Information til beboerne i Ryhaven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Information til beboerne i Ryhaven"

Transkript

1 Information til beboerne i Ryhaven INFOBLAD NOVEMBER 2015 Kære beboer Den mørke tid er kommet, og det kan både ses og mærkes især når varmen lukkes i husene og belysningen udenfor er begrænset. Som beboere er I hårdt prøvet. Vi ved, at det er en udfordring at bo, der hvor der bygges. Derfor håber vi, at arrangementet i weekenden minder os om, at efter det sure kommer det søde. Vi glæder os rigtig meget til at vise jer prøvehuset og fejre det med en grillpølse og en vand. Dette infoblad er fyldt med vigtig information om blandt andet huslejestigninger, et tilbud om at vi gerne vil hjælpe jer med jeres elaftaler og meget andet. En lille historie om at være genhuset Vi har spurgt Jassodra Skyum-Sørensen fra Etape 1 om, hvordan det er at være genhuset: Vi er rigtig glade for det. Vi har fået to ungdomsboliger og det hele er nyt og pænt, siger hun. Jassodra bor med sin mand i den ene ungdomsbolig og deres store søn bor i den anden. Jassodra og Jespers møbler var for store til at komme op ad trappen i ungdomsboligen, så de har fået leveret sofa og spisebord fra Østjysk Bolig. Det fungerer også rigtig godt, fortæller hun. Rigtig god læselyst Østjysk Bolig. GENHUSNINGSKONTORET FLYTTER I PRØVEHUSET Genhusningskontoret flytter fra Ryhaven 55A til prøvehuset nr. 21. Nr. 55A skal i en periode bruges som genhusningsbolig til en beboer fra Etape 2. Trine vil stadig tage imod beboerbesøg hver tirsdag mellem (ulige uger) og (lige uger). Første gang i prøvehuset bliver tirsdag den 10. november kl Jassodra og hendes mand Jesper er blandt de første beboere, der genhuses i to ungdomsboliger.

2 Nyt fra Scandi Byg Byggeleder Peter orienterer om, hvordan det går rundt om på pladsen: Etape A, ungdomsboliger Jordarbejde og belægningsarbejder færdiggøres i løbet af denne uge ved ungdomsboligerne i Etape A. Plantearbejde udføres først til foråret. Baldakiner opsættes i denne og næste uge og træterrasser laves i de nærmeste uger. Det har været tanken, at parkering ved børnehaven kunne genåbnes for primært børnehaveforældrene. Dog bliver det kun kortvarigt, da nedbrydning af Etape 1 og 2 kommer til at benytte denne udkørsel med byggematerialer. Mollokker (affaldsbeholdere) vil blive gravet ned ved Etape A i uge 46 og er derefter klar til brug. Døren åbnes til det nye hus :) VIL DU SE EN UNGDOMSBOLIG? Mandag den 16. november mellem klokken 15 og 16 kan I alle komme ind at se en ungdomsbolig. I mødes med Peter ved den blå byggelederskurvogn (ved nr. 55A). ÅBENT HUS I PRØVEHUSET Vi håber at se rigtig mange af jer til åbent hus i prøvehuset (nr. 21) i weekenden. Etape B, ungdomsboliger Ungdomsboligerne ved Etape B er ved at blive færdiggjort, så de kan bruges til genhusning fra den 23. november Etape 1 Nedbrydningen af husene er så småt startet op. I første omgang kun indvendigt. Gravearbejder af fjernvarmeforsyning er påbegyndt enkelte steder og byggepladsvej/ byggepladshegn opsættes i denne uge. Prøvehus Der arbejdes på at færdiggøre prøvehuset til åbent hus i weekenden. Vi forventer at nå at montere træterrassen i løbet af denne uge. Skur og hegn bliver desværre ikke klart til åbent hus, da det har været finbearbejdet designmæssigt. Dennis får en hjælpende hånd I forbindelse med en rokering af varmemestre i Østjysk Boligs afdelinger er det blevet muligt at tilføre lidt hjælp til Dennis, som har en del at se til i tiden. Jørn Abildgaard startede i mandags som varmemester i jeres afdeling, så ham kan I også komme til at møde, hvis I får brug for varmemesterhjælp. Etapemøde i Etape 2 Den 26. oktober blev afdelingens andet etapemøde afholdt. Her fik beboerne mulighed for at stille alle de spørgsmål, de måtte have til flytning og alt muligt andet. Du kan finde referatet fra mødet på hjemmesiden. Vi håber, I vil tage godt imod Jørn.

3 HUSLEJESTIGNINGER Østjysk Boligs økonomiafdeling har beregnet nye huslejer for jeres nye boliger. Med forbehold for eventuelle uforudsete udgifter i byggesagen fastholdes den udmeldte huslejestigning, som blev vedtaget på det ekstraordinære afdelingsmøde den 30. april 2014 samt oplyst i beboeravisen i april Leje i kr. pr Stigning i kr. pr. måned Ny husleje i kr. pr. måned Boligtype på 31 m ,00 523, ,00 Boligtype på 73 m ,00 971, ,00 Boligtype på 104 m , , ,00 Huslejeopkrævningen for hver hustype efter renoveringen vil se således ud: Boligtype: 31 m 2 Ny husleje i kr. pr. måned Boligtype: 73 m 2 Ny husleje i kr. pr. måned Leje 2.890,00 Indv. vedligeholdelse * 57,00 Vand a/c ** 200,00 I alt 3.147,00 Leje 5.383,00 Indv. edligeholdelse * 133,00 Vand a/c ** 350,00 I alt 5.866,00 Boligtype: 104 m 2 Ny husleje i kr. pr. måned Leje 7.383,00 Indv. vedligeholdelse * 191,00 Vand a/c ** 600,00 I alt 8.174,00 FORTÆLLING TIL INFOBLADET Har du en sjov, god eller positiv historie om renoveringen i Ryhaven, som du vil dele med os andre, kan du skrive til: beboermail@ojba.dk * Der opkræves indvendig vedligeholdelse via huslejen. Beløbet der opkræves er 22,00 kr. pr. m2. ** Aconto vand, der opkræves via husleje, er en standard aconto-opkrævning. Aconto er fastsat efter forventet forbrug i de pågældende boligtyper. Vær opmærksom på, at I vil blive opkrævet det samme i acontovand i de nye boliger, som I blev i de gamle - dvs., at hvis I havde en individuel acontoaftale, så gælder den stadig. Der vil forsat være skæringsdato på vandregnskabet den 1/1. *** Vær opmærksom på, at varme, el og antennebidrag afregnes direkte til leverandør.

4 Vedligeholdelseskontoen Når I flytter ind i jeres nye boliger, vil saldoen på indvendig vedligeholdelse (vedligeholdelseskontoen) være på kr ,00. Indvendig vedligeholdelse Årlig opkrævning Månedlig opkrævning Boligtype på 31 m 2 682,00 57,00 Boligtype på 73 m ,00 133,00 Boligtype på 104 m ,00 191,00 Vand Vand - standard aconto Årlig aconto-opkrævning Månedlig aconto-opkrævning Boligtype på 31 m ,00 200,00 Boligtype på 73 m ,00 350,00 Boligtype på 104 m ,00 600,00 AffaldVarme Vi har været i kontakt med AffaldVarme omkring fastsættelse af aconto på varme og gjort dem opmærksom på, at de nye huse, I flytter tilbage til, er bygningsklasse 2020 med et væsentligt lavere energiforbrug. AffaldVarme oplyser, at de forventer følgende kvartalsvise aconto-opkrævninger på de tre boligtyper: Varme - standard aconto Årlig aconto-opkrævning Kvartalsvis aconto-opkrævning Boligtype på 31 m ,00 600,00 Boligtype på 73 m ,00 975,00 Boligtype på 104 m , ,00 Forbrugsfuldmagt OBS!! Skal vi hjælpe dig med din elaftale? I løbet af disse dage vil I få en forbrugsfuldmagt ind af døren. Kort fortalt skal I udfylde fuldmagten, hvis I gerne vil have Østjysk Bolig til at opsige jeres nuværende elaftale samt oprette en ny aftale, når I flytter tilbage til dit nye hus. Vil I ikke have os til det, er det vigtigt, at I husker at gøre det selv. Ellers vil det koste jer penge. Vand og varme behøver I ikke at tænke på, det klarer Østjysk Bolig automatisk. Fuldmagten skal afleveres i postkassen ved nr. 55A eller i varmemesterens postkasse.

5 Benzin og jord ved flytning Flyttemanden kan ikke have ting, der indeholder jord eller indeholder/har indeholdt benzin opmagasineret. Det vil sige fx benzindrevne græsslåmaskiner og potteplanter. Det gælder ikke fx en trillebør, som har været i kontakt med jord, men som er tømt igen, men det gælder en græsslåmaskine, som er tømt for benzin. Det vil være en stor hjælp, hvis I kan hjælpe med at løse problemet - måske kan I have tingene stående hos noget familie eller ved jeres sommerhus i de få måneder. Vi er også ved at undersøge, om vi kan finde en løsning på det i afdelingen. BEBOERINFO Åbent hus [prøvehus] 7. og 8. november Kl Infoblad [november] Etapemøde [Etape 3] BYGGERI Etape A, ungdomsboliger udvendige arbejder Prøvehuset indvendige/udvendige arbejder Etape B, ungdomsboliger [24/8/15-november 2015] Etape 1 [19/10/15-27/1/16] Etape 2 [23/11/15-29/3/16] Etape 3 [5/2/16-17/8/16] Aftale med Stofa Vi har endnu engang talt med Stofa vedr. internet og tv under genhusningsperioden. De vil i deres system få sig et overblik over, hvem af jer, der har en boks, som ikke passer til internetforbindelsen i genhusningsboligen. Da det temmelig sikkert ikke drejer sig om særlig mange, skulle der fremadrettet ikke være nogen problemer i de næste genhusninger. Aftalen med Østjysk Bolig er, at de fortsat lukker forbindelsen kollektivt, når alle er flyttet ud af deres bolig. I skal derfor fortsat ikke foretage jer noget. Kiwi åbner i de gamle Netto-lokaler Som I nok har hørt, så åbner der en Kiwi i de gamle Netto-lokaler på Ryhavevej. Butikken åbner allerede i begyndelsen af december. OBS vedr. tilkøb! Nu er vi færdige [byfest] 2017 FORBEDRINGER Etape 4 [8/6/16-17/11/16] Etape 5 [26/9/16-23/2/17] Etape C, ungdomsboliger [21/12/16-31/3/17] TIDSPLAN Hvis du tilkøber ekstra skur, terrasse eller skabe til dit nye hus, vil disse indgå som forbedringer af boligen. Det betyder, at ved egenbetaling af skur, terrasse og skabe er afskrivningsperioden 10 år (10% af egenbetalingen pr. år). Hvis du flytter, inden de 10 år er gået, vil du få en procentdel tilbage af de indbetalte penge. KONTAKT Du får løbende infoblade udgivet af Østjysk Bolig med seneste nyt om renoveringen. Du kan finde de udgivne numre af infobladet og læse mere om renoveringen på Find For beboere øverst, klik på Det gælder for din afdeling ude til venstre, find Ryhaven afd 3 og derefter det punkt, der hedder Renovering. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer på mailen: beboermail@ojba.dk eller telefonen: Jeres beboerkontakt er Trine Blicher Folmer.

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven September 2016 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

VALG AF TYPE BOLIG - Ryhaven

VALG AF TYPE BOLIG - Ryhaven VALG AF TYPE BOLIG - Ryhaven Etape 3, 4 og 5 20. oktober 2015 Skema til udfyldelse Kære beboer Scandi Byg skal til at producere jeres huse på fabrikken og har derfor brug for at vide, hvilken type bolig

Læs mere

Folder med spørgsmål og svar

Folder med spørgsmål og svar Folder med spørgsmål og svar 29. MAJ 2015 Du må altid stille spørgsmål Hvad skal der ske? Hvordan, hvorfor, hvem, hvad, hvor, hvornår? Kære beboer i Ryhaven Til oktober begynder renoveringen af Ryhaven.

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN

RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN RENOVERING AF AFDELING 3 - RYHAVEN 1 INDLEDNING Som bekendt skal I snart igennem en større renovering af jeres afdeling. Denne lille folder er lavet til jer, Ryhavens beboere, i forbindelse med informationsmødet,

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Så vi håber du kan få svar på nogle af dine spørgsmål her. Skal du genhuses

Læs mere

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Genhusning Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Genhusning som boligselskabet arrangerer...3 Flyttesyn, indskud og anciennitet...5 Dine rettigheder...6

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Dagsorden Hvem skal genhuses? Hvornår skal du genhuses? Hvor længe skal du være genhuset? Hvem hjælper dig med din genhusning? Permanent eller midlertidig

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H G K

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september 17 / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H

Læs mere

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AFDELING 06 VESTERPORT GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AAB Horsens, Vesterport, Afdeling 06 Andreas Flensborgsgade, Kongensgade, Løvenørnsgade GENHUSNING På et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

November 2015. Renoveringens ABC. Ravnkildevej

November 2015. Renoveringens ABC. Ravnkildevej November 2015 Renoveringens ABC Ravnkildevej Din afdeling skal Afdelingsmødet, der er den øverste myndighed i den afdeling af Himmerland Boligforening, som du bor i, har besluttet at din afdeling skal

Læs mere

Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan.

Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan. Afd. 7 Højstruphave Velkommen til orienterende møde vedrørende helhedsplan. Dagsorden: Præsentation. Opfølgning på sidste møde Genhusning Spørgsmål Opfølgning. Opfølgning på sidste møde. Siden sidste møde

Læs mere

Information til beboerne i Bispehaven om Tryghedsrenoveringen

Information til beboerne i Bispehaven om Tryghedsrenoveringen Information til beboerne i Bispehaven om Tryghedsrenoveringen INFOBLAD #16 OKTOBER 2018 Velkommen til oktobers infoblad Her får du det 16. infoblad om Tryghedsrenoveringen i Bispehaven. Denne gang kan

Læs mere

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Telefon 76 22 12 00 Mail: post@boligfa.dk Hjemmeside: www.boligfa.dk 1 Hvor skal

Læs mere

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning Vejledning og guide Renovering/Genhusning Indholdsfortegnelse Introduktion til genhusning Spørgsmål til genhusning Genhusningsboligen Opbevaring, tæpper og målere Husleje, forbrug m.m. Paraboler, husdyr

Læs mere

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017 Ravnkildevej Himmerland afd. 50 Revision D Den 23. maj 2017 2 Index Ravnkildevej Rækkefølgeplan...04 Ravnkildevej Tidsplan...05 Ravnkildevej Huslejer...06 Ravnkildevej Gårdhavehuse Placering... 07 Ravnkildevej

Læs mere

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info Ny afdeling 20 Trige Parkvej Genhusning praktiske info Kære beboer I denne folder kan I læse om jeres muligheder og rettigheder i renoveringsfasen. Folderen er tænkt som en hjælp, når du skal udfylde det

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Genhusning praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Genhusning praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Genhusning praktiske info Kære beboer Denne folder er til jer, som skal genhuses i forbindelse med renoveringen af afd. 21. Her kan I læse om jeres muligheder

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Atriumhusene Etape 1, afd. 41! Køkken - Alle køkkener renoveres - Ny gulvbelægning i køkkenet / køkken-alrum Nye udhuse - Alle atriumhuse får nye udhuse Øvrigt -

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Retningslinjer for genhusning

Retningslinjer for genhusning Retningslinjer for genhusning Hvem skal genhuses? Hvem der skal genhuses, afhænger af hvad der skal laves i den enkelte bolig Nogle beboere skal ikke genhuses, men kan blive boende i boligen mens der renoveres

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om byggeriet - Afdeling 6 - Frejaparken 2-36

Vi larmer og støver. - Information om byggeriet - Afdeling 6 - Frejaparken 2-36 Vi larmer og støver - Information om byggeriet - Afdeling 6 - Frejaparken 2-36 Denne folder henvender sig til beboere i Vivabolig Afd. 6 - Frejaparken 2-36, 9000 Aalborg Folderen er udgivet af Vivabolig

Læs mere

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING PRAKTISK INFO OM GENHUSNING Oktober 2014 Kære beboere på Gl. Skolevej Hvor var det dejligt at se, at så mange af jer beboere kunne afse en mandag aften til orienteringsmødet om den kommende og nødvendige

Læs mere

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken Genhusning Æblehaven og Rønnebærparken Hvis du har spørgsmål, kan du stille det på bosj.dk/reno-æble-rønne. Her vil vi også løbende samle spørgsmål og svar. Indhold Indhold... 2 Hvad betyder genhusning?...

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

BEBOERINFORMATION LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42. TOTALRÅDGIVER: COWI A/S Havneparken 1, 7100 Vejle Telefon:

BEBOERINFORMATION LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42. TOTALRÅDGIVER: COWI A/S Havneparken 1, 7100 Vejle Telefon: AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOERINFORMATION Nyhedsbrev nr. 9 HAR DU SPØRGSMÅL? Husk at du kan kontakte GenhusningsTjenesten med spørgsmål vedrørende din genhusning. GenhusningsTjenesten

Læs mere

Post af betydning -rigtigt meget om HP4

Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Sommeren er over os, og vi vil lige minde om husordenen, der siger, at der skal være ro i gården kl. 21 og i sommer ferien kl. 22. Og husk, at selv om du har ferie,

Læs mere

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 23. marts 2015 kl. 19.00 på Hotel SAS Radisson

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 23. marts 2015 kl. 19.00 på Hotel SAS Radisson Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 23. marts 2015 kl. 19.00 på Hotel SAS Radisson Fremmødt: ca. 150 mennesker (fra 124 husstande) Allan Søstrøm (Østjysk Bolig) byder velkommen.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12 AFDELING 801 RØDKÆRSBRO GENHUSNING AFDELING 801 Østervang 10-32 Østerled 4-12 GENHUSNING På et afstemmende beboermøde den 25. oktober 2011 er det besluttet at renovere boligerne i afdeling 801, Østervang

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning februar 2016 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården Genhusning Information om genhusning i Margrethegården Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Midlertidig genhusning eller fraflytning?...4 Udgifter i forbindelse med genhusningen...7 Flyttesyn,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Februar 2016 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor.

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor. De tre typer af muligheder Lov om leje af almene boliger giver dig en række muligheder for at indrette din bolig efter dine egne ønsker og behov. Dette kaldes råderet. Du har to typer råderet, som giver

Læs mere

Ellebo informationsmøde d. 11.maj

Ellebo informationsmøde d. 11.maj . Ellebo informationsmøde d. 11.maj Dagsorden Velkomst v/inge Støvring Petersen Ballerup Ejendomsselskab Byggeproces og -periode v/per Zwinge Rambøll Genhusning v/finn Larsen KAB Status på byggeprojektet

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Spørgsmål og svar fra Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19.00 Spørgsmål til: Boliger/ blokkene

Læs mere

MIDLERTIDIG GENHUSNING

MIDLERTIDIG GENHUSNING Information om MIDLERTIDIG GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19. november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

Information fra afdelingsbestyrelsen

Information fra afdelingsbestyrelsen Information fra afdelingsbestyrelsen 19. marts 2018 Kære naboer Hermed marts måneds infobrev og referat af afdelingsbestyrelsesmøde 7. marts 2018. Parkering Nu er helhedsplanen for alvor gået i gang, og

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Vi bliver ofte mødt af beboerne i afdelingen med mange forskellige, og meget relevante, spørgsmål i forbindelse med renoveringssagen

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN Velkommen i vores afdeling Afdelingsbestyrelsen byder velkommen i afdelingen og håber du må blive glad for at bo her. Vi arbejder for at skabe en

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 PAB Afd. 8 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: Pia K. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Torben, Pea K., Klaus, Pia H., Aase. Afbud fra Arne, David, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 6. Rettelse til AD. 4

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 39

VELKOMMEN TIL AFDELING 39 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 39 DANAGÅRDEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan

Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Generel

Læs mere

Velkommen Orienterende møde om genhusning ifm. helhedsplanen

Velkommen Orienterende møde om genhusning ifm. helhedsplanen Velkommen Orienterende møde om genhusning ifm. helhedsplanen Dagsorden 1. a) Valg af dirigent b) Valg af referent 2. Orientering om status på Helhedsplan for Åhaven. Kort orientering om hvad der er sket

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD GENHUSNINGSFOLDER December 2011 1. udgave, december 2015 GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdeling AB Syd Gårdhuse har på en urafstemning besluttet, at gårdhusene i Albertslund

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

Kollektiv råderet 2015 Afdeling 15

Kollektiv råderet 2015 Afdeling 15 Kollektiv råderet 2015 Afdeling 15 Store Tingbakke, Vodskov Godkendt den 4. maj 2015 Revideret den 29. juli 2015 Om råderet Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger,

Læs mere

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV C D A B Lejerbo, afd 169-0, 10.11.2016 Revideret 18.05.2018 Renoveringmuligheder Renovering: A Facaderenovering, omfattende Efterisolering af gavle

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål

MUNKEBJERGPARKEN. Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål HVOR STARTER VI RENOVERINGEN: Vi er i gang med at analysere og tage stilling til hvor vi skal starte renoveringen.

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Maj 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg besked,

Læs mere

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7 GENHUSNING Information om genhusning af beboere i afdeling 7 BoligKorsør marts 2013 INDHOLD Genhusningspjecen...1 Hvad betyder genhusning?...3 Muligheder for genhusning...5 Udgifter i forbindelse med flytningen...10

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00

Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00 Referat fra informationsmøde om renovering i afd. 3 Ryhaven 8. oktober 2013 kl. 19.00 Læses sammen med PowerPoint-showet fra mødet. Fremmødt: ca. 90 beboere, to Bascon-medarbejdere og medarbejdere fra

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52 Fyrkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 5. udgave, august 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 3. udgave, februar 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9.

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 9 - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade, Vivabolig Folderen er udgivet

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN SK HUmøde info rts, kl. 18d år ma 25. ldkærg o på K NYE TIDER I NYDAMSPARKEN Nydamsparken er et godt sted at bo. Afdelingen ligger centralt og gårdrummet danner en grøn oase i en levende bydel. Og beliggenheden

Læs mere

Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4. ØsterBO Nyt. Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4

Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4. ØsterBO Nyt. Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4 Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4 ØsterBO Nyt Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4 Nyt om HavneBO - Læse mere på side 6 Åbningstider i julen Gør din indflydelse gældende

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial»

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være

Læs mere

December Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

December Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen December 2017 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere

Oktober 2014 INFORMATION OMKRING RENOVERINGEN GALGEBAKKEN KÆRE BEBOERE

Oktober 2014 INFORMATION OMKRING RENOVERINGEN GALGEBAKKEN KÆRE BEBOERE Oktober 2014 INFORMATION OMKRING RENOVERINGEN GALGEBAKKEN KÆRE BEBOERE Så er den længe ventede renovering af Galgebakken rykket endnu et skridt nærmere!. Som mange sikkert har set, er der ankommet 2 store

Læs mere

Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen

Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen . Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen Dagsorden Byggeproces og genhusning Genhusningsmuligheder Genhusningsvilkår Boligerne i Ellebo Spørgsmål . Byggeproces og genhusning Byggeperiode

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Side 1/6 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 22. august 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Nils Vinther Fra administrationen: Peter Andersen

Læs mere

AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION. Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015

AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION. Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015 AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015 KÆRE BEBOERE I AFD. 41 OG 42 Sammen med det spirende forår bliver arbejdet med renoveringen af boligerne

Læs mere