Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Jan Jacobsen (kasserer), Mette S. Gade (næstformand), Pernille Knudby, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jeanette Helmer (referent) Suppleant: Henriette Martins Juniorrepræsentant: Mette H. Larsen Personale: Cathrine V. Hohnen og Jørgen Munch Afbud: Helle Oppenheuser (suppleant)og Anna J. Olesen (juniorrepræsentant) Formand Jais Tindborg startede med at indskærpe, at møderne fremover skal være mere effektive. Jeanette Helmer blev spurgt, om hun fremover ville være sekretær for bestyrelsen. Jeanette takkede ja til hvervet. 1. Indsigelser til sidste referat Fremover bruger vi DRF s skabelon til dagsorden. De forskellige versioner af referatet blev diskuteret, og vi nåede frem til, at der skal være tre versioner: En webversion til medlemmerne også er til juniorrepræsentanterne En version til personalet En fuld version til bestyrelsen Der var ingen kommentarer til sidste referat, så det blev dermed godkendt. 2. Orientering fra formanden Kommunen og andre instanser Helle Carstensen (afgået formand) overdrager snart det sidste til Jais. Formandsskifte skal foretages på kommunens website. Når det er på plads, vil Jais holde et møde med kommunen, så der kan blive sat ansigter på. Et vigtigt punkt at drøfte med kommunen er hvad 2020 planerne går ud på, og hvad det kommer til at betyde for Ballerup Rideklub. DRF/DIF/distriktet Kasserer Jan Jacobsen oplyste, at der ikke pt. var noget nyt fra DRF. Jan er fremover kontaktperson til DRF. 3. Orientering fra staldmester Drift Sommeren havde været udfordret i forhold til staldpersonale. Det var dog alligevel lykkedes at få alle staldene vasket ned. Når personalet igen er på fuld styrke, vil de sidste rideskolebokse blive malet. Også flere af privat pensionærerne har malet deres bokse i forbindelse med nedvaskningen. Staldmesteren kunne oplyse, at aften og weekendvagter som et forsøg skal veje hø/wrap. Vagterne vil få en halv time ekstra, hvilket vil svare til ca. 4,5 times ekstra løn om ugen alt i alt.

2 Staldmester Jørgen Munch omdelte en ny foderprocedure, som bliver uddelt til aften- og weekendvagter. Jørgen har regnet lidt på det, og vi kommer til at spare ca. 125 kg wrap og 75 kg hø om dagen. Vi kommer til at undgå en masse spild, da en del stråfoder ofte ender på møddingen, og det skulle også gerne give et lille overskud. Om to måneder tjekker vi op på, om besparelsen holder stik. Boks situation Der kommer to nye pensionærer den 1.9. og 5.9. Jørgen afventer svar fra Tom kommunen på, hvornår arbejdet med boksene på parkeringen går i gang. Bunde Jørgen vil reparere på bunden i det lille ridehus og tjekke bundens tilstand. Cathrine kunne oplyse, at vandingsdyserne i det lille ridehus ikke virker optimalt, og derfor har reparation af dyserne første prioritet. For at forbedre bundens tilstand, er der fortsat et ønske om at købe en stubharve, som kan komme ordentligt i bund. Jørgen prøver, om han kan finde en brugt stubharve til ca kr. Ann Mortensen havde et ønske om, at der bliver indkøbt fire stenriver i metal til ridehusene. Måske vi kan få gjort det til en vane, at alle hjælper til med at rive hjørnerne, hvis de står fast inde i ridehusene. Jørgen indkøber disse. Næstformand Mette Gade kunne oplyse, at springningen starter op indenfor den 8.9. og spurgte i den forbindelse til ekstra toplag i ridehusene. Jørgen sagde, at det var bedst at vente til foråret med ekstra flis, men han vil sørge for snarest at få rettet op på bundene og få mere grus på. Jan foreslog, at vi fremover laver en plan for hver enkelt bane, så alle kan se status vedr. vedligeholdelse. Mette og Jørgen fik denne opgave. Når personalesituationen er bedre, vil der blive ofret mere tid på banerne. 4. Orientering fra rideskoleafdelingen Rideskolen i den forløbne periode Cathrine kunne oplyse, at ridelejrene var gået godt. Heste og ponyer var ok. Elhegnet skal tjekkes på sommerfoldene vi har heldigvis materialer på lager, så det er bare tiden, som skal findes. Til generel info er det ikke en opgave, som kommunen tager sig af. Kommunen har ansvaret for udvendig vedligeholdelse af bygningerne, resten er vores eget ansvar. Cathrine kunne endvidere oplyse, at der er 50 børn på venteliste til småpony holdene. Underviser, Carina Jørgensen, er stoppet og i stedet starter Pernille Seindal som underviser for mandagsholdet. Da Cathrine holder ferie de næste to uger, tager rideskoleunderviser Amalie Frandsen imod Pernille mandag 31/8. I september starter tilmeldingen til rideskolestævnet, som afholdes i oktober. 5. Orientering fra kontoret Fremover er det Jan, som overtager dette punkt fra Cathrine. Ventelister Boksventelisten skal overdrages til kontoret, som holder styr på den i samråd med Jørgen og Cathrine. Jan Jacobsen og Jeanette Andersen (kontoret) har en oversigt over alle de opgaver der er på kontoret. Status på trailerlisten skal tjekkes.

3 Boksreservationspris Der har været en sag vedr. prisstigning på boksreservation spørgsmålet gik på, om klubben kunne opkræve det ændrede beløb i forhold til det oprindelige beløb, der var aftalt, da man indgik aftalen. Ifølge Forbrugerstyrelsen må man godt opkræve en prisstigning, da der er tale om en ydelse og ikke en vare. Bestyrelsen henholder sig til reglerne for varsling om prisændringer, som er sket rettidigt med 1 måneds varsel til den 1. i måneden, det fremgår af opstaldningskontrakten og er tilladt ifølge forbrugerstyrelsen. Det blev aftalt, at punkt 6 fremover rykkes op som pkt. 3, så juniorrepræsentanterne ikke behøver at sidde med igennem halvdelen af mødet. 6. Orientering fra juniorrepræsentanterne Status på junior arrangementer Mette kunne fortælle, at der den skal være fællesspisning for de unge i Cafeteriet, hvor de også vil se film. Mette fortalte om en klub, hvor de havde været til stævne, og hvor Trygfonden havde sponsoreret plakater det kunne måske være noget for os. 7. Orientering fra diverse udvalg Mette spurgte desuden, om der skal være arbejdsweekend den , Jan har ikke mulighed for at være tovholder, så hvis der ikke er andre, som vil, blev den formentlig ikke til noget. Cathrine gjorde opmærksom på, at Rideskoleforbedringsudvalget, som Cathrine er ansvarlig for, manglede på listen. Det bliver tilføjet. Emnet regler/reglementer blev diskuteret, og det blev besluttet, at en gruppe bestående af Cathrine, Mette, Ann, Pernille og Henriette laver et oplæg til næste bestyrelsesmøde. Springudvalget (Mette Gade) Der blev afholdt springmøde søndag den 23.8., og Mette kunne oplyse, at der er generel opbakning til Sebastian Haas, vores nye springunderviser. Der er springundervisning til kl om aftenen, så derfor går undervisningen indenfor allerede den 8.9, da det er for mørkt for de sidste ryttere på udendørs banen. Den 15.9 er springning aflyst, så i stedet afholdes springning torsdag den 17.9 på udendørs banen, og derfor skal nogle af bomme og springstøtterne blive nede på udendørs banen. Der er problemer med opsætning af banen, da den første rytter springer kl , og banen derfor skal sættes op mellem og Måske man kunne indføre et betalingssystem, så man betaler sig fra at hjælpe med opsætning af banen. Vi kan prøve med et opslag på Facebook, og Jørgen vil også spørge personalet, om de kunne være interesseret i en ekstra timeløn. Der er stadig problemer med bomme, der ligger på jorden på udendørs banen, så de rådner. Der vil blive kigget på en løsning med en form for stativ eller holdere, så bommene kan ligges der. Dressurudvalget (Ann Mortensen) Der mangler en fast person, som har kontakt til underviserne. Ann blev valgt. Det kunne være rart at få en status på antal ryttere hos underviserne samt en status på ventelisten hos vores dressurunderviser Stine Lyngsø, opgaven med venteliste til Stine Lyngsø tager Helle Carstensen sig af. Jais taler med Helle om det.

4 Stævneudvalg (Jan Jacobsen) Der har været afholdt Staldmesterskab, som måske giver underskud, men det er ikke gjort op endnu. Der mangler kræfter til begge udvalg, men især til springdelen, da de fleste i stævneudvalget ønsker at fokusere på dressurstævner. Der mangler helt konkret opstart til springstævnet i oktober, og springpropositionerne skal afleveres senest fredag den Mette Gade taler med Charlotte Krogh-Jensen fra stævneudvalget. Der var en generel diskussion om stævner og arbejdsindsats/hjælpere. Sponsorudvalg (Jais Tindborg) Vi har sponsorer til vores stævner, men vi mangler sponsoraftaler, som er til gavn for alle på rideskolen. Jais vil se på dette. Jais vil kigge på muligheden for at få MobilePay, som vil være en god løsning til vores stævner. Køkkenudvalg (Pernille Knudby) Det blev besluttet, at Pernille er bestyrelsens kontakt til køkkenudvalget. Udvalget består pt. af Helle Carstensen, Dorte Reib, Lisbeth Andersen, Pernille Hertel og Johanna Hertel. Kommunikationsudvalget (Jeanette Helmer) Opgaven er at samle op på mails fra bestyrelsesmailen og fordele dem til udvalgene. I tvivlstilfælde sendes mail til Jais. Ann tjekker, om der er beskeder til bestyrelsen på Facebook samt lægger evt. beskeder op på BALs Facebook gruppe. Jais og Jeanette finder ud af, hvad der skal på dagsordenen udvalg (Jais Tindborg, Helle Carstensen, Jan Jacobsen og Cathrine V. Hohnen) Jan vil gerne med i udvalget, da økonomi er en vigtig del af arbejdet med 2020 planerne. Kværkeforebyggelse (Mette Gade og Ann Mortensen) Staldene skal vaskes ned igen til næste år, så det er rart at kunne være på forkant. Vi talte om, hvad man kan forlange af evt. nye heste, som kommer til rideskolen. Hvis hesten f.eks. er snottet, skal der tages prøver, hvilket skal stå i kontrakterne fremover. Prøverne skal være på ejers regning. Der er nogle punkter i denne problematik, som bestyrelsen skal tage stilling til. Der var her i sommer givet modsatrettede beskeder i forbindelse med snottede heste det skal ikke ske igen. Dyrlæge Martin Thøfner fra Hørsholm hestepraksis anbefaler, at nye heste kommer i isolation, men det er nok lidt svært at forlange. Jørgen sagde, at det måske var en god idé, at få bygget de nye bokse nede bagved, så vi havde ekstra sygebokse. Dette er der dog ikke tid til eller økonomi til i år. Festudvalget (Pernille Knudby, Henriette Martins og Ann Mortensen) Vi havde en rigtig dejlig fest til Staldmesterskabet med rigtig mange deltagere stor succes. Festudvalgets næste opgave er at arrangere en personale- og en medlemsjulefrokost. 8. Personalesituationen Personalesituationen blev diskuteret.

5 9. Økonomi Budgetstatus Kasserer, Jan Jacobsen får en økonomistatus fra Solebusiness omkring den 12. i måneden. Jan gennemgik regnskabet, og alt i alt følger det budgettet både for rideskole og pensionærer. Jørgen gjorde opmærksom på, at man kan få nogle billige leasingaftaler på vaskemaskiner, hvilket vi nok snart skal kigge på, da de nuværende maskiner kan stå af når som helst. Resultatet er på dette tidspunkt et pænt overskud. Jørgen gjorde opmærksom på, at man kan få nogle billige leasingaftaler på vaskemaskiner, hvilket vi nok snart skal kigge på, da de nuværende maskiner kan stå af når som helst. Til næste bestyrelsesmøde ønskes økonomistatus udsendt med agendaen, så bestyrelsen har mulighed for at have kommentarer/spørgsmål til regnskabet med på mødet. Opfølgning på tidligere beslutninger/diskussioner Kværkesituationen Er behandlet tidligere Nedlæggelse af striglepladser Punktet udsættes pga. ombygning af bokse på parkeringen. Der kan medlemsmødet informeres om, at der er planer om at nedlægge et antal bokse til striglepladser, så vi kan forberede os til 2020 reglerne. Stenbelægningen Der er flere heste, som er faldet på stenbelægningen som er blevet glat pga slid. Jais mener, at man ikke kan bearbejde stenene uden at ødelægge dem. Løsningen kunne være rumle-striber. Jais taler med kommunen. 10. Sager fra medlemmerne Skærpede rygeregler for enkelte personer Bestyrelsen indstiller til underviserne, at de begrænser deres rygning, men at der overordnet gælder de samme regler for dem, som for alle andre på rideskolens område. Der er derfor rettet henvendelse med påtale til enkelte personer vedr. rygereglerne på rideskolens område, som bør respekteres. Fordeling af undervisningsdage Bestyrelsen drøftede, hvordan fordelingen af undervisningsdage kan være mere retfærdig. Det blev besluttet, at drøfte muligheder med underviserne og efterfølgende afholdes et medlemsmøde vedr. dressurundervisning. Ridning med cykelhjelm Vedr. overtrædelse af vores sikkerhedsregler. Har man ikke selv en ridehjelm, må man gerne benytte rideklubbens hjelme (i vaskerummet) i stedet for at benytte en cykelhjelm. BAL har forespurgt DRF, om det er tilladt at anvende cykelhjelme i forbindelse med fx prøvetimer - det er det ikke jf. DRF.

6 11. Opfølgning på spørgsmål fra medlemsmøder Punkterne er behandlet. 12. Overdragelse af opgaver fra Helle Vi nåede ikke punktet, så Jais laver et oplæg til næste møde. 13. Evt. Vi nåede ikke punktet. Næste bestyrelsesmøde er mandag den kl i Cafeteriet.

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller (AM) Karina Jensen () Kathrine Bauditz (KB) Pia Knudsen () Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen Mødedato: 9. februar

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Hedensted & Omegns Rideklub

Hedensted & Omegns Rideklub Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 18.12.12 Deltager: Anette Mortensen, Agnethe Pagh, Rikke Mahaffy, Ann Worm, Karen Tang, Christina Bendorf, Lars Mau og Heidi Høgdall. Afbud fra Anne Sofie Damgaard

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene 18.11.2015 Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene Som lovet, da bestyrelsen den 11.12.2015 offentliggjorde resultatet af undersøgelsen, udsender vi hermed det fulde beslutningsgrundlag

Læs mere

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon:

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon: Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling 2014 på Ballerup Rideklub Den årlige generalforsamling afholdes: Tid: Sted: Onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00 (dørene åbnes kl.18.00) Cafeteriet Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 Dagsorden: Valg af dirigent... 1 Bestyrelsen nedlægger beretning... 2 Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse... 2 Godkendelse af medlemskontingent...

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 29-10-2014 18.30 John, Kløckersvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (forman Anne With (næstforman John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup Referat af generalforsamlingen på BAL torsdag den 10. marts 2016 kl. 18.00 Til stede fra bestyrelsen: Jais, Mette, Jan, Ann og Pernille Referent: Jeanette Indgang: Cathrine og Ann Stemmetællere: Ingen

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Tid og sted: den 08. april hos Olaf på Fjordgaarden.

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmødereferat Bestyrelsesmødereferat Mødedato: Tirsdag, den 5. april 2016, kl. 19:00 Mødested: TRK Udsendt: Den 5. april 2016 Deltagere: Fraværende: Holm, formand Evald Nielsen Finn Märcher Malene Jakobsen, suppleant

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi Klaus Nina Agenda: 1. Godkendelse af referat 2. Procedure for referater

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 21-10-2015 18.30 John Mikkelsen Møde indkaldt af Biltoft Referent Bjørklund Deltagere Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Bjørklund Mixi Troels-Smidt Fraværende Birgit

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter - Brugerundersøgelsen Tid : Torsdag den 20. juni 2019 kl. 17-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad (Brugerrådsformand), Morten Schou

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012. Hos Anne Catrine Thaarup

Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012. Hos Anne Catrine Thaarup Mattssons Rideklub Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012 Hos Anne Catrine Thaarup Deltagere Ole Rosdahl, Gitte Hagedorn, Eva Dybelund, Haastrup, Anne Catrine Thaarup, Mette Nielsen & Lars Folkmann

Læs mere

Aarhus Rideklub. 1. Dagsordenen blev godkendt. 2. Referat fra sidste møde blev godkendt. 3. Konstituering:

Aarhus Rideklub. 1. Dagsordenen blev godkendt. 2. Referat fra sidste møde blev godkendt. 3. Konstituering: Aarhus Rideklub Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 17. marts 2015 Tilstede: Anette Fritsche, Annette Asmus, Pia Munk, Maja Lindvig, John Sproegel, Anne Krogh Larsen, Signe Hansen, Birgitte Wulff 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst).

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst). Referat bestyrelsesmødet d. 30-05-18 Fraværende: ingen 1. Godkendelse af referat 15-04-2017. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 6. 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John. Anne Marie With Deltagere. Referent

:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John. Anne Marie With Deltagere. Referent 11-10-2016 18:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John Møde indkaldt af: Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Kirsten Bjørklund Tina Jensen John Mikkelsen Mixi T-S Birgit Winkel

Læs mere

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående:

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående: Referat for bestyrelsesmøde den 10. september 2014 Til stede: Hanne, Monica, Peer og Kamilla Dagsorden: 1. Ordning vedr. tømning af balje i ridehuset Der er kommet ny bund i ridehuset, hvilket vi alle

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie Bestyrelsen Funktion Navn Telefon Mail Formand Maria M. Andersen 28 29 84 02 maria_m_andersen@hotmail.com Næstformand Carsten H. Larsen 26 20 81 54 chl@lim-tech.dk Kasserer Helle Brøchner 20 63 65 81 helle.k.brochner@gmail.com

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14 Grundejerforeningen Skovgårdsparken Referat 14 Dato: 03-05-2010 Møde Konstituerende møde efter afholdt general forsamling 2010 Deltagere Henrik (Formand), Peter (Sekretær), Michael Larsen (Suppleant),

Læs mere

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på.

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på. Referat bestyrelsesmødet d. 20-05-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 20-05-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Rideklubben Vejle Fjord Tirsdag den 6. marts 2018 kl Rytterstuen, RVF

Referat Ordinær generalforsamling Rideklubben Vejle Fjord Tirsdag den 6. marts 2018 kl Rytterstuen, RVF Referat Ordinær generalforsamling Rideklubben Vejle Fjord Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.15 Rytterstuen, RVF 1. Valg af dirigent og referent: Cecilie (Otto) blev valgt som dirigent. Annemette (Totti)

Læs mere

Formøde, den 12. juni 2012

Formøde, den 12. juni 2012 Formøde, den 12. juni 2012 Deltagere fra bestyrelsen: Joan Lindholdt, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Malene er vikar for Rikke tirsdag i 7 uger. Charlotte starter i uge 8 efter planen. Men vi mangler stadig endeligt svar. Mandags hold er aflyst.

Malene er vikar for Rikke tirsdag i 7 uger. Charlotte starter i uge 8 efter planen. Men vi mangler stadig endeligt svar. Mandags hold er aflyst. Referat bestyrelsesmødet d. 23-01-2019 Fraværende: 1. Godkendelse af referat 05-12-2018. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 10 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2. Referat bestyrelsesmødet d. 26. april 2016 Fraværende: 0 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Underskrives, 5 min. Referatet er udsendt

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Underskrives, 5 min. Referatet er udsendt Dagsorden og referat Dato: 09.05.2014 Tid: 17.00 Sted: Bellinge Emne: Bestyrelsesmøde Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael kommer kl. 17.25, Lone kommer ca. kl. 17.30, Anso kommer ca. kl. 18.30-19.00 Afbud:

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 15-09-2014 18.30 Tina, Toftekærvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (formand) Anne With (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 18-11-2015 18.30 Susanne, Pris Valdemarsvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Roskilde Rideklub. Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2010

Roskilde Rideklub. Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2010 Roskilde Rideklub Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2010 Fra formanden for Roskilde Rideklub Arbejdstilsynet ROR havde besøg af Arbejdstilsynet den 6. april 2010. Dette resulterede i første

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael, Lone, Anso og Dorte Afbud: Referent: Dorte. Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet)

Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael, Lone, Anso og Dorte Afbud: Referent: Dorte. Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Anso tager mad med Dato: 18.06.2014 Tid: 18.30 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael, Lone, Anso og Dorte Afbud: Referent: Dorte Forbered:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D), Lars Stub Jørgensen (hus E) og Elise Hovgaard (hus E)

Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D), Lars Stub Jørgensen (hus E) og Elise Hovgaard (hus E) Referat Bruger Pårørenderåds møde 23.11.11 Deltagere: Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D), Lars Stub Jørgensen (hus E) og Elise Hovgaard (hus E) Pårørende: Lone Lilør Kristensen (hus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte 15.03.2018 Referat fra 2. bestyrelsesmøde 2018. Mødet blev afholdt tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.00 hos PPC, Ørnebakken 31 Deltagere: Gr. I: Martin Angelo (MRA) Martin Harding Lange (MHL) Tage Heering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere