REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben og -segl samt fornyelser, udslettelser, overdragelser og andre ændringer i stedfundne registreringer. Abonnementsprisen for årgangen er 50 kr. Abonnement modtages af alle postkontorer. I direktoratet for patent- og varemærkevæseiiet, København, sælges enkelte numre for en pris af 1 kr. for hvert påbegyndt antal 4 sider, nummeret indeholder. Nr årgang decbr. A. Registrerede mærker. Fællesmærker. Reg nr. 10. Anmeldt den 4. august 1958 kl. 10 af Textilfabrikantforeningen, København, og registreret den 15. november s. å. for vævede stoffer af hør. Retten til at benytte mærket tilkommer ethvert medlem af foreningen på de betingelser, der fastsættes af hovedbestyrelsen, jfr. vedtægternes 20. Hvis der gøres indgreb i den ved mærkets registrering opnåede eneret, har ethvert medlem, der konmier til kundskab om overtrædelsen, pligt til straks at give indberetning herom til foreningens forretningsuclvalg, der har ret og pligt til på foreningens vegne at søge det ])åga^ldende forhold bragt til ophør, eventuelt ved sagsanlæg, jfr. vedtægternes 20. Foreningens Formål er at varetage fælles, faglige interesser såvel i alle spørgsmål over for arbejderne eller deres organisationer som over for lovgivningsmagten, autoriteterne, forbrugerne og funktionærstanden, at frembyde et organ til forhandling med arbejderne og deres organisationer om taglige spørgsmål af fælles interesse og at yde de enkelte medlemmer eller grupper af medlemmer bistand under uoverensstemmelser med arbejderne eller deres faglige organisationer, jfr. vedtægternes 2. Berettiget til at o])tr(æde i)å foreningens vegne er forretningsudvalget, jfr. vedtiegternes 20. danlsh Inen Varemærker. Reg nr Anmeldt den l.juli 1957 kl. ni i ir MAQTFR 12'ii af Johan Henrik Andresen, fal)rikation, Oslo I Crx i Norge, og registreret den 15. november 1958 for cigaretter. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Chas. Hude, København.

2 050 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 20. juli 1957 kl. pcpi 1 af C. H, Boehringer Sohn, Chemische Fabrik, fa- LirxLwINvJl brikalion og handel, Ingelheim am Khein i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 15. november 1958 for lægemidler, kemiske produkter til helbredende formål og til sundhedspleje, farmaceutiske droger, midler til udryddelse af dyr og planter, afkimnings-, afsvampnings- og forrådnelseshindrende midler, desinfektionsmidler samt midler til at holde næringsmidler friske og gøre dem holdhare. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. TFN CATE Keg nr Anmeldt den 27. juli 1957 kl. lisi af Kousenindustrie L. ten Cate N.V., fabrikation og handel, Geesteren i Holland, og registreret den 15. november 1958 for strømper og sokker. Mærket er i henhold til anmeldelse af 27. maj 1953 registreret i 's-(iravenhage den 25. juni s. å. under nr for ovennævnte varearter. Som fuldma'gtig er anmeldt; Firmaet Chas. Hude, København. Reg, 1958 nr Anmeldt den 19.august 1957 kl. 12 PAQOMPy af A/S Dumex (I)umex Limited), fabrikation og handel, København, og registreret den 15. november 1958 for medicinske, farmaceutiske og verterina>re præparatei' til indvortes brug, diætetiske næringsmidler og nam'ingspra'parater til l)ørn. Reg nr. 2258, Anmeldt den 8. januar 1958 kl. f^l JM(^ A Y ll'>i af A/S Dumex (Dumex Limited), fabrikation og handel, København, og registreret den 15. november s. å. for medicinske, farmaceutiske, veterinære og sanita're pra^parater, diætetiske næringsmidler og næringspra'parater til børn. Reg nr Anmeldt den 3. december 1957 kl. 12-" YBASE af Continental Oil Company, a Corporation of the State of Delaware, fabrikation, Ponca City i Oklahoma i De Forenede Stater, og registreret den 15. november 1958 for sulfonater af jordoiieprodukter. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., Køl)enhavn. Reg nr Anmeldt den 17. januar 1958 kl. 115«af Crawford Door Company, a m Corporation of the State of Michigan, handel ml g og fabrikation, Detroit i Michigan i De For- ww9ww&\wwmw i enede Stater, og registreret den 15. november s. å. for rulle-, vippe- og jalousidøre og -porte samt dele af og tilbehør hertil. Som fuldma^gtig er anmeldt: Firmaet Chas. Hude, København.

3 Registreringstidende for vai'e- og fællesmærker. Reg, 1958 nr Anmeldt den 29. januar 1958 kl af Oluf V.Jensen A/S, handel og fabrikation, Kø- I benhavn, og registreret den 15. november s. å. for kar- å ^ ijl4jcx^ck loteksskabe. Ciading Reg nr Anmeldt den 22. februar 1958 kl. 10-f af Transport en Handelmaatschappij, Soclété anonyme de Transports et de Commerce, Transport and Trading Company og Trading, Naamloze Vennootschap, fabrikation og handel, Antwerpen i Belgien, og registreret den 15. november s. å. for olier og ikke spiselige fedtstoffer til brug i industrien, benzin, petroleum, flydende brændselsstoffer, smøremidler samt kemiske produkter til drift og vedligeholdelse af automobiler, såvel af karosseri som motor. Mærket er i henhold til anmeldelse af 30. december 1955 registreret i Antwerpen under nr for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Varemærkekonsulent E. Henriksen, København. Reg nr Anmeldt den 9. april 1958 kl af Fritz Gegauf Aktiengesellschaft Bernina Nahmaschinenfabrik, fabrikation og handel, Steckborn i Schweiz, og registreret den BERNINR 15. november s. å. for symaskiner, symaskinebestanddele, symaskinetilbehør, symaskinemøbler, symaskinestel, symaskineborde, symaskinemotorer, syniaskinelamper og symaskinestrømpestoppere. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Chas. Hude, København. Reg nr Anmeldt den 30. april 1958 kl af pac^as Aktieselskabet Fabriken Geodyn, fabrikation, København, og '/AVJAAj registreret den 15. november s. å. for formstoffer og helt eller delvis heraf fremstillede polstringsmaterialer, puder eller gjorde til møbler. Reg nr Anmeldt den 29. juli 1958 kl. DLJ F M A PI-I F M 1152 af A. H. Robins Company, Inc., fabrikation, rricin/arril-in Richmond i Virginia i De Forenede Stater, og registreret den 15. november s. å. for et analgeticum. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., København.

4 652 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Keg nr Amneldl den 2;}. maj 1958 kl. lo-" af Firmaet Dansk Madrasfabrik V Friese & Kristensen, fabrikation og handel, København, og legistrei-el den 15. n()veni})er s. å. for sengetøj og madrasser. RHEUMA-SUND Heff nr, Anmeldt den 2. juli 1958 kl. 114«af National Laboratories and Manufacturing Corporation, a corporation of the State of New Jersey, fabrikation, Midland Park i New Jersey i De Forenede Stater, og registreret den 15. november s. å. for et spejlinstrument til kontrollering af overflader på kontinuerlige materialebaner. Som fuldmægtig er anniekit: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. WEB Reg nr. 2268, Anmeldt den 4. august 1958 kl. 11^ XELOTREX af Bristol Laboratories Inc,, a corporation of the State of New York, fabrikation og handel, Syracuse i Staten New York i De Forenede Stater, og registreret den 15. november s. å. for medicinske og farmaceutiske præparater, herunder antibiotiske præparater, især kanamycin. Som fuldmæ^gtig er anmeldt: Internationalt Patent-Bureau, København.

5 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 653 Keg nr Anmeldt den 9. juli 1958 kl. 11'O af The Chemstrand Corporation, a corporation of the State of Delaware, fabrikation, Decatur i Alabama i De Forenede Stater, og registreret den 15. noveml)er s. å. for rå tekstilmaterialer, alle slags fibre, garn og tråd, tekstilmetervarer, vævede, strikkede og netvævede tekstilstoffer, beklædningsgenstande til mænd og kvinder, strømper, sokker og andre manufakturvarer, alle slags tæ^pper, måtter, sengetøj, herunder pude- og dynevår, møbel-, dyneog pudebetræk, duge, servietter, vægbeklædningsmateriale, møbelpolstringsmateriale, gardiner, poser og emballage af tekstilmateriale, sejlgarn, tovværk, sejl, markiser og presenninger. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Cbas. Hude, Købenbavn. Reg nr Anmeldt den 15. juli 1958 kl af Dofo, Danske Ostemejeriers Fællessalg og Osteeksport, handel, Haderslev, og registreret den 15. november s. å. for mejeriprodukter såsom ost, herunder smelteost og smøreost, kasein, kvarg, konserverede ma^lkeprodukter samt ma^lk og fløde. Reg nr kl. 10 af Carlsberg Bryggerierne Indehaver Carls- ' / \L. L/AOuix bergfondet, bryggerivirksomhed, København, og registreret den 15. november s. å. for øl. Anmeldt den 26.juli 1958 ROYAI I A(^FR Reg nr Anmeldt den 8. oktober 1958 kl. 11«M I KJ I IC I I I/" af Carl L. Holtman, fabrikation, København, og registre- MINUOvJlX ret den 15. november s. å. for sødemidler, herunder sødetabletter.

6 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr AnineUit den 24. juli 1958 kl. II20 af Koninklijke Zvvavelzuurfabrieken v h Ketjen N.V., fabrikation og handel, Amsterdam i Holland, og registreret den 15. november s. å. for kemiske produkter til brug i industrielle, videnskabelige, fotografiske, landbrugs-, havebrugs- og skovbrugsøjemed, gødning (naturlig såvel som kunstig), ildslukningsmidler, lurrdemidler og kemiske i)ræparater til lodning, kemiske præparater til konservering af levnedsmidler, garvestoffer, kla'bestoffer til brug i industrien, plastic, farmaceutiske, veterinære og sanitære ])ræparater, næringsmidler til børn og syge, plastre, forbindstoffer, tandfyldningsmidler, dental voks, desinfektionsmidler samt præparater til udryddelse af ukrudt og skadedyr. Som fukhnægtig er anmeldt: VaremaMkekonsulent Henriksen, København. VI HAR SERVICE PÅ BELLA DANICA TAPETET Keg nr Anmeldt den 2().juli 1958 kl. lo^i af Danske Tapetfabrikker A/S, fay)rikation, København, og registreret den 15. november s. å. for tapet, i)lasticfolier og produkter heraf, tekstiler og produkter heraf, farver og lak. Keg nr Anmeldt den 30. juli 1958 kl. 12 af Société des Produits Nestlé S.A., fabrikation, Vevey i Schweiz, og registreret den 15. november s. å. foi' styrkende næringsmiddel-i)ræparater indeholdende kakao og sukker, te og teekstrakter, kaffe og kaffe-ekstrakter, kaffeerstatninger samt mælk i pulverform. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. i NESQUIKl TlfsJOLITE Reg nr Anmeldt den 28. august 1958 kl. 114^ af J. R. Geigy A.G., kemisk fabrikation. Basel i Schweiz, og registreret den 15. november s. å. for farvesloffer (med undtagelse af ovnsværte og skocreme). Som fuldmægtig er anmeldt: Dansl< Patent Kontor A/S, København.

7 655 Keg nr Anmeldt den 9. august 1958 kl. 12>2 af Tuttle & Kift, Inc., fal)rikati()n THanatuhe og Ilande), Chicago i Illinois i De Forenede Stater, og registreret den 15. november s. å. for elektriske opvarmningsorganer, bestående af trådviklede modstande til brug i varmeflader, ovne, komfurer, husholdningsvandvarmere og strygejern. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Keg nr Anmeldt den 27. august 1958 kl. 1()>J DV R F^TO^ af Hickson's Timber Impregnation Co. (G.B.) Limited, rxco KJ O fabrikation og handel, Castleford i Yorkshire i Storbritannien, og registreret den 15. november s. å. for artikler og materialer til bygnings- og konstruktionsformål (dog ikke sådanne artikler og materialer, som består af eller indeholder nogen form for glas). Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 4. september D C P\C~r F M O R * ^ 1958 kl. IQis af Handelscompagniet Dencobb v/ l^rx O Gilbert Nielsen, fabrikation og handel, København, og registreret den 15. november s. å. for stegefedt, salater, leverpostej samt pølser fremstillet af kød. R.FÆRCff Keg nr Anmeldt den 3. september 1958 kl. 10 af R. Færch A/S, fabrikation og handel, Århus, og registreret den 15. november s. å. for alle slags tobaksvarer, artikler for rygere samt tændstikker. A COS P

8 650 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. ^.-r-/ cm ALLOVER tdiiijj CIGARETTES KING SIZE Reg nr, Anmeldt den 1. oktober 1958 kl. l()ji af R. Færch A/S, fabrikation og liandel, Århus, og registreret den 15. november s. å. for alle slags tobaksvarer, artikler for rygere samt ta^idstikker. Reg nr, Anmeldt den Ki. septem- })er 1958 kl. 10"2 af Harald Ingvard Munck, håndværk, Århus, og registreret den 15. noveml)er s. å. for alle slags elektriske artikler. i Reg nr Anmeldt den 22. september 1958 kl. ^ ^Yp _EX 1145 af Polymer Corporation Limited, a Corporation of the State of Canada, fabrikation, Sarnia i Canada, og registreret den 15. november s. å. for syntetisk gummi. Mærket er i henhold til anmeldelse af 20. september 1956 registreret i Ottawa den 24. maj 1957 under nr. 1()().777 for ovennævnte vareart. Som fuldma'gtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Scliou & Co., København.

9 657 Kej? nr Anmeldt den 19. septeml)er 1958 kl. ll^i af J. C. Hempel's Skibsfarve-Fabrik A/S, fabrikation, København, og registreret den 15. november s. å. for alle varearter. Reg nr Anmeldt den 20. septem- ROMPiAr^Ol I^T ber 1958 kl af British Celanese Limited, D WI N O I fabrikation, London i Storbritannien, og registreret den 15. november s. å. for varme- og lydisolationsmateriale i pladeform. Mærket er i henhold til anmeldelse af 2. april 1958 registreret i London under nr i klasse 17 for ovennævnte varearter. Fortrinsret er begært fra den 2. april 1958, på hvilken dag den første anmeldelse af mærket er indleveret i England. Som fuldmægtig er anmeldt; Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Keg nr Anmeldt den 22. september 1958 kl. 100' af A/S Københavns Sænksmedie (A/S Københavns Hesteskofabrik), fabrikation, København, og registreret den november s. å. for sænksmedegods. Røg nr Anmeldt den 23. september 1958 kl. HF R KOI 10 af Villy Hansen, fabrikation, Vissenbjerg pr. Bred, og Lx t. Ix IO L_ registreret den 15. november s. å. for desinfektions- og rensevæsker til malkemaskiner og malkeredskaber. Reg nr Anmeldt den 24. september 1958 CII ATI M ON kl. 11^0 af Chemiewerk Homburg Aktiengesellschaft, Lv-X IN fabrikation, Frankfurt/Main i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 15. november s. å. for lægemidler, nemlig præparater på azulenbasis. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København.

10 (>58 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Heg nr Anmeldt den 25. september 1958 kl. IT 115> al Allied Radio Corporation, a Corporation of the State ^' N I VJ n of Illinois, fal)i ikah()n, Chicago i Illinois i De Forenede Stater, og registreret den 15. november s. å. tor radiomodtagere, radiogrammofoner, lydgengiveanlæg, herunder højttaieranuvg, forstærkere, højttalere, modstande, transformere, drosselspoler, modtageantenneanlæg og dele deraf, båndoptagere samt l)ånd dertil, byggesæt indeholdende enkeltdele til radiomodtagere, til forstærkere, til radiosendeiidstyr, til grammofoner, til elektronisk prøveudstyr, til radioafstemningsenheder for frekvens- og amplitudemodulation, til højttaleranheg, til elektronisk eksperimentaludstyr, til fotoelektriske styreankeg, til kommunikationsanlæg, til lynlysudstyr, til apparater til radiospredning, til oscillatorer, til kodeøvelsesapi)arater og til batterieliminatorer. Som fuldma'gtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., Kø})enhavn. Reg nr Anmeldt den 2(). september 1958 kl. lo'^o af IPXQR Laboratoires Toraude, fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 15. november s. å. for alle slags farmaceutiske præparater, desinficeringsmidler samt veterinærprodukter. Mærket er i henhold til anmeldelse af 24. juli 1958 registreret i Seine under nr i klasse 5 for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: A/S De Forenede Patentl)ureauer, København. Reg nr, Anmeldt den 27. sei)tember 1958 kl. 11^«TROLD af Firmaet Trold børnetøj v/ Helga Larsen, fabrikation, København, og registreret den 15. november s. å. for børnetøj. Reg nr Anmeldt den 27. september MPI JROSFDYN 1958 kl af Aktiebolaget Astra, Apotekarnes Kemiska Fabriker, fabrikation og handel, Sodertålje i Sverige, og registreret den 15. noveml)er s. å. for farmaceutiske i)riteparater. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, København. Reg nr Anmeldt den 80. september 1958 kl. FRAMUS 1147 af Firmaet Hrdr. Jørgensen's Filial i København, fabrikation og handel, København, og registreret den 15. november s. å. for musikinstrumenter. Reg nr Anmeldt den 30. september OpRRA SOLIST" 1958 kl. 114«af Firmaet Brdr. Jørgensen's Filial i København, fabrikation og handel, København, og registreret den 15. november s. å. for musikinstrumenter.

11 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 659 Reg nr Anmeldt den 27. september 1958 kl. IIJSODA 1150 af Tizer Limited, fabrikation og handel, Manchester i J Lancashire i Storbritannien, og registreret den 15. november s. å. for kulsyreholdige mineralvandsdrikke. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Røg nr Anmeldt den 29. september 1958 kl. (^fsjp.ctpp 115«af A/S Skandinavisk Fotocopi, fabrikation og handel, I N u ^ I r København, og registreret den 15. november s, å. for apparater til fotokopiering, lystryk og reproduktion samt tilbehør til disse apparater og artikler til fotografering, lyskopiering og fotokopiering. Reg nr Anmeldt den 4. oktober 1958 kl. lo^i r^aoffki af Danske Oliemøller og Sæbefabrikker Aktieselskab, fabrikation, København, og registreret den 15. november s. å. for vegetabilske olier, kunstharpiks, plasticstoffer og sæbe. Reg nr Anmeldt den 10. oktober 1958 kl. 1^ A M I NJ FKIT" 1135 af Valdemar Kahler, fabrikation, Korsør, og regi- IMNulN streret den 15. november s. å. for skorstenselementer. Reg nr Anmeldt den 13. oktober 1958 TFST kl. 12 af Ames Company, Inc., a corporation øf the ' State of Indiana, fabrikation, Elkhart i Indiana i De Forenede Stater og registreret den 15. november s. å. for præparater til brug ved analyse af legemsvæsker. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., København. Reg nr Anmeldt den 13. oktober 1958 kl. I^TOTFST 12''i af Ames Company, Inc., a corporation of the State of ^ I CO I Indiana, tabrikation, Elkhart i Indiana i De Forenede Stater, og registreret den 15. november s. å. for jjræparater til brug ved analyse af legemsvæsker. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., København. Reg nr Anmeldt den 18. marts 1958 kl. lisi MIMOFOI af Farbenfabriken Bayer Aktiengesellschaft fabrikation, MINv-/r\-/L Leverkusen-Bayerwerk i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 15. november s. å. for isoleringsfolier af kunststof til elektrotekniske formål. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., København. Reg nr Anmeldt den 9. oktober 1958 kl. llso af Aktieselskabet Blacos, fabrikation og handel, København, og registreret den 15. november s. å. for alle varearter.

12 660 Res nr Anmeldt den 7. oktober 1958 kl. 12^^^ ARIOTO^ al" Sandoz A.G., fabrikation, Hasel i Schweiz, og registreret V^xx den 15. november s. å. for agrokemiske produkter, plantebeskyttelsesmidler, midler til bekæmpelse af svamp og insekter, midler til udryddelse af skadedyr og skadevækster, afkimningsmidler, midler til beskyttelse mod forrådnelse og konserveringsmidler. - Som fuldma^gtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Lehmann Hee, København. B. Fornøjelser, udslettelser, overdragelser m.v. Fornyede er i medfør af lov nr. 101 af 7. april : Reg nr. 135, Reg nr. 549, 550, 552, 553, 557, 558, 561, Reg nr. 1151, 1155, 1161, 1164, 1174, 1181, Reg nr. 773, 1039, 1043, 1044, 1050, Rejr nr. 1137, 1142, 1143, 1146, 1509, 1510, 1512, 1513, 1515, 1516, 1517, 1518, 1519, 1520, 1521, 1522, 1525, 1526, 1529, 1531, 1532, 1538, 1539, Udslettede er i medfør af samme lovbestemmelse; Reg nr. 302, 304, Reg nr. 849, 858, 861, Reg nr. 1136, 1138, 1139, 1140, 1141, 1149, 1158, Overdragne ei' i medfør af samme lovs 8: Reg nr. 273 og reg nr. 880 fra Chr. Hansen, København, til Dansk Skrivemaskinefabrik v/ Foss, Rindom & Lauritzen, København. Reg nr fra Novo Terapeutisk Laboratorium A/S, København, til Novo Industri Akts., København, Reg nr fra Dansk Kunstsilke A/S, København, til A/S Initan, København. Berigtigelse af navn: Reg nr Ifølge anmeldelse af 31. oktober 1958 er mærkeindehaverens navn berigtiget til: Sun-Maid Raisin Growers of California, a cooperative association of the State of California, Fresno i Californien i De Forenede Stater, Reg nr Ifølge anmeldelse af 27. maj 1958 er mærkeindehaverens navn berigtiget til: Eli Lilly and Company, a Corporation of the State of Indiana, Indianapolis i Indiana i De Forenede Stater, Som fuldmægtig er anmeldt: For reg nr (Secomastic Limited, Tiracknell, Uerkshire i Storbritannien): Firmaet Chas. Hude, København. Trykt i Bianco Luiios Bogtrykkeri A-S, Kblivn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg

Punktgjald Vørunr Vørutekstur Gatt Pct Eind Eind Mvg Kapitel 63 Andre konfektionerede tekstilvarer; håndarbejdssæt; brugte beklædningsgenstande og brugte tekstilvarer; klude Bestemmelser 1. Underkapitel I omfatter kun konfektionerede varer af tekstilstof

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v.

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. 190 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg. 1953 nr. 667. Anmeldt den 2. marts 1953 kl. 1157 \A/AQUIMI ITP af J. & J. M. Worrall Limited, fabrikation, Salford i VY MOR IN LI I C Lancashire

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede mærker.

A. Registrerede mærker. registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

H. Fornyelser, udslettelser, overdragelser ni.v.

H. Fornyelser, udslettelser, overdragelser ni.v. 270 Heg. 1953 nr. 947. Anmeldt den 24. april 1953 kl. 115> al Fox Brothers & Company Limited, fabrikation, Wellington i Somerset i Storbritannien, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlttøren for patent- og varemærltevæsenet, Købenliavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesma>rker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design BEK nr 1099 af 20/11/2008 (Gældende) Udskriftsdato: 27. maj 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Patent- og Varemærkestyrelsen, j.nr. 07/836 Senere ændringer

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patent Tidende Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patenttidende Indholdsfortegnelse Almindeligt tilgængelige patentansøgninger 22 stk. 2... 766 Ansøgningsregister... 767 Navneregister...

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

Ugeliste Danske Varemærker

Ugeliste Danske Varemærker Ugeliste Danske Varemærker Nr. 29. 2002-07-15-2002-07-21. Ugeliste Danske Varemærker, DK Abonnementsprisen for årgangen er 450,- kr. Abonnement tegnes i Patent- og Varemærkestyrelsen, Helgeshøj Allé 81,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal.

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Eksportrådets statistik over SMV-eksporten er nu opdateret med 2014-tal. Eksportstatistikken, der er udviklet

Læs mere

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt

Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka et stort varehus og en stor arbejdsplads 25. sep, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Et varehus er et meget stort supermarked, hvor man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik,

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt

Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka (Læs intro) 2. okt, 2015 by Maybritt Bilka er et varehus Man kan købe alt muligt: mad, tøj og sko, møbler, elektronik, køkkenting og.. Der er 18 Bilka varehuse i hele Danmark. Bilka er med i samme

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

R EG IST RER IN G STID EN D E FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

R EG IST RER IN G STID EN D E FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER R EG IST RER IN G STID EN D E FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 3^ Tidenden udgives af direktøren for potent- og varemærkevæsenet, Kobenhavn, og indeholder bekencitgorelse af registrerede varemærker, fællesmu'rker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 26 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-jun. Udskrevet: Landbrug & Fødevarer

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-jun. Udskrevet: Landbrug & Fødevarer Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2017-2018 Udskrevet: 2018.09.10 Landbrug & Fødevarer Fødevareklyngen 2017 2018 2017 2018 ------- Ændring ------ Samlet eksport 82.570

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købeniiavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE L REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆI.LESMÆR K ER Tidenden udgives af dlreittøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indeliolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fa'llesma'rker,

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2013-2014 Udskrevet: 2015.02.16 Fødevareklyngen 2013 2014 2013 2014 Samlet eksport 144.523 139.955 Fødevarer 7.564.247 7.741.997

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VAHE- OG FÆLLESMÆRKER Ticlendpn luigives af direktøren for patent- og vareniærkeva'senet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesnuerker, konmninevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlctøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indehiolder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærlievæsenel, København, og indeholder beicendtgørelse af registrerede varemærlier, fæliesmærlcer, kommunevåben

Læs mere

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD Vedtægter for ITH Industri Invest A/S 1. Selskabets navn er ITH Industri Invest A/S. Dets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed som holding- og investeringsselskab

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærlcevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Kobenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesma'rker, kommunevåben

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2015-2016 Udskrevet: 2017.01.09 Fødevareklyngen 2015 2016 2015 2016 Samlet eksport 131.412 128.801 Fødevarer 7.546.562 7.129.230

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr. 52. 2006-12-25-2006-12-31. Ugeliste Danske Varemærker, DK

Dansk Patent Tidende. Ugeliste Danske Varemærker. Nr. 52. 2006-12-25-2006-12-31. Ugeliste Danske Varemærker, DK Dansk Patent Tidende Ugeliste Danske Varemærker Nr. 52. 2006-12-25-2006-12-31. Ugeliste Danske Varemærker, DK Ugeliste Danske Varemærker kan rekvireres som papirkopi for kr. 150 stk. på tlf. 43 50 85 35

Læs mere

Eksporten sendes længere væk end nogensinde

Eksporten sendes længere væk end nogensinde Den 3. december 2012 Eksporten sendes længere væk end nogensinde Dansk eksport sælges længere og længere væk fra den danske grænse. Udviklingen vil fortsætte i den kommende periode, da væksten i Europa

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Varemærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udj^ives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives at Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesniærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

FRA JORD TIL BORD OG TIL JORD IGEN

FRA JORD TIL BORD OG TIL JORD IGEN NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan fortælle om de særlige ting, som den økologiske landmand gør på gården, så hans produkter kan sælges som økologiske. Du kan fortælle om madens vej fra jord til bord og til

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 4 strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Tabelsamling. Innovation i dansk erhvervsliv Innovationsstatistik Revideret 2. december 2004

Tabelsamling. Innovation i dansk erhvervsliv Innovationsstatistik Revideret 2. december 2004 Innovation i dansk erhvervsliv Innovationsstatistik 2002 Tabelsamling Revideret 2. december 2004 Udgivet af: Dansk Center for Forskningsanalyse Aarhus Universitet Finlandsgade 4 8200 Århus N Tlf. 8942

Læs mere

Af Anita Vium - Direkte telefon: RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN

Af Anita Vium - Direkte telefon: RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN i:\marts-2000\erhv-b--av.doc Af Anita Vium - Direkte telefon: 33 55 77 24 RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN Sammenlignet med andre danske eksportindustrier har fødevareindustrien en forholdsvis lille

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere