OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST."

Transkript

1 OM OTTE UGER KAN PROBLEMET VÆRE LØST.

2 GLEM ALT DET, DU VED OM MIDLERTIDIGE LOKALER. Hører du til dem, der har den opfatning, at flytbare kontorer skal være kedelige, små og ubehagelige barakker? Så har du endnu ikke set Temporents flytbare lokaler. De holder en standard, som til og med overgår mange af dagens permanente kontorer. De er lyse, godt ventilerede og hyggelige. De er repræsentative og attraktive arbejdspladser, som ofte forbavser besøgende.

3 LEJ FØRST, BYG SENERE. Midlertidige lokaler er et klogt strategisk valg. De giver luft og tid til at overveje fremtidige investeringer i permanente tilbygninger. I binder ingen kapital og får fuld handlefrihed til at udvide eller mindske pladsen i fremtiden. Det er en moderne måde at håndtere konjunkturudsving og midlertidige ændringer i arbejdsbelastningen. Midlertidige lokaler passer. Midlertidige lokaler lejes for kortere eller længere tid. Desuden lejer I kun præcis så meget I behøver. I udnytter den tilgængelige plads og kan tilslutte de nye lokaler til jeres eksisterende bygning. SNART HAR I PLADS TIL FLERE. Jeres nye, fine Temporentlokaler kan allerede være på plads otte til ti uger, efter vi har underskrevet lejekontrakten. Den korte opsætningstid skyldes vores gennemtænkte modulsystem og erfarne medarbejdere. I får en kontaktperson hos os, der har ansvaret for jer og hjælper jer med alt, lige fra tegningsforslag til tilbud, byggetilladelse, opsætning og justering. Sammen designer vi de lokaler, der passer til netop jeres behov, og finder den optimale placering, enten frit stående eller i forbindelse med eksisterende bygninger. Så snart bunden er lagt og el, vand og kanalisation er tilsluttet, løftes lokalerne på plads.vi maler og genopfrisker jeres nye lokaler, så skal I bare flytte ind.

4 BEHAGELIG TIL MINDSTE DETALJE. Kvalitet, funktion og trivsel. Det er vores erfaring, at alt hænger sammen, når der skal skabes et godt og effektivt arbejdsmiljø. Derfor er vores kontormoduler også gennemtænkt til mindste detalje. En meget høj kvalitet er typisk for alt, lige fra materialevalget til byggemetoder, planløsninger og teknik. Vores moduler bygges indendørs efter afprøvede metoder og med byggemateriale, man kan stole på. Vi anvender de bedste systemer, løsninger og materialer. Kvaliteten sætter også sit præg på vores valg af tekniske systemer for el, telefoni/datanetværk, ventilation, afkøling, varme osv. Det skal være både behageligt og sikkert at arbejde i vores lokaler. Resultatet er en hyggelig, sund og effektiv arbejdsplads med fremragende ventilation, behagelig belysning og temperatur, gode lydforhold m.m. Alt dette for at skabe et optimalt indeklima. HELT UDEN BEKYMRINGER. Vælger du Temporent, vælger du også en kontorbygning uden bekymringer. Ejendomsservice er altid en del af vores lejeaftale. I hele perioden er vi ansvarlige for service og forebyggende vedligeholdelse. I kontrakten indgår der bl.a. også regelmæssig service af ventilations-, køle- og el-systemerne. Opstår der pludselig nogle fejl, tager vi hurtigt affære igennem vores centrale ejendomsservice. I har fuld kontrol over omkostningerne under hele lejeperioden, da vores kontrakt indbefatter både service og vedligeholdelse ved normal brug.

5 FLERE MULIGHEDER MED FÆRDIGE MODULER. Temporents flytbare lokaler laves af præfabrikerede moduler, hvilket åbner op for flere muligheder. Modulsystemet fungerer næsten som byggeklodser og kan sammensættes i det uendelige, ligeud eller i vinkel og i op til tre etager. Vi kan også skabe mange alternative planløsninger til forskellige indretninger og anvendelsesområder. De færdige bygninger kan være fritstående eller tilsluttes eksisterende bygninger, hvis I foretrækker det. Samlingerne mellem modulerne tryller vi bort med svejsede måttesamlinger i gulvet og skjulte overgange i vægge og loft. Temporent tilbyder en række forskellige modulsystemer, der er udformet til at passe til forskellige specifikke anvendelsesområder. De moduler, som egner sig bedst til kontorbrug, hedder KUBIK og RUMLI. De har begge en så kraftig og stabil struktur, at de kan bygge i op til tre etagers højde, hvilket er enestående.

6 KUBIK. Lokalehøjde 2,7 m på kontorerne og 2,3 m på gangene.. Elskinner og ventilationskanaler befinder sig i loftet på gangene. DEN AVANCEREDE KONTORLØSNING. KUBIK hedder vores specialdesignede modulsystem til kontorer. Det giver store muligheder for at tilpasse planløsninger med både åbne kontorlandskaber og enkeltmandskontorer. Det er repræsentativt, effektivt og hyggeligt. Kombinationen af store vinduer, glaspartier i indervæggene og den store højde til loftet i lokalerne skaber en lys og luftig atmosfære. Og komfortnedkølingen gør arbejdsdagen mere behagelig og effektiv. KUBIK kan bygges sammen i op til tre etager med store åbne arealer på alle etager og kan tilsluttes eksisterende bygninger.. Fleksibilitet i planløsningen.. Komfortnedkøling er standard.. Træarbejde i ædeltræ bidrager til en behagelig atmosfære.. Store glaspartier i væggene på gangene og 1,4 m brede gange skaber ekstra volumen og udsigt.. Samlet dybde 9,6 m. Billedet viser et eksempel på en planløsning

7 RUMLI. Ventilation og el er skjult over nedhængt loft.. Behageligt indeklima med centralt udluftningssystem. FLAGSKIBET BLANDT VORES KONTORLØSNINGER.. Gennemgående lokalehøjde 2,7 m.. Store vinduer giver et godt lysindfald.. Mulighed for pladseffektivs kontorlandskaber. Som navnet allerede antyder, er RUMLI markedets mest rummelig modulsystem. En bygningsdybde på hele 14 m giver jer maksimal fleksibilitet og frihed til at skabe åbne planløsninger til kontorlandskaber eller mindre kontorer og dobbelte gange. RUMLI giver plads til egne løsninger. Selv om meget af teknikken sidder i loftet, er lokalerne gennemgående 2,7 m høje, hvad der skaber fleksibilitet og friheden til at indrette sig efter behov. Kvaliteten er høj, både hvad angår materialer samt teknik. Store vinduer og glasoverflader på væggene mod gangen giver kontoret en lys atmosfære. Desuden et behageligt, naturligt lys og en bedre udsigt. At der er højt til loftet bidrager til følelsen af store lokaler. RUMLI kan bygges sammen i op til tre etager med store åbne arealer på alle etager. Det kan bygges fritstående eller i en vinkel og tilsluttes til eksisterende bygninger.. Lydabsorberende loft.. God isolering, varmegenindvinding og moderne styresystemer sænker energiforbruget.. Komfortnedkøling er standard.. Enestående på markedet med en total dybde på 14 m. Billedet viser et eksempel på en planløsning

8 Vi er meget tilfredse! Volvos busfabrik i Borås ville frigøre noget plads i fabrikken og havde brug for flere kontorer og mødelokaler. I stedet for en permanent tilbygning valgte man en lejeaftale med Temporent. I dag står der seks KUBIK-moduler i direkte forbindelse med produktionen. Temporents lokaler har en høj kvalitet, og vi er meget tilfredse. De er også meget service-orienterede. Vi havde nogle særlige ønsker m.h.t. den intensive bustrafik. Temporent løste det ved at sætte sine lokaler på en vibrationsdæmpende overfalde af gummiklodser, hvad der virkede meget godt. Nu har vi roligt, hyggeligt og funktionelt arbejdsmiljø. Kund: Volvo Buss, Borås Kontakt: Holger Quadt, indkøber Modulsystem: KUBIK, 6 moduler, 168 m 2 Arbejdspladser: og mødelokale Det var et stort plus, at Temporent kunne bygge i tre etager Sony Ericsson var i et ekspansivt hjørne og havde brug for flere lokaler og arbejdspladser i Lund. Valget faldt på Temporent og modulsystemet KUBIK. Vi har nu leveret 124 KUBIKmoduler med et totalt kontorareal på m2. Hovedbygningen er i tre etager og forbundet med en vinkelbygning i to etager, som er forberedt til at kunne bære en tredje etage, hvis der skulle opstå behov for det. Det betød meget, at vi kunne bygge i tre etager for ikke at optage for stort et areal. Etageløsningen består for det meste af åbne kontorlandskaber med ca. 320 arbejdspladser, samtaleværelser og en smuk konferensdel med mødelokaler i forskellige størrelser. Hele bygningen er fuldt tilgængelig for handicappede og har toiletter på alle etager samt to elevatormoduler. Kund: Sony Ericsson, Lund Modulsystem: KUBIK, 124 moduler, m 2 Arbejdspladser: 320 Vi er imponeret! Temporent har på kun otte uger opført en af de største midlertidige kontorbygninger i Danmark for medicialfirmaet H. Lundbeck i Valby, København. Bygningen er på 1.800m 2, fordelt på tre etager med elevator och trappetårn. Den er indrettet med både storrumskontorer, enkeltmandskontorer, mødelokaler, køkkener og toiletter. Afgørende for vort valg har varit den flexibilitet og høje standard vi har opnået hos Temporent. De har leveret et byggeprojekt i et omfang og med en byggeledelsse der ikke kan være bedre. Vi er imponeret. Kund: Lundbeck A/S, Valby Kontakt: Torben Steen Pedersen, Casten M. Rasmussen, Heidi Helweg Modulsystem: RUMLI, 36 moduler i tre etager, totalt m 2 Arbejdspladser:

