Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne"

Transkript

1 Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen d. 3. juni Dette er en generel orientering om projektets forløb og vigtige forhold, I bør være opmærksomme på. I bedes læse og gemme denne orientering, til renoveringen er afsluttet. Det skal der udføres Der skal udføres nedenstående renoveringsarbejde i samarbejde mellem Gaihede a/s og entreprenør. Isolering af facade Facadebeklædning Isolering af altangange i lave blokke Udskiftning af vinduer Nye gadedøre/indgangspartier Isolering af etageadskillelse mellem kælder og stueetage Diverse byggepladsarbejder Diverse tilvalgsarbejder Derudover udføres diverse følgearbejder, byggepladsetablering osv. Hvem er Gaihede? Gaihede er jeres forenings rådgiver, og vi holder styr på projektet. Vi står primært for kontakten til håndværkerne og afholder løbende møder med bestyrelse, hvor forløb mv. bliver drøftet. Hvis I ønsker yderligere information om Gaihede, er I velkomne til at besøge vores hjemmeside:

2 Hvem ringer man til? Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, I vil have afklaret undervejs, er I velkomne til at henvende jer til os: - Mail: sj@gaihede.dk - Søren Just, direkte tlf. nr.: (inden for kontortid) - Ragn Gaihede, direkte telefon: (inden for kontortid) - Ved akut opståede problemer uden for almindelig kontortid, direkte tlf. nr.: Det kan være skidt, før det bliver godt ulemper ved projektet Ved renoveringsarbejde af denne størrelse er det uundgåeligt, at der ikke er visse ulemper forbundet med arbejdet. Disse ulemper vil af forskellig grad få indflydelse på jeres hverdag. Vi synes derfor, det er vigtigt, at I får mulighed for at forberede jer på dem. For jer vil der være følgende forhold, I kan forvente og derfor forberede jer på: For udførelse af arbejderne vil der nogle steder blive opstillet stillads, hvilket skygger for vinduer og fylder på adgangsveje Beboerne skal selv rydde arbejdsområdet (foran vinduer) i lejligheden og sørge for, at håndværkerne uhindret kan komme til disse Det vil sige: Fjerne alle løse genstande i vinduer Sko og overtøj i gangareal fjernes Døre til stuer/værelser lukkes Evt. kæledyr skal sikres forsvarligt Ved tvivl om omfang kan I kontakte os. (Hvis man ikke selv kan klare dette, vil der være mulighed for at aftale rydning/hjælp mod betaling) Nærmere information herom meddeles direkte til berørte. Hvis man har computere eller andet følsomt over for støv, skal man selv fjerne eller beskytte dette. Der vil i byggetiden være stillads, arbejdsplatforme, støj, støv og aktivitet i fællesarealer fra byggeriet. Håndværkerne rydder løbende op, men det kan ikke undgås, at man kan mærke byggeriet. Parkeringspladser vil i perioder være optaget af byggepladsfaciliteter og selve arbejdet. De enkelte beboere skal sørge for, at deres indboforsikring er i orden. Vi prøver alle at få forløbet til at være uproblematisk. Der kan dog ske fejl eller uventede gener. Vi forsøger at løse dem bedst muligt og beder om forståelse for, at det ikke er muligt at tage højde for alle forhold, der kan opstå i forbindelse med renoveringen.

3 Særlige tilvalg: På generalforsamlingen er det vedtaget, at der skal være mulighed for tilvalg/tilkøb af de enkelte andelshavere, omfattende: Franske altaner (høje blokke mod gadesiden lave blokke mod havesiden) Åbne altaner (høje blokke mod gadesiden lave blokke mod havesiden) Udskiftning af vinduesparti mod overdækket altan (høje blokke mod havesiden lave blokke mod havesiden) Dette tilvalg er ikke vedtaget på generalforsamlingen og er ikke en del af foreningens projekt. Dog har du mulighed for at vælge dette tilvalg, som vil blive betragtet som en forbedring af din andel. Omkostningen skal dog betales kontant og afregnes direkte med entreprenøren. Franske altaner: Der udskæres i muren under vinduet således, at der kan monteres en dobbelt altandør i åbningen med samme bredde som nuværende vindue. Dørene vil være indadgående. Franskeværn udføres med balustre, hånd- og fodliste af rustfri stål. Håndliste monteres i hårdt træ, der tildannes så stål er skjult. Udfyldning udføres i mat lamineret sikkerhedsglas. Huslejestigningen indbefatter etablering af lysning samt flytning og udskiftning af radiator. Åbne altaner: Der udskæres i muren under vinduet således, at der kan monteres en dobbelt altandør i åbningen. Dørene vil være indadgående af hensyn til udnyttelsen af altanen. Rækværk udføres med balustre, hånd- og fodliste af rustfri stål. Håndliste monteres i hårdt træ, der tildannes så stål er skjult. Udfyldning udføres i mat lamineret sikkerhedsglas monteret med rustfri klembeslag. Altanerne udføres med en gulvbelægning af skridsikker fiberbeton, i farven lys beige. Størrelsen af altanen vil være 1,5 m i dybden og ca. 3,5 m i længden. Afvanding af altan foretages til nedløbsrør.

4 Lofter udføres med lakeret lysegrå aluplade. Huslejestigningen indbefatter etablering af lysning samt flytning og udskiftning af radiator. Følgende link er til en ejendom på Østerbro, som har altaner, der minder meget om dem, som I kan til vælge: Udskiftning af vinduesparti mod altan: Nuværende vinduesparti mod karnap erstattes af glasskydedøre, der kan åbnes ud mod overdækket altan. Prisen på udskiftning af vinduesparti mod altan indbefatter flytning af EL samt flytning og udskiftning af radiator. I bedes udfylde og returnere tilvalgsliste senest tirsdag den 10. juni Tidsplan: Arbejderne i ejendommen påbegyndes i løbet af juni 2014, og renoveringen forventes afsluttet i løbet af februar Når entreprenørens detailtidsplan af arbejderne foreligger, vil den blive ophængt i opgangene. På denne kan I se, hvornår håndværkerne når til jeres opgang mv. Adgang til lejligheder og kælderrum: Det er naturligvis nødvendigt i perioder at have adgang til lejligheder for at kunne gennemføre de planlagte arbejder. I vil altid blive varslet særskilt skriftligt herom med angivelse af tid og omfang. Når der skal være adgang til jeres lejlighed, kan I enten vælge at være hjemme eller aflevere nøgle til opbevaring i nøgleboks ved jeres entredør. (Boks opsættes af entreprenøren). Hvis I vælger at være hjemme, skal I bemærke, at det kræver, at der er nogen hjemme hele arbejdsdagen i de perioder, hvor der er varslet arbejde i lejligheden. Når der ikke længere er behov for adgang, afleveres nøgler tilbage gennem brevsprække. Samtidig bliver nøgleboks ved jeres dør afmonteret.

5 Mangelgennemgang: Når arbejderne i jeres lejlighed er afsluttet, vil disse blive gennemgået af Gaihede. I den forbindelse vil I få mulighed for at oplyse os om evt. bemærkninger, I måtte have til det udførte arbejde. Fejl og mangler afhjælpes naturligvis hurtigst muligt herefter. Forsikringer: I forbindelse med arbejdernes gennemførsel tegnes all-risk bygherreforsikring, og entreprenører har gældende ansvarsforsikringer. Anden information: Der vil altid forekomme personlige varslinger, når der skal ske arbejder i jeres lejlighed. Derudover vil I blive varslet, hvis der sker større ændringer i tidsplanen til orientering ved opslag i opgang. Information af mere generel karakter vil løbende blive ophængt i opgangene. I er selvfølgelig velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål eller, hvis I er i tvivl om noget i forhold til denne orientering. Vi vil løbende sørge for information i forbindelse med arbejdet. Med venlig hilsen Gaihede a/s Ragn Gaihede Søren Just

6 Tilvalgsliste d. 20. maj 2014 AB Studsgaarden, 2100 Kbh. Ø Kære beboer i Studsgaarden. I forbindelse med renovering af jeres bygning, har vi brug for oplysninger om dine tilvalgsønsker. Vi vil derfor bede dig om at træffe beslutning om tilvalg inden for 3 ugers tid. Nedenfor kan du se hvilke tilvalgsmuligheder, du kan vælge at få udført, udover den øvrige renovering. Tilvalg af åben altan/fransk altan vil resultere i en højere husleje via jeres administrator. Omkostning for udskiftning af vinduer ud mod overdækket altan, afregnes direkte med entreprenøren. Du bedes udfylde nedenstående liste og lægge den i postkassen ved varmemesterkontoret senest mandag den 10. juni Hvis du ikke afleverer listen eller afleverer den senere end denne dato, har du ikke mulighed for at foretage tilvalg. Du skal være opmærksom på, at når du har udfyldt, underskrevet og afleveret tilvalgslisten, er den juridisk bindende. Sæt venligst kryds i de felter, som er ud for de ønsker, du har. Åben altan: Vil betyde en huslejestigning på anslået kr. 815,- pr. måned, som opkræves sammen med den øvrige husleje. Administrator fremsender en kontrakt på det indgåede tilvalg. Fransk altan: Vil betyde en huslejestigning på anslået kr. 370,- pr. måned, som opkræves sammen med den øvrige husleje. Administrator fremsender en kontrakt på det indgåede tilvalg. Udskiftning af vinduer ud mod overdækket altan høje blokke: Udskiftning af vinduer til glasskydedøre, der kan åbnes ud mod overdækket altan. Nuværende glasdør udskiftes med ny, der er udadgående mod karnappen (se tegninger på de næste sider). Pris for nyt vinduesparti, radiator, glasdør samt flytning af EL kr ,-. Udskiftning af vinduer ud mod overdækket altan lave blokke: Udskiftning af vinduer til glasskydedøre, der kan åbnes ud mod overdækket altan. Nuværende glasdør udskiftes med ny, der er indadgående i stuen (se tegninger på de næste sider). Pris for nyt vinduesparti, radiator, glasdør samt flytning af EL kr ,-. Navn: Adresse: Telefonnr.: Dato og underskrift:

7 Udskiftning af vinduer til glasskydedøre:

8

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

AB Bellmansgade 7-37 Tilvalg.

AB Bellmansgade 7-37 Tilvalg. AB Bellmansgade 7-37 Tilvalg. Kære beboere i AB Bellmansgade 7-37. Som I tidligere er blevet gjort opmærksom på har I mulighed for at få nogle forskellige tilvalg i forbindelse med byggeriet. Tilvalgene

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne BEBOERINFORMATION Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund Hvorfor skal vinduerne skiftes?...3 Tidsplan - Hvornår begynder renoveringen?...3

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 FORVENTET TIDSPLAN VARSLING. Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør.

TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 FORVENTET TIDSPLAN VARSLING. Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør. TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør. Arbejderne med udskiftning af faldstammer og vandrør etc. begynder om kort tid. Vi beder dig

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 BYGGERIET NU SKER DER NOGET! Byggeriet udføres som hovedentreprise af NCC Construction Danmark A/S. NCC har sat deres skurby op over garageanlægget og afspærret

Læs mere

Information til andelshaverne 27. august 2015

Information til andelshaverne 27. august 2015 Information til andelshaverne 27. august 2015 På den ekstraordinære generalforsamling i tirsdags den 25. august blev det besluttet at udskifte foreningens vinduer på hovedtrappen til nye vinduer med høj

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere

Generel orientering om delarbejder:

Generel orientering om delarbejder: Generel orientering om delarbejder: 1. Udvendig indgangsfacade 2. Udvendig gavle 3. Udvendig altanfacade 4. Udvendig tag 5. Indvendig opgange 6. Indvendig boligerne 7. Udearealer 1. Udvendig indgangsfacade

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. Udskiftning af taget og etablering af mekanisk udsugning mv. igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

J.nr.: Også lejere vil kunne få altan, men lejerne skal selv afholde udgiften her til. Der vil

J.nr.: Også lejere vil kunne få altan, men lejerne skal selv afholde udgiften her til. Der vil / HUPFELD & H OVE A DV O K A TA KT l ES EL S KAB M00fkfT fol HiHUTEkET Til andelshavere og lejere i Af B Njal L/Saga A Dato: 30. januar 20]5 Deres j.nr.: J.nr.: 102 Sekretær: Sanne Winther jensen [BI sw@hplaw.dk

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 02 Afholdt 21. juni 2012, kl. 11.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Velkommen til Informationsmøde for beboerne Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Mogens Tokkesdal 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 11. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 11. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 11. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 04 Afholdt 11. juli 2012, kl. 10.30 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

ALTANER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG

ALTANER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG KATALOG FOR BEBOERVALG Dato:10.07.2015 ALTANER Gælder for blok 1005 (prøveblok) Kom og se prøver på trælister, glas, strækmetal osv. i Galleriet ved afdelingsbestyrelsens kontor, Melissehaven 7-9, inden

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Denne folder henvender sig til beboerne i Bornholmsgade 62-84, Afdeling 1, Vivabolig KORT OM BYGGERIET: Afdeling 1, Vivabolig

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejder Opsætning af altan Opsætning

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Vedr.: Altanprojekt - 53 stk. altaner og 4 stk. franske altaner.

Vedr.: Altanprojekt - 53 stk. altaner og 4 stk. franske altaner. Sorø den 12. oktober 2012 A/B Ågade 136 m. fl. Lars Kristoffersen Borups Alle 33, 3.tv 2200 København N Tilbudsnummer: 12032 Vedr.: Altanprojekt - 53 stk. altaner og 4 stk. franske altaner. Som aftalt

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 3, Vivabolig Folderen er udarbejdet den 4. april 2019 KORT OM BYGGERIET:

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Denne folder henvender sig til beboerne i Vivabolig, Afdeling 7. Peter Freuchens Vej 2-14

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 28. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 28. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 28. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 03 Afholdt 28. juni 2012, kl. 11.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Tilbudsliste Forside. 1. Byggeplads. 2. Stillads - Lift. 3. Blikkenslager. 4. El. 5. Murer. 6. Tømrer og snedker. 7. Maler. 8.

Tilbudsliste Forside. 1. Byggeplads. 2. Stillads - Lift. 3. Blikkenslager. 4. El. 5. Murer. 6. Tømrer og snedker. 7. Maler. 8. Forside Tagensvej og Fenrisgade Ejendoms nummer 8879 arbejder tilbudspris 1. Byggeplads 2. Stillads Lift 3. Blikkenslager 4. El 5. Murer 6. Tømrer og snedker 7. Maler 8. Gulvbelægninger 9. Beton 10. Tag

Læs mere

RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... Gem denne folder!! 1

RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... Gem denne folder!! 1 RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... 1 Velkommen til den nye Golfparken Renoveringen af afdeling 14, Golfparken er den hidtil største af sin art i s godt 60-årige historie. Derfor

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 12. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 12. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 12. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 01 Afholdt 12. juni 2012, kl. 10.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser Studierum Husleje Forsikring Information Hvorfor renovere Utætte

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Kommunikation og dialog

Kommunikation og dialog Informationsmøde område Hestens Bakke Øst Tidsplan Registreringer Arbejdsgang i bolig Bad og toilet Varslinger Kommunikation og dialog Spørgsmål Sådan tænker vi planen Men er det ikke sådan det går.. TIDSPLAN

Læs mere

Vedr.: Altanprojekt saga G

Vedr.: Altanprojekt saga G Sorø den 11. september 2015 AB Saga G Gunløgsgade 25. m.fl. 2300 København S Tilbudsnummer: 13532 Vedr.: Altanprojekt saga G Som aftalt fremsender jeg hermed tilbud på altanprojekt til ovennævnte ejendom/

Læs mere

Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009

Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009 Gyldenrisparken - blok 13 og 14 Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009 Dagsorden Nu skal vi høre om, hvad der sker i Gyldenrisparken! 1. Plan af hele området 2. Byggepladsplan 3. Hvad indeholder

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

Deltagere: Anne-Marie Johnstone (AM) AB Lindstrand (AB) Klaus Hemmingsen (KH) MinAltan A/S (MIN) Lars Madsen (LM) Peter Jahn & Partnere A/S (PJP)

Deltagere: Anne-Marie Johnstone (AM) AB Lindstrand (AB) Klaus Hemmingsen (KH) MinAltan A/S (MIN) Lars Madsen (LM) Peter Jahn & Partnere A/S (PJP) Referat. Sag: 11.3158.02 - AB Lindstrand Emne: Byggemøde nr. 1, uge 8 Mandag d. 16. februar 2015, kl. 10.00 Sted: Hjalmar Brantings Plads 6 Referent: LM Deltagere: Anne-Marie Johnstone (AM) AB Lindstrand

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9.

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 9 - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade, Vivabolig Folderen er udgivet

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

RENOVERING AF HJERTINGPARKEN

RENOVERING AF HJERTINGPARKEN Hjertingparken RENOVERING AF HJERTINGPARKEN - en kort orientering. Maj 2015. 1 Efter afdelingsmødet den 26. august, blev der blev nedsat et byggeudvalg bestående af 3 bestyrelsesmedlemmer, 2 beboere, der

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt

Nordre Munkegård. Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012. Renoveringsprojekt Nordre Munkegård Ekstraordinær Generalforsamling 15. Maj 2012 Renoveringsprojekt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til at tegne kontrakt med den valgte entreprenør

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

07/ Nye og større altaner i Rentemestergården

07/ Nye og større altaner i Rentemestergården Nye og større altaner i Rentemestergården Indhold Indledning... 2 Muligheder... 2 Regler der skal overholdes... 2 Regler fra foreningen... 3 Altanløsninger... 3 Enkelt Altan... 3 Dobbelt Altan... 4 Stor

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014 4. JULI 2014 AAB AFD. 107, PARKVEJ 6-12 OG KILDEGÅRDSPARKEN 1-12 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE AAB AFD. 107 3 INDHOLD 1 Problemer med varmeanlægget

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: Sted: Indbudte: Afbud: 5. maj 2014 kl. 17.00. Beboerlokalet Anders, Jonas, Nete, Christian, Marianne og Elsebeth Dagsorden Referat 1. Valg af referent og ordstyrer

Læs mere

KOM GODT I GANG. Skulle du have spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til vores medarbejdere på pladsen. Held og lykke med jeres nye altan.

KOM GODT I GANG. Skulle du have spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til vores medarbejdere på pladsen. Held og lykke med jeres nye altan. KOM GODT Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejde Opsætning af altan Opsætning af altan med kran Oprydning på byggepladsen Vedligeholdelse af altaner KOM GODT Balco

Læs mere

KOM GODT I GANG _BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1

KOM GODT I GANG _BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1 KOM GODT 16426_BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1 05/04/2018 09.12 16426_BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 2 05/04/2018 09.12 Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage

Læs mere

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 1. marts 2017 kl. 19:00 Dato: 1/3-2017 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (), Jacob Brogaard-Kay (JBK), Frank Nissen (FN),

Læs mere

Vedr. tilbud om etablering af standardaltaner på 1. og 2. sal, etape 3

Vedr. tilbud om etablering af standardaltaner på 1. og 2. sal, etape 3 Vedr. tilbud om etablering af standardaltaner på 1. og 2. sal, etape 3 På AST's ordinære generalforsamling i 2007 blev det vedtaget at give mulighed for etablering af altaner fra 1.- og 2.salslejlighederne,

Læs mere

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Info Vedr. Facadeprojekt I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Der var et stort fremmøde med mange positive kommentar

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

Information om arbejder i eksisterende lejligheder

Information om arbejder i eksisterende lejligheder Information om arbejder i eksisterende lejligheder Strunge Jensen A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I sags nr 05.143 vor ref IBS side 1/7 dato 13-10-2006 Andelsboligforeningen Solbjerg - Tagboliger Arbejder

Læs mere

GEM DENNE FOLDER GENNEM HELE BYGGEPERIODEN. Guide til en god altansag. Værd at vide, så du kan komme trygt igennem processen med at få altan

GEM DENNE FOLDER GENNEM HELE BYGGEPERIODEN. Guide til en god altansag. Værd at vide, så du kan komme trygt igennem processen med at få altan GEM DENNE FOLDER GENNEM HELE BYGGEPERIODEN Guide til en god altansag Værd at vide, så du kan komme trygt igennem processen med at få altan Kære kommende altanejer... Vi skal nu i gang med at montere altaner

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken BEBOERINFORMATION Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken 1 Revideret d.01. 02. 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal Badeværelser og faldstammer renoveres?... 3 Tidsplan

Læs mere

Altanprojekt Ndr. Frihavnsgade 95-99

Altanprojekt Ndr. Frihavnsgade 95-99 Altanprojekt Ndr. Frihavnsgade 95-99 Side 1 af 6 Sorø den 5. december 2008 AB Ndr. Frihavnsgade 95-99 C/o Anders Holm Ndr. Frihavnsgade 95, 3. th. 2100 København Ø Vedr.: AB Ndr. Frihavnsgade 95-99 Altaner

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 17. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 05 Afholdt 17. juli 2012, kl. 12.00 Tilstede: Lars Sørensen (LS) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Atriumhusene Etape 1, afd. 41! Køkken - Alle køkkener renoveres - Ny gulvbelægning i køkkenet / køkken-alrum Nye udhuse - Alle atriumhuse får nye udhuse Øvrigt -

Læs mere

Mette Hertz Tilbud nr. 969-2014 Henrik Ibsensvej 26, 3.tv. 1813 Frederiksberg Frederiksberg den 4. februar 2014

Mette Hertz Tilbud nr. 969-2014 Henrik Ibsensvej 26, 3.tv. 1813 Frederiksberg Frederiksberg den 4. februar 2014 Mette Hertz Tilbud nr. 969-2014 Henrik Ibsensvej 26, 3.tv. 1813 Frederiksberg Frederiksberg den 4. februar 2014 Mail: mettehertz@gmail.com Tlf: +45 2988 4816 TILBUD. Altanprojekt på Henrik Ibsensvej 26.

Læs mere

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Til beboerne opgang 61, 64, 65 og 66 Afd. 24, Søndervangen 8260 Viby Omdelt 18. juli 2014 2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Kort om status Dette er 2. varsling der indeholder

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

Information til beboerne i Havremarken

Information til beboerne i Havremarken Information til beboerne i Havremarken Beboerinformation nr. 4 I beboerinformation nr. 1, 2 og 3 blev I orienteret om de forestående arbejder med udskiftning af vandinstallationerne i jeres afdeling. Til

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET 18. MAJ 2018 DOMI BOLIG AFD. 19 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET 102-138 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

Bygningsrenovering Sommeren 2010

Bygningsrenovering Sommeren 2010 Bygningsrenovering Sommeren 2010 Vedligeholdsgennemgang Gennemgang af bygningen af byggeingeniør Rapport til foreningen Gennemgang af forbedringsforslag for bestyrelsen Energimærkning Gennemgang af bygningen

Læs mere

Det pålægges således altanentreprenøren selv at foretage gennemgang og godkendelse af egne arbejder inden der foretages en egentlig aflevering.

Det pålægges således altanentreprenøren selv at foretage gennemgang og godkendelse af egne arbejder inden der foretages en egentlig aflevering. Nedenstående angiver udfaldskrav til altanernes finish. Afvigelser fra nedenstående udfaldskrav vil ikke blive godkendt og vil dermed blive kasseret ved aflevering. Det pålægges således altanentreprenøren

Læs mere

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45.

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45. Til medlemmerne af 8. april 2013 J.nr. 61718 AIB Lille Odinshøj På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45 i selskabslokalet

Læs mere

Vedr.: Altanprojekt Saga G

Vedr.: Altanprojekt Saga G Sorø den 2. september 2016 AB Saga G Gunløgsgade 25 m.fl. 2300 København S Tilbudsnummer: 13532 Vedr.: Altanprojekt Saga G Som aftalt fremsender jeg hermed tilbud på altanprojekt til ovennævnte ejendom/

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

Marts SØNDERMARKEN - information om helhedsplanen

Marts SØNDERMARKEN - information om helhedsplanen Marts 2019 SØNDERMARKEN - information om helhedsplanen INDHOLD - Helhedsplanen - Baggrund - Hvad skal der laves? - Hvem skal udfører arbejdet? - Generel information - Beboerinformation og varslinger -

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

BYGGENYT Nr. 4 - Juni 2013

BYGGENYT Nr. 4 - Juni 2013 AFDELING 12 - LINDEBAKKEN/LINDEH0J l-=' I J'-BFj BYGGENYT Nr. 4 - Juni 2013 Trørød den 16. september 2013jPMHjtsa, ol c AFDELING 12 - LINDEBAKKEN/LINDEH0J I~ I,LflFj Kære Beboere Dette er nyhedsbrev nummer

Læs mere