Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight."

Transkript

1 Administrative bevillinger 2011 Qaran Media har fået bevilget kr. til projektet Friends for light not for fight. Projektperioden er 1. oktober januar Målgruppen er børn og unge med bopæl i et bandepræget miljø. Den primære målgruppe er børn/unge i alderen år fra Tingbjerg/Husum. Aktiviteten består af i alt fire foredrag, hvoraf de to sidste følges op af workshops. Foredragene holdes af unge der har været dybt involverede i bandemiljøet, men nu er fri af det. Temaerne i de to workshops er Falsk Tryghed og Frihed. Målet er at give de unge inspiration fra foredragene og give dem mulighed for at dele deres personlige historier og sammen finde værktøjer til at frigøre sig fra bandemiljøet. Medlemmerne vil blive hvervet i foreningens lokalområde. Foreningen vil reklamere og invitere til foredragene via flyers, foldere og mund til mund metoden. Bevillingen er givet som støtte til projektlederløn ( kr.), bannere (4.500 kr.), rekvisitter (1.500 kr.) og PR, foldere, flyers ( kr.). Foreningen Kildevæld har fået bevilget kr. til projektet Udvikling af Fritidsforeningen Kildevælds aktiviteter. Projektperioden er 18. september april Målgruppen er børn fra Østerbro, hvor mange af de etablerede sports- og fritidsklubber ligger et stykke væk fra kvarteret. Dette gør det besværligt for de travle familier at understøtte en aktiv hverdag for deres børn. Samtidig forsøger foreningen med dette projekt at nå familier med anden etnisk baggrund end dansk. Disse familier har ikke samme tradition for at bevæge sig rundt i foreningslivet, som mange danske familier. Aktiviteten består af 8 nye aktiviteter: dans, sang, drama, atletik, fodbold, billedkunst, mediehold og hold for unge, hvilket handler om at give de unge et rum for snak, socialt samvær, problemløsning og interesseudveksling under kontrollerede forhold. Foreningen har et godt samarbejde med Kildevælds bestyrelse og Kildevældsskolen stiller lokaler til rådighed for projektet. Medlemmerne rekrutteres ved at foreningen omdeler flyers om projektet til alle elever på Kildevældsskolen og Strandvejsskolen. Samtidig vil der blive reklameret på facebook og på foreningens kommende hjemmeside. Herudover er foreningen medarrangør af en festival i september måned i Kildevældsparken, hvor foreningens aktiviteter vil blive udbudt til gæsterne.

2 Bevillingen er givet som støtte til projekt/instruktørløn ( kr.), kabler til anlæg (500 kr.), bordstaffelier (1.440 kr.), udklædningstøj (3.500 kr.), veste til fodbold (1.000 kr.) og PR (3.092 kr.). Foreningen Zerum har fået bevilget kr. til projektet Zerum rekrutteringsforestilling. Projektperioden er 29. september maj Målgruppen er teater interesserede børn og unge mellem 13 og 20 år. Foreningens formål er at gøre børnene interesserede i at lave teater både som optrædende på de skrå brædder og i forhold til det arbejde der er forbundet med at opføre en forestilling. Zerum vil gennemføre projektet i samarbejde med ZeBU, der er et professionelt børne- og ungdomsteater på Amager. Samarbejdet består i at, ZeBU stiller lokale og noget af teatrets lys- og lydudstyr til rådighed for projektet. Aktiviteten vil foregå én gang ugentligt, hvor der øves teater i lejede lokaler i Amager Kulturpunkt. Der øves teater efter IRL-metoden, der bygger på improvisationsteknikker. Zerum har gode erfaringer med metoden i forhold til børn og unge. Det hele munder ud i en forestilling, der opføres på ZeBUs professionelle teaterscene. Herudover vises forestillingen også på diverse skoler. Der bliver produceret materiale, så de unge publikummer kan læse om foreningens aktivitets tilbud i form af opførelse af teaterforestillinger og drift. Det er i disse aktiviteter projektet skal forankres. Medlemmerne vil blive rekrutteret ved at der efter hver forestilling vil blive afholdt aftertalks mellem skuespillere og publikum. Zerum har allerede kontakt til ni interesserede unge til at opstarte. Det forventes også at der kan rekrutteres medlemmer via mund til mund metoden. Bevillingen er givet som støtte til projektlederløn ( kr.), lokaleleje (4.750 kr.), PR (4.100 kr.), programmer til forestillinger (1.500 kr.), folder om Zerum (2.500 kr.), scenografi ( kr.), lys & lyd (6.000 kr.), kostumer (4.100 kr.) og evalueringsrapport (2.680 kr.). Aktivitetsforeningen Yabba Yabba har fået bevilget kr. til eventet Yabba Yabba Det Legende Menneske. Eventet afvikles 14. oktober Målgruppen er unge med forskellige interesser for kunstudfoldelse specielt kunst i byrummet. Aktiviteten foregår i Carlsberg Byen på Kulturnatten. I samarbejde med Carlsberg og andre fonde, er det blevet muligt at opføre en multifunktionel byrumsskulptur og skabe en stor permanent udstilling. Byrumsskulpturen er mobil og kan flyttes rundt i Carlsberg Byen efter behov. Skulpturen består af en dobbeltsidet konstruktion, der er 53 meter lang og 3 meter høj. I forbindelse med eventet, forventer Yabba Yabba at kunne rekruttere ca. 20 nye medlemmer til foreningen. I 2012 bliver en af foreningens aktiviteter, at udsmykke Byens Hegn (byggehegnet omkring Cityringen som Metroselskabet har igangsat).

3 Deltagerne rekrutteres via PR som flyers og internet i forbindelse med information om Kulturnatten. Samtidig vil mange af Kulturnattens mange gæster deltage i ferniseringen af skulpturen. Bevillingen er givet som tilskud til event. Amager Judoskole har fået bevilget kr. til projektet Etablering af judofitness og motorikhold for de mindste. Projektperioden er 1. november oktober Målgruppen er opdelt i tre grupper. Børn i alderen 2 6 år til motorikhold, unge i alderen år til Judo/fitness/dans og sidst lokalområdets børn, unge og forældre til weekend-leg. Aktiviteten består i at tilbyde aktiviteter for nye målgrupper. Dette er nu muligt, da foreningen er flyttet til nye, større og bedre lokaler. Ofte oplever foreningen, at mindre søskende mangler en aktivitet, mens deres søster/bror træner. Det forventes derfor at mange familier med mindre søskende vil tage imod et tilbud tilrettet de mindste. Herudover vil foreningen oprette judofitness/dans, der henvender sig til de børn/unge, der ikke syntes at kamp-delen af judo er så sjov. Ideen er at fastholde og tiltrække nye medlemmer til et idrætstilbud med udgangspunkt i judo, men med dans, aerobic og fitness. Medlemmerne rekrutteres via annoncering i lokalaviser, flyers, brochurer, hjemmeside samt opslag på skoler, fritidshjem og børnehaver. Bevillingen er givet som støtte til projektleder/instruktørløn ( kr.), børne-klatrevæg (5.269 kr.), plader til klatrevæg (3.000 kr.), faldmadrasser ( kr.), rekvisitter ( kr.), judomåtter ( kr.), audioudstyr ( kr.) og PR ( kr.). Sensational street soccer org. og fodboldklubben B93 har fået bevilget kr. til projektet Pigefodbold tilpasset byens piger. Projektperioden er 1. november 31. oktober Målgruppen er unge piger i alderen år, der ikke tidligere har spillet fodbold samt unge piger der har spillet fodbold tidligere, men ikke kan få de mange træningstimer til at fungere samtidig med skolen. Aktiviteten består i at arrangere træning og mindre trænings- og turneringskampe. Herudover tilbyder projektet forskellige sociale arrangementer for at styrke pigernes netværk. Der er bl.a. indgået aftale med Parken, der tilbyder gratis billetter til fodboldkampe og der er indgået aftale med kokken Claus Meyer, der underviser pigerne i sund madlavning. Projektet har 5 trænere og en del

4 frivillige piger, der i forvejen er tilknyttet B93 og DBU. Disse piger er interesseret i at hjælpe med at få projektets piger i gang med at spille fodbold. Medlemmerne rekrutteres bl.a. via B93s hjemmeside, sensationalfootballs hjemmeside og FB siderne. Bevillingen er givet som støtte til projektlederløn ( kr.), PR ( kr.), bolde (4.000 kr.), træningsstiger (500 kr.), veste (800 kr.) og baneleje (4.000 kr.). Copenhagen Music har fået bevilget kr. til eventet Hvervning i Copenhagen Music. Projektperioden er november Målgruppen er unge musikere, der tidligere har spillet, men er stoppet i takt med at de bruger mere tid på deres uddannelse. Aktiviteten afvikles på Sankt Annæ Gymnasium i forbindelse med at Copenhagen Music skal afholde Dansk Amatørmusik Forbunds DM og Koncertstævne for Orkestre. Foreningen vil skabe et nyt ungt grafisk design til eventet og byde på en cafè, der betjenes af nogle af foreningens dygtigste musikere, som kan fortælle deltagerne hvordan der er at være medlem af Copenhagen Music. Desuden overvejer foreningen at invitere udvalgte interesserede fra stævnet, til et informationsarrangement i starten af december Medlemmerne rekrutteres på stævnet, hvor der deltager over 700 musikere. Der vil til formålet blive produceret tryksager og andet materiale. Bevillingen er givet som tilskud til event. Fremad Valby har af Udviklingspuljens midler for 2012, fået bevilget kr. til projektet Mini Smølf i Fremad Valby. Projektperioden er 1. december juni Målgruppen er børn i alderen 2 4 år og deres forældre. Aktiviteten består i træning/leg én til to gange om ugen i Fremad Valbys Bevægelseshus. Børnene skal lege, slå kolbøtter, kravle gennem rør, hoppe på skummadrasser og se hvor hårdt de kan sparke til en skumfodbold og en rigtig fodbold. Træningen forestås af instruktører og forældrene giver en hånd med. Hver træning afsluttes med lidt frugt/vand og en fælles sang. Medlemmerne rekrutteres ved at synliggøre projektet i lokalområdet. Dette gøres bl.a. ved at uddele flyers og tilbyde områdets institutioner at besøge Fremad Valby. Herudover forventes det at der kan rekrutteres små søskende til allerede eksisterende medlemmer.

5 Bevillingen er givet som støtte til projektlederløn ( kr.), udstyr og rekvisitter ( kr.), informationsmateriale og PR (5.000 kr.).

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4

Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 Administrative bevillinger 2011 Bilag 4 SSB / Studenter Settlementets Boldklub har fået bevilget 59.000 kr. til projektet Skak i SSB. Efter projektperioden vil skak blive en fast aktivitet i SSB. Projektperioden

Læs mere

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård.

Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Administrative bevillinger 2012. Rekruttering. DBY Teaterskole Play har fået bevilget 19.850 kr. til projektet Teaterprojekt med DBY i Fritidshuset Sundby Algård. Projektperioden er 1. november 2012 30.

Læs mere

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet.

Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Administrative bevillinger 2014. Børn med særlige behov. KFUM Håndbold København har fået bevilget 74.300 kr. til projektet Inklusion af børn med ADHD i foreningslivet. Målgruppen er drenge og piger med

Læs mere

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold.

Event. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Administrative bevillinger 2013. Studenter Settlementets Boldklub (SSB) har fået bevilget 8.000 kr. til eventet Vesterbro Mesterskaber i asfaltfodbold. Eventet afvikles 1. juni 2013. Målgruppen er unge

Læs mere

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011

Orientering om administrativt bevilgede midler op til kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj maj 2011 Orientering om administrativt bevilgede midler op til 30.000 kr. samt tilbagebetalinger for perioden 1. maj 2010 1. maj 2011 Siden sidste orientering om Brobygningspuljen 1. maj 2010, er der givet to administrative

Læs mere

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson Fritidsforeningen Kildevæld Sæson 2011-2012 For 3. år tilbyder vi spændende aktiviteter for alle børn på Østerbro! Kildevældsskolens frivillige forældre ser frem til endnu et år, med godt samarbejde og

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre

Begge mine forældre Den ene af mine forældre Mine forældre på skift Den ene af mine forældre og denne kæreste/mand/kone Andre 1 Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om dine interesser og din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen Center for Ungdomsstudier

Læs mere

Bliv en del af et. Lokalt community

Bliv en del af et. Lokalt community Bliv en del af et Lokalt community Idræt på gaden:-din træning. Dine Regler webhenvisning også med bold 2 Har du lyst til at blive instruktør i dit eget boligområde? Hvis du er en pige eller dreng i alderen

Læs mere

Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter.

Aktivitetsudvikling. Rockets Cheerleaders har fået bevilget kr. til projektet Opstart af nye hold og aktiviteter. Administrative bevillinger 2014 FOU 2. september 2014 Partnerskab / ny målgruppe. Københavns Idrætsforening (KIF) har fået bevilget 99.070 kr. til projektet Københavns Idrætsforening og Vibenshus skole

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB en del af noget større REKRUTTERING AF PIGER GENNEM PIGERAKETTEN TRIN 1 FØR PIGERAKETTEN Quick guiden er lavet til dig som kontaktperson, så du

Læs mere

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater. Generel introduktion til rederiksberg eater Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.dk Indhold Forord 3 Foreningen Forældresamarbejdet Produktionsgruppen

Læs mere

TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE

TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE TIL KONTAKTPERSONEN QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB EN DEL AF NOGET STØRRE PIGERAKETTEN SOM REKRUTTERINGSPLATFORM TRIN 1 FØR PIGERAKETTEN Når nye piger skal introduceres til fodbold, kan Pigeraketten

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

Bilag 5. Projekt Sounougal 90441

Bilag 5. Projekt Sounougal 90441 Projekt Sounougal 90441 Bilag 5 Sounougal betyder vores bål på wolof, som er det officielle sprog i Senegal. Sen gal betyder deres bål. Musik og dans er en stor del af afrikansk kultur. Senegal, som huser

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Attachments: Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Læs mere

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner!

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner! Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen, Center for Ungdomsstudier Har du adresse

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Projekt: Frivillig i LIK

Projekt: Frivillig i LIK Evaluering af Frivillig i LIK med økonomisk støtte fra Udviklingspuljen Projekt: Frivillig i LIK Opstart: Januar 2016 (Støtte modtaget Marts 2016) Kontaktperson: Frivillig Ansvarlig: Linda Mogensen Frivillig@langaa-ik.dk

Læs mere

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Attachments: Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf AppServerName:

Læs mere

F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og. 0/6 undervisning Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5

F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og. 0/6 undervisning Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5 F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år 26016 AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og 0/6 undervisning 28884 Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5 2016 (BK16) 26013 Byens Baglår FC Fodbold 1/9 28887 Copenhagen

Læs mere

Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus

Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus Aktivitetsplan for inkludering af brugere i Folkets Hus Vi er af Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) i Københavns Kommune (KK) blevet bedt om at lave en aktivitetsplan for at tiltrække lokale borgere

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større

Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB. en del af noget større Til kontaktpersonen QUICK GUIDE FÅ FLERE PIGER I DIN KLUB en del af noget større PIGERAKETTEN som REKRUTTERINGsplatform Når nye piger skal introduceret til fodbold, kan Pigeraketten give synlighed om fodbold

Læs mere

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Get2Sport/Herning Fremad 2014-2107 Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden 2006-09, 2010-13 og

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz)

Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) Jens SuneJakobsen Uddannet folkeskolelærer 1999 Bach. Institut for Idræt - KU Motionsansvarlig i Projekt for familier med overvægtige børn (PlusKidz) 2001/02 i samarbejde med Rigshospitalet, KK, Julemærkehjem,

Læs mere

Inspiration til Integration

Inspiration til Integration Det er nyt.rsaften 2007. Gr¾sarealerne bag H je Gladsaxe ligger de p. n¾r en lille gruppe drenge, der if rt store jakker er i f¾rd med at spille cricket. De unge er alle deltagere i Akademisk Boldklubs.bne

Læs mere

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen

Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Introduktion til hæftet med guidelines og inspiration til LØVE-dagen Dette hæfte indeholder konkrete guidelines og inspiration til, hvad du som klub, LØVE-ansvarlig, træner eller holdleder skal og kan

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

AABENRAA MUSIKSKOLE STRATEGI

AABENRAA MUSIKSKOLE STRATEGI AABENRAA MUSIKSKOLE STRATEGI 2018-2021 MISSION: Musikskolen vil være kendt som Aabenraa Kommunes musikalske fyrtårn. VISION: Vi vil være musikskole for alle kommunens borgere med særligt fokus på børn

Læs mere

Mixholdet Frederiksberg Teater

Mixholdet Frederiksberg Teater Mixholdet Frederiksberg Teater Reglement for Mixholdet Opdateret 8/7-2007 Forord... 3 Optagelse kriterier til mixholdet for børn unge og voksne der i forvejen er medlemmer i Frederiksberg Teater... 3 Medlemmer

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /1996b b-...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /1996b b-... file:///c:/adlib%20express/work/20151001t131147.668/20151001t131148.104/1996b419-620b-... Page 1 of 1 01-10-2015 From: Lone Frandsen Sent: 01-10-2015 13:06:27 To: Lone Frandsen Subject: Revideret ans gning

Læs mere

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune

APRILFESTIVAL Teater for små og store. Assens kommune APRILFESTIVAL Teater for små og store Assens kommune Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger, 15 teatre Festivaler gennem tiden o 71: første festival i Herning. 25 forestillinger,

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser En forening får gennem skolesamarbejdet mulighed for at give børn og unge anderledes succesoplevelser. Foreningen introducerer amerikansk fodbold

Læs mere

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T:

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T: Hermed fremsendes fondsøgning til Puppet Junior 2016 Forestillinger og publikum på den Røde Plads i 2014 Børnekulturformidler og leder af Børnekulturhuset Sokkelundlille Utterslev Torv 9 2400 Kbh. NV Puppet

Læs mere

Demensdagene 2013. Sjov Motion. - Motionscaféer for demente med pårørende.

Demensdagene 2013. Sjov Motion. - Motionscaféer for demente med pårørende. Demensdagene 2013 Sjov Motion - Motionscaféer for demente med pårørende. Et 3-årigt projekt i Slagelse Kommune. Projektperiode 1. oktober 2012 30. september 2015. Præsentation projektkonsulent Bente Nørgaard

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2019

Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2019 Side 1 af 5 Dato September 2018 Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2019 Med nærværende aktivitetsplan gør Det Kongelige Teater rede for parternes fælles indsatsområders overordnede retning i 2019.

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

ZeBU: Zenekunst for Børn og Unge og Børnekulturhus Ama r vil hermed ansøge Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Om

ZeBU: Zenekunst for Børn og Unge og Børnekulturhus Ama r vil hermed ansøge Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Om ZeBU: Zenekunst for Børn og Unge og Børnekulturhus Ama r vil hermed ansøge Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Om 50.000,- kr. i støtte til afholdelse af SpringFestival 2016 International scenekunst for

Læs mere

Indledning. Opsummering af evaluering

Indledning. Opsummering af evaluering Indledning Evalueringen af udviklingspuljen er lavet på baggrund af de projekter, som Folkeoplysningsudvalget har behandlet og valgt at støtte på udvalgets møder i 2010 og 2011. Projekter fra 2012 er ikke

Læs mere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere Velkomst af nye aktivitetsdeltagere I kan byde børn og unge velkommen i Ungdommens Røde Kors fede fællesskab på mange forskellige måder. Der er ikke noget, der nødvendigvis er rigtigt eller forkert, så

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /2eb4a f-4...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /2eb4a f-4... file:///c:/adlib%20express/work/20151001t131126.451/20151001t131127.652/2eb4a462-116f-4... Page 1 of 1 01-10-2015 From: Lone Frandsen Sent: 01-10-2015 13:05:41 To: Lone Frandsen Subject: Revideret ans

Læs mere

FODBOLD FITNESS EN MULIGHED FOR DANSKE FODBOLDKLUBBER INTRODUKTION

FODBOLD FITNESS EN MULIGHED FOR DANSKE FODBOLDKLUBBER INTRODUKTION INTRODUKTION FODBOLD EN MULIGHED FOR DANSKE FODBOLDKLUBBER DBU.DK/ SUNDT, SJOVT OG SOCIALT MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD FLEKSIBEL MOTIONSFODBOLD FOR VOKSNE KOLOFON: Udgivet januar 2014 af: Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Tak for udfyldelse af evalueringsskema for projektet "Kvalitetssikring af Girlz United", hvor I har fået bevilget 57000 kr. fra Brobygningspuljen.

Tak for udfyldelse af evalueringsskema for projektet Kvalitetssikring af Girlz United, hvor I har fået bevilget 57000 kr. fra Brobygningspuljen. Kære Girlz United Tak for udfyldelse af evalueringsskema for projektet "Kvalitetssikring af Girlz United", hvor I har fået bevilget 57000 kr. fra Brobygningspuljen. Når vi har modtaget kopi af alle bilag

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Projektet kort fortalt:

Projektet kort fortalt: Projektet kort fortalt: I maj 2018 opsætter Musikteater Næstved en ny og opdateret version af den prisbelønnede Broadway-musical LEGALLY BLONDE, med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne

Læs mere

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016.

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Inspirationsbrev udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Kære klubber. Det var dejligt at se så mange af jer til sektionernes årsmøder og få talt med mange af jer og hørt hvordan det går ude

Læs mere

Submission #136 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content

Submission #136 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content Side 1 af 5 Indhold Affiliated content Hjem» Ansøgning til Kulturpuljen» Webform results Submission #136 Vis Redigér Slet Gensend e-mails Forrige indsendelse Næste indsendelse Information om indsendelse

Læs mere

Musical i Trommen en tradition i Hørsholm, der gør noget for kommunens borgere med fokus på unge og kultur

Musical i Trommen en tradition i Hørsholm, der gør noget for kommunens borgere med fokus på unge og kultur ANSØGNING OM STØTTE TIL NYT MUSICALPROJEKT I 2018/2019 Musical i Trommen en tradition i Hørsholm, der gør noget for kommunens borgere med fokus på unge og kultur 11. musical i rækken opstart i Kulturhus

Læs mere

Hej Lone. Mvh. Martin

Hej Lone. Mvh. Martin From: Martin Hermansen Sent: 16. marts 2017 01:42 To: Lone Frandsen Subject: Angående Playonkids ansøgning gensendelse Attachments: Udviklingspuljen for børn og unge under

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

FORENINGERNE IND I FOLKESKOLEN. - Foreningshæfte

FORENINGERNE IND I FOLKESKOLEN. - Foreningshæfte FORENINGERNE IND I FOLKESKOLEN - Foreningshæfte Åben Skole 'Foreningslivet ind i folkeskolen' er en fast indsats rettet mod alle folkeskoler i Roskilde Kommune, inkl. specialklasser. Kultur og Idrætsudvalget

Læs mere

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag

Idrætsområdet. 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag Idrætsområdet 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2. Idrætsstrategi a. Gennemførte og igangsatte tiltag b. Handleplansforslag 2017 3. Effektmåling 1. Indsatser udover idrætsstrategi 2015-2016 Idrætsprojekter

Læs mere

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps 1 indhold Den nye træner 3 Få styr på din klub 4 Unglederuddannelse 5 Effektive møder 6 Medlemssucces

Læs mere

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder Skriftlig orientering til idrætsrådet DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder DIF Get2Sport https://www.dif.dk/da/politik/vi-goer/social-ansvarlighed DIF Get2Sport er en indsats,

Læs mere

Gribskov Ruller. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Gribskov Ruller. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Gribskov Ruller Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 55 Indhold 1. Introduktion...... 56 2. Projektets aktiviteter......... 56 3. Projektets resultater.... 57 4. Projektets virkning......... 58 5.

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Dagsorden til ordinært møde 29-02-2012 Onsdag 29.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 DBU og HUI søger om tilskud til afholdelse

Læs mere

Afslutningsvis gives under 5) en kort beskrivelse af idéen bag et ressourcecenter, baseret på erfaringerne fra Norge.

Afslutningsvis gives under 5) en kort beskrivelse af idéen bag et ressourcecenter, baseret på erfaringerne fra Norge. Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Socialforvaltningen NOTAT Dato: 26-11-2007 Sagsnr.: 2007-40002 Dok.nr.: 2007-441804 Bilag 1 Rammer for ressourcecenter på ydre Nørrebro Borgerrepræsentationen

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Hvem er de unge og hvordan fastholder vi dem i foreningen?

Hvem er de unge og hvordan fastholder vi dem i foreningen? Hvem er de unge og hvordan fastholder vi dem i foreningen? Stille mus Indadrettet/usikker Har ikke mange venner Ser mere tv Bruger mere tid på at læse bøger og blade Hjælper til derhjemme Bruger internettet

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole FRIVILLIGE VALGFAG Sct. Ibs Skole 2019-2020 Frivillige valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 Overordnet formål med Håndværk og Design. På 4., 5. og 6., 7. klassetrin arbejder vi med Håndværk og Design. I 4. klasse inkluderer faget også et kvartalsforløb

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

Metode Synliggørelse af MOVE IT

Metode Synliggørelse af MOVE IT Metode Synliggørelse af MOVE IT Synliggørelse af MOVE IT Oplæg på Skoler, Alle har samme Sundhedsplejen, viden. sagsbehandlere, familieafdeling, ppr m.v. Kontakt til samtlige relevante foreninger via brev.

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE.

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Brugernummer: 90621 FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Forudsætningsaftale for projektets 3. år: 1. Forudsætningerne tager udgangspunkt i Retningslinierne for Udviklingspuljen.

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Elever i 7., 8. og 9. klasse på Holmebækskolen og Herfølge Skole kan vælge Ungtræner/Trænerspiren som valgfag. I praksis betyder det,

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse 1 Projektets titel Copenhagen Beach Park - Ryparken 2 Projektets baggrund Copenhagen Beach Park er et projekt som foreningen Denmark Beach Soccer har taget initiativet

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 54% 197 Pige 46% 170 Total 100% 367

Er du... Procent Antal Dreng 54% 197 Pige 46% 170 Total 100% 367 1 Er du... Dreng 54% 197 Pige 46% 170 100% 367 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere