År 2018, mandag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "År 2018, mandag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3."

Transkript

1 Tivoli A/S CVR-nr År 2018, mandag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. 3. Beslutning om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport. 4. Forslag fra bestyrelse eller aktionærer. a) Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen i tiden indtil næste års generalforsamling bemyndiges til inden for 10 % af aktiekapitalen at lade selskabet erhverve egne aktier til den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs med en afvigelse på indtil 10 %. b) Aktionær Henning Dam Poulsen foreslår, i lighed med i 2017, at bestyrelsen opfordres til at undersøge, om der sker forskelsbehandling ved ansættelse af ufaglærte i Tivoli på baggrund af etnicitet eller oprindelse. c) Aktionær Peter Grøn Risager foreslår at Tivoli A/S, i tillæg til den af bestyrelsen indstillede udbyttebetaling under punkt 3, markerer Tivolis 175 års jubilæum med udbetaling af et særskilt jubilæumsudbytte til Selskabets aktionærer på 1,75 kr. per styk aktie, svarende til 10,0 mio.kr. med udbetaling på Tivolis fødselsdag d. 15. august Valg af medlemmer til bestyrelsen. 6. Valg af revisor. 7. Eventuelt. Til stede var aktionærer repræsenterende stemmer og en aktiekapital på kr., hvilket udgjorde 58,39 % af selskabets samlede aktiekapital. Forud for generalforsamlingen var der udstedt 1,113 adgangskort. Af disse deltog 731 personer i generalforsamlingen, heraf 484 aktionærer med stemmeret. I tillæg hertil, havde bestyrelsen modtaget fuldmagt fra aktionærer repræsenterende stemmer. Formanden bød velkommen og takkede de mange fremmødte aktionærer for deres deltagelse i generalforsamlingen. Formanden introducerede herefter dirigenten, Underdirektør Annette Juhl, bestyrelsen med de generalforsamlingsvalgte medlemmer ved næstformand Mads Lebech, Ulla Brockenhuus-Schack og Tom Knutzen og de to medarbejdervalgte repræsentanter, John Høegh Berthelsen og Tue Krogh-Lund, samt direktionen i form

2 Tivoli A/S 2 af selskabets administrerende direktør Lars Liebst og selskabets økonomidirektør Andreas Morthorst. Afslutningsvist præsenterede formanden referenten, projektchef Jacob Krogh derefter statsautoriseret revisor Torben Jensen og statsautoriseret revisor Steffen Kaj Pedersen fra revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers, der havde underskrevet revisionspåtegningen i årsrapporten. Formanden oplyste, at bestyrelsen i henhold til vedtægternes 15 havde udpeget Underdirektør Annette Juhl som dirigent. Dirigenten takkede for hvervet og konstaterede, at indkaldelse til generalforsamlingen i tråd med selskabets vedtægter 8 var sket ved Fondsbørsen OMX, i Erhvervsstyrelsens IT-system og på Tivolis egen hjemmeside den 28. marts 2018 samt var sendt til de noterede aktionærer også den 28. marts Endvidere oplyste dirigenten, at som varslet de seneste to år og som hjemlet i vedtægternes 8, valgte Tivoli i år at udsende generalforsamlingsindkaldelsen via elektronisk post, dog pr. almindelig post for de aktionærer, der eksplicit havde anmodet om dette. Dirigentnet oplyste afslutningsvist, at idet Tivoli også fremadrettet vil udsende indkaldelser elektronisk via , vil hun for god ordens skyld anbefale aktionærerne, at de lader sig registrere hos VP Investor Services, eller meddeler VP Investor Services, at man ønsker at modtage indkaldelsen per almindelig post. Dirigenten konstaterede endvidere, at indkaldelsen indeholdt de oplysninger, der kræves jævnfør lovgivningen og vedtægterne og erklærede herefter generalforsamlingen for lovligt indkaldt. Dirigenten gennemgik den samlede dagsorden for generalforsamlingen og foreslog herefter, at dagsordenens punkter 1, 2 og 3 i lighed med tidligere år blev behandlet under ét. Dagsordenens punkt 1, 2 og 3 Dirigenten gav ordet til formanden, der aflagde følgende beretning om årets gang: Ligesom sidste år vil beretningen også i år bestå af min talte beretning og af en film. Jeg vil i min talte beretning fokusere mest på regnskabet, mens filmen vil vise aktiviteterne i Tivoli i Tivoli har igen haft et godt år og det samlede besøgstal blev knap 4,4 millioner gæster. Det samlede besøgstal blev dog 6 procent lavere end i Besøgstallet til Halloween i Tivoli var 3 procent højere end i 2016, mens Jul i Tivoli lå på niveau med Det lavere besøgstal i 2017 skyldes således færre gæster i sommersæson, der var udfordret af en af de vådeste somre i nyere tid, der påvirkede Tivoli såvel som andre danske attraktioner med udendørsaktiviteter. Besøgstallet fordeler sig på gæster i sommersæsonen, til Halloween i Tivoli, til Jul i Tivoli og udenfor sæson. Til trods for de seneste par års udvikling i besøgstallet, skal det bemærkes, at Tivolis årlige besøgstal på omkring 4,5 mio. gæster bringer Haven ind på verdens Top 25 over mest besøgte forlystelsesparker og på den europæiske Top 5.

3 Tivoli A/S 3 Tivolis høje besøgstal hænger sammen med, at Tivoli har mange tilfredse gæster heraf også mange, der besøger Haven år efter år. I løbet af hver sæson måler Tivoli tilfredsheden blandt sine gæster. I 2017 gav henholdsvis 93 % og 92 % af gæsterne under sommersæsonen og Halloween i Tivoli udtryk for, at deres samlede bedømmelse af besøget i Tivoli var meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende. Under Jul i Tivoli udtrykte hele 98 % at deres besøg var meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende. Den høje tilfredshed viser, at Tivoli udvikler sig til glæde og gavn for Havens gæster. Og det er tilliden til, at Tivoli står for kvalitet, tryghed og ordentlighed, at Haven tiltrækker mange loyale og tilfredse gæster Den høje tilfredshed betyder også, at der er rigtig mange af vores gæster, som igen i år ønsker at anbefale andre at besøge Tivoli. For alle tre sæsoner gælder som I kan se bag mig at der er en meget høj såkaldt anbefalelsesgrad. Og under Jul i Tivoli er det oppe på 97 % af Tivolis gæster, som helt sikkert eller sandsynligvis vil anbefale familie og venner en tur i Tivoli. Både den høje tilfredshed blandt gæsterne og de mange gæster, som ønsker at anbefale en tur i Tivoli, forsikrer os om, at vi lykkes med at udvikle Tivoli, som en fortsat attraktiv oplevelse for vores gæster lige gyldigt om gæsten kommer for at nyde blomsterne, prøve forlystelser eller høre en klassisk koncert. Jeg vil nu vende mig mod regnskabet. Regnskabet, der er indeholdt i årsrapporten fra side 21, ledsages af en mere fortællende regnskabsberetning, der starter på side 6 i årsrapporten. Endvidere suppleres den trykte årsrapport af en digital årsrapport, som ligger på Tivolis hjemmeside. I den digitale årsrapport kan man opleve året 2017 i lyd og billeder og blive klogere på eksempelvis Tivolis nye store satsning Tivoli Hjørnet, kulturelle aktiviteter i Tivolis sale og på Plænen, nye spisesteder såvel som information om Tivolis mange gæstesegmenter og forskelligartede medarbejdersammensætning. Jeg vil her gennemgå årets resultat i hovedtræk. Omsætning inklusive forpagtere og lejere var i ,7 mio. kr. mod 1.300,2 mio. kr. i 2016, hvilket svarer til et fald på 0,6 %. For Tivoli alene det vil sige uden forpagtere og lejere udgjorde omsætningen i regnskabsåret ,4 mio. kr. mod 945,2 mio. kr. i Tivolis omsætning er således steget med 2,2 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på cirka 0,2 %. Resultatet før af- og nedskrivninger er 189,3 mio. kr. i 2017 mod 187,2 mio. kr. året før. Det tilsvarer en stigning på 1,1 %. Resultatet før skat for 2017 udgør på 100,5 mio. kr. mod 96,3 mio. kr. året før, hvilket er en stigning på knap 4,4 %.

4 Tivoli A/S 4 Resultatet overstiger således de oprindelige udmeldte forventninger. Det gode resultat på må betragtes som værende et tegn på, at Tivolis strategi om at være en helårs virksomhed synes at lykkes, da Tivoli i et vejrmæssigt meget udfordrende år, rapporterer det bedste resultat nogensinde. Justeret for særlige poster, er resultat før skat for 2017 faldet fra 103,6 mio. kr. i 2016 til 100,5 mio. kr., svarende til et fald på knapt 3 %. Endelig blev resultat efter skat på 78,5 mio. kr. i 2017 mod 75,3 mio. kr. i 2016, hvilket er en stigning på 4,3 %. I Tivolis udmeldte opjustering for forventninger til resultatet før skat for 2017, gav vi udtryk for, at resultatet før skat for regnskabsåret 2017 forventedes at opnå et niveau på 100 mio.kr. Denne forventning blev indfriet med resultatet før skat på de 100,5 mio. kr. Det anser bestyrelsen som et tilfredsstillende resultat. Tivolis aktiekurs, som markeret med den blå linje på grafen bag mig, har siden Tivolis ordinære generalforsamling i 2017 foretaget et glidende fald hen over året. Aktiekursen er dog i dag på nogenlunde samme niveau som samme tidspunkt sidste år, og det er også værd at bemærke, at målt siden januar 2017, er Tivolis aktiekurs steget med cirka 45 %. Resultatet for indeværende sæson og for indeværende regnskabsår er det endnu for tidligt at udtale sig om, da det er afgørende, hvorledes udviklingen i antal gæster er. Det er dog forventningen, at omsætningen i 2018 vil være lidt højere end i 2017, primært drevet af Tivoli Hjørnet, forestillinger i Salene samt flere gæster i Haven. Resultatet før skat forventes i niveauet mio. kr. Hvorvidt det lykkes at indfri den forventning er hovedsageligt afhængig af forløbet af årets fire sæsoner, Vinter, sommer, Halloween og jul, idet Tivoli til trods for vægtige aktiviteter som det danske online kasino, Tivoli Hjørnet og aktiviteter i salene udenfor sæson fortsat har en meget vejrafhængig forretning. Jeg vender mig herefter mod udbytteudbetaling. Bestyrelsen har fastlagt en generel politik for udbetaling af udbytte. Det er således hensigten, at der i normale investeringsår udbetales et udbytte svarende til 25 % af årets resultat efter skat. Med afsæt i udbyttepolitikken foreslås derfor udbetalt 19,6 mio. kr., som svarer til 25 % af årets resultat efter skat. Udbyttet bliver således 3,43 kr. pr. aktie for en aktiepost à 10 kr. Bestyrelsen har også med virkning for indeværende år besluttet, at aktionærer med en navnenoteret aktiepost af pålydende mindst kr. modtager et adgangskort til Tivoli.

5 Tivoli A/S 5 Som en konsekvens af aktiesplittet i 2016, kræver det nu 100 aktier med en pålydende værdi på 10 kr., mod tidligere 10 aktier á 100 kr., at modtage et aktionærkort. Kortet giver fri entré til Tivoli med én ledsager i sæsonerne Vinter, sommer, Halloween og Jul i Tivoli. Aktionærkortet giver mulighed for at medbringe en voksenledsager, og med genindførslen af børneentreen til Tivoli, kan indehaveren af aktionærkortet alternativt vælge at ledsages af to børn under 8 år, ud over én voksenledsager. Endvidere har bestyrelsen besluttet, at det fortsat skal være muligt for aktionærer at købe årskort med rabat. Disse skal købes gennem Tivolis hjemmeside Årsrapporten er revideret og bærer en blank revisionspåtegning. Påtegningen er underskrevet af statsautoriseret revisor Torben Jensen og statsautoriseret revisor Steffen Kaj Pedersen fra revisionsaktieselskabet PricewaterhouseCoopers. På bestyrelsens vegne anmoder jeg om, at generalforsamlingen godkender årsrapporten og vedtager bestyrelsens forslag til resultatfordeling. Endelig skal der også i år lyde en tak til Tivolis daglige ledelse og til Tivolis mange dygtige og loyale medarbejdere, der hver især har ydet deres bidrag til årets resultat. Og til allersidst, ligeledes en tak til bestyrelsen for et godt samarbejde. Inden jeg overlader scenen til filmen om aktiviteterne i Tivoli i 2017, skal jeg afslutningsvist rette opmærksomhed mod et spørgsmål som Tivoli har modtaget fra aktionær Ulf Gregers Andersen. Ulf Gregers Andersen spørger, om Tivoli vil sælge til Disney-koncernen, hvis hovedaktionærens aktier, det vil sige Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab, med Augustinus Fonden som ultimativ ejer, kommer til salg. Til dette spørgsmål kan jeg kun kort konstatere, at Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab ikke har til hensigt at sælge aktiemajoriteten. Tivoli har siden år 2000 indgået i Chr. Augustinus Fabrikkers portefølje af langsigtede investeringer indenfor det vi kalder Legacy Investeringer, det vil sige danske virksomheder, der spiller en central rolle som en del af dansk kulturarv. Det ejerskab er og har vi været tilfredse med og dermed er der ingen planer om at sælge aktiemajoriteten i Tivoli A/S. Hernæst fulgte visningen af den annoncerede film om aktiviteter og begivenheder i Efter filmens afslutning meddelte dirigenten, at aktionærer, der havde kommentarer eller spørgsmål, nu var velkomne til at komme på talerstolen og fremføre disse, og at hun på forhånd var orienteret om, at Michael Thøgersen fra Dansk Aktionærforening gerne ville have ordet. Michael Thøgersen præsenterede sig selv som repræsentant for Dansk Aktionærforening, og startede med at takke Tivoli for dets input og rettelser til hans talepapir forinden generalforsamlingen. Hernæst lykønskede han Tivoli med årets resultat, der blev 78,5 mio. kr. mod 75,3 mio. kr. sidste år, hvilket han fandt nydeligt i betragtning af færre gæster på grund af det dårlige vejr i Han konstaterede, at

6 Tivoli A/S 6 med en politik om at udlodde 25 % af årets overskud som udbytte, giver det en dividende på 3,43 kr. pr. aktie. Han konstaterede endvidere, at Tivolis børskurs stiger hvert år og i de seneste fire år med tocifrede procenter pr. år, hvilket måtte siges at være tegn på at børsmarkedet sætter pris på Tivoli-aktien. Han refererede herefter til sit spørgsmål på Tivolis ordinære generalforsamling i 2017, omhandlende hvorvidt Tivoli havde planer om at tilgodese aktionærer med andre fordele end et årskort. Han konkluderede, at det var formandens holdning i 2017, at aktionærerne allerede havde fået rigeligt med den store stigning i aktiekursen. Han erklærede, at han i 2017 formentlig havde udtrykt sig uklart, idet han i 2017 ikke tænkte på eksisterende aktionærer, men derimod på nye, potentielle aktionærer, idet 100 aktier koster omkring kr. og at man ikke kan påregne, at kursen vil stige nævneværdigt i tiden fremover. Han gentog således spørgsmålet, om der er planer om at reducere antallet af aktier, som kvalificerer til et årskort, eller eventuelt at give aktionærerne andre fordele som for eksempel et guldkort. Han lykønskede Tivoli med det fine byggeri på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade, som han mente måtte have været dyrt men var flot, og at han så frem til se det i fuld funktion. Han konstaterede, at Tivoli Huset på Tietgensgade var blevet godkendt af Københavns Kommune og forventes færdigbygget i 2020, og lykønskede Tivoli med resultatet. Han spurgte herefter til kvalitetskravene til Tivolis restauranter, idet Grøften både i Jyllands-Posten og i Berlingske i det forgangne år havde modtager dårlige anmeldelser for så vidt angik maden som betjeningen. Han henviste til en tjenerinde der havde haft et udtalt ønske om drikkepenge, på trods af de som bekendt blev afskaffet i Han konkluderede, at man som gæst naturligvis kan lade være med at besøge den pågældende restaurant, men at det desværre også kunne være, at der er nogle gæster, der helt undlader at besøge Tivoli. Han spurgte til hvilke kvalitetskrav ledelsen stiller til restauranterne, og hvorledes man sikrer, at de overholdes. Dernæst tog han fat i Corporate Social Responsibility, som han fastslog på nydansk har underteksten Samfundsansvarsredegørelse i henhold til Årsregnskabsloven. Han bemærkede, at der er en positiv udvikling i sygefravær og at Tivoli igen ligger under Dansk Arbejdsgiverforenings statistik, hvilket han lykønskede. Han bemærkede endvidere, at der har været en negativ udvikling i antallet af arbejdsulykker, men at han forstod, at det primært drejede sig om to hændelser med kulilteudslip og at Tivoli havde rettet op på det. Han konstaterede, at Tivoli tidligere har haft information om aldersfordeling blandt medarbejderne, men at den slags oplysninger ikke med i årets rapport. Han orienterede herefter, at Tivoli har fået tilladelse til et lydniveau på 67 decibel på 20 af sommerens rockkoncerter, og at dette måtte glæde koncerternes gæster, men at Tivolis naboer er mere forbeholdne, selv om Tivoli som en slags kompensation vil reducere antallet af fyrværkeriaftener, ikke mindst på onsdage. Han konkluderede, at idet onsdagsfyrværkeriet er af ny dato, kunne man godt, rent maliciøst,

7 Tivoli A/S 7 få den tanke, at Tivoli havde indført onsdagsfyrværkeriet for at have noget at handle med, når Tivoli skulle have tilladelse til de syv ekstra decibel ved rockkoncerter. Han udbad en kommentar til dette. Han udbad et par ord om ledelsens bonus, specifikt om kriterierne for tildeling af bonus, idet han bemærkede, at den er af samme størrelse som den faste gage. Han afsluttede med at lykønske Tivoli med resultatet for 2017 og ønskede et godt Dirigenten gav herefter ordet til formanden. Formanden takkede først Michael Thøgersen for de positive ord om årets resultat. Han bekræftede, at Tivolis aktiekurs, som han også påpegede under generalforsamlingen sidste år, har haft en god udvikling, hvilket har givet aktionærerne en håndgribelig gevinst, og at der således ikke er planer om at præmiere aktionærerne yderligere, ved eksempeltvist at reducere stykgrænsen for det antal Tivoli-aktier der kvalificerer erhvervelsen af aktionærkort, eller udstedelsen af guldkort. Han vendte sig herefter til spørgsmålet omkring kvalitetskriterierne for Tivolis restauranter, og oplyste at der er en løbende dialog mellem Tivolis ledelse og restauratører, Tivolis egne som forpagtere, med henblik på at sikre et tilpas udvalg af restaurantstyper såvel som et højt kvalitets- og serviceniveau. Han bekræftede, at Grøften har modtaget nogle blandede anmeldelser, men at det var hans indtryk, at restauranten, på trods af enkeltstående tilfælde, leverer et niveau som det har gjort hidtil, og at Tivolis restauranter generelt yder en overordentlig og venlig betjening. Han bekræftede, at der er stor opmærksomhed i bestyrelsen og ledelsen omkring stigningen i arbejdsulykker, som man fremadrettet vil fokusere skarpere på. Han kunne dog oplyse, at en del af stigningen skyldes en forbedret registrering af selv små hændelser som arbejdsulykker, hvilket har trukket niveauet op, men at niveauet er for højt, og at der arbejdes på at reducere antallet af arbejdsulykker. Med hensyn til aldersfordelingen blandt Tivolis medarbejdere, kunne formanden oplyse, at den er uforandret siden sidste år og stadig med en pæn spredning, og at det alene skyldes ønsket om at reducere informationsmængden i Corporate Social Responsibility-rapporten, at det ikke er indeholdt i år. For så vidt angik lydniveau bekræftede formanden, at de klager som Tivoli har modtaget, har været årsag til bekymring i ledelsen, men at bekymringen især er tilknyttet de kommentarer Tivoli modtager fra publikummer og kunstnere, der mener at lydniveauet er alt for lav under Fredagsrockkoncerterne. Han bekræftede, at Tivoli af den grund har været i en dialog med Københavns Kommune om at få lov til at spille på et niveau, der svarer til normen på sammenlignelige udendørs sommerkoncerter, hvilket har resulteret i, at Tivoli i år kan afholde koncerter i et lydniveau op til 67 decibel i 20 af årets udendørs koncerter. Formanden understregede, at onsdagsfyrværkeriet ikke havde indgået som del af forhandlingerne, men at onsdagsfyrværkeriet forinden forhandlingerne var blevet genindført på grund af klager over, at mængden af fyrværkeriaffyringer i Tivoli var blevet reduceret over årene.

8 Tivoli A/S 8 Hans oplyste afslutningsvist, at som del af forhandlingerne om at kunne opnå tilladelse til at spille højere under de 20 koncerter, at Tivoli har forpligtet sig til at indstille driften af de kørende forlystelser under disse 20 koncerter samt reducere antallet af fyrværkeriaffyringer, hvilket man har gjort ved at fjerne onsdagsfyrværkeriet. Omkring ledelsens aflønning oplyste formanden, at der i mange andre danske børsnoterede virksomheder findes komplicerede lønpakker bestående af en fast løn, bonus, aktieoptioner og andre former for incitamentsordninger, men at man i Tivoli har valgt at benytte en ren bonusordning af flere årsager. Han oplyste, at idet Tivoli har én storaktionær, er der en mindre likviditet i Tivoli-aktien som kan have en påvirkning på aktiekursen, og at selv mindre hændelser kan væsentlig påvirke aktiekursen, hvorfor man fra bestyrelsens side har valgt ikke at bruge aktiekursen som instrument til at aflønne ledelsen. Han oplyste, at bonusordningen er konstrueret med et loft, således at der højst kan gives en bonus svarende til ét års løn. Dirigenten spurgte herefter, om der var andre aktionærer, der ønskede ordet. Aktionær Ulf Gregers Andersen efterspurgte information omkring et Disney-optog i maj måned. Han spurgte herudover, om samarbejdet mellem Tivoli og Disneykoncernen ville resultere i, at man købte aktier i hinandens selskaber. Dirigenten spurgte herefter, om der var andre aktionærer, der ønskede ordet. Aktionær Jette Boutrup roste Tivoli Hjørnet, men efterspurgte flere glade farver i stedet for den brune tone på facaden ud mod Bernstorffsgade. Johan Gaunitz, der ikke var aktionær i Tivoli men som deltog som rådgiver på generalforsamlingen til en af de tilstedeværende aktionærer, spurgte ind til en nærmere forklaring på størrelsen på ledelsens bonus. Han anbefalede herefter, at Tivoli vandede blomster i større udstrækning, med henvisning til hyacinternes tilstand ved Tivolis hovedindgang. Han udbad herefter en nærmere præcisering af, hvor mange ledsagere en aktionærårskortsholder kan medbringe i Tivoli. Med henvisning til side 13 i Årsrapporten 2017 nævnte han, at direktionen består af to mænd og dermed ikke opfylder måltallet for antal kvinder i direktionen, og spurgte hvilke planer man havde på dette område for fremtiden. Han spurgte om fratrædelsesgodtgørelsen i Tivoli gælder, når et direktionsmedlem selv siger op eller hvis man bliver opsagt. Med henvisning til side 3 i Årsrapporten 2017 spurgte han, om Tivolis aktionærer i indeværende år særskilt kommer til at mærke, at 2018 er Tivolis 175 jubilæumsår. Dirigenten oplyste herefter, at hun vil give ordet formanden med henblik på at besvare aktionærernes spørgsmål. Til Ulf Gregers Andersens spørgsmål svarede formanden, at han har modtaget spørgsmålet af selv samme Ulf Gregers Andersen under Jeudans seneste generalforsamling, hvor Ulf Gregers Andersen havde foreslået, at Jeudan køber Tivolis aktiemajoritet. Med henvisning til at formanden selv har siddet som formand i Jeudans bestyrelse og er nuværende formand i Christian Augustinus Fabrikker, der ejer 57 % af Tivolis aktier, kunne han bekræfte, at Christian Augustinus Fabrikker ikke har til hensigt at sælge deres ejerandel af Tivoli-aktier til hverken Jeudan, Disney

9 Tivoli A/S 9 eller andre, idet Christian Augustinus Fabrikker anser Tivoli som en væsentlig del af den dansk kulturarv og som var årsagen til at man købte aktierne i år 2000, for at bevare dem på danske hænder. Omkring Disney-optoget, bekræftede formanden, at der er indgået et samarbejde med Disney omkring en parade, men at samarbejdet herudover alene beror på erfaringsudveksling, idet Disney er at anse som en af de absolut førende udbydere af forlystelsesparker, og ikke omkring sammenejerskab. Som svar til Jette Borgtrups spørgsmål svarede formanden, at der i de kommende år ikke umiddelbart er planer om at ændre på Tivoli Hjørnets facade set fra Bernstorffsgade, som af den valgte arkitekt er tilpasset til et moderne bybillede, og at Tivoli Hjørnet ind mod Haven har en byggestil samt beplantning, der passer godt til Tivoli. Til Johan Gaunitz række af spørgsmål svarede formanden indledningsvist, at ledelsens bonusordning er skruet sammen således, at den maksimalt kan opnå et bonus svarende til ét års løn, uagtet hvor godt et resultat Tivoli måtte have opnået i et givet år. Han oplyste endvidere, at der pågår forhandlinger om bonusordning cirka hvert tredje år, hvor der tages højde for, at hvis Tivoli undergår en generel god udvikling, så bliver kravene til at opnå en bonus også skærpet, hvilket blandt andet vil komme til gavn for Tivolis aktionærer. Vedrørende spørgsmålet om Tivolis 175 år jubilæum og om dette måtte afstedkomme særlige gaver til aktionærerne, svarede formanden, at man i år har valgt at anvende de ekstra penge fra sidste års overskud til gaver til alle Tivolis gæster, inklusiv Tivolis aktionærer, i form af et af de flotteste aktivitetsprogrammer i mange år. Omkring vanding og udskiftning af blomster og specifikt hyacinterne, svarede han, at tilstanden af Tivolis blomster generelt er af et højt niveau, men at det ikke hjælper at vande hyacinterne, hvorfor disse vil blive udskiftet dagen efter generalforsamlingen. Formanden bekræftede, at måltallet omkring kønsfordeling i direktionen ikke er opfyldt, hvilket det var for cirka halvandet år siden, hvor der sad to mænd og én kvinde i direktionen, men at der ikke er planer om at udskifte den nuværende direktion, der gør det godt, alene ud fra en vurdering af deres køn. Omkring aktionærkortet oplyste formanden afslutningsvist, at kortet giver adgang til Tivoli for kortholderen og én voksenledsager eller to børn under otte år. Til spørgsmålet om fratrædelsesordningen svarede formanden afslutningsvist, at det ene direktionsmedlem har en fratrædelsesordningen på 18 måneder og det andet direktionsmedlem en fratrædelsesordning på 12 måneder, og at ordningerne kun træder i kraft når et medlem bliver afskediget, og såfremt medlemmet selv forlader selskabet er der ingen fratrædelsesordning. Dirigenten oplyste herefter til Johan Gaunitz, at punktet omkring udbytte og ekstraordinært udbytte i forbindelse med Tivolis 175 års jubilæum vil blive behandlet under dagsordens punkt 4c, hvorfor punktet ikke blev yderligere behandlet. Dirigenten kunne således konstatere, at der ikke var flere der ønskede ordet, og at bestyrelsens beretning således var taget til efterretning, og at generalforsamlingen havde godkendt årsrapporten samt forslaget om anvendelse af overskuddet. Dagsordenens punkt 4a Dirigenten gennemgik forslaget i dets helhed og spurgte, hvorvidt der var nogen, der ønskede ordet. Det var der ikke, og forslaget blev enstemmigt vedtaget.

10 Tivoli A/S 10 Dagsordenens punkt 4b Dirigenten gennemgik i helhed aktionærforslaget, der var en gentagelse af samme aktionærforslag i 2017, og, idet aktionæren ikke var til stede under generalforsamlingen, ligeledes en gentagelse af aktionærens motivation for at fremsætte forslaget. Aktionæren har skriftligt anført overfor Tivoli, at han gennem flere år har oplevet, at det som etnisk dansker er svært eller nærmest umuligt at få job som ufaglært. Aktionæren henviser til, at sådanne jobs forbeholdes udlændinge, og at næsten alle virksomheder i København nægter ufaglærte danskere job. Aktionæren henviser derudover blandt andet til, at han af samme årsag er blevet nægtet job som parkeringsvagt i København. I relation til Tivoli angiver aktionæren, at han gennem en længere årrække ikke har kunnet få job som ufaglært i Tivoli. Aktionæren har været uden arbejde de seneste 7 år. Dirigenten gav herefter ordet til formanden, som begrundende, hvorfor bestyrelsen ikke kunne støtte aktionærforslaget. Formanden bekræftede, at bestyrelsen ikke støtter forslaget, idet Tivoli i forvejen tilstræber at det har en medarbejdersammensætning, der afspejler befolkningens sammensætningen på køn, alder og etnicitet. I tillæg hertil, understregede han, at Tivoli prioriterer ansættelse af de mest kvalificerede medarbejdere, og aldrig specifikt rekrutterer på baggrund af køn, tro, alder, seksualitet, eller etnicitet, hvorfor bestyrelsen ikke kunne støtte forslaget. Dirigenten spurgte herefter forsamlingen, om der var nogen aktionærer der havde kommentarer til dagsordens punkt 4b. Idet Tivolis to største aktionærer, der totalt repræsenterer over 57 % af aktiekapitalen, ikke kunne støtte forslaget, oplyste dirigenten, at aktionærforslaget dermed ikke var vedtaget. Dagsordenens punkt 4c Dirigenten gennemgik aktionær Peter Grøn Risagers forslag om, at Tivoli A/S, i tillæg til den af bestyrelsen indstillede udbyttebetaling under punkt 3, markerer Tivolis 175 års jubilæum med en udbetaling af et særskilt jubilæumsudbytte til selskabets aktionærer på 1,75 kr. pr. styk aktie, svarende til 10 mio. kr. med udbetaling på Tivolis fødselsdag den 15. august Dirigenten orienterede, at aktionæren skulle være tilstede under generalforsamlingen og at han tidligere havde udtrykt ønske om at motivere sit forslag, hvorfor hun anmodede ham tiltræde scenen. Idet aktionæren ikke lod sig bekende, gav dirigenten herefter ordet til formanden, som begrundende, hvorfor bestyrelsen ikke kunne støtte aktionærforslaget. Formanden bekræftede, at bestyrelsen ikke støttede forslaget og at man vil holde fast i den udbyttepolitik som bestyrelsen har fastholdt i mange år, således at Tivolis aktionærer ved, hvad de kan forvente af udbytte, specifikt 25 % af overskuddet efter skat. Han anerkendte at i et jubilæumsår som i år, vil Tivoli gøre noget ekstra, men

11 Tivoli A/S 11 at dette skal komme alle Tivolis gæster, aktionærer som ikke-aktionærer, til gode, i form af et ekstraordinært større program indeholdende blandt andet en Disney-parade. Formanden afsluttede med at bemærke, at man på en generalforsamling ikke kan træffe beslutning om udbetaling af et højere udbytte end det bestyrelsen har foreslået, hvilket fremgår af selskabsloven, og han forventede heller ikke at bestyrelsen, som formanden bekræftede at han fratrådte i forlængelse af generalforsamlingen, vil foreslå udbetaling af et ekstraordinært udbytte senere på året. Dirigenten spurgte herefter forsamlingen, om der var nogen aktionærer der havde kommentarer til dagsordens punkt 4c. Idet bestyrelsen ikke støttede forslaget og med baggrund i formandens henvisning til selskabsloven, oplyste dirigenten, at aktionærforslaget dermed ikke er vedtaget. Dagsordenens punkt 5 Dirigenten oplyste, at alle bestyrelsens generalforsamlingsvalgte medlemmer er på valg hvert år, og at de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer Tom Knutzen, Mads Lebech og Ulla Brockenhuus-Schack var villige til genvalg, hvorimod bestyrelsesformand Jørgen Tandrup ikke stillede op til genvalg, idet han fratræder bestyrelsen som følge af vedtægternes 18, stk. 3 omhandlende aldersgrænsen på 70 år for medlemmer af bestyrelsen. Dirigenten oplyste herefter, at bestyrelsen foreslå Claus Gregersen som nyt medlem af selskabets bestyrelse. Dirigenten oplyste endvidere, at Claus Gregersen, der var til stede under generalforsamlingen, er født i 1961, administrerende direktør for Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab, formand for Skandinavisk Holding A/S, Vækstfonden, Skodsborg Sundhedscenter A/S, Rungsted Sundpark A/S og Skodsborg Sundpark A/S, næstformand i Jeudan og derudover bestyrelsesmedlem i Fritz Hansen A/S, Simon Fougner Hartmanns Familiefond, Axcel Future og Gyldendal A/S. Afslutningsvist nævnte hun, at Claus Gregersen har bestyrelses- og ledelseserfaring fra danske og internationale private og offentlige virksomheder. Dirigenten oplyste, at der ifølge selskabsloven på generalforsamlingen skal gives oplysninger om de ledelseserhverv, som bestyrelsesmedlemmerne har i andre danske aktieselskaber, og at såvel indkaldelsen som den trykte årsberetning indeholdt udførlige oplysninger herom. Dirigenten spurgte herefter, om der var andre forslag til kandidater. Der var ingen andre forslag, hvormed dirigenten kunne konstatere, at henholdsvis, Tom Knutzen, Mads Lebech, og Ulla Brockenhuus-Schack enstemmigt var genvalgt samt Claus Gregersen nyvalgt af generalforsamlingen. Dagsordenens punkt 6 Dirigenten oplyste, at også revisor var på valg, og at bestyrelsen foreslog genvalg af PricewaterhouseCoopers. Dirigenten oplyste endvidere, at revisionsudvalget ikke er blevet påvirket af tredjeparter, og har ikke været underlagt nogen aftale med

12 Tivoli A/S 12 en tredjepart, som begrænser generalforsamlingens valg til visse revisorer eller revisionsfirmaer. Dirigenten spurgte til, hvorvidt der var andre forslag. Det var ikke tilfældet, og dirigenten konstaterede, at PricewaterhouseCoopers var enstemmigt genvalgt af generalforsamlingen. Dagsordenens punkt 7 Dirigenten spurgte, om der var aktionærer, der ønskede ordet under eventuelt, hvilket ikke var tilfældet, og hun kunne dermed konstatere at dagsordenen var udtømt. Inden dirigenten gav ordet til formanden, oplyste hun at bestyrelsesmedlem Tom Knutzen vil holde en tale for den afgående formand Jørgen Tandrup. Tom Knutzen indledte med at takke formanden for godt samarbejde, og ønskede ham et godt otium i Tivoli-regi. Han oplyste, at formaden kunne se tilbage på 18 år i Tivolis bestyrelse med de seneste 10 år som formand, hvor han havde stået i spidsen i et Tivoli under en positiv og nødvendig udvikling, med respekt for Havens traditioner og betydning. Han oplyste, at det var i år 2000 at Carlsberg valgte at sætte sine Tivoli-aktier til salg, hvilket affødte mange rygter, men at Skandinavisk Tobakskompagni og Christian Augustinus Fabrikker Aktieselskab slog til, især under overskriften samfundsengagement. Han pointerede, at det var formandens holdning, at Tivoli er en del af dansk kulturarv og skulle forblive på danske hænder, men at Tivoli også på sigt kunne blive en god forretning, på trods af markante underskud i midten af 1990 erne. Han understregede, at den efterfølgende aktieemission skabte forudsætningerne for vækst og udvikling, og dermed også øget udbyttebetaling og aktiekursstigning. Endvidere påpegede Tom Knutzen, at under formandens tid begyndte Tivoli at bevæge sig mod helårsaktiviteter med blandt andet nye sæsoner, at Tivolis rand ud mod Vesterbrogade og Bernstorffsgade, især i forbindelse med åbningen af Tivoli Hjørnet, er kommet i brug, og at Tivolis brand gennem licens- og royaltyaftaler ikke alene har skabt yderligere indtægter, men også styrket Tivoli-navnets værdi. Han pointerede, at inde i Tivoli er der under formandens tid ikke alene foretaget væsentlige investering i nye forlystelser og udvidelse af gæstearealerne, men også en tiltrængt vedligeholdelse af Tivolis historiske anlæg og de kulturelle traditioner, hvilket ikke kun har afspejlet formandens store forståelse for Tivolis egenart, men også nødvendigheden af skulle udvikle sig, for at tiltrække nye generationer af gæster. Han understrege, at formanden vil blive husket for hans tre bærende forudsætninger for nye investeringer i Tivoli, det ville sige kvalitet, økonomisk bæredygtighed og indsatser der styrker Tivolis DNA, hvilket Tivolis øvrige bestyrelsesmedlemmer, ledelse og medarbejdere såvel som gæster har sat stor pris på over årene. Han afsluttede med at konkludere, at formanden efterlader et Tivoli i rigtig god form og væsentlig bedre end da formanden tiltrådte bestyrelsen, og at han glædede sig til at overtage opgaven som bestyrelsesformand. På bestyrelsen og aktionærernes vegne takkede Tom Knutzen for formandens engagerede indsats gennem de sidste mange år. Dirigenten gav herefter ordet til formanden.

13 Tivoli A/S 13 Formanden indledte med at glæde sig over, at Tivoli i dag er i en væsentlig bedre gænge end for 18 år siden, hvor han tiltrådte bestyrelsen, som han karaktersirede som en nødlidende Have med et stort efterslæb på vedligeholdelsen. Formanden understregede, at han var helt klar over, at ikke alle nødvendigvis vil være lige enig i de ændringer, der er sket i Haven i hans tid, men han pointerede dog, at der var blevet foretaget markante indsatser med henvisning til renoveringen af Tivolis Koncertsal i 2005, Nimb i 2009, det nye Tivoli Hjørnet ud over en række forlystelser. Formanden ville ikke konkludere på, hvor godt eller skidt nævnte tiltag er blevet introduceret i Tivoli, men slog fast, at det der glædede ham mest, er at tilfredsniveauet blandt Tivolis gæster i dag fortsat ligger ekstremt højt, hvor over 90 % procent udtrykker, at de er meget tilfredse eller tilfredse med et besøg i Tivoli. Han udtrykte glæde over at have været en del af Tivolis udvikling over de mange år, og have oplevet gæsternes glæde ved at besøge Haven. Ud over den øvrige bestyrelse, rettede han især en stor tak til Tivolis særdeles dygtige daglige ledelse og medarbejdere, der er forudsætningen for at skabe den gode gæsteoplevelse. Formanden takkede for 18 gode år, og så frem til at besøge Tivoli igen, efter han fratrædelse som bestyrelsesformand. Formanden hævede generalforsamlingen kl. 14:30. Annette Juhl Dirigent

År 2016, mandag den 18. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

År 2016, mandag den 18. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Tivoli A/S CVR-nr. 10 40 49 16 År 2016, mandag den 18. april kl. 13.00 afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

År 2017, fredag den 21. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

År 2017, fredag den 21. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Tivoli A/S CVR-nr. 10 40 49 16 År 2017, fredag den 21. april kl. 13.00 afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen.

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen. Marts 2018 Til aktionærerne i Gyldendal A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GYLDENDAL Gyldendals bestyrelse inviterer hermed til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne 3, København, torsdag den

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck A/S Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Mats Pettersson,

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr VEDTÆGTER August Marts 20192018 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 20. april 2017 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken Bredgade 30, 1260 København K

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken Bredgade 30, 1260 København K SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2017 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken 10.00 Bredgade 30, 1260 København K Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Vedtægter. i cbrain A/S CVR-Nr Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S).

Vedtægter. i cbrain A/S CVR-Nr Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S). Vedtægter i cbrain A/S CVR-Nr. 24 23 33 59 Navn 1. Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S). Hjemsted 2. Selskabets hjemsted er Københavns Kommune, Danmark.

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 på adressen Europahallen,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008 Fondsbørsmeddelelse 16.04.08 Meddelelse nr. 7, 2008 I forlængelse af den i går fremsendte indkaldelse med dagsorden til Monberg & Thorsen A/S' ordinære generalforsamling 28.04.08 fremsendes hermed bestyrelsens

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S VEDTÆGTER For Fast Ejendom Danmark A/S 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Fast Ejendom Danmark A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavn: Fast Ejendom Holding A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 16. april 2015 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Selskabsmeddelelse 27. februar 2017

Selskabsmeddelelse 27. februar 2017 Selskabsmeddelelse nr. 3-17 Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 27. februar 2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S I henhold til vedtægternes 8 og 9 indkaldes herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S 9. oktober 2014 Meddelelse nr. 216 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

År 2019, tirsdag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

År 2019, tirsdag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Tivoli A/S CVR-nr. 10 40 49 16 År 2019, tirsdag den 23. april kl. 13.30 afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier.

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier. William Demant Holding A/S Torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S, CVR-nr. 71 18 69 11, på adressen Kongebakken 9, 2765 Smørum. Formanden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen.

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen. Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 l CVR-nr. 31843219 J.nr. 79-12940e-CNO Referat fra ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S, CVR.-nr. 31 84 32 19 Onsdag den 26. april

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

2. Forelæggelse af årsrapport for perioden 1. juli juni 2018 med revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af årsrapporten

2. Forelæggelse af årsrapport for perioden 1. juli juni 2018 med revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af årsrapporten SELSKABSMEDDELELSE 18. september 2018 IC Group A/S Opdateret indkaldelse til generalforsamling Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 19/2018 af den 31. august 2018 omhandlende selskabets indkaldelse til

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på H. Lundbeck A/S Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 15. marts 2018 SELSKABSMEDDELELSE NR. 02/2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

30. juni Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr VEDTÆGTER

30. juni Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr VEDTÆGTER 30. juni 2016 Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr. 29824088 VEDTÆGTER Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Scandinavian Private Equity A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under navnet

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 26. september 2018 klokken Bredgade 30, 1260 København K

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 26. september 2018 klokken Bredgade 30, 1260 København K SELSKABSMEDDELELSE 31. august 2018 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 26. september 2018 klokken 10.00 Bredgade 30, 1260 København K Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk CVR-NR 62 67 02 15 År 2013, den 18. april kl. 15.00

Læs mere

Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl

Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 15.00 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i Dampskibsselskabet NORDEN A/S mandag den 11.

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed under navnene Dansk Coloplast A/S, Coloplast International

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 9. april 2018, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Danish Crown A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Danish Crown A/S. CVR-nr VEDTÆGTER For Danish Crown A/S CVR-nr. 26 12 12 64 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Danish Crown A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Danish Crown Holding A/S, DC Holding

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN 523-18602 JST/pkc 21.04.2016 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for SKAGEN BRYGHUS A/S CVR-NR. 29 22 28 86 Advokatfirma Den 16. april 2015 kl. 15.00 afholdtes i Skagen Kultur- og Fritidscenter ordinær

Læs mere

Vedtægter tor Flügger group A/S

Vedtægter tor Flügger group A/S Vedtægter tor Flügger group A/S Indhold: 01. 02. Selskabets navn og formål side 2 03. 06. Aktiekapital, aktiebreve mv... side 2 07. 12. Generalforsamlinger......... side 3 13. 15. Bestyrelsen. side 5 16.

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato:

Generalforsamlingsprotokollat Dato: Generalforsamlingsprotokollat Dato: 24-05-2013 Den 24. maj 2013, klokken 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i (CVR nr.3338 6095) på selskabets adresse, 1.sal,. Den ordinære generalforsamling havde

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S Til aktionærerne Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 I overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab CVR-nr. 13 59 43 76 August April 201712 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er PFA Pension, forsikringsaktieselskab. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

Prime Office A/S. Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter

Prime Office A/S. Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aarhus, 27. maj 2015 Selskabsmeddelelse fra Prime Office A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 92/2015 Side

Læs mere