Bestyrelsesmøde den i Søndersø på Fyn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde den i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl Afbud fra: Else Palmquist, Karina Kofoed. Dagsorden: 1. Endelig konstituering samt fordeling af arbejdsopgaver og udvalg. 2. Urafstemning - Stemmesedler - Pakning - Optælling - Håndtering af øvrige vedtagelser på generalforsamlingen 3. Retsagen 4. Økonomi - Budget Dagsaktuel balance diverse konti. - Besparelser jf. forslag fra revisorer og generalforsamling m.fl. 5. Sundhedsudvalg - Sundhedsundersøgelsen Hvad skal der ske med sundhedsudvalget 6. Retningslinier for udvalg m.fl. 7. Fra medlemmerne 8. Invntarliste 9. Tilpasning af forretningsorden 10. Annoncer og PR 11. Mentaltest 12. Aktiviteter hvem, hvad, hvor? 13. Dato for kommende møder samt generalforsamling Jubilæumsudstilling 2008, forslag til festivitas, PR for denne udstilling, hjælpere m.v.? 15 Hjemmeside 16. Blad 17. Eventuelt Referent: Sarah Brandes Jan Buch Jacobsen kontaktede bestyrelsen før mødet og meddelte, at han blev forsinket, men at han kunne kontaktes pr. telefon, og således deltage indtil han nåede frem.

2 Punkt 1: Endelig konstituering samt Fordeling af arbejdsopgaver og udvalg Bestyrelsen konstituerede sig således: Formand: Kirsten Frantzen Næstformand: Sarah Brandes Kasserer: Vibeke Bødtger Sekretær: Jan Buch Jacobsen Bestyrelsesmedlem: Else Palmquist Kirsten Frantzen fortsætter som bestyrelsens kontaktperson til Løbs- og Træudvalget. Sarah Brandes blev bestyrelsens kontaktperson til Udstillingsudvalget og Sundhedsudvalget. Jan Buch Jacobsen blev kontaktperson til Sporudvalget. Punkt 2: Urafstemning. Sarah, Kirsten og Mette står for pakning og udsendelse - Jan og Vibeke står for optælling af stemmer. Punkt 3: Retsagen. Else Palmquist fik på generalforsamlingen mandat til at afregne med advokaten. Sagsomkostninger vedrørende retssagen har for Spidshundeklubbens vedkommende beløbet sig til kr. minus de kr., som modparten blev dømt til at betale i sagsomkostninger til Spidshundeklubben. Differencen på ,- kr. søges dækket ind via Direktions- og bestyrelsesansvarsforsikringen. Af nævnte difference er de ,- kr. tilsendt advokaten som et a-conto honorar for bl.a. behandling af sagen indtil , jf. faktura og salærredegørelse for perioden, og er som følge deraf posteret som et tilgodehavende i saldo/balanceregnskabet for året En uge efter Spidshundeklubbens generalforsamling dette år, på DKK`s udstilling i Hillerød den , blev formand Kirsten K. Frantzen af daværende kasserer, Else Palmquist bl.a. informeret om, at advokatfirmaet Delacour som repræsenterede klubben i retssagen, den skulle have tilsendt klubben en opgørelse over sagens omkostninger for Spidshundeklubben, og at disse omkostninger har beløbet sig til ovennævnte kr. Det fremgik ikke af disse oplysninger, hvilken person omtalte brev skulle være sendt til. Ved henvendelse til advokatfirmaet oplyses det, at der den er tilsendt Spidshundeklubben en faktura/opgørelse over sagens omkostninger bilagt salærredegørelse og dom, at omtalte skrivelser er tilsendt Spidshundeklubben v/ daværende kasserer med kopi af faktura/opgørelse samt salærredegørelse til Spidshundeklubben v/daværende formand - ligeledes den Bestyrelsen har primo maj dette år modtaget kopi af omtalte korrespondance m.v. fra advokatfirmaet Delacour. Adovkatfirmaet har yderligere oplyst, at de har anvendt 32 juristtimer og 17 sekretærtimer på sagen.

3 Daværende kasserer hhv. daværende formand har efterfølgende i maj måned dette år meddelt bestyrelsen, at de aldrig har modtaget, eller har haft kendskab til ovenstående brev med omtalte indhold fra advokatfirmaet Delacour i tidsrummet før dette års generalforsamling den 22. april Bestyrelsen følger op løbende, og afventer svar fra forsikringsselskabet Punkt 4: Økonomi. Mht. revidering af budget for 2008 afventer bestyrelsen resultatet af urafstemning for racen Eurasier, så det vides, hvorvidt denne race forbliver i Spidshundeklubben eller ej. Else Palmquist har tilsendt bestyrelsen oplysninger om aktuelt indestående på diverse konti. Besparelser: Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på flere modeller til besparelser. Punkt 5: Sundhedsudvalg. Bestyrelsen har besluttet at evaluere på de sundhedsskemaer, som er indkommet i forbindelse med sundhedsundersøgelsen i 2006, og vil herefter tage stilling til, hvad der skal ske med disse. Indtil dette arbejde er afsluttet, er både sundhedsundersøgelse og sundhedsudvalg sat i bero. Punkt 6: Retningslinier for udvalg m.fl. Udstillingsudvalg: Af økonomiske årsager, har bestyrelsen dags dato vedtaget at arbejde på indførelsen af en helt ny konstruktion for Spidshundeklubbens udstillingsudvalg, opdelt i regionsudvalg hhv. øst og vest for Storebælt. Bestyrelsen tager kontakt med udstillingsudvalget med henblik på nærmere drøftelse samt planlægning, således at disse regionsudvalg kan startes op i løbet af sensommeren dette år i forbindelse med Spidshundeklubbens udstilling i Skanderborg. Bestyrelsen påtænker desuden, at indføre gavekort som præmie på udstilling. Tidspunktet for indførelse af disse vil bestyrelsen tage stilling til hen over sommeren. Bestyrelsen udarbejder nye retningslinier for Spidshundeklubbens udstillingsudvalg til vedtagelse på næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsen har vedtaget retningslinier for Spidshundeklubbens webmaster jf. de gældende retningslinier for kredse og specialklubber under DKK. Bestyrelsen har vedtaget retningslinier for Spidshundeklubbens bladansvarlig. Bestyrelsen har vedtaget tilføjelser til retningslinier for Løbs- og trækudvalg omkring tidspunkt for indlevering af årsregnskab til klubbens kasserer i forbindelse med- og af hensyn til den årlige revision.. Retningslinier for SPK`s Sporudvalg er uændrede. Samtlige nye retningslinier træder i kraft ved offentliggørelse og erstatter evt. tidligere.

4 Bestyrelsen arbejder aktuelt på udarbejdelse af nye generelle retningslinier for samtlige udvalg under Spidshundeklubben, hvilke forventes klar til vedtagelse på kommende bestyrelsesmøde. Punkt 7: Fra medlemmerne. Bestyrelsen har modtaget en ansøgning om indstilling til eksteriørdommeruddannelse. Kirsten K. Frantzen svarer ansøgeren. Karina Kofoed har stillet forslag om afholdelse, at sponsorlotteri på juleudstillingen. Karina stiller sig til rådighed for koordinering og indsamling af gaverne. Bestyrelsen siger mange tak! Et medlem har rettet henvendelse til bestyrelsen angående retssagen. Bestyrelsen har i den forbindelse undersøgt, hvorvidt det er muligt at kære sagsomkostninger man finder urimelige, og er blevet oplyst om, at det er det, men at en ansøgning herom skal indgives inden 2 uger efter domsafsigelsen, hvilket ikke er sket. Kirsten K. Frantzen besvarer henvendelsen. Punkt 8: Inventarliste. Bestyrelsen arbejder på udfærdigelse af aktuel inventarliste. Punkt 9: Tilpasning af forretningsorden. Bestyrelsen tilpasser forretningsordenen til vedtagelse på næste møde. Punkt 10: Annoncer og PR Bestyrelsen søger med lys og lygte efter en person, der vil påtage sig opgaven at sælge annoncer til blad og hjemmeside. Punkt 11: Mentaltest Christian Petersen har tilbudt at være behjælpelig med information til interesserede racerepræsentanter vedrørende udfærdigelse af ønskeprofiler. Punkt 12: Aktiviteter hvem, hvad, hvor? Bestyrelsen planlægger flere aktiviteter på tværs af racerne rundt om i landet. I den forbindelse søger vi frivillige, der vil hjælpe til med at arrangere. Punkt 13: Dato for kommende møder samt generalforsamling 2008 Bestyrelsesmøde: Bestyrelsesmøde: Bestyrelsesmøde:

5 Generalforsamling Punkt 14: Jubilæumsudstilling 2008, forslag til festivitas, PR for denne udstilling, hjælpere m.v.? Der undersøges, om der er mulighed for fællesspisning i cafeteriet. Et amerikansk lotteri, som det Karina Kofoed har foreslået til juleudstillingen, kan evt. også arrangeres her. Derudover planlægges der erindringspræmier til alle deltagere. Bestyrelsen har besluttet, at der kåres en jubilæumsvinder han og tæve i hver race på begge udstillingsdage, som vil modtage et SPK-Jubilæumsvinderdiplom. Bestyrelsen foreslår på denne udstilling, at der laves en super-bis, hvor de fire BIS-hunde fra begge dage konkurrerer indbyrdes. Punkt 15: Hjemmeside - Hvalpeliste og etiske retningslinier m.v. Vedrørende aktiviteter og annoncering af disse på klubbens hjemmeside. To medlemmer har rettet henvendelse med spørgsmål om annoncering på klubbens hjemmeside; den ene angående aktiviteter udenfor SPK`s regi, den anden ønsker at arrangere aktiviteter indenfor SPK`s regi. Bestyrelsen henstiller til, at der ikke planlægges og annonceres med aktiviteter indenfor samme race samme dag eller weekend og/eller i samme landsdel, som racerepræsentanten har planlagt og annonceret at afholde træf, skue eller lignende. For at undgå at dette sker, anbefaler bestyrelsen, at aktiviteter koordineres via klubbens racerepræsentanter, hvad angår tid og sted. Punkt 16: Blad Bladansvarlig Berit Koehler har meddelt, at hun ikke længere har mulighed for at afse tid til udarbejdelse af medlemsbladet. Laila Petersen, Lunderskov, har indvilget i at genindtræde som bladansvarlig for Spidshunden. Bestyrelsen har af sparehensyn besluttet at udstillingsresultaterne ikke længere vil være at finde i medlemsbladet, og at dette maksimum må være på 80 sider. Trykkeriet har efter henvendelse meddelt bestyrelsen, at man p.t. er i færd med at undersøge, hvorvidt det kan lade sig gøre at forringe papirkvaliteten en smule, og derved formindske produktionsomkostningerne, uden at dette vil komme til at syne uhensigtsmæssigt af bladet i øvrigt. Punkt 17: Eventuelt Intet til referat. Udfærdiget af Sarah Brandes den Godkendt af bestyrelsen den

Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006. Tilstede:

Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006. Tilstede: Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006 Tilstede: Bjarne Wohlfahrt Kirsten K. Frantzen Else Palmquist Vibeke Bødger Birte Jensen Nete Helt Hansen Georg Carlsen Afbud fra: 2 Suppl.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter.

Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter. Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2019 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup.

Referat. bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup. Referat bestyrelsesmøde lørdag den 14. januar 2012 kl. 0900-21.00 i Slangerup. Deltagere: Ole Søndergaard, Christina Friis, Asger Jacobsen, Isabelle Mandel og Helene Harild Afbud fra: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6 Broholmerselskabet Forretningsorden 2014 Forretningsorden Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Organisering af Broholmerselskabet 2. Bestyrelsen 3. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 4. Medlemsrettigheder

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Mødet afsluttet kl. 21.30 ved pkt. 7.3. Resten af punkterne tages på et ekstra møde den 20.9.2018 kl.19.00. Sted: SKYPE Deltagere:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Opdateret og godkendt i forbindelse med NFKs bestyrelsesmøde den 7.3.2010. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Snarest efter

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør.

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl. 09.00 på Svendstrupgaard i Korsør. Til stede var Anne

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 5.5.2018 Kl.: Aftalt til 10.30-12.30 Sted: Brordrupvej 84, 4000 Roskilde. Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH),

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

Ad. 2: Valg af stemmetællere. Nete Helt Hansen og Rose-Marie Carlsen blev bragt i forslag som stemmetællere. Begge accepterede, og blev valgt.

Ad. 2: Valg af stemmetællere. Nete Helt Hansen og Rose-Marie Carlsen blev bragt i forslag som stemmetællere. Begge accepterede, og blev valgt. Referat fra Spidshundeklubbens Generalforsamling den 22.04. 2007 i Vejle. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere. 3) Årsberetning til godkendelse. 4) Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014 Forretningsorden Pr. 5. marts 2014 FORRETNINGSORDEN 1.0 FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.1 Forretningsorden er fastsat af bestyrelsen. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Bestyrelsen er

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen)

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Hillerød den 3. september 2018 1 Forretningsordenens hjemmel og fordeling 1.1 Hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til vedtægternes

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker

Forretningsorden for bestyrelsen for Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker Forretningsorden for bestyrelsen for Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker Bestyrelsen består af 5-7 medlemmer og indtil 2 suppleanter. Bestyrelsen konstituerer sig ved 1. bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen.

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

DANSK SEJLUNION KJØGE SEJLKLUB. Vedtægter for KjS

DANSK SEJLUNION KJØGE SEJLKLUB. Vedtægter for KjS DANSK SEJLUNION KJØGE SEJLKLUB Vedtægter for KjS. 23-11-2008 Rev. 10.12.2012 VEDTÆGTER FOR: Kjøge Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Kjøge Sejlklub i daglig tale KjS. Dens hjemsted er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark

Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Falck-Museets Venner Danmark. 2 Formål og regioner: Foreningens formål er at skabe interesse for Falcks historie

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 18.6.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher (SD) (fra

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes OES-klubben. Klubben er stiftet den 11. september 1965. Klubbens

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.8.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 (afsluttet 22.00). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE 1 NAVN Togpersonalets lokalgruppe Odense 2 FORMÅL At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune.

1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune. VEDTÆGTER for Foreningen Working School. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune. 2. Formål. Foreningen Working School er en humanitær hjælpeorganisation.

Læs mere

Rhododendronforeningens vedtægter

Rhododendronforeningens vedtægter 1 Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Rhododendronforeningen, Chapter of The American Rhododendron Society (ARS) Foreningen er stiftet den 20. januar 1974 og har hjemsted i Egedal Kommune.

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben

Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben Bestyrelsesmøde i Dværgschnauzerklubben Sted: Skype Tidspunkt: Den 30. Juli 2013, Kl. 19.00 Deltagere: Pia Nissen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: John

Læs mere

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer.

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer. Distriktsforeningen af menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier Vedtægter 1 Distriktsforeningen af Menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier: er en forening af

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Tilstede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur

Læs mere

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL)

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 4.7.2018 Kl. 19.00 23.20 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Afbud: Kate Palmquist

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse.

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere. 3) Årsberetning til godkendelse. 4) Revideret regnskab til godkendelse. 5) Forelæggelse

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte 15.03.2018 Referat fra 2. bestyrelsesmøde 2018. Mødet blev afholdt tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.00 hos PPC, Ørnebakken 31 Deltagere: Gr. I: Martin Angelo (MRA) Martin Harding Lange (MHL) Tage Heering

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Hjerteforeningens Børneklub. Oprettet: Torsdag, 27. juni :29 Senest opdateret: Onsdag, 04.

Vedtægter. Vedtægter for Hjerteforeningens Børneklub. Oprettet: Torsdag, 27. juni :29 Senest opdateret: Onsdag, 04. Vedtægter Oprettet: Torsdag, 27 juni 2013 11:29 Senest opdateret: Onsdag, 04 juni 2014 15:20 Vedtægter for Hjerteforeningens Børneklub 1 Klubbens navn er Hjerteforeningens Børneklub (klub for familier

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND

FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND GÆLDENDE 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDENDE MØDE... 3 2 REPRÆSENTATION... 3 2.1 REPRÆSANTANTER... 3 2.2 FORFALD... 3 3 BESTYRELSENS MØDEVIRKSOMHED... 3 4 UDSENDELSE

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand

Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Til stede var Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand Birgitte Gothen Lars Højdam Kristensen

Læs mere

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB.

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. 1. NAVN Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. Stk. 1 LOKALGRUPPE FREDERICIA TOGPERSONALE DSB. 2. FORMÅL. Stk. 1 At sikre medlemmernes interesser fremmet mest muligt. Stk. 2 At sikre

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mødereferat nr. 04 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mandag den 7. maj kl.10.00 på Kerteminde Turistbureau, Hans

Læs mere

Vedtægter. for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO)

Vedtægter. for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) Vedtægter for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO). Foreningens hjemsted

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Forretningsorden for forældrebestyrelsen. DANSK TYSK BØRNEHUS ApS

Forretningsorden for forældrebestyrelsen. DANSK TYSK BØRNEHUS ApS Forretningsorden for forældrebestyrelsen DANSK TYSK BØRNEHUS ApS 1. Bestyrelsens sammensætning 1.1 Det er forældrebestyrelsens opgave at varetage opgaver, som fremgår af kompetencefordelingsmodellen (bilag

Læs mere

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden INDSTILLING 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne for Hovedstadens Beredskab 9.1 vedtage en forretningsorden for sit virke. Indstilling Det indstilles,

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen ADVOKATHUS NORD Gert Storkborg Jensen Advokat (H) Tlf.: 96 96 22 22 kd@advokathusnord.dk Sagsnr.: GSJ/KD- 30000 Vedtægter for Brønderslev Borgerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev

Læs mere

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted.

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted. UDKAST 18. maj 2016 Sag 20251-001 ver.1 FORRETNINGSORDEN for ELLEN OG CARL TAFDRUPS MINDELEGAT Oprettet af advokat, fru Sonja Tafdrup Rohbeck CVR-Nr. 7302 9112 1. Konstituering 1.1 Bestyrelsen konstituerer

Læs mere