Foreningens formål. Foreningen har i dag ca. 320 husstande som medlemmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreningens formål. Foreningen har i dag ca. 320 husstande som medlemmer"

Transkript

1 Foreningens formål Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forening er grundlagt i Foreningens formål er: Indsamling af genstande og billedmateriale fra området, herunder vedligeholdelse af lokalhistorisk arkiv i overensstemmelse med de retningslinier der udstikkes af Helsingør Kommunes museer. Bevarelse af bygninger og bymiljøer, herunder drift og vedligeholdelse af Hammermøllen, Proberhuset og andre lejede bygninger Afholdelse af udstillinger og foredrag, samt udgivelse af årbog Foreningen har i dag ca. 320 husstande som medlemmer

2 Bestyrelse Morten Steen Petersen (formand) Peter Uldum (Næstformand) Gerda Brøgger (Kasserer) Anders Møller (Sekretær) Erik Fritzbøger Flemming Holm Jesper Godvin Hansen Dorthe Carlsen (repræsentant for Hammermøllens venner) Peter Christiensen (Repræsentant for Helsingør kommunes museer) Henrik Sørensen (Suppleant) Betina Svinggaard (Suppleant)

3 Bestyrelsens arbejde Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt 5 bestyrelsesmøder. Der afholdes forretningsudvalgsmøder, når behovet opstår. Forretningsudvalget udgøres af formand, næstformand, kasserer og sekretær. Der har været afholdt 1 fællesbestyrelsesmøde med deltagelse af bestyrelserne for vor forening, Hammermøllens venner og Hammermøllefonden.

4 Arkivet og udstillingen Foreningens arkivarbejde varetages af: Anders Møller, Erik Trolle, Flemming Holm, Peter Uldum og Ralf Nielsen Den permanente udstilling omfatter malerier og genstande med relation til geværfabrikken. Der er sket en nyophængning og sikring af malerierne, der nu kun kan nedtages med specialværktøj. Vi har vist to særudstillinger i år: Hellebæk Badehotel Teglværkerne i Hellebæk og Ålsgårde Og netop nu viser vi en udstilling om Jørn Utzon Der foregår løbende et omfattende registrerings- og arkiveringsarbejde, som arkivets beretning vil komme ind på. Stor tak til Arkivfolkene.

5 Medlemsskaber Foreningen eller enkeltmedlemmer af bestyrelsen er medlem af forskellige foreninger, der søger at fremme samarbejdet om og kendskabet til Hammermøllen. Vi er medlem hos Selskabet til Anes hus bevarelse, Hornbækegnens historiske forening og Nordskov Mølles venner Vi deltager i Nordøstsjællands Møllelaug Vi deltager i Ålsgårde-Hellebæk liv og udvikling Vi er medlem af turismenetværket CampVINO Vi er medlem af netværket Vi samler hele Helsingør Vi deltager i kulturtræffet organiseret af kulturforvaltningen i Helsingør Vi er medlem af SLA Sammenslutningen af LokalArkiver

6 Sommermøde og sommertur Sommermødet med Niels Engberg handlede om Ræveleje og fiskepladserne på Nordkysten. Sommerturen gik til Ræveleje, Gilleleje, Tisvildeleje, hvor vi besøgte Skt. Helene kilde. På hjemvejen besøgte vi Asserbo slotsruin og Græsted kirke, hvor vi så Casper Finckes lysekrone.

7 Årbog og andre aktiviteter Årbogen for 2017 (beretninger nr. 45) var udarbejdet af Anne- Marie Steen Petersen. Anne- Marie beskriver årets gang i Hellebæk-Ålsgårde med sin karakteristiske streg. 11. februar holdt vi fastelavn på Hammermøllen. Tønderne var for gode, så det tog 1 time at få dem ned. Vi fik et lille underskud. Tak til alle, der støttede op om arrangementet.

8 Andre aktiviteter Vi deltog i markeringen af 100-året for salget af Dansk Vestindien. Jesper holdt et spændende foredrag om familien Schimmelmann og trekantshandlen, dels på Skorpeskolen, dels ved vor generalforsamling sidste år. Vi havde sidste år en målsætning om at øge indtjeningen fra rundvisninger og entre med 25%. Desværre blev det status quo. I år håber vi på bedre vejr og satser vi på en forøgelse af indtægterne med 25%.

9 Aktiviteter i 2018 Årets årbog vil bliver en fotodokumentation af vort område i perioden 1940 ca Det er Peter Uldum, der arbejder med bogen. Til sommermødet forsøger vi at få Niels Peter Stilling (Danske Herregårde) til at holde et foredrag om de danske herregårde i Nordvest Skåne. På sommerturen vil vi følge op på foredraget med en tur til Kullen og Bjärehalvøen. Folkeuniversitetet ønsker at markere 100 året for lensafløsningen. I vort område er den eneste berørte ejendom Hellebækgård. Vi skal tale nærmere med dem om hvad det indebærer.

10 Aktiviteter i juni åbner nationalparken Kongernes Nordsjælland for publikum. Helsingør kommune udarbejder et samlet program for dagen i kommunen. Vi deltager i fejringen med smedning og forhåbentlig afskydning af gamle våben. Naturstyrelsen skilter Natur-/Kulturstien vi medvirkede til at etablere i Peter vil bemande en post på ruten og undertegnede vil fortælle om kommunikation i Kongernes Nordsjælland ved Chr.d.7s milepæl ved Nyruphus.

11 EU s persondataforordning 25. maj træder EU s persondataforordning i kraft. Vor kasserer opbevarer oplysninger om vore medlemmer af hensyn til opkrævning af kontingent og kommunikation med medlemmerne, eks.vis udsendelse af årbog. Data opbevares på et datamedie, hvor det kan tilgås af den til enhver tid siddende kasserer Alle data er af typen almindelige persondata Vi videregiver ikke oplysninger om medlemmer til andre. Hvis et medlem melder sig ud sletter vi data om vedkommende. Hvis vor kasserer bliver orienteret om et medlems død, slettes vedkommendes data også. Det er vigtigt løbende at holde kassereren opdateret om mail-adresse og adresse. Kassereren kan nås på kasserer@hammermollen.dk.

12 Omregistrering af foreningen På grund af Eu s hvidvaskdirektiv har det været nødvendigt at omregistrere både vor forening og Hammermøllefonden. Begge foreninger har fået nyt CVR-nummer. Hellebæk-Alsgaard Egnshistoriske Forening er blevet en frivillig forening Hammermøllefonden er blevet en almennýttig fond. Hammermøllefonden er godkendt af skattevæsenet, og med 200 bidragydere bliver indbetalinger til fonden fradragsberettigede på selvangivelsen indenfor de grænser, der er opstillet.

13 Hammermøllens drift Hammermøllens drift omfatter både økonomi og praktisk arbejde Driftsøkonomien omfatter: Forbrugsafgifter (vand, el, varme og renovation), ca kr. Huset er Naturstyrelsens ejendom. Vi lejer den mod at holde bygningen vedlige. Vi er også forpligtet til at holde området omkring Hammermøllen i pæn stand. Derudover vedligeholder vi Proberhuset, Turbinehuset, skovladen og et par mindre bygninger ved Hammermøllen.

14 Hammermøllens drift Det praktiske arbejde udføres af: Vore håndværkere. For øjeblikket trækker vi på en tømrer og en murer, samt en alt-mulig mand der holder området smukt. Os selv på arbejdsdage og andre dage. Især pleje af turbinen og den dertil hørende eldrift udgør et meget omfattende arbejde. Tak til Erik Fritzbøger og Ole Brøgger for en stor indsats på det område. Indhyrede håndværksvirksomheder. I år helt overvejende Møllebygger Michael Jensen. Naturstyrelsens medarbejdere, der holder vandløb oprensede og vejen i god stand. Naturstyrelsen har også udlagt grus omkring møllehjulene, således at man kan gå og cykle forbi. Og asfalteret indkørslen til P-pladsen ved Hammermøllen.

15 Hammermøllens drift Forpagter og beboer betaler husleje, der anvendes til forbrug og vedligeholdelse. Derudover betaler Helsingør kommune kr. til driften. I 2017 spiller Hammermøllens Teatergruppe egnsteater, og gruppen betaler en afgift for brug af området. For 2019 har vi aftalt som forsøg at foreningen får en forestilling, som vi selv kan sælge. Dermed får vi mulighed for at sponsorere store sponsorer i Hammermøllefonden. Større udgifter til renovering og vedligeholdelse søger vi støtte til fra forskellige fonde og Hammermøllens Venner.

16 Hammermøllens drift Viceværtlejligheden er blevet istandsat. Siden juli har vi haft et ungt par boende. De har sagt op og fraflytter 15. juni. Vi har ved Hammermøllens venners hjælp fået opsat hjertestarteren udendørs, så den altid er tilgængelig. Der er mastesvamp i hammerværkets fundament. Vi har fået tilbud på et nyt fundament: kr. Vi har fået tilbud på et forbedret indløb til hjulene: kr. Stråtaget på Hammermøllens sydside står foran udskiftning: ca kr. Renovering af bymodellen inkl. bedre affugtning: ikke prissat.

17 Hellebækvej Hellebækvej blev lukket over natten. Ingen af vore ønsker er gennemført. Vi oplever ofte, at besøgende følger deres GPS til kæden, og så må vende om. Som cykelvej er vejen i en elendig forfatning. Vi ønskede Hellebækvej åbnet, da Strandvejen blev gravet op. Det blev ikke imødekommet. Hellebæk Avlsgård er revet ned. Teatrets skurvogne var hjemløse i lang tid. Nu er de væk.

18 Bevarende lokalplan Vi gør løbende vore politikere og embedsmænd opmærksom på behovet for en bevarende lokalplan for Bøssemagergade og Strandvejen gennem Hellebæk og frem til Blocks vej i Ålsgårde. Der er ikke sket noget endnu. Og mens græsset gror opstår der nye carporte, høje hegn og andre elementer, der ikke falder ind på en naturlig måde i miljøet.

19 Cafe Hammermøllen Cafe Hammermøllen er en vigtig del af Hammermøllen. Faktisk er det derfor mange mennesker kommer på møllen. Baseret på omsætningstal betjenes der ca besøgende om året. En stor tak til Ninna og hendes medarbejdere for den gode drift.

20 Sidste planche Sidst men ikke mindst: Tak til vore trofaste medlemmer. Uden en stor medlemsskare har vi ingen gennemslagskraft. Men vi kan altid bruge flere medlemmer. En stor tak også til vore trofaste støtter i Hammermøllefonden og i Hammermøllens venner. Deres støtte kan vi slet ikke undvære. Endelig en stor tak fra min side til bestyrelse og forretningsudvalg. Det er meget vidende og dygtige folk jeg er omgivet af. Det gør det meget let at være formand.

21 Beretning for Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Arkiv 2017 Generelt: I det forgangne år har arkivet holdt det sædvanlige aktivitets niveau, med åbent hver torsdag kl til 16.00, dog ikke i sommerferien i juni, mellem jul og nytår og på helligdage. Vi har en del besøg i åbningstiden, og ikke så sjældent handler det om afleveringer. Der er fortsat henvendelser på telefon, mail og sågar pr. brev. Ind i mellem er der også længere korrespondancer med slægtsforskere eller historisk interesserede, og så må vi ty til at klare det hjemmefra. F. eks har Flemming en løbende korrespondance med en efterkommer efter snedkermester og ligkistefabrikant Hertelius, det er der kommet nye oplysninger og fotos ud af, der kommer sikkert mere endnu. Jeg har haft en mail korrespondance med formanden for en støtteforening til en hammermølle i tyskland i nærheden af Kaiserslautern, det er blevet til udveksling af tekniske og restaureringsmæssige detaljer. De fleste i arkivgruppen har hjulpet Gorm Christensen, der er ivrig postkortsamler, med at identificere en mængde af hans postkort, der er fra vores lokalområde, vi har så fået skanninger af alle de interessante postkort. Det er godt at der stadig kan komme arkivalier, billeder og genstande, der bidrager til vores egnshistorie. Vi registrerer og opbevarer det indkomne, så det kan være til glæde for fremtiden. Indkomster: Årets indkomster fremgår af listen i indkaldelsen til GF. Igen i år vil jeg nævne Birthe og Leif Bøge, som stadig bidrager med genstande, arkivalier og billeder om politibetjent Jens Peter Olsen. Det er dejligt at der også kommer malerier med egnshistoriske motiver, det er vi altid specielt glade for, navnlig når det er et maleri af et motiv vi ikke har. Samlingen af malerier og grafik er på ca. 300 stk. Det er en stor udfordring rent pladsmæssigt. Registrering af genstande: Indrammede foto og andre indrammede emner, som har været blandet sammen med malerier og grafik, er nu adskilt fysisk, og registreret hver for sig. Digitalisering af lydbånd og VHS: Alt registreret analogt materiale er nu digitaliseret, og overført til en ekstern HD, som opbevares i pengeskab. Fra gammel tid har vi nogle uregistrerede lydbånd og film, vi har ikke taget stilling til hvad vi gør med dem.

22 Registrerings databaser: I det forgangne år har vi arbejdet på at få klargjort betingelserne for at overgå til Arkibas. Muligheden for at få adgang til SARA, de statsanerkendte museers system, eksisterer ikke for os. Vi har ansøgt Veluxfonden om tilskud til de omkostninger der er ved at få et professionelt firma til at udfører konverteringen fra FileMaker til Arkibas på kr Det har vi fået afslag på. Til gengæld vil Arkibas udvikle et modul, så man selv kan udføre konverteringen. Så der står vi nu, og venter på at det er klar, når det er så vidt kan vi begynde konverteringsarbejdet. Årbog: Sidste års årbog Årets gang af Anne-Marie Steen Petersen har arkivet ikke bidraget til. Den kommende egnshistoriske beretning bliver også en billedbog, men med foto som vi har på arkivet, Flemming og jeg vil udvælge foto fra ca til 1960, og sætte tekst til. Udstillinger: Straks i det nye år åbnede udstillingen Hellebæk Kro Badehotel Ejerlejligheder. I august kom den næste udstilling om teglværkerne i Hellebæk-Aalsgaard, den varede året ud. Vi har i år kort præsenteret de sidst indkomne malerier, og nu har vi udstillingen om Jørn Utzon-100 år. Planer for det nye år: I år håber vi at Arkibas bliver klar, så vi kan konverterer vore nuværende databaser. Det bliver uden tvivl tidskrævende, navnlig gennemgangen for at finde fejl kommer til at tage tid. Til sommer kan vi forhåbentlig arrangere en udstilling om Børgesens Have (Ndr. Strandvej 109 Sjølundsvej 1 9 og Hellebakken). 16. april 2018 Peter Uldum

23 Hellebæk-Aalsgaard egnshistoriske F. og Hammermøllens drift 2017 udgifter indtægter 2016 tilskud fra Helsingør Kommune (drift, løn) tilskud fra Hammermøllens Teatergruppe tilskud fra familien Andersen (+gave) entreindtægter/rundvisninger ( ) kontingentindbetaling ( 320 adresser) Café Hammerm. (forpa.afg,, varme,vand,ren.) husleje vicevært ( ) salg af årbøger, arrangementer personaleudgifter (løn, Proløn, arbejdsdage, kørsel) vedr. foren.(årbog,arkiv,adm.tlf,porto,tur,gaver,fors.) vedl. Hammermøllen, Turbinehus, Skovlade, Proberhus finansielle omkost årets overskud N.B. Turbinen har indtjent ca kr i 2017 i elregn. Balance aktiver omsætningsaktiver: årbøger likvide midler; kassebeholdning Nordea Nordea Nordea ( til naturgenopretning, Arkibas) passiver: depositum husleje skyldig cafe Hammermøllen gæld revisor skattekonto 13 kapitalkonto: formue pr årets overskud formue pr revid. af T. Fritzbøger, R. Nielsen og P. Christensen kasserer Gerda Brøgger Hammermøllefonden 2017 udgifter indtægter tilskud og gaver revisorhonorar årets overskud Balance aktiver: bank passiver: skyldige omkostninger kapitalkonto: formue pr årets overskud formue pr revideret af Torben Fritzbbøger kasserer Gerda Brøgger,

Foreningens formål. Foreningen har i dag ca. 335 husstande som medlemmer. Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forenings Generalforsamling 2017 Side 1

Foreningens formål. Foreningen har i dag ca. 335 husstande som medlemmer. Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forenings Generalforsamling 2017 Side 1 Foreningens formål Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forening er grundlagt i 1962. Foreningens formål er: Indsamling af genstande og billedmateriale fra området, herunder vedligeholdelse af lokalhistorisk

Læs mere

Foreningens formål. Foreningen har i dag ca. 325 husstande som medlemmer. Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forenings Generalforsamling 2016 Side 1

Foreningens formål. Foreningen har i dag ca. 325 husstande som medlemmer. Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forenings Generalforsamling 2016 Side 1 Foreningens formål Hellebæk-Aalsgaard Egnshistoriske Forening er grundlagt i 1962. Foreningens formål er: Indsamling af genstande og billedmateriale fra området, herunder vedligeholdelse af lokalhistorisk

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Udkast til: Vedtægter for Foreningen Nørre Djurs Egnsarkiv

Udkast til: Vedtægter for Foreningen Nørre Djurs Egnsarkiv Udkast til: Vedtægter for Foreningen Nørre Djurs Egnsarkiv Stk.1 1 Navn, hjemsted og ejerforhold Foreningens navn er: Foreningen Nørre Djurs Egnsarkiv. Stk.2 Foreningens hjemsted er: Stokkebro 85, Gjerrild,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl. Referat Generalforsamling for året 2015 i Egnssamlingens Støtteforening Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. marts 2016 kl. 18:00 Dagsorden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke

Vedtægter for Sønderborg Kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke Vedtægter for Sønderborg Kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke Revideret på generalforsamlingen d. 20. april 2015 1. Navn stk. 1. Arkivsamvirkets navn er "Sønderborg kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke"

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen

Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen Dagsorden: Generalforsamlingen den 20. april 2015 kl. 19 på Maikroen Valg af dirigent. 2. Valg af referent, og 2 stk. stemmetællere 3. Præsentation af bestyrelsen. 4. Godkendelse af dagsorden. 5. Forelæggelse

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 05.12.2013 Tid 16:00 Sted Mødelokale 2, Rådmandshaven Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard Svend C. Dahl Mie

Læs mere

ENVISOR regnskab - revision - rådgivning

ENVISOR regnskab - revision - rådgivning ÅRSREGNSKAB 2018 VENNEFORENINGEN DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER CVR 36207957 INDHOLDSFORTEGNELSE Oplysninger om foreningen 2 Ledelsespåtegning 3 Revisorpåtegning 4 Årsregnskab 1. januar - 31. december

Læs mere

Genveje til indsamling?

Genveje til indsamling? Genveje til indsamling? Spørgeskema vedr. arkivernes virksomhed - til brug for det fremtidige indsamlingsarbejde i arkiverne og i SLA Om spørgeskemaet (en vejledning) Dette spørgeskema har to formål. Det

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. feb. 2015 klokken 0900 Broager Lokalarkiv i Ullerup.

Bestyrelsesmøde den 19. feb. 2015 klokken 0900 Broager Lokalarkiv i Ullerup. Bestyrelsesmøde den 19. feb. 2015 klokken 0900 Broager Lokalarkiv i Ullerup. Deltagere: Arne Jessen (AJ), Else Egholm (EE), Chr. Frederiksen (CF), Carsten Jacobsen (CJ), Frede V Jensen (FJ), Henrik Delf

Læs mere

Fiskerhytterne ved Gambøt

Fiskerhytterne ved Gambøt Medlemsblad 2015 Fiskerhytterne ved Gambøt 1 Referat fra generalforsamlingen i Thurø Lokalhistoriske Forening Den 2. februar 2015 på Skipperkroen Der deltog 61 personer ved generalforsamlingen. Formanden

Læs mere

Pkt. 2: Aflæggelse af beretning. Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet. Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014

Pkt. 2: Aflæggelse af beretning. Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet. Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2014 Bestyrelsen Generalforsamling 26.2.2014 Valg til bestyrelsen Navn På valg Bestyrelsen

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.:

Adresse... Postnumme og by... Kasserer Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf.: Indmeldelse Udfyldes og sendes til Historisk Samfunds kasserer: Klem Thomsen, Heden 9, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Kontingent udgør 200 kr. Nye medlemmer modtager ved indmeldelse den senest udgivne årbog

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2015

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2015 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Erik Mollerup, Court Møller og

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg kommunes Arkivsamvirke

Vedtægter for Sønderborg kommunes Arkivsamvirke Vedtægter for Sønderborg kommunes Arkivsamvirke 1. Navn stk. I. Arkivsamvirkets navn er "Sønderborg kommunes Lokalhistoriske Arkivsamvirke" forkortet SKLA. 2. Formål stk. I. At fungere som de lokalhistoriske

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Politihistorisk Selskab for Nordjylland I N F O

Politihistorisk Selskab for Nordjylland I N F O 1 Politihistorisk Selskab for Nordjylland I N F O maj 2008 3. årgang nr. 7 Redaktion: Politihistorisk udvalg v/ Anton Jensen. Ansvarshavende, næstformand i selskabet Erik Juul Nielsen. Selskabets virksomhed.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken

Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken Deltagere: Alle parceller undtagen KB 7, 21, 25, 26, 30, 31 og RSV nr. 77 i alt deltog 30 personer Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl

Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl Generalforsamling onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 24.2.2016 Pkt. 6. Valg til bestyrelse

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013 Generalforsamling GF Vestre Kvarter Marts 2013 Agenda for Generalforsamlingen Valg af dirigent/referent Formandens årsberetning Forelæggelse af årsrapport samt beslutning om anvendelse af overskud eller

Læs mere

På Generalforsamling 2014 blev det nævnt, at tiden nærmede sig, hvor det akkumulerede beløbstal for indbetaling af kontingent ville passere 1 million

På Generalforsamling 2014 blev det nævnt, at tiden nærmede sig, hvor det akkumulerede beløbstal for indbetaling af kontingent ville passere 1 million MEDLEMSBLADET På Generalforsamling 2014 blev det nævnt, at tiden nærmede sig, hvor det akkumulerede beløbstal for indbetaling af kontingent ville passere 1 million kroner. Derfor var det et ønske fra foreningens

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

MODTAGET. '" m,2015. FANiB KOMMUNE

MODTAGET. ' m,2015. FANiB KOMMUNE MODTAGET '" m,2015 FANiB KOMMUNE fanø kunstmuseum Fanø Kommune Skolevej 5-7 6720 Fanø Fanø, den 7. august 2015 Regnskab for 2014 - Fanø Kunstmuseum Med henvisning til bevilling af støtten for 2015 af Fanø

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00

Generalforsamling onsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 Generalforsamling onsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2015 Bestyrelsen Navn Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark

Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark Vedtægter for Falck-Museets Venner Danmark 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Falck-Museets Venner Danmark. 2 Formål og regioner: Foreningens formål er at skabe interesse for Falcks historie

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kultur- og Fritidsudvalg fra Sammenslutningen af Lokalhistoriske Arkiver i København (SLAK).

Ansøgning til Københavns Kultur- og Fritidsudvalg fra Sammenslutningen af Lokalhistoriske Arkiver i København (SLAK). Ansøgning til Københavns Kultur- og Fritidsudvalg fra Sammenslutningen af Lokalhistoriske Arkiver i København (SLAK). Ansøgning: Sammenslutningen af Lokalarkiver i København fremsender hermed følgende

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2015/16

CENTERKLUBBERNE BIRKERØD. CVR.nr ÅRSRAPPORT 2015/16 CENTERKLUBBERNE BIRKERØD CVR.nr. 32 82 29 75 ÅRSRAPPORT 2015/16 INDHOLD Side Foreningsoplysninger 2 Påtegninger Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Årsregnskab 1. juli 2015 30. juni

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F.

Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F. Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F. anno 1/7 2012 1 NAVN: Foreningens navn er The Green Pride, og dens hjemsted er Viborg Kommune. 2 FORMÅL: Foreningen har til formål: a) At tilbyde aktiv

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

BEVARINGSFORENINGEN for Præstø og Omegn

BEVARINGSFORENINGEN for Præstø og Omegn BEVARINGSFORENINGEN for og Omegn set fra Hestehavevej. Foto: KMO Bestyrelsen har konstitueret sig... 2 Sensommertur til Odsherred.... 3 SAVE-registrering...4-6 Korte; men vigtige meddelelser... 7 Bestyrelsens

Læs mere

Grindsted Fællesantenne Grindsted. Årsregnskab for. CVR-nr

Grindsted Fællesantenne Grindsted. Årsregnskab for. CVR-nr Hedemarken 23 DK-7200 Grindsted Tlf. 75 32 12 33 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Grindsted Fællesantenne 7200 Grindsted Årsregnskab for 2015 CVR-nr. 17 96 69 95 Ledelsesberetning og

Læs mere

Regnskab Ishøj Golfklub 2017

Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Indtægter Realiseret Budget Difference Kontingent 319.900,00 290.000,00 29.900,00 Tilskud fra Ishøj Kommune 48.860,00 43.000,00 5.860,00 Turneringsudvalg 12.455,89 5.000,00

Læs mere

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015.

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Mødt 26 (heraf 8 fra Styrelsen). Referent: Hanne Christensen, webmaster for LASS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af afholdelse af årsmødet. 3.

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 19.03.2013 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Tyregården www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com Velkommen til Generalforsamling 2015 Valg referent Valg af revisor - evt. revisor-suppleant Valg referent Valg af revisor evt. revisor-suppleant

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde

GF Indkilden. Referat fra 15. Bestyrelsesmøde GF Indkilden Emne: Referat fra 15. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 16. Maj 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Jess Eriksen, Louise Holm, Arne Jensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Den ordinære generalforsamling afholdes mandag d. 18. februar 2013 kl. 18:45 22:00 i foyeren i bygning S på Handelshøjskolen. Program:

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.02.2013 Tid 16:00 Sted Rådmandshaven 20, mødelokale 5 Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Svend C. Dahl Søren Drost Broegaard Lindy Nymark Christensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Dagens program: Formanden bød velkommen til de fremmødte. En særlig velkomst til overlæge Peter Kramp, der holdt dagens foredrag samt til

Læs mere

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj Ishøj Golfklub Køgevej 275 2635 Ishøj Årsrapport for året 2013 (9. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side. Bestyrelsens påtegning... 1. Erklæring om assistance afgivet af uafhængige revisor... 2. Foreningsoplysninger...

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling 03.03.2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling Dato og tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.30 Sted: Fælleshuset i Lindehøj Dagsorden i henhold til

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Der var ved sidste års begyndelse store planer for en nyindretning af arkivlokalerne på 1. salen i Bregninge, og ommøbleringen var faktisk påbegyndt med flytningen af nogle store

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Genreralforsamling GB Vest Referat

Genreralforsamling GB Vest Referat Snekkersten den 12. April 2016 Genreralforsamling GB Vest Referat 1. Valg af dirigent. Valget faldt på Jess Juul Nicolaisen, PWT 64. 2. Beretning fra bestyrelsen. Formanden præsenterede sin beretning om

Læs mere

Vedtægter for AGF Fanklub Odder

Vedtægter for AGF Fanklub Odder Vedtægter for AGF Fanklub Odder Seneste ændringer er vedtaget på ordinær generalforsamling d. 24. juni 2003. 1 Navn Klubbens navn er : AGF FANKLUB ODDER AGF Fanklub Odder har hjemsted i Odder, hvorfra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

LOVE ANDELSSELSKABET ROSENVANG

LOVE ANDELSSELSKABET ROSENVANG A D VO KAT OL E F ISCH E R Møderet for Landsret A D VO KAT H ENRIK RA VNILD Møderet for Højesteret Advokat Henrik Ravnild Frederikssundsvej 159 2700 Brønshøj Telefon: 38 28 43 12 Telefax: 38 28 67 12 www.brh-advokater.dk

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere