Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent)."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Personale: Cathrine V. Hohnen og Jørgen Munch Fraværende: Mette S. Gade 1. Indsigelser til sidste referat Jeanette ønskede opklaring af et par punkter vedr. økonomi. Dette blev givet. Det ene punkt udgik. Det andet punkt vedr. gødningsprøver skal være: Faktura for gødningsprøver er ikke kommet endnu, så der vil her komme en stor udgift. 2. Orientering fra formanden Jais refererede fra mødet den med Peter Bøgelund fra Ballerup Kommune, hvor Jan også deltog. Der blev bl.a. talt om 2020-plan og skolereform plan: Der skal nedsættes en taskforce, og det er kommunen, som tager ejerskab for projektet. Vi skal melde navne ind på deltagere fra Ballerup Rideklub. Her talte vi bl.a. om Jørgen, en repræsentant fra bestyrelsen og andre fra klubben med forskellige kompetencer. Man skal nok forberede sig på begrænset kapacitet, hvis man skal overholde de nye mål. Vi talte om, hvorvidt man skal renovere det eksisterende eller rive ned og bygge nyt, og det sidste er nok mest sandsynligt. Ifølge den rapport, som vi fik fra Bundgaard Byg, da rideskolestalden blev bygget, vil det koste ca. 10 mio. at få nye stalde. Kommunen vil opdatere rapporten. Jan sender rapporten rundt til bestyrelsen. Det var vigtigt for kommunen, at En-duft-af-pony fortsat er et tilbud til kommunens børn. Der har ikke været bygningsgennemgang siden 2014, så Tom Gerner vil snart komme forbi, hvor der bl.a. skal kigges på de glatte fliser samt markvejen. Der var mulighed for at få tilskud til småreparationer, så der skal laves en prioriteringsliste. Jais havde fået en henvendelse vedr. sponsorat ved salg af læbepomader, men det er ikke en sag, vi vil gøre mere ved, da vi mangler et sponsorudvalg.

2 3. Orientering fra staldmester (Jørgen) Drift Det Største problem pt. er markvejen, hvor folk kører fast. Der har været problemer med at køre opad bakken med trailer på. Der har været fejl på vandinstallationerne på parkeringen. Det kommer ikke til at koste klubben noget, da det er håndværkeren, som har lavet fejlen. Fejlen er nu rettet. Det er et problem, at flere og flere skal have hø, da det er dyrt at købe og mere besværligt at opbevare i forhold til wrap, så vi besluttede, at undersøge dette nærmere. Jørgen kunne oplyse, at wrappen pt. er god, og at han har aftale med leverandøren for det næste år, så kvaliteten forhåbentlig er stabil. Boks situationen Der kommer en ny pensionær pr Så er der ikke flere ledige bokse, og både Sylvester og den nye hest kommer til at stå i midlertidige bokse, da vi har brugt nogle af dem, som er reserveret til striglepladser. Der skal i alt være 4 striglebokse 3 i A-stalden og 1 i B-stalden. Vedr. bokstildeling kunne Cathrine oplyse, at de nu havde kigget på de forskellige versioner, og den, som ligger på nettet, er den gældende. Bundene Det øverste lag af den gamle bund er i dag blevet udskiftet med ny i det store ridehus. Torsdag skiftes det øverste lag i det lille ridehus. Nye striglepladser Jørgen starter snart op på at etablere de nye striglepladser. Miljøgennemsynet er indtil videre udskudt. Den skal Jørgen på et endags svejsekursus. 4. Orientering fra rideskoleafdelingen Rideskolen i den forløbne periode Enetimerne i december gav et pænt overskud. Næste gang vil der blive informeret endnu bedre, så rytterne ikke bliver i tvivl om ridehusreglerne. På januar underviser mødet havde vi besøg af en fysioterapeut, hvor der blev arbejdet med rytters opstilling. Der skal være ridelejr i uge 26, 27 og 31. En-duft-af-pony bliver i uge 30. Vi talte om forslag til, hvordan tilmelding skal foregå, da der er mange, som er interesserede. Umiddelbart var først-til-mølle det bedste forslag. Hanne spurgte, om der også kommer voksenridelejr, hvilket Cathrine kunne bekræfte. Cathrine kunne oplyse, at der er 48 på venteliste til småponyhold samt 26 til storpony. Ballerup Bibliotek ville gerne have rideklubben på besøg med ponyer, men det må vi desværre takke nej til.

3 Næste Rideskolestævne bliver til Kristi Himmelfart. Idrætsakademiet har opsagt deres hold om onsdagen fra kl Pernille vil tjekke, om det evt. var muligt at få et Sputnik hold herud i stedet. Cathrine var desuden villig til at tage nogle ekstra handicap enetimer, hvis det kunne passes ind i kalenderen. Vi skal have kigget på vores vedtægter i forhold til forskellige medlemsskaber. Cathrine, Mette, Jan og Jais kigger på dette. Pony/hest situationen Alle heste og ponyer skal snart have raspet tænder samt vaccineres. Diverse Der blev spurgt, om det sene mandagshold evt. kan rykke til det lille ridehus, men Cathrine er sikker på, at der er muligheden for at ride i stort ridehus, der gør, at holdet er populært. Der blev spurgt, om ridehusplanen er opdateret. Det kan godt været, at nogle af holdene er ændrede, men Cathrine mente, at de reserverede tider er korrekte. 5. Orientering fra kontoret (Jan) Ventelister Som tidligere beskrevet er alle bokse snart fyldt. Vedr. trailere så står der i Miljøplanen, hvor trailerne må stå, og det er op mod volden, så de skal samles på den ene side. De to, som fik tilbudt trailerplads sidst, har fået midlertidige kontrakter. De får snart en rigtig kontrakt. 6. Orientering fra diverse udvalg Springudvalg (Mette og Jan) Pedro har underskrevet kontrakten. Vi talte om afstemningen, da springunderviser skulle vælges, og om forskellige muligheder for afstemning. Fremover skal alle kontrakter afleveres til Jeanette A. på kontoret, så de opbevares centralt. Stævneudvalg (Jan) Der er ca. 300 tilmeldte til springstævnet, og der kommer måske lidt efteranmeldelser. Der mangler hjælp forskellige steder, så bestyrelsen må gerne skrive sig på listen. Alle stævneterminer er godkendt frem til uge 48. Cathrine gjorde opmærksom på, at aktivitetskalenderen skal opdateres med datoerne. Et punkt til næste bestyrelsesmøde er at få opdateret aktivitetskalenderen med alt, hvad der er.

4 Den 4.2. kl har Distrikt 1 fået lov til at holde møde i vores cafeteria. Henrik Jørgensen har spurgt, om de i forlængelse af mødet må holde møde om Vestegnsmesterskaberne, hvilket de har fået lov til. Køkkenudvalget (Pernille) Anne H. er fremover tovholder i køkkenudvalget. 7. Økonomi Budgetstatus Jan havde først fået regnskabet i dag og havde derfor ikke haft mulighed for at se det rigtigt igennem. Vi plejer ikke at få budget i januar måned, når regnskabet er ved at blive afsluttet. Umiddelbart ser det ud til, at vi vil få et lidt større overskud end forventet. Det nye, endelige budget for 2016 kan snart laves. Vi aftalte, at holde et ekstra møde mandag den kl , hvor vi skal tale økonomi og GF. I forlængelse af mødet vil arbejdsgruppen, som tidligere nævnt, kigge på vedtægtsændringer. Jan kunne oplyse, at det foreløbige udkast til endeligt regnskab først skal omkring revisoren til gennemsyn, og derefter vil Line Klitsø gerne have en uge til at gå det igennem, så det kan være klar til GF. 8. Sager fra medlemmerne Vi har fået en henvendelse vedr. manglende plads i ridehusene i julen, da der var enetimer for rideskoleryttere i det lille ridehus samt opvarmning i det store. Bestyrelsen har svaret, at det var annonceret på hjemmesiden fra den I henvendelsen blev der også spurgt, om det var muligt at få lov til at longere en pony med rytter som det er nu, er det kun tilladt at longere en unghest/vildbasse maks min. Bestyrelsen var ikke interesseret i at ændre reglerne, men henviste til longering i det lille ridehus. Vi havde modtaget et tilbud om oplæg vedr. foder- og træningsplan for ryttere, men der var ikke tilslutning i bestyrelsen til et sådan arrangement. Vi har modtaget en henvendelse vedr. muligheden for springning lørdag aften. Bestyrelse er positiv overfor forslaget, og der vil blive informeret om reglerne snarest. Vi har modtaget en klage over, at det fremover er den, som rider, der bliver opkrævet, hvilket ikke fremgår af vedtægterne. Bestyrelsen vil kigge på vedtægterne, men mener ikke, at de administrative systemer er beskrevet i vedtægterne. Jeanette H. har fået en mundtlig forespørgsel vedr. evt. køb af ekstra trillebøre. Det blev besluttet at købe to ekstra.

5 Jeanette H. fortalte, om nogle af de tilbud og beskeder fra Distriktet mv., som var kommet til postkassen. Bl.a. søges der en ny klubkonsulent i Distrikt 1. Det er nu besluttet, at jubilæumsfesten for indvielsen af det store ridehus for 20 år siden, bliver den Der vil komme opslag på opslagstavle. 9. Bestyrelsens egne punkter Dressurundervisning Vi har fået endnu en henvendelse vedr. manglende mulighed for at få undervisning hos Nadia om onsdagen. Bestyrelsen mener, at vi har lyttet til medlemmerne via spørgeskema og henviser til kommunikationsmaterialet. 10. Evt. Vedr. MobilePay har kontoret undersøgt priser/tilbud på Smartphones og har nu fundet et godt tilbud. Bestyrelsen godkendte, at telefonerne bliver indkøbt. Næste bestyrelsesmøde er tirsdag den 23. februar 2016 kl i Cafeteriet.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Jan Jacobsen (kasserer), Mette S. Gade (næstformand), Pernille Knudby, Ann Mortensen, Hanne Tange,

Læs mere

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup Referat af generalforsamlingen på BAL torsdag den 10. marts 2016 kl. 18.00 Til stede fra bestyrelsen: Jais, Mette, Jan, Ann og Pernille Referent: Jeanette Indgang: Cathrine og Ann Stemmetællere: Ingen

Læs mere

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon:

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon: Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling 2014 på Ballerup Rideklub Den årlige generalforsamling afholdes: Tid: Sted: Onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00 (dørene åbnes kl.18.00) Cafeteriet Dagsorden:

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene

18.11.2015. Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene 18.11.2015 Beslutningsgrundlaget for omstrukturering af undervisningsdagene Som lovet, da bestyrelsen den 11.12.2015 offentliggjorde resultatet af undersøgelsen, udsender vi hermed det fulde beslutningsgrundlag

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 12-06- 15 Mødedato: Emne: 11. juni 2015 Kl. 18:30-22:15 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte Bjarnild

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 29-10-2014 18.30 John, Kløckersvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (forman Anne With (næstforman John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 15-09-2014 18.30 Tina, Toftekærvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (formand) Anne With (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Hedensted & Omegns Rideklub

Hedensted & Omegns Rideklub Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag d. 18.12.12 Deltager: Anette Mortensen, Agnethe Pagh, Rikke Mahaffy, Ann Worm, Karen Tang, Christina Bendorf, Lars Mau og Heidi Høgdall. Afbud fra Anne Sofie Damgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller (AM) Karina Jensen () Kathrine Bauditz (KB) Pia Knudsen () Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen Mødedato: 9. februar

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat af brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Gerda Nicolaisen,

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013.

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Sted: Sortemosevej 39, 5892 Gudbjerg Dato: 3. Marts 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christina Arslan (CA), Fleur Trubka (FT),

Læs mere

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående:

Hvordan dette fordeles er op til den enkelte stald, et forslag for eksempelvis stald 5, kan se uden som nedenstående: Referat for bestyrelsesmøde den 10. september 2014 Til stede: Hanne, Monica, Peer og Kamilla Dagsorden: 1. Ordning vedr. tømning af balje i ridehuset Der er kommet ny bund i ridehuset, hvilket vi alle

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19

Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19 DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 20. november 2014 Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19 Møde indkaldt af Kim/Heidi Deltagere: Tina Schønnemann,

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmødereferat Bestyrelsesmødereferat Mødedato: Tirsdag, den 5. april 2016, kl. 19:00 Mødested: TRK Udsendt: Den 5. april 2016 Deltagere: Fraværende: Holm, formand Evald Nielsen Finn Märcher Malene Jakobsen, suppleant

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI Tilstede var: Mulle Gregorius (formand) Mikkel T. Madsen (næstformand) Karina Christoffersen (kasserer) Charlotte Skousen (Sekretær) Ann- Cristin Tømmerbakken

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Pernille Agenda: 1. Valg af næstformand 2. Salg af Spir og Mr.

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012. Hos Anne Catrine Thaarup

Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012. Hos Anne Catrine Thaarup Mattssons Rideklub Referat af Bestyrelsesmøde den 16. Januar 2012 Hos Anne Catrine Thaarup Deltagere Ole Rosdahl, Gitte Hagedorn, Eva Dybelund, Haastrup, Anne Catrine Thaarup, Mette Nielsen & Lars Folkmann

Læs mere

Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith

Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith 12-05-2016 19.00 Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Anne With Hanne Friberg Julie Lykke deltager fra kl 20 Fraværende

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Mixi (kasserer) Charlotte (sekretær) Pernille Hanne Nina Bente Thomsen, klubkonsulent hos DRF Aase-Line

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter - Brugerundersøgelsen Tid : Torsdag den 20. juni 2019 kl. 17-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad (Brugerrådsformand), Morten Schou

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Referat af Værløse Rideklubs ordinære generalforsamling den 31. marts 2011.

Referat af Værløse Rideklubs ordinære generalforsamling den 31. marts 2011. Referat af Værløse Rideklubs ordinære generalforsamling den 31. marts 2011. 1. Valg af dirigent. Anette Møller valgt. Hun takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl.

VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl. 17-19 Sted : Mødelokalet på 1. sal, Vallensbæk Ridecenter Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Sissel

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævne i dressur og spring den 31. marts og 1. april 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR marts/april stævne: Box4rent.dk Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Tid og sted: den 08. april hos Olaf på Fjordgaarden.

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d kl

Referat af Bestyrelsesmøde d kl Referat af Bestyrelsesmøde d. 28.2.2011 kl. 17.30 Deltagere : Jane, Lotte, Dorte og Allette Referent: Allette Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3.Generalforsamling 4. Evt.

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 11-05- 15 Mødedato: Emne: 11. maj 2015 Kl. 18:30-21:45 Konstituerende Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

REFERAT. Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg. Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard

REFERAT. Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg. Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard REFERAT Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard Referat: 1) Valg af dirigent Janne Seemann blev valgt og kunne konstatere, at

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig. Der sættes skilt op igen angående opsadling Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller () Pia Knudsen () Karina Jensen (KJ) Kathrine Bauditz () Shannon Viuf () kasserer Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen

Læs mere

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB Referat af Ordinær Generalforsamling Mandag d. 23. februar 2015 Tilstede var 38 medlemmer og der var videregivet 5 fuldmagter. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Den valgte dirigent blev Pia Blyitgen 2. Formanden

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling afholdt 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt 28. marts 2012 For dagsorden samt bilag henvises til hjemmesiden, hvor materialet er offentliggjort. Der blev foretaget registrering af de fremmødte samt uddeling

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan.

Trekkeis.dk. Ordinær Generalforsamling 23-02-2013. Referat. Kim Ursin overtog posten som ansvarshavende redaktør og layouter efter Stefan. Trekkeis.dk Ordinær Generalforsamling 23-02-2013 Referat 1.Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere: Dirigent: Susanne B. Thomsen. Referent: Tonny N Jensen Stemmetællere Michael S Muller og Morten

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Dato: tirsdag d. 8. januar 2019 Tid: 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Sted: Ordstyrer: Referent: Fodboldvej Anders Brandt Sørensen Poul Beck Referat Tilstede: Anders, Laila, Pernille, Lindy,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag den 9. januar 2017 fra kl

Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag den 9. januar 2017 fra kl Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag den 9. januar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Henrik Fomsgaard, næstformand

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 02-11-15 Mødedato: 27. oktober 2015 Kl. 18:30-21:30 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anders Brammer (AB) Anne Lundsmark (AL) Bjarne Brændeskov (BB) Ditte

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Storkøbenhavns Rideklub

Storkøbenhavns Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævner i dressur og spring den 8., 9.og 10. juli 2016 Information til rytterne Vi siger tak til vores sponsor og samarbejdspartner til SKØR sommer stævne: Information:

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde, 19. april 2018 Afbud fra Jesper og Helena 1. Info fra formand Hedeland, arbejdsdag på lørdag den 21. håber mange vil komme og give en hånd med DI Klub møde Jørn Hartvig informerede

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat fra Bestyrelsesmøde i brugerbestyrelsen for Vallensbæk kommunale Ridecenter og Rideskole den 1. december 2014. Deltagere: Søren

Læs mere

Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner

Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner J.nr. XXXX-XX Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner BAGGRUND Disciplinærudvalget modtog den XX.XX.2017 en klage fra Springudvalget over (A) i anledning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere