Alfa-1 Danmarks beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alfa-1 Danmarks beretning 2010-2011"

Transkript

1 Alfa-1 Danmarks beretning Årets gang i bestyrelsen Bestyrelsen kan se tilbage på et flittigt og effektivt arbejdsår, også selvom vi undervejs i valgperioden måtte konstatere, at der blev lidt færre hænder til opgaverne. Vi har måttet undvære bestyrelsesmedlem Irli Plambech, som har været sygemeldt hele valgperioden for at restituere sig efter sin lungetransplantation. I oktober måned blev det nødvendigt for vores formand Jannie Schymann, efter forudgående måneders sygemelding - helt at udtræde af bestyrelsen på grund af sygdom i nærmeste familie. Heldigvis har vi modtaget positive tilbagemeldinger fra både Irli og Jannie om det videre forløb, og det er vi rigtig glade for dog vender ingen af dem tilbage til bestyrelsen lige p.t. Udover generalforsamlingen har vi afholdt 5 bestyrelsesmøder i 2010, og det lyder umiddelbart ikke af ret meget, men bestyrelsen samarbejder ret effektivt gennem vores fælles mailpost-system, hvor vi er i kontakt med hinanden flere gange om ugen, og således fordeles og klares opgaverne her. Danmarks lungeforening har venligst stillet deres hyggelige frokoststue til rådighed for afholdelse af vores bestyrelsesmøder, og vi har tillige fået lidt hyldeplads til vores Alfa-1 bøger, foldere og andet materiale. Vi opdaterer til stadighed vores hjemmeside og udlægger vores mødereferater her, og videregiver således muligheden for, at læse med på sidste nyt fra bestyrelsen. Hjemmesidens debatforum Alfa til alfa må vi desværre konstatere, at der stort set ikke er nogen aktivitet på. Til gengæld er der rigtig god gang i debatterne på Facebook! Medlemmer, der er på Facebook kan finde foreningen under Alfa-1 Danmark. Til børnefamilierne - har kontaktperson Pia Kristoffersen oprettet gruppen: Familier med alfa-1 børn, hvor forældre til alfa-1 børn kan udveksle erfaringer og spørge hinanden og Pia til råds.

2 Arrangementer i Vi har afholdt workshop med det formål at skabe arbejdsgrupper, der varetager interesser for Alfa-1 patienter og deres pårørende - Vi har deltaget i Alfa-Europe s årsmøde i London - Vi har afholdt 2 informationsmøder - Vi har afholdt medlemskursus for børnefamilierne i Lego-Land Workshop v/ Leo Jensen Weekenden maj 2010 samledes 11 kursister i Middelfart for at deltage i en workshop, som Alfa-1 Danmark arrangerede. Workshoppen var blevet annonceret på hjemmesiden og i Lungenyt som en opfordring til at samles med andre patienter og pårørende med overskud og lyst til at gøre noget. Tanken om workshoppen opstod oprindeligt, fordi bestyrelsen havde langt flere ideer end hænder, og derfor gerne ville have hjælp til at kunne gennemføre nogle af disse ideer. Efter nogle indledende oplæg og brainstorms lørdag delte kursisterne sig efter interessefelt. Der var fire forskellige områder, der havde interesse. De fire områder var: 1. Det internationale område. Hvordan er regler og rettigheder, hvis man flytter til et andet land? 2. Lokale netværk. Er der interesse for at oprette netværk mellem Alfa-1ere lokalt? 3. Børn med Alfa-1. Børnebog til Alfa-1 børn, folder til Alfa-1 forældre. 4. Medicin nu. Politisk arbejde for at få substitutionsmedicin til alle Alfa-1ere. Alle gik fra workshoppen søndag, opfyldt af optimisme og lyst til at gøre noget. Et år senere arbejdes der stadig i grupperne med Børn med Alfa-1 og Medicin nu. Der er produceret materiale til forældre til Alfa-1 børn, og medicingruppen arbejder på deres kommunikationsstrategi.

3 Lidt indtryk fra workshoppen Hjemmeside v/leo Jensen Hjemmesiden har endnu ikke fået det proklamerede, tiltrængte løft. Dog er det blevet muligt at tilmelde sig en nyhedsmail, der udsendes, når der er nyhedsaktivitet på hjemmesiden. Alfa-Europe årsmøde 2010 v/leif Munk-Andersen Leif Munk-Andersen deltog på Alfa-1 Danmarks bestyrelses vegne i den 5. europæiske Alfa-1 kongres den 9. og 10. juli 2010 i London. Britiske Alpha 1 Awareness UK og Alfa-Europe Federation var værter for kongressen, som afholdtes på Hilton London Kensington hotel. Alfa Europe Federations præsident Alan Heywood-Jones, vice-præsidenten og kassereren fremlagde hver deres rapporter, som blev godkendt. Alan Heywood- Jones blev genvalgt (uden modkandidat) til posten som præsident. Som noget nyt og efter krav/opfordring fra de fleste deltagerlande var der afsat tid til rundbords diskussion. Det er vigtigt at huske på, at Alfa-1 antitrypsin mangel hører under sjældne sygdomme.

4 I mange europæiske lande får patienterne medicinsk erstatnings-behandling, mens andre lande bl.a. hele Norden og UK, som netop har meget høj forekomst af alfa-1 sygdommen - må nøjes med symptom-behandling. Argumenterne for at finde fælles fodslag kan være svære - f.eks. fordi lovgivninger og sygeforsikringer er forskellige. Den indbyrdes kommunikation vanskeliggøres af, at vi ikke taler samme sprog. Medlemmerne i de nationale foreninger og bestyrelser er patienter, og kan måske ikke helt yde den indsats og energi det kræver, at kæmpe kampen for behandling til alle alfa-1 patienter. Dag 2 var afsat til videnskaben. Heldigvis findes der dedikerede læger og forskere, som gør et formidabelt stykke arbejde for at udbrede kendskabet til Alfa-1, forske i behandlingen og måske endda helbredelsen af Alfa-1. Flere af disse var kommet til London og fremlagde deres nyeste viden. Den 6. og 7. maj 2011 afholdes den 6. kongres i Amsterdam, hvor undertegnede samt fungerende formand Dorte Djurhuus deltager. Der forventes større ændringer i Alfa-Europes struktur og økonomi, idet Alfa-Europe Foundation nedlægges og det skal således drøftes og besluttes, hvorledes det kommende europæiske Alfa samarbejde skal struktureres og finansieres i fremtiden.

5 Informationsmøder v/ Hanne Landgreen-Petersen Traditionen tro har foreningen i 2010 afholdt to informationsmøder henholdsvis øst og vest for Storebælt. Den 6. april på Gentofte Hospital med oplæg af overlæge dr.med. Niels Seersholm om alfa-1-antitrypsinmangel, om igangværende og nye forsøg. Desuden med oplæg af rehabiliteringssygeplejerske Marie Lavesen om det vigtige i, at holde sig i gang ved fysisk aktivitet. Den 2. november på Århus Sygehus med oplæg af overlæge dr.med. Elisabeth Bendstrup om alfa-1-antitrypsinmangel. Desuden med oplæg af 1. reservelæge, Ph.d. Niels Kristian Aagaard om leverens funktion, og om leversygdom ved alfa-1 mangel. To velbesøgte møder med hhv. 20 og 25 spørgelystne deltagere. Udgifterne til afholdelse af disse info-møder blev sponsoreret af Danmarks lungeforening. LEGOLAND v/ Dorte Djurhuus og Hanne Landgreen-Petersen Weekenden august 2010 afholdt foreningen medlemskursus for Alfa-1 Danmarks børnefamilier i LEGOLAND. 15 voksne og 20 glade, dejlige unger var tilmeldt dette arrangement, og fra bestyrelsen deltog arrangørerne Hanne Landgreen-Petersen og Dorte Djurhuus. Fra programmet vil vi nævne Eva Lydeking-Olsens foredrag om Ernæring ved alfa-1 mangel. Foreningen har tidligere, med stor succes, haft Eva som foredragsholder og vi kunne heldigvis konstatere, at succes en blev gentaget. Jørgen Skammeritz, sygeplejerske fra Århus hospital, underholdt med historier, sang og musik ud fra temaet: Humor i hverdagen, humor i kommunikationen. Én af foreningens kontaktpersoner for børnefamilierne, Pia Kristoffersen fremlagde en personlig beretning om sin søns sygdomsforløb, og videregav desuden en del af de erfaringer, rollen som kontaktforælder havde givet hende. Disse erfaringer havde blandt andet ledt frem til, at Pia havde udarbejdet en fin oplysningsmappe med en masse praktiske informationer, nyttige adresser og telefonnumre, som blev omdelt til alle forældrene.

6 Derefter blev der lagt op til en fælles dialog, hvor familierne kunne udveksle erfaringer og stille spørgsmål og diskussionen blev ledet af kognitiv terapeut Kirsten Filbært. Efter en vældig regnfuld lørdag stod vi heldigvis op til strålende solskin søndag, og efter en dejlig frokost, sagde vi pænt farvel til hinanden, og så spredtes alle deltagerne i Lego-Land parken til fælles familiehygge resten af dagen. Samarbejde Foreningen har fortsat stor fokus på, at skaffe erstatnings-behandling til alle danske alfa-1 patienter, og har i denne forbindelse etableret en arbejdsgruppe Medicin nu, som arbejder målrettet på denne opgave. Arbejdsgruppen er et udspring af foreningens workshop, som blev afholdt den maj Vedhæftet denne beretning er en skrivelse fra gruppen om deres arbejde. Etableringen af arbejdsgrupper, der påtager sig særlige opgaver er en fantastisk hjælp for bestyrelsen, som selvsagt ikke kan være alle vegne.

7 Samtidig er det en oplagt mulighed/tilbud til medlemmer, der har gode idéer og gerne vil være med til, at sætte sit præg på foreningens aktiviteter. Man kan også sagtens gøre en forskel, uden at være med i en arbejdsgruppe! Eksempelvis bidrager nogen medlemmer til, at udbrede kendskabet til Alfa-1 ved at omdele foreningens folder Stakåndet på en del af landets folkebiblioteker, større lægehuse og lungeambulatorier m.m. På foreningens vegne har medlemmerne Hanne og Per Barting påtaget sig, at fungere som kontaktpersoner til paraplyorganisationen Sjældne Diagnoser. Således deltager de i Sjældne Diagnoser s forskellige møder og arrangementer, og refererer herfra til bestyrelsen. Dette, at ægtefæller eller andre pårørende giver en hånd med i foreningsarbejdet, og også meget gerne opstiller til bestyrelsen, er et område vi ønsker at styrke og sætte mere fokus på i fremtiden. Vi er relativt få mennesker i bestyrelsen, og vi er alle alfa-1 ere med de udfordringer i hverdagen, det nu byder på. Som alle andre har vi et aktivt liv med børn og familie der skal passes, nogen har deltids eller fuldtidsjob, og det sociale liv og fritidsinteresserne skal også plejes. Samtidig vil vi gerne prioritere foreningsarbejdet højt, idet vi finder det både vigtigt og vedkommende at vi, som en lille patientgruppe til stadighed gør opmærksom på os selv, og ikke mindst de manglende behandlingstilbud. For at sikre foreningens fremtid, vedligeholde og meget gerne øge vores medlemsaktiviteter og tilbud ser vi meget gerne, at flere pårørende melder sig på banen, og lader foreningen nyde godt af de ekstra kræfter, I kan bidrage med. SAMMEN KAN VI LØFTE MEGET - UDEN AT TABE PUSTEN! Dette glade budskab er lånt fra sidste års beretning, men tåler vist godt en gentagelse. De bedste hilsener På bestyrelsens vegne Dorte Djurhuus Fg. formand Alfa-1 Danmark

8

2. Bestyrelsens beretning om Alfa-1 Danmarks virksomhed det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse

2. Bestyrelsens beretning om Alfa-1 Danmarks virksomhed det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse Referat af Alfa-1 Danmarks generalforsamling afholdt den 27. maj 2010, kl. 12.00 Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om Alfa-1 Danmarks

Læs mere

Kort nyt fra bestyrelsen

Kort nyt fra bestyrelsen April 2017 Nyhedsbreve Kort nyt fra bestyrelsen Hvad er der sket siden Nyhedsbrevet i januar 2017? Bestyrelsen har arbejdet på højtryk i forbindelse med vores adskillelse fra Lungeforeningen. Samtidig

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

ALFA-1 DANMARKS ÅRSBERETNING 2009/10 VI VIL VENDE VINDEN

ALFA-1 DANMARKS ÅRSBERETNING 2009/10 VI VIL VENDE VINDEN ALFA-1 DANMARKS ÅRSBERETNING 2009/10 VI VIL VENDE VINDEN 2009-2010 Vi vil vende vinden! Alfa - 1 Danmark har nu eksisteret i 15 år. Der er i løbet af disse år desværre ikke blevet mindre brug for vores

Læs mere

Alfa-1 Danmark Årsberetning for 2007 2008 v/ fg. formand Irli Plambech

Alfa-1 Danmark Årsberetning for 2007 2008 v/ fg. formand Irli Plambech Alfa-1 Danmark Årsberetning for 2007 2008 v/ fg. formand Irli Plambech Det forløbne år har for Alfa-1 Danmark, som vores forening nu hedder, været et forrygende travlt år med masser af spændende arbejdsopgaver.

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

INFODAG. α l p h α 1 Invitation. αlphα1. Maj 30, 2009. Hamburg. Alpha1 Cluster Zentraleuropa - Deutschland - Österreich - Schweiz EAF

INFODAG. α l p h α 1 Invitation. αlphα1. Maj 30, 2009. Hamburg. Alpha1 Cluster Zentraleuropa - Deutschland - Österreich - Schweiz EAF Alpha1 Cluster Zentraleuropa - Deutschland - Österreich - Schweiz EAF Hamburg 2009 αlphα1 Tysk Dansk α l p h α 1 Invitation ALFA-1 INFODAG 2009 C14 Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg Lemsahler Landstraße

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Sygeplejerskernes syge dilemmaer

Sygeplejerskernes syge dilemmaer Sygeplejerskernes syge dilemmaer Det påvirker den enkelte sygeplejerske, når politikere underfinansierer sundhedsvæsenet. At der i dag kun er 64 sygeplejersker til at varetage den mængde opgaver som 100

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg s generalforsamling Tirsdag d. 08. april 2014 kl. 19:00 21.00 Hermed indbydes til generalforsamling incl. bestyrelsens forslag til dagsorden. Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR DSMM s BESTYRELSESSEMINAR Lørdag d. 27. februar 2010 kl. 10.00 søndag 28. februar 2010 kl. 11.30 Hos Palle Holck Stadion Allé 31A, 8000 Århus C Tlf.: 86 19 41 75 DAGSORDEN: Emne: Referent: Præmisser /

Læs mere

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018 Sidste generalforsamling blev afholdt den 22. marts 2017, hvor der skulle vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. 3 medlemmer modtog genvalg mens Lissi Olsen, der efter 7 år i Nuummi Kalaallit

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Referat af generalforsamling i Alfa-1 Danmark mandag den 2. juni 2008 kl , Byggecentrum i Middelfart

Referat af generalforsamling i Alfa-1 Danmark mandag den 2. juni 2008 kl , Byggecentrum i Middelfart Referat af generalforsamling i Alfa-1 Danmark mandag den 2. juni 2008 kl. 14.00, Byggecentrum i Middelfart Deltagere fra bestyrelsen: Irli Plambech, Kim Hovmann, Jannie Schymann, Hanne Landgreen-Petersen,

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom

1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Du er ikke alene Kend din sygdom 1. Hvad er LyLe? LyLe fordi vi har brug for hinanden! Hvert år får ca. 2.500 danskere enten lymfekræft, leukæmi, MDS eller andre blodkræftsygdomme, og godt 20.000 lever i dag med en af disse sygdomme.

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Psykiatri. INFORMATION til pårørende til børn og unge

Psykiatri. INFORMATION til pårørende til børn og unge Psykiatri INFORMATION til pårørende til børn og unge VELKOMMEN Som forælder til et barn eller en ung med psykisk sygdom har du et naturligt ansvar for din datter eller søn, og du er samtidig en betydningsfuld

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

NY H E D S B R E V UniqueDanmark M A J 2008 N R . 1

NY H E D S B R E V UniqueDanmark M A J 2008  N R . 1 NYHEDSBREV DEN LANDSDÆKKENDE FORENING UniqueDanmark For forældre til børn med sjældne kromosomafvigelser MAJ 2008 Farvel. NR. 1 Så må vi desværre sige farvel til vores formand Jette Ziegler som efter 7

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015

Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015 Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015 Referat af Heidi Erler Fredag: Alle mand ankommet og indlogeret i hytterne på Treldenæs Camping. Denne gang var vi en flok på 15 personer. Efter et godt måltid

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

En hjælp til dig i hverdagen! Få overblik over Danmarks Lungeforenings tilbud og rådgivning

En hjælp til dig i hverdagen! Få overblik over Danmarks Lungeforenings tilbud og rådgivning En hjælp til dig i hverdagen! Få overblik over Danmarks Lungeforenings tilbud og rådgivning 0 Brug os Danmarks Lungeforening har flere forskellige tilbud og rådgivning, som du og dine patienter kan benytte

Læs mere

STAFET FOR LI Vær med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte og håb til dig, der kæmper mod kræft

STAFET FOR LI Vær med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte og håb til dig, der kæmper mod kræft 10 ÅR SJ UB ILÆ STAFET FOR LI LIVET Vær med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte og håb til dig, der kæmper mod kræft 10. 11. juni 2017 Tronholmparken, Randers D HOL I LIV ET HÅB

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Albertslund KOL Forening

Albertslund KOL Forening Albertslund KOL Forening Til Velfærdsudvalget. Albertslund 11.4.16 I de sidste 4 år har Kol foreningen modtaget 18 midler til blandt andet dækning af honorar til fysioterapeuter. Dette har gjort, at vi

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal

Referat. fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU. Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Til alle HK-medlemmer på KU http://hk.ku.dk Referat fra årsmødet i HK Områdeklubben på KU Mandag den 25. marts 2008 kl. 16.45 i HK København, Artillerivej 30, 2300 København S, Rund mødesal Programmet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Vi tør drømme. Kender i den følelse man har inden i, og hvor grænseoverskridende det kan være, at skulle sige sine drømme højt? Følelsen af at når vi har sagt dem højt, så kommer

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19

Bestyrelsens årsberetning for Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19 Egedal/Frederikssund Lokalafdelings Årsberetning 2016 1 Bestyrelsens årsberetning for 2016 Generalforsamlingen den 19. januar 2017 kl. 19 I denne beretning ser vi tilbage på året der gik i Hjerneskadeforeningens

Læs mere

SCANSECT s Kogebog. Del 1: Organisation

SCANSECT s Kogebog. Del 1: Organisation SCANSECT s Kogebog Del 1: Organisation SCANSECT bestyrelse 2004 Sidst revideret marts 2009 1 Indholdsfortegnelse Mål og retningslinjer... 3 Foreningens formål/syfte... 3 Generalsekretær... 4 Sekretær...

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Medlemsblad nr. 16 november 2009 n o r d s jæ l l a n d s lo k a l a f d e l i n g

Medlemsblad nr. 16 november 2009 n o r d s jæ l l a n d s lo k a l a f d e l i n g DHD Medlemsblad nr. 16 november 2009 n o r d s jæ l l a n d s lo k a l a f d e l i n g ndhold A D H D n o r d s j æ l l a n d 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 ADHD og komorbide lidelser 9 Bowlingtur for hele

Læs mere

Prostatakræftforeningen

Prostatakræftforeningen Brevporto Prostatakræftforeningen Prostatakræftforeningen PROPA Jernbanegade 23 B 4000 Roskilde Telefon 33 12 78 28 sekretariat@propa.dk www.propa.dk Prostatakræftforeningen Foreningen har til formål at

Læs mere

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Til: Dansk Floorball Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Att.: Per Stærk Larsen Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Benløse den 15. august 2011 1 Benløse Floorball Club

Læs mere

VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje

VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje 354 gæster var mødt op til temadagen om muligheder og udfordringer for fremtidens sygepleje. Temadagen blev afholdt den 1. december på Comwell Middelfart og

Læs mere

Endometriose Foreningen Beretning 2016

Endometriose Foreningen Beretning 2016 1 Endometriose Foreningen Beretning 2016 En pessimist ser forhindringer, mens en optimist ser muligheder i enhver forhindring, de måtte støde på. Så når vi i Endometriose Foreningens bestyrelse skal se

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Brugermøde og brugersamling er for dig, der bruger ASK

Brugermøde og brugersamling er for dig, der bruger ASK Brugermøde og brugersamling er for dig, der bruger ASK Her kan du møde andre ASK-brugere (brugere af alternativ og supplerende kommunikation). Med dem kan du drøfte emner og dele erfaringer, som er vigtige

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Generalforsamling 2019 Generalforsamlingen har følgende punkter:

Generalforsamling 2019 Generalforsamlingen har følgende punkter: Generalforsamling 2019 Generalforsamlingen har følgende punkter: 1. Valg af dirigent. Jane er valgt 2. Valg af referent. Malene er valgt. 3. Forpersonens beretning fremlægges. Se bilag. 4. Aflæggelse af

Læs mere

CdL Foreningens nyhedsbrev

CdL Foreningens nyhedsbrev CdL Foreningens nyhedsbrev nr. 2-2015 Kære medlem af CdL Foreningen. Nu sidder du med CdL Foreningens nyhedsbrev. Det er sendt til dig som medlem eller hvis du har en tilknytning til foreningen. Det er

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden.

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden. SAMS Aarhus håndbog Formål: 1) Foreningens primære formål er at fremme interessen for almen medicin blandt medicinstuderende på Aarhus Universitet. Foreningen ønsker at være bindeled mellem medicinstuderende

Læs mere

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015 undersøgelse i Aarhus kommune -2015 Den følgende rapport viser en oversigt over tilknyttede kommentarer fra pårørendeundersøgelsen 2015. 1. Kommentarer til tilfredshed med plejeboligen alt i alt? Stor

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008 Aabybro Badminton Club Formandens beretning ved generalforsamlingen 2010 Badmintonsæsonen 2009/2010 nærmer sig sin afslutning. Det er tid til generalforsamling det er tid til at gøre status på sæsonen

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 47 Mødedato 7. november 2012 Referat godkendt og udsendt d. 14. november 2012 Deltagere: Anne, Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja (afbud fra Ingelise).

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte.

Generelt for Sydfyn: - Vi har fået en bisidderordning op at køre der er et stort behov blandt medlemmerne for denne støtte. Kværndrup, den 21/1 2018 Bestyrelsesberetning for 2017 2017 har på nogle områder været et fantastisk forenings år og på andre områder - knapt så godt et år. Men som helhed er det gået godt og vi kan være

Læs mere

Sådan booster du omtale og indtjening i en lille forening

Sådan booster du omtale og indtjening i en lille forening Sådan booster du omtale og indtjening i en lille forening Claus Nordahl 21. februar 2018 kl. 4:00 0 kommentarer Cystisk Fibrose Foreningen har på fire år tredoblet dens indsamlede midler fra en til tre

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

REFERAT af generalforsamlingen 2018 i MCADD-foreningen.

REFERAT af generalforsamlingen 2018 i MCADD-foreningen. REFERAT af generalforsamlingen 2018 i MCADD-foreningen. Tid: Start: Lørdag den 22. september 2018 kl. 12.00 Slut: Søndag den 23. september 2018 kl. 12.00 Sted: Kursuscenter Brogaarden Abelonelundvej 40

Læs mere

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby AKTIVITETSMØDE Gymnastik for Alle Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 27. oktober 2018 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 27. oktober 2017 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Klubudviklingsprojekter

Klubudviklingsprojekter Klubudviklingsprojekter Alle klubber i Dansk Styrkeløft Forbund har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt med forbundets udviklingskonsulent. Formålet med aktiviteterne er at styrke klubben på

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Det er stort at være medlem af FDB Gør hverdagen bedre Brugsforeningsbestyrelsens arbejde Bestyrelsen for en brugsforening har ansvar for brugsforeningens drift og

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat D. 23. februar 2012 kl. 17.00 Ortenvej 180, 6800 Varde Fraværende: Birthe 1. Godkendelse referat fra sidste møde Godkendt 2. Pårørendenetværk. Drøftelse af pjece samt indhold i øvrigt.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Foreningen for ATAKSI / HSP

Foreningen for ATAKSI / HSP Du er ikke alene Nyhedsmail april 2017 Kære medlemmer HUSK HUSK Kontingent Foreningen drives jo for kontingent, fonde og puljer. Vi har i dag fået Kr. 48.500 ind i kontingenter men vi mangler at få de

Læs mere

COOL CAMP FOR FAMILIER RAMT AF BØRNEKRÆFT LIVSKRAFTCENTER.DK

COOL CAMP FOR FAMILIER RAMT AF BØRNEKRÆFT LIVSKRAFTCENTER.DK COOL CAMP FOR FAMILIER RAMT AF BØRNEKRÆFT LIVSKRAFTCENTER.DK Hvad er LIVSKRAFT? LIVSKRAFT tidligere kendt under navnet ExcaliCare Children s Organisation, er grundlagt af to læger, Heidi Kristine Støve

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere