BYGGEAVIS NR. 2 TOFTEN. Stort fremmøde til det første beboermøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BYGGEAVIS NR. 2 TOFTEN. Stort fremmøde til det første beboermøde"

Transkript

1 BYGGEAVIS NR. 2 Maj 2016 Stort fremmøde til det første beboermøde Der var fuldt hus og mange interesserede beboere til det første beboermøde i Toften. De mange fremmødte kom med gode forslag og stillede relevante spørgsmål til den kommende helhedsplan for renovering af Toften. Havde du ikke selv mulighed for at deltage, kan du her læse hvad der blev fremlagt og hvilke idéer beboerne selv kom med. I mødet deltog - Ca. 65 beboere, både voksne og børn - Afdelingsbestyrelsen - : Vinie Hansen (formand) - BO-VEST: Laura Juvik (projektleder), Yasir Malik (driftskonsulent), Bent Nielsen (ejendomsmester) - Rubow arkitekter: Britt Nemmøe (ansv. partner), Julian Jahn (projekteringsleder), Signe L. Hertel (arkitekt), Stine Poulsen (partner, landskab), Signe L. Nielsen (landskabsarkitekt), Philip Helm (fotograf) - Danakon Rådg. Ingeniører: Anders F. Bigum (VVS ingeniør) Side 1 af 2

2 Sådan forløb aftenen Vinie Hansen, formand for Vridsløselille Andelsboligforening, bød velkommen til aftenen og præsenterede aftenens værter: BO-VEST (administrationsselskab for Vridsløselille Andelsboligselskab), Rubow arkitekter (bygninger og landskab), Danakon rådgivende ingeniører, samt Toftens egen afdelingsbestyrelse. Hvad er en helhedsplan og hvad vedrører det mig? Til mødet gennemgik Laura Juvik hvad en helhedsplan er og hvorfor den er nødvendig at udarbejde. Dette blev også beskrevet i foregående Byggeavis. Helhedsplanen er rammen for afdelingens fornyelse og fremtidssikring - og danner grundlag for samarbejde med kommunen og Landsbyggefonden. Helhedsplanen skal således beskrive afdelingens udfordringer: - Behov for fysisk renovering - Evt. udlejningsvanskeligheder - Evt. udfordringer af mere social og lokal karakter. - Evt. tiltag, der er nødvendige for, at afdelingen kan blive driftsøkonomisk bæredygtig Landsbyggefonden kan bevilge meget fordelagtige støttede lån til renoveringen af Toften og har også andre tilskudsordninger for at sikre at den endelige husleje bliver på et rimeligt niveau, set i forhold til øvrige lignende bebyggelser i nærområdet.

3 Landsbyggefonden støtter: Opretning (byggeskader) Tilgængelighed Sammenlægning af lejligheder ofte med ændring af køkken og bad Miljøarbejder, forbedring af udearealer Landsbyggefonden støtter ikke almindelig aldersrelateret renovering såsom: - installationer - modernisering af eksisterende køkkener Deres støtte betinger sig af at helhedsplanen indeholder en fremtidssikring af Toften - typisk i et 30 årigt perspektiv. Foreløbig tilbagemelding fra Landsbyggefonden Rådgiverne gennemgik den foreløbige tilbagemelding fra Landsbyggefonden. Landsbyggefonden tager først endelig stilling til støttemuligheder ved modtagelse af foreløbig helhedsplan. Dog har vi fået en foreløbig tilbagemelding. Forventelig støtte gives til: Renovering af betonbrystninger/ altaner Ombygning til tidssvarende boliger (50% støtte), herunder: - Bad og køkken gøres større og omdisponeres. Typisk nedlægges et lille kammer hvor det er muligt. - Boligsammenlægninger kan også være støtteberettigede. Nødvendige arbejder - hvad ved vi her og nu? Vi er endnu ved at udarbejde de tekniske undersøgelser, men alt tyder på at renovering omfatter: Tagbelægning Køkkener og badeværelser Betonbrystninger Mørtelfuger i murværk Vandinstallationer; Brugsvand, afløb, centralvarme Udearealer; Belægninger, kantsten, fodhegn, støttemure mm. Evt. energiforbedringer (f.eks. facadeisolering) Evt. tagboliger Om tilgængelighed Tilgængelige boliger forstås som boliger, der er indrettet under hensyn til ældre, kørestols- eller rollatorbrugere, handicappede etc. Boliger er indrettet med hensigt på at beboere kan være selvhjulpne og er kendtegnet ved et godt manøvreareal i hele boligen.

4 Tagboliger Tagboliger har tidligere været foreslået, da vi har en formodning om at: Tagboliger kan have relevans i forbindelse med tagudskiftning, da der kan være en økonomisk gevinst Albertslund Kommune har politisk interesse i at etablere ældre egnede bokoncepter, men ingen almene boliger uden særlig profi l. Landsbyggefonden yder støtte til ombygning til tilgænglige boliger som vil kunne etableres ved elevatortårn i forbindelse med tagboliger. Dermed vil ikke alene tagboliger, men også underliggende gavllejligheder kunne opnå støtteberettigelse. Vi har heldigvis prøvet det før Rådgiverteamet har mange erfaringer med udarbejdelse af helhedsplaner. Vores målsætning er altid at give mest mulig værdi ved hvert eneste tiltag. Derfor inddrager vi altid beboerne i vores arbejde, f.eks: hvad er behovet? hvilke kvaliteter skal der værnes om? hvad giver projektet værdi? hvad er potentialet? I det efterfølgende arbejde, bidrager vi som rådgivere med vores professionelle erfaring for at finde de bedste løsninger til netop jeres behov. Side 2 af 2

5 Derfor inviterer vi jer til at deltage i byggeudvalget Alle interesserede beboere er velkomne til at deltage i byggeudvalget, hvis formål er: At deltage konstruktivt i udarbejdelsen af helhedsplanen At bidrage med jeres viden om at bo i Toften At være med til at træffe valg og (de svære) fravalg At deltage i forventet ca. 5 møder i Husk at helhedsplanen skal til endelig afstemning hos beboerne! Byggeudvalget er med til skabe en plan som flest muligt kan være tilfreds med.

6 Send os et postkort! Vedlagt denne byggeavis, finder du et postkort, som I kan sende direkte til os rådgivere. Her kan I fortælle os om alle Jeres drømme og ønsker for det fremtidige Toften. Vi har skrevet eksempler på emner på postkortet til inspiration. Husk at udfylde navn og adresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig byggeudvalget, er der et afkrydsningsfelt på postkortet. Udfyld da venligst også mailadresse og tlf. nr. Da vi meget gerne vil i gang med arbejdet i byggeudvalget, har vi sat en tilmeldingsfrist fredag d. 13. maj. En lille hilsen fra Kære rådgivere, i forbindelse med den kommende renovering af Toften, ønsker jeg... Skriv f.eks. om din fremtidige lejlighed/ om bygningens ydre (f.eks. altaner og facader)/ om udearealerne/om et evt. fælleshus Vridsløselille Andelsforening På postkortet kan du skrive eller tegne direkte til rådgiverne og fortælle dem, hvad du synes skal ske, når Toften renoveres. Postkortet afleveres senest fredag 13. maj i postkassen på: Ejendomskontoret Roskildevej 209, st. Kærlig hilsen Navn: Adresse: Toften Ja, tak! Jeg vil gerne være med i Byggeudvalget, der afholder 5 møder i 2016, og deltage i arbejdet med at udtænke, hvordan vi bedst fremtidssikrer Toften. Hvis ja, oplys venligst kontaktoplysninger: Tlf: OBS Information Dette er Byggeavis nr. 2. Der vil løbende blive udsendt byggeaviser med information om projektet gennem hele forløbet. Skulle du have mistet en tidligere byggeavis, kan den bestilles i åbningstiden hos ejendomsmesteren, Roskildevej 209, st.

7 Hvad sagde beboerne selv? Der kom mange gode og spændende idéer til det fremtidige Toften. Nedenfor ses et uddrag af de punkter, der oftest blev nævnt. Idéerne er opstillet i tilfældig rækkefølge og kan være i modstrid med hinanden. Det er dermed ikke et udtryk for en prioriteret rækkefølge eller at nogle idéer er bedre end andre. Bygningernes indre: Ønske om inddragelse af altan i stueareal, så stue bliver større. Udepåliggende altan (ofte i forbindelse med ovenstående forslag). Bred men ikke dyb altan i hele stuens bredde. Karnap i stue er lille og svær at møblere Større badeværelser. Større køkkener, gerne ved inddragelse af værelse. Støjgener fra Roskildevej i boliger ønskes forbedret. Kolde ydervægge - især på gavle. Kolde rum, der er svære at opvarme. Visse rum er uden radiator. Flere stikkontakter i hele boligen. Særligt i køkken. Bekymring for størrelse på soveværelse hvis køkken og bad udvides. Toilet indrettes som i prøvelejlighed. Glasvinge ved bruseniche. Ønske om at stort rum deles op i flere. Mere opbevaringsplads. Velfungerende radiatorer. Sammenlægning af køkken og værelse. Større bad. Tilladelse til 2 husdyr. Ekstra gulvafløb. Bad i prøvelejlighed er for lille og toiletter sidder for højt. Flere stikkontakter. Klikgulv i hele lejligheden. Værelse og køkken sammenlægges.

8 Nyt køkken/badeværelse. Nyt badeværelse med badekar? Skjulte vandrør så man ikke brænder sig på dem. Udsugning i badeværelse. Fugtproblemer. Nyt køkken med emhætte og plads til mere end en person. Nye gulve i hele lejligheden, som ikke knirker. Mere plads i køkken og udsugning/ emhætte. Fugtproblemer i køkken. Sammenlægning af stue og køkken, samt nyt køkken. Sammenlægning af køkken og kammer. Sammenlægning af køkken og kammer. Adskilt brusesektion (Vådt badeværelse). Kolde ydermure mod Roskildevej. Nyt køkken og badeværelse. Nyt vindue i gavlen ved badeværelse Koldt køkken. Trænger til nyt køkken og badeværelse. Kolde vindueskarme i alle rum. Mangler stikkontakter i alle rum. Køkken mod Roskildevej gammelt og meget koldt om vinteren. Ingen varme i køkken. Tilladelse til 2 dyr i husholdningen. Kvadratisk stue i stedet for skævt indhak. Køkken i ny stue som i prøvelejlighed er ikke en god løsning. Kan ikke undvære stuen. Indvendige døre er skæve/gaber. Soveværelse mod Roskildevej støjer for meget. Udvidelse af kioskved brug af bagvedliggende stue. Ekstra opbevaring i køkken. Komfur rykkes fri af væg så der er plads til gryder. Nedtagelse af væg mellem køkken og lille værelse. Ventilation fra badeværelse. Større køkken, men ikke ønske om soveværelse mod Roskildevej (ønske om åbent vindue om natten uden støjgener). Mindre vindue i badeværelse Karnap i stue udvides med altanen, hvorefter altan bygges udenpå. Større badeværelse Mere opbevaringsplads Soveværelse mod syd er for varmt om sommeren. Der mangler tryk på vandet Altan inddrages i stue. Ny udenpåliggende altan. Større badeværelse. Større altan. Hjørnealtan på gavllejlighed. Større køkken og bad. Større stue (ingen altan). Gerne altan uden på stue. Lyskontakter på badeværelse Meget kolde ydermure Ønske om gode udsynsforhold fra altan, men bekymring for pulterkammer på altan ved transparent værn. Bevaring af indeliggende altan og udvidelse af altan på yderside facade. Altan i hele stuens bredde, dog ikke så dyb. Bevaring af indeliggende altan og udvidelse af altan på yderside facade. Radiator i køkken og badeværelse (evt.

9 gulvvarme). Ventilation i badeværelse. Badeværelse i prøvelejlighed er for smalt (afstand til væg/vask). altan inddrages i stue, samt udenpåliggende altan. altan inddrages i stue, samt udenpåliggende altan. Ønske om brændeovn Bygningernes ydre: Altaner: Altan ud mod gården (haven) i stedet for gavlen. Der er ikke plads nok på altan. Karnap ud for altan er ikke møblerbar og det er altanen heller ikke. Altan til min. 4 personer dvs. min 2x4 m. Let værn på altan. Altan og karnap slås sammen, evt. altan udenpå. Mulighed for at lukke altandør udefra med håndtag. Ny altan udenpå, hvor der er plads til at samles. Ønske om en større altan, gerne uden på bygningen. Gavlaltaner kan ikke bruges. Altan bliver inddraget i lejemålet. Inddrage altan i stuen. Større altan, plads til 3-4 personer. Større altan, der er skærmet mod støj fra Roskildevej, samt vind. Støj: Støj fra Roskildevej (Vinduer). Støj fra Roskildevej gavlaltaner kan ikke bruges til noget. Vinduer: Åbningsmulighed for de øverste vinduer (karnappen). Fuger omkring vinduer er utætte. Ingen udluftningsmulighed fra værelser i gavl ud over altandør (for stort). Klimaskærm/Facader: Gavlboliger er kolde. Vanskeligheder i form af kuldebro specifikt vand som løber ned af vægge. Vil gerne bevare facadeudtryk uden for meget udenpå vil gerne have større altan. Vindue i toiletrum hvor det er muligt Man får kolde hænder, når man arbejder i køkkenet om vinteren (mod Roskildevej) (hørt). Tag: Solceller på tagene. Adgang til evt. tagboliger må ikke tage rum fra andre boliger (hørt, ikke skrevet). Solceller på tag. Kan evt. drive gulvvarme Andet: Jernbøjler ved P-plads fjernes så varer til forretning har lettere ved at komme frem Vand i kælderen dræn ordnes Opgangsdør er utæt og skæv (dør fra bolig til opgang) Siddeplads til kunder som vil sidde

10 udenfor og nyde livet og se på folk (ved forretningerne) (For) lille radiator i værelse Udearealer: Brandvej og parkering: Parkering og brandvej fungerer ikke optimalt, som området er planlagt i dag. Den gule opstribning på brandvejen har ingen effekt. Beboere og besøgende bruger det som parkeringsplads. Der er for lang afstand til parkeringen. Parkering skal tættere på boliger længst væk fra parkeringsplads. Problemer med ulovlig parkering ved opstribet areal på parkeringspladsen. Bedre parkeringsforhold til dem, som bor længst fra parkeringsplads. Ønske om overdækket parkering Cykler: Der mangler cykelparkering. Flere cykelskure. Der kommer flere børnefamilier til Toften. Cykelskure er fyldt op. Renovation: Der er for lang afstand til skraldeskurene, hvis man er dårligt gående. Man skal gå langt med sit skrald. Legepladser: Ønske om flere og bedre legefaciliteter. Større legeplads, som også passer til ældre børn. Fodboldbane bliver benyttet meget, men den er meget slidt og for lille. Desuden må der gerne være hegn omkring. Trampolin. Mulighed for stille leg for børn i gårdrum 2, eksempelvis skakborde. Pool til børnebørn. Flere legefaciliteter til børn. Legeplads i hver gård. Legepladser på plænerne (gerne naturpladser). Mange benytter Hedemarkens legeplads Opholdsområder: Ønske om flere steder at opholde sig. De grønne plæner står tomme. Oasen i gård 2 fungerer godt. Den man finder i gård 1 er kedelig. Oasen er et dejligt opholdssted, men der er taget ejerskab over stedet. Græsområder i midten er i meget begrænset brug. Ønske om et halvtag, så der er mulighed for skygge. Græsplænerne står tomme. Oaserne må gerne være større. Der kan evt. etableres flere. Flere steder at opholde sig. De andre havefordybninger må gerne få overdække ligesom oasen. Beplantning: Ønske om træer. Japanske Kirsebærtræer. Bøgetræer.

11 Træer med flotte efterårsfarver. Flere grønne træer. Lav beplantning, så man har udsyn. Andet: Der er ingen beboere der bruger tørrestativerne mod Roskildevej. Drivhus til beboere med grønne fingre. Hønsegård. Det fungerer i Hedemarken. Et udfordrende naturområde, der er interessant for beboernes hunde. Driften af udearealerne skal overvejes grundigt i projektet. Er der mulighed for etablering af jordvarme, når udearealerne alligevel skal renoveres? Er der mulighed for solenergi? Garagerne mangler belysning. Garagerne mangler belysning. Fælleshus: Kvaliteter Plads til alle Plads til de unge Ja tak til fælleshus, hvor alle aldre kan deltage i arrangementer a la banko, spisning osv. Så ingen er udeladt og man også får integreret udlændinge i fællesskabet bedre. Mulighed for at mødes på tværs af Toftens grupperinger. Et fælleshus ville gøre det nemmere at tage initiativ til nye aktivitetsgrupper. Mulighed for at holde større fester som fødselsdage og konfirmationer. Fælleshus som fælles boligsocialt tilbud. Mere hyggeligt end de nuværende fællesrum. Nye kontorer til Bent. Han skal have det godt! Orangeri med opvarmet swimmingpool. Fællesområder for fællesskabet. Privatheden skal væk fra fællesområderne. Aktiviteter Ordentlige fester. Fælles fødselsdagskalender med stjerner sat på datoen for beboernes fødselsdage, så man kan blive mindet om hinanden og gode stunder man har haft sammen. Tværkulturel madlavning, hvor danskere af anden etnisk baggrund kan lære fra sig af deres madkultur. Danseaften hvor de ældre beboere lærer de unge, hvordan man dansede i gamle dage. Fælles hundeluftning og gåture. Teenager aktiviteter. Flere aktiviteter for dyr især hunde. Motionsklub, gåklub, danseklub, zumbaklub. Børnepool blev fjernet, fordi de fik at vide at der var ansvars fare. Rigtig ærgerligt. Børnene var vilde med at lege med vand. Måske kan man lave nogle vand-pjaske aktiviteter om sommeren. Vi kan godt lide at mødes omkring madlavning. Madlavning hvor børnene laver mad til de voksne. Vi burde få et fælleshus hvori hobbys kan udleves såsom male, spille spil, snakke, læse. Mulighed for træningsaktiviteter og fysisk aktivitet.

12 Fester, billard, bordtennis. Faciliteter Måske en læsekrog med en masse bøger. Værksted der fungerer og hvor man må larme. Petanquebane. Kreative værksteder. Depot med hobbyredskaber. Udnyttelse af fællesarealer som bænke, legepladser, petanquebaner. Mulighed for at lukke op og i og på den måde tilpasse rummenes størrelser til behovet for plads. God forbindelse mellem inde og ude, så man f.eks. kan holde grill hygge og havefester. Placering Fælleshuset kunne ligge på kommunes grund ved siden af parkeringspladsen. Fælleshuset ville ligge for udsat på kommunes grund ved parkeringspladsen. Måske kunne man forsøge at bytte noget grund for kommunes grund ved parkeringspladsen. Fælleshuset kunne ligge på hjørnet, hvor fodboldbanen ligger nu. Der er ikke plads på Toftens grund til et fælleshus. Måske kunne man købe den parcelhusgrund der grænser op til Toftens grund, og bygge fælleshus der. Vi ville ikke være så glade for at lægge fælleshuset i garagerne. Vi vil gerne beholde garagerne. Fælleshus, hvor garagerne er i dag. Fælleshuset må ikke placeres i gårdene. Placering på plænen overfor garagerne. Placering hvor den eksisterende legeplads ligger. Øvrige kommentarer Genhusning: Vil gerne have individuelle løsninger, som den enkelte er med til at vælge Skal der genhuses?

BYGGEAVIS NR. 6 TOFTEN. Beboermøde nr. 2 afholdt.

BYGGEAVIS NR. 6 TOFTEN. Beboermøde nr. 2 afholdt. BYGGEAVIS R. 6 September 2016 Beboermøde nr. 2 afholdt. Til beboermødet blev de fremmødte præsenteret nærmere for det arbejde, der er udviklet i byggeudvalget. Der var mulighed for at spørge ind til det

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

BYGGEAVIS NR. 3 TOFTEN. Første byggeudvalgsmøde er afholdt! og det første møde handlede om altaner.

BYGGEAVIS NR. 3 TOFTEN. Første byggeudvalgsmøde er afholdt! og det første møde handlede om altaner. BYGGEAVIS NR. 3 Maj 2016 Første byggeudvalgsmøde er afholdt! Vi har nu modtaget jeres tilmeldinger til Byggeudvalget og har fået samlet et rigtig godt udvalg til at repræsentere Toftens beboere. Det første

Læs mere

BYGGEAVIS NR. 4 TOFTEN. Det gode arbejde i byggeudvalget fortsætter. Fremtidssikring af. Juni Byggeudvalgsmøde mandag d. 6. juni.

BYGGEAVIS NR. 4 TOFTEN. Det gode arbejde i byggeudvalget fortsætter. Fremtidssikring af. Juni Byggeudvalgsmøde mandag d. 6. juni. Fremtidssikring af BYGGEAVIS NR. Det gode arbejde i byggeudvalget fortsætter Byggeudvalgsmøde mandag d.. juni Side Juni 0 Byggeudvalgsmøde mandag d.. juni Emne: Køkken og bad Til det netop afholdte byggeudvalgsmøde

Læs mere

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn.

Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. Notat Side 1/5 Beboermøde den 15.1.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn. I mødet deltog: Beboere: 29 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Jan Sørensen Ellen Margrethe

Læs mere

BYGGEAVIS NR. 7 TOFTEN. Byggeudvalgsmøde om indeklima og tilgængelighed.

BYGGEAVIS NR. 7 TOFTEN. Byggeudvalgsmøde om indeklima og tilgængelighed. BYGGEAVIS NR. 7 September 2016 Byggeudvalgsmøde om indeklima og tilgængelighed. Den 13. september mødtes byggeudvalget igen. Denne gang for at tale om indeklima, facader, tilgængelighed og energioptimering.

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN INFORMATION OM HELHEDSPLANEN TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 GILLESAGER/LINDAGER Kære beboer Der er blevet udarbejdet en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er udarbejdet i samarbejde med beboerne, byggeudvalget

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 16. NOVEMBER D. 2. november 2017

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 16. NOVEMBER D. 2. november 2017 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 16. NOVEMBER 2017 D. 2. november 2017 - Kære beboer i Moserne Dette hæfte beskriver to byggeprojekter, som bestyrelsen anbefaler gennemføres i Moserne i de

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven OPSAMLING WORKSHOP B Det nære, der hvor vi bor Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12 Tak til alle fremmødte til workshoppen i søndags. Det var dejligt at

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

Lærkeparken Afdelingsmøde 16.12.2014

Lærkeparken Afdelingsmøde 16.12.2014 Lærkeparken Afdelingsmøde 16.12.2014 17.00 Velkomst Dagsorden Hovedtidsplan 17.05 CASE 17.10 Forrige møde / siden sidst 17.20 Sivegade Trafikløsning 17.35 Servicehus 17.50 Lejlighedsplaner - 2 eksempler

Læs mere

Blokmøder om den fysiske helhedsplan i Munkevangen oktober 2016

Blokmøder om den fysiske helhedsplan i Munkevangen oktober 2016 Blokmøder om den fysiske helhedsplan i Munkevangen oktober 2016 Opsamling fra alle blokmøder Den 5. og den 12. oktober blev der afholdt fire blokmøder om oplægget til den fysiske helhedsplan i Munkevangen.

Læs mere

Granparken Afdelingsmøde 3-15.12.2014

Granparken Afdelingsmøde 3-15.12.2014 Granparken Afdelingsmøde 3-15.12.2014 19.00 Velkomst Dagsorden Hovedtidsplan 19.05 CASE 19.10 Forrige møde / siden sidst 19.20 Sivegade Trafikløsning 19.35 Servicehus 19.50 Lejlighedsplaner - 2 eksempler

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS

IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS D.A.I. Horsens Sags nr.: 196-04, 5. November 2015 Kristina Rytter, Arkitekt MAA INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl HELHEDSPLAN 22.

Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl HELHEDSPLAN 22. Toftemarken / Klintemarken / Frilandsvej Afdeling 7502 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 1. juni 2015 kl. 19.00 HELHEDSPLAN 22. maj 2015 Side 1 EKSTRA INFO inden ekstraordinært afd.møde den 1. juni 2015. Baggrund

Læs mere

Bord nr. Emne Forslag 5 Aktivitetsmuligheder Multihus som skal være centralt placeret i afdelingen 1 Altaner Større altaner 2 Altaner Tilvalgsmulighed for lukkede altaner (og større altaner) 4 Altaner

Læs mere

TAK FOR INVITATIONEN!

TAK FOR INVITATIONEN! TAK FOR INVITATIONEN! INTRODUKTION DEN FORELØBIGE HELHEDSPLAN FOR MORELHAVEN SPØRGSMÅL TIL PLANEN PROCESSEN HERFRA HVEM ER VI? WITRAZ ARKITEKTER + LANDSKAB LINE ERIKSEN OG SUNA MADSEN (ARKITEKTER MAA)

Læs mere

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad er der sket siden 2012? for de der har været med fra starten. Hvad

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN DAGSORDEN Historik v/asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet Sjælland Frederiksberg Huses udfordringer v/ Asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet

Læs mere

10. maj 2017 kl , Ryparken 204

10. maj 2017 kl , Ryparken 204 April 2017 Café Helhedsplan Åbent hus Kom og se de 6 renoverede boliger i prøveopgangen. Du kan også besøge HHP kontoret, en genhusningspavillon som bliver kontor for den fysiske helhedsplan. Du kan også

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark

Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Referat: Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark Afholdt tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00-18.30 Beboerlokalet på hjørnet af Katrupvej/Greisvej

Læs mere

Jægermarken Afdeling 7504

Jægermarken Afdeling 7504 Jægermarken Afdeling 7504 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE 17. juni 2015 kl. 19.00 HELHEDSPLAN 3. juni 2015 IMPORTANT NOTE: This folder explains the process of the upcoming and major renovation of Jægermarken

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELINGSMØDE I FRB. HUSE

VELKOMMEN TIL AFDELINGSMØDE I FRB. HUSE VELKOMMEN TIL AFDELINGSMØDE I FRB. HUSE D. 04. APRIL 2017 KL. 19.00. FYSISKE HELHEDSPLANER - HVORDAN, HVEM OG HVORNÅR? HVAD INDEHOLDER EN FYSISK HELHEDSPLAN? En fysisk helhedsplan skal indeholde en fremtidssikringsanalyse,

Læs mere

INVITATION! BYGGEAVIS NR. 8 September 2016 TOFTEN. Beboercafé nr. 3. og andet nyt

INVITATION! BYGGEAVIS NR. 8 September 2016 TOFTEN. Beboercafé nr. 3. og andet nyt BYGGEAVIS NR. 8 September 2016 INVITATION! Kære beboere Som I ved, er vi i fuld gang med at udarbejde den foreløbige helhedsplan for renoveringen af Toften. og andet nyt September 2016 Der vil også være

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

UDKAST. Hvordan synes du Løget skal se ud i fremtiden? Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41

UDKAST. Hvordan synes du Løget skal se ud i fremtiden? Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41 Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41 Hvordan synes du Løget skal se ud i fremtiden? Oplæg til Foreløbig Fysisk Helhedsplan for Løget by - afd. 41 Gr KA ST en l da e n øn UD -C

Læs mere

RAMBØLL 15. maj 2014. Beboermøde fsb, afd. 01-13 Lundevænget fysisk helhedsplan

RAMBØLL 15. maj 2014. Beboermøde fsb, afd. 01-13 Lundevænget fysisk helhedsplan RAMBØLL 15. maj 2014 REFERAT Sag: Beboermøde fsb, afd. 01-13 Lundevænget fysisk helhedsplan Tid: Tirsdag den 29. april klokken 19.00-21.00 Sted: Rygårds allé 137, 2900 Hellerup Deltagere: Der blev registeret

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN HISTORIK 1951-1954: Bygningerne opføres (Banetoften opføres i 1958) 1975: Gavle er hulmursisoleret i Banetoften 1986: Vinduer udskiftes til indadgående plastvinduer 1995: Gavlene

Læs mere

Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015

Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015 Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015 Dagsorden 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beslutningsforslag 4. Spørgsmål og diskussion 5. Beslutning om urafstemning.

Læs mere

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019 Velkommen til infomøde Rydevænget Onsdag den 6. februar 2019 Dagsorden Præsentation af vinderprojektet (Rolf/Robin) Tidsplan (Morten & Holger) Du skal bo i boligen, mens den renoveres (Morten & Holger)

Læs mere

Kære beboere Vi vil gerne høre alle jeres gode ideer til den kommende Helhedsplan.

Kære beboere Vi vil gerne høre alle jeres gode ideer til den kommende Helhedsplan. Moserne Afd. 6 - Boligorganisationen Tranemosegård 14. maj 2018 Kære beboere Vi vil gerne høre alle jeres gode ideer til den kommende Helhedsplan. Vedlagt i denne kuvert er postkort der illustrerer de

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Sundby-Hvorup Boligselskab Nr. Uttrup afdeling 19 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN HVAD ER EN TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE? JERES VURDERING! Sundby-Hvorup Boligselskab har ønsket at få en

Læs mere

Informationsmøde. VElkommen til. Skoleparken Hillerød 24. JUNI 2014 1. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød

Informationsmøde. VElkommen til. Skoleparken Hillerød 24. JUNI 2014 1. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød VElkommen til Informationsmøde Skoleparken Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød 1 Aftenens program : Velkommen Siden sidst Hvem er med når

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n HELHEDSPLAN M ø l l e p a r k e n Dagsorden AFDELINGSMØDE 23.10.2018 1. Velkomst ved formanden 2. Nedsættelse af stemmeudvalg 3. Gennemgang af projekt v. Jess Sørensen 4. Gennemgang af Økonomi v. projektleder

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Workshop 1, Brændgårdsparken - Boligselskabet Fruehøjgård, Herning

Workshop 1, Brændgårdsparken - Boligselskabet Fruehøjgård, Herning REFERAT 27. oktober 2008 MM6 - OMJ Workshop 1, Brændgårdsparken - Boligselskabet Fruehøjgård, Herning Mødested: Messecenter Herning Mødedato: Torsdag den 23. oktober 2008 kl. 17,00. Emnet: Indretning af

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

INFORMATION HELHEDSPLAN I LUNDEVÆNGET

INFORMATION HELHEDSPLAN I LUNDEVÆNGET INFORMATION HELHEDSPLAN I LUNDEVÆNGET HUSK INFORMATIONSMØDE!! Torsdag d. 29 januar kl. 17-19 - mødested Rypen - kom og få mere at vide om helhedsplanen Goddag Jytte, skal vi ikke tage til informationsmødet

Læs mere

Du står foran 6 trin i Egedalsvænges

Du står foran 6 trin i Egedalsvænges EBOERNE ESIGNER GEDALSVÆNGE Du står foran 6 trin i Egedalsvænges renoveringssag, og hvis du følger kortene får du et indblik i den beboerdemokratiske proces, der har dannet baggrund for resultatet. Egedalsvænge

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Kort gennemgang af projektet herunder hvad er der sket siden sidste møde?

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl. 19-22 Til beboere Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 Mødet afholdes Glostrup Hallen, Glostrup Idrætspark, Hal 1, Stadionvej 80, 2600 Glostrup Lokalet

Læs mere

Orientering om helhedsplan

Orientering om helhedsplan Orientering om helhedsplan Askerødbebyggelsen september 2008 Til beboerne i Askerød På beboermødet den 9. marts 2008 blev der nedsat følgende tre fokusgrupper med følgende emner 1. Stamhus og institutioner

Læs mere

i gang Løvvangen en ny fase er bag kulissen Renoveringsarbejdet er i fuld gang Nyt om renoveringen Nr. 6 januar 2012

i gang Løvvangen en ny fase er bag kulissen Renoveringsarbejdet er i fuld gang Nyt om renoveringen Nr. 6 januar 2012 Løvvangen Nr. 6 januar 2012 Nyt om renoveringen Renoveringsarbejdet er i fuld gang bag kulissen Selv om der endnu ikke er håndværkere og byggeplads i Løvvangen, så arbejdes der på højtryk med renoveringsprojektet,

Læs mere

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag:

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag: REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.20 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN

VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN Ringparkens helhedsplan procesplan Der udarbejdes et første udkast til en helhedsplan med et foreløbigt omfang. (2010-2012) Materialet indsendes

Læs mere

VELKOMST VED AFDELINGSBESTYRELSEN VELKOMST VED AAB. v/ Inspektør Carsten Kjær Christensen, AAB GBL

VELKOMST VED AFDELINGSBESTYRELSEN VELKOMST VED AAB. v/ Inspektør Carsten Kjær Christensen, AAB GBL GBL VELKOMST VED AFDELINGSBESTYRELSEN VELKOMST VED AAB v/ Inspektør Carsten Kjær Christensen, AAB GBL GBL GBL 3 --- GBL 4 Supplerende byggetekniske undersøgelser Beboerworkshop #01: introduktion og idéhøst

Læs mere

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 Torsdag den Klokken 19.00 21.15 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 30

Læs mere

Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling!

Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling! 1 Velkommen til en beboerundersøgelse i din boligafdeling! Spørgeskemaet indeholder: Et par spørgsmål om dig og din husstand Spørgsmål om din oplevelse og tilfredshed med de nuværende forhold Spørgsmål

Læs mere

Sammenlægning & Helhedsplan

Sammenlægning & Helhedsplan Sammenlægning & Helhedsplan Æblehaven & Rønnebærparken Sammenlægning og helhedsplan Hvis beboermødet beslutter, at lægge Rønnebærparken og Æblehaven sammen, kan der opnås en besparelse på cirka 8 millioner

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen.

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 2a. Stemmeudvalg 3. Behandling af forslag 1. Stemmeudvalg.

Læs mere

OPLÆG TIL RENOVERINGSARBEJDER

OPLÆG TIL RENOVERINGSARBEJDER OPLÆG TIL RENOVERINGSARBEJDER Begge vores varmecentraler skal udskiftes, da de er slidte, og vi ønsker ikke at fyre for fuglene til vinter. Vores genbrugsgård er nedslidt, og skal renoveres. Kommunen vil

Læs mere

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Løvvangen Afdeling 13

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Løvvangen Afdeling 13 360 GRADERS EFTERSYN Sundby-Hvorup Boligselskab Løvvangen Afdeling 13 360 GRADERS EFTERSYNET HVAD ER ET 360 GRADERS EFTERSYN? TILSTANDEN I AFDELING 13 Sundby-Hvorup Boligselskab har i løbet af de sidste

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Granparken

Indhold i helhedsplanen for Granparken Indhold i helhedsplanen for Granparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til lejligheden Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Ny faldstamme i badeværelse

Læs mere

Udviklingstendenser i beboernes krav til almene boliger. Lars Vind Scheerer Seniorprojektleder, arkitekt MAA BO-VEST

Udviklingstendenser i beboernes krav til almene boliger. Lars Vind Scheerer Seniorprojektleder, arkitekt MAA BO-VEST Udviklingstendenser i beboernes krav til almene boliger Lars Vind Scheerer Seniorprojektleder, arkitekt MAA BO-VEST SBI s Rådgivende Forum, 9. november 2016 BO-VEST Administrationsselskab for 3 boligselskaber

Læs mere

renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold

renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 TOFTEN VIBO (AFD. 137) S. 3-4 VESTERGÅRDSVEJ 3B (AFD. 6067) S. 5-6 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD vestergårdsvej, 3b afd.

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm Afdeling 20

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm Afdeling 20 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm Afdeling 20 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN HVAD ER EN TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE? JERES VURDERING! Sundby Hvorup Boligselskab har ønsket at få en status

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

INFORMATION TIL BEBOERMØDET DEN 8. DECEMBER 2016 OM PRINCIPGODKENDELSE AF OPLÆG TIL DEN FORELØBIGE HELHEDSPLAN

INFORMATION TIL BEBOERMØDET DEN 8. DECEMBER 2016 OM PRINCIPGODKENDELSE AF OPLÆG TIL DEN FORELØBIGE HELHEDSPLAN Fremtidssikring af BYGGEAVIS NR. 9 November 2016 September 2016 Sådan kan det nye Toften komme til at se ud INFORMATION TIL BEBOERMØDET DEN 8. DECEMBER 2016 OM PRINCIPGODKENDELSE AF OPLÆG TIL DEN FORELØBIGE

Læs mere

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme!

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! Januar 2016 Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! I dette hæfte kan du læse, hvad der er med i helhedsplanen. Kom og vær med til at stemme om fremtidens Portugalsgade. Ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Informationsmøde Svendborg Andels-Boligforening afholder et informationsmøde for afdeling 14 Byparken den: 21. juni 2010 kl. 19.

Informationsmøde Svendborg Andels-Boligforening afholder et informationsmøde for afdeling 14 Byparken den: 21. juni 2010 kl. 19. Information om Renoveringen af afdeling 14 Byparken Informationsmøde Svendborg Andels-Boligforening afholder et informationsmøde for afdeling 14 Byparken den: 21. juni 2010 kl. 19.00 i Skovbyhus Der skal

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG BOLIG AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-20.30 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.45 kl. 18.45 kl. 19.10 kl. 20.00 kl. 20.30 Indledning og gennemgang af

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4

360 GRADERS EFTERSYN. Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4 360 GRADERS EFTERSYN Sundby-Hvorup Boligselskab Ulsted Afdeling 4 360 GRADERS EFTERSYNET HVAD ER ET 360 GRADERS EFTERSYN? TILSTANDEN I AFDELING 4 Sundby-Hvorup Boligselskab har i løbet af de sidste måneder

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 2. Orientering om mulighederne for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det til at betyde for afdelingen? - Spørgsmål og input fra beboerne

Læs mere

Mødereferat Side: 1 Dato: V.A. Toften Byggeudvalgsmøde nr. 9 Sag nr.: 1222

Mødereferat Side: 1 Dato: V.A. Toften Byggeudvalgsmøde nr. 9 Sag nr.: 1222 Side: 1 Referat af byggeudvalgsmøde nr. 9 Emne Byggeudvalgsmøde nr.9 Mødedato 13.03.2018 Sted Toften Deltagere Jesper Rasmussen BO-VEST JRA Bent Nielsen BO-VEST BNI Morten Bach BO-VEST MBA Referent Britt

Læs mere

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 12. MAJ 2014 NOTAT. 3. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 12. maj 2014 KL. 17.00 21.

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 12. MAJ 2014 NOTAT. 3. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 12. maj 2014 KL. 17.00 21. ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 12. MAJ 2014 NOTAT 3. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 12. maj 2014 KL. 17.00 21.00 KORT OM TEMAGRUPPEN OG MØDETS FORM OG FORMÅL Temagruppen består af 99

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl. 19-22 Til beboere Stubben 2-18 Brinken 1-17 Skellet 1-11 Mødet afholdes i fritidscentrets fællessal, Christiansvej2, 2600 Glostrup Lokalet vil være

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri adgang, belægninger

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Fælledgårdenes Helhedsplan

Fælledgårdenes Helhedsplan Fælledgårdenes Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel 1 Indledning Forslag om helhedsplan i Saltværkshuse, som blev vedtaget igangsat i 2007, var første gang til afstemning 13. december 2013, hvor forslaget

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 4

HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 4 HØJSTRUPPARKEN BEBOERMØDE 4 HØJSTRUPPARKEN, BEBOERMØDE 4 19.00 Velkomst Tidsplan Siden sidst Inden næste møde 19.15 Udearealer 19.35 Fælleshus 19.45 Genhusning 20.05 Afsnit 1 og 2: Lejlighedsplaner - eksempel

Læs mere

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013 Der var tilmeldt 18 beboere samt hele afdelingsbestyrelsen med suppleanter. Hanne Pedersen og Steen Andersen bød velkommen og takkede de fremmødte for deres interesse/engagement i det forestående arbejde

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget på det

Læs mere

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Vognmandsparken 1 og Vognmandsparken 2 står over for en såkaldt helhedsplan. Helhedsplanen er en større renovering af boligafdelingerne, hvor afdelingerne får økonomisk

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 HENRIKSGÅRDEN S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD HENRIKSGÅRDEN, ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri

Læs mere

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 4

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 4 SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 4 Projekttemamøde vedrørende udearealer og byggelogistik Lyngby Almennyttige Boligselskab. 2013-03-12 PROGRAM 19.00-19.45 Udearealer og byggelogistik 19.45-20.45 Arbejde

Læs mere

Beboermøde Ryesgade 25

Beboermøde Ryesgade 25 Beboermøde Ryesgade 25 Beboermødet afholdes på tirsdag den 27. november kl. 19-21 i baghuset Ryesgade 30 (indgang gennem porten i passagen) Oplæg på mødet: 1. Kommunens ønsker til byfornyelsen og til projektet

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Hvor og hvornår får jeg yderligere information som beboer. Tidsplan I prøvelejligheden Soldugvej 31 st.th., vil der blive afholdt åbent hus arrangement

Læs mere