1. Valg af dirigent Erik Carlsen (EC) blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Valg af dirigent Erik Carlsen (EC) blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt."

Transkript

1 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 2. april kl Sted: Det gamle Rådhus, Møllevej 2, 4140 Borup Deltagere: Klub Antal stemmer Faxe 3 Kalundborg 2 Køge 7 Maribo 4 Næstved 4 Præstø 4 Ringsted 2 Skovbo 3 Vordingborg 1 I alt 9 klubber 30 stemmer Samt bestyrelsen: Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar (BH) Morten Frank Jensen (MFJ) Morten Olsen (MO) Jan Ambirk (JA) Peter Holst (PH) Lars Christensen var fraværende Referat: 1. Valg af dirigent Erik Carlsen (EC) blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt. 2. Formandens beretning NSL aflagde formandens beretning. Se bilag 1. Efter formandens beretning oplistede EC de punkter, som formanden havde gennemgået. EC spurgte, om der var spørgsmål eller kommentarer. Finn tog udgangspunkt formandens indlæg på sidste HB-møde vedr. nyt fra hovedkredsene, som han fandt modløst, hvorefter han remsede ting op, som skulle have haft fokus. Finn Stuhr oplyste, at han ikke havde intentioner om at stille op til bestyrelsen, men ville gerne give sit bud på, hvad beretningen kunne have indeholdt. Finn Stuhr læste herefter de sætninger op, som han (hvis han altså havde været formand for hovedkredsen), ville have taget med i sin beretning. Finn Stuhr tilbød sig selv som konsulent til hovedkredsens klubber i forhold til klubarbejdet. Finn

2 Stuhr mener, at klubberne generelt skal være meget mere aktive og han foreslog, at man kunne afholde inspirationsdage. Ang. holdskak ønskede Finn Stuhr, at man gav holdturneringslederen beføjelse til at udskyde en kamp, hvis et hold var arrangør af finalestævnet i divisionsturneringen. Finn Stuhr bemærkede, at datoen for Pokalskak faldt sammen med en international turnering i Køge. Finn Stuhr mente, at man burde have kigget i turneringskalenderen. Finn Stuhr foreslog, at juniorturneringen skulle foregå som i 1. hovedkreds. MO kommenterede, at en inspirationsdag ville være en god idé, men mente, at der næppe ville være lokal opbakning til dette. NSL forklarede, at man havde haft vanskeligt ved at finde en dato til Pokalskakstævnet, men mente ikke, at sammenfaldet mellem Pokalskak og Køges internationale turnering betyder færre deltagere til Køges turnering. NSL beklagede, at Køges arrangement af U-DM og senior-dm ikke blev nævnt i beretningen. NSL slog fast, at det var den enkelte klubs eget ansvar, at der er aktivitet i klubben. EC var enig med Finn Stuhr i, at sammenfaldet af dato for Pokalskak og turnering i Køge var uheldigt. Finn Stuhr oplyste, at medlemstallet var faldet, siden han for en del år siden stoppede i hovedkredsbestyrelsen, men at man i Køge satsede på ungdomsskak og at det gav en forøgelse af medlemstallet. Carl Erik Møller komplimenterede Køge for den indsats, man gjorde der. Til gengæld mente Carl Erik Møller, at Finn Stuhrs indlæg var voldsomt og mente ikke, at Finn Stuhr kunne være sit indlæg bekendt. Carl Erik Møller mente, at man kunne tale sammen i løbet af året i stedet for at møde op på et delegeretmøde og fremkomme med sin kritik. Carl Erik Møller roste bestyrelsen for dens arbejde og gjorde opmærksom på, at arbejdet med medlemsfremme var meget vanskeligt. Carl Erik Møller opfordrede bestyrelsen til ikke at tage Finn Stuhrs kritik alt for personligt. Svend-Erik Wehlast mente, at der manglede interessegrupper samt økonomi til at fremme ungdomsarbejdet. Ivan Madsen bemærkede, at mange af de oprindelige ildsjæle i klubberne er væk. Ivan Madsen henledte i øvrigt opmærksomheden på gruppen Fucking Skak, som har succes med arrangementer i Absalon-kirken i København. Han mente, at deres uhøjtidelige og uformelle tilgang til skak kunne være inspiration for os. Hans fra Skovbo spurgte, om der planer om sammenlægning med 8. hovedkreds. Hans kritiserede i øvrigt, at spillere fra andre hovedkredse ikke kunne spille holdskak i 2. hovedkreds. NSL svarede, at der ikke var tale om en egentlig sammenlægning, men at der havde været snak om en fælles holdturnering, som ikke var blevet til noget. EC mente, at der var problemer med at få folk til at stille op som ledere i skakken. Til gengæld var det nemt at få forældre til at bakke op til børneskak.

3 EC opfordrede til, at man stod sammen om at fremme aktiviteter og initiativer til at få styrket skakken. JA henledte opmærksomheden på, at man på 2HK s hjemmeside kan finde en lille vejledning i, hvordan man får password til DSU-systemet, og dermed muligheden for at rette i sine stamdata. Formandens beretning blev enstemmigt vedtaget. 3. Regnskab 2016 BH gennemgik regnskabet for Regnskabet blev enstemmig vedtaget. 4. Holdturnering 2016/2017 MO redegjorde for holdturneringen og uddelte diplomer til diverse vindere. Carl Erik Møller nævnte, at Kalundborg havde kørt 5 af 7 gange og mente, at kørsel burde fordeles bedre blandt klubberne. JA bemærkede, at klubberne som et plaster på såret kunne søge om tilskud til kørsel. Hans fra Skovbo fortalte, at Skovbo havde fået to udmeldelser, da klubben ikke kunne få lov til at benytte de to spillere, som er medlemmer i en klub i 1. hovedkreds. NSL svarede, at der i divisionsreglementet står, at man ikke kan deltage på to hold. Mikkel Strange var ærgerlig over, at beslutningen om at lade to klubber stille med et fælles hold alligevel ikke kunne føres ud i livet. Mikkel Strange foreslog, at der skulle oprettes et kamplederkorps for at undgå spillende kampledere. Ivan Madsen spurgte, om man havde undersøgt, hvad 7. hovedkreds havde gjort, da de lod et par klubber oprette fælles styrkeliste. NSL svarede, at de to klubber var blevet slået sammen, så det var ikke et problem, som turneringsmodulet ikke kunne klare. Forsamlingen drøftede forholdet vedr. fælles styrkelister for hold. NSL forklarede, at det hele strandede på et teknisk problem i DSU s turneringsmodul, som ikke kan håndtere fælles styrkelister. Afslutningsvis lovede NSL at tage problematikken op i HB. 5. Indkomne forslag Bestyrelsen stiller følgende forslag: Tilføjelse til 5 2. Hovedkreds forpligtes ved sin underskrift af bestyrelsesformand og kasserer i forening. Bestyrelsen kan godkende, at formand og kasserer kan råde over dankort og netbank til foreningens bankkonti hver for sig. Forslaget blev enstemmig vedtaget. 6. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Forslaget blev enstemmig vedtaget. 7. Valg 1. Formand Niels Steen Larsen er på valg og blev genvalgt. 2. Bestyrelsesmedlemmerne Morten F. Jensen, Præstø, Morten H. Olsen, Ringsted og Lars Christensen, Fakse er på valg. Morten H. Olsen blev genvalgt. Lars Christensen ønsker ikke genvalg. NSL foreslog Henning Jacobsen samt John Kristensen til bestyrelsen. Henning Jacobsen og John Kristensen blev valgt.

4 3. Bestyrelsessuppleant Bjarne Petersen, Præstø og Peter Stuhr, Køge er på valg. Morten F. Jensen blev nyvalgt som 1.suppleant og Flemming Kristensen som 2.suppleant. 4. Revisorerne Søren Dyberg Larsen, Slagelse og Bruno Sørensen, Dianalund er på valg. Begge blev genvalgt. 5. Revisorsuppleant Henrik Knudsen er på valg og blev genvalgt. 6. Turneringskomitémedlemmerne Henrik Knudsen, Næstved og Erik Carlsen, Køge er på valg og blev genvalgt. 7. Turneringskomitésuppleanterne Bjarne Petersen, Præstø og Bruno Sørensen, Dianalund er på valg og blev genvalgt. 8. Eventuelt Hans fra Skovbo kritiserede endnu en gang, at Skovbo ikke kunne få lov til at bruge holdspillere fra en klub i 1. hovedkreds. Referent: Peter Holst BILAG 1 Formandens beretning: Velkommen til delegeretmøde i 2. hovedkreds og tak til vores værter fra Skovbo fordi de kunne lægge hus til vores møde. Vores møder plejer at være præget af en god og saglig debat. Det håber jeg selvfølgelig også bliver tilfældet i år. Sidste år fyldte holdturneringen rigtig meget på vores delegeretmøde. At dømme ud fra de indkomne forslag bliver det nok ikke så voldsomt i år. Når vi kommer til at diskutere holdturnering vil jeg henstille til at vi tager det i forbindelse med holdturneringslederens beretning. Denne beretning bliver som vanligt en status over det, der er sket siden sidste delegeretmøde. Den kommer til at handle om skaklivet i hovedkredsen, begivenheder, resultater og lidt om dansk skak i almindelighed. Medlemstallet: Udviklingen i vores medlemstal er for en gangs skyld lidt glædeligt. Afhængigt af hvornår man foretager målingen, kan man få forskellige resultater. Vi plejer at måle i forhold til udgangen af 1, kvartal. Her var vi samlet set 535 mod marts Der er 271 voksenmedlemmer mod 285 sidste år (-14). 172 seniormedlemmer mod 173 i 2016 (-1). 69 børnemedlemmer mod sidste års 53 (+16) og 23 ungdomsmedlemmer mod 19 sidste år (+4). Det ses således, at vores medlemsfremgang som godt nok ikke er voldsom kan tilskrives fremgang blandt medlemmer under 20 år. Men også tankevækkende, at den kan tilskrives ganske få klubber - og navnlig Køge. De fleste andre klubber har tilbagegange. Jeg har i den sidste uge været til stede ved afslutningen i A-rækken og mesterrækken. Ved begge slutrunder slog det mig, hvor få unge spillere, der deltog. I mesterrækken var der, så vidt jeg kunne se kun en ungdomsspiller (og han vandt!). Andelen af seniorer var også meget høj. Mange har vist deltaget på holdene i rigtig mange år. Fornyelse i klubberne tja? Desværre har vi også mistet en klub siden sidst. Nordfalster har drejet nøglen. En ting har slået mig de sidste uger. I forbindelse med dette møde har jeg sonderet terrænet med henblik på at finde kandidater til bestyrelsen i stedet for de medlemmer, der nu træder ud. De fleste har takket nej, og det er de selvfølgelig i deres gode ret til. Jeg har på fornemmelsen, at det

5 forholder sig på samme måde ude i klubberne. Det er svært at rekruttere nyt mandskab til ledelsen i klubberne. Det vidner forsamlingen her egentlig også om og det skal selvfølgelig ikke forstås sådan, at jeg er træt af at se jer; men vi kender efterhånden hinanden ret godt. Vi slås selvfølgelig med medlemsproblemer; men dansk skaks problemer hænger også sammen med det at rekruttere ledere, der kan sætte initiativer i gang ude i klubberne. Fælles styrkeliste: Sidste år vedtog vi et forslag fra Næstved om, at klubber, som havde svært ved at stille hold, kunne lave en fælles styrkeliste. Det har været vores dårlige samvittighed i år. Forslaget var godt tænkt. Forslaget betød, at spillere, som ellers ikke ville få lejlighed til at spille holdskak, kunne spille på et fælleshold med f. eks. naboklubben. Desværre viste det sig, at DSU`s ellers udmærkede turneringsmodul ikke åbnede op for at lave fælles styrkelister. Spillere på et hold skal også være medlem af samme klub. DSU`s modul med turneringssystem er for alvor slået igennem og bruges nu af langt de fleste klubber til at annoncere turneringer af enhver art. Det er glædeligt at denne satsning er blevet et godt værktøj for vores klubber. Vi skal have alle hovedkredsens medlemmer til at registrere sig i DSU`s kartotek med deres . Det betyder, at DSU kan henvende sig direkte til det enkelte medlem, og at man selv kan foretage ændringer i sine stamoplysninger i kartoteket f.eks. ved adresseændring. Endnu mangler en hel del medlemmer i hovedkredsen at fortage denne registrering. Ungdomsarbejdet: UGP-serien; Vi har afholdt lidt flere stævner her end sidste år desværre med et mindre deltagertal. Det er ikke imponerende. Meningen var, at disse stævner skulle være landsdækkende, at der skulle samles points sammen efter et pointsystem, der dækkede hele landet, og at de kunne følges på unionens hjemmeside, På baggrund af disse points skulle man kunne kvalificere sig til et DMstævne for ungdomsspillere indtil 14 år. Desværre er der ikke kommet styr på dette fra DSU s side. Der foretages ingen opdateringer selvom stævneresultaterne er tilgængelige via turneringsmodulet. Vi bør overveje, om vi overhovedet skal fortsætte med at deltage i denne stævneserie. Er det på tide, at vi sætter vores eget system op igen og evt. putter nogle præmier ind, der gør det attraktivt for de unge at deltage? Selvfølgelig skal vi stadig deltage i Sjællandsmesterskabet. Når man ser på ungdomsarbejdet er det interessant, at klubber der satser her også har medlemsfremgang. Det har jeg selv fundet ud i sæsonens løb. Nu er det sådan, at min klub har degraderet mig til 4.-holdet i C-rækken (mine ambitioner er selvfølgelig til en højere placering på styrkelisten, men så skal man også spille endnu mere, end jeg har gjort de sidste år!). Men jeg har haft lejlighed til at møde nogle af de unge mennesker fra Præstø, Maribo og Faxe. Og lad mig understrege, at det bestemt ikke er en simpel walk-over at spille med dem. Der skal arbejdes for at få point, De er tændte og slås for sagen. Der er en fornøjelse, at se dem spille. I sidste runde af holdturneringen fik mit ellers overlegne og ubesejrede hold prygl af de meget unge mennesker i Præstø. Jeg gentager mig vist fra tidligere beretninger: Men hvor ville det være rart, hvis flere klubber fik øjnene op for potentialet i børn og unge og satsede på at udvikle det. Der er klubber, som med stor succes gør det. Vi skal ud af det medlemsmæssige dødvande ellers er der risiko for, at vi får endnu færre klubber! I 2016 var det vores tur til at afvikle Sjællandsmesterskabet for ungdom. Det foregik med Faxe som arrangør i Haslev. Efter lidt misforståelser i optakten, fik vi gennemført et flot stævne, som Lars Christensen og Morten Frank Jensen arrangerede. Tak for det! Vi havde udbudt en decideret ungdomsholdturnering for 4-mands-hold jævnfør den beslutning, vi traf på vores delegeretmøde for 2 år siden. Desværre meldte kun to klubber tilbage, så heller ikke i denne sæson blev det til noget. Nogle af vores klubber sender hold af sted til ungdomsholdturneringen, som 1. HK har sat i gang. Det er en meget rost turnering, som klubberne er glade for at deltage i. Måske skal vi arbejde på, at den skal være grundstenen i vores fremtidige

6 ungdomsholdsystem? Det vil muligvis kræve en eller anden form for tilskud til klubber, der ligger langt fra Ballerup. Divisionsturnering: Hovedkredsen var repræsenteret i 1. division af Næstved En flot indsats blev kronet med en 5.-plads og 29½ points. 2. division gr. 2 har haft deltagelse af 3 hold fra hovedkredsen. I år lykkedes det at begrænse den fynske dominans noget, da to af de fire fynske hold rykkede ud. Vores hold klarede sig meget flot. Mest imponerende er nok Køges førsteplads. Det blev til skræmmende 50 af 56 mulige points. I 5 af kampene satte man således kun samlet 2 points til! Køge har valgt at lave et professionelt hold med ansatte spillere. Staben tæller således flere stærke stormestre og IM ere. Målsætningen er skakligaen og et Danmarksmesterskab inden for de næste år. Det bliver interessant at følge udviklingen. Holbæk endte som nr. 4 med 28½ points. Oprykkerne fra Præstø gjorde det også godt. Man sluttede på plads 5 med 26 points. Vi skal også her sige tillykke til vores nye 2. divisionshold Kalundborg! Pokalturneringen: Blev afviklet i Sorø med i alt 13 hold 5 i eliterækken og 8 i bredderækken.2 og 3, I Eliterækken vandt Næstved med 12½ point foran Præstø med 9 points. I bredderækken vandt Holbæk med 18 points foran Sydøstlolland, der fik 13½ points. Disse hold kvalificerede sig til det afsluttende stævne i Svendborg. Derudover kvalificerede Køge og Præstø sig i ungdomsrækken. Dog uden kamp, da der kun var de to tilmeldt. I det afsluttende stævne i Svendborg, fik vores repræsentanter desværre ikke medalje. Lad mig lige lave lidt reklame for dette års pokalstævne. Det finder sted den 29. april her i Skovbo. Vi har i denne sæson set en større interesse for at deltage i pokalstævnet. Det kunne være rigtig rart, hvis vi kunne få endnu flere deltagere med i år. Specielt, hvis vi kunne få flere ungdomshold til at deltage, så der kunne lave em turnering. EMT-konkurrencen: I den sæson, der sluttede i 2016, talte vi 30 EMT er med i regnskabet. Sidste sæson deltog 265 unikke spillere. Lidt flere end forrige sæson! Denne konkurrence er unik for 2. Hovedkreds, og næst efter holdturneringen er den vist vores længst eksisterende turnering. Efterhånden er det lidt trivielt at skulle annoncere sæsonens vinder, men også glædeligt, at der en spiller, der er så superaktiv som Henning Jakobsen, Maribo. Denne gang blev det til 113 points opnået i 13 turneringer. Nr. 2 blev Sonny Holzmann, Nakskov med 77½ points. Nr. 3 blev Henning Rasmussen, Nykøbing Sj. med 74½ points. Hjemmesiden: Er stadig et uvurderlig vigtigt kommunikationsmiddel i hovedkredsen. Rigtig mange søger ind på siden for at få de sidste oplysninger om hvad der foregår i det lokale skakmiljø. Der var nok tidligere flere søgninger på 2-hk.dk, men efter, at holdturneringer nu styres centralt via DSU, er besøgsantallet dalet. Der skal her lyde en stor tak til Jan Ambirk, som bestyrer siden. Hæderstegn: John Kristensen Maribo Skakklub. John har i mange år været kasserer for Maribo Skakklub. Han er den, der stort set alle aftener møder op og åbner klubben - og klubben har vel at mærke klubaften ca. 50 uger om året. John er den der laver de første kander kaffe, og han arrangerer hurtig- og lynturneringer på klubaftener, hvor der ikke er noget fast program. Han har arrangeret rigtig mange EMT og klubturneringer. Når nye medlemmer dukker op i klubben er det næsten altid John, der tager imod og byder velkommen. John er således en stor arbejdskraft og et meget aktivt og vellidt medlem af Maribo Skakklub. Johns facon er stille og ydmyg. Han er ikke de store armbevægelsers mand. Men han har altid høstet stor anerkendelse for sin indsats for skakken. John fortjener om nogen at modtage Dansk Skak Unions hæderstegn.

7 Initiativpræmie: 2. hovedkreds tildeler Faxe Skakklub årets initiativpræmie. Faxe er en god og hyggelige klub med egne lokaler. Aktiviteterne til gavn for skakken er mange. Klubben har oplevet en medlemsfremgang og har ligeledes fået gang i en ungdomsafdeling, der bl. a. har igangsat skak på lokale skoler. Klub med størst medlemsfremgang: Køge Skakklub, som har fået en tilgang på 24 nye medlemmer. Det medfører en belønning i form af et skakur. Tillykke! Tak: Vi er ved at være fremme ved vejs ende i beretningen. Jeg vil gerne takke jer alle for det arbejde i har ydet for dansk skak og skaklivet i hovedkredsen. Jeg ved, at det indimellem kan være lidt op ad bakke at være frivillig leder; men I gør en forskel! I er villige til at investere tid og arbejde for, at jeres medlemmer skal få nogle gode oplevelser. Der er meget værd! Også tak til mine kollegaer i hovedkredsens bestyrelse, som har gjort et flot arbejde. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

3. Endelig konstituering af bestyrelsen fordeling af arbejdsopgaver (bilag 1). Se organisationsplan (bilag 1).

3. Endelig konstituering af bestyrelsen fordeling af arbejdsopgaver (bilag 1). Se organisationsplan (bilag 1). DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Møde nr. 68 Søndag d. 20. aug. 2017, kl. 9.30 Skovbo Skakklubs lokaler, Borup Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar (BH) Peter Holst (PH) Jan Ambirk (JA) Henning

Læs mere

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Formand Planlægning og ledelse, DSU`s hovedbestyrelse Repræsentation i øvrigt Sekretær Mødereferater, protokol Holdturneringsleder Planlægning og administration

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) (mødeleder) Bjarne Haar (BH) Leif Jensen (LJ) Jens Lundberg (JL) Morten

Læs mere

1. Endelig godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde samt delegeretmøde 7. april. Referater godkendt.

1. Endelig godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde samt delegeretmøde 7. april. Referater godkendt. DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 71 Lørdag den 12. august 2018 - kl. 9.30 Det gl. Rådhus - Borup Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) Bjarne Haar (BH) Peter Holst (PH) Jan Ambirk (JA)

Læs mere

Efter formandens beretning opfordrede BS til en debat omkring formandens beretning.

Efter formandens beretning opfordrede BS til en debat omkring formandens beretning. Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag den 7. april 2018 - kl. 13.30 Sted: Det gamle Rådhus, Møllevej 2, 4140 Borup Deltagere: Klub Antal stemmer Dianalund 3 Greve 2

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 2012

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 2012 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Delegeretmøde 2012 31. marts 2012 Aktivitetscenteret, Tølløse Deltagere: Nordfalster Skovbo Maribo Skælskør Præstø Ringsted Holbæk Haslev Jyderup Køge Næstved Sorø I alt

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 27. marts 2010 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Sted:

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Sted: Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 29. mar. 2008 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS. Dagsorden

INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS. Dagsorden INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS Lørdag d. 9. april 2005 kl. 13.00 Præstøhallen, Rosagervej 19, 4720 Præstø. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabet

Læs mere

4. Opdatering vedr. påskens HB-møde og div. beslutninger (bilag 1)

4. Opdatering vedr. påskens HB-møde og div. beslutninger (bilag 1) DANSK SKAK UNION 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 40, lørdag d. 29. marts 2008, kl. 9.30 Sorø Hallen, 4180 Sorø Til stede: Jens Lundberg (JL), Leif Jensen (LJ), Morten Frank Jensen (MFJ), Poul Møller

Læs mere

godkendt af dirigent, Erik Carlsen, den 12.april 2014

godkendt af dirigent, Erik Carlsen, den 12.april 2014 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 12. april 2014 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Tilstede: 15 klubber, 41 stemmer, 23 deltagere Peter

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 57

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 57 Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 57 1. feb. 2014, kl. 9.30 Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Mødet tilstræbes færdigt kl. 15.30 Til stede: Afbud: Niels Steen Larsen(NSL), Bjarne

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården

Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården Generalforsamling for Præstø Skakklub 2. maj 2011 kl. 19:30 på SFO2 Abildhøjgården Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning ved Morten F. Jensen Aflæggelse af regnskab ved Knud Åge Fønss Turneringslederens

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 23. marts 2013 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 4. april. 2009 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Tornved Skakklub

Generalforsamling Tornved Skakklub Generalforsamling Tornved Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 27. april 2010 klokken 19,30 hos Svend Christensen på Palævej 1, Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

2421 2841 formand@8-hk.dk

2421 2841 formand@8-hk.dk Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Damm Ægirsgade 13, 1.sal 2200 København N 2421 2841 formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Bilag til punktet: FIDE afgift for ELO-rating Baggrund Verner

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 16. april 2011 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 22. januar i Sorø. Mødet havde følgende

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 22. januar i Sorø. Mødet havde følgende Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 22. januar i Sorø. Mødet havde følgende dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Siden sidst 3a. Regnskab og budget 3b. Lederudvikling

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Generalforsamling Tornved Skakklub

Generalforsamling Tornved Skakklub Generalforsamling Tornved Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 29. april 2008 klokken 19,30 i vort klublokale i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning.

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds, onsdag d. 10. februar 2016, Kaj Munks Vænget 21, 7400 Herning. Deltagere: Morten Fabrin, Aksel Hansen, Jesper Dürr Christiansen, Steen Juul

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 12. juni i Holbæk. Mødet havde følgende dagsorden:

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 12. juni i Holbæk. Mødet havde følgende dagsorden: Der blev afholdt bestyrelsesmøde i 2. hovedkreds søndag den 12. juni i Holbæk. Mødet havde følgende dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde bestyrelsesmøde og delegeretmøde 2. Siden sidst

Læs mere

Initiativpræmier 2010:

Initiativpræmier 2010: Initiativpræmier 2010: 1. Hovedkreds indstiller BMS SKAK KSU indstiller BMS Skak til DSU's Initiativpræmie 2010. BMS Skak er det succesrige resultat af fusionen i 2006 imellem Ballerup/Tårnet Skakforening

Læs mere

De 6 hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme, at styre for turneringslederen.

De 6 hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme, at styre for turneringslederen. . Hk s pokalstævne 7 Lørdag den 9. april 7 mødtes elitehold for, at kæmpe om pladserne til deltagelsen i DSU s pokalfinale Pinsedag i Svendborg. De hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning Fremmødte: BMS Skakklub 3 Skakklubben Borgen 2 Brøndby Skakklub 1 Brønshøj Skakforening 3 Frederiksberg Skakforening 3 K41 2 Posten 1 Seksløberen 1 Taastrup 1 Vestegnen 1 ØBRO 2 Københavns Skak Union Generalforsamling

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Xtracon GM /10. Næstved Høst 24/8-5/10. Dianalund Open 11/9-9/10

Xtracon GM /10. Næstved Høst 24/8-5/10. Dianalund Open 11/9-9/10 Navn/Turnering Fra Klub Holbæk Løvfald 11/9-13/9 Greve EMT 7/9-28/9 Næstved Høst 24/8-5/10 Dianalund Open 11/9-9/10 Xtracon GM 2015 12-18/10 Nordfalster opstart 15/9-20/10 Maribo By 9/9-21/10 Faxe efterm.

Læs mere

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr

Man må stadig regne med, at kontingentet til hovedkredsen sættes op pr Regnskab for 1999 Budget for 2000 I løbet af regnskabsåret 1999 kom 8. HK for alvor på nettet, og dette har bl.a. været årsag til at portoudgifterne er blevet reduceret medført er med næsten 40%. 1999

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Forside > Arkiv > Delegeretmøde 2004 INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS

Forside > Arkiv > Delegeretmøde 2004 INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS Forside > Arkiv > Delegeretmøde 2004 Dansk Skakunion 2.hovedkreds/best/arkiv dato: 03.04.2004 INDKALDELSE TIL ORDINÆRT DELEGERETMØDE - 2. HOVEDKREDS Dagsorden: [se detaljerne på de følgende sider] 1. Valg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Dato: Lørdag d. 31. mar kl Sted: Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, Stestrup, 4360 Kirke Eskilstrup

Dato: Lørdag d. 31. mar kl Sted: Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, Stestrup, 4360 Kirke Eskilstrup Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 31. mar. 2007 kl. 13.30 Sted: Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, Stestrup, 4360 Kirke Eskilstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

KSUs DELEGERETMØDE Mødet fandt sted d. 24. september i K41 lokaler i Valby. Dagsorden var ifølge lovene.

KSUs DELEGERETMØDE Mødet fandt sted d. 24. september i K41 lokaler i Valby. Dagsorden var ifølge lovene. KSUs DELEGERETMØDE 2010 Mødet fandt sted d. 24. september i K41 lokaler i Valby. Dagsorden var ifølge lovene. Til stede: Sigfred Haubro, Formand (BMS) Torben Larsen, kasserer (BMS) Peter Olsen, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler.

Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler. Referat Delegeretmøde Københavns Skak Union (KSU) den 20. September kl. 19:30 i K41s lokaler. Fremmødte: BMS: 2 Brønshøj: 2 Frederiksberg: 2 K41: 2 Posten: 1 Seksløberen: 1 Vestegnen: 1 ØBRO: 2 Caissa:

Læs mere

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø.

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i klublokalet i Kultur- og Fritidscentret, Frederiksvej 27, Sorø. Mandag den 11. april 2011 kl. 18.30 med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning

Læs mere

Referat af delegeretmøde 01/04/2006 1

Referat af delegeretmøde 01/04/2006 1 Der blev afholdt delegeretmøde i 2. hovedkreds lørdag den 1. april i Tølløse. Af hovedkredsens 28 klubber deltog 13 klubber, hvilket gav et samlet stemmeantal på 48. Mødet havde følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere