Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 7. April 2018 kl. 10 til den 8. April kl. 13 på Næsbylund Kro og Hotel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 7. April 2018 kl. 10 til den 8. April kl. 13 på Næsbylund Kro og Hotel."

Transkript

1 Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 7. April 2018 kl. 10 til den 8. April kl. 13 på Næsbylund Kro og Hotel. Til stede: Kaja Schmidt, Ingelise Kvist, Søren Dybdahl, Kurt Nørgaard Petersen, Harpa Hrönn Stefansdottir, Bibi Moe, Kirsten Seyer-Hansen og Lisbeth Egeskov. Afbud: Michael Lerche-Barlach og Anne-GretheWinther. 1. Velkomst og velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Kaja bød Søren Dybdahl og Harpa Hrönn Stefansdottir velkommen i bestyrelsen. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen kunne godkendes. Nyt punkt 4b blev tilføjet. 3. Valg af ordstyrer og referent Kaja blev valgt som ordstyrer og Lisbeth som referent. 4. Kort erfaringsrunde (uden for referat) 4b. Nyt punkt: Brainstorming om visioner for det næste år Visioner (i vilkårlig rækkefølge): Styrke de pårørende socialt og psykisk Sikre den bedste - og ens - behandling i Danmark, søge indflydelse, være vagthund Øge fokus på myelomatose og tidlig diagnostisering Lave patientundervisning Øge fokus på senfølger Fremme patientinddragelse Styrke fokus på livskvalitet, ikke mindst hos lægerne Midler til at føre visionerne ud i livet (fx): Have to pårørendekontakter i bestyrelsen Afholde pårørendearrangementer Facebook Deltage i Fagudvalget for Myelomatose under Medicinrådet Tæt kontakt og samarbejde med DMSG om fx overlevelsesstatistikker Holde øje med, hvad der foregår i Regionerne bag lukkede døre Deltage på stand til Lægedage i Bellacenter i november Evt. deltage i LEAD-aktiviteter med fokus på tidlig diagnosticering Seminar og konferencer Blad, hjemmeside og facebook Etablere gruppe i bestyrelsen om Senfølger, PROdata og Patientinddragelse Samarbejde med Senfølgerforeningen? (referentens tilføjelse) Etablere gruppe i bestyrelsen om Senfølger, PROdata og Patientinddragelse Deltage i møder og gerne også projekter om patientinddragelse og PROdata Deltage i Fagudvalget for Myelomatose under Medicinrådet

2 Have gode samarbejdsrelationer Have god nok økonomi til at løse vores opgaver som patientforening Tæt kontakt og samarbejde med DMSG Italesætte livskvalitet alle mulige steder Muligt samarbejde med Center for Livskvalitet ved OUH Med KB, de øvrige kræftpatientforeninger, DMSG, de hæmatologiske afdelinger, medicinalvirksomhederne, fagpressen (referentens tilføjelse) og internationalt med IMF/GMAN, MPE og de nordiske blodkræftforeninger Sende ansøgninger til tiden til KB (og hvem mere?) og mere fundraising, især lokalt. Være kreative og gøre ting selv 5. Bestyrelsen konstituerer sig Kaja Schmidt har efter 3 år som formand ønsket at blive fritaget for hvervet. Da det ikke umiddelbart efter generalforsamlingen var muligt at udpege en ny formand, måtte konstitueringen udsættes. Bestyrelsen har nu konstitueret sig således: Formand: Søren Dybdahl Næstformand: Lisbeth Egeskov Sekretær: Kaja Schmidt Kasserer: Anne-Grethe Winther Netværkskoordinator: Bibi Moe Pårørendekontakter: Kirsten Seyer-Hansen og Harpa Hrönn Stefansdottir Bestyrelsen takkede Kaja mange gange for hendes store indsats for foreningen og for godt samarbejde i de tre forgangne år. Ingelise Kvist og Kirsten Seyer-Hansen skiftede efter ønske status fra bestyrelsesmedlemmer til suppleanter. Søren Dybdahl og Harpa Hrönn Stafansdottir er herefter bestyrelsesmedlemmer i stedet for suppleanter. 6. Fordeling af ansvar og arbejdsopgaver: (bilag: bestyrelsens opgaver tidligere uddelt og rundsendt). Det blev besluttet at etablere mindre (og mere selvstyrende) arbejdsgrupper i bestyrelsen efter forbillede af Redaktionen, herunder et formandskab bestående af formand, næstformand og sekretær. OBS: Michael og AG kan efterfølgende træde ind i de gruppe, de har lyst til at være med i. I det omfang det er praktisk muligt, laves der i bagbutikken nogle mailgrupper, således at deltagerne i arbejdsgrupperne alle får de samme mails og ikke behøver videresende til hinanden i en uendelighed. Udadtil ændres ikke noget, man kan stadig skrive til de eksisterende mailadresser, men de øvrige i gruppen vil også modtage mailen.

3 Formandskab Søren, Lisbeth og Kaja Økonomigruppen Anne-Grethe (kasserersuppleant Ingelise), Søren og Kurt Medlemskontakt og netværk Bibi, Anne-Grethe, Kirsten og Harpa Redaktion Søren, Lisbeth, Michael, Ingelise og Harpa Internationalt samarbejde Bibi, Søren, Harpa, Kurt Senfølger, PROdata og patient/pårørendeinddragelse Kaja, Harpa, Ingelise Fagudvalget under Medicinrådet og DMSG Lisbeth, Bibi, Harpa og Søren Ledelsesopgaver fra bilag Økonomi Ansøgninger Fundraising Donationer Netværkskoordinator: Bibi (og AG) Pårørendekontakt: Harpa og Kirsten Adm. Lukket fb-gruppe: Bibi, Harpa og Kirsten Blad: Søren, Lisbeth, Michael Webmaster og IT: Ingelise (og Søren og Lisbeth) Adm. Officiel fb-side: Søren, Lisbeth, Ingelise og Harpa Kommunikation/pressekontakt: Søren, Lisbeth, Harpa Opdatering af materialer IMF, GMAN, MPE og de nordiske blodkræftforeninger Deltagelse i møder og projekter mv. Fagudvalget: Lisbeth DMSG-plenummøder og dialogmøde om den årlige Myelomatoserapport: Lisbeth, Søren, Harpa, Bibi Modtager alle 3 alle mails til formand@myelomatose.dk, naestformand@myelomatose.dk sekretaer@myelomatose.dk Modtager alle 3 mails til kasserer@mylomatose.dk (?) Skal der også være fællesmail: oekonomi@myelomatose.dk? Skal alle 4 modtage mails til netvaerk@myelomatose.dk og tovholdere@myelomatose.dk og paaroerende@myelomatose.dk (ny)? Eller skal der være to mailgrupper? Fælles mail til alt vedr. blad og web: Redaktion@myelomatose.dk Ønsker I fælles mail? Ønsker I fælles mail: patientinddragelse@ Myelomatose.dk? Minus fællesmail? Medlemskartotek Kaj Kaj Minus fællesmail? Ad hoc: GDPR-udvalg Sikre compliance med GDPR Minus fællesmail? Lisbeth, Søren, Ingelise Få skrevet databehandleraftaler Ad hoc: Seminar 2018 Bibi og Kaja Ad hoc: Lægedage nov Bibi (og Lisbeth) Ad hoc: Konference, generalforsamling og 20-års jubilæum 2019 Søren, Harpa, Kaja, IL med trykkeri og øvrige Arrangere seminar den 4.10 i Nyborg Koordinere vores og de øvrige patientforeningers deltagelse Komme med forslag til næste bestyrelsesmøde den 1. juni Minus fællesmail? Minus fællesmail? Ønsker I fællesmail?

4 Et fast punkt på dagsordenen til fremtidige bestyrelsesmøder vil fremover være rapportering fra hver gruppe. 7. Status på/nyt om: Nye retningslinier fra Danske Patienter angående samarbejde med medicinal industrien fremover foreligger efter 25/4. Måske kan der blive tale om 0% fra industrien og i stedet en fælles fond. Der arbejdes på sagen i regi af ERFA-gruppen og KB. Måske bliver der mulighed for salg af ydelser til industrien på markedsvilkår fx annoncer. Hvilke regler, der gælder, også mht. deltagelse i Advisory Boards og lignende, må vi vente med til DP s generalforsamling er overstået Økonomi (AG) Udgik, da kassereren ikke var til stede. Ansøgninger Kræftens Bekæmpelse, Sundheds- og ældreministeriet, evt. medicinalindustri? (AG/Søren?) Kaja fortæller, at vi netop har fået bevilget fra Celgene. Andre skal søges hos andet medicinalfirma af økonomigruppen. Sidste frist for ansøgninger til KB s ekstrapulje for 2018 er 9. April. Fundraising, ansøgninger, fradragsret for donationer, fritagelse for moms pga. nonprofit forening (Søren) Indtil videre har foreningen ikke ressourcer til at blive godkendt til fradrag for donationer. Netværk og tovholdere (Bibi) Unge Nord starter op 9. Juni. Vi har herefter 13 netværk. Tovholdermøde maj i Middelfart. Søren kommer forbi og tager billeder. Mchael mindes om at skrive den lovede instruks om billeder til blad og hjemmeside, som tages af andre end redaktionen (se idelisten til bladet). Skulle Harpa med til tovholdermødet? (kan ikke tyde mine noter her) Seminar den 4. Oktober 2018 på Nyborg Strand (Kaja og Bibi) Alt er stort set på skinner. Omtale og tilmelding i både nr. 2 og 3 af Myelomatosebladet. Nyskabelser i år: En patient og en pårørende stiller op samt 20 spørgsmål til professoren (lægepanelet). Pianist efterlyses til fællessangen ifbm. tilmeldingen. Fagudvalget for Myelomatose (Lisbeth) Lisbeth har tavshedspligt, men vigtigheden af patientrepræsentation kan ikke overvurderes. Pårørende (Kirsten) Planlagt til 15. September i Vejle. Invitation skal i bladet i maj, og der skal omtales på fb. Harpa deltager i planlægningen sammen med Kirsten. Web og facebook (Ingelise, Søren og Lisbeth) Hjemmesiden skal opdateres og den officielle facebookside skal op at køre. Ide hertil: video eller voxpop med medlemmer, der fortæller hvorfor de er medlemmer. KB-kurser/klippekort (tovholder og evt. flere kurser og tilbud fra KB) (Kaja) Vi afventer stadig dato for tovholderkursus og øvrige kurser fra KB. Da DMF betaler transport, bør det overvejes, hvor dyrt det må blive. Andre relevante kurser: fx bestyrelseskursus på Center for frivilligt socialt arbejde (Bibi har sendt mail herom 22.3) (Bibi) Fine kurser, men ikke relevante her og nu. På dagsordenen 1. Juni igen. Andet: Sharepoint: Vi holder fast i Sharepoint og lover hinanden at blive bedre til som minimum at bruge kalenderen. Ingelise instruerer Søren og Harpa og andre, der ikke er på.

5 Materialer: Opbevares pt. hos Kaja. Håndbogen skal snart opdateres. Frivillige: Vi vil gerne bruge frivillige, der ikke er medlem af bestyrelsen. Disse kan efterlyses på fb, hjemmeside og blad. Donationer: Søren laver udkast til officielt takkebrev til private donorer og evt. et diplom til virksomheder, der støtter DMF. 8. Konference og generalforsamling marts 2019 Dato: Marts 2019 Ad hoc Arbejdsgruppe (Harpa, Søren, Ingelise og Kaja) arbejder videre med ideudvikling, varighed, program, festmiddag, KB-lokaler/hotel, økonomi, egenbetaling osv. Oplæg og ideer fremlægges på næste bestyrelsesmøde 1. juni, hvor vi tager en fælles beslutning. 9. Lægedage Bella Center nov. 2018: Vi er der med en eller flere deltagere alle dage undtagen torsdag den 15.11, hvor vi holder bestyrelsesmøde. Fra DMF deltager vi alle der kan og vil. DMF (Bibi med evt. hjælp fra Lisbeth) er tovholder på det praktiske, vores egen og de deltagende foreningers vagtplan mm. 10. DMSG-møder: Søren, Lisbeth, Harpa og Bibi deltager i plenummøder 23.5 og 3.9 i Odense samt dialogmøde om årsrapporten primo september. Ingelise er suppleant. 11. Andre møder/aktiviteter: Søren og måske også Kaja deltager i KB Repræsentantskabsmøde maj Kolding Comwell. Program foreligger ikke endnu. Har meddelt at vi gerne vil deltage på stand for patientforeninger. Søren/Søren og Lisbeth deltager i møde med Amalie Gaardbo den 16.4 om aktiviteter arrangeret af LEAD Agency om øget kendskab til små sygdomme, fokus på bedre vilkår for patienter med knoglemarvskræft, kræft i blodet og i lymfesystemet. 12. Hvem rejser til udlandet: Hvorhen, hvorfor, hvornår i 2018 og hvad koster det DMF? EHA: Søren undersøger om vi kan få friplads og tager måske af sted (juni. Lige før GMAN) GMAN: Juni. Kurt og Bibi. Det er gratis MPE: April. Søren og Kurt. Det er gratis Nordiske møder: Ikke noget relevant i år 13. Bladet mv.: Næste nummer: Opdateret ideliste udsendes snarest. Principbeslutning om billeder af afdøde i bladet. Nej, det gør vi ikke. Principbeslutning om tekster om donationer fra afdøde medlemmer i bladet (eller levende). Ja, det gør vi gerne. Patientnetværk bag i bladet bør hedde Patient- og pårørendenetværk. Netværkssiderne bør kun omtale arrangementer indtil næste blad udkommer.

6 14. Hvad kan vi producere med vores nye computer og software (ønsket af Bibi v.søren og Michael). Og har vi noget, vi skal have produceret i 2018? Vi har Adobe Creative Cloud og kan dermed lave næsten hvad det skal være. Men programmerne er svære at bruge, så det er kun nogle få i redaktionen, der kan. Men hvis vi opbygger et bibliotek af materialer i Sharepoint, så skal vi ikke starte forfra hver gang, men kan nøjes med at lave lidt om. Der er ingen grund til at trykke store oplag af materialer, vi kan trykke efterhånden som vi får behov. Plakater til sygehusene er et ønske. Opdatering af samtaleskemaer er også snart aktuelt, og der skal laves materiale til Lægedage i Bellacenter. 15. Dataforordningen (Lisbeth): Beskrivelse af vores processer blev lavet ved fælles hjælp Lisbeth skriver procesbeskrivelse ren og rundsender. Mangler oplysninger fra Kaj og AG. Plan (hvad vi mangler, hvem gør det og hvornår) laves af arbejdsgruppen (Lisbeth, Søren, Ingelise). Vi skal være i mål 25. Maj Vi tror, vi kan klare os uden extern hjælp. Vi skal have samtykkeartikel til blad og hjemmeside klar i starten af maj. Samt ny indmeldelsesblanket på hjemmesiden - og ny procedure for indmeldelser, hvor folk samtykker, når de melder sig ind. Vi skal have lavet en databehandleraftale med trykkeriet mfl. 16. Rabat på hoteller KB også bruger til store mødeaktiviteter. Liste er sendt rundt på mail lige inden mødet. 17. Kontingentstigning 2019? Beslutning er udskudt til senere på året. At vi gerne vil have så mange medlemmer som muligt taler imod. 18. Datoer for bestyrelsesmøder juni, 26. August, 26. Oktober og 15. November. 19. Evt. Lisbeth

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 26. august 2018 kl hos Kræftens Bekæmpelse, Nørre Allé 45, 2200 København N.

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 26. august 2018 kl hos Kræftens Bekæmpelse, Nørre Allé 45, 2200 København N. Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 26. august 2018 kl. 10-15 hos Kræftens Bekæmpelse, Nørre Allé 45, 2200 København N. Til stede: Kaja Schmidt, Ingelise Kvist, Søren Dybdahl, Kurt Nørgaard Petersen,

Læs mere

Beslutningsreferat, bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Torsdag 15. november 2018, Kræftens Bekæmpelse i København

Beslutningsreferat, bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Torsdag 15. november 2018, Kræftens Bekæmpelse i København Beslutningsreferat, bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Torsdag 15. november 2018, Kræftens Bekæmpelse i København Til stede: Lisbeth Egeskov, Kaja Schmidt, Kirsten Seyer-Hansen, Kurt Nørgaard

Læs mere

Referat bestyrelsesmødet den 13.08.2015 kl. 10.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Referat bestyrelsesmødet den 13.08.2015 kl. 10.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. Referat bestyrelsesmødet den 13.08.2015 kl. 10.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Hvordan har vi det? (Runde ca. 2 min. pr. person). 3. Program

Læs mere

Beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Fredag 26. oktober 2018, Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden, København

Beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Fredag 26. oktober 2018, Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden, København Beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Fredag 26. oktober 2018, Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden, København Deltagere: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Kirsten Seyer-Hansen,

Læs mere

Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde april 2019, Nyborg

Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde april 2019, Nyborg Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 6.-7. april 2019, Nyborg Til stede: Søren Dybdahl, Lisbeth Egeskov, Kaja Schmidt, Ove Nielsen, Susan Bixby, Jørgen Kristensen, Meinhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 26. maj 2019, Nørre Alle 45, 2200 København N

Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 26. maj 2019, Nørre Alle 45, 2200 København N Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 26. maj 2019, Nørre Alle 45, 2200 København N Deltagere: Søren Dybdahl, Lisbeth Egeskov, Kaja Schmidt, Ove Nielsen, Meinhardt Jacobsen, Jørgen

Læs mere

DANSK MYELOMATOSE FORENINGS ÅRSBERETNING 2018 v/formand Søren Dybdahl Nyborg Strand, søndag 24. marts 2019

DANSK MYELOMATOSE FORENINGS ÅRSBERETNING 2018 v/formand Søren Dybdahl Nyborg Strand, søndag 24. marts 2019 DANSK MYELOMATOSE FORENINGS ÅRSBERETNING 2018 v/formand Søren Dybdahl Nyborg Strand, søndag 24. marts 2019 Jeg vil gerne indlede denne beretning med at hylde de mennesker, som gennem 20 år har skabt den

Læs mere

Beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening

Beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 15. september 2019 Kræftens Bekæmpelse, Beriderbakken 9, 7100 Vejle Deltagere: Søren Dybdahl, Kaja Schmidt, Ove Nielsen, Jørgen Kristensen

Læs mere

Dansk Myelomatose Forenings årsberetning 2016

Dansk Myelomatose Forenings årsberetning 2016 Dansk Myelomatose Forenings årsberetning 2016 2016 har været et travlt og begivenhedsrigt år for bestyrelse og forening. Desværre også et år, hvor vi havde den sorg at miste bestyrelsesmedlem Hans Aage

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Harpa Stefansdottir, Kurt Nørgaard Petersen, Michael Lerche-Barlach og Søren Dybdahl

Deltagere fra bestyrelsen: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Harpa Stefansdottir, Kurt Nørgaard Petersen, Michael Lerche-Barlach og Søren Dybdahl Referat bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 27. januar 2019, Hotel Nyborg Strand, Nyborg Deltagere fra bestyrelsen: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Harpa Stefansdottir, Kurt Nørgaard Petersen,

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16,

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding 1. Velkomst til 2 nye suppleanter og gensidig præsentation 2. Konstituering af bestyrelsen 3. Nyt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014

SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 SAMS Aarhus Månedsmøde D. 03.02.2014 Ordstyrer: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Kirvil Haugland Næs, Juliane Zickert, Solvej V, Andersen, Priyanka Pagh, Nina Margrethe Raunkjær, Cecilie Lind, Mikkel Thagaard,

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter Ved tægter for ME Foreningen Stiftet 1. februar 1992

Vedtægter Ved tægter for ME Foreningen Stiftet 1. februar 1992 Vedtægter Vedtægter for ME Foreningen Stiftet 1. februar 1992 1 Navn og hjemsted Stk. 1: ME Foreningen ( ME Association, Denmark) Stk. 2: ME Foreningen har hjemsted på sekretariatets til enhver tid værende

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

KVÆRKEBY FUGLERESERVATS VENNER

KVÆRKEBY FUGLERESERVATS VENNER Vedtægter godkendt med ændring i 11 på generalforsamlingen den 16. marts 2010 og ved ændring den 24. februar 2011 KVÆRKEBY FUGLERESERVATS VENNER Vedtægter for foreningen Kværkeby Fuglereservats Venner

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Bestyrelsen Valg og konstituering af bestyrelse Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og består af en formand, næstformand

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Kommunes Ungeråd

Vedtægter for Slagelse Kommunes Ungeråd Vedtægter for Slagelse Kommunes Ungeråd Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG HJEMSTED...1 2 FORMÅL...1 3 MEDLEMMER...2 4 OPGAVER OG AKTIVITETER...2 5 ORGANISATION...2 7 MØDE-, TALE- OG STEMMERET PÅ GENERALFORSAMLINGEN...3

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget 19.10.2016 1 Formål med forretningsorden Formålet med forretningsordenen er at udstikke rammer for kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Til stede: Fraværende: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen,

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle. Oktober 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Vi håber, at I nyder det smukke efterår og har samlet kræfter til vinteren og de lidt mørkere måneder. Samtidig betyder efteråret også, at der er gang i rigtig mange

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Vi følger dagsordenen

Vi følger dagsordenen Mødedato Mandag 1. Februar til tirsdag 2. Februar 2016 HC Andersens Hotel Odense Mødedeltagere: Marianne Cuberland (MC) Camilla Hess (CH) Charlotte Bang Pedersen (CP) Pernille Rasmussen (PR) Anne Bejlegaard

Læs mere

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019

Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 Referat fra DALYFO s generalforsamling 30. marts 2019 1. Valg af dirigent Thomas Rask blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. 2. Valg af

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Tilstede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN Dagsorden for OSK møde d. 31. marts 2019 1.Velkomst Velkommen. Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere nænsomt og respektfuldt. Næstformand er ordstyrer. 2. Meddelelser fra Administrationsgruppen

Læs mere

Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. www.tosprog.dk Referat fra Generalforsamling: Torsdag d. 20.3.2014 kl. 17.30-18.30 Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding Dagsorden: 1.Valg af dirigent og

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Vedtægter for Cellebiologisk Forening Odense (CFO)

Vedtægter for Cellebiologisk Forening Odense (CFO) Vedtægter for Cellebiologisk Forening Odense (CFO) Senest opdateret (14-12-2016) 1 Navn Foreningens navn er Cellebiologisk Forening Odense (CFO). Foreningen er CVR registreret som en frivillig forening

Læs mere

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden.

Foreningens postadresse er midlertidigt hos formanden. SAMS Aarhus håndbog Formål: 1) Foreningens primære formål er at fremme interessen for almen medicin blandt medicinstuderende på Aarhus Universitet. Foreningen ønsker at være bindeled mellem medicinstuderende

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Vedtægter. VIA- DSR, VIA University College 1. - for De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University College

Vedtægter. VIA- DSR, VIA University College 1. - for De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University College VIA- DSR, VIA University College 1 Vedtægter - for De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University College Navn og grundlag 1 Rådets navn er De Studerendes Råd ved Professionshøjskolen VIA University

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra mødet den 6. Juni 2019 Godkendt

2. Godkendelse af referat fra mødet den 6. Juni 2019 Godkendt Hørsholm torsdag 22. august 2019 Referat af 7. Seniorrådsmøde i 2019 torsdag den 22.august 9,00 13,00 Deltagere: Lisbet, Jørgen, Mogens, Finn, Hanne, Niels, Jesper, Freddy, Lars Afbud fra: Marianne, Kjeld,

Læs mere