De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen"

Transkript

1 Generalforsamling i Balle Valgmenighed onsdag d.16.marts 2016 Velkomst. Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer. Bestyrelsen foreslår Frode Christensen Generalforsamlingen er indvarslet i kirkebladet. I dette år har der været 7 dødsfald blandt vore medlemmer. Jenny Marie Christiansen Jens Erik Christensen Kristen Justesen Peder Pedersen Kristensen Kristen Johnsen Henrik Christensen Metha Marie Rasmussen Æret være deres minde. Vi har fået 4 nye medlemmer, 4 indmeldte og 4 døbte De døbte er: Sigrid Svane Friberg Vilja Margrethe Kiilstofte Frederik Juul Faudel Anker Christian Cohr Nielsen Vi har haft 5 udmeldinger. Vi skal i aften se tilbage på året der er gået i Balle Valgmenighed. Overordnet kan vi sige at året bl.a. blev præget af nye samarbejdspartnere og året hvor der blev taget store beslutninger vedr. kirkens interiør.

2 Et nyt samarbejde med Engelsholm Højskole er sat i værk. Fra højskolens side påpeges vigtigheden af at styrke båndende mellem de lokale samarbejdspartnere. Vi får via dette samarbejde vores arrangementer sendt ud til højskolens medlemskreds. Vi har sagt ja til at højskoleeleverne kan komme her til et gratis arrangement/foredrag om året. Ligesom vi kan komme til Engelsholm 3 gange til foredrag uden at betale. Samarbejdet med Bredsten menighedsråd er godt. Vi har et foredrag og en koncert sammen årligt, Bredsten betaler 2/3 af udgiften til foredragsholderen/musikeren Vi har et godt samarbejde med forsamlingshuset om et par arrangementer om året, det er godt at kunne hjælpes ad om både det økonomiske og det praktiske. Grundlovsdag fejrede vi kvindernes valgret, her samarbejde vi med Bredsten i Udvikling samt forsamlingshuset. Det blev en ganske fin dag med gode oplagte folk på talerstolen, solen skinnede og folk hyggede sig i teltet på Sødovervej ved Dagmars ejendom. Vi tog i efteråret fat på visionerne for Balle valgmenighed, vi inviterede suppleanterne Lykke og Kaj, så vi var bedre repræsenteret. Der kom rigtig mange gode tanker på bordet den aften, forslagene blev ført til protokol og så tager vi fat i dem med jævne mellemrum. Oplægget til mødet var: Vi må alle gøre os nogle tanker om nutiden og fremtiden. Vi har meget at byde på, vi har en præst der fylder jobbet ud på bedste vis. Vi har et stort konfirmandhold i år, kan vi gøre mere for dem? Mangler vi aktiviteter som foredrag, koncerter eller andet? Skal vi være mere aggressive i vores markedsføring? Hvor befinder vores nye medlemmer sig? Hvilke tanker gør vi os i forhold til det nye alterbillede og de nye lamper, kan vi bruge den opmærksomhed til noget? Med det samme blev menthor ordningen sat i gang. Ældre medlemmer af menigheden er kontaktperson for et par konfirmander, samarbejdet indebærer besøg med samtale samt deltagelse ved udflugter. En god ordning vi fortsætter med. Vi går snarest i gang med at udarbejde en ny folder der fortæller om Valgmenigheden. Her vil vi bl.a. oplyse nye medlemmer om hvad det konkret vil betyde økonomisk at blive medlem, samt hvori forskellen på en folkekirke og en valgmenighed ligger, folderen skal indeholde historien kort fortalt, samt hvilke ydelser vi kan tilbyde og hvilke aktiviteter man kan være en del af.

3 At dele udflugten således at der bliver en, særligt for børnefamilierne, er også et af de nye tiltag. I er alle velkomne til i aften at føje flere linjer til vores visionsrække. Vi er nu 239 medlemmer og ikke 250 som vi har været i rigtig mange år. Vi har visioner for Balle Valgmenighed, vi ønsker om nogen at den skal bestå, derfor må vi også efter bedste evne gøre det attraktivt at være medlem. Vi er helt på det rene med at Maria ikke skal ændre på gudstjenesterne for at gøre dem mere populære, nej der hvor vi skal nå nye medlemmer er ved den gode gudstjeneste der rører os alle unge som ældre og det er ved at vi tager godt imod vores konfirmander og viser børnefamilierne at her har vi en kirke med et grundtvigsk fælleskab som er rar at være en del af. Det skal vi alle hjælpe hinanden med. Vi har vedtaget at det fremover koster 1000 kr at reservere et gravsted, derefter 350 kr pr år. 500 kr for et urnested, herefter 100 kr pr år Da vi fik tilbuddet om at søge midler fra Balle Sparekasse, fik vi igen samlet vores fondsudvalg som skrev en ansøgning om midler til et orgel eller til belysning. Vi fik kr til belysning hvilket vi er meget taknemmelige for. Flere medlemmer har gennem årene givet udtryk for at lyset i kirken var dårligt. Vi kontaktede Lysfirmaet Okholm Lighting i Tønder som har speciale i kirkebelysning. Vi har et par gange haft besøg af deres lysingeniør som sluttelig tegnede en plan for nyt lys i hele kirken. Hele kirkens lysbehov er tilgodeset således at der bliver det optimale lys på alterbilledet, på prædikestolen, på loftet, ved orglet, ved alle bænkene også de bagerste, under loftet. Lamperne er i messing. Lamperne koster ca kr hertil kommer elinstallatør regning på ca kr. Billedet kommer på fredag, kunstner Anette Harboe Flensburg kommer og ved fælles hjælp bliver billedet sat op. Vi fik en henvendelse fra provst Leif Arffmann vedr godkendelse af alterbilledet. Biskoppen ville godkende billedet, hun har fået et billede af skitsen tilsendt, samt en beskrivelse fra kunstneren, biskoppen sendte videre til Nationalmuseet samt Kgl.bygningsinspektør Niels Vium. Billedet blev godkendt. Der henvises til lov 329 om folkekirkens kirkebygninger der er over 100 år, her skal godkendelse til ved ændringer. Maria vil diskutere sagen med Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder af principielle årsager. Nu er vi nået i mål med de store beslutninger vi i bestyrelsen har taget, nu kommer dommen fra jer. Vi har haft et godt samarbejde med kunstneren og ved skitsefremlæggelsen i efteråret var vi meget fortrøstningsfulde og trygge ved at høre de to udsendte kvinder fra Kunstrådet, Mette Winkelmand samt Katja Bjørn, vi håber de kommer til afsløringen, de var rigtig gode til at få os til

4 at se en hel masse i billedet. I vil kunne se på det billede i årevis og blive ved med at forundres sagde de bl.a. Hvis I reagerer ligesom vi gjorde i bestyrelsen den dag vi så skitsen, bliver der meget stille i kirken. Vi var den dag rigtig glade for, at de to kvinder brød isen, ikke fordi vi ikke kunne lide det vi så, men fordi vi havde svært ved at sætte ord på. På udstillingen i Odense fik vi en god introduktion til Anettes billedstil. Vi håber at vi i bestyrelsen har taget det rigtige valg. Der sidder måske nogen her som gerne ville have deltaget i den beslutning, men sådan blev det ikke. Vi er 7 i bestyrelsen, forskellige i alder, uddannelse og interesser, vi repræsenterer jer, alle i bestyrelsen kunne gå ind for billedet. På torsdag vil kirken være låst indtil et kvarter før gudstjenesten. Billedet er tilgængeligt, altså ikke afdækket. Efter gudstjenesten vil Anette Harboe Flensburg fortælle om det. Sig noget i aften hvis I er frustrerede over dette forløb, måske vi kan støtte og hjælpe hinanden. Det er her på generalforsamlingen at I kan gøre en forskel. Det er nu I skal klæde os i bestyrelsen på til at arbejde for valgmenighedens bedste. Alle forslag bliver skrevet ned og vi tager dem naturligvis seriøst og debatterer og tager stilling på vores møder. Nu ser vi frem mod næste projekt som er værelser til præstegården, de 4 dejlige børn skal naturligvis har et værelse hver. Vi planlægger i efteråret og sætter gang i arbejdet efter nytår. Kirke og skorstene er blevet fuget, det ser rigtig godt ud. Der er snart behov for at male i kirken og sådan bliver det ved. Vi håber vi kan fortsætte med at vedligeholde kirken, så den fremstår pæn og indbydende det er også et af vores visionsmål. Økonomien ser fornuftig ud lige nu, så vi ser det som en mulighed af etablere værelser og et toilet på 1.salen i præsteboligen. Tak Maria for endnu et godt år. Du er simpelthen en gave til Balle Valgmenighed. Hvor er du dygtig i alle sammenhænge. Det er vores indtryk at du er faldet godt til og har fået et godt netværk blandt præsterne i provstiet. Dejligt du også har et godt samarbejde med Dorthe fra Bredsten. Tak Karin for det flotte kirkeblad. Vi sætter stor pris på dit arbejde med bladet, du er kritisk, du ved hvordan det skal være, det er dejligt. Tak Doris for dit arbejde med bladet. Tak for dine gode prædikener som afløser.

5 Tak til Mette, Anne Marie og Åse for sang og andre praktiske opgaver og Mette maling med konfirmander. Tak til menigheden for jeres opbakning. Tak til alle ansatte for jeres samvittighedsfulde tilgang til jobbet. Tak til bestyrelsen for godt samarbejde også her bliver alle opgaver løst i fælles forståelse. Else Sandahl Pedersen

6

7

Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen.

Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen. Velkomst. Generalforsamling i Balle valgmenighed mandag d.16.marts 2015 Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Astrid Bjerregård Christensen. Generalforsamlingen er indvarslet

Læs mere

Generalforsamling i Balle Valgmenighed Tirsdag d.4.marts kl i Balle Forsamlingshus

Generalforsamling i Balle Valgmenighed Tirsdag d.4.marts kl i Balle Forsamlingshus Generalforsamling i Balle Valgmenighed 2014 Tirsdag d.4.marts kl.19.00 i Balle Forsamlingshus Velkomst. Sang: Velkommen lærkelil. Valg af ordstyrer: Bestyrelsen foreslår Frode Christensen, (andre forslag)?

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2016

BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2016 BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad marts-maj 2016 Foredrag på Engelsholm Højskole Fernisering af konfirmandernes billeder Stiftelsesfest Foredrag om Reformationen Fyraftensgudstjeneste Kend dit provsti Indbydelse

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

V A L G M E N I G H E D September - november 2015

V A L G M E N I G H E D September - november 2015 B A L L E V A L G M E N I G H E D September - november 2015 Den Danske Salmeduo Koncert i Balle Valgmenighedskirke - søndag. d. 27. sept. kl. 19.30. Arr. i samarbejde med Bredsten menighedsråd. Præstetanker

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED. Kirkeblad december februar 2016

BALLE VALGMENIGHED. Kirkeblad december februar 2016 BALLE VALGMENIGHED Kirkeblad december 2015 - februar 2016 Frederik Juul Faudel og Vilja Margrethe Kiilstofte Døbt d. 29. november 2015 Adventsgudstjeneste med korsang og Luciaoptog Filmaften og foredrag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Generalforsamling Årsberetning 2015.

Generalforsamling Årsberetning 2015. Generalforsamling Årsberetning 2015. Det første år. Det var så mit første hele kalender år som valgmenighedspræst. En ny titel for mig. Først var jeg folkekirkepræst, så vikarpræst, så sydslesvig præst,

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov.

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov. Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30 ordstyrer: Elsemarie referent: Alice Fraværende: Dorte DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden Blev godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke

Herning Valgmenighed. En Grundtvigsk valgmenighed. Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Herning Valgmenighed En Grundtvigsk valgmenighed Et alternativ En del af den i den danske folkekirke Hvem er vi? Herning Valgmenighed er en fri sammenslutning indenfor folkekirken i den grundtvigske tradition.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015 Dybt hælder året i sin gang... Den sommer, som vi ikke så ret meget til i år, er ved at være til ende. Mens disse linjer skrives, er himlen

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 14. november Blad nr. 1 indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 14. november 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Det er det sidste MR-møde i denne periode. Det nye menighedsråd tager over den

Læs mere

Beretning Generalforsamling 4. april 2019

Beretning Generalforsamling 4. april 2019 Beretning Generalforsamling 4. april 2019 Da jeg stod her for et år siden og skulle berette om årets gang i Sdr Nærå Valgmenighed, havde jeg ikke set komme, at vi nu står uden en præst. Ina valgte at opsige

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Velkommen. Til orienterings- og opstillingsmøde

Velkommen. Til orienterings- og opstillingsmøde Velkommen Til orienterings- og opstillingsmøde 1 To møder i ét Del 1 Orienteringsmøde På orienteringsmødet fortæller menighedsrådet om dets arbejde og om reglerne for valget. Menighedsrådet er vært for

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

Kirke og udviklingshæmmede i Haderslev stift - en rapport på baggrund af spørgeskemaer udsendt til præster og institutioner i Haderslev stift.

Kirke og udviklingshæmmede i Haderslev stift - en rapport på baggrund af spørgeskemaer udsendt til præster og institutioner i Haderslev stift. Stiftsudvalg for funktionshæmmede og opmærksomhedsforstyrrede (SUFO) Kirke og udviklingshæmmede i Haderslev stift - en rapport på baggrund af spørgeskemaer udsendt til præster og institutioner i Haderslev

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

8680 RY Torsdag den 21. januar 2016 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 21. januar 2016 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ingen 8. Godkendelse af dagsorden Godkendt 9. Godkendelse af referat fra mødet den 10. december 2015 10. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet Godkendt 1.1

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Alle var mødt frem til menighedsrådsmødet. Henriette Oxbøll var mødt som medarbejderrepræsentant. Der var mødt 3 tilhørere. Orø,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Tale til nytårskur 7. januar 2008 Koldinghus - Poul-Erik Svendsen - Det talte ord gælder -

Tale til nytårskur 7. januar 2008 Koldinghus - Poul-Erik Svendsen - Det talte ord gælder - Tale til nytårskur 7. januar 2008 Koldinghus - Poul-Erik Svendsen - Det talte ord gælder - Velkommen til Region Syddanmarks nytårskur. På vegne af regionsrådet, er jeg glad for, at så mange er mødt op

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b.

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b. På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Per Rønager Bøjstrup, Minna Irene Siegumfeldt (gik under punkt 8), Jan Friberg, Jakob Riis, Jørn Johansen, Nanette Zahrtmann (kom under punkt 2b), Jens Henrik

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19. Dato og år: Blad nr. 27. August 2013 25 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.00 Afbud: Marianne Lauridsen Dorthe Nyvang Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden

Læs mere

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1 Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig

Læs mere

Lyngparkens venner. Her er de heldige vindere ved fastelavns tøndeslagningen Jenny blev kattekonge og Anna blev kattedronning.

Lyngparkens venner. Her er de heldige vindere ved fastelavns tøndeslagningen Jenny blev kattekonge og Anna blev kattedronning. maj - Juni 2017 Her er de heldige vindere ved fastelavns tøndeslagningen Jenny blev kattekonge og Anna blev kattedronning I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder.

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 28. marts 2017

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 28. marts 2017 Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 28. marts 2017 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 17.15. Indledning: Steen Oprydning: Henrik, Inger Det officielle møde starter kl. 18.30

Læs mere

BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2015

BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2015 BALLE VALGMENIGHED Juni-august 2015 Grundlovsfest i Balle Fredag den 5. juni kl. 14.00 Fejring af 100-året for kvindernes valgret ved mindestenen på Sødovervej Musik og fællessang Foredrag om Dagmar Husmand

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Antal mødedeltagere: 10 Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt.4.3, 4.4, 7.6 og 11.3

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

Årsberetning 2014. Generalforsamling 15 marts 2015. Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014

Årsberetning 2014. Generalforsamling 15 marts 2015. Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014 Årsberetning 2014 Generalforsamling 15 marts 2015 Sankthansdag i kirken den 23 juni 2014 DANSK KOLONI- OG SØMANDSKIRKE THORILD WULFFSGATAN 8 413 19 GÖTEBORG ÅRSBERETNING FOR DEN DANSKE KIRKE I GØTEBORG

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Ministerens velkomst og indledning ved konference 16. april 2012 om folkekirkens styringsstruktur

Ministerens velkomst og indledning ved konference 16. april 2012 om folkekirkens styringsstruktur Ministerens velkomst og indledning ved konference 16. april 2012 om folkekirkens styringsstruktur Velkommen til denne dags konference om folkekirkens styringsstruktur. Jeg har set frem til den med glæde

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Onsdag 17. april 2013 kl. 19.00 Sang: Asger Afbud: Carl Helman, Else Marie Møllmann, Kim Ingemann Christensen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Sunds Kirkes Menighedsråd

Sunds Kirkes Menighedsråd Til medlemmerne af Sunds Sogns Menighedsråd Sunds Kirkes Menighedsråd Sunds den 13. november 2015 Indkaldes til ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 19. november

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Ungdomskirken i Lyngby

Ungdomskirken i Lyngby Program for Ungdomskirken i Lyngby 2014-15 Scan koden og læs mere på Ungdomspræstens Facebookside Frivillig i Ungdomskirken Indhold Vi kan altid bruge flere frivillige hænder i Ungdomskirken Helt konkret

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl Blad nr. 3422 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl. 16.30 Afbud: Henrik Bondo Nielsen, Mette E. Bruun, Sole Bluhme Hansen, Anne-Sophie Olander, Jette Kristensen. Dagsorden Mødet

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. september 2013 kl. 15.30 19.00 i Bellahøj kirke store sal.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. september 2013 kl. 15.30 19.00 i Bellahøj kirke store sal. Kirkekontoret Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 12.09.2013 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. september 2013 kl. 15.30 19.00 i Bellahøj kirke

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Klart budskab om Guds kærlighed

Klart budskab om Guds kærlighed METODISTKIRKENS LANDSMØDE Klart budskab om Guds kærlighed - for alle generationer! 25.-28- April 2013 Arrangør: Metodistkirken i Odense på Lægården, Holstebro Velkommen til landsmøde! Klart budskab om

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nr. 1. januar/februar årg.

Nr. 1. januar/februar årg. Nr. 1. januar/februar 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Orø Menighedsråd. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad marts / april 2018 er mandag d. 5. februar. vedligeholdelse af gravsteder

Læs mere

Referat Tirsdag d. 11. juni 2013 kl. 19.00. Beslutning: Godkendt.

Referat Tirsdag d. 11. juni 2013 kl. 19.00. Beslutning: Godkendt. Åbent møde: Afbud fra: Godkendelse og underskrivelse af referat fra mødet d. 15. maj 2013. Godkendelse af dagsorden. Velkomst til provst Jens Elkjær Petersen og kordegn Dorthe Sag nr. 1: Orientering fra

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

udfordrer kristne fællesskaber

udfordrer kristne fællesskaber 101 Mennesker med autisme og Aspergers syndrom udfordrer kristne fællesskaber Det er ikke særlig kaffehyggeligt, når der er en med, som hele tiden ødelægger det kaffehyggelige fællesskab, siger Henrik

Læs mere

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. maj, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Onsdag den 29. april 2015 Kl. 19.00 Mødet indledes med spisning kl. 18.15 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Thomas Gylnæs Nielsen Evt. stedfortrædere indkaldt: Fraværende

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 14.08.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Først tak til jer alle sammen for at I har fundet vej til Nationalmuseet denne mandag formiddag.

Først tak til jer alle sammen for at I har fundet vej til Nationalmuseet denne mandag formiddag. Ligestillings- og kirkeminister Manu Sareens tale ved konferencen om folkekirkens kirker, der helt eller delvis tages ud af brug Dato: 22. april 2013 Nationalmuseet den 22. april 2012 Først tak til jer

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Kjeld Bruun, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 30. maj 2017 kl

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 30. maj 2017 kl Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj 2017 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 17.15. Indledning: Thorkild Oprydning: Steen, Per Det officielle møde starter kl. 18.30

Læs mere

januar februar marts 2014

januar februar marts 2014 januar februar marts 2014 Slidstærkt! Den danske salmebog er en fantastisk ting. For det første beretter den om den lange historie, vi som kristne har del i: Den rummer f.eks. gendigtninger af salmer,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde ROSENVÆNGETS SOGN 4. maj 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Anders Kindt Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 29. november 2016. Kl. 16.30 Mødested: Søndersø Præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Grethe Monrad, Else Wismar, Doris Mogensen, Bente

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet Onsdag 20. februar 2013 kl. 16.15 i konfirmandstuen Kaffe og salme Kirsten F.

Der indbydes til møde i menighedsrådet Onsdag 20. februar 2013 kl. 16.15 i konfirmandstuen Kaffe og salme Kirsten F. 9 Der indbydes til møde i menighedsrådet Onsdag 20. februar 2013 kl. 16.15 i konfirmandstuen Kaffe og salme Kirsten F. DAGSORDEN REFERAT Afbud / fravær 1. Formandens meddelelser: Ribe Stift fremsender

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

kvinder kunne samtaler med en præst være en hjælp. Der findes i dag en række tilbud, hvis man er i risiko for at udvikle fødselsdepression

kvinder kunne samtaler med en præst være en hjælp. Der findes i dag en række tilbud, hvis man er i risiko for at udvikle fødselsdepression Tekst: Alex Kjær Foto: Michael Bo Rasmussen NÅR LYKKEN IKKE MELDER SIG Præst Therese Strand Nielsen efterlyser åndelig hjælp og støtte til gravide med ondt i livet Der er fokus på faldende dåbstal i folkekirken.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

August - September 2013

August - September 2013 August - September 2013 Forhaven på Lyngparken har fået en ansigtsløftning Aktiviteter på Lyngparken i August måned Onsdag, den 7. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 Torsdag, den 8. kl. 10.10 Gudstjeneste ved Morten

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere