Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold."

Transkript

1 Administrative bevillinger Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Eventet afvikles 1. juni Målgruppen er unge drenge fra Vesterbros gademiljø i alderen år. Aktiviteten er asfaltfodbold og formålet er at skabe relation til de lokale klubløse unge og styrke sammenholdet trods forskelligheder. Gennem eventet ønsker SSB at kunne vække de unges interesse for at spille fodbold i en organiseret klub. De skal lære at anerkendelse hos andre opnås gennem disciplin, hård træning og en værdig omgangstone. Det forventes at klubben får 10 nye medlemmer via eventet. Malta de Capoeira har fået bevilget kr. til eventet Malta de Capoeiras workshop og batizado. Eventet afvikles juni Målgruppen er drenge og piger i alderen 5 10 år. Aktiviteten er differentieret undervisning for børn og voksne samt fokus på musik fra det nordlige Brasilien. Der vil blive undervist i maracatu (trommer). Der er inviteret internationalt anerkendte undervisere til eventet, hvilket skal medvirke til en kompetenceudvikling blandt foreningens undervisere og medlemmer. Eventet indeholder også batizado, der betyder en dåb og er en fest, hvor capoeira elever har mulighed for at blive døbt og gradueret. Det forventes at foreningen får 20 nye elever under 25 år via eventet. Healthy Girls Amager har fået bevilget kr. til eventet Girls Festival på Amager. Eventet afvikles 24. august Målgruppen er piger og kvinder fra 3 år og opefter, hovedsageligt fra Amager. Aktiviteten er en festival der har til formål at præsentere fritids-, kultur- og sundhedstilbud for piger og kvinder på Amager, for herigennem at rekruttere medlemmer til foreningens faste aktiviteter i sæson 2013/14. På dagen bydes der på foreningsworkshops, hvor deltagerne får indblik i hvad foreningerne kan tilbyde.

2 Festivalen afvikles i samarbejde med bl.a. Forebyggelsescenter Amager, Global Kidz, ForeningsGuiderne, Børnekulturpiloterne, Fremad Amager, Bydelsmødrene, foreningen Livsbanen og Kvindecafè i Norgesgade. Peder Lykke Skolen stiller lokaler til rådighed. Det forventes at foreningen får 50 nye medlemmer under 25 år via festivalen. Vesterbro Pigenetværk har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Pigefestival 2013 Eventet afvikles 13. september Målgruppen er piger op til 25 år. Aktiviteten er en pigefestival der afholdes i Idrætsfabrikken. Vesterbro Pigenetværk arbejder med at synliggøre fritids- og kulturtilbud for piger på Vesterbro. På festivalen vil der være foreningsworkshops og kreative værksteder, hvor pigerne kan få orientering og fakta om de forskellige tilbud der findes i nærområdet. Det forventes at minimum 15 piger vil blive guidet videre til et foreningstilbud. Studenter Settlementets Boldklub har fået bevilget kr. til eventet SSB løbet. Eventet afvikles 22. september Målgruppen er Vesterbros nye ressourcestærke børnefamilier. Aktiviteten er et familieorienteret løb, hvor tidtagning vil foregå med chip og distancerne er både på 1,4 km, 5 km og 10 km. Foruden løb vil foreningen byde på børneaktiviteter, mad og musik. Løbet er en del af det partnerskab foreningen har med områdefornyelsen og der samarbejdes med Løbeklubben Sparta, Idrætsfabrikken og Cafè Sonja. Løbet afvikles 22. september på Sønder Boulevard, med hjælp fra frivillige, der primært vil blive rekrutteret via foreningens medlemmer samt venner og familie. Foreningen forventer at eventet vil give 50 nye medlemmer under 25 år.

3 Ny målgruppe. Islands Brygge Badminton har fået bevilget kr. til projektet Opstart af Miniton i Islands Brygge Badminton. Projektperioden er 1. september maj Målgruppen er børn i alderen 5 8 år og deres forældre. Aktiviteten er Miniton, hvor der trænes med redskaber som balloner, fluesmækkere og miniketchere. Forældrene deltager i træningen, der forventes at kunne give børnene en glidende overgang til klubbens ungdomshold. Børnene deles på 2 ugentlige hold fordelt på alderstrinnene 5-6 år og 7-8 år. Der er tilknyttet 2 faste trænere på holdene. Forældrene vil blive tilbudt hjælpetrænerkursus, og ønsket er at klubben med tiden kan tilbyde Miniton uden at anvende lønnede trænere. Projektet er støttet gennem konsulenthjælp fra Badminton Danmark. Det forventes at klubben får 16 nye medlemmer i alderen 5 8 år via projektet. Bevillingen er givet til projektleder/instruktørløn (6 timer x 125 kr. x 35 uger = kr.), udstyr og rekvisitter ( kr.), trænerkurser (2.500 kr.) og PR (3.000 kr.). Rekruttering. Danske Freestyle Cyklister har fået bevilget kr. til projektet Pumptrack og dirtjump udvikling i København Kommune. Projektperioden er 26. august august Målgruppen er børn i alderen år. Aktiviteten er introduktion til pumptrack og dirtjump på en sikker og inkluderende måde. Projektet afvikles i samarbejde med DGI Underground og ønsket er at foreningsforankre selvorganiserede grupper. Aktiviteten er specielt rettet mod de mange unge mellem år, der ikke er interesserede i traditionelle idrætstilbud og derfor ofte søger spænding på uhensigtsmæssig måde. Aktiviteten skal foregå 1 gang ugentligt på de etablerede steder på Amager ved Plug n Play, Vestvolden og eventuelt dirtjumpbanen i Gladsaxe. Projektet ønsker at lære de unge at føle ansvar og ejerskab til faciliteterne og finde glæden ved, at være en del af det fællesskab det giver at være medlem af en forening. Foreningen vil afholde 3 events i projektperioden og forventer at få 20 nye medlemmer under 25 år. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), 3 events med DJ og lydudstyr (9.000 kr.), grafik og PR ( kr.), cykler og sikkerhedsudstyr ( kr.), transport af udstyr (5.000 kr.) og T-shirt (3.000 kr.).

4 Ny målgruppe. Brønshøj Boldklub har fået bevilget kr. til projektet Fodbold og Udvikling. Projektperioden er 1. september juni Målgruppen er børn og unge i alderen år med ADHD og lettere udviklingsforstyrrelser. Aktiviteten er et fodboldtilbud til børn og unge, der har svært ved at deltage i klubbens normale tilbud. Målgruppen kræver særlige hensyn i forhold til ro, færre holdkammerater og større forståelse af deres adfærd. Projektet afvikles i et samarbejde med Fritidshuset Galaksen, der stiller busser og 2 lønnede pædagoger til rådighed ved den ugentlige træning. Pædagogerne skal fungere som konfliktløsere under træningen, da mange af børnene har svært ved at fungere i grupper. Boldklubbens erfaring er, at målgruppen har svært ved at passe en aktivitet i fritiden, hvorfor træningen foregår i det tidsrum børnene er på fritidshjemmet. Tilbuddet forventes forankret som fast tilbud, og der er lavet forhåndsaftale med Fritidshuset Galaksen, der efter endt projektperiode vil fortsætte med at afse ressourcer til aktiviteten. Det forventes at foreningen får 10 nye medlemmer under 25 år via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn (2.000 kr.), trænerløn (9.500 kr.) og udstyr ( kr.). Ny målgruppe. CPH Youth FC har fået bevilget kr. til projektet Fodbold på Lundehusskolen. Projektperioden er 3. september juni Målgruppen er børn fra Lundehusskolen i alderen 5 10 år. Aktiviteten er fodbold på skolens eget areal. CPH Youth FC har haft succes med et tilsvarende projekt i samarbejde med Tagensbo skole. Der er nu indledt et samarbejde med Lundehusskolen om fodboldtræning af de yngste elever, hvilket forventes at kunne forankre klubben i København NV. Klubben tilbyder eleverne fra klassetrin fodboldtræning ugentligt, samt deltagelse i DBU Københavns børneturneringer. Målsætningen er at sikre træning af høj kvalitet med fokus på udvikling og styrkelse af såvel sociale som fodboldmæssige kompetencer. Skolens idrætslærere vil blive inddraget i arbejdet og det forventes at der vil blive et sammenhold mellem Lundehusskolen og Tagensbo skole via fodboldturneringer. Børnene bliver introduceret til foreningslivet og det tilstræbes at inddrage forældrene i klubbens aktiviteter. Der etableres et ungdomsråd, der sikrer børnene indflydelse på klubbens udvikling. Det forventes at klubben får ca. 50 nye medlemmer under 25 år via projektet. Bevillingen er givet til udstyr og rekvisitter ( kr.) og informationsmateriale og PR ( kr.). Forvaltningen har kompenseret i forhold til tilskud til informationsmateriale, da klubben har gode erfaringer med en lidt omkostningstung velkomstbrochure.

5 Rekruttering. Judoklubben Mitani har fået bevilget kr. til projektet Judo for piger. Projektperioden er 14. august juni Målgruppen er piger i alderen 7 15 år. Aktiviteten er judo for piger. Projektet vil integrere pigerne i judosporten, der er domineret af drenge. Projektet vil integrere pigerne i klubben, ved at lade dem starte med at træne i trygge rammer, hvor de ofte lidt voldsommere drenge ikke dominerer holdet. Ved at give pigerne en blid start på judosporten, på et hold uden drenge, vil klubben forsøge at mindske frafaldet af piger. Der skal trænes 1 gang om ugen, med deltagelse af 2 trænere. Foruden kamptræning lægges der vægt på at styrke sammenholdet pigerne imellem. Projektet indeholder udover træning en weekend med overnatning, fællesspisning efter træning og et arrangement på Amager Strand. Ved evaluering af projektet i sommeren 2014, vil klubben vurdere om det er nødvendigt at have et pigehold som fast tilbud. Det er dog klubbens mål at pigerne får styrke nok til at blive integreret på klubbens fælles hold. Det forventes at klubben får 25 piger under 25 år som følge af projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), kastemåtte til begyndere (8.000 kr.), 10 gier til udlån (2.500 kr.) og PR ( kr.).

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård.

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Administrative bevillinger 2012. Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Projektperioden er 1. november 2012 30.

Læs mere

Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter.

Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter. Administrative bevillinger 2014 FOU 2. september 2014 Partnerskab / ny målgruppe. Københavns Idrætsforening (KIF) har fået bevilget 99.070 kr. til projektet Københavns Idrætsforening og Vibenshus skole

Læs mere

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 SSB / Studenter Settlementets Boldklub har fået bevilget 59.000 kr. til projektet Skak i SSB. Efter projektperioden vil skak blive en fast aktivitet i SSB. Projektperioden

Læs mere

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet.

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Administrative bevillinger 2014. Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Målgruppen er drenge og piger med

Læs mere

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight.

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight. Administrative bevillinger 2011 Qaran Media har fået bevilget 31.750 kr. til projektet Friends for light not for fight. Projektperioden er 1. oktober 2011 1. januar 2012. Målgruppen er børn og unge med

Læs mere

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011 Orientering om administrativt bevilgede midler op til 30.000 kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj 2010 1. maj 2011 Siden sidste orientering om Brobygningspuljen 1. maj 2010, er der givet to administrative

Læs mere

Evaluering Udviklingspuljen

Evaluering Udviklingspuljen Evaluering Udviklingspuljen Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med din evaluering på et senere

Læs mere

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Attachments: Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Læs mere

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører.

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører. From: Mathias Haulund Sent: 18. november 2016 13:29 To: Lone Frandsen Cc: Bettina Dalgård G Subject: Evaluering efter 1. år Projekt "Badminton Netværket" Attachments:

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE.

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Brugernummer: 90621 FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Forudsætningsaftale for projektets 3. år: 1. Forudsætningerne tager udgangspunkt i Retningslinierne for Udviklingspuljen.

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE.

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. 2. år. Brugernummer: 90634 FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Rekruttering af nye medlemmer. 1. Forudsætningerne tager udgangspunkt i Retningslinierne for Udviklingspuljen.

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller

Læs mere

Skolebesøg giver nye medlemmer blandt minoritetsunge

Skolebesøg giver nye medlemmer blandt minoritetsunge Skolebesøg giver nye medlemmer blandt minoritetsunge Danseforeningen Global Kidz udfordrer elever i en tryg ramme, og skolebesøgene giver nye medlemmer særligt blandt minoritetsunge. Københavns Kommune

Læs mere

Eksempler på samarbejde mellem københavnske folkeskoler og folkeoplysende foreninger

Eksempler på samarbejde mellem københavnske folkeskoler og folkeoplysende foreninger Eksempler på samarbejde mellem københavnske folkeskoler og folkeoplysende foreninger I dette katalog finder du forskellige eksempler på samarbejder mellem foreninger og folkeskoler. Der foregår rigtig

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af fodboldpiger, ungtræner model, forældreinvolvering mv

Rekruttering og fastholdelse af fodboldpiger, ungtræner model, forældreinvolvering mv Præsentation for Pigeerfa-gruppen den 16. september 2014 Henriette Hansen, Ølstykke FC, helgesvej17@yahoo.dk Gift, 2 børn, arbejder på ScionDTU Træner ved et tilfælde da jeg var 16 år. Jeg vil dele mine

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

evaluering af 16 åben skole-piloter

evaluering af 16 åben skole-piloter evaluering 16 åben skole-piloter April 2015 indhold Resumé og evalueringens vigtigste konklusioner... 3 Om evalueringen... 4 Forløbene har indfriet forventningerne skolerne er mest tilfredse... 4 Foreningerne

Læs mere

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele I Valby er der ansat en medarbejder, som foretager det opsøgende gadeplansarbejde i bydelen. Det opsøgende arbejde har stået på i et år og er et

Læs mere

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Denne projektbeskrivelse dækker udelukkende de aktiviteter, der foregår på skolerne i hverdagene i uge 35 til uge 40. Arrangementer i weekender er ikke

Læs mere

Et partnerskabsprojekt mellem Frederiksberg kommune og DGI Storkøbenhavn om motionsuvante

Et partnerskabsprojekt mellem Frederiksberg kommune og DGI Storkøbenhavn om motionsuvante Et partnerskabsprojekt mellem Frederiksberg kommune og DGI Storkøbenhavn om motionsuvante borgere Baggrund: I dag oplever vi i kommunen, at borgere enten på Sundhedscentret eller i psykiatrien har ringe

Læs mere

kr kr kr. Indstillet til Afslag 2. år kr kr kr kr kr kr.

kr kr kr. Indstillet til Afslag 2. år kr kr kr kr kr kr. Midler fra Udviklingspuljen for børn og unge 2016 2018 fordelt på foreninger. Forening Projekt Periode Tilskud i alt DGI Storkøbenhavn Badminton Netværket 01.01.2016-397.500 kr. 2015-0258869 371.000 kr.

Læs mere

Tak for udfyldelse af evalueringsskema for projektet "Kvalitetssikring af Girlz United", hvor I har fået bevilget 57000 kr. fra Brobygningspuljen.

Tak for udfyldelse af evalueringsskema for projektet Kvalitetssikring af Girlz United, hvor I har fået bevilget 57000 kr. fra Brobygningspuljen. Kære Girlz United Tak for udfyldelse af evalueringsskema for projektet "Kvalitetssikring af Girlz United", hvor I har fået bevilget 57000 kr. fra Brobygningspuljen. Når vi har modtaget kopi af alle bilag

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB en del af noget større REKRUTTERING AF PIGER GENNEM PIGERAKETTEN TRIN 1 FØR PIGERAKETTEN Quick guiden er lavet til dig som kontaktperson, så du

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Aktiv Ferie Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 8 Indhold 1. Introduktion...... 9 2. Projektets aktiviteter....... 10 3. Projektets resultater..... 10 4. Projektets virkning.......... 11 5. Læring

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling kr kr kr kr.

Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling kr kr kr kr. Midler fra Udviklingspuljen for børn og unge 2016 2018 fordelt på foreninger. Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling DGI Storkøbenhavn 2015-0258869 Badminton

Læs mere

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen.

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen. Forening og kontaktperson Målgruppe Indhold Tidsrum Efterår 2018 (1.8.18-21.12.18) Sønderborg Volleyball Klub (SØVK) Stine Gørtz M: 40926112, stine@sovk.dk 2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever

Læs mere

Idræts- og bevægelsespolitik

Idræts- og bevægelsespolitik Idræts- og bevægelsespolitik 2019-2023 Vision 2011-2023 Høje-Taastrup Kommune arbejder for et mangfoldigt idrætsliv, hvor alle borgere, uanset udgangspunkt, har mulighed for at opleve glæde, udfordring

Læs mere

Midlertidighed på Nørrebro på godt og ondt.

Midlertidighed på Nørrebro på godt og ondt. Midlertidighed på Nørrebro på godt og ondt. Lars Kruse Danmarks Idræts-Forbund 61 Special Forbund ca. 11.000 foreninger Har arbejdet med idræt og integration gennem flere år også på Nørrebro Midlertidighed

Læs mere

TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE

TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE PIGERAKETTEN SOM REKRUTTERINGSPLATFORM TRIN 1 FØR PIGERAKETTEN Når nye piger skal introduceres til fodbold, kan Pigeraketten

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 55% 248 Pige 45% 202 Total 100% 450

Er du... Procent Antal Dreng 55% 248 Pige 45% 202 Total 100% 450 1 Er du... Dreng 55% 248 Pige 45% 202 100% 450 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 48% 107 Pige 52% 114 Total 100% 221

Er du... Procent Antal Dreng 48% 107 Pige 52% 114 Total 100% 221 1 Er du... Dreng 48% 107 Pige 52% 114 100% 221 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 52% 121 Pige 48% 112 Total 100% 233

Er du... Procent Antal Dreng 52% 121 Pige 48% 112 Total 100% 233 1 Er du... Dreng 52% 121 Pige 48% 112 100% 233 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 44% 124 Pige 56% 159 Total 100% 283

Er du... Procent Antal Dreng 44% 124 Pige 56% 159 Total 100% 283 1 Er du... Dreng 44% 124 Pige 56% 159 100% 283 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 44% 125 Pige 56% 162 Total 100% 287

Er du... Procent Antal Dreng 44% 125 Pige 56% 162 Total 100% 287 1 Er du... Dreng 44% 125 Pige 56% 162 100% 287 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 42% 69 Pige 58% 97 Total 100% 166

Er du... Procent Antal Dreng 42% 69 Pige 58% 97 Total 100% 166 1 Er du... Dreng 42% 69 Pige 58% 97 100% 166 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0% 0

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 49% 90 Pige 51% 92 Total 100% 182

Er du... Procent Antal Dreng 49% 90 Pige 51% 92 Total 100% 182 1 Er du... Dreng 49% 90 Pige 51% 92 100% 182 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0% 0

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 50% 215 Pige 50% 212 Total 100% 427

Er du... Procent Antal Dreng 50% 215 Pige 50% 212 Total 100% 427 1 Er du... Dreng 50% 215 Pige 50% 212 100% 427 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 49% 150 Pige 51% 158 Total 100% 308

Er du... Procent Antal Dreng 49% 150 Pige 51% 158 Total 100% 308 1 Er du... Dreng 49% 150 Pige 51% 158 100% 308 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber Indstillet til at modtage midler: Ajax København Håndbold a) Foreningens primære aktivitet er håndbold. b) Foreningen har 640 medlemmer under 25 år og lever

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

BILAG III PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET ANSØGNING

BILAG III PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET ANSØGNING 1 BILAG III 2 3 PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET 4 ANSØGNING 5 FORMÅL MED PROJEKTET 6 7 8 9 10 Projektet skal stoppe og forebygge kriminalitet blandt unge med anden etnisk baggrund end dansk i en bydel

Læs mere

HOLD FAST! En inspirationsguide til den gode overgang fra kommunalt sundhedstilbud til fastholdelse i friluftsfælleskaber

HOLD FAST! En inspirationsguide til den gode overgang fra kommunalt sundhedstilbud til fastholdelse i friluftsfælleskaber HOLD FAST! En inspirationsguide til den gode overgang fra kommunalt sundhedstilbud til fastholdelse i friluftsfælleskaber Vejen til brobygning Denne guide er til dig, der arbejder med at skabe brobyggende

Læs mere

REDUKTIONER AF TILSKUD BUDGET 2017 Børn- og Ungeforvaltningen

REDUKTIONER AF TILSKUD BUDGET 2017 Børn- og Ungeforvaltningen REDUKTIONER AF TILSKUD BUDGET 2017 Børn- og Ungeforvaltningen Fodboldskolen Fodboldskolen er et samarbejde mellem H.C. Andersen Skolen og Boldklubben B1909. Fodboldskolens samlede budget er på 0,8 mio.

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens From: Jens Laulund Sent: 12. oktober 2016 11:20 To: Lone Frandsen Subject: Revideret Ansøgningsskema projekt 2016 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016.docx Hej Lone, Hermed

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 46% 132 Pige 54% 152 Total 100% 284

Er du... Procent Antal Dreng 46% 132 Pige 54% 152 Total 100% 284 1 Er du... Dreng 46% 132 Pige 54% 152 100% 284 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... 50% Dreng 50% Pige 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%

Er du... 50% Dreng 50% Pige 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% Er du... Dreng 0% Pige 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% Bavnehøj Skole 0% Bellahøj Skole 100% Blågård Skole 0% Brønshøj Skole 0% Christianshavn Skole 0% Den

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 51% 102 Pige 49% 99 Total 100% 201

Er du... Procent Antal Dreng 51% 102 Pige 49% 99 Total 100% 201 1 Er du... Dreng 51% 102 Pige 49% 99 100% 201 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 52% 166 Pige 48% 153 Total 100% 319

Er du... Procent Antal Dreng 52% 166 Pige 48% 153 Total 100% 319 1 Er du... Dreng 52% 166 Pige 48% 153 100% 319 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal. Hvilken skole går du på? Procent Antal

Er du... Procent Antal. Hvilken skole går du på? Procent Antal Er du... Dreng 49% 179 Pige 51% 186 100% 365 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0% 0 Den

Læs mere

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser En forening får gennem skolesamarbejdet mulighed for at give børn og unge anderledes succesoplevelser. Foreningen introducerer amerikansk fodbold

Læs mere

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Elever i 7., 8. og 9. klasse på Holmebækskolen og Herfølge Skole kan vælge Ungtræner/Trænerspiren som valgfag. I praksis betyder det,

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Telefonnummer : 26523711 E-mail: info@team97.dk

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Telefonnummer : 26523711 E-mail: info@team97.dk Brugernummer: 90633 FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. 1. Forudsætningerne tager udgangspunkt i Retningslinierne for Udviklingspuljen. Ansøgers navn : New Move It / Boldklubben

Læs mere

Troldehulen En ny verden for dig.

Troldehulen En ny verden for dig. Troldehulen En ny verden for dig. De ansatte i Troldehulen har lavet nedenstående tegning, hvor teksten i ballonerne illustrerer det, som man bestræber sig på, at børnene får ud af at gå i Troldehulen.

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 54% 197 Pige 46% 170 Total 100% 367

Er du... Procent Antal Dreng 54% 197 Pige 46% 170 Total 100% 367 1 Er du... Dreng 54% 197 Pige 46% 170 100% 367 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Unge i front Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - Valgfag, praktik og mentorforløb.pdf AppServerName: KKEDOC4

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 51% 199 Pige 49% 195 Total 100% 394

Er du... Procent Antal Dreng 51% 199 Pige 49% 195 Total 100% 394 1 Er du... Dreng 51% 199 Pige 49% 195 100% 394 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 54% 194 Pige 46% 166 Total 100% 360

Er du... Procent Antal Dreng 54% 194 Pige 46% 166 Total 100% 360 1 Er du... Dreng 54% 194 Pige 46% 166 100% 360 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 47% 157 Pige 53% 175 Total 100% 332

Er du... Procent Antal Dreng 47% 157 Pige 53% 175 Total 100% 332 1 Er du... Dreng 47% 157 Pige 53% 175 100% 332 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 100%

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 43% 52 Pige 57% 68 Total 100% 120

Er du... Procent Antal Dreng 43% 52 Pige 57% 68 Total 100% 120 1 Er du... Dreng 43% 52 Pige 57% 68 100% 120 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0% 0

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 51% 103 Pige 49% 98 Total 100% 201

Er du... Procent Antal Dreng 51% 103 Pige 49% 98 Total 100% 201 1 Er du... Dreng 51% 103 Pige 49% 98 100% 201 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB en del af noget større PIGERAKETTEN som REKRUTTERINGsplatform Når nye piger skal introduceret til fodbold, kan Pigeraketten give synlighed om fodbold

Læs mere

Københavnerbarometer 2009

Københavnerbarometer 2009 Københavnerbarometer 2009 08-09-2009 Powered by Enalyzer Survey Solution 1 Er du... Dreng 52% 176 Pige 48% 164 100% 340 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj

Læs mere

BILAG 4 Ligestillingsvurdering af projekter i Klubhuspuljen 2012

BILAG 4 Ligestillingsvurdering af projekter i Klubhuspuljen 2012 BILAG 4 Ligestillingsvurdering af projekter i Klubhuspuljen 2012 Nærværende notat indeholder baggrundsinformation om køn og foreningsliv. Dette følges op af korte ligestillingsvurderinger af de enkelte

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Attachments: Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf AppServerName:

Læs mere

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse:

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse: Ansøgningsskema 1. Oplysninger om ansøger Ansøgers navn: Anders Riisager Forening/institution: Taastrup FC Adresse:Sydskellet 1 Postnummer:2630 Telefon:40208170 CVR-nummer:26456673 By:Taastrup Email:ar@kemi.dtu.dk

Læs mere

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold DGI Østjylland Fodbold Kurser - DGI Østjylland Fodbold 2018 www.dgi.dk/fodbold 2 Velkommen til DGI Østjylland Fodbolds kursusfolder 2018! I det følgende kan du læse mere om, hvilke temakurser der er på

Læs mere

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Lokal Motion Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 67 Indhold 1. Introduktion....... 68 2. Projektets aktiviteter......... 68 3. Projektets resultater..... 69 4. Projektets virkning.......... 70 5.

Læs mere

Åben skole i hårdt kvarter

Åben skole i hårdt kvarter 20 Åben skole i hårdt kvarter Tema I En ting er at tage hegnet ned og åbne et skoleområde for alle i et roligt parcelhuskvarter. Noget andet er at gøre det i et storbykvarter med tunge sociale udfordringer,

Læs mere

HVEM ER VI? VI LÆGGER VÆGT PÅ TOLERANCE OG EN ÅBEN OG LIGEVÆRDIG DIALOG MED ELEVERNE OG MED DERES FAMILIER

HVEM ER VI? VI LÆGGER VÆGT PÅ TOLERANCE OG EN ÅBEN OG LIGEVÆRDIG DIALOG MED ELEVERNE OG MED DERES FAMILIER HVEM ER VI? VI LÆGGER VÆGT PÅ TOLERANCE OG EN ÅBEN OG LIGEVÆRDIG DIALOG MED ELEVERNE OG MED DERES FAMILIER Skolen ved Sorte Hest er et selvejende skole og dagbehandlingstilbud for børn i den skolepligtige

Læs mere

Talentudviklingsplan for AIF Svømning

Talentudviklingsplan for AIF Svømning Talentudviklingsplan for AIF Svømning 1. Indledning Denne TalentUdviklingsPlan herefter kaldet TUP er udarbejdet i december 2009 af AIF Svømmeafdeling. Planen er en præcisering af de forskellige politikker

Læs mere

DYRK GLÆDEN, VILJEN, MODET & RØDDERNE SAMMEN DYRKER VI DRØMMEN

DYRK GLÆDEN, VILJEN, MODET & RØDDERNE SAMMEN DYRKER VI DRØMMEN FCM Klubsamarbejdets klubkurser har over tid udviklet sig til en serie af kurser med forskellige temaer. Her kommer FCM Klubsamarbejdet på besøg i samarbejdsklubben og holder et kursus for alle klubbens

Læs mere

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Indhold Vi ses på cykelstien side 4-5 Vi bevæger os mere end gennemsnittet side 6-7 Så mange som muligt skal

Læs mere

Klubbens Årsplan 2017/2018

Klubbens Årsplan 2017/2018 Klubbens Årsplan 2017/2018 Præsentation af klubben Telefon.: 27 20 71 77 Mail til kontoret: Mail@nfs.kk.dk Skolens hjemmeside: Http://nfs.skoleporten.dk/sp OVERSIGT: Status Normering Personale Pædagogisk

Læs mere

Princip for den sammenhængende dag og undervisningens organisering på Søborg Skole

Princip for den sammenhængende dag og undervisningens organisering på Søborg Skole Princip for den sammenhængende dag og undervisningens organisering på har læring i sigte. Vi er optagede af skabe det bedst mulige læringsmiljø, hvor eleverne lærer så meget de kan, og hvor den enkelte

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /1996b b-...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /1996b b-... file:///c:/adlib%20express/work/20151001t131147.668/20151001t131148.104/1996b419-620b-... Page 1 of 1 01-10-2015 From: Lone Frandsen Sent: 01-10-2015 13:06:27 To: Lone Frandsen Subject: Revideret ans gning

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Gældende fra 1. januar 2012 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler

Læs mere

Bestyrelses møde

Bestyrelses møde MØDEREFERAT 10.03.2016 Michael Pagh, Alis Damgaard, Anders Detlefsen, Claus Thuesen, Poul Erik Clausen, Poul Duch, Mette Klokkeris, Jette Schmidt, Pia Viller Arendt & Alex Thomsen Bestyrelses møde 10.03.2016

Læs mere

MiniTon. Introduktion til nyt materiale

MiniTon. Introduktion til nyt materiale MiniTon Introduktion til nyt materiale Målgruppe Miniton er træning for børn i alderen 5-9 år med deltagelse af en forældre alternativ søskende, bedsteforældre. Alderen er blot vejledende og overordnet

Læs mere

Fælles pressemeddelelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune

Fælles pressemeddelelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune Fælles pressemeddelelse vedr. gebyr på brug af kommunale faciliteter i Københavns Kommune Københavns Kommune har besluttet at pålægge idrætsforeninger et gebyr, når de booker en kommunal idrætsfacilitet.

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 45% 129 Pige 55% 159 Total 100% 288

Er du... Procent Antal Dreng 45% 129 Pige 55% 159 Total 100% 288 1 Er du... Dreng 45% 129 Pige 55% 159 100% 288 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Københavnerbarometer 2009

Københavnerbarometer 2009 Københavnerbarometer 2009 04-09-2009 Powered by Enalyzer Survey Solution 1 Er du... Dreng 57% 166 Pige 43% 125 100% 291 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj

Læs mere

Steen Fladberg fra Køge Badminton Klub. - Glæden ved badminton. Den røde tråd i klubbens profil.

Steen Fladberg fra Køge Badminton Klub. - Glæden ved badminton. Den røde tråd i klubbens profil. Steen Fladberg fra Køge Badminton Klub. - Glæden ved badminton. Den røde tråd i klubbens profil. Lidt om Køge BK - den ikke så gode historie Enhver frisk dreng i Køge starter med at spille fodbold.. Deler

Læs mere

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz)

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) 2001/02 i samarbejde med Rigshospitalet, KK, Julemærkehjem,

Læs mere

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016.

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Inspirationsbrev udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Kære klubber. Det var dejligt at se så mange af jer til sektionernes årsmøder og få talt med mange af jer og hørt hvordan det går ude

Læs mere

Hvad kan der søges til?

Hvad kan der søges til? Hvad kan der søges til? DIF og DGI s foreningspulje kan søges af alle frivillige idrætsforeninger. Formålet med DIF og DGI s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne. Slutbrugerne

Læs mere

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler Gældende fra 1. januar 2012

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf.

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf. Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2 Kontaktperson: Tommy Vinther Tlf. 2091 2060 Mail: tofv@fhkommune.dk Projektet

Læs mere

Her gives en status på projektets resultater indtil videre. Ligeledes præsenteres en plan for det videre arbejde.

Her gives en status på projektets resultater indtil videre. Ligeledes præsenteres en plan for det videre arbejde. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Idrætsudvikling NOTAT Til Folkeoplysningsudvalget 25. oktober 2018 Status på Naturpark for foreningerne 6. juni 2017 bevilgede Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03 ELITEIDRÆTSKLASSER 76 81 37 00 7.-9. KLASSE olen.indd 1 06/11/13 12.03 VEJLE ER ELITEKOMMUNE1 VELKOMMEN: Velkommen som ny elev og forælder på NOVAskolen. Vi glæder os til at have jer på holdet, der vægter

Læs mere

Københavnerbarometer 2011

Københavnerbarometer 2011 Københavnerbarometer 2011 3-06-2011 Powered by Enalyzer Survey Solution 1 Er du... Procent Antal Dreng 58% 122 Pige 42% 90 10 212 2 Hvilken skole går du på? Procent Antal Amager Fælled Skole 0 Bavnehøj

Læs mere