Gruppeleder Susanne Hansen bød velkommen og meddelte, at dagsordenen for generalforsamlingen følger korpsets 10 jvfr. den udsendte indkaldelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gruppeleder Susanne Hansen bød velkommen og meddelte, at dagsordenen for generalforsamlingen følger korpsets 10 jvfr. den udsendte indkaldelse."

Transkript

1 GENERALFORSAMLING TIRSDAG, DEN 20. FEBRUAR 2018 Gruppeleder Susanne Hansen bød velkommen og meddelte, at dagsordenen for generalforsamlingen følger korpsets 10 jvfr. den udsendte indkaldelse. Valg af dirigent Anita Muxoll Hansen blev valgt. Aflæggelse af beretning ved Susanne Hansen På vegne af grupperådet aflægges beretning for det seneste år. Når man har været medlem af gruppen i mange år, så er der sket mange utrolige ting; men det mest utrolige er nu nok sket inden for de sidste 10 år. I aften er vi mange; men da vi indkaldte til generalforsamling i 2008 måtte vi aflyse på grund af for få tilmeldte - og vi indkaldte til en ekstraordinær generalforsamling i marts. Her var 3 børn repræsenteret ved deres forældre. Gruppen var vel nok i krise - vi manglede ledere, børn og forældreopbakning. Og det kommende år måtte vi gentænke mange ting og arbejde for gruppens overlevelse - vel det man i moderne ledelse kalder "at lave en turn around". Heldigvis er det fortid, og vi glæder os over den succes, gruppen har haft siden. Vi har alle korpsets enheder: Familiespejderne blev startet op i efteråret 2016, hvor der frem til sommeren 2017 var to aktive familier. Dette er knap nok til at drive en enhed; men Anita og Tanja var friske på at fortsætte, og efteråret 2017 har budt på tilgang, så man for nuværende er oppe på 7 familier. Familierne mødes hver trejde søndag i hver måned. Typisk vil det være forældre med børn i aldersgruppen 3-6 år, der deltager; men aktive bedsteforældre er også meget velkomne. Vi har for tiden 10 bævere - vi har været lidt ramt af, at der er gymnastik samme aften; men inden længe inviterer bæverne de kommende 0. klasser med til møderne. I det forgangne år har bæverne været på weekendtur, deltaget i Distriktsturneringen, om i juni var der sommerlejr ved Knasten med vikingefærd på programmet - man havde endog besøg af et par rigtige vikinger. I forbindelse med Stafet for Livet var der også et par bævere, der fik 10 km vandreskjold. Ulvene er vores største enhed med 23 ulve. De har ligeledes været på weekendtur og deltaget ved Distriktsturneringen. Årets sommerlejr gik til Myretuen ved Jels, og her må man sige, at de havde valgt årets nok bedste sommeruge. Vores nye enhed i år er juniorspejderne. Tidligere har vi haft kl. sammen som ulve; men flokken var blevet for stor til en mødeaften, så fra august har Anders, Anders og Mikkel været ledere for juniorspejderne, som går i 4. og 5. kl. Nu er der 10 juniorspejdere, som har deres egen mødeaften; men som også deltager sammen med spejderne, når de tager på tur. Bl.a. var de i sensommeren på en vandretur til Jels.

2 Der er 12 spejdere, og de har gang i den. Bl.a. sover de i shelter hver måned, har trænet, og flere har gået 100 km, de deltog i Distriktsturneringen og været på vandreturen til Jels med bl.a. baglands gang. Årets nok største begivenhed var Spejdernes Lejr i Sønderborg. Her boede spejderne i underlejren Møllen sammen med alle spejdere fra Vejen Kommune. Ganske naturligt hed Vejen Kommunes lejr i lejren Knagmøllen. I foråret var der forberedelser til lejren, og der var også arrangeret en fælles "Sov ude dag" i Skoleskoven. Skodborg Gruppe var vært for en canadisk gruppe på lejren, og flere venskaber blev knyttet. Faktisk har mødet med canadierne ført til et ønske om at lave en rejse til Canada i 2020; men det vil Henrik, Karsten og Ditte fortælle mere om senere. Vores roverklan kører deres eget program; men er også gode til at hjælpe ved forskellige opgaver og aktiviteter. Roverne deltog også på Spejdernes Lejr, og man var i august ude at sejle med spejderskibet Klitta. For lederne arrangerede roverne en weekendtur til Fanø sidste forår. Ud over de ugentlige møder er året fyldt med andre aktiviteter, hvorved der ved flere arrangementer også tjenes penge til gruppen - tager man kalenderen ville det se således ud: januar Indsamling af juletræer februar/marts Salg af korpset lodsedler april juni Lokalrådets affaldsindsamling En travl måned: Spejderne deltog med faner, og i år måtte vi også bære Brandværnsorkesterets fane Ringridning - hvor vi stod for afvikling af cykelringridning for børn Spejderne deltog ved Skt. Hans festen ved Børneskoven. Jem&fix støtter spejdernes arbejde med bl.a. materialer til en aktivitet. Så spejderne inviterede familierne til at komme og lave hekse. En fin heks blev bygget og sendt til Bloksbjerg. august Spejderne og hjælpere ryddede op efter Park Rock, og i år var entreprisen udvidet, så også et par ølvogne blev gjort rene. Flere opgaver vil fremadrettet være en mulighed, hvis der kan skaffes hjælpere. Roverne byggede igen en indgangsportal. Spejderne deltog ved Stafet for Livet i Vejen. Vores deltagelse med at tænde lysposer gav bl.a. en donation fra Søsterlogen i Vejen. Korpset har en Visionspulje med mottoet "Sammen rykker vi verden med vilje". Man kan søge støtte til forskellige arrangementer, og vi har nu tre år i træk fået forplejning dækket af puljen "Sammen rykker vi verden med vilje - på en dag". For første gang blev der også bragt en artikel om Skodborg Gruppe på og i det ugentlige nyhedsbrev fra KFUM- Spejderne i Danmark. Selv om vores deltagelse har været positiv, har vi besluttet, at spejderne ikke deltager med et hold fremadrettet; men måske fortsætter en form for deltagelse i andet regi, så dem der måtte ønske det, kan tilmelde sig dette hold.

3 september oktober november Der var mulighed for at lave arbejde i Spejderhjælpsugen til fordel for projektet "Uddannelse for alle", der støtter børn med handicap i Rwanda i at komme i skole. Igen havde Tanja kontakt til jem&fix, og denne gang blev der afholdt et Halloween arrangement i Børneskoven. Vi blev støttet med materialer m.m. og efterfølgende et beløb til indkøb af materialer til gruppen. Her har vi købt sten til bålhytten. Desværre regnede det frygteligt denne dag; men nogle lagde vejen forbi Børneskoven, og fik bl.a. lavet spøgelser og lygter. Og i den regnvåde kulde var varme snobrød et hit. Salg af lodsedler og julekalendere 55 grader Nord bussen kom forbi på Torvet december Spejderne deltog med faner ved Adventsgudstjenesten Salg af juletræer på Torvet Og så var det år pludselig gået; men ikke nok med det, så er det også pågået lidt andre aktiviteter i og omkring Knasten. Bl.a. er broen over bækken blevet fornyet. Den er blevet meget fin; men vejen dertil er noget våd, så vores ønske kunne være at etablere en form for "bro" til broen. Ja, og så gik en drøm jo i opfyldelse sidste år. Vi havde som nævnt sidste år ansøgt flere fonde om penge til en bålhytte, og da disse var bevilliget, blev projektet sat i gang. Hytten blev bygget i foråret og indviet i forbindelse med vores opstartsmøde i august. Enhederne har allerede stor fornøjelse af hytten, selv om vi gerne vil "indrette" den lidt bedre. Bl.a. med de føromtalte sten, og så har vi i december fået bevilliget penge fra Nordslesvigsk Asyl til et bålsted, således at det kan komme op i højden. Vi har tidligere fået penge til forskellige projekter, så i det kommende år skulle vi gerne have opstillet en ny raftegård, opsat det resterende af det lave hegn, udskiftet taget på den lille hytte og isoleret loftet på Barken. Endelig er taget på Knasten blevet utæt, så vi skal i gang med fondsansøgningerne igen, og forhåbentlig kan projektet blive sat i gang senere i år. I det seneste spejderår har der været fire forældrerepræsentanter i grupperådet, hvilket er super - tre er ikke på valg i år, en er; men fortsætter gerne. Vi har gennem året været samlet med lederne til møder, og grupperådet har også hjulpet med andre ting ved forskellige lejligheder. Mange forældre har også hjulpet os i forbindelse andre arrangementer, hvortil vi har haft brug for hjælp - tak for det og tak for jeres opbakning til gruppen. Kassereren og revisorerne holder godt styr på vores pengesager. Og sluttelig er der lederne, som uge efter uge yder et stort arbejde i og for gruppen, hvilket vi alle kan være taknemmelige for - uden dem gik det slet ikke. Tak til alle for endnu et godt spejderår!

4 Godkendelse af regnskab Annette Nielsen gennemgik driftsregnskabet for 2017 og status pr Driftsregnskabets enkelte poster blev gennemgået, og der var mulighed for at stille spørgsmål. Regnskabet var revideret og underskrevet af gruppens revisorer. Der blev stillet spørgsmål til udgiften drift af hus kassererens bemærkning er medsendt. Regnskabet blev godkendt. Forhandling om gruppens arbejde fremover herunder indkomne forslag Ingen bemærkninger Valg af gruppeleder og gruppeassistenter Gruppeleder: Gruppeassistent: Susanne Hansen Anita Muxoll Hansen Valg af medlemmer til grupperådet Nuværende forældrerepræsentanter Charlotte Quiring (på valg) Ulla L. Hansen (ikke på valg) Lars Otte (ikke på valg) Bjarke Skipper (ikke på valg) Annette Nielsen (indsuppleret kasserer) Nye forældrerepræsentanter Charlotte Quiring Ulla L. Hansen Lars Otte Bjarke Skipper Pætur Joensen Annette Nielsen (indsuppleret kasserer) Valg af to revisorer Peter Quiring blev genvalgt, og Mads Randa blev valgt som ny revisor. Eventuelt Børneattest Der forelægger børneattest på alle ledere i gruppen, og når medlemmer fylder 15 år, indhentes der børneattest jvfr. korpsets bestemmelse.

5 OK kort Det er muligt for gruppen at få en sponsoraftale med OK, således at gruppen modtager et beløb, når der tankes med tilknyttede kort. Generalforsamlingen var positiv over for aftalen; men den endelige afgørelse vil blive taget på næste grupperådsmøde. Græsslåning m.m. Da vores nuværende hjælper er stoppet, skal der findes en anden til at slå græs m.m. Ulveleder Ulveflokken er vores største enhed; men den mangler ledere/hjælpere for at kunne fungere optimalt. Forældre opfordres til at komme med forslag. Parkeringsplads Parkeringspladsen ønskes reetableret. Projektet vil blive taget med i årets øvrige projekter. Skridsikring af bro/trappe Det blev tilbudt at levere materiale til skridsikring af bro/trappe, hvilket gruppen gerne tager imod. Nørrevang beboere Det blev foreslået, at gruppen tager kontakt til Nørrevang for at høre, om der evt. er beboere, som kunne være behjælpelig med forskellige praktiske ting. Canadatur 2020 Henrik og Karsten orienterede om den påtænkte tur til Canada i Bl.a. deltagerpris, fondsansøgninger, arbejde til reducering af deltagerpris, tanker omkring, hvem der kan deltage m.m. Sommerlejr 2018 for juniorspejdere og spejdere Sommerlejren er planlagt til uge 27 og går til Bornholm. Der udsendes tilmeldingsblanket, som vil være bindende, da der skal reserveres kørsel. Medlemssystemet Der er mulighed for selv at rette medlemsdata i spejdernes medlemssystem. Der uddeles infosedler til alle ved enhedernes næste møder.

Gruppeleder Susanne Hansen bød velkommen og meddelte, at dagsordenen for generalforsamlingen følger korpsets 10 jvfr. den udsendte indkaldelse.

Gruppeleder Susanne Hansen bød velkommen og meddelte, at dagsordenen for generalforsamlingen følger korpsets 10 jvfr. den udsendte indkaldelse. GENERALFORSAMLING TORSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2019 Gruppeleder Susanne Hansen bød velkommen og meddelte, at dagsordenen for generalforsamlingen følger korpsets 10 jvfr. den udsendte indkaldelse. Valg af dirigent

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 22. maj kl. 19.00 Mødet afholdes i hytten på Eriksvej. Afbud: Tina, Anders, Kent, Harry, Karina og Annette Tilstede: Mads, Max, Kenneth, Inge, Mikael, Ole, Lars, Louise, Elsebeth,

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Oplysninger til spejderforældre

Oplysninger til spejderforældre Oplysninger til spejderforældre Velkommen... 1 Formål... 1 Baggrund... 1 Opbygning af spejderorganisation... 1 Tilmelding og udmeldelse... 2 Årets gang ved Gjølspejderne gruppe... 3 Her under er der beskrevet

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning fra bestyrelsen og ledergruppen 3. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det

Læs mere

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Til stede var følgende grupper: Bolund 2 Borup 3 Karlslunde 2 Lejre 1 Roskilde 6 Svogerslev 4 Tune 5 Vindinge 1 Walburris 2 Herudover var udviklings konsulent Kristian

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Referat fra rådsmøde mandag den 27.5 13 kl. 19.30 Hos Olaf Rye Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Anne Marie (Brejning), Mogens

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

England/Wales d. 23. juli - 4. august

England/Wales d. 23. juli - 4. august England/Wales d. 23. juli - 4. august Sommerlejr 2018 England/Wales brochure Denne lille brochure er den første af 2 brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have.

Læs mere

www.spejdernet.dk/rakkeby

www.spejdernet.dk/rakkeby Dagsorden for Grupperådet: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretning. 3. Godkendelse af regnskab. 4. Forhandling af gruppens arbejde fremover, herunder indkomne forslag 5. Valg af medlemmer til grupperådet.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE

REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE Fremmødte: Benny, Susanne, Kathrin, René, Henriette, Lene, Hans Henrik Afbud: Annegrete Udeblev: Steffen PROGRAM: KL. 19:05 20:05: GRUPPEUDVIKLING Der sættes i denne omgang fokus

Læs mere

Leder- og grupperådsmøde d. 11. august 2014

Leder- og grupperådsmøde d. 11. august 2014 Leder- og grupperådsmøde d. 11. august 2014 Afbud Kirsten, Erling BP, Jens og Annette Fabricius 19.00: Grupperådsmøde 19.00: Ledermøde. 1. Godkendelse af referat. Uklarhed om, hvem der udarbejdede brochure

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Overenskomst 2015. Mellem. Hovedbestyrelsen

Overenskomst 2015. Mellem. Hovedbestyrelsen Overenskomst 2015 Mellem Hovedbestyrelsen og Gruppebestyrelsen for... gruppe i Region... der påtager sig ansvaret for gruppens ledelse over for De grønne pigespejdere, erklærer at være bekendt med følgende

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S S T E N L I L L E S P E J D E R N E Gruppelederberetning for 2005 L A U R E N T I U S Gruppeleder Torben Poulsen Lårupvej 45 4293 Dianalund 58260124/28408530 info@naturplejecenter.dk

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015

Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 Referat af den ordinære generalforsamling den 09. april 2015 1 af 5 Grundejerforeningen Ryeskov 2015.Apr.14 Referat af den ordinære Generalforsamling den 9. april 2015. Der var 15 der deltog i generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Søndag den 24. april 2016, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg

Læs mere

Ho Bugt Distrikt. Sendt til: DT-staben Gruppeledere i Ho Bugt Distrikt Udviklingskonsulenterne Lars Kjeld Jensen Ejendomsfonden M.fl.

Ho Bugt Distrikt. Sendt til: DT-staben Gruppeledere i Ho Bugt Distrikt Udviklingskonsulenterne Lars Kjeld Jensen Ejendomsfonden M.fl. Sendt til: DT-staben Gruppeledere i Ho Bugt Distrikt Udviklingskonsulenterne Lars Kjeld Jensen Ejendomsfonden M.fl. Den 30-09-2010 REFERAT af Distriktsstabsmøde den 30-09-2010 hos Søren Til stede: Afbud:

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Canada d. 16. juli -1. august

Canada d. 16. juli -1. august Canada d. 16. juli -1. august Sommerlejr 2016 Info- møde Canada brochure Denne lille brochure er den første af 2 brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have. Brochuren

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner - Nivå

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner - Nivå Referat af Grupperådsmøde 2019 - De Vilde Svaner - Nivå Afholdt søndag d. 24. februar 2019 kl. 10-12.30 på Femkløveren, Møllevej 14, Nivå. Til stede: Ca. 10 forældre og 10 ledere var mødt frem. Fra DDS

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl Dagsorden godkendt med nye punkter: 5 c Juletræ Ridemandsmølle og 6e MTB bane.

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl Dagsorden godkendt med nye punkter: 5 c Juletræ Ridemandsmølle og 6e MTB bane. Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 26. oktober 2017 kl. 1900-2100 Sted: Deltagere: Fravær med afbud: Sognegården, Godthåb. Medlemmer af Søren, Dorthe, Lone, Poul Erik,

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

Aggersborg Distrikt Distriktsmøde d. 26. marts 2015

Aggersborg Distrikt Distriktsmøde d. 26. marts 2015 Repræsenteret: Vestrup, Hame, Fjerritslev, Vegger, Tranum, Strandby, Bonderup, Ullits, Øland Pkt. Emne Kommentarer 1 Valg af dirigent og referent Dirigent: Thomas Hestbæk (Udviklingskonsulent korpset)

Læs mere

Lovforslag om direkte medlemskab af KFUM-Spejderne Side 1 af 2. opbevarer indmeldelsen under forsvarlige. bestemmelser herom.

Lovforslag om direkte medlemskab af KFUM-Spejderne Side 1 af 2. opbevarer indmeldelsen under forsvarlige. bestemmelser herom. Lovforslag om direkte medlemskab af KFUM-Spejderne Side 1 af 2 7 Medlemmer Ændringsforslag 2. Medlemskab af korpset kan ske gennem en gruppe, et distrikt eller, Den Grønne Gruppe eller direkte af korpset.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16 Generalforsamling i grundejerforening Birkevangen d. 16. September 2015 Referent: Per Folmersen nr 15. Deltager. Nr 16, 23,31,9,46,40,27,25,13,42,15,30 Afbud fra nr 24 og 14 Ikke repræsenteret 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,17,18,19,20,21,22,24,26,28,29,32,33,34,35,36,37,38,39,41,42,

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Mogens Bahnsen, Carsten (Højen), Michael (Højen), Bo (DTA), Marianne (DTA, Kasser), Martin

Læs mere

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011

Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015. Vi har brug for dig. Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8. s målsætning 2011 Årsberetning 2009 Jubilæumsåret 2010 Vision 2015 Vi har brug for dig s målsætning 2011 Silkeborg gruppe visioner 2015 1 af 8 Velkommen til jubilæumsåret 2010 Tiderne skifter, samfundet ændres, spejderarbejdet

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og

Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og Velkommen hos KFUM-spejderne Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og naturen. Sammen rykker vi

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af Gruppemøde, KFUM-spejderne Nr. Lyndelse

Referat af Gruppemøde, KFUM-spejderne Nr. Lyndelse Tak for at så mange deltog. Dejligt at være en del af så velfungerende en gruppe 1. Valg af dirigent, Ole, 2. Valg af referent, Lena 3. Aflæggelse af beretninger. Årsberetning for mariehøns 2018 Der er

Læs mere

Referat fra Gruppemøde for KFUM spejderne, Nr. Lyndelse 26. januar Velkomst ved grupperådsformand Søren. Omkring 32 var mødt op.

Referat fra Gruppemøde for KFUM spejderne, Nr. Lyndelse 26. januar Velkomst ved grupperådsformand Søren. Omkring 32 var mødt op. Referat fra Gruppemøde for KFUM spejderne, Nr. Lyndelse 26. januar 2017 1. Velkomst ved grupperådsformand Søren. Omkring 32 var mødt op. 2. Valg af dirigent blev Ole. 3. Valg af referent blev Mai-Britt.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Grupperådets og Gruppeledelsens

Grupperådets og Gruppeledelsens Grupperådets og Gruppeledelsens Årsberetning 2018 GRUPPERÅDETS ÅRSBERETNING KFUM-spejderne i Hammel har ca. 135 medlemmer, hvoraf 22 er ledere. Grupperådet har ansvaret for gruppens økonomi, og for at

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

Årsberetning 2008 - KFUM-Spejderne i Lund

Årsberetning 2008 - KFUM-Spejderne i Lund Årsberetning 2008 - KFUM-Spejderne i Lund 17. februar 2009 Årsberetning ved GL Annoncering Gruppemødet er annonceret i Staldtips nr. 70 (nov. jan.). Historie, hus og grund Gruppen er nu 18 år gammel: Vi

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Dagsorden for Grupperådet:

Dagsorden for Grupperådet: Referat af Generalforsamling 11. februar 2010 Dagsorden for Grupperådet: Valg af dirigent. Per Jensen valgt Aflæggelse af beretning. Se beretning senere i dette referat bilag 1 v. Peter Jørgensen Godkendelse

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Ulvene på forårstur. Maj 2013 45. årgang. Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7

Ulvene på forårstur. Maj 2013 45. årgang. Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7 Maj 2013 45. årgang Ulvene på forårstur Klatretur for troppen side 5 Endelig info om sommerlejren side 6 Tilmeldingsblanket til sommerlejren side 7 MADTANTER SØGES! HJÆLP OS! side 6 Gruppelederne: Lederne

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling 03.03.2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Dato og tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30 Sted: Fælleshuset i Lindehøj Dagsorden i henhold til

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere