Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017"

Transkript

1 Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar haver var repræsenteret. 1. Valg af dirigent: Preben Nielsen (tidligere medlem af bestyrelsen) Dirigenten bad generalforsamlingen godkende, at pkt. 4. Indkomne forslag, blev rykket frem før punkt. 3a, da der var forslag, der kunne have indflydelse på budgettet. Det blev vedtaget. 1a Nedsættelse af stemmeudvalg: Eva 48 og Lasse Formandens beretning: Velkommen til Laura fra projektet om håndtering af spildevand og bebyggelse ved Odense Kommune. Hun deltager i vores GF, og vil helt sikker svare på spørgsmål undervejs. Også velkommen til Iben fra Odense Havelodsselskab. Tak til bestyrelse, festudvalg og alle andre, som har lagt et arbejde i foreningen. En særlig tak til Skafte have 31. Han var til stor hjælp for mig, da der skulle kortlægges ca. byggeår på husene i foreningen. Der var rigtig mange, vi ikke havde papirer på. Vi holder jo vores GF i nye lokaler. Det er sådan at rest. Stadion har solgt salen fra. Det betyder, at vi fremover skal finde et andet sted. Det er jo lidt vemodigt, da Foreningens GF altid er blevet afholdt på rest. Stadion. Hen over sommeren var vi plaget af en del indbrud. Lad os håbe, at vi bliver forskånet for det i år. Vi kan ikke gøre meget andet, end at hjælpe hinanden med at holde øje og melde det til politiet. Vi har også haft politiet ude at bortvise et uvedkommende par, der var flyttet permanent ind i en have. De havde stynet træerne i haven, malet huset, ja selv Dannebrog var kommet op foran døren. Det kan jo kun ske, når man ikke kommer i sin have gennem længere tid. Så jeg vil gerne opfordre til, at man regelmæssig lige tjekker, om alt er i orden i haven. Vi skal helst ikke have flere ubudne gæster til at slå sig ned eller begå tyveri. Så har vi en del problemer med en have på gang 1. Her er kommunen ind over, så vi håber, der snart er en løsning. Ellers må vi i bestyrelsen i gang med at opsige lejeren. Vi har i bestyrelsen besluttet, at der ikke er nogen, der passer containere i år. Vi regner med, at folk overholder reglerne for brugen af containerne, og der vil blive udvist selv justits. Mon ikke vi alle kan klare det. Bestyrelsen har ved en tilfældighed opdaget, at der bor folk i et par haver, der ikke er medlem af foreningen. Vi opdager det i forbindelse med, at jeg får brev fra borgerservice. Så måske er der flere? Ifølge Paragraf 8 stk. 1 og 2 i lejekontrakten, så er brugsretten betinget af medlemskab af foreningen, og det enkelte medlem har ikke ret til at fremleje sin kolonihave. På GF sidste år var der en diskussion omkring den lille parkeringsplads foran foreningen. Vi får 1. april sat parkeringsvagt på. Det vil være muligt for havelejere at få et parkerings kort mod at betale 100 kr. i depositum.

2 I vores vedtægter paragraf 17 står der, at bestyrelsen til enhver tid har adgang til havelodderne i foreningen. Alligevel var der både i forbindelse med åbning og lukning af vandet problemer med lås på havelågen flere steder. Det er ikke i orden, at vi ikke kan komme til hanerne. Der er opslag i infoboksene, på hjemmesiden og på facebook i god tid, så det må da være muligt at få låst op, inden vi kommer. Bestyrelsen vil ligeledes gøre opmærksom på, at man skal være til stede i sin have, når der åbnes for vandet. Dette i tilfælde af vandbrud. Hvis det ikke er muligt, bedes man lave en aftale med sin nabo. Så har vi observeret, at foreningens vandhane mangler i et par haver. Det er altså ikke lovligt at nedlægge den. (Foreningshanen er den hane, der står i skel, og som man har fælles med sin nabo.) I nogle haver er der sat forskellige koblinger og slanger til foreningens vandhanen. Dette er sikkert gjort for at få en ekstra vandhane i haven eller for at få lagt vand i huset. Det er altså ikke i orden at koble alle mulige installationer på den hane, foreningen har ansvaret for. Mange af jer lader vandet være åbent, også når I ikke er i haven. Så står hanen under konstant pres, det kan den ikke holde til. Der er kun fællesskabet til at betale. Bestyrelsen skal også gøre opmærksom på, at hvis vandet bruges til drikkevand, så skal alle drikkevandsledninger føres som jordkabler. (lejekontrakten paragraf 10 stk.2) Som I ved, så havde bestyrelsen rigtig travlt hen over sommeren. Odense Kommune havde pålagt os at registrere spildevands forhold samt byggeri. Hvis i læste Odense Stiftstidende den 18. januar, så vil I vide, at en kortlægning af 28 haveforeninger med 3200 havelodder på kommunal jord i Odense har påvist, at 2000 af dem har problemer med spildevand. I Haugstedsminde har vi 98 havelodde, hvor spildevandet ikke bortledes korrekt. Der er 1300 havelodder, der er placeret for tæt på skel, og som derfor kan udgøre en brandfare. Her har vi 62 havelodder, der ligger for tæt på skel, og 4 hvor bebyggelsen enten er for stor, eller hvor der er placeret vinduer over stueetagens loftshøjde (gavlvinduer). Vi skal ikke kloakeres. Men bestyrelsen er pålagt en ny opgave. Der skal sammen med jer laves handleplaner for alle de have lodder, der enten har spildevands problemer, ligger for tæt på skel, eller, hvor der er andre bygningsproblemer. Bestyrelsen har fået de skemaer, I skal udfylde, underskrive og aflevere til bestyrelsen igen senest 15. maj Vi har skemaerne med. Og I ved jo nok selv, om I har et eller flere problemer, der skal findes en løsning på. Så I kan få Skemaerne lige efter GF. Jeg er også sikker på, at Laura gerne svare på de spørgsmål I må have. Tak for ordet. Spørgsmål og svar til beretningen: Birgit 83: Hvilke skemaer? Der er lavet et skema for hvert havelod med udfordringer, som I får udleveret.

3 Karin 142: Vandhane i skel, er det foreningens? Ja, vandhanen, der står i skel mellem haverne, er foreningens, og den skal bestyrelsen have adgang til. Poul 106: Handleplaner? Det er et skema, som kommunen har udarbejdet til hver enkelt have, der har udfordringer med spildevand/bebyggelse. Skemaet skal udfyldes af haveejeren og fortælle, hvordan og hvornår haven bliver "gjort lovlig". Anne-Lise 111: Samletank? Vi skal ikke kloakeres, så muligheden for den enkelte er samletank. Lasse 53: Hvad er sagsbehandlingstiden hos kommunen? Laura, Odense Kommune: Hvis det er en nyetableret samletank, så går det hurtigt, Hvis det handler om en nedgravet gammel tank, der skal godkendes, så tager det længere tid. Hvis der skal søges dispensation m.h.t. skel, så kendes sagsbehandlingstiden ikke, da kommunen ikke ved, hvor stor udfordringen er endnu. Karin 142: Hvis man gerne vil have lovlig adfærd, hvad gør man så? På Odense Havelodsselskabs hjemmeside er der vejledninger. Er det muligt med mulighed for udendørs tømning ved fælleshuset, så vi ikke skal svine toiletterne? Godt forslag. Bestyrelsen ser på det. Muldtoiletter? Laura: Muldtoiletter kan være et problem. Nogle er ikke gode nok til at formulde. Kommunen arbejder på en konkret vejledning. Er der specifikke spørgsmål, kan man kontakte Odense Kommune på kolonihave@odense.dk Finn 64: Etablering af samletank koster penge. Hvis vi nu så alligevel bliver kloakeret om 8 til 10 år, så er det jo spild af penge. Kan man dele en samletank? Laura: Det er et stort projekt, at lave fælles tank. Der skal laves et "Spildevands laug", der skal tinglyses og udmatrikuleres, så det bliver nok dyrere end at etablere en tank selv. Laura var helt sikker på, at vi ikke skal kloakeres de næste mange mange år. Det er så dyrt et projekt, og de haveforeninger der er udvalgt, er dem, der ligger oven på Odenses vandreservoir. Jens 120: Hvad er der af krav til regnvand?

4 Laura: Det på ikke ledes i samletank, da den risikere at løbe over ved store regnskyl. Man kan etablere en stenfaskine. Det må ikke ledes ud af haveloddet. Kommunen er ved at lave et officielt papir på det. Ove 48: Hvor har kommunen været i alle disse år. Vi bliver nærmest kriminaliseret. Rigtig mange af os har tilladelser til det, der nu er ulovlig i vores haver. Laura: Ja, kommunen har været for sløv, og mange bestyrelser har ikke kunnet udfylde deres opgaver, det må vi erkende. Beretningen blev godkendt. 3. Fremlæggelse af revideret regnskab: Vedhæftet Regnskabet blev godkendt. 4. Indkomne forslag: Jytte 140: Jeg vil gerne foreslå, at vi drøfter egetræerne langs cykelstien på generalforsamlingen, og der finder ud af, om vi skal forsøge os med en samlet henvendelse til Odense kommune for at få dem fjernet. Karin kunne oplyse, at kommunen accepterer, at man beskærer træerne op i 3 m højde. Det mente dem, der har problemerne, ikke var nok, de vil gerne have dem fældet. Iben fra Odense Havelodsselskab fortalte, at der også er problemer i andre haveforeninger og foreslog, at dem der har problemer, laver en skrivelse, hvor problemerne beskrives. Skrivelsen afleveres til bestyrelsen og sendes til Odense Havelodsselskab, som så laver en samlet skrivelse til Odense Kommune. Bestyrelsen: 1. Når vandet åbnes, skal man være i sin have eller have en aftale med en anden om at være tilstede. Hvis bestyrelsen ingen træffer i haven, opkræves et gebyr på kr. 100,00. Forslaget blev vedtaget. 2. Foreningsservice/økonomi overtager vores regnskab, hvis ingen melder sig som kasserer. Pris kr. 300,00 pr. havelod, som havelejen stiger med. Flere mente, at det var for dyrt. Men det er jo hele regnskabet. Opkrævning af haveleje, have handler, rykkere, gebyr opkrævninger, betaling af regninger, løn regnskab, bogføring, årsregnskab, budget. Opgaven kræver mange timer, og bestyrelsen har forsøgt ved opslag, at finde en, der ville tage opgaven, men ingen har meldt sig. Jørgen 91 opfordrede Kim til at fortsætte, men Kim har solgt sin have, så han kan ikke deltage. Eva 48 foreslog, at punktet blev flyttet, så vi først stemte om, der var nogen, der vil stille op som kasserer.

5 Der blev holdt fem minutters pause, så man kunne summe lidt. Der var ingen der stillede op til posten. Forslag fra bestyrelsen blev vedtaget. 3a. Fremlæggelse og godkendelse af budget for det kommende år: Forslag fra bestyrelsen var indregnet, og der er lagt yderligere kr. 100,00 på, da bestyrelsen har bestemt, at vi skal have et firma til at holde vores grønne områder. Budgettet blev godkendt. 5. Valg af kasserer på de nye vilkår: På valg Kim 114. Ønsker ikke genvalg Tove 34 blev valgt. 5a. Valg af 1 bestyrelsesmedlem for 2 år: På valg er Kurt 58. Ønsker ikke genvalg. Poul 106 blev valgt. 5b. Valg af 2 bestyrelses suppleanter for 1 år: Morten 141 blev valgt som 1. suppleant Troels 10 blev valgt som 2. suppleant. 5c. Valg af revisor for 2 år. På valg var Bjarne 63. Anne-Lise 111 blev valgt. 5d. Valg af 2 revisor suppleanter for 1 år. Randi 40 og Vibeke 78 blev valgt. 5e. Valg af delegerede til Repræsentantskabet. Bestyrelsen blev valgt. 5g. Valg til vurderingsudvalg for 2 år. Kim 114 går af. Jens 120 og Troels 10 blev valgt. 5h. Valg til festudvalg Grit 25 og Anne Katrine 101 blev valgt.

6 6. Evt. Karin takkede de to afgående bestyrelsesmedlemmer og dirigenten for deres arbejde og Skafte for sit arbejde med at datere huse i forbindelse med registrering for kommunen. Hun gjorde også opmærksom på, at hun ikke stiller op til næste år, så alle skal tænke på, hvem der kunne være et emne. Lasse 53 opfordrede til ikke at holde generalforsamling op til uge 7 til næste år. Eva 48 ønskede en vejledning til lokaler, hvor der holdes generalforsamling til næste år. Finn 64 spurgte, om der ikke kunne komme knust beton i hullerne i vejene. Det affødte en snak om vejene generelt, og mange havde bud på, hvad der kunne gøres. Jytte 140 mener, at der køres alt for stærkt på vejene.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 6. februar 2015, på Restaurant Stadion

Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 6. februar 2015, på Restaurant Stadion Odense lørdag den 6.februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 6. februar 2015, på Restaurant Stadion 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen til de fremmødte. Preben Nielsen blev

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening.

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening. INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst Lørdag den 27. april 2019 kl.10.00 Fjældevængets selskabslokaler Fjældevænget 96 8210 Aarhus V HF MARIENLYST GF 2019 Vi håber at se rigtig mange

Læs mere

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg 1.Valg af dirigent: Ejner Christiansen, Have 3 blev valgt 1a. Forretningsorden for generalforsamlingen

Læs mere

Vi afholdt også Kredsfesten her i Eskelund og det var et super godt arrangement

Vi afholdt også Kredsfesten her i Eskelund og det var et super godt arrangement Referat, ordinær generalforsamling Lørdag den 28. marts 2015 kl. 09.00 Ikast Bibliotek. Dagsorden iht. vedtægterne: 1) Valg af dirigent og referent. Jan, have 111, blev valgt til dirigent. Kathy, have

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009.

Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Referat af generalforsamlingen lørdag den 18. april 2009. Generalforsamlingen startede med 1 minuts stilhed for Svend Erik Hansen, Karsevænget 4. 1. Valg af dirigent. Morten Christiansen blev valgt. 2.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl Dagsorden. Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl. 10.00 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller 3. Valg af referent 4. Beretning (VEDLAGT) 5. Årsregnskab (VEDLAGT) 6.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab 1 11 FORENINGERNES GENERALFORSAMLINGER. 11.1. Hver haveforening holder generalforsamling hvert år i januar eller februar måned efter skriftlig indkaldelse

Læs mere

HF VESTERENG d. 5. april 2016 REFERAT AF. ORDINÆR GENERALFORSAMLING D. 3. APRIL 2016 kl

HF VESTERENG d. 5. april 2016 REFERAT AF. ORDINÆR GENERALFORSAMLING D. 3. APRIL 2016 kl Formand Jan Gamst bød velkommen til foreningens ordinære generalforsamling og foreslog Jan Mosegaard fra Kreds 1 som dirigent. Applaus fra salen og ingen andre forslag. Jan Mosegaard takkede for valget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i H/F Lilletoften 2012

Referat af generalforsamlingen i H/F Lilletoften 2012 Referat af generalforsamlingen i H/F Lilletoften 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Kolonihavehave forbundets lokaler i Odense, mandag den 27. februar 2012. 63 stemmeberettigede var fremmødt, samt

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7.

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7. Generalforsamling 25.1.2017 i Lilletoften haveforening Valg af dirigent: Thomas Have 87 Valg af referent: Matilde Have 161 Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital.

GENERALFORSAMLING. B) Bestyrelsen stiller forslag om: At underskuddet fra budget 2016 finansieres via Solvangens egenkapital. GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 19. marts 2016 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019

HF VESTERVANG. Roskildes bedst beliggende havekoloni. Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 Referat fra generalforsamlingen i HF Vestervang onsdag den 6. februar 2019 32 haver var repræsenteret på generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Edith, have 26 blev valgt uden modkandidat. Dirigenten

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

2. Dirigent: Danny, T-3 Stemmetællere: Ole, T-9 og Diana, S-3 Referent: Irene, T-9

2. Dirigent: Danny, T-3 Stemmetællere: Ole, T-9 og Diana, S-3 Referent: Irene, T-9 Kolonihaveforeningen Skovly Slagelse Side 1 REFERAT af Ordinær generalforsamling søndag 26. februar 2017 - kl. 14 i Fælleshuset 1. Velkomst: Til stede var 21 stemmeberettigede samt en del samboende, så

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg af

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Søndag den 24. april 2016, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamling for Kastaniehøj Grundejerforening og Vandværk

Referat af generalforsamling for Kastaniehøj Grundejerforening og Vandværk Referat af generalforsamling for Kastaniehøj Grundejerforening og Vandværk Mødet blev afholdt d. 18. marts 2012 kl. 14.00 i Gundsølille Hallen. Der var fremmødt 31 stemmeberettiget og bestyrelsen havde

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

InteQ Ejendomsadministration ApS

InteQ Ejendomsadministration ApS Referat af generalforsamlingen d. 13 Maj 2019 Dagsorden for mødet var : 1. Valg af dirigent Ad her valgtes Lars Lund Nielsen fra Inteq Ejendomsadministration Dirigenten godkendte generalforsamlingen som

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012

Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012 Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012 42 stemmeberettigede er fremmødt. 1. Valg af dirigent. Christian h. 22 valgt 2. Valg af referent. Carsten h. 46 valgt 3. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Kalenderen siger nu sensommer godt på vej til efterår, og vi iler at komme med nyhedsbrevet

Kalenderen siger nu sensommer godt på vej til efterår, og vi iler at komme med nyhedsbrevet SKIBELUND GRUNDEJERFORENING NYHEDSBREV SENSOMMER 2012 Kære medlemmer Kalenderen siger nu sensommer godt på vej til efterår, og vi iler at komme med nyhedsbrevet 1-2 Sidste nyt 3-4 Referat af Generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2019 Tid/sted: Lørdag den 1. juni 2019, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 27/9 2011 Ocean View III Alkale, blok E

Referat fra generalforsamling den 27/9 2011 Ocean View III Alkale, blok E Referat fra generalforsamling den 27/9 2011 Ocean View III Alkale, blok E Referent: Helle Jørgensen Søren Hansen bød velkommen til generalforsamlingen. 1.Valg af dirigent: Bestyrelsen pegede på Erik Barslund

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat, april 2018

Generalforsamlingsreferat, april 2018 Generalforsamlingsreferat, april 2018 Søndag d. 8. april 2018 kl. 10:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/H Hanevadsholm på Lundebjergskolen, Lundebjerg 72, 2740 Skovlunde. Dagsorden i henhold til

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 24. april 2012 kl. 18.30 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 28 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen Ryhøjen

Grundejerforeningen Ryhøjen Grundejerforeningen Ryhøjen Referat fra ordinær generalforsamling den 25.2.2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget og kontingentfastsættelse

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse af årsregnskab Indkomne forslag Dispensation for lokalplan nr. 188 Vedtagelse

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN 25. februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Torsdag den 25. februar 2016 Kl. 19.30 Dagsorden: Valg af dirigent Walter Larsen (Stokkemarkevej 21) blev enstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 1.4.2018 Tilstede: Have 1-2, 3, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 32, 33, 34, 35, 38, 39, 40 Ikke tilstede: 6, 8, 9, 12,

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen.

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen. R_e_f_e_r_a_t f_r_a g_e_n_e_r_a_l_f_o_r_s_a_m_l_i_n_g i N_y_t_t_e_h_a_v_e_f_o_r_e_n_i_n_g_e_n F_a_s_t_e B_a_t_t_e_r_i s_øn_d_a_g d_e_n 2_2_. a_p_r_i_l 2_0_1_8 k_l_. 1_0_._0_0 i f_æl_l_e_s_h_u_s_e_t Ør_e_s_t_a_d_s

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere