens forsikringer

Læs mere

Hvad gør du hvis skaden sker?

Hvad gør du hvis skaden sker? Hvad gør du hvis skaden sker? Boligselskabet Det boligselskab som ejer den ejendom du bor i, har tegnet en bygningsforsikring som dækker skader på selve ejendommen. Det indebærer, at enhver skade som f.eks.

Læs mere

Forsikring af frivillige - i kommune og/eller i forening

Forsikring af frivillige - i kommune og/eller i forening Forsikring af frivillige - i kommune og/eller i forening Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice 29. September 2015 kl. 19-21 Byrådssalen, Rønnede, Faxe Kommune Program 19.00-19.15 Velkomst v.

Læs mere

Illustration fjernet. IKT koordinator- og lederuddannelsen Forsikringsmæssige konsekvenser af BIM. - rådgiverforsikringen

Illustration fjernet. IKT koordinator- og lederuddannelsen Forsikringsmæssige konsekvenser af BIM. - rådgiverforsikringen IKT koordinator- og lederuddannelsen Forsikringsmæssige konsekvenser af BIM - rådgiverforsikringen Ved Paul K. Jeppesen Resulterer BIM i nye forsikringskrav til arkitekter og ingeniører (kaldet rådgivere)?

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL REVISIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA 1. Virksomhedens navn: Virksomhedens adresse: Telefon nummer: CVR-nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Hvornår blev virksomheden grundlagt?

Læs mere

1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder.

1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder. Forsikringspolitik 1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder. 2. Kommunen tegner som hovedregel forsikringer efter samlet udbud af

Læs mere

Bygningsforsikring. Købstædernes Forsikring. Forsikringstager E/F Vejlbyparkeb Blok B. Forsikringen er tegnet for l-årige perioder.

Bygningsforsikring. Købstædernes Forsikring. Forsikringstager E/F Vejlbyparkeb Blok B. Forsikringen er tegnet for l-årige perioder. Forsikringen betj enes af : FPR Forsikringsmægler A/S Skagensgade 39 Høje Taastr 2630 Taastrup Tlf. nr. 70202929 Købstædernes Forsikring Bygningsforsikring Police nr. 0l-l2B -0193877 Forsikringstager E/F

Læs mere

Regler for økonomistyring og registreringspraksis Afsnit 10 Aktiver Pkt Forsikringsforhold Bilag Forsikringspolitik

Regler for økonomistyring og registreringspraksis Afsnit 10 Aktiver Pkt Forsikringsforhold Bilag Forsikringspolitik Regler for økonomistyring og registreringspraksis Afsnit 10 Aktiver Pkt. 10.9 Forsikringsforhold Bilag 10.9.1 Forelagt revisionen: juni 2018 Godkendt Forretningsudvalget: juni 2018 Udarbejdet af/kontaktperson:

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til

GENTOFTE KOMMUNE Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til Bekendtgørelse af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSADMINISTRATIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSADMINISTRATIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSADMINISTRATIONSVIRKSOMHED SPØRGESKEMA 1. Virksomhedens navn: Virksomhedens adresse: Telefon nummer: CVR-nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Hvornår blev virksomheden

Læs mere

Lars Henriksen RTM Insurance Brokers A/S

Lars Henriksen RTM Insurance Brokers A/S Lars Henriksen RTM Insurance Brokers A/S RTM i tal: Etableret i 1992 Ca. 50 ansatte Kontor i Greve og Fredericia Specialer: * Kommuner * Forsyningsselskaber over hele landet * DANVA * Danske Vandværker

Læs mere

Foreningens forsikringsbehov

Foreningens forsikringsbehov Foreningens forsikringsbehov Arbejdsskadeforsikring i foreninger Arbejdsskadeforsikringen består af en lovpligtig og en frivillig del. Den lovpligtige del dækker personer, der er ansat af foreningen. Forsikringen

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL ARKITEKT, INGENIØR- & BYGNINGSKONSTRUKTØRVIRKSOMHED SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL ARKITEKT, INGENIØR- & BYGNINGSKONSTRUKTØRVIRKSOMHED SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL ARKITEKT, INGENIØR- & BYGNINGSKONSTRUKTØRVIRKSOMHED SPØRGESKEMA 1. Virksomhedens navn: Virksomhedens adresse: Telefon nummer: CVR-nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Hvornår

Læs mere

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr.

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr. Dato 2019 Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig Pris 8.750 Kr. I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el installationsrapporten, finder vi det bedste

Læs mere

Forsikring & Risikostyring

Forsikring & Risikostyring Forsikring & Risikostyring Årsrapport 2007-2008 Årsrapport 2007-2008 Vi gør nu status over de 2 første år med selvforsikring og risikostyring i Faaborg-Midtfyn Kommune. Ved indgangen til den nye kommune,

Læs mere

Bifrost Rådhusstræde København K Forsikringstilbud fra Tryg. Vi har nu sammensat et tilbud på forsikringer til din virksomhed.

Bifrost Rådhusstræde København K Forsikringstilbud fra Tryg. Vi har nu sammensat et tilbud på forsikringer til din virksomhed. Bifrost Rådhusstræde 13 1466 København K 16.02.2017 Forsikringstilbud fra Tryg Vi har nu sammensat et tilbud på forsikringer til din virksomhed. Tilbuddet gælder en måned fra i dag. Flere gode grunde til

Læs mere

N O T A T. vedrørende. udarbejdet til. Morten Svanekjær. 23. marts 2012, ver Side 1 af 6

N O T A T. vedrørende. udarbejdet til. Morten Svanekjær. 23. marts 2012, ver Side 1 af 6 N O T A T vedrørende udarbejdet til af Morten Svanekjær 23. marts 2012, ver. 1.2 Side 1 af 6 NOTAT vedrørende Viborg Geotermi Generelt Dette notat er udarbejdet til Viborg Kommune af Viborg Kommunes Forsikringsmægler;

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Forsikringer i Det Danske Spejderkorps

Forsikringer i Det Danske Spejderkorps Når der laves spejderarbejde, vil der være en risiko for, at der kan ske uheld og skader. For at alle kan føle sig trygge ved at lave spejderarbejde, skal alle vide, hvad der skal gøres, hvis uheldet er

Læs mere

Forsikringer i byggeprocessen

Forsikringer i byggeprocessen Forsikringer i byggeprocessen 1 Forsikringer i byggeprocessen Program: Hvilke forsikringer er relevante i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter? Hvem tegner hvilke forsikringer? Gode råd/bønner fra

Læs mere

Vandværksforsikringer Prisliste 2019

Vandværksforsikringer Prisliste 2019 Vandværksforsikringer Prisliste 2019 RTM Forsikringsmægler varetager forsikringer for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. beregningsgrundlag Vandværkets

Læs mere

Aarhus Kommune opretter ulykkes- og ansvarsforsikring for borgere, der yder en frivillig indsats.

Aarhus Kommune opretter ulykkes- og ansvarsforsikring for borgere, der yder en frivillig indsats. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 12. februar 2018 Forsikring af frivillig indsats Aarhus Kommune opretter ulykkes- og ansvarsforsikring for borgere, der yder

Læs mere

Forsikringsplan for. Forsikrings- og risikostyringspolitik 1

Forsikringsplan for. Forsikrings- og risikostyringspolitik 1 Forsikringsplan for Forsikrings- og risikostyringspolitik 1 Forsikringsplan Jammerbugt Kommune forsikrer sine risici, i henhold til den nye forsikringsaftale, der blev indgået, efter det seneste forsikringsudbud

Læs mere

Retningslinjer for forsikring i Svendborg Kommune

Retningslinjer for forsikring i Svendborg Kommune Retningslinjer for forsikring i Svendborg Kommune Nærværende revision af Svendborg Kommunes forsikringspolitik er udarbejdet med henblik på at give alle dele af organisationen et overblik over forsikringspolitikken

Læs mere

Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.05.01 Aftalegrundlaget Din Hærværksforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsforslag til E/F Femkanten

Forsikringsforslag til E/F Femkanten ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk Boligexperten Adm. A/S Vesterbrogade 12, 4 1620 København V E-mail servicecenter.erhverv

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Bestyrelsesansvar og forsikringer

Bestyrelsesansvar og forsikringer Bestyrelsesansvar og forsikringer Kulturelle Samråd i Danmark 25. September 2016 Hans Stavnsager Seniorkonsulent Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen er ledelsen og har derfor ansvaret for foreningens drift.

Læs mere

38.240 kr. Korttidsforsikring

38.240 kr. Korttidsforsikring Telefon A. Enggaard A/S, Entreprenør- Og Byggefirma Marathonvej 5 9230 Svenstrup J Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

Forsikring af Frivillige

Forsikring af Frivillige Forsikring af Frivillige Om Forsikring af frivillige i FrivilligCenter Lollands medlemorganisationer Tryghed til alle Oversigt Forsikring Erstatningssum Selvrisiko Løsøre inkl. tyveri 200.000 5.000 (Tyveri

Læs mere

POLICE. Forsikringstager. Policenummer : VAS1200756-2. Forsikring : Professionel ansvarsforsikring. Forsikringstager : Implement Consulting Group P/S

POLICE. Forsikringstager. Policenummer : VAS1200756-2. Forsikring : Professionel ansvarsforsikring. Forsikringstager : Implement Consulting Group P/S POLICE Forsikringstager Policenummer : VAS1200756-2 Forsikring : Professionel ansvarsforsikring Forsikringstager : Implement Consulting Group P/S Adresse : Strandvejen 56, 2900 Hellerup Virksomhedens CVR.

Læs mere

DOBBELTFORSIKRINGSSAFTALEN af 1. april 2011. Indholdsfortegnelse:

DOBBELTFORSIKRINGSSAFTALEN af 1. april 2011. Indholdsfortegnelse: DOBBELTFORSIKRINGSSAFTALEN af 1. april 2011 01.04.2011 Indholdsfortegnelse: Side Dobbeltforsikringsaftalen 2011 2 1. Formålsbestemmelse 2 2. Definitioner 2 3. Tilfælde af ren dobbeltforsikring 2 4. Særregler

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER 1. generel info SPØRGESKEMA Virksomhedens navn: Telefon: Virksomhedens adresse: CVR nummer: _ Kontaktperson: Mailadresse: Website: Betjener (forsikringsmægler eller

Læs mere

POLITISK FORSIKRINGSADMINISTRATION

POLITISK FORSIKRINGSADMINISTRATION Forsikringspolitik 2014-2017 FORMÅL Beskrivelse af Faaborg-Midtfyn Kommunes selvforsikringsordning. SELVFORSIKRET Som selvforsikrer er kommunen sit eget forsikringsselskab. I daglig tale hedder forsikringsselskabet

Læs mere

Skadevejledning. Skadevejledning. Guldborgsund Kommune. Parkvej Nykøbing Falster. Tlf. nr

Skadevejledning. Skadevejledning. Guldborgsund Kommune. Parkvej Nykøbing Falster. Tlf. nr Guldborgsund Kommune Parkvej 37 4800 Nykøbing Falster Tlf. nr. 54731947 Guldborgsund Kommune Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Anmeldelse af skader... 5 Bygning... 5 Entrepriser... 6 Løsøre...

Læs mere

Ændringsforslag. til. Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling

Ændringsforslag. til. Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling Erhvervsudvalget L 52 - Bilag 19 Offentligt Ændringsforslag til Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling (Forsikringsmæglervirksomheders oplysningspligter og forbud mod at forsikringsmæglervirksomheder

Læs mere

16. marts Styrelsen for Videregående Uddannelser. Bredgade København K Tel Fax Mail Web

16. marts Styrelsen for Videregående Uddannelser. Bredgade København K Tel Fax Mail Web Styrelsen for Videregående Uddannelsers klausuler nr. 1.0 for forsikring ved udsendelse af studerende på videregående uddannelser og elever på erhvervsrettede grund- og efteruddannelser gennem EU-programmet

Læs mere

For dig, der vil være leder

For dig, der vil være leder For dig, der vil være leder 1 2 1+1=3 90.000 ledere har allerede set værdien de har valgt Lederne som deres organisation og a-kasse Lederne et medlemskab med værdi Hos Lederne får du en lang række tilbud,

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

Pia Marie Hansen. Kunderådgiver. - en del af Købstædernes Forsikring

Pia Marie Hansen. Kunderådgiver. - en del af Købstædernes Forsikring Pia Marie Hansen Kunderådgiver - en del af Købstædernes Forsikring HGF Hvem er vi? HGF har siden starten af 90 erne arbejdet målrettet for, at kunne tilbyde handicappede, samt personer med særlige lidelser

Læs mere