Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet."

Transkript

1 Administrative bevillinger Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Målgruppen er drenge og piger med ADHD i alderen 5 8 år. Aktiviteten er håndbold, hvor børnene deltager sammen med andre børn i almindelig træning. Foreningen vil benytte metoder, der er tilrettet børn med ADHD. For at ruste trænerne til dette, indeholder projektet basiskursus i ADHD, konflikthåndteringskurser m.m. Foreningen vil inddrage aktive håndboldspillere med diagnosen ADHD, for at få erfaring via deres oplevelser. I efteråret 2014 forventes børnene at have trænet nok til at kunne deltage i kampe. Foreningen forventer at få 10 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), 4 kurser ( kr.), uddannelse af instruktører (7.500 kr.), materialer ( kr.) og PR ( kr.). Børn med særlige behov. Fodboldklubben Pioneren har fået bevilget kr. til projektet Fodbold i Folehaven. Projektperioden er 15. december december Målgruppen er drenge og piger i alderen år fra området ved Folehaven i Valby. Aktiviteten er fodbold og tilbuddet udformes i samarbejde med Folehavens ungdomshus, der har erfaringer med de unges ønsker. Kendskab til projektet vil gennem ungdomshuset blive spredt til børn og forældre. Projektet er opdelt i 3 mindre dele: 7 mands hold, hvor der i sommerhalvåret vil være to ugentlige træningsdage på Kirsebærhavens Skole og en ugentlig træning i Valby Idrætspark. Herudover vil der blive arrangeret to ministævner i samarbejde med områdets fritidsklubber. Streetfodbold på U14 og U17 hold i rækken under KBU. Der vil være to ugentlige træningsdage i sommerhalvåret. Aktiviteterne vil foregå i Vigerslevparken og på streetbanen ved ungdomsklubben, hvor en idrætspædagog fra klubben vil assistere fodboldklubbens træner. Inddragelse af søskende i alderen år. Foreningen mener at interessen er til stede, men de unge har svært ved at komme i gang. Ca. 50 af klubbens bedste dame- og herrespillere står klar til at hjælpe de unge i gang. Klubben vil tilbyde fælles klubaftener for at styrke fællesskabet. Hertil vil projektet indkøbe projektor og storskærm, til visning af Champions league- og landskampe, til brug ved taktikmøder m.m.

2 For alle vil der i vinterhalvåret være to ugentligt træningsdage, henholdsvis på Kirsebærhavens Skole og i Valby Idrætspark. Klubben forventer at få nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til træningstøj ( kr.), kamptøj til 3 hold ( kr.), bolde til græs og street (9.550 kr.), veste (1.440 kr.), kegler (960 kr.), drikkedunke (1.320 kr.), teknikmærker (5.000 kr.) og projektor og skærm (7.285 kr.). Aktivitetsudvikling. Livsbanen har fået bevilget kr. til projektet FC Livsbanen en ny aktivitet i Livsbanen. Målgruppen er drenge fra Husum / Tingbjerg i års alderen. Aktiviteten er fodbold på begynder hold, med det for øje at de mest engagerede børn kan komme videre til de mere etablerede fodboldklubber. Projektet ledes af to aktivitetsmedarbejdere, der skal stå for træning, administrativt arbejde og for at børnene finder vej til træning, kampe mv. De unge skal lære hvordan en forening kører og hermed føle ejerskab til den. Udover at etablere denne nye aktivitet i foreningen, forventes projektet at kunne give et bud på hvordan man kan få udad reagerende unge til at blive foreningsduelige. Foreningen forventer at få 20 nye medlemmer under 25 år. Bevillingen er givet til projektlederløn. Rekruttering / fastholdelse. Copenhagen Beachvolley har fået bevilget kr. til projektet Projekt Ungdom i Copenhagen Beachvolley. Projektperioden er 1. februar januar Målgruppen er børn og unge i alderen år. Aktiviteten er differentieret beachvolley træning. Projektet indeholder ligeledes uddannelse af trænere, sociale aktiviteter, forældreinddragelse og afholdelse af en række ungdomsstævner. Formålet er at etablere en ungdomsafdeling og fremadrettet fokusere på at rekruttere og fastholde aldersgruppen, så foreningen sikres en bred medlemsskare. Der vil blive indledt samarbejde med idrætslærerne fra lokalområdets skoler og foreningen stiller bane og omklædningsfaciliteter til rådighed for idrætstimerne. I sommerferien vil foreningen deltage i FerieCamp og i samarbejde med DGI vil foreningen arrangere beachvolleyskole for børn og unge i uge 27. Foreningen forventer at få 15 nye medlemmer i aldersgruppen. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), løn til instruktør ( kr.), PR (8.000 kr.) og træningsudstyr (3.250 kr.).

3 Athlete Nation har fået bevilget kr. til projektet Rekruttering og fastholdelsesprojekt på Nørrebro. Projektperioden er 1. januar juni Målgruppen er børn og unge i alderen år, hovedsageligt med anden etnisk baggrund end dansk. Projektet fokuserer på børn fra socialt udsatte familier. Aktiviteten er forskellige former for kampsport, herunder thaiboksning. Der er indledt samarbejde med Nørrebrohallen, hvor klubben kan afholde stævner 3 4 gange årligt. Stævnerne skal bl.a. give børnene et mål med træningen og samtidig forventes det at stævnerne kan tiltrække nye medlemmer. Der er indgået samarbejde med Blågård Skole og det samme er ved at blive etableret med andre lokale skoler. Der vil blive afholdt seminarer, ferieaktiviteter i klubben og intro til sporten. Da man i thaiboksning kaster med modparten, kræver aktiviteten specielt underlag (tatamimåtter). Måtterne er omkostningstunge og klubben har søgt Carlsberg sportsfond, Tuborgfondet og A.P Møller Fonden om tilskud. Klubben forventer at få 50 nye medlemmer i alderen år. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.) og tilskud til måtter ( kr.). Foreningen GAME har fået bevilget kr. til projektet Gadeidræt i GAME København. Målgruppen er drenge og piger fra Valby, Kongens Enghave og Vesterbro i alderen 8 15 år. Aktiviteten er Parkour, Street Dance, Street Basket, Street Soccer og gadelege. Over en periode på ½ år, vil projektet afholde Gadedage, hvor målgruppen inviteres. Da mange børn og unge har begrænset kendskab til idrætten, vil undervisningen tage udgangspunkt i grundlæggende øvelser, viden om sundhed og konditionstræning. To gange ugentlige vil der være åbne træninger, hvor der trænes med samme discipliner som på gadedagen. De åbne træningsdage skal samtidig understøtte det sociale og være med til at danne venskaber de unge imellem. Herudover vil der en gang månedligt blive afholdt Friday Jam, der er et 4 timer langt arrangement, bestående af en lang række turneringer og opvisninger i forskellige former for gadeidræt. Der indgås samarbejde med skoler, klubber, SSP-medarbejdere m.fl., hvilket skal danne det netværk der sikrer en succesfuld forankring for børnene. Foreningen forventer at få 75 nye medlemmer. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), rekvisitter ( kr.).

4 FitforKids har fået bevilget kr. til projektet Opstart af FitforKids i København SV Projektperioden er 15. januar december Målgruppen er 7 15 årige børn og unge fra København SV samt deres forældre. Aktiviteten er et vægttabsforløb (ZIPZAP), der i hovedtræk består af kostvejledning og træning samt coaching af forældre. Foreningen har lokale afdelinger i seks andre kommuner og vil med dette projekt starte hold i København SV. Samtidig vil foreningen udvikle materialer i form af en SKAL-bog og ASSIST-bog, der skal bruges til arabiske og tyrkiske familier. Der trænes i alt 2 gange ugentligt, hvor børnenes familier deltager den ene gang. Forældrene bliver coachet i hjemmene. Træningen består af sjov og effektiv træning der giver sved på panden. Projektet indeholder samtidig uddannelse af 20 nye instruktører. Foreningen forventer at få 20 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), honorar (1.400 kr.), forældreforedrag (1.500 kr.), vægt (7.097 kr.), materialer ( kr.), PR (2.000 kr.) og administration (7.500 kr.). Livsbanen har fået bevilget kr. til projektet Frontløbere og rollemodeller i Livsbanen. Målgruppen er årige drenge og piger fra studierne i Husum, Bavnehøj og Gyldenrisparken. Aktiviteten er forskellige aktiviteter i lydstudie, f.eks. tekstanalyse og fortolkning, rytme- og flow stabilitet, tekstskrivning, stemmeføring og scenetilvænning. Projektets formål er at give de dygtigste børn og unge fra lydstudierne flere udfordringer, for derved at kunne fastholde dem. Denne gruppe børn og unge samles i Husum studiet, hvilket giver luft i de andre studier og plads til at de lidt mere tilbageholdende børn og unge får mulighed for at udfolde sig. I løbet af året indlægges et weekendkursus med fokus på kommunikation, coaching og det at være rollemodel. Foreningen forventer at få 5 nye medlemmer. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), undervisere til rollemodelsuddannelse ( kr.) og sweatshirts (5.000 kr.). Amager SK har fået bevilget kr. til projektet Street sport på banen. Projektperioden er 1. marts februar Målgruppen er børn og unge i alderen 6 16 år fra Sundholmskvarteret, Hørgården og Urbanplanen.

5 Aktiviteten er basket, håndbold og karate. Projektet afvikles i et samarbejde mellem foreningerne Amager SK (håndbold) og Kokusai (karate) samt BK Amager (basket), der er hjemmehørende i Tårnby Kommune. Projektet henvender sig til områdets foreningsløse børn og unge. Aktiviteterne skal foregå på multibanen i Sæterdalsparken i årets varme perioder og i foreningernes lokaler i de kolde perioder. Projektets formål er at aktivere de mange børn og unge der føler sig fastholdt i gadebilledet, da de har svært ved at løsrive sig fra de grupper der laver uro og ballade i gaden. Rekruttering sker i samarbejde med Helhedsplanen og ForeningsGuiderne. Projektet forventer at hver forening vil få 10 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), instruktørløn ( kr.), PR (5.000 kr.) og rekvisitter (4.813 kr.).

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård.

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Administrative bevillinger 2012. Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Projektperioden er 1. november 2012 30.

Læs mere

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 SSB / Studenter Settlementets Boldklub har fået bevilget 59.000 kr. til projektet Skak i SSB. Efter projektperioden vil skak blive en fast aktivitet i SSB. Projektperioden

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

Ungdomsstruktur. Overordnet ungdomsstruktur. Alderstrin. Alderstrin. Alderstrin. 18-23 år Klubbens 1. hold. 5-12 år. 12-18 år. Org. Adm.

Ungdomsstruktur. Overordnet ungdomsstruktur. Alderstrin. Alderstrin. Alderstrin. 18-23 år Klubbens 1. hold. 5-12 år. 12-18 år. Org. Adm. Ungdomsstruktur Overordnet ungdomsstruktur Alderstrin Alderstrin Alderstrin 5-12 år 12-18 år 18-23 år Klubbens 1. hold Økonomisk Administration Overordnede struktur Den nye struktur har en ny opdeling

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden

Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden Rapport kvinde / pigeungdomsfodbold Forslag til udvikling af pigeungdomselitefodbolden 1 Indledning Nedsættelse og sammensætning. Gruppen er nedsat af BBUs bestyrelse, og er sammensat af følgende personer:

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011 Orientering om administrativt bevilgede midler op til 30.000 kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj 2010 1. maj 2011 Siden sidste orientering om Brobygningspuljen 1. maj 2010, er der givet to administrative

Læs mere

Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter.

Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter. Administrative bevillinger 2014 FOU 2. september 2014 Partnerskab / ny målgruppe. Københavns Idrætsforening (KIF) har fået bevilget 99.070 kr. til projektet Københavns Idrætsforening og Vibenshus skole

Læs mere

Resumé af ansøgninger til særlige integrationsmidler

Resumé af ansøgninger til særlige integrationsmidler Resumé af ansøgninger til særlige integrationsmidler Nørrebro Taekwondo Klub Aktivitet: Foreningens primære aktivitet er taekwondo. Derudover kan medlemmer benytte sig af tilbud om fitness, motion og meditation.

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse:

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse: Ansøgningsskema 1. Oplysninger om ansøger Ansøgers navn: Anders Riisager Forening/institution: Taastrup FC Adresse:Sydskellet 1 Postnummer:2630 Telefon:40208170 CVR-nummer:26456673 By:Taastrup Email:ar@kemi.dtu.dk

Læs mere

Projektets tertiære målgruppe er professionelle og civile aktører, der ønsker at deltage i udviklingsarbejdet.

Projektets tertiære målgruppe er professionelle og civile aktører, der ønsker at deltage i udviklingsarbejdet. Partnerskabet i Urbanplanen ønsker at igangsætte et længerevarende metodeudviklingsprojekt All in i samarbejde med Københavns Kommune. Projektet henvender sig til unge over 18 år, som befinder sig i en

Læs mere

Fastholdelse og rekruttering af piger og kvinder

Fastholdelse og rekruttering af piger og kvinder Fastholdelse og rekruttering af piger og kvinder Gode råd og anbefalinger 1 Indhold FORORD... 2 LIDT OM PIGER... 2 MOTIVATION OG FASTHOLDELSE... 3 TRÆNEREN OG FASTHOLDELSE... 4 TONEN I TRÆNINGEN... 4 PUBERTETEN...

Læs mere

Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014

Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014 S Skolereformens betydning for idrætsforeningerne En spørgeskemaundersøgelse foretaget i perioden 2.-12. oktober 2014 Samlet status pr. 15. oktober: 1668 formænd for enstrengede foreninger, hovedforeninger

Læs mere

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold.

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Administrative bevillinger 2013. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget 8.000 kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Eventet afvikles 1. juni 2013. Målgruppen er unge

Læs mere

Årsregnskab 2013 - Girlz United

Årsregnskab 2013 - Girlz United Årsregnskab 2013 - Girlz United Driftsresultat 1. januar - 31. december 2013 Note Resultat Budget Afvigelse 1 Kontingent & deltagerbetaling: Pigekøkken 3650 22750-19100 2 Deltagerbetaling Amager Pigekøkken

Læs mere

ADRESSER ENERGICENTER VOLDPARKEN (ECV) KOBBELVÆNGET 65, 2700 BRØNSHØJ HUSUM BIBLIOTEK FREDERIKSSUNDSVEJ 290, 2700 BRØNSHØJ

ADRESSER ENERGICENTER VOLDPARKEN (ECV) KOBBELVÆNGET 65, 2700 BRØNSHØJ HUSUM BIBLIOTEK FREDERIKSSUNDSVEJ 290, 2700 BRØNSHØJ ADRESSER ENERGICENTER VOLDPARKEN (ECV) KOBBELVÆNGET 65, 2700 BRØNSHØJ HUSUM BIBLIOTEK FREDERIKSSUNDSVEJ 290, 2700 BRØNSHØJ HUSUM FOR ALLE VOLDPARKEN 1B, 2700 BRØNSHØJ TINGBJERG SKOLE PGA. OMBYGNING ER

Læs mere

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013

Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 (2002) Safari Fodbold Cup 2013 Invitation til sæsonafslutning 2013 for U5 (2009) til og med U12 Safari Fodbold Cup 2013 Søndag d. 22. september 2013 DBU Jylland Region 3 og har igen fornøjelsen at indbyde til Safari Fodbold Cup, som

Læs mere

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort 43547_Rødtkort2010.indd 1 2/3/10 3:04 PM Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag Giv racismen det røde kort 2 Projektets baggrund

Læs mere

- Sponsoroplæg - Odense Thrashers BGIF. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Odense Thrashers BGIF. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Odense Thrashers BGIF 5000 Odense C Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/odense-thrashers-bgif

Læs mere

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode:

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode: Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 Amager Taekwondo klub er en nyetableret idrætsforening fra den 1. januar 2010. Klubben blev officielt registreret under Dansk Taekwondo forbund, DIF og DGI den

Læs mere

Velkommen til. FC Holte

Velkommen til. FC Holte Velkommen til FC Holte Velkommen til FC Holte fodbold mest for sjov Foreningen FC Holte (FCH), der har hjemsted i Søllerød kommune, er stiftet den 26. august 2003. FCH er en afdeling af Holte Idrætsforening

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Københavnerbarometer 2009

Københavnerbarometer 2009 Københavnerbarometer 2009 04-09-2009 Powered by Enalyzer Survey Solution 1 Er du... Dreng 57% 166 Pige 43% 125 100% 291 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj

Læs mere

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber Indstillet til at modtage midler: Ajax København Håndbold a) Foreningens primære aktivitet er håndbold. b) Foreningen har 640 medlemmer under 25 år og lever

Læs mere

kr kr kr. Indstillet til Afslag 2. år kr kr kr kr kr kr.

kr kr kr. Indstillet til Afslag 2. år kr kr kr kr kr kr. Midler fra Udviklingspuljen for børn og unge 2016 2018 fordelt på foreninger. Forening Projekt Periode Tilskud i alt DGI Storkøbenhavn Badminton Netværket 01.01.2016-397.500 kr. 2015-0258869 371.000 kr.

Læs mere

Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling kr kr kr kr.

Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling kr kr kr kr. Midler fra Udviklingspuljen for børn og unge 2016 2018 fordelt på foreninger. Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling DGI Storkøbenhavn 2015-0258869 Badminton

Læs mere

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012

Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Get2Sport Taekwondo Tournament 2012 Vision og formål Der skal etableres flere sportsbegivenheder i København, som understøtter børn og unges deltagelse i taekwondo, og med et særligt fokus på de børn og

Læs mere

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight.

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight. Administrative bevillinger 2011 Qaran Media har fået bevilget 31.750 kr. til projektet Friends for light not for fight. Projektperioden er 1. oktober 2011 1. januar 2012. Målgruppen er børn og unge med

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 45% 129 Pige 55% 159 Total 100% 288

Er du... Procent Antal Dreng 45% 129 Pige 55% 159 Total 100% 288 1 Er du... Dreng 45% 129 Pige 55% 159 100% 288 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde.

1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. Kvindekonference 2016 RC Odense, 31. januar kl. 11-16 Deltagerlisten nederst 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for fremmøde. Praktisk information. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af turnering

Læs mere

En praksis pixie-bog: OMBOLD GADEFODBOLD Erfaringer, råd og guidelines til trænere

En praksis pixie-bog: OMBOLD GADEFODBOLD Erfaringer, råd og guidelines til trænere En praksis pixie-bog: OMBOLD GADEFODBOLD Erfaringer, råd og guidelines til trænere 1 HVORFOR starte en OMBOLD træning? Fordi OMBOLD er et boldspil med regler, der betoner og understøtter et rummeligt fællesskab

Læs mere

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014 Børnefodbold i Randers Freja Februar 2014 Fælles bestemmelser Trænere og ledere Træningsprincipper Kampafvikling De 10 Forældrebud Generelle Retningslinjer Børnefodbold i Randers Freja omfatter alle drenge-

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Idrætskommuner scorer på livskvalitet. Sundhedssession 13.15-14.40

Idrætskommuner scorer på livskvalitet. Sundhedssession 13.15-14.40 Idrætskommuner scorer på livskvalitet Sundhedssession 13.15-14.40 VELKOMMEN Fodbold Fitness Et samarbejde mellem DBU Sjælland, Greve Kommune & Karlslunde Fodbold Dansk Boldspil-Union / DBU Bredde Hvorfor

Læs mere

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinjer for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Gældende fra 1. januar 2012 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge)

Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge) YDE/YDE KONTRAKT MELLEM KLUB OG DBTU Det batter udviklingsmiljøer for tweens (8-12 årige piger og drenge) ---------- DANSK BORDTENNIS UNION IDRÆTTENS HUS 2605 BRØNDBY Projektperioden har et års løbetid

Læs mere

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Idræt om dagen. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Idræt om dagen Skab liv i dagtimerne ved at udvikle tilbud til seniorer i din forening. Med Idræt om dagen er der mange muligheder for at invitere en stadig større

Læs mere

STATUS TIL STYREGRUPPEN Maj 2012

STATUS TIL STYREGRUPPEN Maj 2012 Status på Bydelsmødre i Danmark BY Status 1. Amager NY! Starter op efteråret 2012 2. Ballerup NY! Uddannelse afsluttes 13.6. 3. Bispebjerg Erfaren gruppe 4. Brøndby Strand NY! Er uddannet og i gang. 5.

Læs mere

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele I Valby er der ansat en medarbejder, som foretager det opsøgende gadeplansarbejde i bydelen. Det opsøgende arbejde har stået på i et år og er et

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Resume af projektbeskrivelse Kroppen på Toppen -i børnehøjde

Resume af projektbeskrivelse Kroppen på Toppen -i børnehøjde Resume af projektbeskrivelse Kroppen på Toppen -i børnehøjde Projektet går ud på at alle børn (0-6 årige) i Aalborg Kommunes institutioner skal have Kroppen på Toppen ved at få mere fysisk aktivitet, flere

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Outsidere vil inside

Outsidere vil inside Outsidere vil inside Hvis små idrætsgrene som Petanque, Parkour, Futsal eller Crossfit skal blive en større del af idrætsbilledet i Ringe og omegn, skal de have et sted hvor de kan udøve deres idræt. Side

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune. Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest

Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune. Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest Ansøgning til udviklingspuljen & markedsføringspuljen v. Ringsted Kommune Erhvervs-, Fritids-, og Kommunikationscenter Att. Flemming Beck Christensen, fbc@ringsted.dk Projekt: Byfest Cup & Mangfoldighedsfest

Læs mere

ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS

ANSØGNINGER TIL LEO DANNINs REJSELEGAT & ERIK HANSENs UNGOMSLEDERPRIS KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Vet- Surf/Vet- board: Kitesurfing/wakeborad projekt for veteraner

Vet- Surf/Vet- board: Kitesurfing/wakeborad projekt for veteraner Vet- Surf/Vet- board: Kitesurfing/wakeborad projekt for veteraner 1 Vet- Surf/Vet- Board Vet-Surf/Vet-Board er et afgrænset proof of concept pilotprojekt, centreret omkring vandsport. Formålet er, at lade

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Som en del af den nuværende boligsociale helhedsplan, er der etableret et områdekontor i Rønnebærparken/ Æblehaven.

Som en del af den nuværende boligsociale helhedsplan, er der etableret et områdekontor i Rønnebærparken/ Æblehaven. Velfærd Sekretariat Sagsnr. 239821 Brevid. 1694709 Ref. MESE Dir. tlf. 46 31 52 35 mettese@roskilde.dk NOTAT: Boligsociale indsatser i Roskilde Kommune 14. august 2013 Baggrund Morten Gjerskov (S) har

Læs mere

Konklusion: Behov for nytænkning

Konklusion: Behov for nytænkning Videnbaseret udvikling af børnefodbolden fra tro til viden Dansk fodbold i 2005 Elite Mangel på landsholdsprofiler Ingen slutrundedeltagelse Dårlige klubresultater i europæisk sammenhæng For få danske

Læs mere

25 år. Jubilæums-Gasshuku. København Karateklub Inviterer til (1985 2010)

25 år. Jubilæums-Gasshuku. København Karateklub Inviterer til (1985 2010) København Karateklub Inviterer til Jubilæums-Gasshuku 25 år (1985 2010) Chefinstruktør Henrik Larsen 7. dan Jan Meyer Jakob Kold Køge Karateklub Britt Larsen Lørdag den 9. oktober 2010 kl. 11.00 17.00

Læs mere

Bilag 1: Projektbeskrivelse Oprettelse af forældrerollemodelkorps i København

Bilag 1: Projektbeskrivelse Oprettelse af forældrerollemodelkorps i København Bilag 1: Projektbeskrivelse Projekttitel Oprettelse af forældrerollemodelkorps i København Tema Ansvarlig Sagsnummer Lokale rollemodelkorps Mette Gram og Lotte T. Larsen (Brug For Alle Unge) og Mahtab

Læs mere

Taekwondo baner vejen ud af ghettoen

Taekwondo baner vejen ud af ghettoen Taekwondo baner vejen ud af ghettoen Ansøgning fra Rådmandsgades Skole, Hillerødgade Skole og Nørrebro Taekwondo Klub Baggrund Hvem er Nørrebro Taekwondo Klub? På Ydre Nørrebro i Heimdalsgade ligger Nørrebro

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST SPONSOR RETNINGSLINIER Ingen sponsorer kontaktes uden at sponsorudvalget er informeret og har godkendt det. Der kan kun

Læs mere

Ansøgning om midler til en særlig indsats omkring Kulbanevej i Valby ( )

Ansøgning om midler til en særlig indsats omkring Kulbanevej i Valby ( ) Ansøgning om midler til en særlig indsats omkring Kulbanevej i Valby (2012-2014) Børne- og Ungdomsudvalget ønsker hermed at ansøge Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen om i alt 600.000 kr. til

Læs mere

Bliv en del af et. Lokalt community

Bliv en del af et. Lokalt community Bliv en del af et Lokalt community Idræt på gaden:-din træning. Dine Regler webhenvisning også med bold 2 Har du lyst til at blive instruktør i dit eget boligområde? Hvis du er en pige eller dreng i alderen

Læs mere

8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk. 8722 Hedensted Ansøgningsskema til Udviklingspuljen

8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk. 8722 Hedensted Ansøgningsskema til Udviklingspuljen ? Kultur og Fritid TK:79755000 Niels Espes Vej 8 E-mail: sikkerpost@hedensted.dk 8722 Hedensted Web: www.hedensted.dk Sendestil Kultur og Fritid Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted Ansøgningsskema til Udviklingspuljen

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. www.dgi.dk/sydvest/haandbold. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. www.dgi.dk/sydvest/haandbold. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

5.3 Økonomi... 18 6.0 Evaluering... 19

5.3 Økonomi... 18 6.0 Evaluering... 19 Indholdsfortegnelse 1.0 Projektopgaven... 3 1.1 Indledning... 3 1.2 Idégrundlag... 3 1.3 Projektindhold... 4 1.4 Målgruppebeskrivelse... 5 1.5 Formål... 5 1.6 Tidsramme... 6 1.7 Målsætninger... 7 2.0 Ydre

Læs mere

Redegørelse og status på projekt Plads til Alle aug. 2012

Redegørelse og status på projekt Plads til Alle aug. 2012 Redegørelse og status på projekt Plads til Alle aug. 2012 Furesø, den 1. september 2012 1. En kort præsentation af projektet grundidé, formål. Bindinger ift. ansøgningen ministeriets krav Det overordnede

Læs mere

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen Velkommen Hvem er nu det og hvad nu..? Jane Meyer-Zeuthen. Arbejder som skolelærer, coach og mentaltræner. Jeg arbejder med personer som vil noget mere Hvad er formålet? OVERSKUD FORMAT VILJE Personlig/mental

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

BK 2012 Samarbejdsaftale

BK 2012 Samarbejdsaftale ENSTED IF, VARNÆS/BOVRUP IF, FELSTED IF OG LUNDTOFT BK2012 Samarbejdsaftale udkast 2 d. 10 02 2014 endelig aftale d. 01.12.2015 BK 2012 Samarbejdsaftale Indholdsfortegnelse Beskrivelse. Formål. Vision.

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 300 aktive spillere

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Udviklingskoordinator Lene Rydal, DBU S. udvikling, lery@dbu.dk STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Strategiens formål DBU har fra 2014 lanceret en fireårig kommunestrategi i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000 Målmandsakademiet FA 2000 Målmænd i FA 2000, årgang 2001/2002 Indholdsfortegnelse Forord Baggrund Målmandstræning i FA 2000 Den blå tråd i målmandstræning Hvordan træner vi i FA 2000 Krav og forventninger

Læs mere

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Attachments: Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Læs mere

BILAG III PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET ANSØGNING

BILAG III PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET ANSØGNING 1 BILAG III 2 3 PROJEKT INTEGRATION I LOKALOMRÅDET 4 ANSØGNING 5 FORMÅL MED PROJEKTET 6 7 8 9 10 Projektet skal stoppe og forebygge kriminalitet blandt unge med anden etnisk baggrund end dansk i en bydel

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF Nedslidt sandbane Klubhus Sumpet femmands træningsbane Nedslidt

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20160205t112726.258/20160205t112726.757/63605ba4-98c4-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20160205t112726.258/20160205t112726.757/63605ba4-98c4-4... file:///c:/adlib%20express/work/20160205t112726.258/20160205t112726.757/63605ba4-98c4-4... Page 1 of 1 05-02-2016 From: Bettina Dalg rd G Sent: 09-11-2015 16:03:15 To: Lone Frandsen Subject: DGI Badminton

Læs mere

Trænings vejledning - Målmand Copyright Sten Jensen 2009. Trænings vejledning til målmand : Sten Jensen 51 30 78 38 1

Trænings vejledning - Målmand Copyright Sten Jensen 2009. Trænings vejledning til målmand : Sten Jensen 51 30 78 38 1 Trænings vejledning til målmand : Sten Jensen 51 30 78 38 1 Indholdsfortegnelse : Forord side 3-5 Områder målmænd bør trænes i side 6 Grundlæggende teknik målmænd side 7-9 De 10 trænerbud side 10 Planlægning

Læs mere

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED DER SKAL SKE NOGET NU! Det er en kedelig kendsgerning at for få piger sejler i Danmark. Mindre end 25% af Optimist

Læs mere

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen!

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen! Praktiske informationer Velkommen! TAK fordi DU i den kommende periode er ungdomstræner i Brabrand IF s fodboldafdeling. Vi er helt sikre på, at du får en af de bedste perioder i dit liv, og vi er ligeledes

Læs mere

Urolige områder i København 2. halvår 2013 Sammenfatning

Urolige områder i København 2. halvår 2013 Sammenfatning Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Socialforvaltningen Børne- og Ungdomsforvaltningen SSP-Sekretariatet Urolige områder i København 2. halvår 2013 Sammenfatning København Uddybende læsevejledning

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe)

Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Fra Reference til hvilket projekt fra ansøgningen (titel, formål, målgruppe) Titel: Your GAM3 Formål: at inspirere unge til en fysisk aktiv livsstil at fremme de unges personlige udvikling, styrke deres

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK Trænermappen r Г Vision Ungdomsudvalget vil gerne med denne trænermappe prøve at gøre dagligdagen nemmere for alle Jer trænere, der gør et fantastisk stykke arbejde med klubbens ungdomsspillere. Vi håber

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

ANSØGNING TIL KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET

ANSØGNING TIL KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET ! ANSØGNING TIL KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Faisl Khaled Abed står med sin fodbold på asfaltbanen i Holtbjerg. Hans grønne dynevest uden på den sorte hættetrøje holder vinterkulden ude. Gennem de sidste

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST AGENDA Dette lille skriv er udfærdiget for at tydeliggøre rammerne for kontakt til sponsorer, specielt i forbindelse med

Læs mere

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 2 Oplysninger om den lokale aktionsgruppe Årstal, som indberetningen vedrører: 2009 Navn på lokal aktionsgruppe: Type af lokale aktionsgruppe:

Læs mere