Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter."

Transkript

1 Administrative bevillinger 2014 FOU 2. september 2014 Partnerskab / ny målgruppe. Københavns Idrætsforening (KIF) har fået bevilget kr. til projektet Københavns Idrætsforening og Vibenshus skole Atletik Partnerskab. Projektperioden er 1. juli juni Målgruppen er elever i alderen 7-14 år hovedsagligt fra Vibenshus skole. Aktiviteten er atletik og vil i samarbejde med Vibenshus Skole blive afviklet i elevernes idrætstimer. For eleverne fra klasse vil aktiviteten foregå i skolens gymnastiksal. Eleverne fra klasse skal træne på Østerbro Stadion, hvilket gør projektet ekstra attraktivt for skolen der ikke har udendørs idrætsfaciliteter. Foreningen vil tilbyde 6 timers undervisning om ugen og skolen vil stille 4 lærere til rådighed. Efter projektperioden vil foreningens samarbejde med skolen fortsætte og for skolens vedkommende vil det - foruden god idræt - råde bod på de manglende udendørsfaciliteter. Foreningen forventer at få 45 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til trænerløn ( kr.) og rekvisitter ( kr.). Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter. Projektperioden er 15. august august Målgruppen er børn og unge i alderen 4-24 år primært fra bydelene Brønshøj/Husum og Tingbjerg. Aktiviteten er som udgangspunkt klassisk Cheerleading. Herudover ønsker foreningen at udvide med en ny disciplin der hedder Group Stunt. Den består af mindre hold på 5 personer, 2 baser, en back spotter, en front spotter og en flyver. Der trænes i forskellige former for løft, kast og pyramidestrukturer. Group Stunt er en obligatorisk cheer disciplin til nationale og internationale konkurrencer og foreningens medlemmer skal træne disciplinen for at kunne deltage i DM i cheerleading, der afvikles i marts Det vil være første gang der afholdes DM i cheerleading i København og foreningen forventer at det vil være medvirkende til medlemsfremgang. Projektet vil udvide med 2 nye hold inden for styrketræning, da denne aktivitet vil understøtte foreningens øvrige aktiviteter. Rockets Cheerleaders har haft stor succes med at tiltrække bydelens unge til denne nye upcomming sportsgren og ved løbende at aktivitetsudvikle og udbyde nye aktiviteter og målrettet rekruttering. Foreningen forventer 40 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til trænerløn ( kr.), PR/info (4.000 kr.) og rekvisitter ( kr.).

2 Aktivitetsudvikling. Copenhagen Music har fået bevilget kr. til projektet Teen Glee. Projektperioden er 1. juni maj Målgruppen er børn og unge i alderen år. Aktiviteten er en kombination af rytmisk kor og performance/koreografi. Projektet er hjemmehørende i Glee Club, der er en afdeling i foreningen Copenhagen Music. En Glee Club skiller sig ud fra det almindelige kor ved, at den enkelte sanger trænes i at få direkte kontakt med publikum. Det er en anderledes måde at tænke kor på, og det giver lytteren/seeren en total oplevelse. For den enkelte sanger har konceptet stort potentiale i forhold til personlig udvikling og det giver samtidig et stærkt socialt sammenhold i gruppen. Projektets leder har skabt Copenhagen Glee Club med stor succes for voksne, hvilket har inspireret foreningen til at implementere aktiviteten for børn og unge. Foreningen forventer med dette projekt at få 20 nye medlemmer under 25 år. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), undervisning ( kr.), PR ( kr.) og klaver ( kr.). Aktivitetsudvikling. Fusion kreativt studie har fået bevilget kr. til projektet Syng dig glad. Projektperioden er 1. juli juni Målgruppen er børn i alderen 5-25 år primært med anden etnisk baggrund end dansk. Aktiviteten er sangundervisning. Der vil blive dannet en sanggruppe med deltagere i forskellige aldre. Børnene vil bl.a. få undervisning i folkesang og musiktraditioner. Herudover skal de deltage med deres kor ved forskellige dansearrangementer. Det hele skal munde ud i at børnene optræder ved Dansens Dag, åbent Hus i Fusion, juleoptræden og Maslenitsa, der er et folkearrangement med traditionelle sange og danse. Foreningen forventer at få 20 nye medlemmer under 25 år via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), musikanlæg (2.000 kr.), informationsmateriale (8.800 kr.) og lokaleleje (4.200 kr.). Aktivitetsudvikling/rekruttering. Rollespilsfabrikken har fået bevilget kr. til projektet Rekrutteringskampagne for Rollespilsfabrikken på skoler og SFO er. Projektperioden er 22. juli januar Målgruppen er drenge og piger fra skolernes 2. og 3. klassetrin.

3 Aktiviteten sker ved at foreningen vil besøge en række skoler i børnenes spisefrikvarter. Her vil der blive opstillet en kamparena, hvor børnene vil få mulighed for en hurtig kamp med en rollespiller eller få mulighed for at prøve kostumer. Ved kostumerne opstilles en stor Roll-up (udendørs udstillings væg), hvor børnene kan tage billeder af hinanden. På denne måde kan børnene tage både billede og en flyer med information om foreningen med hjem. Om eftermiddagen vil foreningen besøge SFO er. Projektlederen vil stå for koordinering af aftaler og sikre frivillige kræfter fra foreningen. Foreningen forventer at få 80 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), Roll up væg ( kr.), kostumer (500 kr.) og informationsmateriale ( kr.). Aktivitetsudvikling /rekruttering. Olympic Amager kultur og idrætsforening har fået bevilget kr. til projektet Fra gade til forening. Projektperioden er 15. august august Målgruppen er børn og unge i alderen år primært med anden etnisk baggrund end dansk. Aktiviteten er fodbold med flere hold for drenge og et hold udelukkende for etniske minoritetspiger. Der skal trænes på Peder Lykke Skole og Gerbrandskolen, hvor foreningen har fået tider. Herudover er det foreningens vision og målsætning, at kunne ændre livsstil for ca. 100 børn i projektperioden. Dette skal gøres i tæt samarbejde med lokalområdets skoler, SFO er, fritidsklubber, biblioteker og andre væresteder. Herudover har projektet kontakt til og støtte fra DBU og DGI. Udover fodboldtræning vil der være hyggeaftener med fodboldkampe, konkurrencer, fællesspisning og andre netværks skabende aktiviteter. Projektet omfatter desuden forældremøder med rådgivning og vejledning i bl.a. værdien af uddannelse og job for de unge. Foreningen forventer at få 50 nye medlemmer under 25 år via projektet. Bevillingen er givet til instruktørløn ( kr.) og rekvisitter ( kr.). Rekruttering / ny målgruppe. Islands Brygge Badminton har fået bevilget kr. til projektet Opstart af Mikroton i Islands Brygge Badminton. Projektperioden er 9. august maj Målgruppen er børn i alderen 3-4 år. Aktiviteten er badminton med fokus på den motoriske træning og ikke så meget på det badmintontekniske. Der vil derimod blive lagt op til at bruge lege- og gymnastikredskaber. Foreningen forventer at denne tidlige opstart vil kunne skabe nogle dygtige ungdomsspillere i en tidlig alder. Børnene vil tidligt kunne deltage i holdturneringer og vil få en glidende overgang fra Mikroton til Miniton, der er for børn fra 5-6 år.

4 Da børnene vil blive fulgt af forældre, forventer foreningen at denne forældregruppe vil blive en fast aktiv gruppe i foreningen. Foreningen forventer at få 8 nye medlemmer og at der uddannes 4 nye instruktører. Bevillingen er givet til projektleder/trænerløn ( kr.), trænerkursus (2.500 kr.), PR/info (4.000 kr.) og rekvisitter (6.150 kr.). Ny målgruppe Copenhagen City Taekwondo Klub har fået bevilget kr. til projektet Kampsport for etniske piger. Projektperioden er 1. august juni Målgruppen er 8-12 årige etniske piger med vægtproblemer, samt piger der kun ønsker at træne sammen med piger. Aktiviteten er taekwondo med holdtræning for højst 12 piger på hvert hold. Projektet ønsker at styrke de etniske pigers selvværd og selvrespekt. Derudover ønsker foreningen at skabe et foreningsliv for piger med mulighed for netværksdannelse og trygge rammer, hvor rummelighed, klare beskeder, faste regler og rutiner indgår. Herudover vil pigerne kunne deltage i graduering og der vil blive afholdt sociale arrangementer såsom fastelavn, julehygge m.m. Foreningen forventer at få 12 nye medlemmer og 1 ny instruktør via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.) og rekvisitter ( kr.). Børn med særlige behov. Svømme- og Idrætsforeningen SIM har fået bevilget kr. til projektet Summer Camp Projektperioden er 1. maj oktober Målgruppen er årige børn og unge med ADHD og tilsvarende diagnoser. Aktiviteten er et projekt der skal munde ud i 2 ugers Summer Camp, hvor børnene deltager i én uge og fordeles efter de kompetencer de hver især har. Børnene opdeles i grupper, der veksler med hinanden om at være i vand eller på land. Aktiviteterne i vand består bl.a. i kajak, konkurrencelege på pontoner og balancebomme samt krabbefangst. På land er aktiviteterne boldspil, skattejagt, olympiader, tovtrækning m.m. For alle aktiviteter er samarbejde og udfordring i fokus. Idet bemandingen er større end ved almindelige Camps, vil der være overskud til at børnene bliver mødt med en for gruppen nødvendige forståelse og accept. De bliver set og får et frirum i en ellers ofte problematisk hverdag. Foreningen forventer at få 2-4 nye medlemmer og 1-2 nye instruktører via projektet.

5 Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.), udstyr (4.500 kr.), transport/logistik (3.000 kr.) og leje af det Maritime Ungdomshus (4.000 kr.) Ny forening. Firkantens sorte ryttere har fået bevilget kr. til projektet Den sorte firkants børn og unge på mountainbike og racercykel. Projektperioden er 1. juli juni Målgruppen er børn og unge i alderen år med anden etnisk baggrund end dansk. Aktiviteten består i oprettelse af to hold med cykeltræning. Det ene hold med mountainbikecykler, hvor træningen primært vil foregå i Hareskoven og det andet hold med racercykler. Udover at cykle skal medlemmerne lære at vedligeholde og reparere cykler. Derudover vil projektet indeholde en række foredrag og arrangementer med nuværende og tidligere aktive cykelryttere. Medlemmerne vil desuden blive inddraget i at varetage foreningens opgaver, tage ansvar og deltage i demokratiske processer. Foreningen forventer at få 35 nye medlemmer. Bevillingen er givet til instruktørløn ( kr.), lånecykler ( kr.) og PR ( kr.). Ny forening 3 årigt projekt. Idrætsforeningen Friluften har fået bevilget kr. som støtte til 1. år af projektet Idræt på Friluften. Projektet er 3-årigt, og foreningen vil til projektets 2. og 3. år søge Udviklingspuljen om kr. årligt. Projektperioden er 1. oktober september Målgruppen er børn med væsentlige motoriske handicaps som muskelsvind, spasticitet og rygmarvsbrok. Aktiviteten er Boccia og kastediscipliner i atletik. Foreningen har til huse på Skolen ved Sundet, hvor projektets målgruppe hovedsageligt rekrutteres fra skolens specialklasser. Projektet vil blive gennemført over en 3-årig periode i et samarbejde med Dansk Handicap Idræts Forbund, samt skolens fysioterapi, der ser frem til den rehabiliterende effekt, som idrætstilbuddet vil få for denne gruppe børn og unge. Udover træning på skolen, vil børnene kunne deltage i relevante stævner. Formålet er at gøre børnene glade for at dyrke idræt og dermed gøre dem klar til at deltage i det frivillige foreningsliv. Foreningen forventer at få ca. 30 medlemmer under 25 år. Bevillingen er givet til trænerløn ( kr.) og rekvisitter ( kr.).

6 Ny forening / rekruttering. Street Society har fået bevilget kr. til projektet Vi skaber. Projektperioden er 1. juni maj Målgruppen er unge i alderen år, primært fra byens udsatte boligområder. Aktiviteten består i at støtte og uddanne minimum 30 af foreningens unge, til at være rollemodeller og kunne være frivillige ungdomstrænere, Futsaltrænere og crew til foreningens kommende arrangementer m.v. Der vil blive afholdt ugentlige møder med deltagerne og der vil blive tilrettelagt et forløb for den enkelte. Projektet fokuserer på samarbejde, netværk, foreningsopbygning, hjælp til uddannelser m.m. Projektet samarbejder med Livsbanen, Klar Parat Husum, Klub 348 (Husum), Det Gode Naboskab, Helhedsplan i Sundholmskvarteret, København Futsal, Street Mekka med flere. Efter at de unge har gennemgået deres uddannelse, skal de hver især arbejde med at starte nye hold op andre steder i København og samtidig rekruttere nye rollemodeller i deres område. Foreningen forventer at få minimum 30 nye medlemmer via projektet. Bevillingen er givet til projektlederløn ( kr.) og PR/info ( kr.). Event / ny forening. Copenhagen Girl Skaters har fået bevilget kr. til eventet Copenhagen Girl Skate Camp. Eventet afvikles juli Målgruppen er piger i alle aldre og på alle niveauer. Aktiviteten er skateboarding og eventet henvender sig kun til piger. Foreningen ønsker at pigerne får kendskab til den ellers meget drengedominerede sport. Eventet afvikles i Copenhagen Skatepark, som foreningen har fået mulighed for at have for sig selv i disse dage. Sideløbende hermed vil der på forskellige skaterbaner i København være workshops og shows, der skal sætte fokus på at piger også kan skate. Foreningen forventer 40 nye medlemmer via eventet. Bevillingen er givet til event. Event. Studenter Settlementets Boldklub SSB har fået en bevilling på kr. til eventet Drenge Festival. Eventet afvikles 26. september Målgruppen er Vesterbros drenge i alderen 9-17 år. Aktiviteten er et event, der har til formål at skabe netværk i lokalsamfundet, samt styrke relationen til de børn og unge der deltager i festivalen. Eventet afvikles i Idrætsfabrikken, hvor der vil være musik fra DJ,

7 rapper optræden og rapkonkurrencer. Herudover vil der være workshops, hiphop, streetdance, parkour, panna og basket. Bevillingen er givet til event. Event. Settlementets Børn og unge afdeling har fået bevilget kr. til eventet Tag din mor med til fest. Eventet afvikles 7. juni Målgruppen er piger i alderen 7-18 år samt deres mødre. Projektet henvender sig primært til piger med anden etnisk baggrund end dansk. Aktiviteten består i vejledning i sundhed, pleje og foreningsrelaterede aktiviteter. På eventet vil der være boder, hvor sundhedseksperter, kosmetologer og foreningsguider giver pigerne og deres mødre råd og vejledning. Foreningen forventer at der deltager piger/kvinder. Bevillingen er givet til event.

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold.

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Administrative bevillinger 2013. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget 8.000 kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Eventet afvikles 1. juni 2013. Målgruppen er unge

Læs mere

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet.

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Administrative bevillinger 2014. Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Målgruppen er drenge og piger med

Læs mere

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight.

Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight. Administrative bevillinger 2011 Qaran Media har fået bevilget 31.750 kr. til projektet Friends for light not for fight. Projektperioden er 1. oktober 2011 1. januar 2012. Målgruppen er børn og unge med

Læs mere

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård.

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Administrative bevillinger 2012. Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Projektperioden er 1. november 2012 30.

Læs mere

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 SSB / Studenter Settlementets Boldklub har fået bevilget 59.000 kr. til projektet Skak i SSB. Efter projektperioden vil skak blive en fast aktivitet i SSB. Projektperioden

Læs mere

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011 Orientering om administrativt bevilgede midler op til 30.000 kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj 2010 1. maj 2011 Siden sidste orientering om Brobygningspuljen 1. maj 2010, er der givet to administrative

Læs mere

kr kr kr. Indstillet til Afslag 2. år kr kr kr kr kr kr.

kr kr kr. Indstillet til Afslag 2. år kr kr kr kr kr kr. Midler fra Udviklingspuljen for børn og unge 2016 2018 fordelt på foreninger. Forening Projekt Periode Tilskud i alt DGI Storkøbenhavn Badminton Netværket 01.01.2016-397.500 kr. 2015-0258869 371.000 kr.

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling kr kr kr kr.

Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling kr kr kr kr. Midler fra Udviklingspuljen for børn og unge 2016 2018 fordelt på foreninger. Forening Projekt Periode Tilskud i alt Løn/honorar Materialer PR/info Andet Udvikling DGI Storkøbenhavn 2015-0258869 Badminton

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

2/7-20/7 SCAN QR-KODEN FOR MERE INFO OM FERIECAMP

2/7-20/7 SCAN QR-KODEN FOR MERE INFO OM FERIECAMP H U S U M & T I N G B E R G S O M M E R 2/7-20/7 2 0 1 8 SCAN QR-KODEN FOR MERE INFO OM FERIECAMP MANDAG 2/7 - FREDAG 6/7 UGE 27 STREET FUTSAL STREET SOCIETY BREAKDANCE DANS I NORDVEST STREET GAMES HELE

Læs mere

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder Skriftlig orientering til idrætsrådet DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder DIF Get2Sport https://www.dif.dk/da/politik/vi-goer/social-ansvarlighed DIF Get2Sport er en indsats,

Læs mere

Bliv en del af et. Lokalt community

Bliv en del af et. Lokalt community Bliv en del af et Lokalt community Idræt på gaden:-din træning. Dine Regler webhenvisning også med bold 2 Har du lyst til at blive instruktør i dit eget boligområde? Hvis du er en pige eller dreng i alderen

Læs mere

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold

Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber. Ajax København Håndbold Oversigt over ansøgere til Sociale partnerskaber Indstillet til at modtage midler: Ajax København Håndbold a) Foreningens primære aktivitet er håndbold. b) Foreningen har 640 medlemmer under 25 år og lever

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Telefonnummer : 26523711 E-mail: info@team97.dk

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Telefonnummer : 26523711 E-mail: info@team97.dk Brugernummer: 90633 FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. 1. Forudsætningerne tager udgangspunkt i Retningslinierne for Udviklingspuljen. Ansøgers navn : New Move It / Boldklubben

Læs mere

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Elever i 7., 8. og 9. klasse på Holmebækskolen og Herfølge Skole kan vælge Ungtræner/Trænerspiren som valgfag. I praksis betyder det,

Læs mere

Idræt i udsatte boligområder

Idræt i udsatte boligområder Idræt i udsatte boligområder Resultater af undersøgelse. Bjarne Ibsen, Professor og forskningsleder, Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, 30. Maj 2012, Vejen Idrætscenter Bascon Den sociale

Læs mere

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Attachments: Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Læs mere

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens From: Jens Laulund Sent: 12. oktober 2016 11:20 To: Lone Frandsen Subject: Revideret Ansøgningsskema projekt 2016 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016.docx Hej Lone, Hermed

Læs mere

Frivillige tilbyder en aktiv dag

Frivillige tilbyder en aktiv dag Frivillige tilbyder en aktiv dag Et initiativ fra en forening og SFO giver børn mulighed for at opleve en god dag med masser af sport. Frivillige kræfter driver det, og det er nemt at finde frivillige,

Læs mere

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside:

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside: DGI Storkøbenhavn Den blå Foreningsby Folder over medlemsforeninger Hjemmeside: http://denblaaforeningsby.dk 2 Indhold Copenhagen Mermates 2 CPH Outdoor 3 Amager Strandpark parkrun 4 Copenhagen Watersports

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball From: Peter Kjøller Sent: 27. september 2016 14:23 To: Lone Frandsen Subject: Udkast til ansøgning Udviklingspuljen - Kørestolsbasket - Stevnsgade Basketball Attachments: Udviklingspuljen

Læs mere

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Attachments: Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf AppServerName:

Læs mere

Ansøgning - Basketball til alle byens børn

Ansøgning - Basketball til alle byens børn Ansøgning - Basketball til alle byens børn BørneBasket i Hørsholm 79ers nyskabende idrætsaktivitet skal bringe sport og foreningskulturen ud til børnene med et opfølgende tilbud i skolernes SFO 1. Resumé

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og. 0/6 undervisning Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5

F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og. 0/6 undervisning Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5 F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år 26016 AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og 0/6 undervisning 28884 Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5 2016 (BK16) 26013 Byens Baglår FC Fodbold 1/9 28887 Copenhagen

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Unge i front Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - Valgfag, praktik og mentorforløb.pdf AppServerName: KKEDOC4

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Sundhedsidræt. Børn 0-6 år. lg mere aktiv kommune

Sundhedsidræt. Børn 0-6 år. lg mere aktiv kommune lg mere aktiv kommune Sundhedsidræt Den danske sundhedsprofil viser, at 29 pct. af voksne er mindst moderat fysisk aktive i fritiden. Potentialet for at styrke befolkningens sundhed gennem øget motions-

Læs mere

Årsrapport. FritidsGuiderne Østerbro 2016

Årsrapport. FritidsGuiderne Østerbro 2016 Årsrapport 2016 Indhold Om... 3 Organisering... 3 Et typisk guideforløb... 4 Opfølgning... 5 Året der gik... 5 Guideforløb 2016... 5 Læseklub... 6 Frivilliggruppe... 6 Øvrige aktiviteter... 6 Årssammenligning...

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

23-01-2015. Til BUU. Afrapportering af status på ungdomsklubområdet

23-01-2015. Til BUU. Afrapportering af status på ungdomsklubområdet KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Ungdom NOTAT Til BUU 23-01-2015 Afrapportering af status på ungdomsklubområdet Baggrund Forvaltningen fremlægger i dette notat status for udviklingen på

Læs mere

FASTHOLDELSES OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR TRÆNERE, LEDERE OG SPILLERE I TFC

FASTHOLDELSES OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR TRÆNERE, LEDERE OG SPILLERE I TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor fastholdelse og rekruttering indtil nu? Indført godtgørelsesordning for alle trænere og ledere Grunduddannelse for trænere Taastrup FC tøj til trænere og ledere,

Læs mere

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Lokal Motion. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Lokal Motion Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 67 Indhold 1. Introduktion....... 68 2. Projektets aktiviteter......... 68 3. Projektets resultater..... 69 4. Projektets virkning.......... 70 5.

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

Resumé. 1 Se rapportens citat fra Brian Mikkelsens og Eva Kjers udtalelser s. 17.

Resumé. 1 Se rapportens citat fra Brian Mikkelsens og Eva Kjers udtalelser s. 17. 33 idrætsprojekter for overvægtige børn er blevet støttet af midler fra puljen Idrætsprojekter for vanskeligt stillede børn. Puljen blev lanceret af Kulturministeriet og Socialministeriet i august 2006.

Læs mere

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele I Valby er der ansat en medarbejder, som foretager det opsøgende gadeplansarbejde i bydelen. Det opsøgende arbejde har stået på i et år og er et

Læs mere

Grønlands Idrætsforbund

Grønlands Idrætsforbund Grønlands Idrætsforbund 2016-2019 V i s i o n e n H e l e G r ø n l a n d e r e n g a g e r e t i i d r æ t t e n. I d r æ t e r f o r A L L E i G r ø n l a n d Identitet Grønlands Idrætsforbund vil være

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

Eksempler på samarbejde mellem københavnske folkeskoler og folkeoplysende foreninger

Eksempler på samarbejde mellem københavnske folkeskoler og folkeoplysende foreninger Eksempler på samarbejde mellem københavnske folkeskoler og folkeoplysende foreninger I dette katalog finder du forskellige eksempler på samarbejder mellem foreninger og folkeskoler. Der foregår rigtig

Læs mere

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd 10 9 Kvinder Mænd 6 5 74 % 62 % 61 % 2 1 Lyngby-Taarbæk Kommune Nationalt Men hvad laver de egentlig?!! Mænd løber og styrketræner. De cykler og dyrker

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag Idrætsområdet 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag 2017 3. Effektmåling 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2015-2016 Idrætsprojekter

Læs mere

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Get2Sport/Herning Fremad 2014-2107 Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden 2006-09, 2010-13 og

Læs mere

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m.

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m. Indsatsområder antal antal Kommunikation 44,10% 26 Kommunikation 65,45% 37 63 Kommunikation 53,80% Flere medlemmer 40,70% 24 Flere medlemmer 80,00% 23 47 Flere medlemmer 40,20% Samarbejde med kommunen

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik 2016-2019 Folkeoplysningspolitik 2016-2019 1 Indhold Folkeoplysningspolitik...3 Folkeoplysningsudvalget...3 Indsatsområder 2016-2019...4 Årlige handleplaner...4 Frivillighed og aktivt

Læs mere

Bevæg dig for livet Randers. Få et overblik over målsætninger og indsatsområder

Bevæg dig for livet Randers. Få et overblik over målsætninger og indsatsområder Bevæg dig for livet Randers Få et overblik over målsætninger og indsatsområder Bevæg dig for livet Randers Randers Kommune er visionskommune for Bevæg dig for livet, som er et landsdækkende samarbejde

Læs mere

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre 1 Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om dine interesser og din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen Center for Ungdomsstudier

Læs mere

INDHOLDSFORTEGENELSE. Intro: 2 Foreninger og aktiviteter: 3-4 Fredag: 5-6 Skoler. Praktisk udførsel. Lørdag: 7-9 Strategi. Festivalens opbygning.

INDHOLDSFORTEGENELSE. Intro: 2 Foreninger og aktiviteter: 3-4 Fredag: 5-6 Skoler. Praktisk udførsel. Lørdag: 7-9 Strategi. Festivalens opbygning. INDHOLDSFORTEGENELSE A B C A B C Intro: 2 Foreninger og aktiviteter: 3-4 Fredag: 5-6 Skoler. Praktisk udførsel. PR. Lørdag: 7-9 Strategi. Festivalens opbygning. PR. Formål: 9 Kalender: 10 Budget: 11 Ønske

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Piger over 13 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - piger over 13 år.pdf AppServerName: KKEDOC4 DocumentID: 2016-0296408-1

Læs mere

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz)

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) 2001/02 i samarbejde med Rigshospitalet, KK, Julemærkehjem,

Læs mere

Høje-Taastrup Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik 2011-15

Høje-Taastrup Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik 2011-15 Høje-Taastrup Kommunes Idræts- og Bevægelsespolitik 2011-15 Idræt for alle Idræt og bevægelse er glæde, udfordring og fællesskab. Vi ønsker i Høje-Taastrup Kommune at skabe de bedst mulige rammer for et

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2010-11 UUI alm. del Bilag 182 Offentligt BRUG FOR ALLE UNGE

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2010-11 UUI alm. del Bilag 182 Offentligt BRUG FOR ALLE UNGE Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2010-11 UUI alm. del Bilag 182 Offentligt BRUG FOR ALLE UNGE HVEM ER BRUG FOR ALLE UNGE? Brug for alle unge består af et team af udgående konsulenter i

Læs mere

Vision, værdier og menneskesyn

Vision, værdier og menneskesyn Vision, værdier og menneskesyn Vision Vi vil være det bedste helhedstilbud for vores børn. Vi vil lægge vægt på børnenes alsidige udvikling og tage højde for deres forskellige sociale, faglige og følelsesmæssige

Læs mere

Hvad kan der søges til?

Hvad kan der søges til? Hvad kan der søges til? DIF og DGI s foreningspulje kan søges af alle frivillige idrætsforeninger. Formålet med DIF og DGI s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne. Slutbrugerne

Læs mere

Juni. Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole. Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler

Juni. Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole. Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole Juni 2012 Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler Rapporten er udarbejdet af Syddansk Universitet, Center for Interventionsforskning Indledning

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Gode idrætsmiljøer for piger. Gode idrætsmiljøer for piger redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde

PROJEKTBESKRIVELSE. Gode idrætsmiljøer for piger. Gode idrætsmiljøer for piger redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde PROJEKTBESKRIVELSE Gode idrætsmiljøer for piger - redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde Jeg gør altid mit bedste, men jeg synes aldrig, det er godt nok! 1 1. BAGGRUND FOR PROJEKTET Piger

Læs mere

Hej Lone. Mvh. Martin

Hej Lone. Mvh. Martin From: Martin Hermansen Sent: 16. marts 2017 01:42 To: Lone Frandsen Subject: Angående Playonkids ansøgning gensendelse Attachments: Udviklingspuljen for børn og unge under

Læs mere

Idrættens outsidere. Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idrætten

Idrættens outsidere. Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idrætten Idrættens outsidere Inklusion eller eksklusion af vanskeligt stillede børn og unge i idrætten Center for forskning i Idræt, Sundhed & Civilsamfund www.sdu.dk/cisc Institut for Idræt & Biomekanik Syddansk

Læs mere

Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro

Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro Aktivering af socialt truede børn og unge på Nørrebro CSR Projekt i samarbejde med Stevnsgade Basketball Stevnsgade Basketball en forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Resume Projektets

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Basketball ud på alle skolerne

Basketball ud på alle skolerne Basketball ud på alle skolerne En storby-sportsklub tilbyder lokalområdet en bred vifte af projekter, der har fokus på integration gennem bevægelse og foreningstilknytning. (arkivfoto) At være medlem af

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune.

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgere: Jysk Håndbold Forbund kreds 3, DGI Vestjylland, HH90, TTH, HB, Holstebro KFUM Volleyball, Rolf Krake Skolen, Hjaltehus.

Læs mere

Børns idrætsdeltagelse på Bornholm

Børns idrætsdeltagelse på Bornholm Børns idrætsdeltagelse på Bornholm Resultater fra børnenes besvarelse af spørgeskema som led i undersøgelsen af idræt og idrætsfaciliteter på Bornholm Bjarne Ibsen og Louise Bæk Nielsen Center for forskning

Læs mere

Sætte Kulturen i Spil

Sætte Kulturen i Spil Vær med til at Sætte Kulturen i Spil i Hede- & Magleparken 2013 2016 Arrangementer 2013 Flere af Ballerups kultursteder laver anderledes arrangementer i Hede- & Magleparken i de næste par år. I 2013 har

Læs mere

Projekt playon Børn med særlige behov i foreningslivet

Projekt playon Børn med særlige behov i foreningslivet Projekt playon Børn med særlige behov i foreningslivet Merete Schneekloth Søberg Projektleder DGI Idræt og Foreningsliv Kort om projekt playon Fra Friluftsliv over Fodbold til Familieaktiviteter Aktiviteter

Læs mere

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut IDRÆT I GRØNLAND Analyse og anbefalinger Trygve Laub Asserhøj Idrættens Analyseinstitut Konference Fremtidens idræt i Grønland d. 17. august 2016 Oversigt Kort om baggrunden for analysen Analysens resultater

Læs mere

Uddannelse vejen til den gode træning

Uddannelse vejen til den gode træning Hold kurset i klubben Alle DGI Fodbolds kurser kan arrangeres i klubben Der behøves kun 8 deltagere for at gennemføre et trænerkursus, inspirationsdag eller klubkursusaktivitet. DGI idræt & fællesskab

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Kultur- og idrætspolitik

Kultur- og idrætspolitik Kultur- og idrætspolitik Fredensborg Kommune l Godkendt af Byrådet den XX 1 Forord Kultur- og idrætslivet binder hverdagen sammen for rigtig mange mennesker og er med til at gøre Fredensborg Kommune til

Læs mere

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Att.: Fritids- og Folkeoplysningsudvalget og Byrådet Hjørring, d. 29. august 2018 Baggrund Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Læs mere

Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus!

Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus! Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus! Badmintonklubben i den lille sjællandske by Dalby mistede størstedelen af sine børne- og ungdomsspillere efter

Læs mere

Dus-indholdsplan for Tini-dussen

Dus-indholdsplan for Tini-dussen Dus-indholdsplan for Tini-dussen I Tinidussen vil vi skabe en tryg hverdag, som vi mener, er grundlaget for udvikling af den enkelte. Vi ser det som vores opgave, at være med til at gøre barnet parat til

Læs mere

Drejebog om Jump4fun. Side 2 Introduktion til Jump4fun. Side 3 Trænerens rolle i Jump4fun. Side 4 Krav og forventninger til foreningen

Drejebog om Jump4fun. Side 2 Introduktion til Jump4fun. Side 3 Trænerens rolle i Jump4fun. Side 4 Krav og forventninger til foreningen Drejebog om Jump4fun Side 2 Introduktion til Jump4fun Side 3 Trænerens rolle i Jump4fun Side 4 Krav og forventninger til foreningen Side 5 Økonomi for foreninger Side 6 Forventninger til samarbejdspartnere

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU NØRRE FÆLLED SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? VIL DU UDVIKLE DIT IDRÆTSTALENT, MENS DU GÅR I SKOLE? Skal du starte i 7. klasse efter

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Idræt med børn - for børnenes skyld. 10 bud på bedre børneidræt

Idræt med børn - for børnenes skyld. 10 bud på bedre børneidræt Idræt med børn - for børnenes skyld 10 bud på bedre børneidræt Vi vil være bedre; og vi har lagt en plan Idræt er danske børns vigtigste fritidsaktivitet. Ni ud af ti danske børn under 12 år er medlem

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen.

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen. Forening og kontaktperson Målgruppe Indhold Tidsrum Efterår 2018 (1.8.18-21.12.18) Sønderborg Volleyball Klub (SØVK) Stine Gørtz M: 40926112, stine@sovk.dk 2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

Inspirations pixi. Tween Sing

Inspirations pixi. Tween Sing Inspirations pixi Tween Sing Du sidder med en pixibog der indeholder inspiration til Tween Sing aktiviteter målrettet børn, der går i 3.-6. klasse. Tween Sing kan bruges som en del af en eksisterende klub

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Ansøgning til Udviklingspuljen for folkeoplysningsområdet

Ansøgning til Udviklingspuljen for folkeoplysningsområdet Vordingborg 23. oktober 2014 Ansøgning til Udviklingspuljen for folkeoplysningsområdet Street soccer for unge i Vordingborg Kommune Indledning I samarbejde med lokale idrætsforeninger, boligområder og

Læs mere

Hør om. Hvad er Sport2Go? Hvad kan konceptet? Hvordan planlægges og organiseres det? Sport2Go i frem;den? - set i forhold ;l Aalborg modellen

Hør om. Hvad er Sport2Go? Hvad kan konceptet? Hvordan planlægges og organiseres det? Sport2Go i frem;den? - set i forhold ;l Aalborg modellen Sport2Go Aalborg Hør om Hvad er Sport2Go? Hvad kan konceptet? Hvordan planlægges og organiseres det? Sport2Go i frem;den? - set i forhold ;l Aalborg modellen Hvad er Sport2Go? Mo;vet bag Sport2Go Det velkendte

Læs mere

Foreningen investerer i at udvikle lokalsamfundet

Foreningen investerer i at udvikle lokalsamfundet Foreningen investerer i at udvikle lokalsamfundet Åben skole som en investering i, at skolen også fremadrettet er åben. Perspektiverne rækker videre til et lille lokalsamfund, som har brug for at kunne

Læs mere

Demensdagene 2013. Sjov Motion. - Motionscaféer for demente med pårørende.

Demensdagene 2013. Sjov Motion. - Motionscaféer for demente med pårørende. Demensdagene 2013 Sjov Motion - Motionscaféer for demente med pårørende. Et 3-årigt projekt i Slagelse Kommune. Projektperiode 1. oktober 2012 30. september 2015. Præsentation projektkonsulent Bente Nørgaard

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Gode idrætsmiljøer for piger. Gode idrætsmiljøer for piger redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde

PROJEKTBESKRIVELSE. Gode idrætsmiljøer for piger. Gode idrætsmiljøer for piger redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde Gode idrætsmiljøer for piger redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde PROJEKTBESKRIVELSE Gode idrætsmiljøer for piger - redskaber til at forstå, udvikle, udfordre og fastholde Jeg gør altid

Læs mere