Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg"

Transkript

1 Referat TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referatet er skrevet ind i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer Lone Guldbæk 2. Valg af referent Louise Suhr 3. Godkendelse af dagsorden (B) Godkendt 4. Præsentationsrunde Der er 27 deltagere 5. Konflikt OK 18 Vi står overfor en konflikt og Lockout, derfor er det vigtigt at vi får planlagt samarbejdet, får stillet spørgsmål og delt svar med hinanden. - Gitte deltager i forberedende møder med andre organisationer, og vil informere om hvilke tiltag der planlægges, det kan være demonstrationer, samlingssteder o.lign. Gitte deltager i ugentligt møde med de andre organisationer i Nordjylland. Koordinering af aktiviteter mm. Der er planlagt - Demonstration d. 3. april, kl Gammeltorv Aalborg. Husk at det er alles konflikt. Også dem der ikke er udtaget til konflikt. -Demonstrationer d.10. april kl rundt i regionen/ude i kommunerne. Lærerforeningen og HK er allerede i gang i nogle kommuner. Thisted-Mors og Frederikshavn. Gitte giver besked til TR, når hun hører mere. -Tirsdag d. 17. april bliver der nok også planlagt noget. Uvist hvad.

2 TR opfordres til at informer kolleger og der kommer mere på Facebook. Derudover skrives der fælles debatindlæg. Gitt har haft et debatindlæg i Nordjyske d. 14. marts. Råd til ordentlige forhold. Gitte sender invitationer, information osv. videre til TR. Så kan de videreformidle + sætter på Facebook Ideer derudover, FOR VI SKAL UD PÅ GADERNE OG VÆRE SYNLIGE. - Møde op ved Rådhuse til byrådsmøder eller udvalgsmøder. F.eks. tavse demonstrationer. - Danne kæde gennem byer ved demonstrationer. Vi står skulder ved skulder - Lønfest. Flot invitation, men med overstregninger, for vi ender med discount fest. DSR ide. Kan laves centralt eller 3-11 steder. - DSR laver små film om Lønfesten To veninder på tøjshopping ifm. Lønfesten = ender hos genbrug, nyt køretøj = cykel, ude at spise frokost = Pølsevogn osv. osv. Der planlægges lokale konflikt cafeer rundt omkring i de nordjyske kommuner. Det vil være en god støtte til os små organisationer, at TR og kolleger har et lokalt sted at mødes med ligesindede. Nedenfor er oplistet hvad vi ved på nuværende tidspunkt. Frederikshavn: FOA har taget initiativ til at invitere til møde Hjørring: Der planlægges møder i FTF regi. Gitte videregiver information hvis hun får viden om fælles organisations tiltag. Brønderslev: På torsdagens TR stormøde fik Gitte kontakt med TR fra HK, FOA og DL. Gitte sender information til TR. Vesthimmerland: På torsdagens TR stormøde blev der lavet en Facebook gruppe for TR i kommunen. Lise Stensgaard har koblet Trine Fischer og Lene Holst Norderud på denne. Mariagerfjord: FOA Mariagerfjord har inviteret til møde. Gitte sender invitation videre til TR og strejkende fysioterapeut. Jammerbugt: Aalborg: De strejkende i visitationen vil kunne mødes på Sofiendalsvej. Thisted: Gitte har hørt om et samarbejde i Thisted-Morsø området, hun undersøger nærmere Morsø: se ovenfor Rebild: Læsø: God ide at TR og kolleger laver opslag af lokale tiltag på Facebook siden Danske Fysioterapeuter region Nordjylland. Det kan man som gæst. Man kan selvfølgelig også mødes med fysioterapeuter fra egen arbejdsplan og planlægge. Laves der noget der koster penge, f.eks. leje af lokale, materiale osv. Så lav en aftale med Gitte om at Danske Fysioterapeuter Nordjylland betaler.

3 - 10 nordjyske TR deltog i Sundhedskartel TR mødet i København d. 12. marts, og 10 deltog i Stormødet d. 22. marts i Fredericia. Hvilke informationer har de med derfra. Mødet d. 12. marts: Nikolai Robinson: Påvirkningen af BNP er stort. Derfor formodning om kort konflikt. Konflikt ABC er IKKE statisk God dag med brugbar info Frokostpause er en del af tidligere forhandlinger. Når arbejdsgiver vil fjerne den igen, er det at sløjfe tidligere opnåede aftaler. Vigtigt med ordentlighed når vi besvarer spørgsmål fra borgere. Bettina: Bekymrende med evt. regeringsindgreb. God info om Den danske model (Laust Høgedahl). Mange og afledte effekter. Marianne: Det er offentlighedens kamp. Det er nu det er vigtigt at få befolkningens sympati. Det er alles kamp. Maria: Skal Den danske model revideres? Camilla: Hvor meget sparer fx et sygehus på konflikt? Gavner det deres økonomi? Kristian: Del gerne opslag med at pengene skal retur til samme sted. Mødet 22. marts: Facebookgruppe: Bak op om de offentligt ansatte Hjemmeside: Bakopenløsningforalle.dk FTR fra Aalborg kommune havde informeret om at der planlægges med Nordkraft som et Samlingssted Der kom ikke noget ud fra forhandlingerne i Forligsinstitutionen. Dog sagde Dennis Kristensen, at der så ud til at være en lille åbning hos kommunerne. Camilla: kan man risikere at kommunerne siger ja til en aftale uden at regionerne har en? Uklart. Vi forventer at staten skal afklares først. Alle: God stemning. Godt organiseret. Lødig tone. Sjovt at se så mange forskellige faggrupper. Fedt at mærke opbakning på tværs af faggrupper. Retten til at forhandle frit var et vigtigt punkt. Kristian: Kronerne betyder også noget. Jette: Vi kommer ikke og beder om noget nyt. Vi beder blot om at få lov til at beholde det vi har (Flemming Vinther) Hvornår får vi besked om konflikten bliver til noget? Sandsynligvis først d Demonstrationer bliver til noget selvom konflikten udskydes. Skal vi lave en mailliste med private mailadresser og telefonnumre? Det er der opbakning til. Der bliver sendt liste rundt. Skriv til Gitte, hvis ikke du er med på mødet i dag. Hvor meget må ikke-konfliktramte TR bruge af arbejdstid til demonstrationer? Det skal aftales med arbejdsgiver, men man må forvente at man skal bruge sin fritid Hvordan sikrer vi et tættere samarbejde mellem kommunale TR fra forskellige faggrupper? Det kommer til at tage lang tid at oparbejde tilliden igen, hvis den bliver brudt. Svært at komme fra en lille faggruppe som fys. Marianne: Der er planlagt møde med de forskellige faggrupper i Hjørring d. 3.4.

4 - Hvordan kan dem der ikke er udpeget til strejke og lockout støtte dem der er. I skal støtte om sagen når I taler med borgere, patienter, familie, venner osv. Fortælle at det er Velfærdsstaten der risikere at forsvinde. At vi ikke ønsker at der fjernes aftaler, som tidligere er forhandlet via en overenskomstaftale. At offentlige ansatte har vist løntilbageholdenhed under krisen, og at det nu er fremgangstider, og vi derfor ønsker og fortjener løn stigning som den private sektor. LIKE eller DELE eller kommentere på Facebook. Gå med badges Jeg skal arbejde, men støtter mine kolleger i konflikt, fx til dem der er i nødberedskab. Deltage i demonstrationer og alle de arrangementer der afholdes. Støt op om jeres kolleger, tidligere kolleger, bekendte og venner der er i konflikt. Skal vi ud og barrikadere for ikke-medlemmer? Helge Sørensen: Danske Fysioterapeuter vil gerne være ordentlig og ikke barrikadere. TR bør ikke barrikadere, men man kan ikke vide, hvad andre kolleger gør. Ordentlighed er vigtigt! Hvordan er man stillet som blokaderamt? Hvad er vigtigt at være obs på for ikke-konflikt ramte? Man må ikke tage konfliktramt arbejde TR skal være primus motor og opsøge information omkring, happenings og videregive information til de medlemmer man repræsenterer. Arbejdsgiver skal indkalde til samarbejdsaftale omkring nødberedskab på afdelingen. - Hvilke områder er udtaget til strejke/lockout og er der planlagt nødberedskab Strejke: Hospital: Aalborg universitetshospital Farsø. Der skal udarbejdes nødberedskab i dag fredag d. 23. marts for hele AUH. Kommune: Hjørring, 34 fysioterapeuter. Nødberedskab: Uafklaret, problem med gul organiseret der indgår i nødberedskab. Brønderslev, 20. Nødberedskab: Uafklaret Frederikshavn 34 Nødberedskab: Rehabiliterings afsnit, ikke nødvendigt: Træningsafdeling Uafklaret. Visitation uafklaret Jammerbugt 2. Anne Mortensen er ikke deres TR men støtter dem Vesthimmerland 1. Er Trine TR? Mariager fjord 1. (Nødberedskab forhandlet d. 26. marts) Aalborg 5. Rikke Elmstrøms er TR Lockout Hospital: Aalborg universitetshospital Intet er undtaget. Der skal udarbejdes nødberedskab i dag fredag d. 23. marts for hele AUH Regionshospital Nordjylland Brønderslev Neurorehabilitering er undtaget på matriklerne Brønderslev og Frederikshavn, samt palliativt team. Hjørring, Frederikshavn og Thisted matriklerne: Nødberedskab er aftalt, mangler underskrift

5 Skagen Gigt og rygcenter: Har intet akut, så intet nødberedskab - Konfliktstøtte ved strejke og lånemodel ved Lockout. Dem der er udtaget til strejke får konfliktstøtte, når vi går over i fase to Lockout, så gælder lånemodellen for alle, også dem der er udtaget til strejke. Der vises en lille film der forklarer om lånemodellen - Merchandise. Der er konflikt kit til dem der er i strejke eller lockout. Trøje, taske, regn poncho, balloner og bolsjer. Derudover får vi skilte, flyers og badges med teksten jeg skal arbejde, men støtter mine kolleger i konflikt. Der skulle være badges til alle. 6. Nyt fra regionsformanden Hvis der er tid til punktet Helhedstilbuddet i Hjørring har fyret alle fysioterapeuter. Dialog uden resultat, nu presse inde over. 7. Dato for næste møde, tovholdere, punkter Næste møde er d. 25. april. Tovholdere er Camilla Pedersen og Marianne Trudslev Punkter til dagsordenen - Referentrollen - Rene Andreasen, politisk konsulent holder oplæg.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Se skabelon til mail om kontaktoplysninger, som du kan sende til dine kolleger nederst på denne side.

Se skabelon til mail om kontaktoplysninger, som du kan sende til dine kolleger nederst på denne side. Tillidsrepræsentant på en konfliktramt arbejdsplads - en guide til dig, der er tillidsrepræsentant på en arbejdsplads, der er ramt af strejke eller lock out. Lige nu ser du ind i en helt ny og uvant rolle,

Læs mere

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl. 9-15 på Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 21 deltagere Kl. 09.00 11.30: Ordinært møde med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

Guide til tillidsrepræsentanten pa en konfliktramt arbejdsplads

Guide til tillidsrepræsentanten pa en konfliktramt arbejdsplads Guide til tillidsrepræsentanten pa en konfliktramt arbejdsplads De akademiske organisationer har i fællesskab udarbejdet denne guide, og du kan som BF-tillidsrepræsentant tage det du kan bruge af vejledningen.

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Mødet afholdes i lokale A Sofiendalsvej 3 Aalborg Afbud fra Christine Bak. Maria deltager kun formiddag. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde, FOA Nordjylland 16. april 2018 Rev. nr.:

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde, FOA Nordjylland 16. april 2018 Rev. nr.: Ekstraordinært repræsentantskabsmøde, FOA Nordjylland 16. april 2018 Rev. nr.: 9801-18-2449 1. DRØFTELSE AF KONFLIKTSITUATIONEN... 2 1.1 STATUS V/KG... 2 1.2 REGISTRERING/UDBETALING V/KJ OG PP... 3 1.3

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 4. maj 2015 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Kl. 9.00 12.00: Ordinært møde 1. Valg af ordstyrer Birgitte, Skagen gigt og rygcenter 2. Valg

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Elin Lau, Danske fysioterapeuter kommer fra kl. 10-12 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Kl. 9.00-10.00: Elin Lau holder oplæg om arbejdstidsregistrering (fx merarbejde, selvtilrettelæggende

Læs mere

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 18. juni 2018 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 16.00 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra møde d. 26 marts 2008

Referat fra møde d. 26 marts 2008 Referat fra møde d. 26 marts 2008 Mødested: Røntgenafdelingen Esbjerg Sygehus Finsensvej 35 6700 Esbjerg Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, og Jørgen Nørris Christensen,

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 17. november 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer Camilla Pedersen 2. Valg af referent

Læs mere

Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse

Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse Kommissorier for kontaktudvalg på de nordjyske sygehuse Godkendt af Den Administrative Styregruppe for sundhedsaftaler den 08 12 2010 1 Kommissorium for Kontaktudvalg på de Psykiatriske sygehuse Nedsættelse

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Turisme Business Region North Denmark

Turisme Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Turisme Business Region North Denmark 21. oktober 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Lise-Lotte Stisager Frederikshavns Kommune Tanja Christiansen Morsø Kommune Martin

Læs mere

Sundhedsaftalen

Sundhedsaftalen Sundhedsaftalen 2015-2018 Sundhedsaftalens opbygning Sundhedsaftalen består af: Den Politiske Sundhedsaftale Den Administrative Sundhedsaftale Den Tværsektorielle Grundaftale Politisk organisering Administrativ

Læs mere

Referat TR netværksmøde 24. september 2012

Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Referat TR netværksmøde 24. september 2012 Deltagere: Bente Brandhøj Pedersen, Dorte Rytter, Lise Stensgaard, Helle Yde Thomsen, Inge Marie Melgaard, Charlotte Krogh Sørensen, Louise Mulvad Suhr, Anne

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 21-10-2015 17:30 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

OK18 - BUPL i konflikt og hvad så?

OK18 - BUPL i konflikt og hvad så? OK18 - BUPL i konflikt og hvad så? Dagsorden 1. Velkomst 2. Den Danske Model 3. Hvorfor er vi endt, hvor vi er? 4. Forligsinstitutionen 5. Fakta 6. Hvad sker der under konflikten? 7. Spørgsmål Den Danske

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 27. april 2017 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Referat er indskrevet under punktet Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer; Lene Holst Norderud 2. Valg af referent; Louise

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012. L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 4. Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 14. december 2012 Dato for udarbejdelse: 4. december 2013 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Pernille Hoppe, Lisbet Jensen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Afbud fra Lars Jensen, Mette Groes suppleant. Mødeleder Charlotte Graungaard Falkvard Ordstyrer Erik Roland Referent Michael Dreyer Referat udsendt 20.

Læs mere

Danskerne giver offentligt ansatte et varmt kram - UgebrevetA4.dk. OK18 Danskerne giver offentligt ansatte et varmt kram

Danskerne giver offentligt ansatte et varmt kram - UgebrevetA4.dk. OK18 Danskerne giver offentligt ansatte et varmt kram OK18 Danskerne giver offentligt ansatte et varmt kram Af Henny Christensen Fredag den 23. marts 2018 En bølge af sympati strømmer de offentligt ansatte i møde i ny måling. Seks ud af ti danskere erklærer

Læs mere

Status for Økonomiaftalemål i Sundhedsaftale

Status for Økonomiaftalemål i Sundhedsaftale Status for Økonomiaftalemål i Sundhedsaftale I Sundhedsaftalen 2015-18 er der fastlagt fire mål, der har afsæt i Økonomiaftalerne for 2014 og 2015. De fire mål i Økonomiaftalerne er: Færre uhensigtsmæssige

Læs mere

ALLES VELFÆRD VORES KAMP

ALLES VELFÆRD VORES KAMP ALLES VELFÆRD VORES KAMP Få idéer til lokale aktiviteter, som du kan planlægge sammen med dine kolleger. ALLES VELFÆRD VORES KAMP Kampen for at nå vores mål ved overenskomstforhandlingerne er vigtig. Og

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

TR netværksmøde d. 27. august 2013

TR netværksmøde d. 27. august 2013 TR netværksmøde d. 27. august 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 Frokost kl. 12.00-12.30 Der kommer ikke oplægsholder fra DSA til mødet. De kunne ikke deltage i dette møde. Tina Kaas forsøger at lave en aftale

Læs mere

EN LØSNING FOR ALLE GUIDE TIL KLUBBEN HVORDAN BAKKER VI OP? Dansk Socialrådgiverforening

EN LØSNING FOR ALLE GUIDE TIL KLUBBEN HVORDAN BAKKER VI OP? Dansk Socialrådgiverforening 1 EN LØSNING FOR ALLE GUIDE TIL KLUBBEN HVORDAN BAKKER VI OP? Dansk Socialrådgiverforening 2 Vi skal vise vores styrke foto Kristian Granquist Overalt i landet er vi socialrådgivere, sammen med hundredetusindevis

Læs mere

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning

a. Netværk på tværs 9. maj, orientering fra Jesper - Fortsætter det gode arbejde og fastholder planerne 9. maj. Taget til efterretning Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: Tirsdag den 20. februar 2018 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg mødelokale 210 Tid: Kl. 09:00 15:30 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013.

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland Dato for møde: 15.08.13 9.00 15.00 Deltagere: Gitte, Lone, Karin, Preben, Ina, Marit, Anne Kirstine, Jette og Tina Afbud: Ulla Dagsorden

Læs mere

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år]

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år] Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland For referat: Ulla Dato for møde: 21.05.13 kl. 9-15 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere: Anne Kirstine, Preben, Marit,

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Mandag den 21. august 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg Bestyrelsen: Iben

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning.

Tilbagemelding fra Tine om netværksmøder og refusion Afventer fortsat en beslutning. TR møde for Region Hovedstaden Stats-, Regions- og Privatansatte Tillidsrepræsentanter Referat fra d. 21.06.18 Referent: Nina Sandholdt Deltagere: Tanja (DFys), Nina (Rigshospitalet), Rikke (Geelsgaardskolen),

Læs mere

Mandag d.3.oktober 2016 kl

Mandag d.3.oktober 2016 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 06/2016 FIU 9501-16-08-03 BESTYRELSESMØDE Referat Mandag d.3.oktober 2016 kl.9.00-16.00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere:

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl Morgenkaffe fra kl. 8.30 Afbud fra Ina, Ulla og Christina DAGSORDEN: Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl. 9.00-15.00 Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Anne Kirstine Jensen

Læs mere

ALLES VELFÆRD VORES KAMP

ALLES VELFÆRD VORES KAMP ALLES VELFÆRD VORES KAMP Få idéer til lokale aktiviteter, som du kan planlægge sammen med dine kolleger. ALLES VELFÆRD VORES KAMP Kampen for at nå vores mål ved overenskomstforhandlingerne er vigtig. Og

Læs mere

Nordjylland. Referat: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent. Helle Pia R. Pedersen

Nordjylland. Referat: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent. Helle Pia R. Pedersen Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 10. oktober 2017 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 kl.9.00-15.00. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30. Niels Erik Rasmussen deltager i punkt 15. Afbud fra Julie. DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

SYGEDAGPENGEFORLØB OVER 26 UGER NORDJYLLAND

SYGEDAGPENGEFORLØB OVER 26 UGER NORDJYLLAND SYGEDAGPENGEFORLØB OVER 26 UGER NORDJYLLAND BESKÆFTIGELSESREGION NORDJYLLAND, JUNI 2009 Indholdsfortegnelse Vigtigste konklusioner... 3 Sygedagpengeforløb over 26 uger andel og udvikling... 4 Antal sygedagpengeforløb

Læs mere

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel

12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Referat FTF Region Sjælland Nykobbelvej 1 4200 Slagelse 12-12 seminar for bestyrelsen for FTF region Sjælland Den 3. og 4. juni 2013, Havnsø Hotel Udkast til referat af region Sjællands bestyrelsesseminar

Læs mere

UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl

UDKAST Referat. TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl UDKAST Referat TR netværksmøde d. 31. januar 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Tina Lambrecht og Helge Sørensen deltager fra 11.00-12.00 vedr. OK 18. O: Orientering

Læs mere

ALLES VELFÆRD VORES KAMP

ALLES VELFÆRD VORES KAMP ALLES VELFÆRD VORES KAMP Få idéer til lokale aktiviteter, som du kan planlægge sammen med dine kolleger. ALLES VELFÆRD VORES KAMP Kampen for at nå vores mål ved overenskomstforhandlingerne er vigtig. Og

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 27. februar 2015 Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Michael Christensen Mariagerfjord

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016.

Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. Referat fra regionalt TR møde d. 24. februar 2016. 1. Dagsorden godkendt. Præsentationsrunde. 2. Information fra hovedbestyrelsen (Kirsten Ægedius og Sanne Jensen): Arbejder aktuelt med at definere foreningen,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Sundhedspolitisk dialogforum. 27. Marts 2015 Afdelingschef Peter Larsen

Sundhedspolitisk dialogforum. 27. Marts 2015 Afdelingschef Peter Larsen Sundhedspolitisk dialogforum 27. Marts 2015 Afdelingschef Peter Larsen Baggrund og proces Sundhedsloven Processtart i september 2014 Styregruppe Temagrupper Advisory Board Høringsperiode og borgermøder

Læs mere

Regionalt TR-møde 7. marts

Regionalt TR-møde 7. marts Regionalt TR-møde 7. marts 1) Fra forhandlinger til sammenbrud Hvorfor konflikt? Hvor er knasterne? Hvad sker der lige nu i Forligsinstitutionen? 3) Hvad er din rolle som TR? Hvad gør vi nu? Aktiviteter,

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato Sted Svar senest mandag, den 8. januar 2018 til lds@nobr.dk Afholdt som elektronisk møde Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune)

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september 1. Nyt bestyrelsen imellem 2. Opsamling på regionskonferencen og forslag til konferencen i 2011 3. Verserende sager Mundtlig status på VF sager i Rebild, Mariagerfjord

Læs mere

Erfaringsforum Vestdanmark

Erfaringsforum Vestdanmark Erfaringsforum Vestdanmark Onsdag den 16. november 2016, kl. 9.30 14.30 i Multisalen på Regionshospitalet Hammel Neurocenter Dagsorden: kl. 9.30-9.40 1. Velkomst ved Aarhus Universitetshospital, herunder

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel.

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel. I mødet deltog: Kim Nymand Olsen, Ole Ranum, Benny E. Karlsen, Dorthea Jensen, Lindy Mortensen, Claus Pedersen, Mariann Nielsen, Per Kronborg Christensen, Annemarie Sørensen, Anne-Marie Als, Salmon Dahlgaard

Læs mere

VI STØTTER VELFÆRDSARBEJDERNE

VI STØTTER VELFÆRDSARBEJDERNE VI STØTTER VELFÆRDSARBEJDERNE Idékatalog til solidariske socialrådgiverstuderende under OK18-konflikten 2 Kære socialrådgiverstuderende Her i kataloget har vi samlet nogle idéer til aktiviteter man kan

Læs mere

SERVICEOMRÅDET Aalborg den 19. oktober 2018 FOA NORDJYLLAND FiU-nr

SERVICEOMRÅDET Aalborg den 19. oktober 2018 FOA NORDJYLLAND FiU-nr SERVICEOMRÅDET Aalborg den 19. oktober 2018 FOA NORDJYLLAND MRM/pn FiU-nr. 9501-18-24-11 Referat fra bestyrelseskonference 25. og 26. september 2018 på Hotel Pinenhus, Pinen 3, 7870 Roslev Til stede: Fraværende

Læs mere

SATS-pulje vedrørende Styrket sammenhæng for de svageste ældre. Region Nordjylland og kommunerne i regionen, dog undtaget Læsø

SATS-pulje vedrørende Styrket sammenhæng for de svageste ældre. Region Nordjylland og kommunerne i regionen, dog undtaget Læsø TIT-PROJEKTET SATS-pulje vedrørende Styrket sammenhæng for de svageste ældre Region Nordjylland og kommunerne i regionen, dog undtaget Læsø Projektet løber fra 2017 til 2019 PROJEKTET - MÅLSÆTNINGER At

Læs mere

INFORMATIONSMØDE REGIONAL DRIFT AF ØPE DECEMBER 2018

INFORMATIONSMØDE REGIONAL DRIFT AF ØPE DECEMBER 2018 INFORMATIONSMØDE REGIONAL DRIFT AF ØPE DECEMBER 2018 HVORFOR ER VI HER I DAG? Regionens Akutlægebiler, paramedicinerbiler og akutbiler har været i udbud Regionsrådet har på baggrund af indkomne tilbud

Læs mere

OK18 Hvis konflikten kommer

OK18 Hvis konflikten kommer FORBUND OK18 Hvis konflikten kommer Konflikt-tjek for tillidsrepræsentanter Indhold FOA i konflikt? 3 Overenskomstmæssige konflikter 4 Afstemningsregler 10 OK18 12 Tidsplan OK18 14 Hvis konflikten kommer?

Læs mere

Dagsorden Møde i KulturKANtens politiske styregruppe 21. marts 2018 kl i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Dagsorden Møde i KulturKANtens politiske styregruppe 21. marts 2018 kl i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg Dagsorden Møde i KulturKANtens politiske styregruppe 21. marts 2018 kl. 9.30-12.00 i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg Parkeringsmuligheder: Friis parkeringshus, Musikkens Hus parkeringshus Deltagere

Læs mere

Vodskov d. 22. marts 2013

Vodskov d. 22. marts 2013 Vodskov d. 22. marts 2013 Opsamling på møde om lockout-situationen Indbudte: Alle relevante arbejdsgiverrepræsentanter for elever, kursister og studerende, der deltager i undervisning/uddannelse på SOSU

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner)

1. Kommunikation vedr. hjælpemidler via korrespondancemeddelelser (sygehuse og kommuner) Referat fra mødet den 16. januar i Forum for elektronisk kommunikation Deltagere: Peter Bræum, Aalborg Kommune Grethe Nielsen, Frederikshavn Kommune Karina Eriksen, Hjørring Kommune Hanne Rasmussen, Brønderslev

Læs mere

Flextrafik i Nordjylland

Flextrafik i Nordjylland Flextrafik i Nordjylland En temperaturmåling og evaluering af Flextrafik-samarbejdet Oktober 2011 Aktiviteter Økonomisk kørselsanalyse Afsæt i gennemført kørsel over 15 måneder i Flextrafik-regi Besøg

Læs mere

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S Møde: Ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 3-2018 Dato: Fredag den 14.09.2018 kl 12.00 14.00 Sted: Hotel Scandic, Aalborg Øst Deltagere: Arne Boelt, Hjørring Kommune Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune Mikael

Læs mere

P A T I E N T F O R L Ø B. Evaluering af Lægemiddelenhedens. En undersøgelse af tilfredsheden

P A T I E N T F O R L Ø B. Evaluering af Lægemiddelenhedens. En undersøgelse af tilfredsheden P A T I E N T F O R L Ø B Evaluering af Lægemiddelenhedens konsulentbesøg En undersøgelse af tilfredsheden 1 Indledende... 3 2 Evaluering besøgspraksisser... 5 3 Evaluering praksisser uden besøg... 10

Læs mere

TR møde d. 27. maj 2013

TR møde d. 27. maj 2013 TR møde d. 27. maj 2013 Morgenkaffe fra kl. 9.00 til 9.15. Der er netværksmøde fra kl. 9.15 til 12.00. Frokost kl. 12.00-12.30 Karen Fischer holder oplæg om TR vilkår fra kl. 12.30 til 15.00 Fælles møde

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Nordsjælland. Nyt fra afdelingen. Den 11. nov. Medlemsskaber der bør overflyttes... Lene Lindberg Formand i Foa Nordsjælland mail:

Nordsjælland. Nyt fra afdelingen. Den 11. nov. Medlemsskaber der bør overflyttes... Lene Lindberg Formand i Foa Nordsjælland mail: Lene Lindberg Medlemsskaber der bør overflyttes... Jeg ser frem til en uge, hvor vi sætter medlemskab i fagforeningen på dagsorden. Vi kommer med et tilbud til de af jeres kollegaer, som står i Krifa eller

Læs mere

Referat Forum for elektronisk kommunikation. 15. september 2014 i Mødelokale SAN, Koncern IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

Referat Forum for elektronisk kommunikation. 15. september 2014 i Mødelokale SAN, Koncern IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg IT Projekt og Portefølje Referat Forum for elektronisk kommunikation 15. september 2014 i Mødelokale SAN, Koncern IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere Peter Breum, Aalborg Kommune Grethe Nielsen,

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark

Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark 25. august 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Morten Lemvigh Region Nordjylland Per Toppenberg Region Nordjylland Jørgen Basballe

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Vejledning om nødberedskab OK 18

Vejledning om nødberedskab OK 18 Vejledning om nødberedskab OK 18 Om denne vejledning Først forhandles central rammeaftale Ifølge vores hovedaftaler med Regionernes Lønnings- og Takstnævn og KL skal Etf stille det nødvendige beredskab

Læs mere

med

med Pressemeddelelse fra RAR Nordjylland Ledigheden falder i samtlige nordjyske kommuner, viser den seneste månedlige opgørelsee fra Danmarks Statistik. Samtidigtt stiger antallet af lønmodtagere med 1.079

Læs mere

Fysioterapeutuddannelsen ROKERINGSPLAN Hold F10S

Fysioterapeutuddannelsen ROKERINGSPLAN Hold F10S . Andersen, Anne. Ástvaldsdóttir, Audur Frederikshavn Mariagerfjord 3. Bjørn, Ida Beate Sæby Fysioterapi Jammerbugt Vester Mariendal Skole 4. Bleshøy, Nina V. Jammerbugt 5. Bottenvik, Ingvild K. Frederikshavn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Plan for sygehuse og speciallægepraksis

Plan for sygehuse og speciallægepraksis Plan for sygehuse og speciallægepraksis Det nordjyske sundhedsvæsen bliver hver eneste dag udfordret på økonomien, på kvaliteten og på evnen til at skabe sammenhæng i patientforløb på de enkelte sygehuse,

Læs mere

Mandag d.31.august 2015 kl

Mandag d.31.august 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Mandag d.31.august 2015 kl. 16.00-20.00 FOA Vendsyssel, Mellemgade 12, 9800 Hjørring Deltagere:

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk 9. og 10. oktober 2017, kl. 09.00 14.00 På Rønnes Hotel, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Læs mere