9 Temporent er en af Skandinaviens største udlejere af midlertidige lokaler til kontorer og skoler. Ejer: Det børsnoterede ejendomsselskab Kungsleden. Kontorer: Stockholm, Umeå, Lund, Göteborg, Oslo og København. Miljøcertificeret ifølge ISO og kvalitetscertificeret ifølge ISO Reklamebureau: Falck & Co Fotograf, omslagsbilled: Sven Prim, milj øbilleder: Mikael Fjellström, miljøbilleder med mennesker: Per Kristiansen Trykkeri: Wikströms Tryckeri AB Telefon: , E-post:

OM OTTE UGER KAN DINE ELEVER IGEN TRÆKKE VEJRET.

OM OTTE UGER KAN DINE ELEVER IGEN TRÆKKE VEJRET. OM OTTE UGER KAN DINE ELEVER IGEN TRÆKKE VEJRET. GLEM ALT DET, DU VED OM MIDLERTIDIGE LOKALER. Hører du til dem, der har den opfatning, at flytbare skoler skal være kedelige, små og ubehagelige barakker?

Læs mere

ROOM FOR GREAT DAYS C90 - EN NY GENERATION MODULER TIL KONTORER

ROOM FOR GREAT DAYS C90 - EN NY GENERATION MODULER TIL KONTORER ROOM FOR GREAT DAYS C90 - EN NY GENERATION MODULER TIL KONTORER 1 LEJ DOMICIL I KVALITETSMODULER LYSE OG TOPMODERNE LOKALER LYST INTERIØR Når du lejer Cramo Adapteo s topmodene C90-moduler til midlertidig

Læs mere

MIDLERTIDIGE KONTORLOKALER EFFEKTIVT, HURTIGT OG ENKELT

MIDLERTIDIGE KONTORLOKALER EFFEKTIVT, HURTIGT OG ENKELT MIDLERTIDIGE KONTORLOKALER EFFEKTIVT, HURTIGT OG ENKELT HØJ STANDARD Vores fleksible moduler har en standard, der er næsten lige så høj som nybyggede, permanente bygninger. Siden 1980 har vi hjulpet virksomheder

Læs mere

ROOM FOR GREAT DAYS C90 - EN NY GENERATION MODULER TIL SKOLER

ROOM FOR GREAT DAYS C90 - EN NY GENERATION MODULER TIL SKOLER ROOM FOR GREAT DAYS C90 - EN NY GENERATION MODULER TIL SKOLER 1 LEJ DINE SKOLELOKALER MED LYST OG MODERNE INTERIØR LYST INTERIØR Når du lejer Cramo Adapteo s topmodene C90-moduler til midlertidig genhusning,

Læs mere

NÅR DER ER BEHOV FOR FLEKSIBILITET OG FORBEDRET AKUSTIK

NÅR DER ER BEHOV FOR FLEKSIBILITET OG FORBEDRET AKUSTIK ROPOX FLYTBARE VÆGGE NÅR DER ER BEHOV FOR FLEKSIBILITET OG FORBEDRET AKUSTIK Fremtidens Marienlund Silkeborg. Boligerne er indrettet med Ropox Flytbare Vægge. FREMTIDENS INSTITUTIONER SKAL VÆRE FLEKSIBLE

Læs mere

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed...

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed... Stationsparken 25-26, 2600 Glostrup Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed... MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Unik beliggenhed Når du står af S-toget på Glostrup

Læs mere

TÆNK HØJT NU KOMMER EXPANDIA S3000 VORES FØRSTE SKOLEMODUL I TRE ETAGER

TÆNK HØJT NU KOMMER EXPANDIA S3000 VORES FØRSTE SKOLEMODUL I TRE ETAGER TÆNK HØJT NU KOMMER VORES FØRSTE SKOLEMODUL I TRE ETAGER T! Med Expandia S3000 går vi i højden Expandia S3000 er vores første skolemodul, du kan stable i tre etager. Det er skabt ud fra vores kunders ønsker

Læs mere

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE ROOM FOR GREAT DAYS MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE LEJ DIN SKOLELØSNING HOS CRAMO ADAPTEO - det er nemt og enkelt MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL SKOLER FLERE LØSNINGSMULIGHEDER Cramo Adapteo tilbyder

Læs mere

Kontorlejemål Helgeshøj Allé 57-63 6.408m 2

Kontorlejemål Helgeshøj Allé 57-63 6.408m 2 Kontorlejemål Helgeshøj Allé 57-63 6.408m 2 Fleksible muligheder i stor domicil ejendom 6.408m² evt. fordelt på 1-3 kontorlejemål tilpasset til jeres virksomhed God plads til mere end 300 medarbejdere

Læs mere

Køling med diffus ventilation

Køling med diffus ventilation Part of the ROCKWOOL Group Køling med diffus ventilation og Rockfon Blanka En loftløsning der giver bedre indeklima 92% af en virksomheds udgifter relateret til medarbejderne. Ved at forbedre indeklimaet

Læs mere

ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 ATRIUM

ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 Marts 2015 LEJEMÅL Et eksempel på skandinavisk arkitektur når den er lysende. Udefra set er det samspillet mellem sort granit og glas, der falder i øjnene. Og indvendigt er det

Læs mere

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 566 4.368 m 2 KALVEBOD BRYGGE 45

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 566 4.368 m 2 KALVEBOD BRYGGE 45 KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 566 4.368 m 2 December 2012 LEJEMÅL KALVEBOD BRYGGE på den københavnske havnefront er blandt de meste eftertragtede domiciladresser i hovedstaden. Det er der flere indlysende

Læs mere

SOFIENDALSVEJ 88-94, AALBORG SV. Velkommen til BusinessPark Aalborg

SOFIENDALSVEJ 88-94, AALBORG SV. Velkommen til BusinessPark Aalborg SOFIENDALSVEJ 88-94, AALBORG SV Velkommen til BusinessPark Aalborg BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde i den sydvestlige del af Aalborg med god synlighed og kun ca. 5 km fra Aalborg

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Ringvej 2B, 3. 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II Sommervej 31E og F, 8210 Aarhus V Sag 16370 Udlejes i samarbejde med: BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med synlig facade på et af de mest trafikerede

Læs mere

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL MÅLRETTEDE LØSNINGER DER HOLDER Et godt indeklima på kontorer, skoler og institutioner er

Læs mere

Bryggervangen København Ø

Bryggervangen København Ø Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt. Bryggervangen 55 2100 København Ø Moderne ejendom med ventilation og køl Møbleret gårdmiljø Fantastisk

Læs mere

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV 1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV N Ejendommens placering Et område med fornyelse og udvikling Området består af blandet industri og erhverv, som grænser op til boliger, og Sydhavnsgade har en spændende

Læs mere

Bryggervangen København Ø

Bryggervangen København Ø Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt. Bryggervangen 55 2100 København Ø Moderne ejendom med ventilation og køl Møbleret gårdmiljø Fantastisk

Læs mere

SITUATIONSPLAN Mål 1:250 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010

SITUATIONSPLAN Mål 1:250 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010 S I T UAT I O N S P L A N Mål 1:250 Hjulmand & Kaptain 28. januar 2010 Nyt domicil for Advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain i Hjørring. Kim Utzon Arkitekter Januar 2010

Læs mere

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV 1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV N Ejendommens placering Et område med fornyelse og udvikling Området består af blandet industri og erhverv, som grænser op til boliger, og Sydhavnsgade har en spændende

Læs mere

KALVEBOD BRYGGE 35, KBH V. Smuk og eksklusiv domicilejendom med unik beliggenhed

KALVEBOD BRYGGE 35, KBH V. Smuk og eksklusiv domicilejendom med unik beliggenhed KALVEBOD BRYGGE 35, KBH V Smuk og eksklusiv domicilejendom med unik beliggenhed Indbydende og eksklusivt Unik beliggenhed ud til kanalen ved Kalvebod Brygge. Udbydes som domicillejemål. Kan I vænne jer

Læs mere

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Områdets bedste fællesfaciliteter til dine medarbejdere Banevænget 13, 3460 Birkerød Udlejes i samarbejde med PFA Ejendomme SAG 13167 EJENDOMMEN PERFEKTE RAMMER I MODERNE

Læs mere

Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14, 1602 København V

Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14, 1602 København V Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14, 1602 København V Lejeopstilling for ejendommen Nyropsgade 14 1602 København V Sagsnr. 7-20.865 Rationel og fleksibel indrettet kontorejendom med elevator Attraktiv

Læs mere

LK Teklon Inspiration til erhvervsrenovering og -byggeri

LK Teklon Inspiration til erhvervsrenovering og -byggeri LK Teklon Inspiration til erhvervsrenovering og -byggeri Intelligente funktioner på tværs Når en erhvervsbygning skal renoveres eller bygges, er der gennem de seneste år kommet nye punkter på ønskesedlen.

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III Sommervej 31B, 8210 Aarhus V Sag 16370 NY ETAPE Udlejes i samarbejde med: BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med synlig facade på et af de mest trafikerede

Læs mere

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden

Glasinddækning af altaner fra Lumon. Værelse med udsigt. Komfort for fremtiden Glasinddækning af altaner fra Lumon Værelse med udsigt Komfort for fremtiden Undersøgelser har dokumenteret store besparelser gennem glasinddækning af altaner leveret af Lumon. Udgiften er minimeret, såvel

Læs mere

= kontorlejemål. i centrum af Aarhus. Åboulevarden 70, 5. sal 8000 Aarhus C

= kontorlejemål. i centrum af Aarhus. Åboulevarden 70, 5. sal 8000 Aarhus C = kontorlejemål i centrum af Aarhus 1 Bliv en del af Aarhus absolutte centrum Åboulevarden ligger i hjertet af Aarhus og snor sig langs åen fra Mølleparken til havnefronten. Åboulevarden er en eftertragtet

Læs mere

UDLEJNING AF ARBEJDSPLADSER. Værkstedet VÆRKSTEDET

UDLEJNING AF ARBEJDSPLADSER. Værkstedet VÆRKSTEDET UDLEJNING AF ARBEJDSPLADSER Hvem og hvad er Kontorfælleskabet,, har til huse i en nyopført bygning, på Frederiksberg tæt på Flintholms station, i et område i gang med en spænende udvikling. Bygning rummer

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

NYE SUPER- LAVENERGI BOLIGER

NYE SUPER- LAVENERGI BOLIGER NYE SUPER- LAVENERGI BOLIGER på 84-114 m² BOLIGSELSKABET AF 1964 I HJØRRING S 2 SVANEHUSENE 52 NYE LEJEBOLIGER PÅ BISPETORVET SVANEHUSENE I HJØRRING FREMTIDENS ENERGIRIGTIGE BOLIGER Svanehusene opføres

Læs mere

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Områdets bedste fællesfaciliteter til dine medarbejdere Banevænget 13, 3460 Birkerød Udlejes i samarbejde med PFA Ejendomme CAPITAL MARKETS VALUATION & RESEARCH OFFICE

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning MØLLEMOSEPARKEN 34 villagrunde i Allerød - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning Møllemoseparken Lind & Risør A/S udbyder nu den 1. etape af den længe ventede udstykning i Allerød ved

Læs mere

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Områdets bedste fællesfaciliteter til dine medarbejdere Banevænget 13, 3460 Birkerød Udlejes i samarbejde med PFA Ejendomme SAG 13167 EJENDOMMEN PERFEKTE RAMMER I MODERNE

Læs mere

RING3 OFFICEPARK HERELV Et moderne kontormiljø med suveræn placering i StorKøbenhavn

RING3 OFFICEPARK HERELV Et moderne kontormiljø med suveræn placering i StorKøbenhavn RING3 OFFICEPARK HERELV Et moderne kontormiljø med suveræn placering i StorKøbenhavn Opdateret 26.09.2017 Kontakt: Henry Johansen Tlf. 4042 7820 Mail: henry@bokagroup.dk Kontakt: Millie Korsdal Rafn Tlf.

Læs mere

Sæt fokus på indeklimaet

Sæt fokus på indeklimaet Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for indeklima: Seniorkonsulent Erling Trudsø Ring 21 24 21 90 eller send

Læs mere

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Planter øger kreativiteten og velværet Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Øget produktivitet med planter Et britisk forskningsprojekt har påvist store gevinster ved at give medarbejderne

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Centret 24 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde i den

Læs mere

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre Book en fremvisning hos Sadolin & Albæk 70 11 66 55 Og kom i selskab med bl.a. IF, Santander Bank og Hilti Københavns billigste arbejdspladser

Læs mere

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom

Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Flot og eksklusiv flerbrugerejendom Områdets bedste fællesfaciliteter til dine medarbejdere Banevænget 13, 3460 Birkerød Udlejes i samarbejde med PFA Ejendomme CAPITAL MARKETS VALUATION & RESEARCH OFFICE

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Krumtappen 2, Valby. Flot multibrugerejendom udlejes

Krumtappen 2, Valby. Flot multibrugerejendom udlejes Krumtappen 2, Valby Flot multibrugerejendom udlejes Samlet etageareal: 807 m² - heraf 575 m² kontor Tæt på offentlig transport og gode parkeringsmuligheder Mulighed for fælles reception, kantine, arkiv

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 1.774 m² i to etager med herskabeligt højt til loftet og udsigt over Søerne Søtorvet blev i sin tid tænkt og anlagt som den nye hovedport til København og du

Læs mere

Tagensvej 86 2200 København N

Tagensvej 86 2200 København N Tagensvej 86 2200 København N 13.669 m 2 godt domicillejemål Ejendommen er præsentabel og særdeles markant beliggende på hjørnet af Tagensvej og Hermodsgade. Tagensvej 86 2200 København N Lejemålsoplysninger

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

Akustikguiden.

Akustikguiden. Akustikguiden www.abstracta.se 1 Hvad er akustik? Akustik er læren om hørbar lyd. Ordet akustik kommer fra det græske at gøre sig forståelig. 2 1. Hvad er akustik? Hvad er lyd? Lyd er trykbølger i luften.

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 39-41 401 1.138 m² KALVEBOD BRYGGE 39-41

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 39-41 401 1.138 m² KALVEBOD BRYGGE 39-41 KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 39-41 401 1.138 m² Maj 2015 LEJEMÅL KALVEBOD BRYGGE på den københavnske havnefront er blandt de mest eftertragtede domiciladresser i hovedstaden. Det er der flere indlysende

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

PEBLINGEHUS Nansensgade 19 262 2.686 m 2 NANSENSGADE

PEBLINGEHUS Nansensgade 19 262 2.686 m 2 NANSENSGADE PEBLINGEHUS Nansensgade 19 262 2.686 m 2 Februar 2013 LEJEMÅL Peblingehus PEBLINGEHUS ligger i Nansensgade 19 i det indre København, tæt på såvel Nørreport som Vesterport Station, Metro, Peblinge Dosseringen

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

NØRREGADE 60, 1. & 2., HOLSTEBRO. Erhvervslejemål i Holstebro med gode parkeringsforhold.

NØRREGADE 60, 1. & 2., HOLSTEBRO. Erhvervslejemål i Holstebro med gode parkeringsforhold. NØRREGADE 60, 1. & 2., HOLSTEBRO Erhvervslejemål i Holstebro med gode parkeringsforhold. Nørregade 60, 1. og 2., 7500 Holstebro Centralt i Holstebro Erhvervslejemål i Nørreport Centret centralt i Holstebro

Læs mere

Soundlight Comfort Ceiling Inspirerende ro

Soundlight Comfort Ceiling Inspirerende ro Soundlight Comfort Ceiling Inspirerende ro Komfort opstår hvor lyd møder lys Udfordringer for kontorer Nye kommunikationsformer har ændret vores arbejdsmetode til det uigenkendelige. Kontoret er ikke længere

Læs mere

Måske byens flotteste udsigt

Måske byens flotteste udsigt Måske byens flotteste udsigt Superb udsigt og suveræn loftshøjde - helt op til 7 meter! Havneholmen 29, 6. sal, 1561 København V Udlejes i samarbejde med CAPITAL MARKETS VALUATION & RESEARCH OFFICE LETTING

Læs mere

Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte:

Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte: Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K 1.690 m² kontor på eksklusiv adresse Bo på en sidegade i den pæne ende af Nyhavn direkte overfor Copenhagen

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Port et moderne multibrugerhus i Kgs. Lyngby Overvejer I at placere jeres firma i det nordlige København, kan vi

Læs mere

JEUDAN A/S OG JEUDAN SERVICEPARTNER A/S IKV DAGEN 31. OKTOBER 2013

JEUDAN A/S OG JEUDAN SERVICEPARTNER A/S IKV DAGEN 31. OKTOBER 2013 JEUDAN A/S OG JEUDAN SERVICEPARTNER A/S IKV DAGEN 31. OKTOBER 2013 Jeudan A/S og Jeudan Servicepartner A/S Peter Spøer Direktør Jeudan A/S Adm. DirektørJeudan Servicepartner A/S Civilingeniør indenfor

Læs mere

Måske byens flotteste udsigt. Superb udsigt og suveræn loftshøjde - helt op til 7 meter!

Måske byens flotteste udsigt. Superb udsigt og suveræn loftshøjde - helt op til 7 meter! Måske byens flotteste udsigt Superb udsigt og suveræn loftshøjde - helt op til 7 meter! Havneholmen 29, 6. sal, 1561 København V Udlejes i samarbejde med Castellum CAPITAL MARKETS VALUATION & RESEARCH

Læs mere

Velkommen til BusinessPark Aalborg

Velkommen til BusinessPark Aalborg Sofiendalsvej 88-94, 9200 Aalborg SV Velkommen til BusinessPark Aalborg MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Viby Ringvej 2B, 3. 8260 Viby J datea.dk BusinessPark Aalborg...... ligger i et godt erhvervsområde

Læs mere

Kontor Banegårdspladsen 1, Kalundborg 385 m 2

Kontor Banegårdspladsen 1, Kalundborg 385 m 2 Kontor Banegårdspladsen 1, Kalundborg 385 m 2 Præsentabelt kontor på 2. sal med godt lysindfald Byens bedste udsigt over havnen og Kalundborg Fjord Indrettes med storrum, cellekontorer eller en kombination

Læs mere

10 tips til dig der skal bygge nyt

10 tips til dig der skal bygge nyt 10 tips til dig der skal bygge nyt 10 ting du skal overveje inden du bygger nyt Går du med overvejelser om at bygge en bolig både komfortabel, bæredygtig og med godt indeklima, vil vi gerne hjælpe dig

Læs mere

= attraktivt kontor. med udsigt over hele København. Frederiksborggade København K

= attraktivt kontor. med udsigt over hele København. Frederiksborggade København K = attraktivt kontor med udsigt over hele København Frederiksborggade 15 1360 København K 1 Central cityplacering med puls På hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Voldgade så tæt på Metroen, S- og Regionaltog

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Smukt og velindrettet kontorlejemål i herskabelig ejendom med Facility Services. En af Københavns fineste renoverede ejendomme opført i 1751, centralt og fredeligt

Læs mere

Kontorlejemål i centrum af Aarhus

Kontorlejemål i centrum af Aarhus lejemål i centrum af Aarhus Åboulevarden 70 8000 Aarhus C Lyst kontorlejemål med masser af muligheder på attraktiv adresse direkte til åen i centrum af Aarhus. 1 Åboulevarden ligger i hjertet af Aarhus

Læs mere

Sikkert byggeri med Parocs nye tætprodukter

Sikkert byggeri med Parocs nye tætprodukter Sikkert byggeri med Parocs nye tætprodukter April 2009 Indholdsfortegnelse Energiklogt byggeri Lavere energiomkostninger og mindre risiko for skade... 3 Rette produkt til rette sted......................

Læs mere

frederiksberg: Attraktivt 1. sals kontor i præsentabel ejendom Adgang til mødelokale, receptionist, kantine, tagterrasse, konferencesal og parkering.

frederiksberg: Attraktivt 1. sals kontor i præsentabel ejendom Adgang til mødelokale, receptionist, kantine, tagterrasse, konferencesal og parkering. frederiksberg: Attraktivt 1. sals kontor i præsentabel ejendom Adgang til mødelokale, receptionist, kantine, tagterrasse, konferencesal og parkering. SE MERE HER Centralt på Frederiksberg, på tilbagetrukket

Læs mere

= citybeliggenhed og. attraktive faciliteter. Adelgade København K

= citybeliggenhed og. attraktive faciliteter. Adelgade København K = citybeliggenhed og attraktive faciliteter 1304 København K 1 Turbinehuset tilbyder moderne faciliteter i det centrale København Turbinehuset er et nyopført og bæredygtigt kontorhus med gennemtænkt arkitektur

Læs mere

FLOT OG EKSKLUSIV FLERBRUGEREJENDOM

FLOT OG EKSKLUSIV FLERBRUGEREJENDOM LEJE FLOT OG EKSKLUSIV FLERBRUGEREJENDOM Områdets bedste fællesfaciliteter til dine medarbejdere Kun ét lejemål tilbage BANEVÆNGET 13 3460 BIRKERØD SAG: 13167 UDLEJES I SAMARBEJDE MED: 2 Repræsentativ

Læs mere

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre Book en fremvisning hos Sadolin & Albæk 70 11 66 55 Og kom i selskab med bl.a. IF, Santander Bank og Hilti Københavns billigste arbejdspladser

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

RamirentSpaceSolve TM ECO-LINE MODULER LAVENERGI

RamirentSpaceSolve TM ECO-LINE MODULER LAVENERGI SpaceSolve TM ECO-LINE MODULER LAVENERGI Energi optimeret grøn linje - Bruger op til 55% mindre el forbrug - Variabel natsænkning - 3 lags termoruder - Mekanisk ventilation med genvinding - Bevægelsessensor

Læs mere

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 566 4.368 m 2 KALVEBOD BRYGGE 45

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 566 4.368 m 2 KALVEBOD BRYGGE 45 KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 566 4.368 m 2 Februar 2013 LEJEMÅL KALVEBOD BRYGGE på den københavnske havnefront er blandt de meste eftertragtede domiciladresser i hovedstaden. Det er der flere indlysende

Læs mere

kreativt procesrum med form og indhold

kreativt procesrum med form og indhold superstudio kreativt procesrum med form og indhold konceptet Superstudio er det kreative procesrum - designet til at gøre møder inspirerende og dynamiske. Med specialdesignede møbler og værktøjer indretter

Læs mere

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 43 Attraktivt domicil - 4.397 m 2. Fantastisk udsigt, god beliggenhed og gode parkeringsforhold KALVEBOD BRYGGE 43

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 43 Attraktivt domicil - 4.397 m 2. Fantastisk udsigt, god beliggenhed og gode parkeringsforhold KALVEBOD BRYGGE 43 KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 43 Attraktivt domicil - 4.397 m 2. Fantastisk udsigt, god beliggenhed og gode parkeringsforhold April 2015 LEJEMÅL KALVEBOD BRYGGE på den københavnske havnefront er blandt

Læs mere

Bygnings- og indeklimaanalyse af følgende ejendomme:

Bygnings- og indeklimaanalyse af følgende ejendomme: Assens Kommune Bygnings- og indeklimaanalyse af følgende ejendomme: Centralforvaltningen i Assens Miljø & Natur i Aarup Social & Sundhed i Tommerup Børn & Kultur i Vissenbjerg 09.05.2007 Assens Kommune

Læs mere

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER LAUTRUPVANG 4B 2750 BALLERUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP Ejendommen kan opdeles: 910 1.270 1.305 m² Stort fælles receptionsområde og

Læs mere

Flot flerbrugerejendom i attraktivt område

Flot flerbrugerejendom i attraktivt område Flot flerbrugerejendom i attraktivt område Superb udsigt og suveræn loftshøjde - helt op til 7 meter! Havneholmen 29, 6. sal, 1561 København V Udlejes i samarbejde med CAPITAL MARKETS VALUATION & RESEARCH

Læs mere

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 39-41 737 m! KALVEBOD BRYGGE 39-41

KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 39-41 737 m! KALVEBOD BRYGGE 39-41 KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 39-41 737 m! Februar 2013 LEJEMÅL KALVEBOD BRYGGE på den københavnske havnefront er blandt de mest eftertragtede domiciladresser i hovedstaden. Det er der flere indlysende

Læs mere

Krystallen - præsentation

Krystallen - præsentation Krystallen - præsentation DFM-net 27. November 2012 Bygningschef Lars Damkjær Olesen FM Byg 27-11-2012 1 Krystallen FM Byg 27-11-2012 2 2005 FM Byg 27-12-2012 3 Krystallen 27-12-2012 4 Krystallen FM Byg

Læs mere

Kontor Masnedøgade 20, 1. sal 592 m 2. room for business

Kontor Masnedøgade 20, 1. sal 592 m 2. room for business Kontor Masnedøgade 20, 1. sal 592 m 2 Præsentabel og klassisk Østerbro-ejendom fra 1920 Kun 400 m til Østerbrogade og 800 m til Lyngbyvej Flot og indbydende indgangsparti i glas Højloftet og lyst kontormiljø

Læs mere

Lene International Hair Design

Lene International Hair Design Lene International Hair Design Funktionel hygge Lene International Hair Design i Esbjerg har netop været igennem en totalrenovering, og således har Lene Jørgensen i samarbejde med Bella Vista formået at

Læs mere

Tema: UMV undervisningsmiljø

Tema: UMV undervisningsmiljø Tema: UMV undervisningsmiljø Klassetrin: 5. og 6. klasse 1. Med erfaringerne fra gæstelærerens besøg og undervisning kan eleverne arbejde over en længere periode, hvor de indsamler registreringer af problemer

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

= kontor ved. Kongens Nytorv. Store Kongensgade 1-3, 1., 2. og 4. sal, baghuset 1264 København K

= kontor ved. Kongens Nytorv. Store Kongensgade 1-3, 1., 2. og 4. sal, baghuset 1264 København K = kontor ved Kongens Nytorv Store Kongensgade 1-3, 1., 2. og 4. sal, baghuset 1264 København K 1 En tilbagetrukket placering i byens absolutte centrum Store Kongensgade i indre København strækker sig fra

Læs mere

LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY

LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY TIL LEJE LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY Nyåbnet flerbrugerhus i Lyngby også for mindre virksomheder Fælles personalerestaurant med professionel forpagter Fælles mødecenter med stort konferencelokale og mindre

Læs mere

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration Tænk nyt Visioner Hus for livet - vokser i takt med behovet Muligheder Garanti Inspiration Tænk nyt Hus med nye vinkler Nytænkende grundkoncept MoBuild huset er en ny måde at tænke hus på. Udgangspunktet

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 1433 eksklusive kvadratmeter i 4 etager i flotteste Bredgade-stil Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke Frederiksstad-atmosfære. Her

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP STATIONSPARKEN 24-26 2600 GLOSTRUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 MARKANT KONTOREJENDOM LIGE VED GLOSTRUP STATION 512 601 625 711 1.336 m² kontor Ejendom med stor

Læs mere

Kontor Banegårdspladsen 1, Kalundborg 385 m 2

Kontor Banegårdspladsen 1, Kalundborg 385 m 2 Kontor Banegårdspladsen 1, Kalundborg 385 m 2 Præsentabelt kontor på 2. sal med godt lysindfald Byens bedste udsigt over havnen og Kalundborg Fjord Indrettes med storrum, cellekontorer eller en kombination

Læs mere

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Case study Philips Workplace Innovation Beliggenhed Philips Lighting København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Forbedret belysning er et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere

ATRIUM Havneholmen 29 998 m 2 ATRIUM

ATRIUM Havneholmen 29 998 m 2 ATRIUM Havneholmen 29 998 m 2 Januar 2013 LEJEMÅL Et eksempel på skandinavisk arkitektur når den er lysende. Udefra set er det samspillet mellem sort granit og glas, der falder i øjnene. Og indvendigt er det

Læs mere

ATRIUM Havneholmen 29 998 m 2 ATRIUM

ATRIUM Havneholmen 29 998 m 2 ATRIUM Havneholmen 29 998 m 2 Februar 2013 LEJEMÅL Et eksempel på skandinavisk arkitektur når den er lysende. Udefra set er det samspillet mellem sort granit og glas, der falder i øjnene. Og indvendigt er det

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 4. sal, 1160 København K

Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 4. sal, 1160 København K Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 4. sal, 1160 København K Lejemålet Amagertorv 24, 4. sal 1160 København K Sagsnr. 7-21.291 Yderst sjældent udbudt kontorlejemål i smuk ejendom i hjertet af København

Læs mere

4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej 4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk I det attraktive erhvervsområde Lautrupparken i Ballerup, ligger den præsentable

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere