Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland"

Transkript

1 Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Den 8. april 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander(gik kl.12.00), Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth Schrøder, Mark Ebbesen, Fraværende: Karen Kochen, Kenneth Sejr. Desuden deltog Janus Piil Christensen, konsulent i Danske Fysioterapeuter. Ordstyrer: Lisbet Jensen Referent. Lise Emner til politisk drøftelse. Ny konsulentfunktion vedr. regionerne. v. Janus: Janus orienterede om baggrunden for, at det politisk er besluttet, at tilknytte en fast konsulent til regionsbestyrelserne. Det primære formål er, at optimere vidensdeling og erfaringsdeling mellem det centrale og decentrale led i Danske Fysioterapeuter. At sikre at der bliver bedre sammenhæng mellem det politiske arbejde i regionerne og centralt i Danske Fysioterapeuter. Janus vil kunne bidrage med politiske oplæg, alt efter hvad vi arbejder med. Janus deltager som udgangspunkt i samtlige regionsbestyrelsesmøder, men vil løbende sammen med regionsformændene vurdere efter dagsordensindhold. Ordningen evalueres efter 1 år. Bestyrelsen bemærker at det er et must, at der er sammenhæng mellem det centrale og det decentrale led, at det er vigtigt, at det der arbejdes med i sekretariatet også kommer ud og får liv i regionerne. Som eksempel nævnes børneområdet. Desuden at den viden og erfaring, der er i regionerne bruges centralt og at den deles på tværs af regionerne, så ingen laver dobbeltarbejde. Et bestyrelsesmedlem bemærker, at der jo hele tiden har været vidensdeling mellem sekretariat og regionsformænd, men at det er fint at fokus øges. Der opfordres til at evalueringen bredes ud til alle regionsbestyrelsesmedlemmerne. Strategiplan 2016: Janus orienterede om strategiplan 2016,der indeholder 19 projekter. De overordnede indsatsområder er: Vækst og nye job Bedre medlemsservice Bedre løn og arbejdsforhold Særlig orientering om de 5 projekter, som sekretariatet i samarbejde med regionsformændene, finder særlig relevant for regionsbestyrelserne, at arbejde yderligere med: Rehabilitering på ældreområdet Muskel- og ledsygdomme Flere fysioterapeuter på børneområdet

2 Fysioterapeuter i lægepraksis Nye job i kølvandet på beskæftigelsesreformerne Bestyrelsen gennemgik og kom med tilkendegivelser på de enkelte projekter: Ad. 1: Fokus er på at definere den mere selvstændige faglige profil for fysioterapeuter ind i hverdagsrehabiliteringen. Bestyrelsen tilkendegav, at det er vigtigt, at dette område italesættes, så det er attraktivt for fysioterapeuter at beskæftige sig med. Men at vi samtidig må erkende, at dette er et område vi deler med andre faggrupper. Vi skal arbejde med vores profil ind i det og med, hvad vores roller er ex. som garanter for kvalitet og faglighed, tværfaglig tilgang, undervisning og ikke mindst ledelsen af området. Vigtig at fortælle de gode historier om netop denne tilgang. Ad. 2: Der lægges op til øget samarbejde med kiropraktorerne for ex at sætte fokus på træning frem for operation. Bestyrelsen mener, at vi også skal i yderligere dialog med lægerne, både lokalt i forhold til projekter, men også på centralt politisk hold. I kommunerne ses flere og flere borgere, der kommer til genoptræning uden operation. Vi skal have de faglige argumenter på plads, der skal ses på om der er brug for kompetenceudvikling af de fysioterapeuter, der evt. så ser pt. som 1. mand. Der snakkes noget om, hvor vi ser nye stillinger i dette projekt og hvad, der er brug for. Ad.3: Fokus er på den åbenbare mulighed, der er i forhold til Folkeskolereformen og den øgede viden om, at tidlig motorisk screening og opsporing er værdifuld. Det er rigtig godt, men vi mangler opmærksomhed på specialbørneområdet. Det har været efterspurgt længe. Hvis ikke det er indeholdt i strategiplanen, vil vi opfordre til fokus på anden vis. Ad 4: Vigtigt fokusområde for vores region. Lise har i efteråret holdt møde med Jens Stenbæk om bl.a. dette emne, fordi vi har udfordringer med lægemangel i yderområderne. Der er udarbejdet materiale på baggrund af nuværende erfaringer. Vi snakker om hvilke barrierer, der kan være. Er det som hjælpepersonale i forhold til overenskomsten eller som ansat? Er det lægerne eller politikerne, der skal kommunikeres med? Nordjylland har afholdt medlemsmøde om dette emne, skal vi gøre noget lignende her? Vi ser frem til yderligere information og strategier om emnet. Ad 5: Der ses jobmuligheder for fysioterapeuter i kølvandet på de arbejdsmarkedspolitiske reformer. Borgere på sygedagpenge skal tilbydes et ressourceforløb, med bl.a. sundhedsfaglig vurdering og indsats. Hvordan kan vi spille en rolle her, hvad er vores faglige profil ind i dette? Vi snakker om, at det giver mening, at komme ind i nogle forløb på et tidligere tidspunkt ex. i samarbejde med jobcentermedarbejderne. Inden borgeren er ved at falde ud af systemerne. Der er faktisk en del kommuner, der gør noget. Dem skal vi blive klogere på.

3 Er der fysioterapeuter involveret og hvordan? Vi skal trække på eksisterende viden. Snak om evt. medlemsmøde, etablere netværk eller være initiativtagere til mere konkret projekt. Janus tager vores kommentarer med tilbage til sekretariatet og vi har noteret os mulige indsatser, som vi vil tage med til GF og en snak om kommende indsatsområder. Generalforsamling 2015: Vi snakker om beretningen, som der er stor ros til, tilmeldinger, praktisk og gennemgår drejebogen til GF Alle er klare på deres opgaver, så det kører. Lise aftaler det sidste praktiske. Emner til orientering, drøftelse og stillingtagen Regionsformand/ HB Nyt Fra HB: Lisbeth Schrøder orienterede om, hvordan det er at komme ind som ny i HB og om indholdet på HB `s konference i januar. Bl.a. om oplæg fra Søren Møller, formand for DGI, som omhandlede en bestyrelses ansvar, håndtering af politisk uenighed og vigtigheden af, at der er sammenhæng mellem en organisations politisk niveauer. Lisbeth er blevet formand for det nye Lederråd. Lise orienterede om, at HB havde arbejdet med endelig godkendelse at Strategiplan 2016,definering af begrebet grundlæggende sundhedsydelser, som er indføjet i vores Sundhedspolitik. Grundlæggende sundhedsydelser er der, hvor Danske Fysioterapeuter ikke går ind for brugerbetaling, Andet der har fyldt i HB arbejdet er revision af de sundhedsprofessionelle uddannelser samt afsluttende om OK 15. Spørgsmål til møde lister: Opklarende spørgsmål bl.a. om møde, der er planlagt mellem Danske Fysioterapeuter, regionsformænd og praksiskonsulenterne. Det er et årligt møde, der arrangeres centralt fra. Praksiskonsulenterne er ansat i regionerne og da Region Sjælland ikke har nogen praksiskonsulent er det kun Lise der deltager. Hans Andersen, SU medlem, har deltaget på et af møderne, hvor emnet var rygforløbsprogrammer. Vurderingen er,at deltagelse af andre afhænger af dagsordenen. Generel orientering og snak om praksiskonsulentproblematikken i Region Sjælland og strategien i den forbindelse. Aktuelt fra RF: Lise orienterede, udover emner berørt under mødelisterne, om det kommende valgmøde i forbindelse med folketingsvalg og om, at der i Næstved Kommune arbejdes med konkurrenceudsættelse af distrikt Syd. Dette følges af både Lise og forhandlingskonsulenten. Årsregnskab 2014: Årsregnskabet fremlagt og taget til efterretning af bestyrelsen. Budget 2015: Godkendt til fremlæggelse på generalforsamlingen.

4 Folkemødet 2015: Aktuel status givet. Snak om hvem, der deltager. Lise sender samlet notat. Vi afventer valg af bestyrelse på generalforsamlingen. Praktiserende: Lars orienterede i Marjannes fravær om status for SU arbejdet. Der skal udpeges ny kommunal politiker. Desuden generel snak om netværk mellem kommuner, praktiserende og sygehuse. Der er gode erfaringer i Næstved Kommune. I praksisplanen er der oversigt over eksisterende netværk og disse opdateres i kommende praksisplan. Der bør opfordres til netværksdannelse og dialog. Marjanne har nyligt udsendt nyhedsbrev til alle praktiserende om seneste nyt fra SU medlemmerne. TR: Malene og Line orienterede om sidste regions TR møde. Møderne er vigtige for TR som kompetenceudvikling og sparring på daglige udfordringer. Referaterne kan læses her: TR--regionsmoder/ Vi er blevet bekendt med at nogle TR giver en introduktion vedr. ex at skrive ansøgninger og gå til ansættelsessamtaler til eventuelle studerende på modul 12. Men det er ikke alle og alle har ikke modul 12 studerende. Der er behov for, at det afklares, om det er en TR opgave og i givet fald skal introduktionen afstemmes med anden introduktion, der gives af UCSJ, DSA og af Danske Fysioterapeuter ved regionsformænd og forhandlingskonsulent. Dette tages med tilbage til sekretariatet. TR giver desuden oftest en form for introduktion til nyansatte om Danske Fysioterapeuter. TR i Region Sjælland har et ønske om, at blive klædt på til dette på et kommende regions TR møde. Dette arbejdes der videre med. Til orientering er der udarbejdet 2 pjecer: Pjecerne er inspiration til at fortælle om, hvorfor det er vigtigt at være medlem af Danske Fysioterapeuter. Desuden hermed link til hjemmesidens oplysning om fordel ved medlemskab for studerende:

5 Arbejdsmiljø: Der er årskonference for arbejdsmiljørepræsentanter 21/5. Lise deltager. Uddannelse Status reform: Orientering om sidste status. Lise efterspørger sidste nyt hos Rene. Nyt fra uddannelsesudvalget: Der er indtrådt medlem som repræsentant for relevant erhvervsvirksomhed. Dette er fysioterapeut Nicolai Mathiasen, områdeleder, Region Sjælland, Quick Care. De sidste 2 møder har primært omhandlet revisionsarbejdet af sundhedsuddannelserne og institutionsakkreditering. Referaterne sendes til RB. Web. Ny regional webmedarbejder er Anette Vibeke Jensen. Det kører fint. Arrangementspuljen: Der er overført til 2015,disse blev bevilliget i december 2014 til 2 Gyn/ obs arrangementer, der har kørt med stor tilslutning. Der er budgetteret med i Vi skal gøre reklame på GF og i øvrigt. Opfølgning på sidste møde: Referatet endelig godkendt. Er lagt på hjemmesiden. Noget til hjemmesiden: Lise vurderer. Evt.: Alle opfordres til at deltage i Sundhedskartellets valgmøde 13/4. Dagsorden til næste møde. Næste møde fastsættes ved doodle snarest efter generalforsamlingen til afholdelse senest 1/6. Emner: Konstituering. Forretningsorden osv. Evaluering af GF Mødeplan Årshjul Kommende indsatsområder Lise

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

Foreløbigt Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 08.09 2015.

Foreløbigt Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 08.09 2015. Foreløbigt Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 08.09 2015. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen,

Læs mere

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook.

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjylland Dato for møde: 20. august 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 13. september 2013 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen(fra

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Mette Johansen, Peter Johansen, Marcus Munch. Fraværende: Line Reffelt Jørgensen (barsel),

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26.maj 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Marjanne den Hollander, Mette Johansen(indtil

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde: Region Sjælland Referat fra den 8. december 2015

Regionsbestyrelsesmøde: Region Sjælland Referat fra den 8. december 2015 Regionsbestyrelsesmøde: Region Sjælland Referat fra den 8. december 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 1.april 2009. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Mette Johansen(til kl. 12.00), Jytte Wagner(til

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/ Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 26/2-2019. Tilstede: Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander, Line Reffelt Jørgensen, Lisbeth Schrøder

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Tilstede: 31 deltagere Pkt. 1. Velkomst. Regionsformand Lise Hansen bød velkommen og opfordrede alle til at stemme ved næstformandsvalget.

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Strategiplan 2016 Vedtaget i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse d. 29. januar 2015

Strategiplan 2016 Vedtaget i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse d. 29. januar 2015 Strategiplan 2016 Vedtaget i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse d. 29. januar 2015 Notat Danske Fysioterapeuter Kommunikation Til: Hovedbestyrelsen Strategiplan 2016 Danske Fysioterapeuters vision

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 14. april 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2016:

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 07. juni 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Stine Bøgh Pedersen (SBP),

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet)

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Kim Schousboe, Tine Nielsen (HB) og Karen Fischer-Nielsen (sekretariatet) Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 19. marts 2019 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 1. april 2019 Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen,

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 4.september 2008.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 4.september 2008. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 4.september 2008. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Merethe Fehrend, Lars Nielsen, Dorthea Stubbe Østergaard, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden TR møde for hele regionen Referat fra den 17. november 2015 Dagsorden Kl. 9.00-9.15 Velkommen særligt til de nyvalgte. Dagsorden godkendes Kl. 9.15 10.45 TR rollen

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3.

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl. 13 17 i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Indhold 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskab

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 STED: Aalborg kommune Træningsenheden Sofiendalsvej 95, 9200 Aalborg Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Afbud: Ulla, Lars DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Den 3. juni 2015 Kl. 8.30-15.00 på Sofiendalsvej 3, 9000 Aalborg Afbud Ulla Poulsen, Lars Kristensen, Christina Derosche og Janus Pill Christensen DAGSORDEN:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Referat - godkendt RB-møde 150302 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg lokale 408, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen

Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen, Lene Lebech og Lisbet Jensen Referat af møde i TR-rådet den 7. januar 2015 Dato for udarbejdelse: 21. januar 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015

Referat. TR-rådets møde 3/2015. TR-rådet 2. juni Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 2. juni 2015 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Fischer-Nielsen 11. juni 2015 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Lene Lebech (LL), Kirsten Thoke

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013.

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland Dato for møde: 15.08.13 9.00 15.00 Deltagere: Gitte, Lone, Karin, Preben, Ina, Marit, Anne Kirstine, Jette og Tina Afbud: Ulla Dagsorden

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

, kl

, kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Syddanmark Dato for møde: 3.6. 2013, kl. 13-17.30 For referat: Dato: Esther Skovhus 10.6. 13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008

REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008 REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008 Tilstede: Bente, Ulla, Helle, Tonni, Annette, Birthe, Lisbeth, Lene, Marianne og Tina. Afbud: Vibeke og Birgitte. Referent: Helle Dagsorden:

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015

Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015 Referat af generalforsamling i Region Sjælland 2015 Ninna Friis bød velkommen. Der var 30 medlemmer til stede. 1. Valg af dirigent Erik Roland blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet.

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Referat Deltagere: Morten

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Kl. 9.00-10.00: Elin Lau holder oplæg om arbejdstidsregistrering (fx merarbejde, selvtilrettelæggende

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 referat - godkendt RB-møde 141112 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Mødet begynder kl. 12.30 Der vil være

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

L For referat: Kirsten Ægidius

L For referat: Kirsten Ægidius Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 22. februar 2013 Dato for udarbejdelse: 2. april 2013 L For referat: Kirsten Ægidius Deltagere: Kirsten Ægidius Pernille Hoppe Lisbet Jensen Tilde Randsborg

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby Referat Referat for: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 19. august 2014 For referat: Frederikke Birk Lyngby Deltagere: Sanne Jensen, Morten Graversen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria Bjørnelund

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder.

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder. Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere?

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere? Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere