Bestyrelsen. Referat for bestyrelsens 46. møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen. Referat for bestyrelsens 46. møde"

Transkript

1 Referat for bestyrelsens 46. møde Bestyrelsen Tirsdag den 19. september 2017 kl Herning Gymnasium lokale Bestyrelsen består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb Svend Brinkmann Olivia Overgård (elevrepræsentant m. stemmeret) Sofie Steffensen Bach (elevrepræsentant u. stemmeret) - AFBUD Mette Bonde Lauritsen (medarbejderrepræsentant m. stemmeret) Bente Bisgaard (medarbejderrepræsentant u. stemmeret) Fra skolens ledelse deltog: Rektor Søren Brøndum Uddannelseschef Jakob Østergaard (referent) Økonomichef Alice Kramer 1. Godkendelse og underskrivelse af referatet af bestyrelsesmødet d Referat er vedlagt 2. Opfølgning og initiativer siden sidste bestyrelsesmøde a) Ministeriet har godkendt ansøgning (27. juni 2017) om udbud på engelsk i fagene samfundsfag A, matematik B, biologi B samt valgfaget psykologi C på studieretning med samfundsfag A og engelsk A. Tilladelsen gælder fra 1. august 2018 og gælder for 2 gennemløb. b) Ansøgningsrunden for udbud af nye ungdomsuddannelser er afsluttet og skolens ansøgning om at udbyde toårigt STX er afvist jf. referat i regionens forretningsudvalg den 15. august Vi antager derfor, at vi ikke skal ansøge Undervisningsministeriet om tilladelse til dette udbud c) Ansøgning om tilladelse til at udbyde lokal studieretning med Bioteknologi A, Fysik B og Idræt B fra skoleåret er fremsendt til Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Referatet blev godkendt og underskrevet. Formanden redegjorde for henvendelse fra bestyrelsesforeningen, der blandt andet omtalte kravet om, at skolen skal have en antimobbestrategi som en del af studie- og ordensreglerne. Den nuværende beskrivelse af skolens strategi på dette område dækker indsatsen, men skal muligvis være mere eksplicit. De nye studie- og ordensregler skal på dagsordenen ved det kommende møde. Rektor orienterede om punkterne. I forbindelse med orienteringen blev disse forhold særligt påpeget: a) Det bliver væsentligt at orientere grundigt i lokalområdet om dette nye internationale tilbud. Det er vigtigt, at omgivelserne får mere information om de internationale tilbud på gymnasiet. Psykologiundervisningen er ikke forbeholdt elever, der følger den engelsksprogede studieretning. Holdet må også åbnes for andre elever end dem, der følger denne. b) Bestyrelsen var enig i rektors vurdering. c) Det er lige nu ikke muligt at få denne studieretning i lokalområdet.

2 d) Status på samarbejdet med grundskolerne om valgfagstilbud (Bestyrelsen blev orienteret i sommerbrev af 28. juni) e) Optagelseskapaciteten 2018 forventes uændret at være fastsat til 15 klasser, med mindre bestyrelsen tilkendegiver noget andet Bestyrelsen d) 31 elever er startet på to hold. Herning Kommune taler med Undervisningsministeriet om ministeriets uklare linje på området. e) Bestyrelsen fastsatte kapaciteten til 15 klasser på en årgang. 3. Orientering om 1. halvårs regnskab Rektor og økonomichef gennemgik regnskabet for 1. halvår af Der har været et mindreforbrug end budgetteret. Men det forventes, at budgettet for finansåret holder. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning 4. Fremlæggelse af rektors årsrapport til bestyrelsen samt efterfølgende a) Drøftelse af rapporten b) Stillingtagen til rektors opfyldelse af resultatlønskontrakt (uden rektors tilstedeværelse) a) Rektor udvalgte indledningsvist et par steder i rapporten til drøftelse: Indsatsområde 1: Høj kvalitet og økonomisk effektivitet Årselever pr medarbejderårsværk og pr. underviser Gennemsnitlig klassestørrelse Undervisningsomkostninger pr. årselev Eksamensresultater Indsatsområde 2: Reformimplementering Studieretningsledere til skærpelse af profilen Inddragelse af elevambassadører Information på mange platforme Det velbeskrevne ensartede grundforløb Fælles faglige semesterplaner i studieretningerne Indsatsområde 3: Elevernes udvikling, trivsel og læring Klare anvisninger i hæftet God undervisning Lektiegivning i ordentlig tid Tilbagelevering af skriftlige opgaver i ordentlig tid Elevernes anvendelse af skrivemålet Indsatsområde 4: Indsats mod frafald Frafaldet er lavt Fravær for undervisningen, særligt i 3.g, er reduceret Indsatsområde 5: Prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid Lærernes planlagte arbejdsomfang Sammensætningen af lærernes arbejdstid: o Egentlig undervisning o Elevsamvær med læringsformål o Øvrige opgaver Formanden takkede for redegørelsen og den gode pædagogiske fremstilling, samt især for de steder hvor rektor tilføjede sin egen vurdering. Bestyrelsen opfordrede til at dele af den blev genstand for interne debat på skolen, samt til at fremskaffelse af empirien kunne være en fælles opgave for skolerne i regionen fremover.

3 Bestyrelsen 4.b) Bestyrelsen drøftede resultaterne, som dokumenteres i den tilsendte rapport, som er et 50 siders tilbageblik på den opgave, som bestyrelsen har stillet. Efter gennemgang og drøftelse af resultaterne og under fravær af rektor og øvrige repræsentanter for skolens ledelse drøftede bestyrelsen målopfyldelsen af de enkelte mål: Bestyrelsen tilkendegav, at de overordnet set fandt, at skoleåret var forløbet ovenud tilfredsstillende med fremgange på stort set samtlige valgte parametre kombineret med økonomisk ansvarlig drift og godt samarbejds- og trivselsmiljø for såvel elever som lærere. Med hensyn til basisrammens krav finder man, at opgaven med opretholdelse af en høj kvalitet (udtrykt ved forskellige indikatorer) samtidigt med fastholdelse af økonomisk effektivitet dokumenteret og målt ved benchmarking med andre gymnasier er yderst tilfredsstillende løst. Der er opnået forbedrede økonomiske resultater, eksempelvis med flere årselever pr. underviser, og den gennemsnitlige klassestørrelse er steget til 26,3. Skolens eksamensresultater er flotte, og det gælder ikke mindst studieretningsprojektet og almen studieforberedelse. Målet anses derfor for fuldt tilfredsstillende opfyldt. Basisrammens krav om reformimplementering med henblik på at tilvejebringe 1. en succesrig information, så gymnasiet i 2017 får ansøgere til 13 nye klasser 2. en sammenhængende plan for elevernes møde med gymnasiet, når de starter må samlet anses for mere end fuldt tilfredsstillende opfyldt, da gymnasiet fik ansøgere til 15 klasser og oprettede 15 nye klasser. Den eksterne profilering blev markant udviklet. Hertil kom, at der internt blev oprustet, idet der blev ansat og uddannet studieretningsledere, afholdt studieretningsdage og oprettet et elevambassadørkorps. Der blev lavet en sammenhængende plan for de nye elevers møde med gymnasiet, idet der blev lavet en fælles faglig plan, som var ens for alle i grundforløbet. Målet anses derfor for fuldt tilfredsstillende opfyldt. Ekstrarammens krav om, at elevernes udvikling, trivsel og læring skal styrkes blandt andet ved, at lærernes møde med den enkelte elev og lærernes feedback til den enkelte elev af eleverne skal opleves som fremmende for læring og trivsel anses for delvist opfyldt, idet der fortsat er visse udfordringer med lærere, der ikke lever op til i god tid at lægge lektier ind i Lectio, og tilsyneladende ikke opfylder skolens krav til rettidig feedback af de skriftlige opgaver. Det er til gengæld glædeligt at se, at ledelsens store arbejde med at etablere og vedligeholde Skrivemålet har været en

4 Bestyrelsen succes, idet eleverne er meget tilfredse med dette. Sluttelig bemærker bestyrelsen, at ledelsen har taget initiativ til en styrkelse af elevernes mulighed for på systematisk vis at give lærerne feedback på, om undervisningen er fremmende for deres læring og trivsel. Målet anses derfor for delvist opfyldt. Ekstrarammens ønsker om en målrettet indsats mod frafald, der giver synlige og målbare resultater, anses for yderst tilfredsstillende opfyldt. Skolens frafald er meget lavt. Fraværet er acceptabelt lavt. Indsatsen er lykkedes. Målet anses derfor for meget tilfredsstillende opfyldt. Ekstrarammens ønske om et målrettet arbejde med prioritering og planlægning af lærernes arbejdstid, så lærerne sammenlignet med skoleåret anvender en større del af deres arbejdstid sammen med eleverne ved undervisning eller andre læringsaktiviteter anses for opfyldt. Der har været en positiv fremgang, idet den lærerstyrede skemalagte undervisning og andre lærerstyrede skemalagte aktiviteter med et direkte læringsformål er steget til 39 % af lærernes samlede arbejdstid. Det er en meget tilfredsstillende udvikling for Herning Gymnasium isoleret set. Men der er også tale om et flot resultat i forhold til de gymnasier, vi benchmarker med. Målet anses derfor for fuldt tilfredsstillende opfyldt. Beslutning: På baggrund af drøftelsen konkluderer formanden efterfølgende, at udbetalingsprocenten for basisrammen af bestyrelsen fastlægges til 98 % og for ekstrarammen til 88 %, dvs. en samlet udbetalingsprocent på 93,7 %. 5. Stillingtagen til oplæg til ny resultatlønskontrakt for rektor a) Dialog med rektor om hvilke indsatsområder, der skal indgå i kontrakten. Bestyrelsen fastlægger indsatsområderne ud over de af UVM angivne b) Bemyndigelse til formand og næstformand om at lave den endelige udformning a) Rektor foreslog disse indsatsområder til rektors resultatlønskontrakt for : Basisrammen: Opretholdelse af høj kvalitet samtidig med økonomisk effektivitet Reformimplementering o o Tilfredsstillende grundforløbsafvikling Tilfredsstillende opfyldelse af elevernes ønske ved studieretningsvalget Elevernes og personalets glæde og stolthed for skolen. Ekstrarammen: Eleverne skal opleve, at lærerens feedback fremmer deres læring og trivsel Fortsat indsats mod frafald og fravær Fortsat prioritering af lærernes arbejdstid I den efterfølgende debat opfordrede bestyrelsen til at de følgende punkter også blev medtænkt i kontrakten:

5 Bestyrelsen Opmærksomhed på relevante indikatorer til at måle kvalitet, herunder risikoen for rektor ved at bestyrelsen sætter udviklingsmål til allerede succesfulde punkter Der skal ikke opsættes mål for elementer, der ikke kan måles; herunder blev begrebet stolthed drøftet. Hvordan måles dette? Brugen af kvalitative interviews som supplement til de mange tal bør overvejes Bestyrelsen ønsker en forbedring af de skuffende svar fra eleverne mht. hvornår lærerne lægger lektier ind og giver skriftlige opgaver tilbage Det forventede elevoptag til næste sommer Formuleringerne omkring prioriteringen af lærernes tid sammen med eleverne skal være klare Skolens positionering i medier, i lokalområdet samt i forhold til lokale myndigheder er vigtig Hvis det er muligt at fremskaffe oplysninger om, hvor eleverne går hen efter studentereksamen, vil det være meget interessant for bestyrelsen og skolens ledelse at kende dem. Det vil nok koste noget at fremskaffe disse oplysninger. 6. Stillingtagen til indstilling om udpegning af eksterne bestyrelsesmedlemmer for en ny periode fra 1. maj april 2022 Alle eksterne bestyrelsesmedlemmer har tilkendegivet, at de gerne vil fortsætte b) Bestyrelsen bemyndigede formand og næstformand til at lave resultatlønskontrakten færdig. Bestyrelsen tilsluttede sig rektors indstilling og rektor/formanden bemyndiges til at skrive til de relevante udpegningsberettigede organer. 7. Opfølgning på vedtægtsændringen: Underskrivelse af bilag til vedtægter for Herning Gymnasium (udbud af uddannelser) Bilaget til vedtægterne blev underskrevet 8. Rektor orienterer kort om a) Undervisningsministerens udmelding om internetadgangen ved skriftlig eksamen b) Status på investering af solcelleanlæg c) Fælles kodeks (Sund fornuft) for afholdelse af fester, cafeer, studieture og andre sociale arrangementer på ungdomsuddannelserne i samarbejde med de øvrige gymnasier i regionen. Et led i en forberedelse til ny bekendtgørelse om studie- og ordensregler, som er sendt til høring. d) Finanslovforslag 2018 e) Personalearrangement (fyraftensmøde) i samarbejde med de Rektor orienterede om punkterne. I forbindelse med orienteringen blev disse forhold særligt påpeget: a) De nuværende regler om adgang til undervisningsmaterialer på nettet ændres ikke. b) Vi afventer den formelle tilladelse. Derefter går der 8 uger. c) På næste møde sættes de reviderede studie- og ordensregler på dagsordenen. d) De 2% omprioriteringsbidrag forventes at gælde også i Desuden sker der en omfordeling af bygnings-taxameteret til fordel for skoler i fredede bygninger. Det betyder en nedskæring i bygningstaxametret for Herning Gymnasium.

6 omkringliggende institutioner SLUK af Imran Rashid speciallæge f) Invitation til skolederne (Gjellerup Skole, Herningsholmskolen, Vildbjerg Skole og Sunds Skole) Om naturvidenskabelig begejstring g) Danske Regioner har politisk meldt ud, at de ønsker kompetence til at regulere optagelseskapaciteten på gymnasierne, så by-gymnasiernes optagelseskapacitet sænkes h) Indberetning vedrørende investeringsbehov 2018 til Undervisningsministeriet Bestyrelsen e) Arrangementet afvikles sammen med Herningsholm Erhvervsskole, SOSU, Erhvervsakademiet og Herning HF og VUC. f) Det var et godt tiltag der kørte et par år indtil for 3-4 år siden, derefter blev det glemt. Nu prøver vi at genstarte det. g) Målet er at beskytte de små landgymnasier. Problemstillingen er i virkeligheden mere kompliceret, idet der i så fald er tale om et opgør med det frie skolevalg. Problematikken går ikke kun på land-by, men der er et langt større problem i de store byer mellem center og periferi. h) Herning Gymnasium har i den kommende periode ikke noget akut investeringsbehov. 9. Evt. Næste møde er 28. november kl Der vil være et juletraktement efter mødet.

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde Referat af bestyrelsens 42. møde Bestyrelsen Mandag den 26. september kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 Bestyrelsen består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 50. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 50. møde Referat af bestyrelsens 50. møde Tirsdag den 25. september 2018 kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb Svend Brinkmann

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 52. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 52. møde Referat af bestyrelsens 52. møde Tirsdag den 26. marts 2019 kl. 15.00 17.00 Herning Gymnasium lokale 21.72 består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb Svend Brinkmann

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 20. januar 2015 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde tirsdag den 27. januar 2015, kl. 15-17 På Sporet 8b, Aalborg. Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 51. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 51. møde Referat af bestyrelsens 51. møde Torsdag den 29. november kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb Svend Brinkmann

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2011-2012 Sagsfremstilling: Bestyrelsen

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Resultatmål 2017/ 18

Resultatmål 2017/ 18 Resultatmål 2017/ 18 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2017-2018 29.09.2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl. 14-16 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Laurids Rudebeck, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Gunnar Eggert Jørgensen, Espen Reedtz, Johanne Mailund Rebsdorf,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%.

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 14. december 2016 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 22. december Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl. 16.00-20.00 Til stede: Harald Mikkelsen, Jakob Sehested, Brian Roed, Kirsten Lund, Eva Pinnerup, Olav Nørgaard, Magnus Porse,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15

Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Resultatlønskontrakt for rektor på Frederikssund Gymnasium for skoleåret 2014/15 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til At skabe synlighed og gennemskuelighed omkring gymnasiets

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2018-2019 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 26. september 2018 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2018-2019 Basisramme 70.000 Indsatsområde Mål Indikatorer A: Implementering af gymnasiereformen 25% af basisrammen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde

Bestyrelsesmøde. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland. Den 20. januar Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland til møde Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 20. januar 2016 Bestyrelsesmøde Hermed indkaldes bestyrelsen for VUC&hf

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 30. SEPTEMBER, 2014

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 30. SEPTEMBER, 2014 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 30. SEPTEMBER, 2014 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden

Læs mere

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl 12. juni 2014 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak - mødt Claus Christensen, Broager skole - mødt Tage Petersen, Sønderborg Kommune - mødt Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22.

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22. Referat bestyrelsesmøde den 19. juni 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov Schmidt, Asbjørn

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018 Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018 Kilder: Undervisningsministeriets datavarehus (www.uddannelsesstatistik.dk), gymnasiets studieadministrative system Lectio, Studievalg Nord samt gymnasiets årsregnskaber

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2017/18

Rektors resultatlønskontrakt for 2017/18 Rektors resultatlønskontrakt for 2017/18 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017

Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Resultatlønskontrakt Aalborg Katedralskole 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten er udformet på baggrund af retningslinier for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere