NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby. Kære beboer i Løjtegaardens Villaby,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby. Kære beboer i Løjtegaardens Villaby,"

Transkript

1 NYHEDSBREV Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby Kære beboer i Løjtegaardens Villaby, Sommeren går på hæld, og efteråret er så småt ved at snige sig ind over foreningen. Det betyder fornyet liv i bestyrelsesarbejdet i foreningen. Bestyrelsen mødtes sidste uge og samlede op på året hidtidige opgaver. Her fandt vi ud af at de fleste i foreningen ikke har modtaget referatet fra generalforsamling 2013 grundet de udskiftninger, der har været i bestyrelsen og en heraf følgende kommunikationsbrist. Det beklager vi naturligvis, og vælger med dette nyhedsbrev at uddele referatet til alle hustande. Miljøveje fartdæmpende foranstaltninger Siden seneste generalforsamling er der sket lidt på nogle af de punkter, der er nævnt i referatet. På Lyrens Alle og Arkturus Alle etableres der, på opfordring fra foreningens beboere, nogle kantpæle ved de allerede etablerede vejbump. Entreprenøren er bestilt, og arbejdet forventes påbegyndt inden for de kommende uger. Pillerne etableres efter gældende regler og tilgodeser de krav der er til sådanne veje. Det vil sige, at der skal være cykel-passage i siden og der skal kunne komme udrykningskøretøjer igennem. Parkering på vores villaveje Når vi er inde på udrykningskøretøjer, så beder bestyrelsen alle om at tænke over hvordan de parkerer på deres matrikler. Visse steder på vores veje vil det ikke være muligt for et udrykningskøretøj at passere grundet parkerede biler på begge sider. Husk på at en brandbil skal kunne passere og det er ikke brandbilen der kommer mest til skade ved sammenstød og en forsikring vil formentlig ikke dække hvis bilen er uhensigtsmæssigt parkeret. Elektronisk kommunikation i foreningen Bestyrelsen genoptager planerne om udbredt elektronisk kommunikation i foreningen. Såfremt I ikke er tilmeldt, beder vi Jer gøre dette. Det gælder også hvis I ønsker printet udgave af foreningens post. Formular kan findes på foreningens hjemmeside under officielle og referat fra Gen.forsamling Hjemmeside For at bestyrelsen kan gøre hjemmesiden mere levende og attraktiv, kræver det noget materiale at lægge på. Har I en god historie eller andet af interesse for andre beboere, så kom endelig med det gerne til webmaster@gflojtegaard.dk Facebook Foreningen er også kommet på Facebook. Find os ved at søge på Grunderejerforeningen Løjtegaardens Villaby bestyrelsen vil da gerne opfordre facebook-brugere til at tilmelde sig så kan man jo videregive indhold til naboen.

2 REFERAT Generalforsamling, Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Tirsdag den 26. februar 2013, , Løjtegårdsskolens Festsal Tilstede var 39 personer; heraf 27 stemmeberettigede. Bestyrelsen tæller syv af de tilstedeværende. Referent: Allan Christensen Formand Preben Beck Mody åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen samt opfordrede forsamlingen til at mindes de af foreningens medlemmer, der er gået bort siden sidst herunder bestyrelsesmedlem Preben Ulrichsen. Da bestyrelsen havde taget initiativ til et kort indlæg fra Miljøstyrelsen omkring hensigtsmæssig optænding og afbrænding ved brug af brændeovn, suspenderedes generalforsamlingen midlertidigt, imens skorstensfejer Keld Torstensen demonstrerede. Iblandt informationerne var nogle nyttige, og bestyrelsen håber forsamlingen havde glæde heraf. Punktet blev flyttet frem i forhold til dagsorden. Ad dagsorden punkt 1 valg af dirigent Kl genoptoges generalforsamlingen med valg af dirigent. Valget faldt på Karin Troest, der erklærede generalforsamlingen for gyldig iht vedtægterne. Ad dagsorden punkt 2 forhandlingsprotokollens oplæsning Ingen af de tilstedeværende ønskede forhandlingsprotokollen oplæst. Ad punkt 3 og 5 formandens beretning Formandens beretning på vegne af bestyrelsen; Endnu en gang kan vi glæde os over en forholdsvis mild vinter med minimal frost og sne. Og sådan må det da meget gerne være den næste måneds tid endnu. Året 2012 har været et af de mere stille år, hvor der ikke har været den store aktivitet, som punkterne i denne beretning også vidner om. Dog har vi igen i år ikke nævneværdigt kunne mærke krisen, når vi ser på de antal ejendomme, der har været til salg i årets løb. Det får mig igen til at efterlyse nye unge impulsive kræfter her til bestyrelsen. Der må være nogle af de nye husejere, der går med gode ideer og tiltag, som bør komme frem i lyset, og som gerne vil have lidt indflydelse på, hvordan ens grundejerforening trives. Som det fremgår af dagsordenen punkt 9, kan I se, at vi netop i år har et stort behov for ny tilgang. For at tilgodese nye medlemmer på bedste måde, kan det ikke undgås, at jeg gentager mig selv fra tidl. beretningers punkter og indhold. Så de trofaste gengangere af mødedeltagere må have mig undskyldt for dette. Beretningen er i år delt op i 10 punkter: De 10 punkter er således:

3 1) Gravetilladelser 2) Hussalg 3) Vedligeholdelse af vej og fortov 4) Stilleveje 5) Privatvej til Kommunalvej (undersøgelse) 6) Optagelse af Naboforening 7) Kabellægning af vejbelysning/el-forsyning 8) Grundejersammenslutningen 9) Grundejerforeningens hjemmeside 10) Afslutning 1. Gravetilladelser: Fra Tårnby Kommune, Teknisk Forvaltning, modtager Grundejerforeningen hvert år et antal gravetilladelser i kopi, når selve gravearbejdet er tilendebragt. Dette for, at vores vejformænd kan besigtige de enkelte genetablerede opgravninger. Der har i indeværende periode ikke været anledning til at rette henvendelse til Kommunen desangående. Gravetilladelserne bliver givet af Kommunen, og omfattet defekte anboringer, kabelfejl, naturgas, defekte dæksler m.m. 2. Hussalg: Som nævnt i indledningen har der i det forgangne år været stor aktivitet med hensyn til køb og salg af parceller i foreningen. Således er 18 parceller enten solgt eller er sat til salg. Det er næsten en fordobling siden Vi får henvendelse fra ejendomsmæglerne eller advokat (inden salg) enten pr. brev eller pr. til foreningen. De ønsker at få en status på den aktuelle ejendom. Om der evt. skulle være restance til foreningen, hvor stort kontingentet er, indskud m.v. Derudover får de kopi af foreningens love/vedtægter, generalforsamlingsreferat samt årsregnskab/budget. For denne serviceydelse betaler de et administrationsgebyr på 500,- kr. til foreningen. Dette for at harmonerer med gebyrer, som vore naboforeninger tager. 3. Vedligeholdelse af vej og fortov: Det kan ikke forventes, at 215 parceller alle har en prydhave lige til Bo Bedre eller for den sags skyld har Danmarks smukkeste bolig, det er utopi, og det er bestemt heller ikke det, vi i bestyrelsen kigger efter. Det er ikke alle, der er lige gode havemænd eller handymand for den sags skyld, og vi ved også, at det kan være svært for gamle fru Svendsen på 88 at holde fortovet nogenlunde fri for ukrudt. Det sidste problem kan løses ved lidt Nabohjælp eller ved brug af bl.a. kommunens hjemmeservice. Nej, vores største problem er nok de parceller, der har byggeprojekter i gang. Det kan ikke være rigtigt, at byggematerialer/-affald skal ligge ude på fortov og vej i ugevis, det er ikke acceptabelt og er også blevet påtalt af vores vejformænd. Jeg vil endnu engang henvise til vores loves 5, som helt klart beskriver, hvad foreningen forventer af medlemmerne, og hvilke konsekvenser det vil få, hvis disse ikke overholdes. 4. Stilleveje: Etablering af vejbump på Lyrens Alle, Borgbygård Alle og Arkturus Alle har desværre afstedkommet problemer med de bilister, der ikke agter at acceptere disse - hvilket indebærer, at det ofte sker, at bilerne kører op over fortovet med det ene sæt hjul.

4 Vi har fået henvendelse fra bekymrede beboere med børn, der nu alligevel ikke rigtigt tør lade dem lege på fortovet. Det er bare ikke i orden. Vi har fået forslag om eventuelt at stille kampresten eller stelere (træstolper) for enderne af hvert bump. Denne forespørgsel er forelagt Tårnby Kommunes tekniske forvaltning der har svaret således: citat: For at der kan give tilladelse til opsætning af steler (træstolper), skal Teknisk Forvaltning bruge dokumentation for hvor stelerne ønskes opsat. Der kan ikke gives tilladelse til kampesten eller lignende. Forvaltningen skal bruge en snittegning som viser højden af stelen, samt afstanden til vejbumpene og fortovskanten. Citat slut Vi vil herefter indhente tilbud for opstilling af disse stelere/træstolper. Så må vi se om vores økonomi kan bære en sådan ekstra udgift. Hvis disse bliver etableret, løser det også problemet med, at beboerne parkerer over vejbumpene, hvilket problem vi drøftede på sidste generalforsamling. I den anledning kan jeg da lige nævne, at det trods al kritik, ikke er ulovligt iflg. færdselsloven. Men tænk alligevel på cyklisterne. Det skal helst være muligt for cyklister at undgå bumpene ved at køre langs kantstenen. Vi arbejder videre med sagen, som forhåbentlig kan følges på vores hjemmeside. 5. Privatvej til Kommunalvej (undersøgelse) Vi vedtog på sidste generalforsamling efter forslag fra Bo Brink Hansen, Lyrens Alle 13, at foretage en undersøgelse om muligheden for at få vores private-/fællesveje omkonverteret til Kommune vej. Dette kunne først virkeliggøres, hvis en trafiktælling viste, at over 50% af den gennemkørende trafik var udefrakommende/gennemkørende trafik. En sådan trafiktælling kunne først iværksættes, hvis et flertal af de involverede parceller stemte for denne tælling. Undertegnede og foreningens næstformand Erik Christensen trodsede en regnfuld efterårs weekend og stemte dørklokker og uddelte stemmesedler på Lyrens Alle, Arkturus Allé, Borgbygård Alle og Tårnby Høj Allé, i alt 95 parceller (heriblandt de 8 parceller der udgør G/F Tårnbyhøj Allé Østre del. Efter denne regnfulde vandring, var vi begge af den overbevisning, at der helt klart kunne skabes et flertal for denne trafiktælling. Men efter indsendelsesfristens udløb den 1. december, viste det sig, at 47 parceller havde stemt JA og 1 havde stemt NEJ. Det vil sige at 57 parceller undlod at afgive deres stemme og dermed er forslaget om trafiktælling bortfaldet, og dermed er muligheden for at konvertere de private-/fællesveje til Kommune veje ligeledes skrinlagt i første omgang. Et meget overraskende resultat efter alle de for os positive tilkendegivelser, vi fik undervejs. Der var desværre mange der ikke var hjemme eller ikke ønskede at åbne døren, så stemmesedlerne blev lagt i postkassen og kan forsvinde i reklamemængden. 6. Optagelse af Naboforening I lørdags modtog jeg en henvendelse fra vores naboforening G/F Tårnbyhøj Allé Østre del ved formand Annette Schläger om mulighed for optagelse i vores forening. Dette nok fordi vi ved en fejltagelse har uddelt indkaldelse til denne generalforsamling til Erik Brøndum, Tårnbyhøj Allé 8 (De er begge tilstede her i aften). Optagelse af nye medlemmer i en etableret forening som vores er meget vanskelig bl.a. på grund af økonomien, det kan Tårnbyhøj Allé 1 i hvert fald tale med om,

5 som er sidst indmeldte medlem i foreningen. Men jeg har lovet, at vi i den nye bestyrelse vil se positivt på henvendelsen og indkalde til et møde. Og så vil jeg også gerne høre en tilkendegivelse fra generalforsamlingen om denne sammenlægnings mulighed. 7. Kabellægning af vejbelysning/el-forsyning Sidste etape af nedgravning af EL-ledningerne er tilendebragt, og vi i foreningen kan nu sige os fri for de gamle luftledninger til gadebelysning og EL-forsyning. DONG Energis entreprenør Kemp og Lauritzen har færdigmeldt deres arbejde, og der har været afholdt aflevering med gennemgang af arbejdet til Tårnby Kommune og Grundejerforeningen. Fejl og mangler er blevet påtalt og efterfølgende blevet udbedret. Hvis der fortsat er fejl og mangler i forbindelse med kabelarbejdet er ansvaret for disse udbedringer Kemp og Lauritzens og løber i to år overfor Tårnby Kommune og fem år overfor DONG Energi. 8. Grundejersammenslutningen i Tårnby Kommune Grundejersammenslutningen har afholdt de ordinære to møder, et formandsmøde og en generalforsamling. Foreningen har deltaget i begge møder dog uden de store revolutionerende indlæg. På en forsigtig forespørgsel på formandsmødet den 29. november om kommunens syn på trafiktælling i.f.m. overtagelse af private-/fællesveje, kunne de bl.a. fortælle, at f.eks den gennemkørende trafik fra eksempelvis Løjtegårdsvej og til fritidshjemmet Byggeren på Gemmas Alle var at betragte som lokal trafik og ville ikke tælle med som decideret fremmed gennemkørsel. Så det var desværre en negativ melding at få. 9. G/F Løjtegårdens Villabys hjemmeside: Hjemmesiden eksisterer, men ikke uden hjælp udefra. Alle relevante indlæg modtages med kyshånd og vil blive lagt ud på hjemmesiden, og vi vil også selv stramme op om flere aktuelle informationer, således at hjemmesiden bliver attraktiv og spændende at besøge. Så fat pennen eller keyboardet og skriv. Det kan være vores webmaster Allan har noget at tilføje. 10. Afslutning: Bestyrelsen har i årets løb afholdt fem møder. Jeg vil igen i år takke bestyrelse for et godt og konstruktivt samarbejde i årets løb. En speciel tak skal lyde til Preben Clemmensen, der nu efter 28 år mener, at hans aftjening i foreningen er et afsluttet kapitel, vi takker for et fremragende samarbejde i de mange år. Modtag hermed foreningens erkendtlighed som tak for vel udført tjeneste. (vingave). Med disse ord vil jeg slutte min beretning og overgiver den hermed til generalforsamlingen. Der var efter beretningen ingen indvendinger eller spørgsmål, og beretningen blev sat til afstemning. Her stemte 27 for, 0 imod og 0 blankt; dvs enstemmigt vedtaget. Ad dagsorden punkt 6 - regnskab Kassereren fremlagde regnskabet til godkendelse. Regnskabet er tilgængeligt på foreningens hjemmeside og er hustandsomdelt til tilmeldte parceller. Der var ingen indvendinger, kommentarer eller spørgsmål, hvorefter regnskabet blev sat til afstemning. Her stemte 27 for, 0 imod og 0 blankt. Dvs. regnskabet enstemmigt vedtaget.

6 Ad dagsorden punkt 7 forslag fra bestyrelsen a) Forslag om uændret kontingent, kr. 550,00 per halvår enstemmigt vedtaget. b) Forslag om uændret indskud, kr. 200,00 enstemmigt vedtaget. c) Forslag om uændret tilskud til De Gamles Jul og Skovtur (2x 1,00 kr per parcel) enstemmigt vedtaget. Ad dagsorden punkt 8 indkommende forslag Der var ikke indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen. Ad dagsorden punkt 9 valg af bestyrelse a) valg af formand: Preben Beck Mody opstiller kandidatur og modtager genvalg. Der var ingen yderligere kandidater, og PBM er genvalgt for en 2-årig periode. b) valg af bestyrelsesmedlemmer: i) bestyrelsesmedlem Allan Bach Christensen var på valg, og forslået genvalgt. Genvalg accepteret. ii) bestyrelsesmedlem Preben Tang Clemmesen på valg ønsker ikke genvalg. Bestyrelsen havde ingen kandidater, og kandidat skal findes i forsamlingen. Thomas Rokamp (Borgbygård Alle 21) opstillede og blev valgt enstemmigt. c) valg af bestyrelsessuppleant: Til bestyrelsen skulle vælges ny suppleant, og kandidat skulle findes blandt forsamlingen. Morten Søndergaard (Gemmas Alle 32) opstillede og blev enstemmigt valgt. c) valg af revisor og revisorsuppleant: Valg af revisor: Erik Jensen, Lyrens Allé 33. Valg af Revisorsuppleant: Jakob Laursen, Herkules Allé 32 (genvalgt). Ad dagsorden punkt 10 eventuelt Opfordring fra Jan Theis Møller: Hold øje med diverse bygningsentrepriser i foreningen, og adviser bestyrelse eller vejformænd, hvis der opleves skader på veje, fliser eller fortove generelt. Spørgsmål fra Jens Larsen: Vedr. ny asfalt på Herkules Alle, herunder vand på kørebanen ved indkørsel. Vejen er kommunal vej, men formand PBM tilbød at rette henvendelse til Teknisk Forvaltning. Afslutning Formand Preben Beck Mody glædede sig over en rolig generalforsamling, takkede for fremmødet og bød velkommen til Thomas og Morten. Dirigenten afsluttede generalforsamlingen kl Referent: Allan Bach Christensen

Generalforsamling i G/F Løjtegårdens Villaby tirsdag d. 28. februar 2012.

Generalforsamling i G/F Løjtegårdens Villaby tirsdag d. 28. februar 2012. Generalforsamling i G/F Løjtegårdens Villaby tirsdag d. 28. februar 2012. Til stede var 46 personer, heraf 30 stemmeberettigede. Formanden Preben Beck Mody bød de fremmødte velkommen, hvorefter man samledes

Læs mere

Udgik med generalforsamlingens samtykke, da der var udsendt referat af generalforsamlingen 2009.

Udgik med generalforsamlingens samtykke, da der var udsendt referat af generalforsamlingen 2009. Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby Generalforsamling 23. februar 2010 Referat Tilstede var inclusive bestyrelsen 45 medlemmer, heraf 35 stemmeberettigede. Formanden bød velkommen og foreningen samledes

Læs mere

Generalforsamling i G/F Løjtegårdens Villaby tirsdag d. 1. marts 2011.

Generalforsamling i G/F Løjtegårdens Villaby tirsdag d. 1. marts 2011. Generalforsamling i G/F Løjtegårdens Villaby tirsdag d. 1. marts 2011. Tilstede var inklusive bestyrelsen 41 medlemmer hvoraf 26 var stemmeberettigede, svarende til 12% af foreningens stemmeberettede medlemmer.

Læs mere

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018 Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018 Afholdt: Løjtegårdsskolens festsal Stemmeberettigede til stede: 20 ud af 215 mulige Bestyrelse tilstede: Formand

Læs mere

Grundejerforeningen Løjtegå rdens Villåby

Grundejerforeningen Løjtegå rdens Villåby Grundejerforeningen Løjtegå rdens Villåby Referat, generalforsamling, d. 25. februar 2015 Afholdt: Løjtegårdsskolens Festsal Til stede: 31/215 stemmeberettigede medlemmer Referent: Thomas Boll Rokamp (TBR)

Læs mere

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Juli 2007

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Juli 2007 Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Juli 2007 Meddelelser til medlemmerne 1. Referat fra generalforsamlingen 2. Adresseliste på bestyrelsen Grundejerforeningens generalforsamling. Mandag den 19. februar

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby

Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby Grundejerforeningen Løjtegaardens Villaby Referat, bestyrelsesmøde, d. 6. januar 2014 Afholdt: Gemmas Alle 35 (ABC) Til stede: Formand Preben Mody (PBM) Næstformand Erik Christensen (EC) Kasserer Gitte

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Formand Leif Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Grundejerforeningen Brønshøjgaards Haveby. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d.30.april 2013

Grundejerforeningen Brønshøjgaards Haveby. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d.30.april 2013 Grundejerforeningen Brønshøjgaards Haveby Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d.30.april 2013 Generalforsamlingen blev indledt med et foredrag om miljørigtig brændeovnsfyring ved områdets skorstensfejermester

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Vingolf 18. Maj 2017

Grundejerforeningen Vingolf 18. Maj 2017 Grundejerforeningen Vingolf 18. Maj 2017 Holløselund Referat ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tidspunkt: Søndag den 14. maj 2017 kl. 10:00 Sted: Ferie og udflugtcentret Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter. (love) for. Toftevang Vejlag. Husum i København

Vedtægter. (love) for. Toftevang Vejlag. Husum i København Vedtægter Toftevang Vejlag pr. 19.3.2015 Side 1 af 8 Vedtægter (love) for Toftevang Vejlag Husum i København Vedtægter Toftevang Vejlag pr. 19.3.2015 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Navn 2 Formål 3 Medlemskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge

Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge april 2011. Referat af Generalforsamling på Hotel Søfryd den 12. april 2011. Med 55 fremmødte parceller var der over 80 personer tilstede ved årets generalforsamling. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen.

Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen. 564 Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Indkomne forslag.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Mødereferat Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Tid: Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19:00 Sted: Friskolen, Aabybro Deltagere: I alt 36

Læs mere

Referat fra generalforsamling 19.05.1999

Referat fra generalforsamling 19.05.1999 1 25 parceller var repræsenteret på generalforsamlingen. Referat fra generalforsamling 19.05.1999 Fra bestyrelsen var mødt: Anker Honoré (AH), Inger Barslund (IB), Jens C. Sønderbæk (JCS), Karin Melleris

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård.

Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. Dagsorden og referat fra Ordinær Generalforsamling d. 26/1-2011 kl. 19.30 på Skademosegård. 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 4. Aflæggelse af regnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer.

Fremmøde: 23 stemmeberettigede var fremmødt. Der blev fremlagt fuldmagter fra i alt 18 medlemmer af grundejerforeningen, totalt 41 stemmer. Søndag 29. juli 2018/klhdk Grundejerforeningen SANDAGER. gfsandager@gmail.com www.sandagergrundejerforening.dk Dokument: 180729 for grundejerforeningen. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. maj 1999.

Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. maj 1999. Grundejerforeningen TRANKÆR af 7. maj 1997 31. maj 1999 Referat af den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. maj 1999. Ad. 1 Velkomst og valg af dirigent. Bestyrelsesformand Arnold Bruun bød velkommen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d kl Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag d. 29.04.09 kl. 19 22.00. Generalforsamlingen holdes i aulaen på Husum Skole, Karlslundevej 33,. Dagsorden ifølge

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere