INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling"

Transkript

1 Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 8. juni 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B Skydebanen til ekstraordinær generalforsamling tirsdag, den 19. juni 2018, kl (forventes afsluttet senest kl ) i beboerlokalet (på hjørnet af Istedgade og Skydebanegade, 1709 København V) Bestyrelsen beder venligst om, at du kommer i god tid til generalforsamlingen, og hvis du er befuldmægtiget (skal afgive stemme iht. fuldmagt) senest et kvarter før start, således at den medbragte fuldmagt kan blive registreret og omsat til en stemmeseddel ved indgangen. Du opfordres dog til at møde personligt op på generalforsamlingen og give din mening til de fremsatte forslag og de øvrige punkter på dagsordenen til kende. I henhold til Foreningens vedtægter har generalforsamlingen følgende: Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. 2. Forslag. Vedr. dagsordenens punkt 2. Forslag nr. 1. Forslag om et samlet tagvindues- og maler-/facadeprojekt På Foreningens ordinære generalforsamling den 25. april 2018 blev der vedtaget en entreprise vedrørende maling af alle vinduer på gård- og gadeside samt påkrævet reparation af facader, sålbænke og gesimser. På generalforsamlingen blev muligheden for at skifte tagvinduer og tagkupler ud drøftet, da det under behandlingen af forslaget kom frem, at flere af disse er i meget dårlig stand. Bestyrelsen fik herefter til opgave at undersøge dette forhold nærmere. Det viser sig nu efter vores byggerådgivers nærmere eftersyn at en

2 stor del af vores skrå tagvinduer, loftsvinduer og tagkupler er i så dårlig stand, at en omgående udskiftning desværre er påkrævet. Der vurderes således at være risiko for skader i taget i form af omfattende fugt og råd, hvis man udskyder udskiftningen og dermed udsætter vinduerne i tagfladerne for en vinter mere. Vi har derfor, som det blev besluttet, bedt Bang og Beenfeldt om at give os et overslag på et budget på udskiftningen af alle vinduer i tagfladerne. Budgettet for selve vinduesentreprisen anslås til 6 mio. kr., hvoraf 1 mio. kr. allerede var medregnet som en buffer i det oprindelige budget på maler- og facadeentreprisen. Den samlede pris for begge entrepriser anslås til ca. 26,5 mio. kr., jf. vedlagte budget. På dette grundlag anbefaler Bestyrelsen en udskiftning af alle vinduer i tagfladerne sammen med udførelsen af maler- og facadeentreprisen, da: - Mange vinduer er i meget dårlig stand - Merprisen, når arbejdet er i gang, ikke er stor - Man fremadrettet sikrer jævnt vedligehold og ensartede vedligeholdelsesintervaller - Man får mulighed for at registrere og optegne alle vinduerne i tagfladen - Der spares penge til fornyet opstilling af stilladser - Det vil give bygningerne et mere ensartet arkitektonisk udtryk - Det vil give bedre lysforhold for taglejlighederne. Hele det samlede projektet dvs. den allerede vedtagne maler- og facadeentreprise og den nu foreslåede vinduesentreprise - kan gennemføres for vedligeholdelsesmidler, og Foreningen skal således ikke ud at hente finansiering til projektet. Samlet set: Bestyrelsen anbefaler, at Foreningen af omkostnings- og vedligeholdelsesmæssige grunde gennemfører én samlet entreprise, hvori der også indgår en udskiftning af alle vinduer i tagfladerne. Dette ligger imidlertid ud over det mandat, som Bestyrelsen fik ved den ordinære generalforsamling og skal derfor forelægges Foreningens medlemmer, så de kan træffe endelig beslutning om en gennemførelse af det samlede projekt til en anslået pris af ca. 26,5 mio. kr. Den endelige pris ligger først fast efter udbudsrunden. For en nærmere beskrivelse af projektet og et anslået budget forud for udbudsrunden henviser vi til de vedlagte bilag, som er udarbejdet af Bang og Beenfeldt. Forslag nr. 2 Frasalg af fast ejendom Bestyrelsen bemyndiges til at godkende frasalg af fællesareal beliggende: Skydebanegade 13, st. tv. Rummet anvendes pt. til opbevaring af netværkets server, og vil såfremt forslaget vedtages blive frasolgt med henblik på integrering med tilstødende andel.

3 Betingelser for bemyndigelsen: Andelshaveren der udvider sin andelslejlighed ved at inddrage loftsareal, betaler ved inddragelsen af arealet den på en generalforsamling senest godkendte andelskroneværdi pr. kvadratmeter. Bestyrelsen kan meddele et prisnedslag. Ved fastsættelsen af et eventuelt prisnedslag skal bestyrelsen tage udgangspunkt i den gennemsnitlige prisreduktion i kr. pr. kvadratmeter ved de andelsoverdragelser som er gennemført i Foreningen inden for de seneste 12 måneder, dog minimum ved de seneste 5 handler. Der betales fuld boligafgift for arealet. Boligafgiften for arealet tillægges boligafgiften for hovedandelslejligheden og opkræves sammen med denne. Fuld boligafgift for arealet pålignes fra ibrugtagning, dog senest 12 måneder efter overtagelse af arealet. Der afskrives efter de almindelige retningslinjer på forbedringer ved indretning mv. som andelshaver har bekostet efter overtagelse af arealet. Alle udgifter, herunder fysiske ændringer som en sammenlægning eller et andet forandringsprojekt måtte kræve, afholdes af den andelshaver, der ønsker at igangsætte projektet. Til sådanne udgifter henregnes eksempelvis alle Foreningens udgifter til afklaring af eventuelle krav til projektet, alle udgifter til udførelse af projektet i overensstemmelse med disse krav samt udgifter til godkendelse af det udførte og eventuel indhentelse af dokumentation herfor. Alle forandringer skal udføres håndværksmæssigt forsvarligt i overensstemmelse med kravene i byggelovgivningen, lokalplaner og andre offentlige forskrifter. Bestyrelsen er ikke ansvarlig for anmeldte eller godkendte forandringers forsvarlighed og lovlighed. I tilfælde, hvor byggetilladelse kræves efter byggelovgivningen eller tilladelse efter andre offentlige forskrifter, skal tilladelsen desuden forevises for bestyrelsen, inden arbejdet iværksættes, og efterfølgende skal ibrugtagningsattest forevises. Forslag nr. 3 Vedtægtsændring Bestyrelsen stiller forslag om tilføjelse til vedtægternes 7 Boligaftale. Nuværende formulering er gengivet i kursiv, mens formuleringen af den foreslåede nye tilføjelse iht. Bestyrelsens forslag samt ændringsforslag stillet af andelshaverne på den ordinære generalforsamling er gengivet med fed skrift. Nuværende formulering: Foreningen kan efter generalforsamlingens bestemmelse med hver andelshaver oprette en boligaftale, der indeholder bestemmelser om boligens brug m.v. Indtil generalforsamlingen vedtager andet, anvendes som

4 boligaftale sædvanlig lejekontrakt med de ændringer, der følger af disse vedtægter og generalforsamlingens beslutninger. En bolig skal benyttes til beboelse og må ikke benyttes til nogen form for erhverv, der medfører forøget færdsel til og fra lejligheden, støj eller andre gener. En bolig må således eksempelvis ikke benyttes til dagpleje. Foreslået formulering: Bestyrelsen og administrator kan, medmindre lovgivningen foreskriver andet, med frigørende virkning fremsende alle meddelelser, herunder bl.a. indkaldelser til generalforsamlinger, forslag, referater, vandog varmeregnskaber, opkrævninger, påkrav af enhver art og varslinger, herunder varsling om adgang til en lejlighed mv., til andelshaveren via e-boks eller andet digitalt medie. Foreningen kan i al korrespondance, både pr. post og digitalt, endvidere henvise til, at eventuelle bilag er gjort tilgængelige på f.eks. foreningens hjemmeside eller anden digital platform, og bilagene vil hermed være at betragte som fremsendt til andelshaveren. Såfremt andelshaveren ønsker at modtage meddelelser digitalt, jf. stk. 1, skal andelshaveren give skriftligt samtykke til dette over for administrator og er herefter forpligtet til at afgive de nødvendige oplysninger til brug herfor samt sørge for, at oplysningerne til enhver tid er opdaterede. Foreningen er, uanset stk. 1-2, berettiget til at give meddelelser mv. med almindeligt brev. Foreningen kan efter generalforsamlingens bestemmelse med hver andelshaver oprette en boligaftale, der indeholder bestemmelser om boligens brug m.v. Indtil generalforsamlingen vedtager andet, anvendes som boligaftale sædvanlig lejekontrakt med de ændringer, der følger af disse vedtægter og generalforsamlingens beslutninger. En bolig skal benyttes til beboelse og må ikke benyttes til nogen form for erhverv, der medfører forøget færdsel til og fra lejligheden, støj eller andre gener. En bolig må således eksempelvis ikke benyttes til dagpleje. Forslag nr. 4. Vedtægtsændring Bestyrelsen stiller forslag om ændring af vedtægternes 24 stk. 1 - Indkaldelse mv. Nuværende formulering er gengivet i kursiv, mens formuleringen af den foreslåede nye tilføjelse iht. Bestyrelsens forslag er gengivet med fed skrift:

5 Nuværende formulering: Generalforsamlingen indkaldes skriftligt med mindst 14 dages varsel, der dog ved ekstraordinær generalforsamling om nødvendigt kan forkortes til 7 dage. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden for generalforsamlingen. Foreslået formulering: Generalforsamlingen indkaldes skriftligt med mindst 14 dages varsel, der dog ved ekstraordinær generalforsamling om nødvendigt kan forkortes til 7 dage. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden for generalforsamlingen, jf. dog 7, stk. 1 og 2. Forslag nr Vedtægtsændring Bestyrelsen stiller forslag om ændring af vedtægternes 9, stk. 2. Nuværende formulering er gengivet i kursiv, mens formuleringen af den foreslåede nye tilføjelse iht. Bestyrelsens forslag er gengivet med fed skrift: Nuværende formulering: Såfremt en andelshaver groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt, kan bestyrelsen kræve nødvendig vedligeholdelse foretaget indenfor en nærmere fastsat frist. Foretages den nødvendige vedligeholdelse ikke inden fristens udløb, kan andelshaveren ekskluderes af foreningen, jf. 24. Foreslået formulering: Såfremt en andelshaver groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt, kan bestyrelsen kræve nødvendig vedligeholdelse foretaget indenfor en nærmere fastsat frist. Foretages den nødvendige vedligeholdelse ikke inden fristens udløb, kan foreningen få vedligeholdelsesarbejdet udført for andelshaverens regning eller andelshaveren kan ekskluderes af foreningen, jf. 24.

6 Forslag, som andelshaverne ønsker behandlet på den ekstraordinære generalforsamlingen den 19. juni. 2018, skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen (dvs. tirsdag den 12. juni 2018). Forslag til behandling kan enten afleveres i postkassen ved Ejendomskontoret, Skydebanegade 1, st. tv., eller sendes til bestyrelsens bestyrelsen@skydebanen.dk. Rettidigt indkomne forslag vil blive kopieret og omdelt til Foreningens medlemmer senest 4 dage før generalforsamlingen (dvs. fredag den 15. juni 2018). Hvis du er forhindret i at møde på generalforsamlingen, har du mulighed for at benytte den vedlagte fuldmagt og give en nabo fuldmagt til at stemme for dig på generalforsamlingen. Meddelelse af fuldmagt sker iht. foreningens vedtægters 24, stk. 5, som lyder: Hver andelshaver har én stemme. En andelshaver kan kun give fuldmagt til et andet medlem eller et myndigt husstandsmedlem. En andelshaver kan kun afgive én stemme i henhold til fuldmagt. Bestyrelsen vil gerne opfordre alle andelshavere til at deltage personligt i generalforsamlingen det giver dig mulighed for at give din mening til kende og deltage i drøftelsen og beslutningstagningen vedrørende de fremsatte forslag. På bestyrelsens vegne Med venlig hilsen Tina Hald

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

A/B Skydebanen Ejd.nr.: REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

A/B Skydebanen Ejd.nr.: REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/B Jæger Under henvisning til A/B Jægers vedtægter 26 indkaldes hermed på vegne af bestyrelsen til ordinær generalforsamling, som afholdes: mandag den 15. juni

Læs mere

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr»

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr» PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat

A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat Referat A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat År 2003, lørdag den 30. august kl. 13.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i gården til AB Ingolf Dagsorden

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Jour. nr. 460 2. maj 2006 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Skydebanen, 1709 København V År 2006, mandag, den

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling Ekstraordinær Generalforsamling 13. maj 2019 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til Indkaldelsen 1) Valg af dirigent og referent. 2) Behandling af forslag fra bestyrelsen. 1) Vedtægtsændringer. 2) Forslag

Læs mere

Til medlemmer af Den 6. oktober 2009 A/B Ringertoften

Til medlemmer af Den 6. oktober 2009 A/B Ringertoften Til medlemmer af Den 6. oktober 2009 A/B Ringertoften INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B RINGERTOFTEN Hermed indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i A/B Ringertoften, der afholdes

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Boligforeningen Frederiksberg Arbejderhjem Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Boligforeningen Frederiksberg Arbejderhjem Indkaldelse til ordinær generalforsamling PETER EGEMAR CLAUS CLAUSEN Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 København, den 27. april 2015 J.nr. 50-000-5 Til Andelshaverne i Frederiksberg Arbejderhjem Boligforeningen

Læs mere

Forslag samt dagsorden

Forslag samt dagsorden Frederiksberg, fredag d. 17. maj 2013 Forslag samt dagsorden Til ekstraordinær generalforsamling - d. 29. maj 2013 - kl.19.00 Sted: I gården, Godthåbsvej 64 Dagsorden i henhold til vedtægter: 1. Valg af

Læs mere

Andelsboligforeningen Sundglimt

Andelsboligforeningen Sundglimt Med henvisning til foreningens vedtægter indkaldes der hermed til generalforsamling i Andelsboligforeningen Sundglimt Generalforsamlingen afholdes i caféen på Nørrevang den 26. maj, 2009, kl. 1900 Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6

Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6 Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6 (Vedtaget ved ekstra ordinær generalforsamling den 1/3 2001, erstatter vedtægter af den 20/2 1979) Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens formål er

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

VEDTÆGTER. vedtaget på generalforsamlingen den 15. marts 2006

VEDTÆGTER. vedtaget på generalforsamlingen den 15. marts 2006 VEDTÆGTER vedtaget på generalforsamlingen den 15. marts 2006 Med indføjning af vedtagne ændringer ved generalforsamlingen 18. marts 2014 i 4 og ved indsættelse af valg af administrator i 16 punkt 7 vedr.

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Vedtægter for SignalUdbyderForeningen (SUF) i A/B Bellmansgade 7-37

Vedtægter for SignalUdbyderForeningen (SUF) i A/B Bellmansgade 7-37 Vedtægter for SignalUdbyderForeningen (SUF) i A/B Bellmansgade 7-37 Kapitel 1. Navn og formål 1 Foreningens navn er Signaludbyderforeningen i A/B Bellmansgade 7-37, i det følgende benævnt SUF. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Katrinebjergparken Aarhus Filnavn: Vedtægter pr. seneste XGF. Vedtægt. for

Vedtægter for Ejerforeningen Katrinebjergparken Aarhus Filnavn: Vedtægter pr. seneste XGF. Vedtægt. for Vedtægt for Ejerforeningen Katrinebjergparken Jens Baggesens Vej 94 118, 8200 Aarhus N Matr.nr. 117 ty og 117 uf, Århus Markjorder 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling, jf. vedtægternes 6, der afholdes i

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling, jf. vedtægternes 6, der afholdes i 31. marts. 2017 OXFORD HAVE Til grundejerne i Oxford Have G/F Oxford Have 2300 København S v/ Charlotte Kyvsgaard- Nielsen Oxford Have 99 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 Bestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l.

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. J.nr. 6242/b1 EJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR DEN GRØNNE SMARAGD Beliggende Vardevej 116,7100 Vejle Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. Stk. 1. Ejerforeningens formål er at administrere bygning

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 17. januar 2018 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2017, onsdag den 29.

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Vedtægter. for. Andelsboligforeningen Moesbakken. Navn og hjemsted: Formål:

Vedtægter. for. Andelsboligforeningen Moesbakken. Navn og hjemsted: Formål: 1. Vedtægter for Andelsboligforeningen Moesbakken 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Andelsforeningen Moesbakken. Foreningens hjemsted er i Syddjurs Kommune. Stk. 1. 2. Formål: Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: tirsdag den 15. februar 2005 kl. 19 30-20 30 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ

Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169. 9210 Aalborg SØ Vedtægter for Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 9210 Aalborg SØ 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer forholdene om ejerforeningens ledelse, regnskabsaflæggelse,

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALKYRIEN

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALKYRIEN VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALKYRIEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Valkyrien. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningens formål er at eje

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K Journal nr. 585 29. januar 2007 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i AB Ålholmhus År 2007, tirsdag, den 23. januar,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN 1 Foreningens navn og hjemsted. 1.01. Foreningens navn er Duemosen. 1.02. Foreningens hjemsted er Jægerspris Kommune. 2. Formål og opgaver. 2.01. Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd 6-3-2012 V E D T Æ G T E R FOR GRUNDEJERFORENINGEN A S G Å R D -o0o- I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Punkt Indhold Side 1. Foreningens navn 2. 2. Beliggenhed,

Læs mere

Generalforsamling ABFKH søndag den 28. oktober 2012 kl. 13.00 Dagsorden:

Generalforsamling ABFKH søndag den 28. oktober 2012 kl. 13.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamling ABFKH søndag den 28. oktober 2012 kl. 13.00 Dagsorden: 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning (vedlagt) 4. Godkendelse af årsregnskab og andelsværdi, herunder

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN LANDLYST Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling TIRSDAG D. 24. MAJ 2016 KL. 19.00 BIOLOGILOKALET, SKOLEN V. SUNDET Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Mandaternes prøvelse

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Andelsboligforeningen AST

Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf. 38 600 404 - Fax 38 608 404 Kontortid: Mandag - onsdag - fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. E-mail: ast@mail.tele.dk Administrator: Advokat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park.

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. 1 OPLÆG Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Stk. 2. Beboerrepræsentationen har

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde 2019

Indkaldelse til delegeretmøde 2019 8. april 2019 Indkaldelse til delegeretmøde 2019 Kære medlem. Hermed indkaldes til delegeretmøde i Ejerlejlighedernes Landsforening som afholdes Tirsdag den 30. april 2019 kl. 16.30 i kursuslokalet hos

Læs mere

Andelsboligforeningen AST

Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf. 38 600 404 - www.abast.dk Kontortid: Mandag - onsdag -fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. E-mail: ast@mail.tele.dk Administntor Advokat Ole

Læs mere

VEDTÆGTER AB SKYDEBANEN

VEDTÆGTER AB SKYDEBANEN VEDTÆGTER FOR AB SKYDEBANEN Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Skydebanen. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune 2. Foreningens formål er at eje og administrere

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Den 27. april 2010, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård. Generalforsamlingen afholdtes i Kildevældskirkens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene Vedtægter for 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 2 Foreningens hjemsted er Vejen Kommune 2. Foreningens område og medlemskreds 3 Stk. 1. Foreningens geografiske område er identisk med

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 29. oktober 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 18/2012 Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Skjern Bank afholder ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven.

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven. Til andeshaverne i AB Skovåsen Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 CVR 36 02 68 47 E-mail

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Fremmødte andelshavere: nr. 5, 8, 13, 16, 18, 32, 36, 41, 45, 52, 53, 63, 68, 70, 71, 74, 86, 89, 90, 91,

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Wegenersminde. Foreningens hjemsted er Holbæk Kommune. Foreningens formål: Stk. 1: 2 Grundejerforeningens

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Vinterbadning i Veddelev Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Initiativgruppens præsentation af foreningens idegrundlag

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere