Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel"

Transkript

1 Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 02/ marts 2019 kl i Comwell Korsør Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel Ture Hansen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Sager til drøftelse og orientering, samt evt. beslutning 3.1. MRC-udvalget ny strukturering MRC-udvalget har, efter aftalen med bestyrelsen, fremsendt oplæg vedr. sportens fremtid i DASU, jf. også bestyrelsesreferat 01-19, punkt 4.2. Bestyrelsen takker for oplægget og indbyder snarest udvalget til en dialog om det videre forløb Dansk Super Kart 2019 Bestyrelsen har den 25. februar, efter samråd med KU, besluttet, at Styregruppen for DSK nedlægges og ansvaret for Dansk Super Kart og Race Academy overdrages til kartingudvalget. Den afviklingsansvarlige for DSK er ansvarlig for overholdelse af budgettet og vi forventer at kartingsudvalgets beslutninger understøtter den ansvarlige i at overholde dette. Bestyrelsen pålægger derudover kartingudvalget at udarbejde en model for, hvordan klubberne igen i fremtiden, kan blive langt mere involveret i afviklingen af DSK, og samtidigt skal der udarbejdes en plan for, hvordan DSK fra 2020 bliver økonomisk selvkørende. Planen for 2020 og modellen for involvering af klubberne skal fremsendes til bestyrelsen senest den 1. august Danish Motorsport Award 2020 Det blev besluttet at forlænge aftalen om Danish Motorsport Award med et 1 år, således at næste års award show afholdes den 1. februar Samarbejdsaftale om Adam Cuppen Bestyrelsen har indgået samarbejdsaftale med Lars Brix Magnussen vedr. Adam Cuppen 2019 i rally. Bestyrelsen ser frem til et spændende samarbejde om en attraktiv klasse og takker samtidigt Lars for initiativet og det store arbejde, han allerede har lagt i projektet. Der nedsættes en styregruppe bestående af Hans Erik Madsen, Lars Brix og Hans Jørgensen.

2 Side 2/6 Bestyrelsesprotokol 2/ Samarbejde vedr. Formula Student Ture Hansen har været til møde på SDU vedr. det fremtidige samarbejde om Formula Student projektet. På mødet var der deltagere fra AAU, SDU og VIA. De eksisterende aftaler vil blive opdateret og forskellige modeller for et udvidet samarbejde blev drøftet Tilbud om nyt afstemningssystem DASU s bestyrelse har indhentet tilbud på et elektronisk afstemningssystem til repræsentantskabsmødet, men vurderer ikke at behovet på nuværende tidspunkt står mål med den økonomiske omkostning for systemet. Vi vil i stedet arbejde på en forbedret intern procedure i forhold til afstemning m.v TMSK/080 ansøgning til banefonden DASU s bestyrelse har besluttet at bevillige TMSK et tilskud fra banefonden på kr til et nyt asfalt-slidlag på gokartbanen i Thy i henhold til den fremsendte ansøgning og beskrivelse af projektet AAS/027 ansøgning til banefonden AAS/027 har ansøgt DASU s banefond om midler til forbedring af sikkerheden på FDM Jyllandsringen. Der er desværre ikke midler i banefonden til at støtte flere projekter i år. HMN og KL erklærede sig inden starten af punktet inhabile i behandlingen Rapport om fremtidens topklasse i dansk banesport DASU har fået udarbejdet en rapport om den fremtidige struktur for dansk banesport. Rapporten skal nu drøftes med BU og herefter vil der komme et oplæg fra DASU om den fremtidige struktur Brev fra HAMO Bestyrelsen har modtaget henvendelse fra HAMO vedr. ændring af klubrallyreglementet. Bestyrelsen ønsker ikke at gå ind i den konkrete sag, da ansvaret for klubrally inkl. de tekniske regler hører under rallyudvalget. Vi kan dog oplyse, at til sæson 2020 er det aftalt med RU, at ændringer til reglerne for rally kommer i høring inden udgivelsen, dvs. i sensommeren/efteråret Bevilling fra DIF s initiativpulje DASU har fået godkendt en projektansøgning hos DIF og har derigennem fået midler til at gennemføre et pilotprojekt i 2019, der har arbejdstitlen Motorsport, unge og science. Vi skal i samarbejde med ungdomsskoler (der har gokart på programmet) udvikle og afprøve et koncept, hvor sammensatte elevgrupper fra folkeskolen tilbydes kortere eller længerevarende undervisningsforløb væk fra klassens normale undervisning. Formålet er at bruge sporten til at skabe inkluderende rammer for børn og unge, der har det svært i en normal skolehverdag.

3 Bestyrelsesprotokol 1/2019 Side 3/ Ansøgning fra SAS/023 til forsikringsfonden SAS/023 har ansøgt om tilskud til afholdelse af førstehjælpskursus for deres officials. DASU har bevilliget kr fra forsikringsfonden. I den forbindelse ønsker bestyrelsen at gøre opmærksom på, at midlerne i DASU s forsikringsfond bl.a. kommer fra vores samarbejdsaftale med TRYG om private forsikringer til klubmedlemmer i DASU, og vi vil derfor venligst bede jer om at lave lidt reklame for aftalen over for jeres medlemmer, således at der forhåbentligt kan komme flere midler i fonden til glæde for sporten. I er meget velkomne til at bruge nedenstående ordlyd, hvis I sender en mail ud til jeres klubmedlemmer: DASU har indgået aftale med TRYG forsikring om at tilbyde klubmedlemmer i DASU gode tilbud på alle private forsikringer samt specielle motorsportsrelaterede forsikringer, som fx stilstandsforsikring for racerbiler. Vi håber, at I har lyst til at skrive jer op til at blive kontaktet af en assurandør fra TRYG, og at I kan spare nogle penge på jeres private forsikringer. Aftalen med TRYG er et vigtigt element i arbejdet for at nedbringe de samlede omkostninger til vores forsikringer, og samtidigt giver aftalen et direkte tilskud til DASU s forsikringsfond afhængigt af størrelsen på den samlede præmiesum vores medlemmer betaler til TRYG. Klubber og udvalg kan søge om tilskud til sikkerhedsfremmende arbejde fra forsikringsfonden, så midlerne kommer tilbage i sporten. Hvis du er interesseret i at høre mere om forsikringstilbuddet skal du gå ind på følgende side og sige ja, tak til at blive kontaktet af DASU s samarbejdspartner TRYG. Klik her: Forsikringstilbud Der er også mulighed for, at der kan komme en assurandør fra TRYG ud til en klubaften eller træningsdag og holde et kort oplæg (max 10 min) om mulighederne, og så kan jeres medlemmer selv tage stilling til om de er interesseret i at få et tilbud fra TRYG Ansøgning om optagelse af MRC-klubben ENB RC Bestyrelsen har modtaget ansøgning om optagelse af klubben ENB RC, der dyrker MRC. Bestyrelsen besluttede i henhold til vedtægterne foreløbigt at godkende og optageklubben. Endelig godkendelse vil ske på næstkommende repræsentantskabsmøde Ansøgning fra AAS vedr. E-sport Bestyrelsen har modtaget ansøgning fra AA/027 vedr. indkøb af udstyr til E-sport i klubben. E-Sporten er under rivende udvikling, men bestyrelsen vil for nuværende ikke støtte indkøb af udstyr til klubber. Vi vil gerne e-sporten, men vil hellere støtte opstart af forskellige serier på PC- samt konsolplatform (Playstation/Xbox). Vi vil samtidigt opfordre klubben (og andre) til at søge DIF & DGI s foreningspulje til opstart af sådanne projekter/ideer, jf: Aftale med Players1st om klubudviklingsprojekt. DASU har indgået aftale med Players1st om Medlemmet i Centrum. Medlemmet i Centrum er et klubudviklingssystem, der ved hjælp af spørgsmål får sat tal og ord på

4 Side 4/6 Bestyrelsesprotokol 2/2019 medlemmernes oplevelse og tilfredshed med klubben med det formål at fastholde og rekruttere flere medlemmer. Systemet vil bl.a. kunne hjælpe med at Identificere hvorhenne, den enkelte klub kan styrke rekruttering og fastholdelse ved at udpege forhold af betydning herfor. Prioritere indsatser, hvor der er behov, fx trænerkvalitet, faciliteter, træningsmiljøer, events, tilbud til specifikke målgrupper etc. Tage temperaturen på klubbens aktuelle tilstand og de forhold, der optager medlemmerne. Give mulighed for at rekruttere flere frivillige. Erfaringsudveksling med øvrige klubber om gode cases samt udvikling af handleplan på baggrund af dette. Sætte konkrete mål og igangsætte handlinger, som udvikler klubben og skaber resultater. Måle sig mod andre lignende foreninger Benchmark. Udvikle strategier og planer med udgangspunkt i fakta frem for følelser. Projektet er støttet af DIF og styres i DASU-regi af Jens Færgemann, der i den kommende tid vil tage kontakt til udvalgte klubber, der skal teste systemet i Ansøgning fra rallyudvalget vedr. tracking Rallyudvalget har fremsendt ansøgning om indkøb af yderligere 40 enheder til tracking, da det desværre til visse løb ikke har været muligt at leje tilstrækkeligt med enheder, så nogle af bilerne har kørt uden tracking-udstyr. Bestyrelsen godkendte ansøgningen. Der indkøbes således yderligere 40 enheder inkl. antenner og samtidigt betaler vi det resterende beløb for de 60 enheder vi allerede har Ansøgning fra SAS/023 vedr. officialkursus SAS/023 har ansøgt om støtte til afholdelse af kursus for officials. DASU har bevilliget kr fra forsikringsfonden TSU vedr. registrering af officials Materialet er modtaget for sent til at kunne behandles på dette møde og punktet udskydes derfor til behandling på næste bestyrelsesmøde Dansk Super Rally-budget 2019 Bestyrelsen godkendte budgetansøgning fra Styregruppen for Dansk Super Rally Ansøgning fra MNJ/099 til DASU s banefond MNJ/099 har ansøgt om midler fra DASU s banefond til asfaltering af et stykke af Nysumbanen. Der er desværre ikke midler nok i banefonden til at støtte flere projekter i år Ansøgning fra MNJ/099 til DASU s Forsikringsfond MNJ/099 har ansøgt om midler fra DASU s forsikringsfond til opsættelse af sikkerhedshegn efter FIA s regler. Bestyrelsen finder ansøgningen relevant, men har efter indledende behandling nogle afklarende spørgsmål inden der kan tages endelig stilling til ansøgningen.

5 Bestyrelsesprotokol 1/2019 Side 5/6 4. Økonomi 4.1. Årsregnskab Uffe Madsen fremlagde udkast til årsregnskab for Der mangler endnu nogle få ting i forhold til revision, hvorefter regnskabet udsendes til godkendelse i bestyrelse og rundsendes til klubberne. 5. Sekretariatet 5.1. Nyansættelser René Hansen er fra 18. februar ansat som bogholder på DASU s sekretariat (20 timer). Derudover har vi ansat en uddannelsesansvarlig, Kim Skovholm, der starter midt i marts. Kim kommer med en stærk idrætsfaglig og uddannelsesmæssig baggrund og vil være på sekretariatet 20 timer om ugen. Vi glæder os til samarbejdet med begge. 6. Sportsudvalg 6.1. Kommissorier Alle sportsudvalgenes kommissorier er godkendt og offentliggjort på dasu.dk, dog undtagen MRC-udvalgets, jf. punkt 3.1. Bestyrelsen takker udvalgene for en god proces med udarbejdelsen af kommissorierne Udtrædelse af dragracingudvalget (B19-022) Bestyrelsen har modtaget besked fra DRU om, at Bo Johansen af personlige årsager ønsker at udtræde af udvalget. Udvalget foreslår i stedet at indsætte Svend Larsen. Bestyrelsen godkendte indstillingen. 7. FIA-relateret 7.1. DASU s fremtidige rolle i NEZ Bestyrelsen drøftede DASU s fremtidige rolle i NEZ og besluttede, at man på NEZ General Assembly i efteråret 2019 vil træde tilbage som formandsland og sekretariat for NEZ. Bestyrelsen vil dog allerede nu rette en stor tak til NEZ-formand Johannes Fraas, der igennem de sidst par år har kæmpet for at sætte NEZ på landkortet, specielt i FIA-regi FIA Sports Conference 2019 Henrik Møller Nielsen og Ture Hansen deltager i FIA Sports Conference 2019 fra 29. april- 1.maj Motor Insurance Directive DASU har været i tæt dialog med FIA vedr. den kommende ændring af EU s Motor Insurance Directive, jf. også bestyrelsesreferat 03-18, punkt 8.3. Bestyrelsen vil i den forbindelse samtidig gerne takke Brigitte Jerkel for at tage problematikken op med Transportministeren. 8. Eventuelt

6 Side 6/6 Bestyrelsesprotokol 2/2019 I.a.b. 9. Mødekalender 2019 (inkl. dialogmøder) Dialogmøde (øst/vest) 14. maj (øst) og 15. maj (vest) 03-19: 11. juni i Middelfart, inkl. møde med sportsudvalgsformændene 04-19: 13. august webmøde kl Dialogmøde (fælles) 11. september dialogmøde (fælles) - Odense kl : 6. oktober heldagsmøde budget og seminar 06-19: 15. november

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2019 13. august 2019 kl. 19.00 - skypemøde Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2018 15. august 2018 kl. 17.00 på Comwell Korsør Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat bestyrelsesmøde 03/2019 11. juni 2019 kl. 17.00 Huset Middelfart Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte

Læs mere

Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat

Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 03/2018 13. juni 2018 kl. 17.00 hos Massive Motorsport i Tilst Deltagere: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen og Karsten

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2019 8. januar 2019 kl. 17.00 i Idrættens Hus Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL) Bestyrelsen Brøndby den 28. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde 04/2015 onsdag den 19. august 2015 kl. 15.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans

Læs mere

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt Bestyrelsen Brøndby den 16. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 1/2012 torsdag den 8. december 2011 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Afbud fra: Referent: Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen Bestyrelsen Brøndby, den 15. maj 2014 Dagsorden bestyrelsesmøde 02/2014 mandag den 5. maj 2014 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn

Læs mere

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister RU-møde 2-2018 den 29. maj 2018 på Comwell Middelfart. Deltagere: Hans Erik Madsen, Søren Duun, Alan Brøndum, Allan Dumstrei og Torben Petersen. Homologeringsteknikerne Steen Cristensen og Henrik Malle

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2018 21. december 2017 kl. 17.00 på DASU s sekretariat Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten

Læs mere

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 5-2015 den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Niels Erik Jørgensen (NEJ), Søren Duun (SD), Peter Kiil (PK), Mads Boutrup (MB) og Steen Christensen (SC)

Læs mere

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL).

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL). Bestyrelsen Brøndby, 21. december 2007 Protokol af Bestyrelsesmøde 1-2008 Afholdt 6. december 2007, Karup Lufthavn Til stede: Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsens bemærkninger 1 Resultatopgørelse 4 Noter til årsregnskabet

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

BERETNING FRA FORMANDEN TIL REPRÆSENTANTSKABET

BERETNING FRA FORMANDEN TIL REPRÆSENTANTSKABET BERETNING FRA FORMANDEN TIL REPRÆSENTANTSKABET Indledning Den 16. september 2017 skete det, som vi ofte har frygtet. En forfærdelig ulykke, hvor to unge mennesker med livet foran sig blev dræbt. Dræbt,

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby 05-2013 RU-møde den 30/11 og 1/12 2013 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) Referent Jens Færgemann

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben.

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben. Til bestyrelsesmedlemmerne Bestyrelsesmøde i KAC Tid: Tirsdag den 10. august 2017, kl. 19:00 Sted: I K.A.C.s klubhus på Montagevej 9. Deltagere: Ole, Asmus, John, Rene og Kim Fraværende: Per, Jørgen Dagsorden:

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 3. december 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 11-2008 2. december 2008 Telefonmøde Kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Ændring af Ballerup Musikskoles vedtægter

Ændring af Ballerup Musikskoles vedtægter Ændring af Ballerup Musikskoles vedtægter Gældende: Overskrift: Vedtægter for Ballerup Musikskole 1. Navn og status: Ballerup Musikskole er en kommunal institution i Ballerup Kommune 2. Formål: Musikskolen

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. januar 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2013 5-6. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael R. Jensen (MRJ) Sekretær: Lisbeth Jørgensen (LJ)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Referat Dato: mandag 25/9-17 Kl Sted:

Referat Dato: mandag 25/9-17 Kl Sted: Referat Dato: mandag 25/9-17 Kl. 16.30-18.30 Sted: Suldrup Skole Personalerummet Emne: Bestyrelsesmøde ( m. forplejning) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion og beslutningstagen Anvendelse

Læs mere

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense.

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. RU møde 3-2015 den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil samt Hans-Jørn Søgård Andersen fra DASU s bestyrelse (punkt 4, 5, 6 og

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt,

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt, Vejsportsudvalget Brøndby, den 1. juni 2018 Referat fra Vejsportsudvalgsmøde 02/18 22. maj 2018 Fjelsted Skov Kro, kl. 17.00 21.00 Til stede: Referat:,, Michael Andersen,., Jens Færgemann 1. Ændring i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21. Referat Mødedato 27. oktober 2011 kl. 19.00 Mødelokale Søndermarksskolen Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.05 Indholdsfortegnelse den 27. oktober 2011 kl. 19.00 Sag nr. Side 1. Godkendelse

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

KFUM's Sociale Arbejde, Børnekontakten

KFUM's Sociale Arbejde, Børnekontakten KFUM's Sociale Arbejde, Børnekontakten Projekt: Frivilligt Socialt Arbejde jfr. 18-2018 Ansøgt: 11-09-2017 (Frivilligt socialt arbejde jf. 18) Status: Ansøgning modtaget ID #: 87-7 Oplysninger om ansøger

Læs mere

FORMANDENS BERETNING TIL REPRÆSENTANTSKABET. Indledning. Frivillige

FORMANDENS BERETNING TIL REPRÆSENTANTSKABET. Indledning. Frivillige FORMANDENS BERETNING TIL REPRÆSENTANTSKABET Indledning På nuværende tidspunkt sidste år var vi i en periode lige efter den alvorlige ulykke i Randers, hvor to af vores officials blev slået ihjel i en rallyulykke.

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2019

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2019 Mødereferatnummer: BS-1/2019 Mødetid og sted: 16. januar 2019 kl. 17:00 20 Mødeleder: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Referent:. DTF. Spisning undervejs

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2014 F O T D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-05-2014 09:15 Sted: Silkeborg Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden... 4 1.2. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield. 25. september 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 8 24. september 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, Lokale 2, 5. sal REFERAT Til stede fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Sted: Brimas Satellitvej 10, 8700 Horsens. Deltagere: Lars Vinther, Mikael Kristensen, Rudi Jørgensen, Keld B. Olsen, Henrik Læsø Sørensen, Morten Bundgaard og Rikke

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere