REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærlievæsenel, København, og indeholder beicendtgørelse af registrerede varemærlier, fæliesmærlcer, kommunevåben og -segl samt fornyelser, udslettelser, overdragelser og andre ændringer i stedfundne registreringer. Abonnementsprisen for årgangen er 50 kr. Abonnement modtages af alle postkontorer. I direktoratet for patent- og varemærkevæsenet, København, sælges enkelte numre for en pris af 1 kr. for hvert påbegyndt antal 4 sider, nummeret indeholder. Nr årgang august A. Registrerede mærker. Varemærker. Reg nr Anmeldt den 19. november 1957 kl. IP KCDN^IL af Hans Schwarzkopf, fabrikation, Hamburg-Altona i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli 1960 for hårplejemidler. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., Reg nr Anmeldt den 17. februar 1959 Q(7SnAI FTTFR kl. 12" af Astra, aktieselskab, kemisk fabrik, fabri- 1 L_ IX kation, København, og registreret den 16. juli 1960 for farmaceutiske, veterinærmedicinske og sanitære præparater, diætetiske præparater til børn og plastre og forbindstoffer, materiale til tandplombering og til tandaftryk, desinfektionsmidler, præparater til udryddelse af ukrudt, skadedyr og utøj, kosttilskud i form af vitaminpræparater, alle slags sødemidler, herunder sødetabletter, næringsmidler, herunder kød, fisk, fjerkræ og vildt, kødekstrakt, konserverede, tørrede og henkogte frugter og grøntsager, syltetøj og gelé, æg, mælk og andre mejeriprodukter, spiselige olier og spisefedt, konserves, pickles, kaffe, te, cacao, sukker, ris, tapioka, sago, kaffeerstatning, mel og næringsmidler af korn, brød, kiks, kager, bagværk og konditorivarer, spiseis, honning, sirup, gær, bagepulver, salt, sennep, peber, eddike, vineddike, sauce, krydderier, is, friske frugter og grøntsager, næringsmidler til dyr, malt, øl, porter, mineralvand og kulsyreholdige vande og andre ikke alkoholholdige drikke, saft og andre præparater til fremstilling af drikke, vin, spirituosa og likør. Reg nr Anmeldt den 31. oktober 1959 kl. 10^5 af F R I HEX Johannes Eriksen, groshandel, København, og registreret den 16. juli 1960 for en polyvinylacetatemulsion som beskyttelseslak til papirvarer.

2 406 Reff nr Anmeldt den 15.marts 1958 f^orr Ol IVFR kl. 11''^ af Dorr-Oliver N.V., fabrikation, Amster- r\"^ LI V C IX dam i Holland, og registieret den 1(5. juli 1960 for apparater, installationer og maskiner til l)landing og/eller adskillelse af faste stoffer, vaedsker og luftarter ti! brug i metallurgisk, kemisk og teknisk industri samt til rensning af vand og kloak- og spildvand, forbrændingsovne, filtre, vædskeseparatorer, udfnugningsai)paraler, vakuumrenseanheg, vaske- og renseanlæg, -udstyr og -maskiner til industriel brug, pumi)er, diffusorer, udstyr og anlæg til behandling af sukker og sukkersaft, pumpeinstallationer, ion-bytteapparatur, harpeog sigteudstyr og -anheg, rørfittings, eentrifugalseparatorer, centrifuger, ovne og reaktorer, ved hvilke finfordelte faste stoffer bringes i berøring med luftarter under fluidisering, udstyr og ai)parater til minebrug. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hudde, Schou & Co., Keg nr Anmeldt den 15. januar 1959 kl. 11"" af Leslie Fay Inc., a corporation of the State of New York, fabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret den l().juli 19()() for bekla'dningsgenstande til damer og piger. Mærket er i henhold til anmeldelse af 22. oktobei registreret i Washington den 9. august 1949 under nr i klasse 39 for ovennævnte vareartej'. Som fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, Keg nr Anmeldt den 23. marts 1959 kl. 11^^ gf ICQDQM W. David & Son Limited, fabrikation, London i Storbritannien, og registreret den 16. juli 1960 for ikke-metalliske præparater til cementering og udfyldning af huller, revner og lignende i overflader. (Registreringen omfatter ikke maling). Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Chas. Hude, Reg nr Anmeldt den 8. maj 1959 kl. Ml MPD 10"^ af Nahrmittelwerk Willy Eiselen, Stammhaus David Winkler, fabrikation, Ulm-Donau i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den Ki. juli 1960 for konserveringsmidler til levnedsmidler, alle slags bagerihjæli>emi(iler, herunder bagepulver og gær, enzympræparater at animalsk, vegetabilsk og bakteriel oj)rindelse, dejsyrningsmidler, sukker, mælkeprodukter, stivelse, al slags mel, syrer eller sure salte, alle slags diastasefattige maltprodukter, kagepulver, bagecréme og kagefyldmasse, også sådanne med fedtstofindhold, skilleolier og skilleemulsioner, honning, diætetiske næringsmidler og alkoholfri, diætetiske drikke, pålægsvarer indeholdende ristet maltmel, karamelmaltmel, diætetisk maltekstrakt og/eller grøntsager. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentbureauerne for Industri og Håndværk v/ K. Gram,

3 407 Reg nr Anmeldt den 10. juni 1959 kl. IP^ i A af Walker Crosweller & Company Limited, fabrikation, win/afxly Cheltenham i Storbritannien, og registreret den 16. juli 1960 for ventiler, herunder blandingsbatterier og termostatisk regulerede ventiler til blanding af varmt og koldt vand. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 16. juni 1959 kl. 10^^ af Otto Nielsen Emballage A/S, fabrikation og handel, Lyngby, og registreret den 16. juli 1960 for emballage af plasticfolie, af papir og af aluminiumsfolie. Reg nr Anmeldt den 18. november 1959 kl. N1(^pA7 hv 1P2 af ab Astra, Apotekarnes Kemiska Fabriker, fabrikation og handel, Sodertalje i Sverige, og registreret den 16. juli 1960 for farmaceutiske, veterinærmedicinske og hygiejniske produkter og præparater, herunder ataraxika, diætetiske produkter til børn og syge, plastre og forbindstoffer, materialer til tandplombering og til tandaftryk, desinfektionsmidler samt præparater til udryddelse af ukrudt, skadedyr og utøj. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 6. oktober 1959 kl. IP*^ af A/S LIFF Ota, De forenede Havre- og Rismøller, tabnkation og handel, København, og registreret den 16. juli 1960 for korn- og mølleriprodukter, herunder morgenspiser (cereals).

4 Hegistreringstideiide for vare- fællesrnærker. Kej? nr Aniiieldl den 0. oktober 1959 kl. 11" af A/S I ICT Ota, De forenede Havre- og Kismøller, fabrikation og handel, København, og registreret den Ki. juli HHiO for korn- og niøllerii)ro{lukter, herunder inorgenspisei' (cereals). Heg nr Anmeldt den 25. juli 1959 kl. IH"' af Ener^jit Fabrik fiir Pressstoffe und Automobilzubehor (i.m.b.h., fabrika UnergItI tion, Henningen Wiirttemberg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den l().juli 19()() for bremse- og koblingsl)ehegninger til l)rug i befordringsmidler og i maskinindustrien. ( Registreringen omfatter ikke bremse- og koblingsbelægninger af læderj. Som fuldnuegtig ei' anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., Reg nr Anmeldt den 2. november 1959 kl. pa[^ NO Firmaet E.Troels-Smith, fabrikation og handel, København, og registreret den 1(). juli 19()() for sherry. Reg, 1960 nr Anmeldt den li. december 1959 kl. 12'^^ af Mannesmann Aktiengesellschaft, fabrikation og handel, Dusseldorf i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den Ki.juli 19()() for alle varearter. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniøifirmaet Hofman-Hang & Houtard, Reg nr Anmeldt den 16. december 1959 kl. 10"2 af Firmaet Ludvig C. Ludvigsen, fabrikation, København, og registreret den KJ. juli 19(i() for konfektionerede tekstilvarer. HOLMEGAARDS IDEAL FLASKE Reg nr Anmeldt den 7. marts 1960 kl. IP^ af Holmegaards Glasværk A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for glasflasker.

5 Registreringstidende for vare- og fællesmaerker. 409 Reg nr Anmeldt den 7. januar 19B0 kl. 11''^ af Rumhandelshaus H. H. Pott Nfgr., fabrikation og handel, Flensburg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for alle slags næringsmidler, øl og porter, mineralvand, kulsyreholdige og andre ikke alkoholholdige drikke, saft, ekstrakter, essenser og andre præparater til fremstilling af drikke, vin, spirituosa og likør samt frugtkonserves med tilsætning af spiritus. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, Reg nr Anmeldt den 28. januar 1960 MAYONFTTF kl. Ipi af Salatfabriken Mayo v/ Hans Rasmusen, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for næringsmidler og ingredienser dertil, drikkevarer, ekstrakter og essenser til fremstilling af drikkevarer, fedtstoffer, krydderier, eddike, medicinalvarer, lim og gelatine, parfumerivarer og toiletartikler, beklædningsgenstande, papir og papirvarer, pap og papvarer, befordringsmidler samt tobak og artikler for rygere. Reg nr Anmeldt den 17. februar 1959 kl. 12 af OIPSAN American Cyanamid Company, a corporafion of the State øf Maine, fabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret den 16. juli 1960 for medicinske og farmaceutiske præparater, dog ikke i form af salver. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., ALLPURPOSE ADHESIVE TAPE Reg nr Anmeldt den 5. januar 1960 kl. 10 ^ af Fritz Muller Coroplast K.G., fabrikation, Wuppertal-Nåchstebreck i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for klæbestrimler, klæbebånd og klæbefolier af kunststoffer. Som fuldmægtig er anmeldt: Patentkonsulent William A. M. Hansen, Reg nr Anmeldt den 20. maj 1960 kl. 9<^^ af Fir- LORNA maet Wilhelm Hansen, Musik-Forlag, forlagsvirksomhed, København, og registreret den 16. juli s. å. for noder og bøger, musikinstrumenter, båndspillere og grammofoner, grammofonplader og indspillede bånd.

6 410 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 22. januar 1960 kl. IP^ pctival af Blå Bånd Suppe Produkter A/S (Jago Kompagniet A/S), /AIfabrikation og handel, København, og registreret den Ui. juli s. å. for margarine, palmin, spisefedt og -olie, teknisk fedt, smør, mælk, ost og andre mejeriprodukter, sukker, marmelade, honning og kunsthonning, øl, mineralvand og andre alkoholfri drikkevarer, æg, tørrede og flydende a\ggeblommer og -hvider, konsumis, kaffe og kaffeerstatning, kaffetilsætning og kaffeekstrakt samt kaffepulver, te og teerstatning, kakao og kakaoerstatning, chokolade, budding og buddingi)ulver, hagepulver og jævningsi)ulver, krydderier, sennep, salt, madkulør, eddike, iiushlas, sauce og sauceekstrakt, kød, fisk og skaldyr samt alle produkter heraf, f.ærdige middagsretter, specielt suppepulver, papir og papirvarer, al slags emballage, fast og flydende sæbe og rengøringsmidler, midler til hudens og tændernes pleje samt midler til hårets pleje (dog ikke hårondulationsvædsker). Reg nr Anmeldt den 18. februar 1960 kl af Olin Mathiesen Chemical Corporation, 'D a Corporation of the State of Virginia, fabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret den lo.juli s. å. for medicinske og farmaceutiske præparater. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., Reg nr Anmeldt den 22. marts 19B0 kl. TPCAM^I I 1150 af p. Beiersdorf & Co, A.-G., fabrikation og handel, Hamburg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for klæbebånd, klæbefilm og klæbepai)ir til tekniske formål samt selvklæbende etiketter. Som fuldmægtig er anmeldt; F'irmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 17. februar 1960 kl. IP^ af Jeroe A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for næringsmidler og tilsætningsstoffer dertil samt drikkevarer. (Registreringen omfatter ikke ost). Mærket er udført i farver.

7 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 411 Reg nr Anmeldt den 17. februar 1960 kl. IP-^ af Jeroc A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for næringsmidler og tilsætningsstoffer dertil samt drikkevarer. (Registreringen omfatter ikke ost). Mærket er udført i farver. Reg nr Anmeldt den 27. februar 1960 kl. 10"^ af Sørensen øf Copenhagen v/ Poul Byrge Sørensen, industri, Nærum, og registreret den 16. juli s. å. for medicinske og kosmetiske præparater samt toilet- og sygeplejeartikler. Reg nr Anmeldt den 16. marts 1960 kl. ll^" af K'I"y\S Kjøbenhavns Telefon Aktieselskab, transportvirksomhed, København, og registreret den 16. juli s. å. for alle varearter. Reg nr Anmeldt den 22. marts 1960 kl. M/\fS]-TAN ll^'' af Drug Research Corporation, a Corporation of the State of New York, fabrikation og handel, New York i De Forenede Stater, og registreret den 16. juli s. å. for solbrunende lotions til brug efter barbering samt alle andre kosmetiske og farmaceutiske produkter. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, JOHNSON'S BLANK Son, Inc., a corporation of the State of Wisconsin, fabrikation og handel, Racine i Wisconsin i De Forenede Stater, og registreret den 16. juli s. å. for præparater til rensning og/eller polering, voks til gulve, insektudryddende og insektafværgende midler. Som fuldmægtig er anmeldt; Firmaet Chas. Hude,

8 412 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. ULTRA Ulli imwimwr'miillipiiiiimt ;: ::AW;S;W4 ;S4 Wil HtMiiiiiiiit Ilt I Ilt ) Hjiiiiini "H- i -imltlmiittrii tim llt Hlgjpll;;: ttlolmmmllhiih MfM< OMMin»itiM«it««IliiiwnitiH (ih» iow»rti««%%*» Reg nr Anmeldt den 20. februar 1960 kl. 10"^ af Henry William Østergaard, handel, Ydby St., Thy, og registreret den 16. juli s. å. for blegemidler og andre præparater til tøjvask, præparater til rengøring, polering og pletfjerning samt slibemidler, sæbe, herunder sulfosæbe, æteriske olier, brillantine og hårvand, præparater til tandpleje, hudplejemidler, olier og fedtstoffer til industrielle formål, smøremidler, støvbindemidler, brændselsstoffer (herunder motordrivmidler) og belysningsstoffer, lys og natlys, plastre og forbindstoffer, desinfektionsmidler, præparater til udryddelse af ukrudt, skadedyr og utøj, barberblade og andre barberrekvisitter, papir og papirvarer, pap og papvarer, tryksager, pensler, husholdningsredskaber og køkkenudstyrsartikler, kamme og toiletsvampe, børster, børstenbindermateriale, redskaber og materiale til rengøringsformål, ståluld, glasvarer, porcelæn og keramik, tovværk, reb, liner, snører, net, telte, sække, polstringsmateriale, tråd og garn, vævede stoffer, senge- og bordtæpper, tekstilvarer, beklædningsgenstande, herunder støvler, sko og tøfler, blonder og broderier, bånd og possementmagervarer, tryklåse, hægter og maller, knappenåle og synåle, kunstige blomster, spil og legetøj, gymnastik- og sportsartikler, juletræspynt, kød, fisk, fjerkræ og vildt, kødekstrakt, konserves, syltetøj og gelé, æg, spiselige olier og spisefedt, pickles, kaffe, cacao, sukker, ris, tapioka, sago, kaffeerstatning, mel og næringsmidler af korn, brød, kiks, kager, bagværk

9 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 413 og konditorivarer, spiseis, honning, sirup, gær, bagei)ulver, salt, sennep, peber, eddike, vineddike, sauce, krydderier, landbrugs-, skovbrugs- og havebrugsprodukter samt korn, friske frugter og grøntsager, frø og såsæd, næringsmidler til dyr, malt, øl og porter, mineralvand og kulsyreholdige vande og andre ikke alkoholholdige drikke, saft og andre præparater til fremstilling af drikke, vin, spirituosa og likør, rå og forarbejdet tobak, artikler for rygere og tændstikker. Reg nr Anmeldt den 22. marts M O M Q PI M P I I R 1960 kl. in"2 af Chr. Augustinus Fabrikker Aktie- ' selskab, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for alle slags tobaksvarer, råtobak, erstatning for tobak, artikler for rygere, tændstikker, tændstikholdere og -æsker, fyrtøj, tændvædske. tændstifter, cigaretpapir, cigaretfiltre, emballage til tobaksvarer, kaffe, te, kakao, chokolade, sukker, ris, tapioca, sago, kaffesurrogater, mel, gryn, bælgfrugt, kornprodukter, kiks, biscuits, vafler, honning, sirup, gær, eddike, sauce, krydderier, kødekstrakt, præserverede, friske, tørrede og kogte frugter og grøntsager, gelé, syltetøj, æg, spisefedt, pickles, tyggegummi, pudsemidler, hygiejniske gummivarer og midler til bekæmpelse af skadevækster og skadedyr. Reg nr Anmeldt den 22. marts 1960 kl. 10"^ af VANITÉ Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for alle slags tobaksvarer, råtobak, erstatning for tobak, tobakspiber, tændstikker, tændstikholdere og -æsker, fyrtøj, cigaretpapir, cigaretfiltre, emballage til tobaksvarer og barberblade. Reg nr Anmeldt den 25. marts 1960 kl. IP" af CFPHEN Løvens kemiske Fabriks Handelsaktieselskab, fabrikation og handel, Ballerup, og registreret den 16. juli s. å. for medicinske specialiteter. (Registreringen omfatter ikke vaseline). Reg nr Anmeldt den 4. april 1960 kl. 12^" AP^r^OMAT af Firmaet August Kliiber, fabrikation og handel, Schriesheim a. d. Bergstrasse i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for apparater og redskaber til dosering af kemiske præparater, især til rensning af vand samt filtre til vand og vandige vædsker. Som fuldmægtig er anmeldt: Diplomingeniør H. Tb. Mortensen, Reg nr Anmeldt den 27. maj 1960 IMCDC^ T-O-l INF kl. 12^9 af Volkswagenwerk G.m.b.H., fabrikation, Hannover i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for anlæg til afprøvning og vedligeholdelse af motorkøretøjer, nemlig løfteplatforme, transportbånd, mobile og til indbygning bestemte til- og frakørselsramper, værktøj til smøring, til afprøvning og reparation af motorkøretøjer samt til udskiftning af dele til motorkøretøjer. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co.,

10 414 Ref^isfreringstiriende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den 9. april DÅ I I IM _ CDT7 ]%() kl. nw al A/S M.l. Ballins Sønners og OC ncfx I Z- Hertz (farverier og Skotøjsfabrikker, fafjrikation og handel, København, og registreret den l(i. juli s. å. For skotøj samt læder, gummi, stof og andre artikler til fremstilling af skotøj. JAKKEN AF FOR ANGLI - SKJORTEN MED FORMFAST FLIP Keg nr Anmeldt den l.'l april 19(i() kl. 12^'"' af Skjortefabrikken Angli ved Aage Damgaard, fabrikation og handel, Herning, og registreret den 16. juli s. å. for herreskjorter. ANnil ^PORTINA Reg nr Anmeldt den 13. april 1960 kl. 121" af Skjortefabrikken Angli ved orwia I Aage Damgaard, fabrikation og handel, Herning, og registreret den 16. juli s. å. for herreskjorter. Reg nr Anmeldt den 30. april 1960 kl. 9«'^ af nia-deb Firmaet Erik Vejborg, fabrikation, København, og registreret den 16. juli s. å. for neglefile. Reg nr Anmeldt den 30. april 1960 kl. FRCOTHINE IF^ af Ercopharm A/S, fabrikation og groshandel, København, og registreret den 16. juli s. å. for lægemidler til indvortes brug. Reg nr Anmeldt den 5. maj 1960 kl. 10^^' af MIVITAN A/S Tefix, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for kosmetiske præparater. ROSA DANICA - EN CERUT AF GOD FAMILIE Reg nr Anmeldt den 11. maj 1960 kl. 13 ^ af P.Wulff A/S, fabrikation og handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for tobak i rå og forarbejdet tilstand, derunder særlig cigarer, cerutter, cigarillos, cigaretter, shagtobak, røgtobak, skrå, snus og cigaretpapir, artikler for rygere samt tændstikker.

11 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 415 Reg nr Anmeldt den H. maj 1960 kl. 9^^ RFTTY-I OU af Marwell Hauge A/S, fabrikation, Oslo i Norge, og registreret den 16. juli s. å. for blegemidler og andre )ræparater til tøjvask, præparater til rengøring, polering og pletfjerning samt slibemidler, sæbe, parfumerivarer, æteriske olier, kosmetiske præparater, hårvand og præparater til tandpleje. - Som fuldmægtig er anmeldt: A/S De Forenede Patentbureauer, Reg nr Anmeldt den 6. maj 1960 kl. af HAR I I N Ci Marwell Hauge A/S, fabrikation, Oslo i Norge, og registreret den 16. juli s. å. for blegemidler og andre præparater til tøjvask, præparater til rengøring, i)olering og pletfjerning samt slibemidler, sæbe, parfumerivarer, æteriske olier, kosmetiske præparater, hårvand og præparater til tandpleje. Som fuldmægtig er anmeldt; A/S De Forenede Patentbureauer, Reg nr Anmeldt den 6. maj 1960 kl. MKC FRANCF 9^^ af Marwell Hauge A/S, fabrikation, Oslo i Norge, og registreret den 16. juli s. å. for blegemidler og andre præparater til tøjvask, præparater til rengøring, polering og pletfjerning samt slibemidler, sæbe, parfumerivarer, æteriske olier, kosmetiske præparater, hårvand og præparater til tandpleje. Som fuldmægtig er anmeldt: A/S De Forenede Patentbureauer, GOLDEN TAN MARWELL HAUGE Reg nr Anmeldt den 6. maj 1960 kl. 9^^ af Marwell Hauge A/S, fabrikation, Oslo i Norge, og registreret den 16. juli s. å. for blegemidler og andre præparater til tøjvask, præparater til rengøring, polering og pletfjerning samt slibemidler, sæbe, parfumerivarer, æteriske olier, kosmetiske præparater, hårvand og præparater til tandpleje. Som fuldmægtig er anmeldt: A/S De Forenede Patentbureauer, Reg nr Anmeldt den 14. maj 1960 kl. 9"i DAfSlGEESE af Christian Børge Bartholin Larsen, industri og handel, Hasseris, og registreret den 16. juli s. å. for kirurgiske, medicinske og veterinærmedicinske apparater og instrumenter, apparater til kønssortering af daggamle kyllinger, æg, herunder rugeæg, skovbrugs- og haveprodukter samt korn, levende dyr, frø, næringsmidler til dyr (foderstoffer), materialer, apparater, maskiner og inventar til brug i hønseribranchen samt rugemaskiner.

12 416 Registreringstidende for vare- og faellesmærker. Reg nr, Aiiineldi den 6. maj 1960 kl. PFr^lA^II I I KJ 12''- af A/S Dumex (Dumex Limited), fabrikation og CL/I/A^l LLII N handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for medicinske, farmaceutiske og veterinaminedicinske produkter, sanitære præparater, diætetiske næringsmidler, næringsmidler til børn samt forbindstoffer, herunder gipsbind og plastre. Heg nr Anmeldt den 9. maj 1960 kl. 12^^ argenxa af Arpfenta Fabrik photographischer Papiere Ludwig vjl-in I /~V Muller, fabrikation og handel, Miinchen i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for fotografisk papir, tørreplader, uindspillede film og fotografiske kemikalier. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Chas. Hude, Køl)enhavn. Keg nr Aiuiieldt den 16. maj 1960 kl. 12^^ af ri van C. H. Hoehring^er Sohn, kemisk fabrikation, Ingelheim am Rhein i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for lægemidler, kemiske produkter til helbredende formål og til sundhedspleje, farmaceutiske droger, i)laslre, forbindstoffer, midler til udryddelse af skadedyr og ukrudt samt desinfektionsmidler. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 16. maj LJ YPP R ^ONIXR A I 1960 kl. 12^«af C. H. Boehringer Sohn, kemisk ' rt I KAL fabrikation, Ingelheim am Rhein i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for lægemidler, kemiske produkter til helbredende formål og til sundhedspleje, faimaceutiske droger, plastre, forbindstoffer, midler til udryddelse af skadedyr og ukrudt samt desinfektionsmidler. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 16. maj 1960 kl. 12^^ INGOMUN af C. H. Boehringer Sohn, kemisk fabrikation, Ingelheim am Rhein i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for lægemidler, kemiske ])rodukter til helbredende formål og til sundhedspleje, farmaceutiske droger, plastre, forbindstoffer, midler til udrj'ddelse af skadedyr og ukrudt samt desinfektionsmidler. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 4. juni 1960 kl. GLOBOFON 9"! af Børge Binderup, handel, København, og registreret den 16. juli s. å. for bøger, blade, tidsskrifter, undervisningsmateriel, noder, grammofonplader og musikinstrumenter.

13 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg nr Anmeldt den Ki. maj 1960 kl. 12"^ af Hol- fir et lantor N.V., fal)rikation og handel, Veenendaal i Holland, og regi- I I strerel den Ki. juli s. å. for tekstilstoffer og erstatningsstoffer herfor, særlig folier af naturlige, syntetiske og halvsyntetiske stoffer, der er fremstillet på anden måde end ved vævning, beklædningsgenstande samt dele heraf. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Chas. Hude, Reg nr. 1676, Anmeldt den 17. maj 1960 AI JCTROPI A^T kl. 9'» af Dion Rudolph, handel, København, og ' rvv^rlrvo I registreret den 16. juli s. å. for plasticmetervarer og andre varer fremstillet af plastic. Reg nr Anmeldt den 17. DD pim IC C T\A/0 POI H maj 1960 kl. 9<'2 af Poirette Corsets, Inc., "KUH IbC I VVL^ rvjlu fabrikation og handel, New York i De Forenede Stater, og registreret den 16. juli s. å. for alle varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Landsretssagfører, dr. jur. Hardy Andreasen, Odense. Reg nr Anmeldt den 18. maj 1960 kl. 12^7 af RIRFNA Beecham Foods Limited, trading also as H. W. Carter & Company, fabrikation og handel, Brentford i Storbritannien, og registreret den 16. juli s. å. for farmaceutiske, veterinærmedicinske og sanitære j^ræparater, næringsmidler til børn og syge, ikke alkoholholdige drikke og præparater til fremstilling heraf, frugtsaft og tomatsaft, chokolade samt ikke-medicinske sukkervarer. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, Reg nr Anmeldt den 19. maj 1960 kl. 9<'2 af Fir- PIBLEX maet Norlip ved H. Jensen og H. S. Philipsen, liandel, København, og registreret den 16. juli s. å. for beklædningsgenstande. Reg nr Anmeldt den 19. maj 1960 kl. (^MM FR CE af Firmaet Crane-Hall International ved Morris Bortnick og Jack Diener, handel, Washington D. C. i De Forenede Stater, og registreret den 16. juli s. å. for medicinske salver til anvendelse på gummer. Som fuldmægtig er anmeldt: Civilingeniør Per Jacobsen, Holte. Reg nr Anmeldt den 27.maj 1960 kl. paqtodan af A/S Dansk Ilt- & Brintfabrik, fabrikation, København, og registreret den 16. juli s. å. for svejse- og loddematerialer.

14 418 Kejf nr Anmeldt den 19. maj 11)60 kl. 12^^ af FAR ARINJ J. K. Geigy A.G., kemisk fabrik, Basel i Schweiz, og registreret (ien 1(). juli s. å. for planteheskyttelsesmicller. Som fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor A/S, Køl)enliavn. Keg nr. 1683, Anmeldt den 20. maj 1960 kl. 9'" af Firmaet P. Haunsgaard, fabrikation, Århus, og registreret den Ki. juli s. å. for læskedrikke og frugtessenser. Kejf nr Anmeldt den 20. maj 1960 kl. 12'''' af Theodore Wachtei, handlende under navnet Dassenfabriek Boule d'or, fabrikation, Haa^ i Holland, og registreret den 16. juli s. å. for slips. Som fuldmægtig er anmeldt; Patentagentfirmaet Magnus Jensens Eftf., Ivøl)enhavn. Reg nr Anmeldt den 20. maj 1960 kl. 18 af Blausiegel Richter, Kaufer & Co. G.m.b.H., fabrikation, Hannover i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli s. å. for præservativer. Mærket er udført i farver. Som fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co.,

15 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. 419 Reg nr Anmeldt den 11 juni 196U kl. 9 af RON H EUR S k a n d i n a v i s k H a n d e l s a g e n t u r ( S c a n d i n a v i a n C o m m e r - D N l \ cial Agency Ltd.) A/S, handel, København, og registreret den IH. juli s. å. for trikotagevarer, herunder også strømper og sokker. QRLaC Reg nr Anmeldt den 9. december 1958 kl. 11''' al Carl Fr. Brauer G.m.b.H., fabrikation og handel, Hamburg i Forbundsrepublikken Tyskland, og registreret den 16. juli 1960 for telefonregistre, kartotekkasser, stempelpuder, kuglepenneholdere og farvebånd, disse varer udelukkende til anvendelse på kontorer. Som fuldmægtig er anmeldt; Firmaet Chas. Hude, Reg nr Anmeldt den 2U. maj pory^f ^al omf 1960 kl. 12^^ af Société Maurice Blanchet, v)rvl.v>'l I c: Parfums de Luxe, Société Anonyme, fabrikation og handel. Suresnes (Seine) i Frankrig, og registreret den 16. juli s. å. for parfumerivarer, skønhedsmidler, sæbe, sminke, æteriske olier, kosmetiske præparater, hårvand og præparater til tandpleje. Mærket er i henhold til anmeldelse af 24. marts 1959 registreret i Paris under nr i klasserne 1-84 bl.a. for ovennævnte varearter. Som fuldmægtig er anmeldt: Firmaet Internationalt Patent-Bureau, Reg nr Anmeldt den 20. maj 1960 kl. r"uromtfmp 13 ^ af Union Carbide Corporation, a corporation of the State of New York, fabrikation og handel, New York i De Forenede Stater, og registreret den 16. juli s. å. for rå og delvis bearbejdede metaller og metallegeringer. Som fuldmægtig er anmeldt; Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Go., Reg nr Anmeldt den 8. juni 1960 kl. lo^i af FVAPOR Aktieselskabet Christiansholms Fabriker, fabrikation, København, og registreret den 16. juli s. å. for et fugtfjerningsmiddel. B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m. v. Varemærker. Fornyet er i medfør af lov nr. 101 af 7. april : Reg nr. 182, 322, Reg nr. 726, 730, 731, Reg nr. 433, 749, 750, 759, 762, 763, 766, 767, 768, 769, 903, Reg nr. 392, 393, 395, 396, 399, 400, 401, Reg nr. 1371, Reg nr. 405, 415, 802, 805, 806, 808, 809, 814, 815, 816, 819, 821, 822, 823, 824, 826, 828, 832, 833, 837, 923.

16 420 Udslettet er i medfør af samme l()v})estemmel.se; He^j nr. 432, Keg nr. 211, Reff nr. 398, 401, 402, 404, 406, 411, 413. Overdraget er i medfør af samme lovs i; 8: Rejf nr fra Pilot Radio Corporation, Long Island City i De Forenede Stater, til Pilot Radio Limited, London i Storbritannien, Reg nr fra Maskin- og Vægtfabrik Pendul v/ K.Bertelsen & Co., København, til Bisco Maskin- og Vægtfabrik v/ K. Bertelsen, sammesteds, Reg nr. 923 fra W. Demant, København, til Aktieselskabet William Demant, sammesteds, Reg nr fra Harris Weber's Frugtplantager i Gamle Hestehauge, Svendborg, til Frugtplantagerne i Gamle Hestehauge v/ Weber & Treschow, sammesteds, Reg nr. 128/ fra Carl Jacobsen, København, til Carl Jacobsen Garn A/S, sammesteds, Reg nr fra firmaet Myhrwold og Rasmussen, København, til Myhrwold & Rasmussen A/S, sammesteds. Ændring af navn: Reg nr fra Pilot Radio Limited, London i Storbritannien, til Pilot Radio and Television Limited, sammesteds, Reg nr. 939, reg nr. 917 og reg nr. 64 fra Loew's Incorporated, Dover i Delaware i De Forenede Stater, til Metro-Goldwyn- Mayer Inc., a corporation of the State of Delaware, sammesteds. Berigtigelse af navn: Reg nr. 903 fra Johns-Manville Corporation, New York i De Forenede Stater, til Johns-Manville Corporation, a corporation of the State of New York, sammesteds. Ændring af bopæl: Reg nr. 361 (Jeppe Boel) fra Marslev til Cypress Gardens i Florida i De Forenede Stater. Som fuldmægtig er anmeldt: For reg nr (Pilot Radio and Television Limited, London i Storbritannien): Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København, For reg nr. 361 (Jeppe Boel, Cypress Gardens i Florida i De Forenede Stater): Landsretssagfører, dr. jur. Hardy Andreasen, Odense, For reg nr. 288 og nr og reg nr. 1497, nr og nr (Garvey S.A., Jerez de la Frontera (Cadiz) i Spanien): Firmaet Chas. Hude, Fællesmærker. Fornyet er i medfør af lov nr. 102 af 7. april : Reg nr. 2. Udslettet er i medfør af samme lovbestemmelse: Reg nr. 2. Trykt i Bianco Lunos Bogtrykkeri A-S, Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING

OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi erklærer hermed, at vores produkter, der er anført i bilag (A), er i overensstemmelse med bestemmelserne i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 10/2011 og (EF)

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk Varemærke Tidende

Dansk Varemærke Tidende Dansk Varemærke Tidende Nr. 6. 122. årgang. 2001-02-07 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 347 Afslåede eller tilbagetagne ansøgninger...

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-sep. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-sep. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2012-2013 Udskrevet: 2013.12.09 Fødevareklyngen 2012 2013 2012 2013 Samlet eksport 109.421 117.382 Fødevarer 5.724.769 6.112.287

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-jun. Udskrevet: Landbrug & Fødevarer

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-jun. Udskrevet: Landbrug & Fødevarer Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2017-2018 Udskrevet: 2018.09.10 Landbrug & Fødevarer Fødevareklyngen 2017 2018 2017 2018 ------- Ændring ------ Samlet eksport 82.570

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2013-2014 Udskrevet: 2015.02.16 Fødevareklyngen 2013 2014 2013 2014 Samlet eksport 144.523 139.955 Fødevarer 7.564.247 7.741.997

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2015-2016 Udskrevet: 2017.01.09 Fødevareklyngen 2015 2016 2015 2016 Samlet eksport 131.412 128.801 Fødevarer 7.546.562 7.129.230

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

M4 Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2006/52/EF af 5. juli 2006 L 204 10 26.7.2006

M4 Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2006/52/EF af 5. juli 2006 L 204 10 26.7.2006 1994L0035 DA 15.08.2006 004.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV 94/35/EF af 30. juni 1994 om sødestoffer

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0393 Klager: Dagrofa ApS Kærup Industrivej 12 4100 Ringsted Danmark v/ advokat Anders Wernblad Indklagede: NEW NORDIC ENGINEERING A/S Europaplads 16, 1. 8000 Aarhus

Læs mere

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Varemærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Varemærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG

Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG 26.10.2012 Den Europæiske Unions Tidende C 326/331 BILAG 26.10.2012 Den Europæiske Unions Tidende C 326/333 BILAG I LISTE OMHANDLET I ARTIKEL 38 I TRAKTATEN OM DEN EUROPÆISKE UNIONS FUNKTIONSMÅDE 1 2

Læs mere

Fællesmærke Ansøgning om registrering

Fællesmærke Ansøgning om registrering Fællesmærke Ansøgning om registrering Se vejledning til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (navn, adresse og evt. CVR-nr.) 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Patent- og

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 19. august 2015 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

Automater 47.99.00.A Automater og automatvirksomheder, ikke-letfordærvelige fødevarer

Automater 47.99.00.A Automater og automatvirksomheder, ikke-letfordærvelige fødevarer Brancher og smiley-branchegrupper Detailvirksomheder På findsmiley.dk kan du søge på enten detail (salg til private) eller engros (salg til virksomheder). For hver gruppe kan du vælge mellem de smiley-branchegrupper,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

RESUMÉ: AN 2007 00047 VR 2004 02852 CELINA <w> - Forvekslelighed

RESUMÉ: AN 2007 00047 VR 2004 02852 CELINA <w> - Forvekslelighed RESUMÉ: AN 2007 00047 VR 2004 02852 CELINA - Forvekslelighed Indehaveren af varemærket VR 1994 01549 CELAYA fremsatte indsigelse mod registreringen af varemærket VR 2004 02852 CELINA . Indsiger

Læs mere

AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal <fig.> - Forvekslelighed.

AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal <fig.> - Forvekslelighed. 1 RESUMÉ: AN 2006 00004 VR 2004 04257- minimal - Forvekslelighed. I indsigelsessagen tog Patent- og Varemærkestyrelsen ikke indsigelsen til følge og opretholdt registreringen af figurmærket minimal

Læs mere

Eksporten sendes længere væk end nogensinde

Eksporten sendes længere væk end nogensinde Den 3. december 2012 Eksporten sendes længere væk end nogensinde Dansk eksport sælges længere og længere væk fra den danske grænse. Udviklingen vil fortsætte i den kommende periode, da væksten i Europa

Læs mere

Dansk Varemærke Tidende

Dansk Varemærke Tidende Dansk Varemærke Tidende Nr. 4. 122. årgang. 2001-01-24 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 203 Omtryk af tidligere offentliggjorte

Læs mere

De Europæiske Fællesskabers Tidende AFTALE I FORM AF BREVVEKSLING

De Europæiske Fællesskabers Tidende AFTALE I FORM AF BREVVEKSLING L 70/206 18.3.2000 AFTALE I FORM AF BREVVEKSLING mellem Det Europæiske Fællesskab og Kongeriget Marokko om visse ændringer af bilag 2, 3, 4 og 6 til Euro-Middelhavsaftalen om oprettelse af en associering

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 3. januar 214 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 18. 127. årgang. 2006-05-03 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 18. 127. årgang. 2006-05-03 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 18. 127. årgang. 2006-05-03 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 875 Omtryk af tidligere

Læs mere

ERNÆRING. www.almirall.com. Solutions with you in mind

ERNÆRING. www.almirall.com. Solutions with you in mind ERNÆRING www.almirall.com Solutions with you in mind GENERELLE RÅD OM MOTION RÅDGIVNING OMKRING ERNÆRING FOR PATIENTER MED MS Det er ikke videnskabeligt bevist, at det at følge en speciel diæt hjælper

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Af Anita Vium - Direkte telefon: RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN

Af Anita Vium - Direkte telefon: RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN i:\marts-2000\erhv-b--av.doc Af Anita Vium - Direkte telefon: 33 55 77 24 RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN Sammenlignet med andre danske eksportindustrier har fødevareindustrien en forholdsvis lille

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

02b KOLOSTOMI STOMI INFO. Spis godt Lev godt

02b KOLOSTOMI STOMI INFO. Spis godt Lev godt 02b KOLOSTOMI STOMI INFO Spis godt Lev godt Gode råd til dig som har en kolostomi Alle mennesker har forskellige behov, uanset om du har en stomi eller ej. De råd der er indeholdt i denne brochure er en

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 22. 130. årgang. 2009-06-03 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 22. 130. årgang. 2009-06-03 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 22. 130. årgang. 2009-06-03 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 1481 Afslåede eller

Læs mere

Dansk Varemærke Tidende

Dansk Varemærke Tidende Dansk Varemærke Tidende Nr. 4. 121. årgang. 2000-01-26 Dansk Varemærketidende Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 121 Afslåede eller tilbagetagne ansøgninger...

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2019-0089 Klager: H. J. Hansen Vin A/S Vestergade 97-101 5000 Odense C. Danmark v/advokat Soheil Mohammadi Indklagede: [A] [A s adresse] Danmark Parternes påstande: Klagerens

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 1. 125. årgang. 2004-01-07 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 1. 125. årgang. 2004-01-07 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 1. 125. årgang. 2004-01-07 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 3 Offentliggørelse

Læs mere

: Værdiansættelse af forskellige skønsposter for erhvervsdrivende for indkomståret 2005

: Værdiansættelse af forskellige skønsposter for erhvervsdrivende for indkomståret 2005 Side 1 af 6 Juridiske vejledninger 2004-38: Værdiansættelse af forskellige skønsposter for erhvervsdrivende for indkomståret 2005 Juridiske Nyheder Afgørelser Love og regler Skattelove Afgiftslove Rapporter

Læs mere

DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet

DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet DIÆT UDEN FARVE- & KONSERVERINGSSTOFFER Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk Dagafsnit, Lungeambulatoriet DIÆT UDEN FARVE OG KONSERVERINGSSTOFFER Denne vejledning er til dig, der skal

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 35. 124. årgang. 2003-08-27 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 35. 124. årgang. 2003-08-27 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 35. 124. årgang. 2003-08-27 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 2299 Omtryk af tidligere

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 10. 127. årgang. 2006-03-08 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 10. 127. årgang. 2006-03-08 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 10. 127. årgang. 2006-03-08 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 493 Afslåede eller

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad Eriks Mad og Musik.. 0 Gulerodssuppe Agurkesuppe Tema: agurk ½ grøn peber ½ eller / lille chili lille løg ½ dl yoghurt fed hvidløg salt & peber evt. dl (eller ) hønsebouillon Skyl agurken, flæk den, skrab

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Det tilsyneladende ufarlige - ulykker med fald og snublen til samme niveau

Det tilsyneladende ufarlige - ulykker med fald og snublen til samme niveau Det tilsyneladende ufarlige - ulykker med fald og snublen til samme niveau Indsatsen mod arbejdsulykker har i mange år særligt været rettet mod de situationer, hvor maskiner og tekniske hjælpemidler spiller

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1)

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1) BEK nr 131 af 23/01/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 19. februar 2015 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2014-27-31-00002 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

02b STOMI INFO. Spis godt Lev godt KOLOSTOMI

02b STOMI INFO. Spis godt Lev godt KOLOSTOMI 02b STOMI INFO Spis godt Lev godt KOLOSTOMI Gode råd til dig som har en kolostomi Alle mennesker har forskellige behov, uanset om du har en stomi eller ej. De råd der er indeholdt i denne brochure er en

Læs mere

Bilag med skematisk oversigt til svar på FLF spørgsmål 284

Bilag med skematisk oversigt til svar på FLF spørgsmål 284 Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2011-12 FLF alm. del, endeligt svar på spørgsmål 284 Offentligt Fødevarestyrelsen 24.05.2012 J.nr.: 2012-34-261-02008/IDTH/KENL/TIFA Dep: Dok.nr.: 391552/JLMA

Læs mere

Kalium og fosfat. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium og fosfat i blodet

Kalium og fosfat. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium og fosfat i blodet Kalium og fosfat Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium og fosfat i blodet Forord Denne pjece indeholder gode råd til dig, som har for meget kalium og fosfat i blodet, og derfor bør være

Læs mere

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v.

B. Fornyelser, udslettelser, overdragelser m.v. 190 Registreringstidende for vare- og fællesmærker. Reg. 1953 nr. 667. Anmeldt den 2. marts 1953 kl. 1157 \A/AQUIMI ITP af J. & J. M. Worrall Limited, fabrikation, Salford i VY MOR IN LI I C Lancashire

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0334 Klager: Kegtails ApS Jyllingevej 19 2720 Vanløse Danmark Indklagede: Alexander Oliver Machon Dronningensgade 16 A, st. th. 1420 København K Danmark Parternes

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 34. 126. årgang. 2005-08-24 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 34. 126. årgang. 2005-08-24 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 34. 126. årgang. 2005-08-24 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 1921 Omtryk af tidligere

Læs mere

Kostråd når appetitten er lille og kroppen har brug for ekstra Patientinformation. Hospitalsenheden Horsens

Kostråd når appetitten er lille og kroppen har brug for ekstra Patientinformation. Hospitalsenheden Horsens Kostråd når appetitten er lille og kroppen har brug for ekstra Patientinformation Hospitalsenheden Horsens Under indlæggelse Spørg plejepersonalet efter ugens menukort - så kan du forberede dig og vælge,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 33. 131. årgang. 2010-08-18 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 33. 131. årgang. 2010-08-18 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 33. 131. årgang. 2010-08-18 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 1359 Afslåede eller

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1)

Bekendtgørelse om anvendelse af Nøglehulsmærket på fødevarer m.v. 1) BEK nr 131 af 23/01/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2014-27-31-00002 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Dansk Varemærke Tidende

Dansk Varemærke Tidende Dansk Varemærke Tidende Nr. 10. 122. årgang. 2001-03-07 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 663 Omtryk af tidligere offentliggjorte

Læs mere

Kalium. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium i blodet

Kalium. Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium i blodet Kalium Diæt til nyresyge og andre, som har for meget kalium i blodet Forord Denne pjece indeholder gode råd til dig, som har for meget kalium i blodet, og derfor bør være ekstra opmærksom på, hvad du spiser

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1343 Klager: Dansk Supermarked A/S Bjødstrupvej 18 Holme 8270 Højbjerg v/cand.jur. Janne Britt Hansen, Zacco Denmark A/S Indklagede: Phillip Jankovich PO Box 83-000 6440 Johnsonville New Zealand

Læs mere

Kantinen arbejder som grundbegreb ud fra de 10 råd, se dem samlet nedenfor.

Kantinen arbejder som grundbegreb ud fra de 10 råd, se dem samlet nedenfor. Skolens kantine Kantinen arbejder som grundbegreb ud fra de 10 råd, se dem samlet nedenfor. Derudover arbejder vi med sundheden, og vi tilbyder dagligt sunde alternativer. Du finder disse alternativer

Læs mere

Fællesmærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen

Fællesmærkeansøgning. Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter. Forbeholdt Patent- og. Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen Fællesmærkeansøgning Læs venligst vejledningen til de enkelte punkter 1. Grundgebyr: 2. Ansøgers/fuldmægtigs referencenr.: Klassegebyr: 3. Mærkeindehaver: (fulde navn, adresse,

Læs mere

Opskrifter. Jamabalaya med kylling og skaldyr. Jambalaya med skaldyr og kylling

Opskrifter. Jamabalaya med kylling og skaldyr. Jambalaya med skaldyr og kylling Opskrifter Jamabalaya med kylling og skaldyr Til 8 personer. 2 chorizopølser (krydret spansk pølse) 1 kg nordsørejer med skal 1 kylling parteret i 8 stykker 5-6 tomater 1 fennikel 2-3 stængler bladselleri

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 08. 124. årgang. 2003-02-19 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 08. 124. årgang. 2003-02-19 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 08. 124. årgang. 2003-02-19 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 481 Omtryk af tidligere

Læs mere

bestanddele fra plastmaterialer og -genstande, der er bestemt til at komme i berøring med

bestanddele fra plastmaterialer og -genstande, der er bestemt til at komme i berøring med Nr. L 372/ 14 De Europæiske Fællesskabers Tidende 31. 12. 85 RÅDETS DIREKTIV af 19. december 1985 om fastsættelse af listen over simulatorer, der skal anvendes ved kontrol med migration af bestanddele

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 28. 130. årgang. 2011-07-13 Dansk Varemærketidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Varemærketidende. Nr. 28. 130. årgang. 2011-07-13 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Varemærketidende Nr. 28. 130. årgang. 2011-07-13 Dansk Varemærketidende, DK Dansk Varemærketidende Indholdsfortegnelse Offentliggørelse af registreringer... 1103 Afslåede eller

Læs mere

RESUMÉ: AN 2014 00008 VA 2012 00627 RYPSGRIS <w> - Manglende særpræg

RESUMÉ: AN 2014 00008 VA 2012 00627 RYPSGRIS <w> - Manglende særpræg RESUMÉ: AN 2014 00008 VA 2012 00627 RYPSGRIS - Manglende særpræg Patent- og Varemærkestyrelsen afslog delvis at registrere varemærket VA 2012 00627 RYPSGRIS med den begrundelse, at det ansøgte

Læs mere

en Guide til din affaldssortering

en Guide til din affaldssortering en Guide til din affaldssortering Hjælp dig selv og miljøet Til dig i Kildemosen METAL Forsøget SORTER MERE har nu kørt over 1/2 år. Kildemosens beboere har sammen med de 7 andre forsøgsområder allerede

Læs mere

Eriks Mad og Musik. Tema: Brunch. Bland mel, sukker, natron og salt og pisk blandingen i skålen lidt efter lidt.

Eriks Mad og Musik. Tema: Brunch. Bland mel, sukker, natron og salt og pisk blandingen i skålen lidt efter lidt. Eriks Mad og Musik.september 00 Tema: Brunch Varm Chokolade l sødmælk - spsk kakao 00 g mørk chokolade på 0-70% spsk sukker Piskefløde Hæld mælken i en tykbundet gryde og læg forsigtigt et par teskefulde

Læs mere

Forslag til dagens måltider

Forslag til dagens måltider Forslag til dagens måltider for en kvinde på 31 60 år med normal vægt og fysisk aktivitet, som ikke indtager mælkeprodukter 8300 kj/dag + råderum til tomme kalorier på 900 kj/dag svarende til 10 % af energiindtaget

Læs mere