Skema til opsamling Staben for Kultur, Borgere og Planlægning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skema til opsamling Staben for Kultur, Borgere og Planlægning"

Transkript

1 Skema til opsamling Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Emner Aktivitetsbaseret arbejde og indretning (aktiviteter, der styrer, hvor man arbejder, ingen faste pladser og variation i indretningen, der afspejler aktiviteter) Bemærkninger Generelt fungerer det aktivitetsbaserede arbejde og den aktivitetsbaserede indretning. Synspunkterne herpå er dog forskellige og afhænger også af graden af samarbejde med andre afdelinger i så fald fungerer det. Hvis opgaven tilsiger det, flytter man. Flere medarbejdere udtrykker dog, at der er en del støj, som forstyrrer, og at hovedtelefoner, der trykudligner og derved fjerner lyd fra rummet vil kunne hjælpe. Der er stor forskel på kulturen internt. Nogle vælger f.eks. at gå, når der skal tales og tales i telefon. Nogle tåler bedst snak fra andre, hvor emnet ikke er dem så vedkommende. Andre vil helst, at der tales om noget, der ligger fagligt nært. Enkelte ser mere centerkoncentration som løsning på, hvad der virker som forstyrrelser. Det aktivitetsbaserede arbejde er meget multirumsorienteret! Arbejdsformen og siddemønstrene kan godt bevirke, at nogle føler sig lidt rodløs og mangler tilhørsforhold.

2 Ønske om vægarealer, hvor hvert fagområde har mulighed for at sætte egen vigtig intern information, aktuelle projekter og fagligt relevante ting op Der er resonans i de små glasbure, hvilket blandt andet gør møder og telefonsamtaler svære og ubehagelige. Luften bliver hurtigt ilt-fattig i glasburene Det skal sikres, at den enkelte medarbejder afser tid til ergonomisk indretning af den enkelte arbejdsplads Indretning og anvendelse af kontorarealer (også udsmykning) Enkel, ensartet og styret udsmykning for hele huset (det må ikke se rodet ud), evt. i form af flere planter og kunst i huset. Som det fremstår nu, føler nogle, at det for blegt/fersk, andre giver udtryk for, at det tiltaler dem. Lokaler mangler identitet det blå rum o.s.v. Dørene til kontorarealerne er tunge og svære at åbne, og derfor langt fra optimale ift. f.eks. tilgængelighed for alle Dørene til kontorarealerne larmer stadig for meget, når de lukker, og de lukker ofte heller ikke helt til Det suser, når vinden blæser ved indgangen til Foyeren Der er ofte problemer med strømforsyningen til arbejdspladser og kopimaskine.

3 Indretning og anvendelse af Fælles faciliteter Byrådssal Restaurant Foyer Mødecenter (VIP-lokaler, samtalerum og mødelokaler på 1. sal) De Grønne tårne (the-køkkener og møderum på etagerne) Restauranten: Maden er fin, men det kunne være rart hvis man kunne købe en mindre skål salat eller en rugbrødsmad til et mindre beløb. Ønske om at betale for mad på grundlag af portionsvægt. Maden er alt for dyr for borgere ift. kvaliteten (og valget at give spisestedet status af restaurant frem for kantine) Det skaber ofte problemer, at der er forskel på prisen for eksterne medarbejdere - 50 kr. (hvis møde afsluttes med egenbetalt frokost er det pinligt at medarbejdere som ikke er ansat på Fælleden skal betale 50 kr. og vi betaler 28 kr.) Ønske om mulighed for at betale for maden over nøglekort med træk fra lønseddel Ønske om mikroovne i restauranten Ønske om ur i restauranten Der er ofte beskidte borde, når man kommer på andenholdet Foyeren: Udformningen og teknikken i indgangen til foyeren fungerer ikke efter hensigten ift. inkluderende og forståelig tilgængelighed for alle og indeklima. Skiltning virker ikke og er et åbenlyst signal på at løsningen er forkert designet fra start. Det må kunne gøres smartere gennem rådføring hos eksperter. Der er for meget støj i Foyeren, når den også skal fungere som arbejdsplads.

4 Ønske om at receptionens skranker Fælled 1 og 2 flyttes sammen (hvis der skal være en reception efter !) Dårlig indretning i forhold til ekspeditionsbordene og ventepladserne. Der er for lang afstand, og man skal råbe højt for at kalde næste ekspedition til betjening. Bordfodbolden bør flyttes, støjer meget i Foyeren. Borgere har givet udtryk for, at Foyeren ikke byder velkommen. Skiltning mangler i Foyeren: - Byrådssalen, hvor går man ind? - Elevator - Toiletter Rundvisninger: Der ønskes en markering af, hvor man skal mødes ved rundvisninger. Mødestedet bør ikke være lige der, hvor der bliver ekspederet borgere. Måske ved en flytbar stander, som rundviseren medbringer fra gang til gang. Når der er rundvisninger, bliver det ofte ikke respekteret, at det er en arbejdsplads i Foyeren, og at borgerne er kommet for at blive betjent. Der er meget støj og høj tale ved rundvisninger. Flere borgere har spurgt Er dette Hovedindgangen? Ønske om, at dette skiltes udenfor. Åbningstiderne bør skiltes.

5 Postkassen udenfor bør skiltes tydeligt Ønske om, at vejen til Venteområde/Mødecenter skiltes flere steder. Gerne et skilt i Foyeren til venstre for trappen, med et trappesymbol i stil med det oven for trappen. Borgere/gæster får forklaret utallige gange i løbet af en dag, at det er op ad trappen og så til venstre. Det står på de billetter, der udskrives, men borgerne læser det ofte ikke. Mødecenter: Der mangler vejledninger ved skærme i multirum og mødelokaler Det er godt med de mange interne mødemuligheder, men der er for få mødelokaler i yderområde. Standardopstillingen af bordene i VIP-mødelokalerne er uegnet til langt de fleste slags møder. Opstillingen lader til primært at tage hensyn til arrangementer orienteret mod koncert-/idrætshallen. Vielser venter i Mødecentret: Det virker uhensigtsmæssigt, at de glade bryllupsgæster venter sammen med dem, der i problematiske situationer skal tale med deres sagsbehandler. Ligesådan set fra den anden side. De grønne tårne: Hvis er de interne køkkenarealer? De opleves som afdelingstilhørende, og det skal de måske også? Der er for lidt service i tekøkkenet på V.1. Der mangler altid krus og tallerkner. Måske fordi det ofte bruges til VIP-lokalerne overfor?

6 Der mangler knage til viskestykkerne i tekøkkenerne. Ikke en god løsning, at brugte klude skal lægges i skabet under vasken i tekøkkenet og skiftes en gang ugentligt. Det kommer på sigt til at lugte. Der er ønsker om papirservietter og håndsprit i køkkenerne, for at kunne gøre ordentligt rent efter os selv og undgå smittespredning. Der er ønske om lille opvaskebalje, så der kan tappes varmt vand (fra kaffemaskinerne) i alle tekøkkenerne til vores rengøring heraf. Tekøkkenet kan udnyttes bedre med bedre sidde- og bordpladser med tilgængelighed for alle ønske om, også at få et lavt bord og taburetter i køkkenet. Det lille mødelokale bag tekøkkenet foreslås taget ud af bookingsystemet AskCody. Er det ikke muligt, bør det udstyres med en Ipad, så man kan se, at det er booket. Under alle omstændigheder vil det være hensigtsmæssigt, hvis det fortsat kan anvendes til spisning, så det bliver en udvidelse af tekøkkenet og skaber tilgængelighed (til bordpladser) for alle Det er ikke ok, at flere medarbejdere stadig booker multirummene til frokostspisning, og efterlader lokalet med madlugt og krummer, da rummene efterfølgende benyttes til møder også med eksterne. Retningslinjer savnes for brug af multirum og mødelokaler generelt der er uklarhed om, hvad man skal sige, når man spørges til anvendelse i forhold til møde for udefrakommende?

7 Der mangler dørpumper til dørene til toiletterne. Indretning og anvendelse af mødelokaler (bestilling, forplejning og udstyr i mødelokaler mv.) Det er svært at få hjælp, når der er it-problemer ved afholdelse af arrangementer i VIP-lokalerne. Hvem har ansvaret, hvem skal man henvende sig til for at få teknisk assistance? Forplejning er så dyr, at man ikke bestiller til møder med eksterne, og i stedet blot byder på en kop kaffe Der er ønske om oprydning efter forplejning umiddelbart efter afholdelse af møder Zoneopdeling af huset og adgang med kort Mellemzone adgangskort kræves (1. sal, Ø-fløj), samtalerum og mødelokalerne Indre zone lukket adgang og kort kræves (etagerne fra 1-5 undtagen mødecenteret) Ydre zone åben adgang (VIP-lokaler, restaurant, byrådssal) Øvrige rammer på Fælleden anvendelse mv. Der er vigtigt, at ikke-ansatte ikke befinder sig uledsagede i indre zone. Der er en reel risiko ift. personfølsomt materiale og sikkerhed generelt. Folk tænker sig ofte ikke om, hiver straks i dørene, når adgangskortet er kørt igennem, og så holder konstruktionen ikke. Flere udtrykker, at zoneopdelingen signalerer lukkethed. Aftalesystemet i forbindelse med møder fungerer godt. Jorden på Fælleden er meget blød - man synker i på legeplads og på stier. Parkeringsplads Legeplads Halleje og prisniveau på service opleves som hæmmende for anvendelse Dobbelthal Andet Tør luft/indeklima er der målt på luftfugtigheden? Flere har oplevet fysiske gener med hoste, tørre øjne og lignende fra indflytning og frem til nu.

8 Det lugter af kemi mangler der udluftning? Er der blevet foretaget ordentlig slutrengøring inden indflytning? Især vinduer og glasvægge er beskidte, men også trappe, gulve, kopirum samt tekøkkenet (f.eks. på bord og låger). Generelt er der meget støvet overalt. Nogle arbejdspladser får for meget sol, og det gør den enkelte arbejdsplads ubrugelig medens solen står på. Årsagen er de øverste vinduer, som ikke er afskærmede. Varme/kulde-træk er stadig et problem, særligt i hjørner, hvor mekanikken tilsyneladende svigter pga. nuværende målings-/opvarmningsløsning. Dårlig lugt i trappeopgangene, mødelokaler og toiletter, særligt slemt i trappeopgangen i vestfløjen. Der mangler en tydeliggørelse af, hvad skal vi selv gøre. Forslag og ideer til, hvordan rammerne på Fælleden kan udnyttes i endnu højere grad? Oversigt på skærm over møder i huset, visende hvordan man kommer dertil, hvis man kommer udefra, uden kort. Og vejledning til at finde lokalet. De fine designer-puf-skamler står ubrugte hen langt det meste af tiden, og virker som spild. Pladsen kunne udnyttes bedre med sofaer eller arbejdspladser. Generelt efterspørges mere imødekommende og reel service omkring praktik i huset. Det opleves ofte som om man forstyrrer, og der er ikke forståelse for, at der arbejdes for fællesskabet, og at det der foregår i huset generelt er fælles anliggende. Hvorfor sendes der f.eks. regninger for pedelydelser m.v. internt i huset? Tydeligere og klarere rammer: Mere klare ansvarsområder og procedurer for de, der

9 løser det praktiske. Serviceniveau på praktik og restaurant skal opprioriteres. Forslag om bytte/grej-bank, hvor man kan bytte/sælge fortrydelseskøb, som f.eks. sofaer og puffer, fejlkøbte mobiltelefoner og lignende (men hvor skal opgaven ligge?) Det bør overvejes, om ikke man ønsker at sende et andet signal vedr. rygning, hvor røg og lugt af skodder trækkes med ind i foyer, når der ryges lige uden for indgangene

Støj i storkontor skal man tænke over. Masse spildplads store højborde, bliver aldrig brugt. Det må kunne udnyttes bedre.

Støj i storkontor skal man tænke over. Masse spildplads store højborde, bliver aldrig brugt. Det må kunne udnyttes bedre. Kommentarer Beskæftigesles og Sundhed LMU Jobcenter Emner Aktivitetsbaseret arbejde og indretning (aktiviteter, der styrer, hvor man arbejder,ingen faste pladser og variation i indretningen, der afspejler

Læs mere

Opsamling på opgaver i regi af driftsenheden

Opsamling på opgaver i regi af driftsenheden Opsamling på opgaver i regi af driftsenheden Aktivitetsbaseret arbejde og indretning Personligt tastatur efterspørges Egen stol efterspørges Negativt at bo på flere etager En del støj, som forstyrrer,

Læs mere

100 dage opsamling af opgaver

100 dage opsamling af opgaver 100 dage opsamling af opgaver Driftsenheden har samlet samtlige LMU bemærkninger i relation til 100-dages gennemgangen i nedenstående notat. I relation hertil er der følgende generelle bemærkninger: -

Læs mere

Udskrift fra beslutningsprotokol for Direktionen Mødet den 6. april Forslag til indretning og anvendelse af fælles faciliteter på Fælleden

Udskrift fra beslutningsprotokol for Direktionen Mødet den 6. april Forslag til indretning og anvendelse af fælles faciliteter på Fælleden Udskrift fra beslutningsprotokol for Direktionen Mødet den 6. april 2016 82.06.00-A00-35405-15 61. Forslag til indretning og anvendelse af fælles faciliteter på Fælleden Resumé Der har været nedsat en

Læs mere

FAQ Fælledprojektet. Den samskabende Kultur

FAQ Fælledprojektet. Den samskabende Kultur FAQ Fælledprojektet Den samskabende Kultur Hvorfor skal vi have en ny fælles kultur? Hvad menes der med en samskabende kultur? Hvorfor skal vi have en samskabende kultur? Hvordan kommer jeg til at mærke

Læs mere

Handlingsplan fra driftsenheden 100 dages evaluering. V2/31. maj 2017

Handlingsplan fra driftsenheden 100 dages evaluering. V2/31. maj 2017 Handlingsplan fra driftsenheden 100 dages evaluering. V2/31. maj 2017 Driftsenheden har gennemgået alle bemærkninger fra LMU er på Fælleden, og samlet de emner der umiddelbart vedrører husets drift, eller

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00:00 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Fælleden 1/15

Dagsorden. Dato: :00:00 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Fælleden 1/15 Dagsorden Dato: 20-04-2016 14:00:00 Udvalg: 17, stk. 4-udvalg - Administrations- og idrætscenter på Fælleden Sted: Fælleden 1/15 Indholdsbetegnelse Dagsorden Indholdsbetegnelse 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø

Velkommen til SØLVSMEDJEN. Ragnagade 7, 2100 København Ø Velkommen til SØLVSMEDJEN Ragnagade 7, 2100 København Ø Husorden Med henblik på at bevare en flot og præsentabel ejendom, er der udarbejdet et sæt retningslinjer for Sølvsmedjen, Ragnagade 7, 2100 København

Læs mere

Visionen for Fælleden

Visionen for Fælleden Visionen for Fælleden at skabe et levende og attraktivt miljø og dynamisk samlingspunkt for kommunens borgere med en høj grad af synergi i lokaleanvendelsen, at skabe en attraktiv og rationel arbejdsplads,

Læs mere

FELTBESØG: PRAKSIS OG OPLEVET INDEKLIMA. Mia Kruse Rasmussen Senior antropolog

FELTBESØG: PRAKSIS OG OPLEVET INDEKLIMA. Mia Kruse Rasmussen Senior antropolog FELTBESØG: PRAKSIS OG OPLEVET INDEKLIMA Mia Kruse Rasmussen Senior antropolog Side 2 08-11-2018 08-11-2018 Side 3 METODE, OMFANG OG FORMÅL Kvalitative interviews med 15 personer i 13 forskellige lejligheder

Læs mere

Projekt: Anvendelse og indretning af fælles faciliteter på Fælleden. Projektejeren er en navngiven leder eller chef.

Projekt: Anvendelse og indretning af fælles faciliteter på Fælleden. Projektejeren er en navngiven leder eller chef. Projektindstilling Projekt: Anvendelse og indretning af fælles faciliteter på Fælleden Ansvarlige for projektet Projektejer Projektejeren er en navngiven leder eller chef. Projektleder Projektidé Baggrund

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 1. Er du en pige eller en dreng 47 % Pige 53% Dreng Thyland Idrætsefterskole december 2011 2. Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen? 6 Jeg er en af

Læs mere

FÆLLEDEN-EVALUERING // SKANDERBORG KOMMUNE. Århusgade 88, København K DK - Denmark. Phone:

FÆLLEDEN-EVALUERING // SKANDERBORG KOMMUNE. Århusgade 88, København K DK - Denmark. Phone: Århusgade 88, 2. 2100 København K DK - Denmark Phone: +45 35 29 30 70 www.signal-arki.dk Rådhusgate 9 0151 Oslo NO - Norway Phone: +47 91 89 30 17 www.signal-arki.no FÆLLEDEN- 01.06.17 // INTRODUKTION

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for elever på Stevns Friskole 2015 Numerisk og procentvis opgørelse % % % % % %

Undervisningsmiljøvurdering for elever på Stevns Friskole 2015 Numerisk og procentvis opgørelse % % % % % % Stevns Friskole Fysiske forhold inkl. indeklima Vurder nedenstående arbejdsmiljøforhold:. Temperaturen i klasselalet 8 9 % 9. Temperaturforandringer i klasselalet i løbet af dagen. Evt. Stigning/fald i

Læs mere

APV 2014. APV-rapport 2014. Ergoterapeutuddannelsen. Udarbejdet af HR og Kommunikation

APV 2014. APV-rapport 2014. Ergoterapeutuddannelsen. Udarbejdet af HR og Kommunikation APV 2014 APV-rapport 2014 Ergoterapeutuddannelsen Udarbejdet af HR og Kommunikation Resultat af undersøgelsen af det fysiske arbejdsmiljø 1.1. Forhold i det fysiske arbejdsmiljø, der fungerer godt Fast

Læs mere

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet Kortlægning af Undervisningsmiljøet på Videnscenter for Specialpædagogik i Næstved August 2008 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø

Læs mere

Center for Familie, Social & Beskæftigelse

Center for Familie, Social & Beskæftigelse Center for Familie, Social & Beskæftigelse Høringsvar til Ejendomsstrategiens 10. spor fra CenterMED, Center for Familie, social & Beskæftigelse Vi har i Center for Familie, Beskæftigelse valgt at indgive

Læs mere

Dagsorden. 19 Godkendelse af referat fra mødet den Sagsnr.: P

Dagsorden. 19 Godkendelse af referat fra mødet den Sagsnr.: P Dagsorden Dato: 21-04-2016 14:30:00 Udvalg: Midlertidigt Medarbejder Udvalg - Fælleden Sted: Konferencesalen, Adelgade 44, 8660 Skanderborg 19 Godkendelse af referat fra mødet den 16.03.2016 Sagsnr.: 81.38.06-P35-1-16

Læs mere

Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse Foråret 2010

Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse Foråret 2010 Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse Foråret 2010 Afdelingen på Odinsvej Hvis ca. 1/3 af svarene på et spørgsmål er negativt er antallet af negative besvarelser fremhæver. Der har deltaget 24 elever

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD

1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD 1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD 2. Hvor gammel er du? 14 år 15 år 16 år 17 år 18 år 19 år 3. Hvilken klasse går du i? 8. 9. 10. 11. 4: Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

planlægning af oprydning, så børnene så vidt muligt køre cyklerne på plads. Undersøges nærmere Jens 1.7.10 Bliver løbende Rep. Jens 1.

planlægning af oprydning, så børnene så vidt muligt køre cyklerne på plads. Undersøges nærmere Jens 1.7.10 Bliver løbende Rep. Jens 1. Årsag til problem Manglende lyddæmpning i Multirum Lokaler der runger Multirum, gl. gym. og 1. kl. Svært ved at opfatte tale i Multirum, gl. gym. Installationer der støjer. Vaskemaskine / tørretumbler

Læs mere

Afdækning af fysisk APV_ Samlet rapport Stenhus Gymnasium. November Stenhus Gymnasium. Afdækning af fysisk APV efteråret 2017.

Afdækning af fysisk APV_ Samlet rapport Stenhus Gymnasium. November Stenhus Gymnasium. Afdækning af fysisk APV efteråret 2017. November 217 Stenhus Gymnasium Afdækning af fysisk APV efteråret 217 Samlet rapport 1 Indholdsfortegnelse Læservejledning... 3 Temperatur og træk... 4 Indeklima... 5 Belysning... 6 Støj og akustik... 7

Læs mere

RING3 OFFICEPARK HERELV Et moderne kontormiljø med suveræn placering i StorKøbenhavn

RING3 OFFICEPARK HERELV Et moderne kontormiljø med suveræn placering i StorKøbenhavn RING3 OFFICEPARK HERELV Et moderne kontormiljø med suveræn placering i StorKøbenhavn Opdateret 26.09.2017 Kontakt: Henry Johansen Tlf. 4042 7820 Mail: henry@bokagroup.dk Kontakt: Millie Korsdal Rafn Tlf.

Læs mere

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006 RESULTATET AF Lærerne er gode til at undervise Jeg er glad for mine lærere 9 7 5 3 1 Jeg er glad f or at gå i skole Lærerne skaber god st emning i klassen 12 1 7 5 3 1 Jeg synes, jeg lærer meget i skolen

Læs mere

APV for elever på Erhvervsuddannelserne

APV for elever på Erhvervsuddannelserne APV for elever på Erhvervsuddannelserne APV er et af de bedste værktøjer til et sundt og et godt arbejdsmiljø, igennem hele livet. Dette skema kan bruges igen og igen. APV for elever på erhvervsuddannelserne

Læs mere

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 4 4 Er du en dreng eller en pige? 41 3 3 2 1 Dreng Pige Børnemiljø Vurdering 218 7 Hvor gammel er du? 66 6 4 3 2 13 16 2 1 2 år

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

BEREADY TRIGE: KVALITATIV ANALYSE. Mia Kruse Rasmussen Seniorantropolog

BEREADY TRIGE: KVALITATIV ANALYSE. Mia Kruse Rasmussen Seniorantropolog BEREADY TRIGE: KVALITATIV ANALYSE Mia Kruse Rasmussen Seniorantropolog METODE OG OMFANG Kvalitative interviews med 15 personer i 13 forskellige lejligheder Hometours + billeder Lydoptagelser transkriberet

Læs mere

Spørgeskema vedr fysisk arbejdsmiljø, skolens fællesområder

Spørgeskema vedr fysisk arbejdsmiljø, skolens fællesområder Spørgeskema vedr fysisk arbejdsmiljø, skolens fællesområder Skemaer i alt: 33 Benytter du dig af skolens personalerum? 9 16 8 0 0 Har du behov for at få vejledning i hvordan man benytter personalerummets

Læs mere

2. flytteevaluering - NBA

2. flytteevaluering - NBA UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT 2. flytteevaluering - NBA Udarbejdet af Ledelsessekretariatet for campusledelsen på Niels Bohrs Allé Rapporten er til internt brug Indhold 1. Indledning... 3 2. Svarprocent...

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49%

Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Page 1 of 12 Elev APV 2010 Skrevet af JS Hvilken årgang går du i? Hvor er det bedste sted at være på skolen og hvorfor? Er du pige eller dreng? Dreng 21 svar 49% Pige 21 svar 49% Hvor godt eller dårligt

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C

Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C Generelt Lokalerne er primært til brug for medlemmer af Lægeforeningen og udlejes derudover til lægerelateret kursusvirksomhed og møder. Læger, som er medlemmer af

Læs mere

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14.

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Elev APV 2014 Undersøgelse af elevernes skolemiljø Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 9A, 9B, 9A, 9B, 9C Undersøgelsesperiode: 17-03-2014

Læs mere

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret 1. Generelt Ydelser Der udlejes følgende lokaler på Toldkammeret: Lille Sal på 1. sal (med adgang til et lille anretterkøkken, Toldkammergården og et lille

Læs mere

VELKOMMEN TIL KONTORFÆLLESSKABET 38K. Husorden for kontorfællesskabet 38 K

VELKOMMEN TIL KONTORFÆLLESSKABET 38K. Husorden for kontorfællesskabet 38 K VELKOMMEN TIL KONTORFÆLLESSKABET 38K Husorden for kontorfællesskabet 38 K Vedtaget af den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003 med færdiggørelse af bestyrelsen den 10. november 2003:

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

Code of conduct. Adgang. Affald

Code of conduct. Adgang. Affald Code of conduct Syndikatet er i sin enkelthed et co-working space. Der er ikke noget godt dansk ord for det. Det er et sted for ligesindede, professionelle, kreative virksomheder og personer, som ikke

Læs mere

Jeg modtog med brev af 6. marts 2006 kommunens udtalelser.

Jeg modtog med brev af 6. marts 2006 kommunens udtalelser. FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 9. november 2005 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 15. september 2005 af handicaptilgængeligheden på Esbjerg Rådhus. I rapporten bad jeg kommunen om udtalelser

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Frekvens / % Kvinde 13 93% Mand 1 7% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 3 23% Der er nogle få, der er bedre end mig 9 69%

Frekvens / % Kvinde 13 93% Mand 1 7% Frekvens / % Jeg er en af de bedste 3 23% Der er nogle få, der er bedre end mig 9 69% ETU EUD Hovedforløb / Hold: Uge / Antal besvarelser: Gennemført:.... / Udskrivningsdato:... Er du kvinde eller mand? Kvinde % Mand Hvordan klarer du dig fagligt i klassen? Jeg er en af de bedste % Der

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A)

Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A) Om udlejning af Mødecenter Frichsparken, Søren Frichs Vej 38M, 1. (Lokale 21A) Udlejning sker i moduler af hele og halve dage. Udlejning er kun muligt på almindelige arbejdsdage mandag fredag. Udlejning

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor Idéforslag I det følgende gennemgås et forslag til udvidelse af kirkecenteret med et provstikontor. Forslaget tager udgangspunkt i de krav og ønsker der er

Læs mere

BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE

BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE Gennemgang af det fysiske undervisningsmiljø tirsdag den 20. december 2011 Deltagere: Annette Jespersen (SOSU); Lene Folkmann Ipsen (LI), arbejdsmiljørepræsentant;

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Klager fra borgere. 91 snak rundt omkring Ikke et varigt problem. -

Klager fra borgere. 91 snak rundt omkring Ikke et varigt problem. - Arbejdspladsvurdering 2004/2005 - handleplan Sæby Rådhus, Drifts- og Forsyningsafdelingen, Ålborgvej 93 og administrativt personale ved Virksomheden Thorshøj I orden Problem Fysiske forhold Socialforvaltningen,

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY HOLLANDSVEJ 12 2800 KGS. LYNGBY KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM 1.046 m² kontorlejemål på 2. sal Flot foyer og fælles frokoststue

Læs mere

Handlingsplan fra driftsenheden 100 dages evaluering. V4/2. oktober 2017

Handlingsplan fra driftsenheden 100 dages evaluering. V4/2. oktober 2017 Handlingsplan fra driftsenheden 100 dages evaluering. V4/2. oktober 2017 Driftsenheden har gennemgået alle bemærkninger fra LMU er på Fælleden, og samlet de emner der umiddelbart vedrører husets drift,

Læs mere

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY

UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY UNIK MULIGHED FOR AT ETABLERE SIG I KGS. LYNGBY HOLLANDSVEJ 12 2800 KGS. LYNGBY KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 ARKITEKTONISK OG EKSKLUSIV EJENDOM 1.046 m² kontorlejemål på 2. sal Flot foyer og fælles frokoststue

Læs mere

Marie Kruses Skole Grundskolen

Marie Kruses Skole Grundskolen Marie Kruses Skole Grundskolen Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Marie Kruses Skole, Grundskolen - Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Ud af 476 af

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV Farmakonomskolen 2017 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole.

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. Besvarelser: I alt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Spørgsmål 1 - Hvilken klasse går du i? 9. 51 40% 10. 78 60% 129 Spørgsmål 2 - Hvilket køn er du?

Læs mere

Procedure for mærkedage mv. samt afholdelse af arrangementer

Procedure for mærkedage mv. samt afholdelse af arrangementer Procedure for mærkedage mv. samt afholdelse af arrangementer Formål og mål Denne procedure beskriver retningslinjerne for markering af mærkedage mv., samt afholdelse af arrangementer af markedsføringsmæssig

Læs mere

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse

Kjellerup Skole Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen. Resultat. Spørgeskemaundersøgelse Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Resultat Spørgeskemaundersøgelse -Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen -en undersøgelse blandt elever på. 1.-10. klassetrin 1 Min

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER LAUTRUPVANG 4B 2750 BALLERUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP Ejendommen kan opdeles: 910 1.270 1.305 m² Stort fælles receptionsområde og

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler Betingelser og priser for leje af selskabslokaler 1. Generelt Ydelsen Der kan lejes følgende lokaler på adr. Kirkegade 5: Byrådssalen, Rådhussalen 1 og Rådhussalen 2 Lokalernes kapacitet er: Byrådssalen

Læs mere

Side 1 af 11. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 22. august 2013

Side 1 af 11. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 22. august 2013 Resultatudtrækket er foretaget 22. august 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i fritidshjemmet, Drilleri og mobning, Uddybende om drilleri/mobning, Uddybende

Læs mere

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Regler for foreningskontor Andre praktiske oplysninger Alarm Brand- og evakueringsplan 3 4 5 6 7 8 Sekretariatets

Læs mere

Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse November 2009

Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse November 2009 Storåskolens Undervisningsmiljøundersøgelse November 2009 Resultat af undervisningsmiljøvurderingen foretaget vinteren 2010 på Storåskolens afd. Måbjerg. Resultatet er en sammenfatning af 11 besvarelser.

Læs mere

TIL UNDERVISERE I UDDANNELSESCENTRET

TIL UNDERVISERE I UDDANNELSESCENTRET TIL UNDERVISERE I UDDANNELSESCENTRET Velkommen til Randers Kommunes Uddannelsescenter. Uddannelsescentret er en fysisk ramme om uddannelsesaktiviteter i Randers Kommune. Uddannelsescentret er beliggende

Læs mere

Side 1 af Simple tabeller. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 8. oktober 2012

Side 1 af Simple tabeller. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 8. oktober 2012 Resultatudtrækket er foretaget 8. oktober 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i fritidshjemmet, Drilleri og mobning, Uddybende om drilleri/mobning, Uddybende

Læs mere

Oversigt over input fra Institutseminar 6/ Runde 3 flytningen Sorteret indholdsmæssigt af Asgerd.

Oversigt over input fra Institutseminar 6/ Runde 3 flytningen Sorteret indholdsmæssigt af Asgerd. Oversigt over input fra Institutseminar 6/6 2018. Runde 3 flytningen Sorteret indholdsmæssigt af Asgerd. De røde overskrifter er indsat af mig. Alle bemærkninger er medtaget, men enkelte er flyttet til

Læs mere

Scene - Demonterbart gulv. Side scene. Side scene. SAL - 1,3 m zone. OPSTILLING STORE SAL - Stueetagen KONCERT - SAMLET pers

Scene - Demonterbart gulv. Side scene. Side scene. SAL - 1,3 m zone. OPSTILLING STORE SAL - Stueetagen KONCERT - SAMLET pers 2 D673 D583 D674 D1568 D547 Side scene D1564 D596 D597 11.100 Scene - Demonterbart gulv D594 D595 D1569 Side scene D1167 D636 D637 PORT D1566 D1042 D1041 D638 D632 D262 D569 D568 D260 D631 D630 D550 D604

Læs mere

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det?

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det? 1 Møllelundgården 2017 Hvornår kan man leje og til hvad? Sognegården Møllelundgaard (salen) kan udlejes til følgende formål: Receptioner i forbindelse med kirkelige handlinger i og fra pastoratets tre

Læs mere

Spørgeramme til afdækning af fysisk arbejdsmiljø

Spørgeramme til afdækning af fysisk arbejdsmiljø Spørgeramme til afdækning af fysisk arbejdsmiljø Spørgsmål på niveau 2 og 3 er svarafhængige dvs. at de kun folder sig ud og skal besvares, hvis de er relevante. Der spørges ind til alt det, der kræves

Læs mere

1 Er du dreng eller pige? 11 / 68,8% 5 / 31,2% Hvor gammel er du? 6 / 37,5% 9 / 56,2% 1 / 6,2% 16

1 Er du dreng eller pige? 11 / 68,8% 5 / 31,2% Hvor gammel er du? 6 / 37,5% 9 / 56,2% 1 / 6,2% 16 Resultat Resultatudtræk foretaget den 15. januar 2010 Undersøgelser I dette resultatudtræk indgår 1 undersøgelser: Undersøgelse Afsluttet Børnemiljø i Bangsbo januar 2010 16 Dreng Pige 1 Er du dreng eller

Læs mere

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens

Datarapportering. Vestbyskolen. Horsens Datarapportering Dataindsamling til Undervisningsmiljøvurdering Vestbyskolen Horsens 00 Udarbejdet af ASPEKT R&D Sådan læses tabellerne Der har deltaget i alt elever ud af 19 mulige. Det giver en samlet

Læs mere

Information. til eksterne samarbejdsparter og entreprenører. omkring Kvalitet Arbejdsmiljø Miljø. 2.4.B1 1. udgave

Information. til eksterne samarbejdsparter og entreprenører. omkring Kvalitet Arbejdsmiljø Miljø. 2.4.B1 1. udgave Information til eksterne samarbejdsparter og entreprenører omkring Kvalitet Arbejdsmiljø Miljø 1 2.4.B1 1. udgave - 2016 Velkommen til DIN Forsyning Generelt Når du arbejder for DIN Forsyning, er du forpligtet

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer 2013 Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m

Læs mere

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT. (Undervisningsmiljøvurdering) Juni 2014 UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Samskabelse på Fælleden. - Grundfortællingen om vores arbejdsplads på Skanderborg Fælled

Samskabelse på Fælleden. - Grundfortællingen om vores arbejdsplads på Skanderborg Fælled Samskabelse på Fælleden - Grundfortællingen om vores arbejdsplads på Skanderborg Fælled Introduktion Dette er et forslag til grundfortælling for vores arbejdsplads i det nye administrationscenter på Fælleden

Læs mere

Side 1 af 11. 1. Simple tabeller. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 2. november 2012

Side 1 af 11. 1. Simple tabeller. Generel tilfredshed. Resultatudtrækket er foretaget 2. november 2012 Resultatudtrækket er foretaget 2. november 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i fritidshjemmet, Drilleri og mobning, Uddybende om drilleri/mobning, Uddybende

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Tjørnelyskolen Greve Foråret 2004

Undervisningsmiljøvurdering Tjørnelyskolen Greve Foråret 2004 Undervisningsmiljøvurdering Tjørnelyskolen Greve Foråret 2004 Denne undervisningsmiljøvurdering (UVM) er skrevet på baggrund af de skemaer der blev udfyldt af alle skolens klasser (4. 9. kl.) før påskeferien.

Læs mere

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø?

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give skolens undervisning og læringsmiljø? UNDERVISNINGSMILJØUNDERSØGELSE /min mening om undervisningsmiljø og trivsel på skolen Hvilken linje/værksted går du på? Er du: kvinde: 29 (59,2%) mand: 20 (40,8%) Hvor gammel er du?_gennemsnit: 20,4 år.

Læs mere

Børnemiljørapport for Kridthuset Indledning. Børnemiljøvurdering

Børnemiljørapport for Kridthuset Indledning. Børnemiljøvurdering Børnemiljørapport for Kridthuset Indledning. Vores fokus i forbindelse med indretningen i børnehaven har været at forsøge at skabe muligheder og rammer for læring, ved at etablere forskellige læringsmiljøer.

Læs mere

fugt/skimmelsvamp rengøringsniveau luftkvalitet

fugt/skimmelsvamp rengøringsniveau luftkvalitet Lokale Borde og stole temperatur træk lugtgener rengøringsniveau luftkvalitet 1 ok ok ok lugtgener ok dårlig ved ikke ok problem ved ikke ok ok dårligt fugt/skimmelsvamp belysning solafskærmning støj i

Læs mere

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre Book en fremvisning hos Sadolin & Albæk 70 11 66 55 Og kom i selskab med bl.a. IF, Santander Bank og Hilti Københavns billigste arbejdspladser

Læs mere

Campus Randers. Fælles APV - handlingsplan 2012

Campus Randers. Fælles APV - handlingsplan 2012 Problemområde (rød: > 33,3%) 1 3. Støj (41,3%) Konkret problem Løsning Ansvarlig Frist for løsning Flermands-kontorer i kombination Støj i fællesarealer afhjælpes med HEBR med døre ud til fællesområde

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

FORSLAG TIL INDRETNING AF FREMTIDENS BORGERSERVICE

FORSLAG TIL INDRETNING AF FREMTIDENS BORGERSERVICE Århusgade 88, 2. 2100 København K DK - Denmark Phone: +45 35 29 30 70 www.signal-arki.dk Rådhusgate 9 0151 Oslo NO - Norway Phone: +47 91 89 30 17 www.signal-arki.no FORSLAG TIL INDRETNING AF BALLERUP

Læs mere

Undervisningsmiljø undersøgelse 17/18

Undervisningsmiljø undersøgelse 17/18 Undervisningsmiljø undersøgelse 17/18 1) Vi hjælper tit hinanden. 2) Lærerne hjælper gerne, hvis jeg har problemer med arbejde på værkstedet. 5 66% 33% 2 3) Kontaktlærerordningen på efterskolen er god.

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Oversigt over tiltag samt tids-og aktivitetsplan

Oversigt over tiltag samt tids-og aktivitetsplan Oversigt over tiltag samt tids-og aktivitetsplan Der er udarbejdet følgende tids-og aktivitetsplan for de aktiviteter, der skal og er igangsat, som led i anvendelse og indretningen af Fælleden Der er tale

Læs mere

APV-Rapport om det Fysiske Arbejdsmiljø 2012

APV-Rapport om det Fysiske Arbejdsmiljø 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET APV-Rapport om det Fysiske Arbejdsmiljø 2012 Center for Sprogteknologi, Det Humanistiske Fakultet Til kaffemødet på CST, 21/2 2013 Forslag til handlingsplaner er markeret med rødt

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere